Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6659
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Putin pelkää, että pääsee maistamaan omaa lääkettään.
Iltalehti kirjoitti:https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/915 ... fcd0671626

KGB-toveri väittää: Tämän takia Vladimir Putin pelkää nyt henkensä edestä
Kremlillä ei ole käsitystä, keillä kaikilla on myrkkyjä hallussaan.


Tänään klo 19:44

Venäjän presidentti Vladimir Putin pelkää henkensä edestä, entinen KGB-upseeri Juri Švets uskoo. Tämän vuoksi Putin viettää aikansa muista eristäytyneenä, ei siksi, että olisi huolissaan koronaviruksesta tai muista sairauksista.

– Hän ei ole vetäytynyt omiin oloihinsa ilman syytä. Uskon, ettei tämä eristäytyminen liity lainkaan influenssaan tai koronaviruksen uusiin aaltoihin, hän sanoo.

– Vaikuttaa siltä, että hän pelkää henkensä puolesta.

Yhdysvaltoihin loikannut Švets kommentoi Putinin eristäytymistä ukrainalaiselle Gordon-lehdelle. Hän tuntee Putinin jo pitkän ajan takaa, sillä he kouluttautuivat KGB:n upseereiksi yhdessä.

Švets muistuttaa, että novitšokin ja muiden myrkkyjen käyttäminen on noussut Putinin aikakaudella kukoistukseensa. Venäläiset ovat käyttäneet novitšokia muun muassa kaksoisagentti Sergei Skripalin ja tämän tyttären sekä Aleksei Navalnyin myrkyttämiseen.

Tämä on kuitenkin kääntynyt Putinia vastaan, sillä Švets uskoo Putinin pelkäävän nyt tosissaan joutuvansa itse myrkytyksen kohteeksi.

Švets väittää Venäjän myrkytystoiminnan levinneen niin laajan piirin käyttöön, että Kremlillä ei ole enää käsitystä kaikista tahoista, joilla mahdollisesti saattaa olla myrkkyjä hallussaan. Tämä huolettaa Putinia.

– He eivät ole onnistuneet pitämään sitä yhden tahon hallinnassa. (Putinilla) ei ole aavistustakaan, kenellä näitä aseita nyt on, hän sanoo.

– Tämä aiheuttaa hänelle valtavasti huolta. Hän pelkää.

Švets kuitenkin tähdentää, että kenelläkään Putinin lähipiirissä ei ole luonteenlujuutta tai tahdonvoimaa ottaa riskejä ja käynnistää vallankaappausta tai yrittää Putinin syrjäyttämistä.

Syy piilee siinä, että Putinin on harjoittanut omanlaistaan luonnonvalintaa ja päästänyt lähipiiriinsä vain sellaisia henkilöitä, joista ei koidu uhkaa.

– (Putin) näkee itsensä arvottomana, ja arvottomuus pelkää vahvoja ihmisiä. Hänen ympärillään ei ole älykkäitä, vahvoja ja päättäväisiä ihmisiä. Sellaiset ihmiset muuttuivat hänelle vaarallisiksi, hän toteaa.

Švetsin mukaan Putinin lähipiiriin kuuluu vielä Putinia heikompia ihmisiä.

– Kaikki muistavat Venäjän turvallisuusneuvoston kokouksen sodan aattona. Näitte, ketkä siellä olivat. He olivat harmaita hiiriä. Eivät edes rottia, vaan hiiriä.
Avatar
Stendari
Alibin satunnaislukija
Viestit: 59
Liittynyt: Ke Heinä 28, 2021 5:11 pm

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja Stendari »

Trollit hiljenee , mutta aina jonkun työvuoro päällä. Nyt kannattaa katsoa taas Youtubesta Martti J Karin infoa rysyistä ja niiden
sairaasta ajatusmaailmasta ja kulttuurista: https://www.youtube.com/watch?v=QhDfphy7IWg

Ihan vitun hyvää infoa taas näiden mäkkien ja sikojen seassa...hehe Nyt vedetään jo 911 kortti esiin ,kun koronaleikit ei enään vaikuta mieliin.. :lol:

Mutta kuunnelkaa ja katsokaa tuo linkki. Hyvää infoa joukossamme lymyävistä ripulipaskalle ja mahorkalle dunkkaavista desanteista.

SLAVA UKRAINA!!!
KESÄLLÄ JA TALVELLA ON ILO PALVELLA! :mrgreen:
jhou
Perry Mason
Viestit: 3843
Liittynyt: Ti Maalis 31, 2015 3:09 pm

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja jhou »

URSA kirjoitti: Ke Helmi 15, 2023 4:08 pm Ryssät ei erota panssarivaunua valkoisesta pakettiautosta. Tai sitten murhaavat haavoittuneita auttavia siviilejä tarkoituksella.
RT:llä video uutisoidaan otsikolla "erityisoperaation sankarit pakottivat ulkomaiset natsipalkkasoturit lopettamaan 75-vuotiaan eläkeläisen kiduttamisen"
Hyvin suunniteltu on edelleenkin tekemättä.
Avatar
LexVeritas
Michael Knight
Viestit: 4118
Liittynyt: Ke Loka 13, 2021 8:07 pm

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja LexVeritas »

Kun NATO- jäsenmaiden puolustusministerit kokoontuvat Brysselissä pohtien Naton puolustusta ja pelotetta sekä puolustustarvikkeiden riittävyyttä Venäjän hyökkäyssodan aikana, Unkarin ulkoministeri sooloilee Valko-Venäjällä "edistämässä rauhaa".
5 no viisia Perhettä
Puu elohim jahvella
-Ai, sä oot. Mä en, veli.
Jopi ja genesis
‏אלהים‎ Sten näin Isä
ykseydellä Raidaa
Sepä Elia Me ts. Kaa
naassa ja
Luminol-Lennard

In Omnibus Veritas Suprema Lex Esto
Rauhaa&Rakkautta
Neuvoja-Jack
Viestit: 566
Liittynyt: Ke Syys 29, 2021 12:38 am

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja Rauhaa&Rakkautta »

Raportti: Venäjä on siirtänyt tuhansia ukrainalaislapsia aivopesuleireille – tutkijat paikansivat 43 leirin verkoston, jota organisoi Kreml

Yhdysvaltain ulkoministeriön Ukrainan sodan sotarikoksia tutkiva Conflict Observatory -ryhmä on julkaissut uuden raportin, josta käy ilmi karuja yksityiskohtia ukrainalaislasten kohtaloista.

Raportin mukaan Venäjä on vienyt tuhansia lapsia sodan riepottelemasta Ukrainasta, ja siirtänyt niitä järjestelmällisesti ympäri Venäjää erilaisille leireille. Conflict Observatoryn mukaan Venäjä on rakentanut lapsien käsittelemiseen laajan verkoston, jonka tarkoituksena on siirtää lapsia kauas kotimaastaan.

Tutkijoiden mukaan monet leireille viedyistä lapsista ovat saaneet vanhemmilta "suostumuksen" viedä lapset leireille joko viikoiksi tai päiviksi. Monissa tapauksissa tutkijat kuitenkin kyseenalaistavat vanhempien suostumuksen, kun ottaa huomioon olosuhteet. Lapsia ei ole myöskään palautettu sovittuna aikana, tai välttämättä ollenkaan.

– Olemme tunnistaneet kaksi leiriä, joissa lasten suunniteltu paluupäivä on viivästynyt viikkoja. Kahdella muulla leirillä lasten paluuta on lykätty "määrittelemättömäksi ajaksi", kertoo raporttia tekemässä ollut ihmisoikeustutkija Nathaniel Raymond.

Tutkijat kertovat, että satojen lapsien tilanne on leirille lähdettyään on täysin tuntematon. Tutkijat uskovat, että osaa lapsista on pidetty "orpoina", ja sijoitettu uusiin perheisiin Venäjälle.

– Pidän tätä raporttia jättimäisenä hälytysmerkkinä, kun puhutaan Ukrainan lapsista. Kaikki Venäjän hallituksen tasot ovat olleet mukana.

Aivopesuleirien tarkoitus opettaa lapsille venäläinen ajattelutapa
Raportin mukaan Venäjän on sodan alusta alkaen kuljettanut leireille yli 6 000 ukrainalaista lasta, joiden iät vaihtelevat kuukauden ikäisistä 17-vuotiaisiin.

Ryhmä tunnisti ainakin 43 erilaista venäläistä leiriä, joihin lapsia on kuljetettu. Leirejä sijaitsee aina Venäjän miehittämältä Krimiltä Venäjän Kaukoitään saakka.

– Osa paikoista on lähempänä Alaskaa kuin Moskovaa.

Raymondin mukaan lapsilta pyritään karistamaan kaikenlainen kotimaasta saatu kasvatus, ja vaihtamaan se venäläiseen ajattelutapaan.

– Leirien ensisijainen tarkoitus näyttäisi olevan poliittinen uudelleenkasvatus. Lapset näyttävät osallistuvan systemaattiseen uudelleenkasvatustoimintaan, Raymond kertoi.

Raportin mukaan lapsille ja nuorille opetetaan leireillä myös aseenkäyttöä sekä sotilasajoneuvojen käyttöä. Tutkijoila ei ole kuitenkaan näyttöä siitä, että lapsia olisi siirretty esimerkiksi sotimaan Venäjän riveihin.

"Venäjä yrittää tukahduttaa Ukrainan identiteetin, historian ja kulttuurin"
Yhdysvaltain ulkoministeriön tiedottaja Ned Pricen mukaan verkosto kertoo siitä, että Venäjä yrittää tukahduttaa Ukrainan identiteetin, historian ja kulttuurin.

– Putinin sodan tuhoisat vaikutukset Ukrainan lapsiin tulevat tuntumaan sukupolvien ajan. Yhdysvallat seisoo Ukrainan rinnalla ja vaatii vastuuta Venäjän kauhistuttaviin väärinkäytöksiin, Price sanoo.

Venäjä on reagoi raporttiin ja ulkoministeriön kommentteihin kärkkäästi. Washingtonin suurlähetystön mukaan Venäjä pyrkii leireille takaamaan lasten hengen ja hyvinvoinnin.

– Venäjän on ottanut vastaan lapsia, jotka ovat joutuneet pakenemaan perheineen Ukrainan pommitusten ja julmuuksien takia, kuului suurlähetystön lausunto viestipalvelu Telegramissa.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/rap ... #gs.plybcm

Tekstiä tiivistetty
-NILS-
Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

LexVeritas kirjoitti: Ke Helmi 15, 2023 9:37 pm Kun NATO- jäsenmaiden puolustusministerit kokoontuvat Brysselissä pohtien Naton puolustusta ja pelotetta sekä puolustustarvikkeiden riittävyyttä Venäjän hyökkäyssodan aikana, Unkarin ulkoministeri sooloilee Valko-Venäjällä "edistämässä rauhaa".
Ihan vitun härskiä touhua!
Ainoa oikea tapa yhteisymmärryksen ja sovinnon saavuttamiseksi ovat kommunikointi-kielto ja agressiivinen voimankäyttö, jota yhdistelmää suositellaan aina - riitatilanteista, katujengeihin ja terrorismiin. Vittuun yhteydenpito ja hurraa kieltolaki!
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11410
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja URSA »

Muahahhaa. Kuolo korjaa tyhmän ryssän.
Ukraina petkuttaa hyökkääjiä jättämällä jälkeensä käyttökelvottomia ja vaarallisia ammuksia – yksi räjähti aseen sisälle ja tappoi

Kuva
Ukrainalaissotilaat marssivat tukikohtaansa Donetskin alueella.

Eilen 19:26

Ukrainalaissotilaiden kerrotaan virittäneen ansoja venäläissotilaille jättämällä jälkeensä käyttökelvottomia ammuksia, venäläinen Telegram-kanava Dva Majors väittää.

Kanavalle julkaistun viestin mukaan Ukrainan sodan eturintamalta on kantautunut raportti, jonka mukaan yksi venäläissotilas latasi sotasaaliiksi luulemansa 5,45-kaliiperisen patruunan aseeseensa. Kun sotilas yritti ampua patruunan, se räjähti aseen sisällä aiheuttaen sotilaan kuoleman.

– Kaatuneiden sotilaiden tovereiden mukaan vihollinen tuottaa tahallaan käyttökelvottomia ammuksia siten, että ne päätyvät sotilaidemme haltuun, kanavalla kirjoitetaan.

Kanavan mukaan ukrainalaiset ovat myös miinoittaneet ase- ja ammusvarastoina käytettyjä alueita.
https://www.savonsanomat.fi/uutissuomalainen/5729648

"Yyy yyy yritin ampua ukrainalaisen mutta ukrainalaisten jättämä luoti räjähti ja tappoi".

Kiina voisi todistaa hyvät aikeensa ja puheensa todeksi ja aloittaa Venäjän painostamisen rauhaan.
6.03: Kiinan ulkoministeri sanoi maansa työskentelevän kohti rauhaa Ukrainassa

Ranskan presidentti Emmanuel Macron ja tämän luona vieraillut Kiinan ulkoministeri Wang Yi sopivat työskentelevänsä yhdessä kohti rauhaa Ukrainassa, Ranskan presidentin kanslia kertoi tapaamisen jälkeen.

Ranskassa on elätelty toivoa siitä, että Kiina voisi painostaa liittolaistaan Venäjää lopettamaan Ukrainan sodan ja ryhtymään neuvotteluihin.

Kiina ei ole tuominnut Venäjän aloittamaa hyökkäyssotaa länsimaiden tavoin.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ukr ... #gs.pmuuto
5.50: Hollanti aikoo antaa Ukrainalle Leopard 2:n ammuksia ja varaosia

Hollanti aikoo antaa Ukrainalle Leopard 2 -taistelupanssarivaunun ammuksia ja varaosia, kertoo hollantilaislehti De Telegraaf.

Maan kerrotaan lähettävän Ukrainaan noin 20  000 ammusta tankkeja varten.

Ilmoitus tehtiin sen jälkeen, kun saksalaislehti Welt oli uutisoinut Saksan muodostaman tankkiliittouman vastoinkäymisistä. Lehden mukaan Hollanti olisi perunut aikeensa lähettää myös tankkeja. Hollanti kiisti myöhemmin Reutersille muuttaneensa kantaansa.

Hollanti ei omista itse Leopard 2 -tankkeja, vaan sen käyttämät 18 tankkia on liisattu Saksalta. De Telegraafin mukaan Hollanti ei sulje pois sitä, että liisattuja tankkeja luovutettaisiin Ukrainalle joskus myöhemmin.
Nyt sais Karjalan helposti takaisin ja vähän muitakin alueita...
9.33: Britannia: Venäjän armeijasta 97 prosenttia sotii Ukrainassa

Venäjän käytettävistä olevasta armeijasta 97 prosenttia sotii tällä hetkellä Ukrainassa, väitti Britannian puolustusministeri Ben Wallace maansa yleisradioyhtiö BBC:lle.

Wallacen mukaan Venäjä yrittää tällä hetkellä edetä kaikilla rintamilla. Myös muut tahot ovat raportoineet Venäjän hyökkäyksistä eritoten Itä-Ukrainassa.

Ukrainan mukaan kyse on suurhyökkäyksestä, vaikka Venäjä ei ole sellaisesta julkisuudessa puhunutkaan.

Länsimaiset sotilasasiantuntijat eivät ole laajalti yhtyneet Ukrainan tulkintaan, sillä heidän mukaansa Venäjän hyökkäystoimet eivät vielä täytä suurhyökkäyksen määritelmää.

On kuitenkin myös esitetty arvioita, joiden mukaan Venäjällä ei olisi kykyä nyt nähtyä suurempiin hyökkäysoperaatioihin
.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ukr ... #gs.pmuuto

"Suurhyökkäys, no suuri ja suuri... "
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6659
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Eilisestä sotauutisseurannasta tarttui silmiin tämä Lavrovin uusi uho:
Iltalehti kirjoitti:https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/943 ... e6e241c31f

Lavrov: Venäjän tavoitteena päättää lännen monopoliasema
klo 12:06: Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovin mukaan Venäjä keskittyy jatkossa ulkopolitiikassaan päättämään lännen "monopoliaseman".

Lavrov ilmoitti Venäjän uudesta ulkopolitiikasta keskiviikkona duumalle pitämässään puheessa. Hänen mukaansa Venäjä pyrkii päättämään tilanteen, jossa länsi dominoi maailmanpolitiikkaa.

– Anglosaksit ja muu kollektiivinen länsi, joka on kyseenalaistamatta alistunut heille, pyrkivät sanelemaan maailmanpolitiikkaa hinnalla millä hyvänsä, hän toteaa uutistoimisto Reutersin mukaan

– Uudistettu ulkopolitiikkamme keskittyy tarpeeseen päättää lännen monopoliasema kansainvälisen elämän viitekehyksen muovaamisessa. Tulevaisuudessa sitä ei määritellä egoististen etujen vaan reilujen, universaalien etujen tasapainon mukaisesti.

Puheessaan Lavrov totesi lisäksi, että Yhdysvallat ja sen eurooppalaiset ovat tehneet Ukrainasta jalansijan Venäjän-vastaisuudelleen, eikä paluuta enää ole.

Lavrovin mukaan Venäjällä ei ole enää minkäänlaisia harhaluuloja lännen todellisista tarkoituksista. Hän toisti jälleen virheellisen väitteen, jonka mukaan annetut lupaukset Naton laajenemisesta olisi rikottu.
Tässäkin ketjussa kun on näkynyt näitä venäjämielisiä, niin kertokaapas joku, miten lännen monopoliasema murentuu sillä, että Venäjä on hyökännyt toisen slaavikansan itsenäiseen maahan ja tappaa siellä näitä toisia slaavikansalaisia?

Minulle ei vaan tämä Venäjän logiikka aukene.
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11410
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja URSA »

Ainakin ryssät kuvittelivat ukrainalaispakolaisten suistavan Euroopan kaaokseen, mutta saatiinkin kerrankin ahkeria työntekijöitä paikkaamaan työvoimapulaa.

Viimoset eliittiryssät. :D

”Venäjän kenraalit heittävät epätoivoisesti juuri mobilisoituja joukkoja järjettömiin hyökkäyksiin”

PÄIVITETTY 16.02.2023 | 10:35

EU:n lausunnon mukaan Venäjä yrittää voittaa jotakin ennen hyökkäyksen vuosipäivää tappioista välittämättä.

– Kun on kulunut vuosi Moskovan kohtalokkaasta päätöksestä hyökätä suvereeniin ja rauhanomaiseen naapuriinsa, Venäjän joukot yrittävät epätoivoisesti edistyä taistelukentällä, sanotaan Euroopan unionin pysyvän Etyj-valtuuskunnan lausunnossa, joka annettiin turvallisuusyhteistyöfoorumissa Wienissä keskiviikkona Ukrinformin mukaan.

– Venäjän kenraalit lähettävät edelleen juuri mobilisoituja sotilaita järjettömiin hyökkäyksiin välittämättä ihmishengistä. Olemme nähneet tämän sotilaallisen taktiikan Vuhledarin ympärillä viime päivinä, lausunto jatkuu.

Tätä taustaa vasten EU:n valtuuskunta huomautti Venäjän Etyj-valtuuskunnan puheenjohtajan kaksi viikkoa sitten antamasta väärästä lausunnosta, joka ”kehuskeli, että Ukrainan puolustus oli murrettu Vuhledarissa”.

Ukrainan tiedustelun tiedottaja Andri Jusov totesi, että Venäjän hyökkäysjoukkojen menetykset ovat nyt suurimmat sitten täysimittaisen hyökkäyksen alkamisen 24. helmikuuta.

Tästä huolimatta Venäjän sotilasjohto ei hylkää epätoivoisia yrityksiään miehittää Donbas ennen maaliskuun loppua.
https://www.verkkouutiset.fi/a/venajan- ... /#e14dfa71

Hankalaa uskoa että Venäjä pystyisi jatkamaan sotaa toista kokonaista vuotta.
Avatar
Petu
Frank Drebin
Viestit: 398
Liittynyt: Ti Syys 29, 2009 2:46 pm

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja Petu »

OnyxPhoenix kirjoitti: Ti Helmi 14, 2023 12:19 pm ^ Natseja ja natsimarsseja nyt on joka maassa. Ainoa joka nykyään toimii suunnilleen kuten WW2 natsit on ryssä.
Saksa lupasi toimittaa Ukrainaan sopivasti 14/88 määrän leopardeja, liekö määrät repäisty täysin hatusta vai halutaanko tuossa korostaa tiettyä symboliikkaa.
Saksa tulee lähettämään yhteensä 14 Leopard 2 -panssarivaunua. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/dd6 ... fc5112aa36
Berlin had approved German arms-maker Rheinmetall’s plans to sell 88 of the older Leopards to Kyiv.. https://www.politico.eu/article/germany ... einmetall/
14 88 uusnatsi.png
14 88 uusnatsi.png (337.18 KiB) Katsottu 583 kertaa
Kuvan lähde: https://yle.fi/a/3-12192283
Paikalla
OnyxPhoenix
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5380
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 12:16 am

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja OnyxPhoenix »

Petu kirjoitti: To Helmi 16, 2023 1:18 pm
OnyxPhoenix kirjoitti: Ti Helmi 14, 2023 12:19 pm ^ Natseja ja natsimarsseja nyt on joka maassa. Ainoa joka nykyään toimii suunnilleen kuten WW2 natsit on ryssä.
Saksa lupasi toimittaa Ukrainaan sopivasti 14/88 määrän leopardeja, liekö määrät repäisty täysin hatusta vai halutaanko tuossa korostaa tiettyä symboliikkaa.
Ukrainalainen tankkikomppania on 14 tankkia, joten tuossa ei ole mitään ihmeellistä.

Leopard 1:siä on luvattu suurempi määrä. 187:lle Leopard 1:sen toimitukselle on Saksan hallinon lupa. Saa nähdä paljonko näitä saadaan.

Viimeksi muokannut OnyxPhoenix, To Helmi 16, 2023 2:01 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Anoteus
Roger Murtaugh
Viestit: 885
Liittynyt: Su Tammi 20, 2019 8:12 pm

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja Anoteus »

Mites horoskooppi? Onko tähdet kohdallaan? Mitä symboliikkaa vielä saadaan lisää?
Paikalla
OnyxPhoenix
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5380
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 12:16 am

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja OnyxPhoenix »

Ryssät ihmettelee natsihysteriassaan miten Israelin ulkoministeri voi vierailla "natsivaltiossa" tapaamassa sen juutalaisen presidentin joka ryssien mukaan on myös natsi. :D

natseja kaikkialla ryssien mukaan.jpg
natseja kaikkialla ryssien mukaan.jpg (81.99 KiB) Katsottu 526 kertaa
Avatar
LexVeritas
Michael Knight
Viestit: 4118
Liittynyt: Ke Loka 13, 2021 8:07 pm

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja LexVeritas »

Jumala ei ole suurten pataljoonien puolella, vaan niiden, jotka ampuvat parhaiten.

-Voltaire-

Kuva
5 no viisia Perhettä
Puu elohim jahvella
-Ai, sä oot. Mä en, veli.
Jopi ja genesis
‏אלהים‎ Sten näin Isä
ykseydellä Raidaa
Sepä Elia Me ts. Kaa
naassa ja
Luminol-Lennard

In Omnibus Veritas Suprema Lex Esto
Paikalla
OnyxPhoenix
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5380
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 12:16 am

Re: Ukrainan kriisi - Venäjä hyökkää Ukrainaan maalta, mereltä ja ilmasta

Viesti Kirjoittaja OnyxPhoenix »

Nämä on kyllä hauskoja. Aina ryssät ryssii. :lol:
Nyt keksittiin että Edelweiss (alppitähti) nimisen 10. erillinen vuoristohyökkäysprikaatin luonti on taas todiste että Ukraina on natsistinen.
Ryssillä on itsellään ollut Edelweiss niminen erikoisjoukko-osasto vuodesta 1998.. :mrgreen:



https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1 ... 0%B4%C2%BB
Viimeksi muokannut OnyxPhoenix, To Helmi 16, 2023 5:09 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vastaa Viestiin