Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Suomessa tapahtuneet vielä selvittämättömät henkirikokset
Ross Sullivan
Javier Pena
Viestit: 1846
Liittynyt: La Joulu 02, 2017 3:14 am

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja Ross Sullivan »

LexVeritas kirjoitti: To Huhti 06, 2023 4:24 pm
Ross Sullivan kirjoitti: Ke Huhti 05, 2023 10:05 pm
Ultra-Violence kirjoitti: Ke Huhti 05, 2023 8:58 pm Berit oli "eläväinen". Meinaako se että harjoitti kyseenalaisia ammatteja? Jos ukko teki hinausta yöllä... minkkiturkit ja korkokengät nyt oli normisettiä tuohon aikaan... joku ei ole kertonut kaikkea.
Mahdollisesti toinen oli "eläväinen" minkkiturkiksessaan ja toinen "hinasi" öisin.

En mahdollisesti itse usko Beritin harjoittaneen kyseenalaisia ammatteja, mutta Kirkkonummella on aikoinaan kiertänyt huhuja, että Veikko olisi mahdollisesti ollut myös "hinuri", eli olisi asunut A-rapussa mutta myös B-rapussa olisi vieraillut toisinaan. En tiedä huhujen mahdollista alkuPERÄÄ (onko sitä edes).

Ei synny sellaista vaikutelmaa, että Veikko olisi ollut ns. "alan miehiä". Tosin monestihan totuus on tarua ihmeellisempää.
Kyllähän tuossa eittämättä kerrot huhuja liittyen uhrin seksuaalielämään. Ei se, että kerrot huhujen kertomisesi ohessa, ettet usko niihin (huhuihin) poista sitä tosiasiaa, että kerroit niitä (huhuja).

En paljasta, onko huhuilu omasta mielestäni suotavaa.
Niin, onneksi en ole huhuillut Rissasen syyllisyyden puolesta.

Kerron, että on ollut olemassa (ja mahdollisesti on nykyäänkin) huhuja. Nämä ovat todennäköisesti yhtä BS:ää kuin sinun väitteesi Rissasen rikoksista. Pitääkin muuten laittaa Niemelle palautetta, että lopettaisi huhuista kertomisen podcasteissaan!
Hapetan kyttätyyliin
Ross Sullivan
Javier Pena
Viestit: 1846
Liittynyt: La Joulu 02, 2017 3:14 am

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja Ross Sullivan »

LexVeritas kirjoitti: To Huhti 06, 2023 4:27 pm ^Voisitko jäsennellä tuon jotenkin helpommin luettavampaan muotoon?
En. Vaikka "Rissass-ss-skeidaa" saivarrellaan, niin täällä on muitakin. EN ala tehdä koko sivun "torni"lainausviestejä, kun sisältömme on skeidaa.

Mielestäni on täysin luettava. Lisäksi siihen on helpompi muidenkin osallistua jos haluaa. Minä en ole siis täällä vain sinua varten.

Ymmärrän kyllä, että yrität siirtää huomiota siitä, että sinulla ei ole muun muassa pyytämiäni linkkejä. Toisin kuin minä, niin et edes myönnä virheitäsi.
Hapetan kyttätyyliin
Ross Sullivan
Javier Pena
Viestit: 1846
Liittynyt: La Joulu 02, 2017 3:14 am

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja Ross Sullivan »

Ultra-Violence kirjoitti: To Huhti 06, 2023 2:39 pm Toi puhelimenkuuntelu-juttu oli hieno teoria. Selittäisi asioita.

Oletan Veikon homoilupuheiden olevan samaa osastoa kuin "poika teki murhan ja sitten itsarin". Jokuhan yritti kaupata tätä stooria täällä foorumiketjussakin muutama kuukausi sitten. Erikoista on, että tiesi kuitenkin kertoa podcastin vahvistaman huhun siitä, että MR todella on istunut talousrikoksista. Vaikka kuitenkin tämä vankkaan vakuuttamansa itsariteoria oli täyttä huuhaata.

Hyvä esimerkki siitä, miten vaikea on suodattaa oikeaa tietoa huhujen seasta. Osa tuosta jutusta oli totta, vaikka sen olin jo itse selvittänyt, että elossahan hän on.

Uskon, että on henkilö/henkilöitä, joilla on henkilökohtainen motiivi keksiä harhaanjohtavia valheita tämän jutun tiimoilta. Siinä vaan sitten mietityttää, että missähän on sellaisen ihmisen moraali, joka tällaisen tapauksen selviämistä haluaa vaikeuttaa. Varmaan samassa paikassa kuin joillakin tuossa podcastissa olleilla oli, eli helvetissä.
"Oletan Veikon homoilupuheiden olevan samaa osastoa kuin "poika teki murhan ja sitten itsarin" Sama

Mulla ei riitä tekninen kompetenssi, mutta tällaisen löysin (2002 tosin):

https://yle.fi/a/3-5122991

"On myös hyvin epätodennäköistä, että kukaan ulkopuolinen pystyisi kuuntelemaan puheluitamme. Lankapuhelimen kuuntelu vaatisi ensinnäkin sitä, että kuuntelemaan pyrkivän pitäisi konkreettisesti murtautua teleoperaattorin lukittuihin tiloiohin ja kyetä käyttämään operaattorin teknisiä laitteita."
Hapetan kyttätyyliin
Catdog
Harjunpää
Viestit: 334
Liittynyt: Ma Syys 30, 2019 3:48 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja Catdog »

Ross Sullivan kirjoitti: To Huhti 06, 2023 1:44 pm
Catdog kirjoitti: To Huhti 06, 2023 1:09 pm
Osmium kirjoitti: To Huhti 06, 2023 9:38 am Lähinnä siinä kiinnittävät huomiota nuo kaksi seikkaa, eli
Ensinnäkin tuo häiriöpuheluiden alueellisuus, tämä on minusta olennainen tieto, mikäli pilailu kyseessä niin miksi soitot kohdistuisivat vain tiettyyn alueeseen. Lisäksi pilapuheluissa helposti vaikka ölistään jotakin, nämä puhelut sen sijaan vaikuttavat puheluilta joiden tarkoitus oli kartoittaa mihin taloon soitto menee.
Alueellisuus: syynä voi olla kartoittaa mihin taloon soitto menee, tai vastataanko ylipäätään, jotka molemmat voisivat tulla kyseeseen murtovarkaiden tapauksessa. Mutta, kun nämä puhelut yhdistetään tähän surmien ympärillä olevaan kokonaisuuteen, ja poliisikin on ne nostanut esiin, niin ovathan ne erikoinen kuriositeetti monien muiden joukossa. Ja jos niitä tuli useita, välissä varmasti ainakin päiviä tai viikkoja. Ja vielä jos tuota murtovarasasiaa miettii, niin enemmän informaatiota voi saada sillä että käy katsomassa onko talo pimeä ja hiljainen ja onko autoa pihassa, kuin koittaa määrittää kohdetta lankapuhelimeen vastaamisen perusteella. Ja pilapuheluista, mitä pilaa tai hauskaa on soittaa hiljainen puhelu. Ainoa jännitys liittyy siihen että vastaako joku ja mitä sanoo.

Kun on puhuttu alueesta, ei tiedetä kuinka laajaa aluetta tarkoitetaan. Volsia vai koko Kirkkonummea vai vielä laajempaa aluetta? Entäpä, onko muualla Suomessa ihmiset saaneet noina vuosina vastaavanlaisia puheluita?

Tämä mahdolliseen puhelinkuunteluun tähtäävän motiivin esiinnosto häiriöpuheluiden osalta on osoitus siitä, että uutta näkökulmaa voi nousta esiin pitkänkin ajan kuluttua, ainakin minfolle uutta.
" Ja vielä jos tuota murtovarasasiaa miettii, niin enemmän informaatiota voi saada sillä että käy katsomassa onko talo pimeä ja hiljainen ja onko autoa pihassa, "

Ratkeaako onko mahdollisuus siihen olisiko talo/alue tyhjillään. Sitten lähdettäisiin katsomaan paikan päälle onko talo pimeä ja hiljainen. Käsittääkseni liigat näin myös toimivat (ja ovat myös toimineet Suomessa).
Ei ratkea. Jatkopohdinnan kannalta olisikin hyvä tietää, kuinka laajalla alueella ja minkä verran puheluita on saatu. Jos vaikkapa kävisi ilmi, että Rytköset ovat saaneet runsaasti puheluita, ja pienellä alueella muutamat talot yhden tai ei yhtään, voisi olla kyse Osmiumin esilletuomasta puhelinkuunteluun pyrkimisestä. Olisihan se taas yksi sattuma lisää, jos Rytkösiä olisi pommitettu puheluilla muita enemmän, olipa syy mikä hyvänsä. Mutta tästäkään tietoa tuskin enää on saatavissa.

Jos kyse olisi kuuntelusta, se kyllä avaisi paljon lisää mahdollisuuksia tapaukseen. Ensinnäkin, keneltä olisi löytynyt tietoa, osaamista ja motivaatiota etsiä sitä "paria", jolla kuuntelu tehtäisiin? Toiseksi, jos Rytkösten puhelin todella oli saatu kuunteluun, niin moni tärkeä tieto olisi saatettu saada sitä kautta. Kuten vaikkapa tieto siitä että kaksoset lähtivät yökylään.

Näin systemaattinen toiminta, vakoilu suorastaan, olisi linjassa siihen poliisin esittämään mahdollisuuteen että taloa olisi varta vasten tarkkailtu myös silmällä.
Catdog
Harjunpää
Viestit: 334
Liittynyt: Ma Syys 30, 2019 3:48 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja Catdog »

Ultra-Violence kirjoitti: To Huhti 06, 2023 2:39 pm Uskon, että on henkilö/henkilöitä, joilla on henkilökohtainen motiivi keksiä harhaanjohtavia valheita tämän jutun tiimoilta. Siinä vaan sitten mietityttää, että missähän on sellaisen ihmisen moraali, joka tällaisen tapauksen selviämistä haluaa vaikeuttaa. Varmaan samassa paikassa kuin joillakin tuossa podcastissa olleilla oli, eli helvetissä.
Tästä tuli mieleen, että ketjussa on mainittu toisella nettipalstalla kirjoitetusta kommentista tähän Kirkkonummen tapaukseen, jossa kirjoittaja ilmaisi olevansa surmaajan puolella ja pitäneensä tekoa hyvänä tai oikeutettuna, tyyliin "hyvä että tapahtui"..kommentista kuvastui jonkinlainen henkilökohtainen suhde tapaukseen. Tuo kommentti on sittemmin kadonnut, jos olen oikein ymmärtänyt. Itsekin olen kommentin aikoinaan nähnyt (oliko Hejac vai suomi24 vai joku muu), joten se ei ole huhu että tuo kommentti on kirjoitettu, riippumatta siitä onko tuo kommentti sinänsä kirjoitettu missä mielentilassa ja millä motiiveilla.
MEG
Adrian Monk
Viestit: 2590
Liittynyt: La Huhti 07, 2007 2:01 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja MEG »

v. 1990 puhelinluettelossa oli Veikko Rytkösen nimellä kolmet numerot KOTINIITYNRINNE 7 , WOHLS . AUTOPUHELIN .
Osmium
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 97
Liittynyt: Ti Helmi 15, 2022 8:27 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja Osmium »

Eli vuonna 90 tuo lankapuhelinverkko on ollut suurrella todennäköisyydellä ns. Piirikytkentäinen, puhelinvaihteet kuitenkin automatisoituja, tuolloin ehkä joku muistaa kun tuli ensimmäiset modeemit tietokoneisiin, silloin jos modeemi oli päällä ja avasi lankapuhelimen kuuli kirjaimellisesti kun bitit kulkivat siellä verkossa ja puhelinta ei voinut käyttää silloin(sirisevä ääni). Se puhe linjassa oli analogista, periaatteessa napattavissa sieltä, mutta pitää perehtyä vähän lisää...
Ross Sullivan
Javier Pena
Viestit: 1846
Liittynyt: La Joulu 02, 2017 3:14 am

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja Ross Sullivan »

Catdog kirjoitti: To Huhti 06, 2023 7:51 pm
Ross Sullivan kirjoitti: To Huhti 06, 2023 1:44 pm
Catdog kirjoitti: To Huhti 06, 2023 1:09 pm
Alueellisuus: syynä voi olla kartoittaa mihin taloon soitto menee, tai vastataanko ylipäätään, jotka molemmat voisivat tulla kyseeseen murtovarkaiden tapauksessa. Mutta, kun nämä puhelut yhdistetään tähän surmien ympärillä olevaan kokonaisuuteen, ja poliisikin on ne nostanut esiin, niin ovathan ne erikoinen kuriositeetti monien muiden joukossa. Ja jos niitä tuli useita, välissä varmasti ainakin päiviä tai viikkoja. Ja vielä jos tuota murtovarasasiaa miettii, niin enemmän informaatiota voi saada sillä että käy katsomassa onko talo pimeä ja hiljainen ja onko autoa pihassa, kuin koittaa määrittää kohdetta lankapuhelimeen vastaamisen perusteella. Ja pilapuheluista, mitä pilaa tai hauskaa on soittaa hiljainen puhelu. Ainoa jännitys liittyy siihen että vastaako joku ja mitä sanoo.

Kun on puhuttu alueesta, ei tiedetä kuinka laajaa aluetta tarkoitetaan. Volsia vai koko Kirkkonummea vai vielä laajempaa aluetta? Entäpä, onko muualla Suomessa ihmiset saaneet noina vuosina vastaavanlaisia puheluita?

Tämä mahdolliseen puhelinkuunteluun tähtäävän motiivin esiinnosto häiriöpuheluiden osalta on osoitus siitä, että uutta näkökulmaa voi nousta esiin pitkänkin ajan kuluttua, ainakin minfolle uutta.
" Ja vielä jos tuota murtovarasasiaa miettii, niin enemmän informaatiota voi saada sillä että käy katsomassa onko talo pimeä ja hiljainen ja onko autoa pihassa, "

Ratkeaako onko mahdollisuus siihen olisiko talo/alue tyhjillään. Sitten lähdettäisiin katsomaan paikan päälle onko talo pimeä ja hiljainen. Käsittääkseni liigat näin myös toimivat (ja ovat myös toimineet Suomessa).
Ei ratkea. Jatkopohdinnan kannalta olisikin hyvä tietää, kuinka laajalla alueella ja minkä verran puheluita on saatu. Jos vaikkapa kävisi ilmi, että Rytköset ovat saaneet runsaasti puheluita, ja pienellä alueella muutamat talot yhden tai ei yhtään, voisi olla kyse Osmiumin esilletuomasta puhelinkuunteluun pyrkimisestä. Olisihan se taas yksi sattuma lisää, jos Rytkösiä olisi pommitettu puheluilla muita enemmän, olipa syy mikä hyvänsä. Mutta tästäkään tietoa tuskin enää on saatavissa.

Jos kyse olisi kuuntelusta, se kyllä avaisi paljon lisää mahdollisuuksia tapaukseen. Ensinnäkin, keneltä olisi löytynyt tietoa, osaamista ja motivaatiota etsiä sitä "paria", jolla kuuntelu tehtäisiin? Toiseksi, jos Rytkösten puhelin todella oli saatu kuunteluun, niin moni tärkeä tieto olisi saatettu saada sitä kautta. Kuten vaikkapa tieto siitä että kaksoset lähtivät yökylään.

Näin systemaattinen toiminta, vakoilu suorastaan, olisi linjassa siihen poliisin esittämään mahdollisuuteen että taloa olisi varta vasten tarkkailtu myös silmällä.
Siis kyllä kai puhelimeen vastaaminen on jonkinlainen merkki siitä, että talossa saattaisi joku olla. Miksi ei olisi?

Sitten kun esim. kolmena päivänä peräkkäin kahdessa "vierekkäisessä" talossa syrjäseudulla ei kukaan kesälomakaudella vastaa 3 soittoon illan aikana, niin voisi kuvitella jopa sitäkin vaihtoehtoa, että olisivat kesämökeillään tai vaikkapa Rhodoksella. Tätä ei tiedetä, mutta voidaan lähteä itse katsomaan paikan päälle. Todennäköisyys siihen, että talo on tyhjillään on kasvanut, eikö?

Vohlsin kylä on ollut (ja on edelleen) syrjäseutua vaikkakin melko lähellä Kirkkonummea. On syrjäisempiäkin taloja Vohlsissa kuin "Rytkösten", joissa riittää varmistaa ihan pelkkä "kohdetalo" (1 talo siis). Jos en nyt ihan väärin muista "Rytkösten" talon lähiympäristöä, niin siinä on tapahtuma-aikana riittänyt varmistaa, että Ponkilaiset olisivat poissa Rytkösten lisäksi, niin "rata on ns. täysin vapaa".

Suoraan ajaminen ilman "ennakkokartoitusta" tulee kalliimmaksi ja on työläämpää (vie enemmän aikaa). Näin murtovarasliigat myös toimivat ja ovat toimineet (siis tekemällä "ennakkokartoitusta" soittamalla).

https://yle.fi/a/3-5122991

Viestintäviraston tietoturvallisuusyksikön johtaja Timo Lehtimäki:

"On myös hyvin epätodennäköistä, että kukaan ulkopuolinen pystyisi kuuntelemaan puheluitamme. Lankapuhelimen kuuntelu vaatisi ensinnäkin sitä, että kuuntelemaan pyrkivän pitäisi konkreettisesti murtautua teleoperaattorin lukittuihin tiloiohin ja kyetä käyttämään operaattorin teknisiä laitteita."

Mitä mieltä olet?

Minusta vaikuttaa siltä, että lankapuhelimen kuunteleminen on ollut hankalaa.
Hapetan kyttätyyliin
Avatar
LexVeritas
Michael Knight
Viestit: 4128
Liittynyt: Ke Loka 13, 2021 8:07 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja LexVeritas »

Näin systemaattinen toiminta, vakoilu suorastaan, olisi linjassa siihen poliisin esittämään mahdollisuuteen että taloa olisi varta vasten tarkkailtu myös silmällä.
Tuo on totta. Pidän mahdollisena, että taloa olisi vakoiltu kiipeämällä vasiten puuhun käsin ja sieltä käsin tarkkailtu silmällä, kenties kiikarilla myös.

Mikäli lähistöltä löytyy seetripuu, jonka oksia katkottu, niin on mahdollista, että murtovaras on halunnut lavastaa murhapaikkaa Djatlovin solan tapahtumien malliseksi.
5 no viisia Perhettä
Puu elohim jahvella
-Ai, sä oot. Mä en, veli.
Jopi ja genesis
‏אלהים‎ Sten näin Isä
ykseydellä Raidaa
Sepä Elia Me ts. Kaa
naassa ja
Luminol-Lennard

In Omnibus Veritas Suprema Lex Esto
Catdog
Harjunpää
Viestit: 334
Liittynyt: Ma Syys 30, 2019 3:48 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja Catdog »

RossSullivan kirjoitti: To Huhti 06, 2023 7:51 pm
Siis kyllä kai puhelimeen vastaaminen on jonkinlainen merkki siitä, että talossa saattaisi joku olla. Miksi ei olisi?
On on, en ole tarkoittanut ettei olisi. 😄 Murtovarasmahdollisuus on mielestäni selvä, itselläni suurempi huomio kohdistuu nyt tuohon kuuntelumahdollisuuteen. En tunne sen tekniikkaa juuri lainkaan, joten jätän sananvuorot siitä Osmiumille ja mahdollisesti muille aiheen taitajille.
Catdog
Harjunpää
Viestit: 334
Liittynyt: Ma Syys 30, 2019 3:48 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja Catdog »

LexVeritas kirjoitti: To Huhti 06, 2023 10:48 pm
Näin systemaattinen toiminta, vakoilu suorastaan, olisi linjassa siihen poliisin esittämään mahdollisuuteen että taloa olisi varta vasten tarkkailtu myös silmällä.
Tuo on totta. Pidän mahdollisena, että taloa olisi vakoiltu kiipeämällä vasiten puuhun käsin ja sieltä käsin tarkkailtu silmällä, kenties kiikarilla myös.

Mikäli lähistöltä löytyy seetripuu, jonka oksia katkottu, niin on mahdollista, että murtovaras on halunnut lavastaa murhapaikkaa Djatlovin solan tapahtumien malliseksi.
Onko täytynyt olla seetripuu? Mitä Djatlovin solassa tapahtui? 😳

Poliisin arvioima tarkkailupaikka on ollut talon viereinen mäennyppylä. Mutta tokihan tämän tiesit, kuten tiedät kaiken muunkin niin hyvin että koet olevasi siinä määrin muiden kirjoittajien yläpuolella että sinulla on varaa irvailla täällä, Virat Xeles.
Avatar
LexVeritas
Michael Knight
Viestit: 4128
Liittynyt: Ke Loka 13, 2021 8:07 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja LexVeritas »

Catdog kirjoitti: To Huhti 06, 2023 11:20 pm
LexVeritas kirjoitti: To Huhti 06, 2023 10:48 pm
Näin systemaattinen toiminta, vakoilu suorastaan, olisi linjassa siihen poliisin esittämään mahdollisuuteen että taloa olisi varta vasten tarkkailtu myös silmällä.
Tuo on totta. Pidän mahdollisena, että taloa olisi vakoiltu kiipeämällä vasiten puuhun käsin ja sieltä käsin tarkkailtu silmällä, kenties kiikarilla myös.

Mikäli lähistöltä löytyy seetripuu, jonka oksia katkottu, niin on mahdollista, että murtovaras on halunnut lavastaa murhapaikkaa Djatlovin solan tapahtumien malliseksi.
Onko täytynyt olla seetripuu? Mitä Djatlovin solassa tapahtui? 😳

Poliisin arvioima tarkkailupaikka on ollut talon viereinen mäennyppylä. Mutta tokihan tämän tiesit, kuten tiedät kaiken muunkin niin hyvin että koet olevasi siinä määrin muiden kirjoittajien yläpuolella että sinulla on varaa irvailla täällä, Virat Xeles.
Ei ollut irvailua se, kun olin täysin tosissani. Djatlovin solan tapahtumat ovat vieläkin epäselviä. On kyllä julistettu monenlaisia "todennäköisiä" tapahtumakulkuja. Itse uskon makkaratauti (botulismi) + puna-armeijan moka-teoriaani. Siellä tosiaan on puu, josta yhden teorian mukaan kurkittiin rinteessä olleelle teltalle.
5 no viisia Perhettä
Puu elohim jahvella
-Ai, sä oot. Mä en, veli.
Jopi ja genesis
‏אלהים‎ Sten näin Isä
ykseydellä Raidaa
Sepä Elia Me ts. Kaa
naassa ja
Luminol-Lennard

In Omnibus Veritas Suprema Lex Esto
Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4320
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja ABC »

Ross Sullivan kirjoitti: To Huhti 06, 2023 9:56 pm "On myös hyvin epätodennäköistä, että kukaan ulkopuolinen pystyisi kuuntelemaan puheluitamme. Lankapuhelimen kuuntelu vaatisi ensinnäkin sitä, että kuuntelemaan pyrkivän pitäisi konkreettisesti murtautua teleoperaattorin lukittuihin tiloiohin ja kyetä käyttämään operaattorin teknisiä laitteita."
...
Minusta vaikuttaa siltä, että lankapuhelimen kuunteleminen on ollut hankalaa.
En ole asiantuntija minäkään, mutta 80-luvulla elettiin vielä muistaakseni analogista aikaa ja linjat kulkivat monessa syrjäisemmässä paikassa maan yläpuolella. Eikös silloin riitä, että täppää linjaan kiinni ja avaa rinnakkaisen linjan taloon menevään, samaan tapaan kuin talon sisällä voi kuunnella puhelinkeskustelua rinnakkaisesta puhelimesta.
Every ship must sail a world.
Osmium
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 97
Liittynyt: Ti Helmi 15, 2022 8:27 pm

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja Osmium »

Eli vuonna-90, ei siis 90-luvulla, koska kehitys oli nopeaa tekniikassa, sopiva paikka ilmajohdollisessa puhelinkaapelissa voisi olla jatkoskohta, siitä voisi päästä käsiksi mahdollisiin liittimiin ja löytää testaamalla oikean parin. (pareja siis paljon puhelinjohdossa, siitä otetaan käyttöön aina 1/talous). Vaatii erityisosaamista esim. puhelintekniikka ja sopivat välineet. Mutta jos miettii käytännössä niin olisi hyvä tietää tulivatko nuo soitot samana päivänä alueelle tai esim. parina päivänä, vai tuliko niitä satunnaisesti pitkin kesää, sitä ei varmaan tiedetä enää. Pidän tuota kuuntelumahdollisuutta mahdollisena samoin on mahdollista että ne olivat pelkkiä pilapuheluita.
Avatar
Quorthon
Jane Marple
Viestit: 1055
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 5:37 pm
Paikkakunta: Tshernobyl, UKR

Re: Kirkkonummen kolmoissurma 1990

Viesti Kirjoittaja Quorthon »

Djatov pelasi solassaan shakkia Molotovin kanssa, ja käytännössä näissä matseissa ne päätökset tehtiin - Kekkosen ja Hrustsevin hiihtoretket olivat vain PR:ää. Djatov oli vaarallinen fanaatikko, aina voittaessaan Molotovin shakissa hän päätti toteuttaa jonkun kepposen saatuaan siihen päätäntävallan.

Djatovin bravuuri oli, kun hän törmäsi Hansin Opeli Kapitänilla Kyllikki Saareen kesken havumetsärallin 6. erikoiskokeen. Kartanlukijana ollut Reino Järvinen hidasteli nuoteissa. "Up in the ass of Timon" sijaan kuultiin "Down in the balls of Reino!", kun Djatov selitteli kenen munanpuutteesta huono sijoitus riippui.

On merkillistä, että Djatovin sola nostettiin esiin vasta nyt. Nissen ymmärrän, sillä hänen logiikkaansa käyttäen - mitäpä bussikuski mahtaisi tiedemiehelle.

Djatovin suuri suunnitelma oli aseistaa Koli, Öhman, Lönnberg, Timperi, Gyllström, Aas, Haapalainen, Salonen, Lonka, Johansson - koko porukka helvetin nopeilla moottoriveneillä! Jatkossa voitaisiin täten tehtailla murhia ja lähteä ryminällä formulaveneellä Högnäsin suuntaan, ja ensimmäinen rannalla olisi "murhaaja" jota muut lähtevät ajamaan takaa - vähän kuin Teräsmies-kisoissa Havaijilla uintiosuuden vaihtuessa pyöräilyyn.
5 perhettä oli panemassa Bodomilla

Jahve ei tykännyt, sanoi vaan: "Tsssk aaaargh tsssss"

Jopi Jalkapuoli liittyi Genesis-yhtyeeseen

Sic Transit Plexit Mundi

El pene de Lex quedó atrapado en un árbol en Bodom.
Vastaa Viestiin