Perussuomalaiset

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Huutaja Jaana
Axel Foley
Viestit: 2022
Liittynyt: Pe Joulu 09, 2022 8:54 am

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja Huutaja Jaana »

RKP pitäis kieltää epäisänmaallisena niinkuin VKK:kin.

Jutellaan sitten.
soitit 112 vaa kaljarahan perässä
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7515
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Marjastaja kirjoitti: La Huhti 15, 2023 1:00 am
”Yksi aivan kujalla” – Laura Huhtasaaren esiintyminen Ylellä sai aikaan kommenttivyöryn somessa

Ylen torstainen A-talk on herättänyt laajaa keskustelua sosiaalisessa mediassa. Erityisesti Laura Huhtasaaren (ps) esiintyminen on herättänyt huomiota.

– PS:n merkittävä kansanedustaja tekee parhaansa etteivät olisi hallituksessa, entinen perussuomalaisten ja sinisten kansanedustaja Simon Elo arvioi Twitterissä.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5 ... aacb1f9326
Katsoin tämän keskustelun näin jälkeenpäin.

Hieman epäilin jutun väitteitä, koska pääkommentoijat olivat Sinisistä tunnettuja nimiä, joiden omaan puolueen suosio katosi ja loikkasivat minne vain pääsivät.
Mutta ajattelin kuin olisi edes vähäisiä syitä jutulle.

Ei sitä keskustelusta huomannut. Laura Huhtasaari vastaili asioihin ihan taitavasti ja RKP, SDP katsoivat aika yrmeästi niitä kommentteja.

Enemmän tuossa oli taustalla lähinnä viha Huhtasaarta kohtaan, joka on ollut pitempään oma ilmiönsä. Haukkuipa siinä vielä Soinin Siniset, joka varmasti vaikutti kommentteihin.
Huutaja Jaana
Axel Foley
Viestit: 2022
Liittynyt: Pe Joulu 09, 2022 8:54 am

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja Huutaja Jaana »

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/tapio- ... twiitilla/

Valtteri Lindholm, Varustelekan omistaja ja toimitusjohtaja twiittasi eilen alentavan sävyyn omasta kanta-asiakaskunnastaan että he ovat tieteen vastaisia ja korkeintaan amiksen käyneitä luusereita joiden älykkyys on sitä tasoa että äänestävät vain persuja.

Voiko ylimielisemmin suhtautua omaan asiakaskuntaan kuin hän nyt teki – jos tarkoitus oli nuoleskella vihervasemmistolaisia perseitä niin samalla tuli loukanneeksi tärkeimpiä asiakkaitaan ja mikä pahinta – jatkoi vielä tänään samaa perseilyään uudella selittelyketjulla jossa kaivoi kuoppaansa vielä syvemmälle huomatessaan että Twitter räjähti kommentteista jossa nämä amislaiset yksissä tuumin ilmoittivat lopettavansa asioinnin ko. liikkeessä.

Voiko damage control vielä huonommin mennä?
soitit 112 vaa kaljarahan perässä
aumari
Axel Foley
Viestit: 2034
Liittynyt: Ke Touko 22, 2013 1:46 pm

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja aumari »

Olen lukenut ja kuullut persuja haukkuvien sanovan, että persujen puheista ei saa selvää tai jotain ja olen ihmetellyt. Nyt oli iltiksessä (?) aiemmin keskustaa ääbestäneiden perusteluja miksi nyt ääbestivät persuja. Eikö näistä moni sanonunut persuja realisteiksi ja puheita ymmärrettäviksi. Olen aivan samaa mieltä ja olen jo monet vaalit mennyt samalla mielellä.
Nyt kun usutetaan persuja hallitukseen sillä perusteella, että näyttäisivät miten lupaukset ja äänestäjät petetään, niin kannattaa muistaa, että ei mikään puolue saa kaikkia lupauksia täysin toteutettua semmoisenaan. Miksi sitten persujen pitäisi?
Kosti
Hetty Wainthropp
Viestit: 477
Liittynyt: Pe Huhti 21, 2023 3:04 am

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja Kosti »

Niin. Mikähän tossa Tappaja-Jaskan viestissä ei pitänyt paikkaansa? Harvemmin persut mitään järkevää saavat suustansa, eihän niillä ole mitään muuta tarjottavaa kuin rasismi (ja bensan hinta). Silloin kun olivat sibyllan rosvo-hallituksessa, kaikki köyhien päähänpotkimiset ja yhteiskunnan rapauttamiset sopi persuille ihan mainiosti. ("Mutku ei ne ollu persuja, ne oli sinisiä!" XD XD XD) Mielenkiinnolla odotan, että pääsevät tulevassa riistohallituksessa kurjistamaan Suomea lisää urpon aisankannatajina. Ehkä silloin tippuu laput silmiltä osalta niistä jotka ovat (tyhmyyksissään) persuja äänestäneet.
Eih bennek, eih blavek
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja dazu »

Jussi Halla-Ahon vappupuhe oli vielä aika vahvasti oppositiomoodissa ja keskittyi lopettaneen hallituksen haukkumiseen. Mahtaakohan Jussi siirtyä koko seuraavan neljän vuoden aikana hallitusmoodiin, vai meneekö koko kausi täysin ohi...
Tuota vappupuhetta voi verrata demareiden 2019 vappupuheisiin, jotka olivat jo täysin hallitusmoodissa... SDP:lla on traditiot hallituspuolueena, mutta persuissa ollaan totuttu oppositio-rooliin...
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Avatar
ajanpatina
Jane Marple
Viestit: 1000
Liittynyt: Ma Syys 30, 2013 5:08 pm
Paikkakunta: Loimaa, Tampere
Viesti:

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja ajanpatina »

Miksi Perussuomalaiset, eikä vanhat "hyviksi" havaitut puolueet!?

KOKOOMUS on puhtaasti rikkaiden ja isojen firmojen etuja ajava puolue, jonka pääkonttoori on Eteläranta 10. Ei se työläisen, saatika köyhällistön etuja aja. Vanha Finlayson antaa hyvän kuvan, mitä kokoomus edustaa. Finlayson loi omaisuutensa lapsityövoimalla, jotka olivat orjan asemassa. Kakarat kiinnitettyinä kettingillä tehtaan koneisiin, piiskurin antaessa vauhtia työn tekoon. Finlaysonin veisatessa kirkossaan, "kuinka Herra on hyvä". Lapsiorjat painoivat duunia 12 tuntia päivässä, kuutena päivänä viikossa.
Kokoomus edustaa nimenomaan tätä työllisyyspolitiikkaa, mikä oli 1800-luvulla, joka yhä edelleen on monissa kehitysmaissa, missä maamme suuryhtiöt, kuten mm. Finlayson teettää rättinsä tänä päivänä. Orjatyömaissa tehdään nykyään Finlaysonin tuotteet, joita myydään Prismassa ja Citymarketeissa.
Parhaalla tahdollakaan kokoomusta ei voi pitää isänmaallisena puolueena, koska kapitalistilla ei ole isänmaata. Näin totesi YLE 2 "Seitsemäs taivas: Kapitalistin muotokuva" ohjelmassa Stora Enson toimitusjohtajaJouko Karvinen, toimittaja Maarit Tastulalle (22.5.2011). Ja tottahan se on, mistä todisteena kansainväliset yhtiöt raharikkainen omistajineen. :evil:

RKP (Ruotsalainen kansanpuolue) edustaa samoja arvoja kuin kokoomus. Sen verran on eroa, että RKP ajaa nimenomaan suomen-ruotsalaisten etuja, elikä herrakansan etuisuuksia, pitäen suomalaisia orjinaan ja palvelijoinaan, joiden tulee pakosta opetella myös ruotsin kieltä. Vastaavaa pakkoa ei ole rantahurreilla, sillä heidän ei ole pakko opetella suomen kieltä. Rantahurrit hyväksyvät minkä hallituksen tahansa, kunhan hurrien etuoikeuksiin ja kielipolitiikkaan ei kajota. Rkp ei liioin ole isänmaallinen puolue, noin niin kuin koko maata ajatellen. Pienpuolue, joka ajaa tietyn pienen valtaeliitin etuja, muusta viis. :evil:

KEPU (Keskustapuolue, ex- Maalaisliitto) oli aikoinaan maajussien puolue. Kekkosen mennessä hautaan, kuoli vanhan Maalaisliiton henki, puolueen nimen vaihtuessa KEPUksi. Ja kepu lähti landelta metsästämään kaupungeista ääniä..., huonolla menestyksellä, unohtaen turpeenpuskijat ja maajussien etujen ajamisen. Osaltaan Kepu on yhtä rahanahne puolue, kuten kokkarit ja rantahurrit, mistä kertoo miljonääri Sipilä ja Anne Brenner ja moni muu. Eteläranta 10 jakaa KEPUlle myöskin madonluvut, kuten muillekin kokkarien apupuolueille.
Nythän KEPU itkee isoa parkua, ihmetellen äänestäjien katoa. Minä en ihmettele yhtään. Unohdetut maajussit vaihtoivat Persuihin. Eihän Kepu ole maajussien etuja ajanut tosissaan sitten Kekkosen päivien. Noh, onhan se tietty ajanut suurtilallisten, kartanoiden etuja, mutta ei pientilallisten, joilta suurtilalliset veivät leivän suusta. Kaikki valtion ja EU:n myöntämät tuet, apurahat päätyvät rikkaille suurtilallisille ja kartanoille, aina Suomen rikkainta miestä myöten. Kepu on nimensä mukaan "kepuli" puolue, joka änkee hallitukseen kuin hallitukseen, jotta pääsee "hillotolpalle" saaliin jakoon muiden puolueiden kanssa. Tosin, äänestystulos on tuonut nyt mutkia matkaan... :mrgreen:

VASEMMISTOLIITTO (ex- Suomen kommunistinen puolue) on nimen vaihdosta huolimatta kommunistinen instituutio suomessa. "Toverilauluja" lauletaan vaalien alla ja juhlapuheissa ollaan niin "toveria", mutta juuret ja rakkaus on itänaapuriin. Pääkonttoori on Kremlissä ja puolueen pääjohtaja toveri Putin. Puolue, joka on kauniiseen lahjapakettiin käärittyä paskaa..., sitä ihteään, täyttä paskaa... Epäluotettava kaikessa ja epäisänmaallinen.
Li Anderssonia katsoessa tulee mieleen pakastearkku, joskin pakastearkusta huokuu enemmän lämpöä ja inhimillisyyttä. :shock:

SDP (Suomen Sosiaalidemokraattinen puolue) on kommunistinen sekundapuolue, jonka toinen käsi on Kremlissä ja toinen handu ojossa Eteläranta 10 osoitteessa. "Toveria" ollaan vain vappu- ja juhlapuheissa, jotta päästään jatkamaan maan kuppaamista. SDP on verenimijäpuolue siinä kuin kokkarit ja rantahurrit ja kepukin. Systeemi on vähän erilainen. Sinällään jännä juttu, kun duunarit unohtuivat pankkiiri Koiviston valtaan nousun myötä. Ja viimeinen ay-pamppu, joka ajoi oman ay-liikkeensä duunarien etuja, kammettiin pois SDP:n oman kupparin Ahteen avustuksella pois palliltaan. Niinpä SDP:stä tuli Eteläranta 10:ssä entistä parempi yhteistyökumppani ja yhteiset bisnekset luistavat. Työläinen on vain pakollinen paha, mitä tarvitaan neljän vuoden välein äänestyksessä. SDP:n luotettavuus on yhtä tyhjän kanssa, kuten kommarienkin. AY-liike pitää SDP:n vielä pinnalla joten kuten, mutta kuinka kauan? :roll:

VIHREÄT on sekasikiö puolue, jonka juuret on saksassa, missä sen 70-luvulla perustivat sikäläiset kommunistit ja natsit, fasistit. Kommarien ja natsien suosio oli romahtanut, joten he löivät hyntteet yhteen, kehittivät "vihreän aatteen", elikä sudet pukivat lampaan villat päälleen. Mutta, niiden villojen alla on suden, pedon luonto. Nimenvaihdokset asiaa muuksi muuta. Peto on peto ja petona pysyy, vaanien tilaisuutta pääsyä vallan kahvaan. Vihreille, kuten vasemmistollekin kelpaa kaikki, mikä on moraalitonta ja tai aiheuttaa yhteiskunnassa hämminkiä, levottomuutta ja mieluusti kaaosta. "Vihreä aate" on vain "aate", jota käytetään keppihevosena, varsinaisten päämäärien saavuttamiseksi. Elikä, aivan yhtä samanlaista tuubaa, mitä kommunismi ja fasismi, taikka Ku Klux Klan ovat olleet. Yksistään taustojensa puolesta ei Vihreitä voi pitää mitenkään isänmaallisena puolueena. :evil:

KRISTILLISET on puolue, jonka tulisi ajaa nimenomaan ja ehdoitta kristillisiä arvoja KAIKESSA. Muut vanhat puolueet sanovat, ettei uskontoa ja politiikkaa saa sekoittaa keskenään ja niinpä puolue on ilmoittanut, ettei se sekoita uskontoaan politiikkaan. Ja sehän on näkynyt myös vuosien varrella politiikassa. Tosin muut puolueet sekoittavat omat "uskontonsa" politiikkaan jatkuvasti, USKOEN vakaasti omien uskomustensa oikeellisuuteen, kuten fasismiin, marxilaisuuteen, kommunismin autuuteen, "vihreään uskoon", poliittiseen ideologiaan, jne.
Periaatteessa kristilliset ovat isänmaallisia, mutta ulkoistaneet pitkälti Jeesuksen toiminnastaan, mikä on huono uutinen. :idea: :?

PERUSSUOMALAISET eli Persut on pitkälti kirjoittamaton lehti. Heidän harteilleen äänestäjät antoivat mandaatin, toivoen parempaa huomista, kun sitä ei muut puolueet ole tuoneet vuosikymmeniin. Takinkääntäjä Soini "sinisineen" loi synkän varjon, pettäessään äänestäjät, mutta onneksi Halla-aho sai nostettua Persut syvältä pohjamudista, minne Soini puolueen survoi.
Aika näyttää, onko Persuista suomen pelastajaksi. Mutta se on sata varmaa, ettei yhdestäkään toisesta puolueesta siihen ole. :?: :idea: 8)
Kaikella on aikansa.
Avatar
Skloddi
Michael Knight
Viestit: 4478
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 12:20 pm

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja Skloddi »

Kosti kirjoitti: Ti Huhti 25, 2023 2:10 pm Niin. Mikähän tossa Tappaja-Jaskan viestissä ei pitänyt paikkaansa? Harvemmin persut mitään järkevää saavat suustansa, eihän niillä ole mitään muuta tarjottavaa kuin rasismi (ja bensan hinta). Silloin kun olivat sibyllan rosvo-hallituksessa, kaikki köyhien päähänpotkimiset ja yhteiskunnan rapauttamiset sopi persuille ihan mainiosti. ("Mutku ei ne ollu persuja, ne oli sinisiä!" XD XD XD)...
Eikä pidä unohtaa ennätysmäärää turvapaikanhakijoita vuonna 2015, kun sisäministerinä oli Petteri Orpo ja ulkoministerinä Timo Soini ja maahamuuttajien invaasiolle molempien puolueiden + keskustan tuki. Kannattaa pitää mielessä siellä persumaakunnissa, että sitä saa mitä tilaa.

Ensi vaaleissa kannattaa sitten miettiä tarkemmin tai jäädä taas sinne sohvalle vaan nukkumaan.
Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3755
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Skloddi kirjoitti: Ke Touko 03, 2023 3:16 pm Eikä pidä unohtaa ennätysmäärää turvapaikanhakijoita vuonna 2015, kun sisäministerinä oli Petteri Orpo ja ulkoministerinä Timo Soini ja maahamuuttajien invaasiolle molempien puolueiden + keskustan tuki. Kannattaa pitää mielessä siellä persumaakunnissa, että sitä saa mitä tilaa.
Wöö wöö.
Tuon 2015 PS PS PS jankutuksen vois jo vihdoinkin lopettaa?

Kaikki tietää ihan hyvin, että petturi Jabba joutui maksamaan petoksestaan urallaan.
Petturi Urpo sen sijaan on edelleen vallassa.
Saa nähdä onko oppinut mitään 2015 vuodesta?
Epäilen, mutta aika näyttää.
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja dazu »

ajanpatina kirjoitti: Ke Touko 03, 2023 2:36 pmVASEMMISTOLIITTO (ex- Suomen kommunistinen puolue) on nimen vaihdosta huolimatta kommunistinen instituutio suomessa. "Toverilauluja" lauletaan vaalien alla ja juhlapuheissa ollaan niin "toveria", mutta juuret ja rakkaus on itänaapuriin. Pääkonttoori on Kremlissä ja puolueen pääjohtaja toveri Putin. Puolue, joka on kauniiseen lahjapakettiin käärittyä paskaa..., sitä ihteään, täyttä paskaa... Epäluotettava kaikessa ja epäisänmaallinen.
Li Anderssonia katsoessa tulee mieleen pakastearkku, joskin pakastearkusta huokuu enemmän lämpöä ja inhimillisyyttä. :shock:
Olisin varmaankin joskus 15 vuotta sitten ollut aika samaa mieltä kanssasi. Mielestäni Li:n Vasemmistoliitto on kuitenkin ollut sikäli erittäin positiivinen puolue, että se on oikeasti uudistunut. Arvostan politiikassa eniten puolueita, jotka elävät nykyajassa ja pyrkivät korjaamaan yhteiskunnan epäkohtia. Vasemmistoliiton poliitikot ovat hyvin ottaneet kantaa niihin epäkohtiin. Li Andersson on mielestäni myös erittäin hyvä poliitikko.
Täysin eri asia on sitten se, että millaista politiikkaa Vasemmistoliitto ajaisi, jos se olisi pääministeripuolue. En oikein luota siihen, että se sellaiseen rooliin sopisi. Oppositiossa, tai kolmos-nelospuolueena hallituksessa tuo on ihan paikallaan.

ajanpatina kirjoitti: Ke Touko 03, 2023 2:36 pmSDP (Suomen Sosiaalidemokraattinen puolue) on kommunistinen sekundapuolue, jonka toinen käsi on Kremlissä ja toinen handu ojossa Eteläranta 10 osoitteessa. "Toveria" ollaan vain vappu- ja juhlapuheissa, jotta päästään jatkamaan maan kuppaamista. SDP on verenimijäpuolue siinä kuin kokkarit ja rantahurrit ja kepukin. Systeemi on vähän erilainen. Sinällään jännä juttu, kun duunarit unohtuivat pankkiiri Koiviston valtaan nousun myötä. Ja viimeinen ay-pamppu, joka ajoi oman ay-liikkeensä duunarien etuja, kammettiin pois SDP:n oman kupparin Ahteen avustuksella pois palliltaan. Niinpä SDP:stä tuli Eteläranta 10:ssä entistä parempi yhteistyökumppani ja yhteiset bisnekset luistavat. Työläinen on vain pakollinen paha, mitä tarvitaan neljän vuoden välein äänestyksessä. SDP:n luotettavuus on yhtä tyhjän kanssa, kuten kommarienkin. AY-liike pitää SDP:n vielä pinnalla joten kuten, mutta kuinka kauan? :roll:
Demareista olen myös sitä mieltä, että se on uudistunut. En ole pitänyt Rinteen ja Marinin SDP:ta enää tuollaisena, kuin kuvailet, vaan enemmänkin sellaisena aitona, tolkun vasemmistopuolueena. Taustalla elää iänkaikkisen vanha sosiaalidemokraattinen ideologia, mutta Rinne ja Marin ovat saaneet puolueen käännettyä vielä nykyaikaan. Maltillisempi vasemmistopuolue, kuin Vasemmistoliitto ja ilman antifa -tyyppisiä kytköksiä ja sopii paremmin keskiluokalle.

ajanpatina kirjoitti: Ke Touko 03, 2023 2:36 pmKRISTILLISET on puolue, jonka tulisi ajaa nimenomaan ja ehdoitta kristillisiä arvoja KAIKESSA. Muut vanhat puolueet sanovat, ettei uskontoa ja politiikkaa saa sekoittaa keskenään ja niinpä puolue on ilmoittanut, ettei se sekoita uskontoaan politiikkaan. Ja sehän on näkynyt myös vuosien varrella politiikassa. Tosin muut puolueet sekoittavat omat "uskontonsa" politiikkaan jatkuvasti, USKOEN vakaasti omien uskomustensa oikeellisuuteen, kuten fasismiin, marxilaisuuteen, kommunismin autuuteen, "vihreään uskoon", poliittiseen ideologiaan, jne.
Periaatteessa kristilliset ovat isänmaallisia, mutta ulkoistaneet pitkälti Jeesuksen toiminnastaan, mikä on huono uutinen. :idea: :?
KD on perinteinen konservatiivi-porvaripuolue, joka haikailee Suomeen sellaista 1950-luvun arvomaailmaa, missä poliisi ja pappi ovat korkeita auktoriteetteja.
Puolueessa on joitain mielestäni aliarvostettuja poliitikkoja ja puheet tämän puolueen piiristä kuulostavat usein hyvältä. Viime kädessä Eteläranta 10 kuitenkin päättää puolueen linjan. Ehkä kuitenkin hieman vasemmalla kokoomukseen verraten.

ajanpatina kirjoitti: Ke Touko 03, 2023 2:36 pmPERUSSUOMALAISET eli Persut on pitkälti kirjoittamaton lehti. Heidän harteilleen äänestäjät antoivat mandaatin, toivoen parempaa huomista, kun sitä ei muut puolueet ole tuoneet vuosikymmeniin. Takinkääntäjä Soini "sinisineen" loi synkän varjon, pettäessään äänestäjät, mutta onneksi Halla-aho sai nostettua Persut syvältä pohjamudista, minne Soini puolueen survoi.
Aika näyttää, onko Persuista suomen pelastajaksi. Mutta se on sata varmaa, ettei yhdestäkään toisesta puolueesta siihen ole. :?: :idea: 8)
Tässä on nyt vuosia puhuttu, kuinka nykyinen Perussuomalaiset ei ole sellainen myötäilijäpuolue, kuin vuosien 2015-2017 Perussuomalaiset. Aika näyttää, pitääkö paikkansa. Joitain äänestäjiä saattaa tosin tyydyttää kokoomuksen myötäily sillä varjolla, että saadaan maahanmuuttopolitiikka läpi. Itselleni ei pelkkä maahanmuuttopuoli riitä, vaan haluan nähdä kokonaisvaltaisempaa politiikkaa. Keskeisin kysymys lieneekin se, että onko Perussuomalaiset pelkkä maahanmuuttoon keskittynyt puolue, vai löytyykö sieltä jotain muutakin.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Avatar
Skloddi
Michael Knight
Viestit: 4478
Liittynyt: Ma Elo 26, 2019 12:20 pm

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja Skloddi »

Marokon Kauhu kirjoitti: Ke Touko 03, 2023 9:09 pm
Skloddi kirjoitti: Ke Touko 03, 2023 3:16 pm Eikä pidä unohtaa ennätysmäärää turvapaikanhakijoita vuonna 2015, kun sisäministerinä oli Petteri Orpo ja ulkoministerinä Timo Soini ja maahamuuttajien invaasiolle molempien puolueiden + keskustan tuki. Kannattaa pitää mielessä siellä persumaakunnissa, että sitä saa mitä tilaa.
Wöö wöö.
Tuon 2015 PS PS PS jankutuksen vois jo vihdoinkin lopettaa?

Kaikki tietää ihan hyvin, että petturi Jabba joutui maksamaan petoksestaan urallaan.
Petturi Urpo sen sijaan on edelleen vallassa.
Saa nähdä onko oppinut mitään 2015 vuodesta?
Epäilen, mutta aika näyttää.
Ei kansakunnan kannata historiaansa unohtaa. Nähtiinhän se tässä juuri, että on hyvä, että pieni varauksellisuus mm. ryssiin tulee useimmille jo äidinmaidosta. Soini oli Purraa ja Halla-ahoa palvotumpi ja arvostetumpi puolueenjohtaja huomattavasti monipuolisemmalla kannattajakunnalla jytkyn saadessaan. Sitten päästiin hallitusvastuuseen ja politiikan realismi kävi kannattajille selväksi. Populismia ei voikaan aikuisten oikeasti toteuttaa?!? Näin se käy selväksi nynykannattajillekin, jos ps nyt onnistuu lopulta hallitukseen edes nousemaan
Avatar
ajanpatina
Jane Marple
Viestit: 1000
Liittynyt: Ma Syys 30, 2013 5:08 pm
Paikkakunta: Loimaa, Tampere
Viesti:

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja ajanpatina »

dazu kirjoitti: Ke Touko 03, 2023 10:37 pm
ajanpatina kirjoitti: Ke Touko 03, 2023 2:36 pmVASEMMISTOLIITTO (ex- Suomen kommunistinen puolue) on nimen vaihdosta huolimatta kommunistinen instituutio suomessa.
Li Anderssonia katsoessa tulee mieleen pakastearkku, joskin pakastearkusta huokuu enemmän lämpöä ja inhimillisyyttä. :shock:
Olisin varmaankin joskus 15 vuotta sitten ollut aika samaa mieltä kanssasi. Mielestäni Li:n Vasemmistoliitto on kuitenkin ollut sikäli erittäin positiivinen puolue, että se on oikeasti uudistunut. Arvostan politiikassa eniten puolueita, jotka elävät nykyajassa ja pyrkivät korjaamaan yhteiskunnan epäkohtia. Vasemmistoliiton poliitikot ovat hyvin ottaneet kantaa niihin epäkohtiin. Li Andersson on mielestäni myös erittäin hyvä poliitikko.
Täysin eri asia on sitten se, että millaista politiikkaa Vasemmistoliitto ajaisi, jos se olisi pääministeripuolue. En oikein luota siihen, että se sellaiseen rooliin sopisi. Oppositiossa, tai kolmos-nelospuolueena hallituksessa tuo on ihan paikallaan.

Ei vasemmistoliitto ole mitenkään "uudistunut", että sen huomaisi. Eivät ole liioin tehneet mitään mainittavaa, noin niin kuin työläisen ja köyhällistön hyväksi. Mutta velkavuorta ovat hallituspuolueiden kanssa mielellään kasvattaneet. Mielestäni tämä puolue on turha, joka pitäisi lopettaa kommunistitaustansa vuoksi, maalle ulkopoliittisesti vaarallisena rikollisjärjestönä. Vasurien Kontula kävi Israelissa asti barrikaadeilla riehumassa, mikä tietysti tulipalokommunistien mukaan on hyväksyttävää toimintaa kansanedustajalle. Mutta eipä näy Moskovassa hillumassa, eikä puolta sanaa Putinia vastaan Ukrainan kansan teurastamisesta. :evil:
ajanpatina kirjoitti: Ke Touko 03, 2023 2:36 pmSDP (Suomen Sosiaalidemokraattinen puolue) on kommunistinen sekundapuolue, jonka toinen käsi on Kremlissä ja toinen handu ojossa Eteläranta 10 osoitteessa. :roll:
Demareista olen myös sitä mieltä, että se on uudistunut. En ole pitänyt Rinteen ja Marinin SDP:ta enää tuollaisena, kuin kuvailet, vaan enemmänkin sellaisena aitona, tolkun vasemmistopuolueena. Taustalla elää iänkaikkisen vanha sosiaalidemokraattinen ideologia, mutta Rinne ja Marin ovat saaneet puolueen käännettyä vielä nykyaikaan. Maltillisempi vasemmistopuolue, kuin Vasemmistoliitto ja ilman antifa -tyyppisiä kytköksiä ja sopii paremmin keskiluokalle.

SDP on erittäin suuresti kytköksissä "heimoveljiinsä" ympäri eurooppaa, joskin useilla "heimoveljillä" on eriäviä näkemyksiä asioista, mitä SDP:llä.
Rinne menetti loput vähät luottonsa olemattomiin "vappusatasiin", mikä näkyi äänestystuloksissakin. Marinhan on oikein "nykyaikaistunut" Vogue-lehden mallina, ryyppy- ja narkkari-, kuin sateenkaaribileineen" virka-asunnolla ja muuallakin, ettei kerkiä edes kakaraansa näkeen. Tärkeenpää on vapaa-ajalla "viihteellä" oleminen "ystävien" (homot, lesbot, dokut, narkkarit) kanssa ja tietysti ilman vihittyä aviomiestä. Näinhän Marin on antanut hyvän ja luotettavan kuvan itsestään, perhe-elämästään... :shock: Eduskunnan kyselytunneilla, julkisissa esiintymisissä Marin kaakattaa pönttö punaisena, jos joku uskaltaa olla eri mieltä. Rinne ja Marin ovat katastrofi, kuten Tuppuraiska EU:ssa. Ylipäätään koko SDP kaipaisi suursiivousta, aina ay-liikettä myöten, jota SDP hallitsee vasurien kanssa.
SDP antaa ay-liikkeen kautta hyvän kuvan "työväenliikkeen" nykytilasta LOMOn ja VVOn toimintojen myötä. Raakaa kapitalistista bisnestä veronmaksajien rahoittamalla omaisuudella. Vuokrat pilvissä, kuten yksityisilläkin. Mutta he keksivät hyvän keinon jo aikoja sitten, miten päästä veronmaksajien lompsalle ja niinpä KELAn asumistuki mahdollisti jatkuvan vuokrankorotuksien tekemisen ja poliittisen päätöksen myötä vuokratuen nousun. VVOn palkkalistoilta ovat kannuksiaan hakeneet Lipponen, Urpilainen kuin Rinnekin, jos moni muukin SDPn poliittinen kiho. AY-liikettä, kuten yksityisiä-, sekä kuntien vuokratalobisnestä hyödyttää asumistukijärjestelmä. Siksipä kokoomus ja Eteläranta 10 ovat liikuttavan yksimielisiä asumistukisysteemistä, koska se takaa korkean vuokratason ylläpidon, jolla päästään rokottaan veronmaksajien lompsia. Se on raakaa rahastusta ja herrat nauraa räkäsen paskasen naurun Lionklubien ryyppyilloissaan. Siinä lihoo raharikkaiden pankkitilit, puolueiden ja poliitikkojen lompsat myös. Mutta vappuna puheissa ollaan "tovereita" ja lupaillaan niitä vappusatasia. Aika nykyaikaista siis ollakseen...
:twisted:

ajanpatina kirjoitti: Ke Touko 03, 2023 2:36 pmKRISTILLISET on puolue, jonka tulisi ajaa nimenomaan ja ehdoitta kristillisiä arvoja KAIKESSA. Muut vanhat puolueet sanovat, ettei uskontoa ja politiikkaa saa sekoittaa keskenään ja niinpä puolue on ilmoittanut, ettei se sekoita uskontoaan politiikkaan.
Periaatteessa kristilliset ovat isänmaallisia, mutta ulkoistaneet pitkälti Jeesuksen toiminnastaan, mikä on huono uutinen. :idea: :?
KD on perinteinen konservatiivi-porvaripuolue, joka haikailee Suomeen sellaista 1950-luvun arvomaailmaa, missä poliisi ja pappi ovat korkeita auktoriteetteja.
Puolueessa on joitain mielestäni aliarvostettuja poliitikkoja ja puheet tämän puolueen piiristä kuulostavat usein hyvältä. Viime kädessä Eteläranta 10 kuitenkin päättää puolueen linjan. Ehkä kuitenkin hieman vasemmalla kokoomukseen verraten.

Eteläranta 10 ei sanele kristillisille yhtään mitään, noin niin kuin suoraan, mutta välillisesti kyllä, kokkarien kautta. Kuten aikanaan poliisien supistamisen ja liikkuvan poliisin lopettamisen. Kokkarien Holmlund sen aloitti ja Päivi Räsänen saattoi työn loppuun. Tuosta työstä kärsitään tänä päivänä suuresti. Mutta kokoomushan ei tykkää poliiseista, varsinkaan talouspuolen rikospoliiseista, mihin on "luonnolliset" syynsä. Ei Sipiläkään tykkää, vaikka onkin "kepuli" "lesta". Mutta, kristilliset ovat osittain sivuraiteella, johtuen juuri siitä, "etteivät ota huomioon politiikassaan kristillisiä arvoja" kaikessa, vain joissakin asioissa. Elikä kristillisten moraali on kuin venyvä kuminauha, joka joustaa tarvittaessa, miten nyt mieli tekee kulloinkin, missäkin asiassa. Ja se on väärin se. :idea: 8)

ajanpatina kirjoitti: Ke Touko 03, 2023 2:36 pmPERUSSUOMALAISET eli Persut on pitkälti kirjoittamaton lehti. Heidän harteilleen äänestäjät antoivat mandaatin, toivoen parempaa huomista, kun sitä ei muut puolueet ole tuoneet vuosikymmeniin.
Aika näyttää, onko Persuista suomen pelastajaksi. Mutta se on sata varmaa, ettei yhdestäkään toisesta puolueesta siihen ole. :?: :idea: 8)
Tässä on nyt vuosia puhuttu, kuinka nykyinen Perussuomalaiset ei ole sellainen myötäilijäpuolue, kuin vuosien 2015-2017 Perussuomalaiset. Aika näyttää, pitääkö paikkansa. Joitain äänestäjiä saattaa tosin tyydyttää kokoomuksen myötäily sillä varjolla, että saadaan maahanmuuttopolitiikka läpi. Itselleni ei pelkkä maahanmuuttopuoli riitä, vaan haluan nähdä kokonaisvaltaisempaa politiikkaa. Keskeisin kysymys lieneekin se, että onko Perussuomalaiset pelkkä maahanmuuttoon keskittynyt puolue, vai löytyykö sieltä jotain muutakin.
Ainakaan etukäteisten lupausten perusteella ei maahanmuutto ole ainoa asia Perussuomalaisilla. Valtion velan lyhentäminen on yksi iso asia. Mitä tehdään SOTEn kanssa, on iso ja miljoonia euroja kysyvä kysymys? SOTE onkin siitä erikoinen kysymys, että sehän ei ollut mikään välttämättömyys tehdä. Se luotiin, jotta puolueet ja poliitikot, kuten yksityinen sektori pääsee rahastamaan veronmaksajien lompakkoa, vaikkapa miljardeja lisävelkaa tehden. Toimiva, vanha järjestelmä tuhottiin ja nyt on mielettömän kallis susiluomus luotu, joka ei toimi ja kusee vähän joka puolelta.
Oma lukunsa on maajussit, joiden pienviljelijöiltä vietiin leipä suusta ja tukiaiset valtiolta ja EU:sta jaetaan suurtilallisille ja kartanoille, aina Suomen rikkaimman miehen Herlinin tiluksille asti. Jos kriisitilanne tulee, omalla maallamme ei resurssit riitä ruokkimaan suomalaisia, kun pääosa tuotannosta on Ranskassa ja Saksassa. Meillä vihervasurit vaatii lehmiä lahtiin, pellot metsiksi ja kannabisviljelmille, elikä politiikka on päin helvettiä ollut vuodesta toiseen. Elikä harjoitetun politiikan muuttaminen terveemmäksi tulee olemaan todella haasteellista, sillä oppositiossa ex-hallituspuolueet tekee kaikkensa, ettei muutosta tulisi.
:shock:
Kaikella on aikansa.
Avatar
ajanpatina
Jane Marple
Viestit: 1000
Liittynyt: Ma Syys 30, 2013 5:08 pm
Paikkakunta: Loimaa, Tampere
Viesti:

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja ajanpatina »

Eipä Persut ole asumistuista riippuvaisia, mutta sinun SosDemit ja Vasemmistoliitto ovat ay-liikkeensä kanssa, jotka ovat jo vuosikymmenet kuokkineet veronmaksajien lompakolla asumistukia nostaen. VVO ja LUMO kuittaa joka kuukausi miljoonia asumistukien myötä, ei Persut.

Lipponen, Urpilainen ja Rinne ovat kuokkineet nimenomaan VVO:n leivissä järjestelemässä vuokria tähtitieteelliseksi ja asumistukien myötä pääsyn veronmaksajien lompsalle. Ja hyvin ovat onnistuneetkin. Vasemmiston valtaeliitti ei ole köyhää porukkaa, ei SDP:n, ei Vasemmistoliiton, kuten ei ay-pamputkaan. :mrgreen:

Tavalliset pientilalliset eivät tukia saa, vaan raharikkaat suurtilalliset, kartanot, joilla on niitä maita ja mantuja. Siitä voimme kiittää Manun ajoista asti olleita hallituksia. :mrgreen:

Tämän jälkeisiä viestejä useampi siirretty alueelle Vapaa keskustelu ja siellä ketjuun Sosiaalituet.
-NILS-
Kaikella on aikansa.
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja dazu »

Noniin, tässä onkin jo toukokuun alkupuoliskolla käynyt selväksi se syy, minkä takia en äänestänyt Perussuomalaisia ja, minkä takia mielestäni niitä ei tällä kertaa ollut järkeä äänestää. Halla-Aho ja Purra ovat mölisseet Eteläranta kympin propagandaa ja lisäksi Halla-Aho on valehdellut valehtelemasta päästyäänkin ja tuonut Yhdysvaltojen alt-rightin fantasioita Suomeen samaan tapaan, kuin vihervasemmisto toi jenkkien BLM -juttuja Suomeen.

Näytöt ovat jo nyt niin heikot, että ei jatkoon.

Purra huutaa kotiäideille oleskeluyhteiskuntaa, vaikka oli itse ennen kotiäiti. Näin nämä tarjoavat muille ihan eri sääntöjä, kuin millä ovat itse eläneet. Jos johonkin suuntaan pitäisi tätä oleskeluyhteiskuntaa huutaa, niin niille, jotka ovat tärkeissä viroissa, mutta eivät hoida hommiaan. Kyllähän näistä Eteläranta kympin huudoista jo se hillotolppa kuuluu ja kauas.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6809
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Perussuomalaiset

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Huvittava kaveri tämä Polvinen.
Nillittää sitä että hän ei ole uhkailevia viestejä naiselle lähettänyt.
Joku on lähettänyt hänen nimissään :) tai jopa väärentänyt viestejä mustamaalaamistarkoituksessa.
Selittää myös kuinka 'ei ole aiheetta vieraillut' entisen naiskaverinsa luona.
No voihan se 'muijaa kuontaloon' vetäminen olla hyvä 'aihe' vierailla ex-puolison asuinpaikkakunnalla?

https://www.hs.fi/politiikka/art-200000 ... t=promobox

Tuore kansanedustaja lähestymis­kiellossa: Lähetti epä­asiallisia viestejä
Perussuomalaisten kansanedustaja sai viime vuonna käräjäoikeudesta tuomion, jolla häntä kiellettiin lähestymästä entistä puolisoaan.


Polvinen.jpg
Polvinen.jpg (38.68 KiB) Katsottu 765 kertaa
Perussuomalaisten kansanedustaja sai viime vuonna käräjäoikeudesta tuomion, jolla häntä kiellettiin lähestymästä entistä puolisoaan.

KANSANEDUSTAJA Mikko Polvinen (ps) määrättiin viime vuonna lähestymiskieltoon entistä puolisoaan kohtaan.

Kanta-Hämeen käräjäoikeuden ratkaisusta selviää, että Polvinen oli häiriköinyt naista toistuvasti viesteillä, joiden sävy oikeuden mukaan on ollut ”pääosin muu kuin asiallinen”.

Lähestymiskieltoa hakenut nainen oli tuomion mukaan kokenut viestit erittäin ahdistaviksi.

Polvinen väitti käräjäoikeudelle, ettei hän olisi itse lähettänyt kaikkia viestejä ja että osa viesteistä olisi väärennetty. Oikeus ei uskonut väitettä.

”Polvinen ei ole esittänyt loogisia perusteluita jo lähtökohtaisesti epäuskottaville väitteilleen”, tuomiossa todetaan.

POLVINEN vetosi myös siihen, että lähestymiskiellon määräämisellä voisi olla haitallinen vaikutus hänen eduskunta­vaali­ehdokkuuteensa. Tätä oikeus ei pitänyt merkityksellisenä asiassa.

KANSANEDUSTAJA Polvinen viestitti HS:lle maanantaina, että lähestymiskielto ei liity ”fyysiseen uhkailuun tai puheluihin”.

Hän totesi myös, ettei ole vieraillut henkilön asuinpaikka­kunnalla aiheetta eron jälkeen.

Polvisen mukaan asiat on sovittu, niihin ei liity dramatiikkaa ja ”lähestymiskielto on yhdessä sovittu tapa selkeyttää tilannetta”.

https://www.kuhmolainen.fi/artikkeli/mi ... njohtajana
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
Vastaa Viestiin