Ranska: Pariisin poliisi ampui 17-vuotiaan - seurauksena useita mellakoita ja ryöstöjä

Aiheet terrorismista ja terroriryhmistä tänne.
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7515
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Ranskan mellakat

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

qurqo kirjoitti: La Heinä 01, 2023 9:38 am Aika hiljaa on valtamediat tästä ollut vaikka tuolla alkaa olla jo täysi sisällissota käynnissä.
Ranskan viimeaikaisia mellakoita en ole seurannut tarpeeksi, että olisi tiedossa mitä kaikkea siellä on tapahtunut, mutta kun olen näitä eri mellakoita ja mielenosoituksia seurannut pidemmältä ajalta, niin täytyy nostaa esiin muutamia tärkeitä huomioita, jotka eivät ole ns. suurelle yleisölle tiedossa.

Valtamedian suhtautuminen mielenosoituksiin ja mielenosoittajiin riippuu ainoastaan siitä, että miltä poliittiselta kannalta niiden edustamat tahot ja asiat nähdään.
Esimerkiksi jos mielenosoitukset ovat yhdistettävissä äärivasemmistolaiseen ja tummemman väen tekoihin, niin mielenosoituksia tuetaan kaikin tavoin. Tällöin hyvin väkivaltaiset pahoinpitelyt, murhat, laajat ja äärimmäiset rikosaallot, muu terroristien toiminta jne., niin tuosta ei uutisoida mitään tai aivan olemattomasti ja samaan aikaan mielenosoituksista itsessään uutisoidaan erittäin positiivisesti kuin "mielenosoituksiin olisi hyvät syyt". Näin kävi laajemmin esimerkiksi äärimmäisen väkivaltaisten BLM-mielenosoitusten yhteydessä, kun esimerkiksi suomalainen valtamedia jätti vain väkivaltaisuudet tylysti yleensä uutisoimatta ja pyrki uutisoinnillaan tukemaan mielenosoituksia. Esimerkiksi mielenosoittajat murhasivat tuolloin lapsia, aikuisia, poliiseja laittomissa aseellisten aktivistiensa tiesuluissa, ryöstivät keskellä kirkasta päivää pakenevia autoilijoita, heittivät polttopopulloja kodittomien niskaan, niin kaikki nämä asiat jätettiin vain tylysti uutisoimatta laajassa levityksessä olleista videomateriaalista huolimatta.

Täysin toisenlainen suhtautuminen nähtiin rauhallisten koronamielenosoitusten kohdalla. Silloin valtamedia pyrki kaikin tavoin mustamaalaan mielenosoitukset ja mielenosoittajat. Poliisien haluttiin reagoivan heti. Siitä huolimatta vaikka mielenosoitukset itsessään olivat hyvin asiallisia ja niillä vastustettiin mielipuolisia koronarajoituksia, jotka myöhemmin otettiinkin pois. Mielenosoituksien vaikutus näkyi ainakin koronarajoitusten nopeammassa poistamisessa.

Palataan Ranskan tilanteeseen, jossa myös nähtiin aiemmin tälläistä toisenlaista suhtautumista.
Ranskassa oli laajoja keltaliivien mielenosoituksia. Niiden kohdalla valtamedia hyökkäsi kaikin tavoin mielenosoittajien kimppuun mustamaalaten heitä millä tavalla tahansa. Varsinkin poliisien toimia pidettiin hyvin äärimmäisinä mielenosoittajia kohtaan. Tuolloin valtamedia ei nähnyt mitään ongelmia asiassa.

Nämä uudemmat Ranskan mielenosoitukset, niin vaikuttavat taas olevan tummemman väen rikosaaltoja. Agenda on sopiva ja yhdistettävissä BLM-liikkeen toimintaan eli poliisi olisi tehnyt jotain jollekin tummemman väen edustajalle, joten sietääkin olla äärimmäisen väkivaltainen ja tehdä rikosaaltoja.

Ranskan ongelmana on pidetty samaa kuin Ruotsissa eli väestövaihto on ollut äärimmäistä ja tämä näkyy sitten yleisessä turvattomuudessa monilla alueilla.
Suomen tilanne on lähinnä sen takia parempi, koska väestönvaihto ei ole ollut yhtä laajaa kuin edellä mainituissa maissa. Tämän takia joukkoraiskausaallot eivät ole pandemia ja äärimmäisiä äärivasemmiston ja tummemman väen väkivaltaisia mellakoita ei nähdä, joita valtamediat tukevat kaikin tavoin.

Valtamedian ja varsinkin suomalaisen valtamedian suhtautuminen on ehkä se vaarallisin osa-alue näissä asioissa. Oikea tieto mellakoiden väkivaltaisuuksia pimitetään suurelta yleisöltä. Sen sijaan niihin otetaan täysin poliittinen suhtautumistapa eli mielenosoituksia tuetaan tai vastustetaan sen perusteella, että missä poliittisessa valossa mielenosoitukset näyttäytyvät.
kaksikätinen rosvo
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: Ma Kesä 26, 2023 11:43 pm

Re: Ranskan mellakat

Viesti Kirjoittaja kaksikätinen rosvo »

qurqo kirjoitti: La Heinä 01, 2023 9:38 am Aika hiljaa on valtamediat tästä ollut vaikka tuolla alkaa olla jo täysi sisällissota käynnissä.
Siltä tietenkin vaikuttaa jos ei valtamediaa edes seuraa.

Kyllä Suomessa on tuosta ihan kattavasti uutisoitu.

Ylellä eilisestä lähtien kolme uutista. Miten usein pitäisi uutisoida Ranskan tapahtumista ettei olisi aika hiljaista?

https://yle.fi/a/74-20039294

https://yle.fi/a/74-20039290

https://yle.fi/a/74-20039266
holmesin haamu
Hercule Poirot
Viestit: 7515
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Ranska: Pariisin poliisi ampui 17-vuotiaan - seurauksena useita mellakoita ja ryöstöjä

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Valtamedian uutisointi on monessa mielessä tärkeää eli sen avulla saadaan tapauksia joko äärimmäisen suuriksi tai vaihtoehtoisesti vähäteltyä niitä äärimmilleen.

Esimerkiksi kun koronarajoitusten vastaisiin mielenosoituksiin osallistui miljoonia ihmisiä ja Suomessa useita tuhansia, niin aiheet pyrittiin olemaan uutisoimatta kaikin tavoin ja mustamaalaan mielenosoitukset ja mielenosoittajat.

BLMn kohdalla mielenosoituksia ja äärimmäisiä väkivaltaisuuksia lietsottiin kaikin tavoin. Kusetuksessa käytettiin apuna uutisoimalla tauotta ainoastaan yhdestä yksittäistapauksesta George Floydista (tilastojen mukaan koko USAssa vastaavat tapaukset olivat hyvin harvinaisia). Hänen kohtelustaan oli valittu tietoisesti pari leikattua videopätkää näyttämättä koko tapahtumaketjua. Näitä lyhyitä leikattuja videoita sitten tauotta levitettiin jokaisessa valtamediassa kaikkialle. Yksityiskohtia esimerkiksi hyvin vaarallisen fentanyylin yliannostuksesta ei kerrottu.
Sen sijaan kun mielenosoitusten takia alkoi tapahtua laajoja brutaaleja väkivaltaisuuksia ja murhia, niin yhtäkkiä sama valtamedia ei uutisoinutkaan niistä yhtään mitään.

Valtamedian idea toiminnassa olikin tietoisesti lietsoa äärimmäisiä väkivaltaisuuksia niin USAssa kuin ympäri maailmaa. Tärkein kohde olivat varsinkin poliisit ja yleinen järjestys, joita vastataan halutaan hyökätä globalistisessa agendassa.
Vaikeaa sanoa tajusivatko esimerkiksi monet toimittajat ja toimitukset itsekään mistä tuossa oli kysymys.
Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Ranskan mellakat

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

kaksikätinen rosvo kirjoitti: La Heinä 01, 2023 5:06 pm
qurqo kirjoitti: La Heinä 01, 2023 9:38 am Aika hiljaa on valtamediat tästä ollut vaikka tuolla alkaa olla jo täysi sisällissota käynnissä.
Siltä tietenkin vaikuttaa jos ei valtamediaa edes seuraa.

Kyllä Suomessa on tuosta ihan kattavasti uutisoitu.

Ylellä eilisestä lähtien kolme uutista. Miten usein pitäisi uutisoida Ranskan tapahtumista ettei olisi aika hiljaista?

https://yle.fi/a/74-20039294

https://yle.fi/a/74-20039290

https://yle.fi/a/74-20039266
Yhdessäkään jutussa ei mainita kertaakaan ketkä ja minkälaiset joukkiot siellä mellakoi ja riehuu. Omituista. Eli kyllä valtamedia tavallaan on tästä hiljaa, koska jättää mainitsematta eli sensuroi uutisistaan tekijät eli äärivasemmistolaiset, muslimit, islam, siirtolaiset. Poliisia muistetaan kyllä syyttää joka jutussa rasistiseksi ilman perusteita.
Viimeksi muokannut John Kimble, La Heinä 01, 2023 7:13 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Radiopuhelin kirjoitti: Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11476
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Ranska: Pariisin poliisi ampui 17-vuotiaan - seurauksena useita mellakoita ja ryöstöjä

Viesti Kirjoittaja URSA »

(Osa uutisesta.) Harkitsevat hätätilaa arabien takia.
Marseille peruu Pride-kulkueen

Ilmeisesti poliisin määrän lisääminen auttoi, sillä maan hallituksen mukaan lauantain vastainen yö oli aiempia öitä rauhallisempi. Viranomaiset tekivät kuitenkin pidätyksiä selvästi enemmän kuin aiemmin. Myös poliiseja loukkaantui aiempaa enemmän.

Viranomaisten julkaisemien tilastojen mukaan 1 350 ajoneuvoa ja 234 rakennusta sytytettiin tuleen lauantain vastaisena yönä. Kaiken kaikkiaan paloja sytytettiin yli 2 500 eri puolilla Ranskaa.

Erityisen suuria levottomuuksia nähtiin lauantaiyönä Etelä-Ranskassa Marseillen kaupungissa, kertoo uutistoimisto AFP. Jo aamukahteen mennessä alueen poliisi kertoi pidättäneenä alueella 90 ryöstelystä syytettyä nuorta.

Mellakoiden vuoksi Marseillen kaupunki on myös joutunut lykkäämään lauantaiksi suunniteltua Pride-kulkuettaan. Asiasta kertoo tapahtuman järjestäjä sosiaalisessa mediassaan.

Kriisikokous

Mielenosoittajat ovat ottaneet poliisin kanssa voimakkaasti yhteen jo neljänä peräkkäisenä yönä.

Mellakoissa on sytytetty tuleen autoja ja julkisia rakennuksia, esimerkiksi kaupungintaloja, kouluja ja kirjastoja. Mellakoitsijat ovat myös ryöstelleet kauppoja.

Sisäministeri Darmanin kertoi perjantaina, että nuorimmat kiinniotetut ovat olleet vain 13-vuotiaita. Tuolloin edellisenä yönä poliisi oli pidättänyt yli 900 henkilöä.

Ranskan presidentti Macron kutsui kriisikokouksen mellakoiden vuoksi torstaina. Mediatietojen mukaan maan hallitus on pohtinut hätätilan julistamista.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f4c ... 1b2dd6bbbe

Kyllähän tästä uutisoidaan mutta käytetään mahdollisimman maltillisia sanavalintoja eikä korosteta vahingossakaan sitä, ketkä mellakoivat ja ryöstelevät.
qurqo
Rico Tubbs
Viestit: 1229
Liittynyt: Ma Syys 13, 2021 1:25 pm

Re: Ranska: Pariisin poliisi ampui 17-vuotiaan - seurauksena useita mellakoita ja ryöstöjä

Viesti Kirjoittaja qurqo »





Aitoja ranskiksia uskalletaan kyllä pamputtaa, mutta tuontitavara saa riehua estoitta :evil:



On se kumma, että vasta nyt tuodaan armeija apuun. Saas nähdä riittääkö niidenkään joukot tilanteen haltuunsaamiseksi.

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ranska: Pariisin poliisi ampui 17-vuotiaan - seurauksena useita mellakoita ja ryöstöjä

Viesti Kirjoittaja sikakoira »



Twiitti ei aukene, siis ei toimi. Poistan viestin piakkoin.
-NILS-
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
tottij
Harjunpää
Viestit: 345
Liittynyt: To Elo 20, 2020 5:43 pm

Re: Ranska: Pariisin poliisi ampui 17-vuotiaan - seurauksena useita mellakoita ja ryöstöjä

Viesti Kirjoittaja tottij »

Vaikuttaa pahasti kehitysvammaiselta kun on tuollaisia pakkoliikkeitä.
Kummisetä
Jessica Fletcher
Viestit: 3276
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 4:52 pm

Re: Ranska: Pariisin poliisi ampui 17-vuotiaan - seurauksena useita mellakoita ja ryöstöjä

Viesti Kirjoittaja Kummisetä »

Oikeus ennen kaikkea kirjoitti: Ke Kesä 28, 2023 3:21 pm

Viime vuonna Ranskassa kirjattiin ennätykselliset 13 kuolemaa poliisin ampumisen seurauksena. Tiistain tapaus on tämän vuoden toinen vastaavissa olosuhteissa.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d6d ... d9d6c5ba5e
Siis todella, todella vähän siihen nähden kuinka paljon tuolla on roskaväkeä.
qurqo kirjoitti: To Loka 26, 2023 9:01 pm Ei renkaat mustaa piirrä, kuin lukkiutuneena.
:mrgreen:
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ranska: Pariisin poliisi ampui 17-vuotiaan - seurauksena useita mellakoita ja ryöstöjä

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Onhan siellä muutkin asiat tietysti taustalla kuin tuo yksittäinen ampuminen. Vallanvaihtoahan siellä puuhaillaan kovaa tahia. :wink:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ranska: Pariisin poliisi ampui 17-vuotiaan - seurauksena useita mellakoita ja ryöstöjä

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Pitihän se arvata


Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
Säde-Sisko
Axel Foley
Viestit: 2251
Liittynyt: Ke Kesä 03, 2020 4:50 pm

Re: Ranska: Pariisin poliisi ampui 17-vuotiaan - seurauksena useita mellakoita ja ryöstöjä

Viesti Kirjoittaja Säde-Sisko »



Eihän se väärin ole että Z propagandakin haluaa osallistua vitsillä mukaan vaikka se ei euroopan mamupolitiikkaan mitenkään liittyisi. Heidän maahanmuuttopolitiikasta voisi silti joitain oppeja ammentaa. Ihan euroopan sisäisen turvallisuuden ja rauhan vuoksi.

Piiitkä lainaus korvattu nuoliviittauksella
-NILS-
”En ole puolesta, enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin”
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ranska: Pariisin poliisi ampui 17-vuotiaan - seurauksena useita mellakoita ja ryöstöjä

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Paratiisin porteillahan sitä elellään :lol:

Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ranska: Pariisin poliisi ampui 17-vuotiaan - seurauksena useita mellakoita ja ryöstöjä

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Seurannut tuossa kuinka linja-autot ja rekat tuntuvat kelpaavan mellakoijille.

Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ranska: Pariisin poliisi ampui 17-vuotiaan - seurauksena useita mellakoita ja ryöstöjä

Viesti Kirjoittaja sikakoira »


Allahu Akbar France!

Imam brags: "France WILL become an Islamic country through Jihad; The entire world WILL be subject to Islamic Rule"

The French will: "Convert to Islam, be Forced to pay Jizya poll tax, or be fought against for the sake of Allah"

In 2017, France silenced my warnings by banning my Twitter account, dismissing the major concerns I raised about the perils of their open border policies. Now, as I had forewarned, those concerns have materialized, and the country is facing the consequences of being conquered.

(They tell you their plans, when will you start to believe them?)
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti
Vastaa Viestiin