Taksikuski surmattiin Kuusankoskella 17.11.2023 - Reeti Kovaselle 11 v 5 kk tuomio taposta

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
jasso
Neuvoja-Jack
Viestit: 597
Liittynyt: Ke Huhti 29, 2020 7:29 am

Re: Taksikuski tapettu Kuusankoskella 17.11.2023 - kaksi henkilöä otettu kiinni

Viesti Kirjoittaja jasso »

tero6666 kirjoitti: Ma Marras 20, 2023 11:55 am 23v ja jos pahoinpitelyjä ja rattijuopumuksia nii tokkopa on mikään nisti kyseessä
Tokkopa nisti ei voi siis olla rattijuoppo tai pahoinpidellä ketään? Ei mennyt tämäkään päivä
vituiksi, kun tuollaisen asian opin.
Psykopaatti
Harjunpää
Viestit: 312
Liittynyt: Ma Marras 28, 2022 12:14 pm

Re: Taksikuski tapettu Kuusankoskella 17.11.2023 - kaksi henkilöä otettu kiinni

Viesti Kirjoittaja Psykopaatti »

Jos tuo mun mielestä on kulmahousumainen takki, niin silloin se on kulmahousumainen takki. Joku voi olla toista mieltä, se hänelle suotakoon. Ai, että somali? Ei kait nyt sentäs? Aika vaaleat kädet somaliksi? Vai olisiko henkinen somali? Jos muiden mielipiteet aiheuttaa itkupotku-kirjoituksia, niin voihan sitä olla sitten olla ihan hiljaa. Jatkakaa muniin puhalteluanne ja pysykää lämpiminä.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17124
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Taksikuski tapettu Kuusankoskella 17.11.2023 - kaksi henkilöä otettu kiinni

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Kuva facebookista
Kuva facebookista
Kovasen_Preeti.jpg (40.31 KiB) Katsottu 675 kertaa
Kuvasta poistettu tunnistetiedot pyynnöstä
-NILS-
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Detsi
Nikke Knakkertton
Viestit: 199
Liittynyt: La Syys 05, 2020 3:21 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Taksikuski tapettu Kuusankoskella 17.11.2023 - kaksi henkilöä otettu kiinni

Viesti Kirjoittaja Detsi »

Ei uskois tossa kuvassa olevan tollanen ”pojan kloppi”

IMG_1839.jpeg
IMG_1839.jpeg (341.65 KiB) Katsottu 6644 kertaa
Sil5
Neuvoja-Jack
Viestit: 521
Liittynyt: La Elo 21, 2021 10:36 pm

Re: Taksikuski tapettu Kuusankoskella 17.11.2023 - kaksi henkilöä otettu kiinni

Viesti Kirjoittaja Sil5 »

Oikeus ennen kaikkea kirjoitti: Ma Marras 20, 2023 6:08 pm Varmistin taposta epäillyn ja siitä vangitun henkilöllisyyden Kymen käräjäoikeudesta

PK23/1632 Kovanen, Reeti
vangittu todennäköisin syin epäiltynä taposta ja törkeästä ryöstöstä.
Syytteen nostamisen määräpäivä 4.3.2024.
Lienee selvä tapaus. Vaikea tuollaisessa teossa on nähdä mitään lieventäviä seikkoja. Tuomitaan aikanaan taposta ja saanee nimelliset 12 vuotta istumista. Aikaisemmilla peräkkäisillä ehdonalaisille ei ole mitään merkitystä. Ehkä ne jopa vähentävät tuomion kokonaispituutta kuten jostain ihmeellisestä syystä on tapana päättää oikeudessa.

Todellisuudessa istunee linnassa viitisen vuotta ja sitten jatkaa ehdollisella. Päässee todennäköisesti ulos viimeistään 2029 keväällä.
- suuri riski että ehtii tappamaan vielä uudelleenkin, vielä alle kolmikymppisenä.

Uhrin elämä päättyi täysin turhaan ja järjettömään tekoon. Vanhempien, sukulaisten, ystävien suru on mittaamaton. Kuten meillä Suomessa on tapana he eivät tule saamaan ja kokemaan minkäänlaista oikeudenmukaisuutta tekoon syyllistyneen tappajan rangaistuksen myötä.

Suomen laki, tuomio- ja oikeuskäytäntö suojelee väkivallan käyttöä, rikollisuutta ja rikollisia.
Avatar
meitzi
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5277
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Taksikuski tapettu Kuusankoskella 17.11.2023 - kaksi henkilöä otettu kiinni

Viesti Kirjoittaja meitzi »

Sil5 kirjoitti: Ma Marras 20, 2023 11:53 pm Lienee selvä tapaus. Vaikea tuollaisessa teossa on nähdä mitään lieventäviä seikkoja. Tuomitaan aikanaan taposta ja saanee nimelliset 12 vuotta istumista. Aikaisemmilla peräkkäisillä ehdonalaisille ei ole mitään merkitystä. Ehkä ne jopa vähentävät tuomion kokonaispituutta kuten jostain ihmeellisestä syystä on tapana päättää oikeudessa.

Todellisuudessa istunee linnassa viitisen vuotta ja sitten jatkaa ehdollisella
Noin niin kuin periaatteessa noi meni sekaisin keskenään, eli tuomioistuin määrää ehdollista ja ehdonalainen on jäännös ennenaikaisesta vapautumisesta.

Toisaalta mä ainakaan en enää tiedä mitä noi on, kun ei ole kahta vuosikymmentä aikaa siitä, kun ehdonalainen tarkoitti sitä, että pienimmästäkin syystä heti välittömästi takaisin istumaan loput päivästä päivään, ja uusimmastakin tod. näk. ilman alennusta. Nykyisin saa koevapaudessakin perseillä ilman välitöntä passitusta, tai että se automaattisesti vaikuttaisi jäännösrangaistuksen määrään kokonaistuomiosta.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi
Avatar
Heisenberg420
Neuvoja-Jack
Viestit: 518
Liittynyt: Ti Elo 27, 2019 5:03 pm

Re: Taksikuski tapettu Kuusankoskella 17.11.2023 - kaksi henkilöä otettu kiinni

Viesti Kirjoittaja Heisenberg420 »

Entinen naapuri kertoo pelottavasta välikohtauksesta epäillyn taksitappajan ovella

Entinen naapuri on käsityksessä, että taksitappajaksi epäilty 23-vuotias mies oli saanut häädön.

Kuva
Poliisi sai henkirikoksesta ilmoituksen perjantaina noin kello yhden aikaan yöllä. Kuusankoskelta löytyi siltarakenteisiin törmännyt taksi ja eloton 26-vuotias kuljettaja.

KOUVOLAN Kuusankoskella taksikuskin taposta epäillyn 23-vuotiaan miehen entisen kotitalon luona on maanantai-iltana rauhallista. Maa on valkoisena lumesta. Ihmisiä liikkuu ulkona harvakseltaan. Talon asuntojen verhot ovat tiukasti kiinni.

IS:n tietojen mukaan mies ei enää asu osoitteessa. Hänen entinen naapurinsa on käsityksessä, että mies olisi saanut häädön asunnostaan.

ENTISELLE naapurille syntyi käsitys, että mies oli käyttänyt runsaasti päihteitä, mikä heijastui elämään talossa. Myös miehen tuomiohistoria kertoo päihdeongelmasta. Hänet on tuomittu muun muassa huumausaineen käyttörikoksista ja rattijuopumuksesta.

Häiritsevästi käyttäytyneen miehen asuminen talossa herätti huolta naapurissa.

– Olen tyytyväinen, että hän sai häädön.

EX-NAAPURI kertoo, että mies ehti aiheuttaa monenlaista harmia talossa. Metelöinti rappukäytävässä ei ollut tavatonta. Hän kertoo, että mies riiteli usein naisen kanssa, jonka ex-naapuri arvelee olleen miehen tyttöystävä.

Asunnon ovea mies oli rikkonut ja postilaatikon hän oli tukkinut.

– Ilmeisesti posteja ei saanut laitettua sisälle, naapuri kertoo.

ERITYISESTI ex-naapuri muistaa välikohtauksen noin kahden vuoden takaa. Hänen lapsensa oli lähdössä ulos, kun talon eteen kaartoi auto. Autosta astui ulos mustiin pukeutunut mies, joka oli naamioinut kasvonsa huivilla.

Naamiomies rikkoi rappukäytävän alaoven lasin, astui rappukäytävään ja meni hakkaamaan taposta epäillyn miehen ovea.

– Olin ihan paniikissa, että mitä tapahtuu.

Naapuri piiloutui makuuhuoneeseen. Jonkin ajan kuluttua naamiomies poistui talosta.

Entinen naapuri ei tiedä, kuka naamiomies oli.

Taposta epäilty mies oli tuomittu kesällä 2023 lievästä vahingonteosta, jossa hän oli rikkonut kotitalonsa ulko-oven lasin kesällä 2021. Tapauksen tarkemmat yksityiskohdat eivät selviä tuomiosta.

Kuva

TOINENKIN entinen naapuri muistaa nähneensä miehen joitain kertoja rappukäytävässä. Hänen kokemuksensa ovat varsin erilaiset: Hän muistaa miehen rauhallisena.

Lähemmin hän ei naapuriaan tuntenut, mutta he tervehtivät toisiaan rappukäytävässä. Hän ei ole tietoinen, että mies olisi aiheuttanut ongelmia tai häiriöitä talossa.

26-VUOTIAS taksikuski kuoli perjantain vastaisena yönä epäillyn henkirikoksen uhrina. Poliisin mukaan taksikuskia oli puukotettu.

Kymenlaakson käräjäoikeus vangitsi 23-vuotiaan miehen maanantaina todennäköisin syin epäiltynä taposta ja törkeästä ryöstöstä.

Taposta epäilty 23-vuotias mies oli matkustajana taksissa. Huumausaineen käyttörikosten ja rattijuopumusten lisäksi pahoinpitelystä, huumausainerikoksesta, petoksista, lievistä vahingonteoista ja väärästä ilmiannosta.

Lisää https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010003344.html
"Nauru pidentää ikää, ellei sitten satu nauramaan väärälle henkilölle."
Matti Ja Maija
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1321
Liittynyt: Pe Helmi 25, 2022 11:32 am

Re: Taksikuski tapettu Kuusankoskella 17.11.2023 - kaksi henkilöä otettu kiinni

Viesti Kirjoittaja Matti Ja Maija »

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5947 ... 4be12b8252

Tänään klo 7:00

"Järkyttäviä heippalappuja kerrostalon ovessa – Entinen naapuri kertoo taksikuskin taposta epäillystä miehestä

Epäilty taksisurmaaja eli entisen naapurinsa mukaan levotonta elämää. Katariinan mukaan velanperijät olivat jättäneet miehelle julman kiristysviestin kerrostalon ulko-oveen.

Kymenlaakson Taksi ja sen kuljettajat heräsivät perjantaiaamuna järkyttävään uutiseen: Yöllä työvuorossa ollut 26-vuotias taksikuski oli löydetty yöllä kuolleena Kouvolan Kuusankoskelta.

Epäilty henkirikos paljastui kello yhden aikaan yöllä, kun poliisi sai tiedon alikulkutunnelin siltarakenteisiin ajautuneesta taksista. Kuljettajasta löytyi ulkoisen väkivallan merkkejä.

Poliisi epäilee, että kuljettaja joutui työvuoronsa aikana teräaseella tehdyn henkirikoksen uhriksi. Epäilty oli taksissa matkustajana. Poliisin mukaan taksista oli matkan jälkeen kadonnut omaisuutta.

Poliisi epäilee 23-vuotiasta miestä taposta ja törkeästä ryöstöstä. Epäilty vangittiin maanantaina Kymenlaakson käräjäoikeudessa todennäköisin syin rikoksista epäiltynä.

Kiristysviestejä ovessa
Epäilty taksisurmaaja on salannut osoitetietonsa. Iltalehden tietojen mukaan hän on aiemmin asunut Eskolanmäen alueella.

Miehen entiset naapurit ovat tietoisia tuoreista rikosepäilyistä. 6 vuotta pienkerrostalossa asunut Katariina kertoo, ettei väkivaltarikosepäily tullut hänelle yllätyksenä.

Katariinan mukaan mies asui kerrostalossa parin vuoden ajan tyttöystävänsä kanssa. Sekä mies että nainen vaikuttivat aina kohdatessa poissaolevilta ja päihtyneiltä.

Mies eli Katariinan havaintojen mukaan levotonta elämää.

– He olivat hiljaisia ja rauhallisia. Enemmän häiritsivät ne velanperijät, hän kertoo.

Katariinan mukaan kerrostalon lasiovi oli kerran rikottu. Ulko-oveen oli kiinnitetty lappu, joka uhkaili epäiltyä taksisurmaajaa nimeltä.

– Viillä kaula auki rotta nisti ennen sitä maksa velkas piikki siili subunisti, kirjoitetaan uhkausviestissä, joka oli jätetty kaikkien kerrostalon asukkaiden näkyville.

Uhkaavaa viestiä oli tehostettu kuvalla hirsipuusta.

Oletettavasti taksisurmaaja oli vastannut uhkausviestiin jättämällä oveen oman lappunsa.

Katariinan ottamat kuvat kerrostalon ulko-oveen kiinnitetyistä uhkausviesteistä. Ensimmäisestä kuvasta sumennettu taksisurmasta epäillyn miehen nimi.
– Hei lappusankari, tuu ens kerralla ovelle niin pääset ryömimään portaat takas alas säälittävään koloos akillesjänteet sun muutakin katkaistuna. Tiedät mistä mut löytää. Pelle.

Katariinan mukaan pariskunnan asunnon ovessa oli myös jossain vaiheessa itsepiirretty lappu, jossa väitettiin, että alueella on kameravalvonta. Katariinan mukaan mies oli myös jemmannut pienkerrostalon rappukäytävään puukon.

– Hän asui täällä pari vuotta. Nainen muutti pois pari kuukautta ennen miestä. Tämä oli joko viime vuoden lopussa tai tämän vuoden alussa, muistelee Katariina.

Iltalehden tietojen mukaan taposta epäillyllä on aiempaa rikostaustaa. Kymenlaakson käräjäoikeus tuomitsi taposta epäillyn miehen viime kesäkuussa kolmeksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen 20 rikoksesta. Miehen syyksi luettiin lukuisia petoksia, väärä ilmianto, huumausainerikos ja kolme lievää vahingontekoa.

Asian arkaluontoisuuden vuoksi Katariina ei halua esiintyä tässä jutussa koko nimellään.

Cut. Pykälä 21.
-NILS-
Slava Ukraini! <3
Paikalla
Oikeus ennen kaikkea
Hercule Poirot
Viestit: 7972
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Re: Taksikuski tapettu Kuusankoskella 17.11.2023 - kaksi henkilöä otettu kiinni

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Siis onko tässä ihan täysi-ikäisistä kysymys? Vaikuttaa alakoululaisten touhulta tai apukoululaisten!
Niin, se kämppä, jossa tämä idiootti majaili, oli Itäinen Linjapuisto 15.
Laput.jpg
Laput.jpg (196.38 KiB) Katsottu 3357 kertaa
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5947 ... 4be12b8252
Detsi
Nikke Knakkertton
Viestit: 199
Liittynyt: La Syys 05, 2020 3:21 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: Taksikuski tapettu Kuusankoskella 17.11.2023 - kaksi henkilöä otettu kiinni

Viesti Kirjoittaja Detsi »

Oikeus ennen kaikkea kirjoitti: Ti Marras 21, 2023 9:20 am Siis onko tässä ihan täysi-ikäisistä kysymys? Vaikuttaa alakoululaisten touhulta tai apukoululaisten!
Niin, se kämppä, jossa tämä idiootti majaili, oli Itäinen Linjapuisto 15.
Laput.jpg

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5947 ... 4be12b8252
Noi on kyllä niin sekopäitten touhuja että huh huh.
Näin se vain on
Nikke Knakkertton
Viestit: 155
Liittynyt: To Loka 19, 2023 11:18 am

Re: Taksikuski tapettu Kuusankoskella 17.11.2023 - kaksi henkilöä otettu kiinni

Viesti Kirjoittaja Näin se vain on »

Sil5 kirjoitti: Ma Marras 20, 2023 11:53 pm
Oikeus ennen kaikkea kirjoitti: Ma Marras 20, 2023 6:08 pm Varmistin taposta epäillyn ja siitä vangitun henkilöllisyyden Kymen käräjäoikeudesta

PK23/1632 Kovanen, Reeti
vangittu todennäköisin syin epäiltynä taposta ja törkeästä ryöstöstä.
Syytteen nostamisen määräpäivä 4.3.2024.
Lienee selvä tapaus. Vaikea tuollaisessa teossa on nähdä mitään lieventäviä seikkoja. Tuomitaan aikanaan taposta ja saanee nimelliset 12 vuotta istumista. Aikaisemmilla peräkkäisillä ehdonalaisille ei ole mitään merkitystä. Ehkä ne jopa vähentävät tuomion kokonaispituutta kuten jostain ihmeellisestä syystä on tapana päättää oikeudessa.

Todellisuudessa istunee linnassa viitisen vuotta ja sitten jatkaa ehdollisella. Päässee todennäköisesti ulos viimeistään 2029 keväällä.
- suuri riski että ehtii tappamaan vielä uudelleenkin, vielä alle kolmikymppisenä.

Uhrin elämä päättyi täysin turhaan ja järjettömään tekoon. Vanhempien, sukulaisten, ystävien suru on mittaamaton. Kuten meillä Suomessa on tapana he eivät tule saamaan ja kokemaan minkäänlaista oikeudenmukaisuutta tekoon syyllistyneen tappajan rangaistuksen myötä.

Suomen laki, tuomio- ja oikeuskäytäntö suojelee väkivallan käyttöä, rikollisuutta ja rikollisia.
Saa taposta ja törkeästä ryöstöstä yhteensä 12 vuotta josta istuu korkeintaan puolet, voi päästä puolta vuotta aikaisemmin koevapauteen. Maassa maan tavalla...
miesku
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 103
Liittynyt: Su Touko 02, 2021 4:40 pm

Re: Taksikuski tapettu Kuusankoskella 17.11.2023 - kaksi henkilöä otettu kiinni

Viesti Kirjoittaja miesku »

Doctor Lecter kirjoitti: Ma Marras 20, 2023 8:11 pm Kovasen_Preeti.jpg
Hyi vittu mikä niljake!
miesku
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 103
Liittynyt: Su Touko 02, 2021 4:40 pm

Re: Taksikuski tapettu Kuusankoskella 17.11.2023 - kaksi henkilöä otettu kiinni

Viesti Kirjoittaja miesku »

Sil5 kirjoitti: Ma Marras 20, 2023 11:53 pm
Oikeus ennen kaikkea kirjoitti: Ma Marras 20, 2023 6:08 pm Varmistin taposta epäillyn ja siitä vangitun henkilöllisyyden Kymen käräjäoikeudesta

PK23/1632 Kovanen, Reeti
vangittu todennäköisin syin epäiltynä taposta ja törkeästä ryöstöstä.
Syytteen nostamisen määräpäivä 4.3.2024.
Lienee selvä tapaus. Vaikea tuollaisessa teossa on nähdä mitään lieventäviä seikkoja. Tuomitaan aikanaan taposta ja saanee nimelliset 12 vuotta istumista. Aikaisemmilla peräkkäisillä ehdonalaisille ei ole mitään merkitystä. Ehkä ne jopa vähentävät tuomion kokonaispituutta kuten jostain ihmeellisestä syystä on tapana päättää oikeudessa.

Todellisuudessa istunee linnassa viitisen vuotta ja sitten jatkaa ehdollisella. Päässee todennäköisesti ulos viimeistään 2029 keväällä.
- suuri riski että ehtii tappamaan vielä uudelleenkin, vielä alle kolmikymppisenä.

Uhrin elämä päättyi täysin turhaan ja järjettömään tekoon. Vanhempien, sukulaisten, ystävien suru on mittaamaton. Kuten meillä Suomessa on tapana he eivät tule saamaan ja kokemaan minkäänlaista oikeudenmukaisuutta tekoon syyllistyneen tappajan rangaistuksen myötä.

Suomen laki, tuomio- ja oikeuskäytäntö suojelee väkivallan käyttöä, rikollisuutta ja rikollisia.
Työn ääreen tappaminen on pakko olla koventamisperuste.
finnbar87
Sofia Karppi
Viestit: 425
Liittynyt: Su Huhti 27, 2014 9:29 pm

Re: Taksikuski tapettu Kuusankoskella 17.11.2023 - kaksi henkilöä otettu kiinni

Viesti Kirjoittaja finnbar87 »

miesku kirjoitti: Ti Marras 21, 2023 10:46 am Työn ääreen tappaminen on pakko olla koventamisperuste.
Tätä olen pitkään jo toivonut. Ei vaan ole vieläkään. Etenkin tommonen taksin takapenkiltä, kuljettajan takaa tapahtuva väkivalta on harvinaisen raukkamaista. Kuljettaja joutuu yrittämään kulkuneuvon pitämista tiellä ja vielä tappelemaan takaansa tulevaa väkivaltaa vastaan samaan aikaan. Aika mahdoton yhtälö. :|
Näin se vain on
Nikke Knakkertton
Viestit: 155
Liittynyt: To Loka 19, 2023 11:18 am

Re: Taksikuski tapettu Kuusankoskella 17.11.2023 - kaksi henkilöä otettu kiinni

Viesti Kirjoittaja Näin se vain on »

Asikkalassa nuori naistaksikuski surmattiin. Syyttäjä vaatii 13 vuoden vankeutta törkeästä raiskauksesta ja taposta. Kouvolan tapauksessa epäillään törkeästä ryöstöstä ja taposta. Saa vuosituomion josta istuu puolet. Näin se Suomessa menee.
Vastaa Viestiin