Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja John Kimble »


Laiton maahantulo ja turvapaikanhaku. Nämä ovat kaksi eri asiaa. Turvapaikkaa hakevalla on toki oikeus jättää hakemuksensa ihan mihin maahan vain, mutta se ei tarkoita että hänet täytyisi päästää oleskelemaan siihen maahan mistä hakee turvapaikkaa, jos hän jo oleskelee laillisesti turvallisessa maassa. Turvallisessa maassa oleskeleva voi jättää turvapaikkahakemuksen suurlähetystöön. Tätä ei ole mediassa käsitelty oikeastaan ollenkaan.
Radiopuhelin kirjoitti: Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.
Kummisetä
Jessica Fletcher
Viestit: 3259
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 4:52 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Kummisetä »

John Kimble kirjoitti: To Marras 23, 2023 11:58 pm Joku tässä hommassa nyt mättää. Tulijoita ei muka saada rekisteröityä ennen kuin häviävät omille teilleen, eikä järjestelykeskuksia ole perustettu yhtään vielä joka ilmeisesti vaadittaisiin että näin voitaisiin tehdä. Olen pannut merkille että median kuvissa lähes kaikilla tulijoita Suomeen taluttavilla rajavartijoilla ja poliiseilla on naaman peittävä kommandohuppu ettei heitä voi tunnistaa. Aika omituista.
Ja Suomen raja-asemien kelikamerat on sammutettu juuri siitä syystä ettei apinoita tunnistettaisi. Tai siis se kerrotiin syyksi sammuttamiselle. Todellinen syy lienee se etteivät suomalaiset saisi tietoonsa kuinka paljon näitä apinoita sieltä todellisuudessa tulee kävellen, potkulaudoilla ja polkupyörillä vaikka millään niistä liikkumismuodoista ei rajanylitys ole sallittua. UrpoPetterillä ei ole oikein hommat hanskassa ja ne hanskatkin taitaa olla pahasti hukassa.
qurqo kirjoitti: To Loka 26, 2023 9:01 pm Ei renkaat mustaa piirrä, kuin lukkiutuneena.
:mrgreen:
Avatar
LexVeritas
Michael Knight
Viestit: 4158
Liittynyt: Ke Loka 13, 2021 8:07 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja LexVeritas »

↑↑

Ei tiedetä näiden turvapaikanhakijoiden oleskelleen laillisesti Venäjällä, koska heillä ei ole mukanaan matkustusasiakirjoja kuten esim. passia. Ei ole säädetty, että turvapaikkahakemus olisi jätettävä nimenomaan suurlähetystöön. Mikäli olisi, niin se olisi kiva. Lisäksi Venäjää voitaneen pitää turvattomana maana, koska esim. sota ja homofobia.

Ongelman ydin on mielestäni siinä, että millään toimenpiteillä ei saa loukata kenenkään oikeutta kansainvälisen suojelun saamiseen.

Käytäntö on toistaiseksi juuri niin, että vastaanottokeskukseen/järjestelykeskukseen/turvasäilöön pääsemiseen riittää, kun lausuu rajavartijalle tietyn ihmesanan.
5 no viisia Perhettä
Puu elohim jahvella
-Ai, sä oot. Mä en, veli.
Jopi ja genesis
‏אלהים‎ Sten näin Isä
ykseydellä Raidaa
Sepä Elia Me ts. Kaa
naassa ja
Luminol-Lennard

In Omnibus Veritas Suprema Lex Esto
Avatar
Säde-Sisko
Axel Foley
Viestit: 2246
Liittynyt: Ke Kesä 03, 2020 4:50 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Säde-Sisko »

LexVeritas kirjoitti: Pe Marras 24, 2023 1:27 am Lisäksi Venäjää voitaneen pitää turvattomana maana, koska esim. sota ja homofobia.
Mietippä uudelleen.
”En ole puolesta, enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin”
C. Semmmone
Neuvoja-Jack
Viestit: 502
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 10:45 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja C. Semmmone »

Meneekö tässä taas oikeudet ja velvollisuudet sekaisin.

Vaikka jokaisella on oikeus hakea Suomesta turvapaikkaa, ei siitä seuraa Suomelle velvollisuus järjestää hakumahdollisuus juuri Venäjän rajalle.

On kai kaikilla muillakin kuin Venäjän puolella rajaa oleskelevilla yhtäläinen oikeus hakea turvapaikkaa. Siis jokaisessa muussakin maassa, oli sillä maalla sitten yhteinen maaraja Suomen kanssa tai ei.

Ei Suomella ole mitään velvollisuutta pitää Venäjän rajaa auki pelkästään turvapaikanhakijoiden vuoksi. Turvapaikkaa voisi hakea Helsinki-Vantaalta niin Venäjällä kuin muussakin maassa oleskeleva. Täten kaikilla olisi yhtäläinen mahdollisuus turvapaikan hakuun.

Kun Suomen rajanaapureina on vain turvallisia maita, voi turvapaikkaan oikeutettu saapua Suomeen vain lentokoneella. Siksi Helsinki-Vantaan lentokenttä on sopiva paikka turvapaikan hakuun. Sieltä turvapaikan hakija voitaisiin saman tien lennättää jonnekin muualle (Afrikkaan) odottamaan hakemuksen käsittelyä. Jos hakemus hyväksytään, oleskelua voitaisiin jatkaa samassa, turvallisessa paikassa ulkomailla.

Sopivilla kannustimilla (keppi ja porkkana) vähennetään aiheettomia turvapaikkahakemuksia ja torjutaan vihamielistä vaikuttamista. Samalla voimavaroja säästyy oikeasti turvapaikan tarpeessa olevien hakijoiden hakemusten käsittelyyn.

Hallitus voisi kävellä puumalaisten ja muiden Venäjän desanttien yli. Rajan sulkemisen laillisuus on jo todettu aiemmin.

Orpolta puuttuu kanttia, mikä nähtiin jo vuoden 2015 katastrofissa. Nyt pitäisi näyttää johtajuutta.

Voi kunpa PS olisi pääministeripuolue ja Halla-aho pääministeri. Mutta Suomi saa, mitä äänestää.
SDP pitäisi kieltää hyvien tapojen vastaisena.
Avatar
Ifigeneia
Rico Tubbs
Viestit: 1239
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »

Knobster kirjoitti: To Marras 23, 2023 11:20 pm
Ifigeneia kirjoitti: To Marras 23, 2023 11:15 pm
Onko Oulussa joku suvakkikeskittymä, vai miksi turviksia kyörätään sinne?
Ei ole. Siellä on vain valmiudet pistää pystyyn keskit....järjestelyleirejä Joutsenon kanssa muuta maata nopeammin koska näin on tehty aiemminkin. Se että miksi sinne otetaan näitä tulijoita jo nyt on mysteeri. Jos on edes totta koska lähteenä on natsien paskalehti.

Kuitenkin, tämä kaikki on kerrottu selkeästi jo aikoja sitten mutta ettehän te öyhöt valtamediaa usko :D
Itse kyllä vilkaisen kaikkia uutisia joita vaan joku viitsii linkittää, minä kun en välttämättä viitsi itse lähteä pomppimaan lehdestä toiseen. Muutoin minulle on yksi lysti onko HS, Aamulehti, Iltalehti, Iltasanomat vai mitä näitä nyt on. Yleä pidän luotettavimpana lähteenä, mutta hieman varauksella suhtaudun siihen silloin kun on turvisasioista kysymys.
Avatar
Ifigeneia
Rico Tubbs
Viestit: 1239
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »

John Kimble kirjoitti: To Marras 23, 2023 11:17 pm
Säde-Sisko kirjoitti: To Marras 23, 2023 10:52 pm
Tulijoita sijoitetaan Ouluun, mutta jo nyt osa on häipynyt omille teilleen


https://pt-media.org/2023/11/23/tulijoi ... kFCltyC7C4
Lisää raiskaajia Ouluun. Tämänpäiväisessä A-Talkissa kävi muuten ilmi ettei näiltä nyt tulijoilta saada välttämättä edes henkilöllisyyttä, kansalaisuutta, sormenjälkiä tai valokuvaa otettua koska nämä voivat vain häipyä vastaanottokeskuksesta ihan mihin vain ennen sitä. Järjestelykeskuksissa tämä olisi onnistunut mutta jostain syystä niitä ei ole nyt perustettu yhtään. Itselle tämä tuli yllätyksenä ettei edes sormanjälkiä ja kuvaa saada otettua, koska vuosikausia on annettu ilmeisen virheellisesti kuva että näin toimitaan aina kun henkilö tulee Suomeen ja hakee turvapaikkaa.

Eli tässä päästetään täysin tunnistamattomia henkilöitä venäjältä Suomeen vapaasti liikkumaan.
Liekö toiveena että vapaasti liikkuisivat myös Suomesta pois. Kun sitä henkilöllisyyttä ei ole tallennettu mihinkään, niin muut maat eivät voi todistaa että jätkä on alunperin ja ensimmäisenä hakenut turvapaikkaa Suomesta. Eikä näitä siis välttämättä palauteta tänne.
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11430
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja URSA »

Kunnon pakkanen taitaa olla suurin apu.
Ilmiö vain voimistuu: osa itärajan yli tulleista ei haekaan turva­paikkaa

10:28

VARTIUKSEN rajanylityspaikalle saapui torstaina 34 ihmistä ilman maahantuloon vaadittavia edellytyksiä, tiedottaa Kainuun rajavartiosto. Tulijoilta puuttuivat Schengen-alueelle saapumiseen vaadittavat viisumit.

Osa henkilöistä ei ole hakenut turvapaikkaa. Näiden henkilöiden osalta aloitetaan toimet maahan pääsyn epäämiseksi.

Tällaisia tulijoita on saapunut Vartiukseen aiemminkin. Kainuun rajavartioston apulaiskomentaja Tomi Tirkkonen kertoi Ilta-Sanomille torstaina, että henkilöiltä, jotka eivät ole turvapaikkaa hakeneet, evätään normaalin menettelyn mukaisesti pääsy Suomeen ja heidät palautetaan Venäjälle.

Kainuun rajavartioston mukaan kaikki 34 ilman maahantuloon vaadittavia edellytyksiä tulleista kuljetettiin Maahanmuuttoviraston osoittamaan vastaanottokeskukseen. Maahan tulleet ovat kertoneet olevansa lähtöisin Syyriasta, Somaliasta ja Egyptistä.
Ilmiö vain voimistuu: osa itärajan yli tulleista ei haekaan turvapaikkaa https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010013434.html
Kummisetä
Jessica Fletcher
Viestit: 3259
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 4:52 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Kummisetä »

Petturi Urpo on hokenut pitkin viikkoa että tarvittaessa itäraja voidaan sulkea.
Se ei todellisuudessa kuitenkaan ole mahdollista, siispä tämä Petturi Urpo puhui pa*kaa tässäkin asiassa.
Myöskään mitään järjestelyleirejä ei ole saatu aikaiseksi vaan osa näistä apinoista on häipynyt jo omille teilleen ilman että yksikään Suomen viranomainen tietää missä ja mitä ne puuhailee.

Nyt olisikin syytä haistattaa paskat näille lakipykälien tuijottajille ja todellakin sulkea se raja siten ettei yksikään torakka pääse tänne puolelle.
Miksi me noudattaisimme lakia kun ei vastapeluri kuraperseryssäkään sitä tee?
Aletaan pelaamaan niiden säännöillä tässä asiassa.
Työnnetään kaikki täällä olevat ryssät rajasta yli ja takaisin ei mitään asiaa, siitä on hyvä aloittaa.


https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5 ... eff88673ed
Hallituksen päätösmuistio: Itärajaa ei voi laillisesti sulkea turvapaikanhakijoilta missään tilanteessa
Valtioneuvoston päätös toimista itärajalla perustuu oikeudelliseen arvioon, jonka mukaan koko itärajaa ei käytännössä voida sulkea turvapaikanhakijoilta edes julistamalla sotatila.
qurqo kirjoitti: To Loka 26, 2023 9:01 pm Ei renkaat mustaa piirrä, kuin lukkiutuneena.
:mrgreen:
teppo
Perry Mason
Viestit: 3959
Liittynyt: La Heinä 21, 2007 5:38 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja teppo »

Kummisetä kirjoitti: Pe Marras 24, 2023 12:08 pm Petturi Urpo on hokenut pitkin viikkoa että tarvittaessa itäraja voidaan sulkea.
Se ei todellisuudessa kuitenkaan ole mahdollista, siispä tämä Petturi Urpo puhui pa*kaa tässäkin asiassa.
Nyt voisi koittaa rauhoittua. Kuten linkittämästäsi uutisesta selviää, kyseessä ei ole vain Orpon näkemys, vaan koko hallitus yhtyi perussuomalaisen ministerin johtaman ministeriön arvioon, eikä eriäviä mielipiteitä ollut.

Uutisesta selviää myös, että hallitus halutessaan voisi toimia toisin kansainvälisistä sopimuksista ja apulaisoikeuskanslerin huomautuksista välittämättä, jos katsoisi, että se olisi välttämätöntä. Kukaan hallituksessa ei katsonut tilannetta nyt sellaiseksi. Tilannearviosta voi olla oppositiossa ja jopa hallituspuolueiden rivikansanedustajilla erilaisia näkemyksiä.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17119
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Suomi tarvitsee (ja ravitsee) nyt jokaisen.

Ja jokainen näyttää kelpaavan...

lapsen_tasolla.jpg
lapsen_tasolla.jpg (110.89 KiB) Katsottu 522 kertaa
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
C. Semmmone
Neuvoja-Jack
Viestit: 502
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 10:45 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja C. Semmmone »

Ovatkohan nämä puumalaiset, stenmanit ja muut Moskovian (Venäjän) desantit oikeasti sitä mieltä, että kaikkien itärajan yli väkisin tunkeutuvien pitää voida halutessaan jättää turvapaikkahakemus?

Älkää kertoko tästä Putinille. Muuten rajan yli alkaa tulla suikkapäitä sotilaspuvussa sen minkä Ukrainasta liikenee. Jokainen kun on opetettu sanomaan taikasanat "Asylum aukene!" niin ihme tapahtuu. Rajalla olevat Suomen sotilaat auttavat kantamaan kiväärit ja kassit linja-autoon Orpon kätellessä kaikki tulijat tervetullleiksi.

Linja auto vie tulijat Ouluun tiloihin, josta on juuri häädetty ukrainalaiset pakolaiset pois. Jokaiselle tulijalle annetaaan vastaanottoraha. Papereita tai sormenjälkiä ei tarvita. Nälkä ja jano ei pääse missään vaiheessa yllättämään, tosin aamupuuro ei vastaa parempaan ruokaan tottuneen herrakansan odotuksia.

Jos ei paikka miellytä, voi halutessaan poistua vaikkapa niiden venäläisten tuttavien luokse, jotka sattumalta ovat hiljattain hankkineet tilavan kiinteistön vieraita varten. Hyvä, että näitä majoituspaikkoja riittää, sillä tulijoiden määrää ei ole mitenkään rajoitettu, kuten Pekka Haavisto kertoi. Juha Sipilän luoksekaan kun ei kovin monta lisää enää mahdu asumaan.

Ja helposti todistettavissahan on, että venäläisraukat ovat Ukrainan rintamalla ilmeisessä kuolemanvaarassa ja siten oikeutettuja turvapaikkaan. Niin että taloksi voi asettautua hyvillä mielin pelkäämättä palautuksia. Tosin palautuksia ei ole tarvinnut aiemminkaan pelätä, oli turvapaikka tai ei.

Työministeriö iloitsee, kun "maahanmuuttajien osaaminen voi tuoda kunnalle kultamunia, jotka luovat vaurautta ja hyvinvointia kaikille kuntalaisille."

Viite:

Yhdenvertaisuusvaltuutettu Kristina Stenman:

"Oikeus hakea kansainvälistä suojelua on kuitenkin turvattava kaikissa olosuhteissa. Palautuskielto on Suomea kaikissa tilanteissa ehdottomasti velvoittavaa oikeutta."

”Rajanylityspaikkojen sulkeminen vaarantaa vakavasti oikeuden hakea turvapaikkaa”
https://www.verkkouutiset.fi/a/rajanyli ... vapaikkaa/
SDP pitäisi kieltää hyvien tapojen vastaisena.
Kummisetä
Jessica Fletcher
Viestit: 3259
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 4:52 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Kummisetä »

teppo kirjoitti: Pe Marras 24, 2023 1:24 pm
Kummisetä kirjoitti: Pe Marras 24, 2023 12:08 pm Petturi Urpo on hokenut pitkin viikkoa että tarvittaessa itäraja voidaan sulkea.
Se ei todellisuudessa kuitenkaan ole mahdollista, siispä tämä Petturi Urpo puhui pa*kaa tässäkin asiassa.
Nyt voisi koittaa rauhoittua. Kuten linkittämästäsi uutisesta selviää, kyseessä ei ole vain Orpon näkemys, vaan koko hallitus yhtyi perussuomalaisen ministerin johtaman ministeriön arvioon, eikä eriäviä mielipiteitä ollut.
Olisiko tässä riittävän selkeästi ilmaistu että nimenomaan Urpon mielestä raja voidaan sulkea kokonaan?

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5 ... 309a5b6977
Pääministeri Petteri Orpo (kok) vakuutti eduskunnassa torstai-iltapäivällä, että hänen mielestään rajavartiolain 16. pykälä pitää sisällään mahdollisuuden sulkea koko itäraja.
-------------------------
-------------------------

Ja tuuban suoltaminen jatkuu, meillä ei ole uudistettua rajavartiolakia vaan meillä on nykyinen rajavartiolaki:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7 ... fe74c15b86
”Petteri puhuu muunneltua totuutta” – Pääministeri pahassa paikassa

Petteri Orpon (kok) hallitus päätti sulkea kaikki itärajan raja-asemat Raja-Jooseppia lukuun ottamatta. Orpon mukaan hallitus voi uudistetun rajavartiolain nojalla sulkea vaikka koko itärajan, mikäli Venäjän valtio jatkaa paperittomien, kolmansista maista olevien ihmisten tuomista Suomen rajalle.

Iltalehden yhteiskuntatoimitusta johtava Juha Ristamäki arvioi, että Orpo puhuu asiassa muunneltua totuutta. Nykyisessä rajavartiolaissa todetaan, että hallitus voi vieraan valtion järjestämän maahantulon aiheuttaman uhan torjumiseksi keskittää kansainvälisen suojelun hakemisen yhteen tai useampaan rajanylityspaikkaan.

– Sinällään se kuva siitä, mitä Petteri Orpo ja monet muut keskeiset poliitikot ovat nyt halunneet antaa, että meidän nykyinen rajavartiolaki sallisi itärajan sulkemisen turvapaikan haulta, niin se ei edes hallituksen oman päätöksen taustalla olevien muistioiden mukaan ole mahdollista, Ristamäki sanoo suoraan.
qurqo kirjoitti: To Loka 26, 2023 9:01 pm Ei renkaat mustaa piirrä, kuin lukkiutuneena.
:mrgreen:
Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6742
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Ukrainalaisia turvapaikanhakijoita muilutetaan Kemijärvelle ja Raaheen Venäjältä saapuvien tieltä

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Onneksi päätös sentään pyörrettiin.
Aika raskasta jos Heikinharju täyttyisi potentiaalisista Wagner-sotilaista.
Alueesta tulisi aika pian NoGo- alue.

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000010014173.html

Bussi tuli pihaan ja vei ihmiset – Kaleva: Ukrainalaisia pakolaisia siirretään pois itärajan uusien turvapaikan­hakijoiden takia

Kalevan mukaan Oulun vastaanottokeskukseen tehdään tilaa rajan tilanteesta johtuen. Ilta-Sanomien kuvaaja näki, kuinka bussilastillinen ihmisiä vietiin pois Heikinharjusta.

Oulussa Heikinharjun vastanottokeskuksella on ollut perjantaina kuhina päällä, kun vastaanottokeskuksessa asuvat ukrainalaiset saivat yhtäkkiä tietää, että heidät siirretään Raaheen tai Kemijärvelle.

Eilen tiedon saaneilla ukrainalaisilla on aikaa siirtyä heidät uudelle paikkakunnalle vieviin busseihin kello 18 mennessä.

Paikalla olevan IS:n kuvaajan Ville Honkosen mukaan vastaanottokeskuksesta on kannettu pois huonekaluja pitkin päivää.

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000010015294.html

Migri pyörtää päätöksen Oulun ukrainalais­pakolaisten pakko­siirrosta – ”Olemme täysin epätietoisia”

Migrin ylijohtaja Ilkka Haahtela on pahoillaan ukrainalaisille aiheutuneesta tilanteesta.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-200001001 ... t=promobox

Ukrainalaisten pakkosiirto Oulusta perutaan, osa ehtinyt jo muuttaa

Maahanmuuttovirasto (Migri) on perunut Oulun Heikinharjun vastaanottokeskuksessa asuneiden ukrainalaisten pakkosiirron Kemijärvelle ja Raaheen, kertoo Migrin ylijohtaja Ilkka Haahtela viestipalvelu X:ssä.

”Migri ei siirrä Oulun vastaanottokeskuksen asukkaita Oulun ulkopuolelle. Jo siirretyille asukkaille tarjotaan mahdollisuus siirtyä Ouluun. Jatkossa moni pystyy jatkamaan asumistaan Oulussa kuntalaisena. Jatkamme samaan aikaa varautumista ja turvallisuuden edistämistä”, Haahtela kirjoittaa.

Oulussa pakolaisia auttava projektikoordinaattori Tanja Huttu kertoi aiemmin, että ukrainalaiset ovat kieltäytyneet siirrosta.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.
Avatar
Säde-Sisko
Axel Foley
Viestit: 2246
Liittynyt: Ke Kesä 03, 2020 4:50 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Säde-Sisko »

Migri työntää Oulussa jopa sata Uk­rai­nan pa­ko­lais­ta pi­ka­vauh­tia ulos asun­nois­taan Hei­kin­har­jus­sa – "It­ke­tään ja osa on sho­kis­sa"
https://www.kaleva.fi/migri-tyontaa-oul ... st/6070698

Mistähän voisi johtua että migri toimii nyt näin? :roll:
”En ole puolesta, enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin”
Vastaa Viestiin