Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
Um-pah-pah
Armas Tammelin
Viestit: 81
Liittynyt: Ti Maalis 29, 2022 7:09 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Um-pah-pah »

^ Tämä. Aiva ääni väristen kerrottiin kuinka ne sinne rajalle lapsoset jäätyy :roll:

mutku turvallisesta maastahan niiden täytyy päästä Suomeen... jumalauta mitä paskaa
Avatar
Dirty_Harry
Nikke Knakkertton
Viestit: 167
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2018 1:57 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Dirty_Harry »

Karttimon raja-asema on todennäköisesti avoinna. Ei ole tiedottanut sulkemisesta. Mutta tästä asiasta ei saa puhua.

tutka.net
Karttimon raja-asemaa tulee kehittää yhteistyössä Venäjän viranomaisten kanssa mm. luonto- ja kulttuurimatkailua palvelevaksi rajoitetun rajanylityksen ...
Chip Taylorin sanoittamaa, säveltämää, sovittamaa sekä esittämää musiikkia:

https://www.youtube.com/watch?v=kCuoNGM ... cCityRoots
https://www.youtube.com/watch?v=8-aJWGS ... cCityRoots
Kummisetä
Jessica Fletcher
Viestit: 3257
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 4:52 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Kummisetä »

^sehän on tilapäinen rajanylityspaikka. Niitä on Imatran pohjoispuolella 16 kpl ja niitä käytetään kuten nimikin sanoo, tarvittaessa tilapäisesti tavaraliikenteeseen, esim. raakapuukuljetuksiin.

Ei siis pidä sekoittaa kansainvälisiin raja-asemiin jotka on viime aikoina olleet jostain syystä tiiviisti esillä mediassa....
qurqo kirjoitti: To Loka 26, 2023 9:01 pm Ei renkaat mustaa piirrä, kuin lukkiutuneena.
:mrgreen:
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17119
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Näin marokkolainen Muhammad kertoo matkastaan Venäjän kautta Suomeen – suomalainen ruoka­kauppa herätti kummastusta

Marokkolaismies taltioi matkansa vaiheet Youtube-kanavalleen. Videoiden perusteella Venäjän viranomaiset tarjoavat auliisti apuaan Suomeen pyrkijöille.

SUOMEN itärajan on ylittänyt marraskuussa useita satoja ulkomaalaisia sen jälkeen, kun Venäjän viranomaiset alkoivat päästää heitä rajalle ilman asianmukaisia matkustusasiakirjoja. Osa rajanylittäjistä on oleskellut Venäjällä pidempään, mutta monet ovat lähteneet kotimaistaan vasta hiljattain.

Yksi heistä on marokkolaisesta Salén kaupungista kotoisin oleva nuori mies Muhammad, joka on dokumentoinut Youtube-kanavallaan koko matkansa Marokosta Suomeen. Hänen kanavallaan on vain 1 870 tilaajaa, mutta kolme matkasta raportoivaa videota ovat sen sijaan saaneet yhteensä yli 50 000 katselukertaa. Videot ovat myös keränneet alleen satoja kommentteja.

Videoillaan Muhammad selostaa matkansa etenemistä, kommentoi näkemäänsä, kehuu kotikaupunkinsa jalkapalloseuraa sekä toivoo Youtube-kanavansa saavan lisää suosiota matkavideoiden myötä. Hänen mukaansa kyse on dokumentista, jollaista Marokossa ei ole tähän mennessä vielä tehty.

ENSIMMÄISELLE videolle Muhammad on antanut otsikoksi ”Laillinen maahanmuutto Venäjältä Sallan kautta Suomeen 2023 polkupyörällä”. Videon alussa Muhammad testailee polkupyörää pietarilaisessa liikkeessä.
– Veljet, tämä on se 1 200 dirhamin [noin 109 euron] pyörä! Ei se mitään! Tällä mennään vain seitsemän minuuttia ja se sitten se heitetään pois, jos pääsemme sinne. Oi, Jumala, auta meitä! Jos pääsemme, ei haittaa ollenkaan tähän menneet rahat! hän kertoo seuraajilleen.

Pyörä ei kuitenkaan näytä vaihtavan omistajaa. Seuraavaksi Muhammadin video siirtyy rautatieasemalle. Hänen kameralle esittelemänsä junalippu paljastaa, että kyseessä on Pietarin suurimpiin rautatieasemiin kuuluva Suomen asema.
– Eilen kokeilimme toista raja-asemaa, mutta se oli kiinni. Tänään menemme auki olevalle. Poliisi näytti sen meille ja pyysi meitä menemään sinne. Menemme junalla noin neljä tuntia. Poliisi antoi meille eilen tietoja. Emme ole nukkuneet kolmeen päivään, Muhammad kertoo.

Hän sanoo ryhmäänsä kuuluvan kuusi miestä. Junalipun perusteella on marraskuun 19. päivä, ja miehet ovat matkustamassa aamujunalla Sortavalaan.

JUNASSA miehet esittelevät ikkunasta avautuvia lumisia maisemia ja kertovat jonkun hakeneen heidän passinsa ja oleskelulupansa. Perillä he seuraavat kävellen venäläismiestä, jonka kädessä näkyy paksu pino passeja.
– Tässä on meitä opastava herra. Armeija on meidän takanamme, mutta sitä ei saa kuvata.

Rajan yli pyrkijöitä näytetään hetken aikaa pienessä huoneessa, jossa Venäjän viranomaiset näyttävät tarkastavan näiden passeja. Sitten siirrytään parkkipaikalle, jossa on myös muita arabiaa puhuvia miehiä. Useampi vaikuttaa olevan kotoisin Marokosta.

Pian ryhmä astuu venäläismiehen kuljettamaan autoon.
– Venäjän poliisi toi meille tämän miehen. He kertoivat meille tästä auki olevasta raja-asemasta. Toivottavasti se myös pysyy auki, Muhammad sanoo.

Jossakin vaiheessa poliisi pysäyttää kolmella autolla kulkevan ryhmän. Muhammad rukoilee pitkin matkaa, että kaikki onnistuisi.

Saattue pysähtyy pimeällä hetkeksi tiekylttien vierelle, sillä venäläiset kuskit haluavat ottaa kuvia kyseisessä kohdassa. Kyltit kertovat, että paikalta on 29 kilometriä Kantalahteen, 139 kilometriä Montshegorskiin ja 256 kilometriä Murmanskiin.

YÖKSI pysähdytään johonkin matkan varrella olevaan kaupunkiin, jonka nimeä ei videolla mainita.
– Voi voi voi! Käsi menee poikki tästä kylmyydestä, Muhammad valittelee seisoessaan lumisella aukiolla.

Käy ilmi, että pakkasta on viisitoista astetta.
– Nyt menemme hotelliin. En ole koskaan kuullut laittomasta maahanmuutosta, jossa nukutaan hotellissa! Muhammad sanoo.

Seuraavana päivänä miehet vaihtavat rahaa ja hierovat polkupyöräkauppoja Google-kääntäjän avulla. Muhammad valittaa, että venäläiset käyttävät heitä hyväkseen myymällä 120 euron pyörän sekä veloittamalla 300 euron maksun 120 kilometrin taksimatkasta.

Joku näyttää kuvaavan salaa, kun viranomaiset ottavat illalla sormenjälkiä hotellissa asuvilta monilta ulkomaalaisilta.

YÖLLÄ käynnistyy matka hotellilta rajalle. Sitä varten on varattu kuljettaja.

Lumisten maisemien halki etenevällä matkalla yksi marokkolaisista kertoo Muhammadin katsojille, että maahanmuutto ”tapahtuu nyt Venäjän kautta”. Hän kehuu rajanylitystä edulliseksi, sillä kuljetus, hotellit, ruoat ja juomat ovat maksaneet henkeä kohden vain 5 000 dirhamia (reilut 450 euroa).

Autossa valitetaan jälleen kylmyydestä ja rukoillaan. Välillä soitetaan kaverille, joka on jo päässyt Suomen puolelle.

Rajalle näyttää johtavan jo valmiiksi kaksi pitkää autojonoa.
– Kaikki nämä autot ylittävät rajan laittomasti! Muhammad olettaa.

...

Muhammad kertoo kaikkien rahojensa menneen Venäjän puolella.
– Tulin Suomeen nollalla sentillä. Itkettää.

Myöhemmin ryhmä näyttää siirtyvän suomalaiseen vastaanottokeskukseen. Miehet kiittävät suomalaisten inhimillisyyttä ja ystävällisyyttä.
– Nämä ihmiset ovat maailman parhaita! Näenkö minä unta! Katsokaa nyt vaikka! Muhammad riemuitsee majoitustiloihin päästyään.

Hän esittelee innoissaan useammalle hengelle tarkoitettua, yksinkertaisesti sisustettua huonetta. Rajalta saadusta ruokapaketista paljastuu muun muassa rypsiöljyä, keksejä, nuudeleita, pastaa, säilykkeitä, mausteita ja teetä.
– Ei voi olla totta, veljet! hän hehkuttaa.

MAANANTAINA julkaistulla kolmannella videolla Muhammad aloittaa tutustumisen Suomeen.
– No niin veljet! Tällainen on Suomi! Katsokaa tätä lumimäärää! hän päivittelee seuraajilleen.

Hän selostaa kameralle, kuinka ryhmästä on huolehdittu Suomessa hyvin.
– Meille annettiin asunto ja jopa pankkikortit. Saimme noin 100 euroa eli noin 1 000 dirhamia. Toivottavasti meille myönnetään oleskeluluvat. Jos ei myönnetä, katsotaan sitten seuraava suunnitelma.

Miehet löytävät tiensä kaukalolle, jossa on nuoria pelaamassa jääkiekkoa. He haluaisivat pelata itsekin, mutta varusteiden puute estää.

Lopuksi videolla siirrytään paikalliseen K-marketiin ihmettelemään ruokatuotteiden suomalaisia hintoja, joita Muhammad kuvailee ”todella kalliiksi”. Hän uskoo syynä olevan suomalaisten korkean tulotason ja kertoo ihmisten tienaavan ”vähintään 2 500 euroa” kuussa.
– Näissä maissa palkat ovat korkeita verrattuna Espanjaan ja Ranskaan ja muihin. Palkat ovat korkeita, elämä on kaunista, mutta täällä on kylmä. Katsokaa, missä kunnossa nenäni on! Todella kylmää! Muhammad kertoo.
...
Enemmän täällä: IltaSanomat
29.11.2023 9:30
”Laillinen maahanmuutto Venäjältä Sallan kautta Suomeen 2023 polkupyörällä”
Totta, ei ole olemassa laitonta maahanmuuttoa. Siitä on olemassa Vasemmistoliiton kansanedustaja Veronika Honkasalon lausunto:

twiitti_Honkasalo.jpg
twiitti_Honkasalo.jpg (39.82 KiB) Katsottu 543 kertaa
Mutta toisaalta:
Rajalle näyttää johtavan jo valmiiksi kaksi pitkää autojonoa.
– Kaikki nämä autot ylittävät rajan laittomasti! Muhammad olettaa.
Hän olettaa, että Suomeen pääsee autollakin laittomasti. Ehkä siinä tuli sellainen olo kun rajalla vedetään heille kättä lippaan, vaikka ei ole paperit kunnossa.
En ole koskaan kuullut laittomasta maahanmuutosta, jossa nukutaan hotellissa!
No nyt se maahanmuutto on vastoin otsikkoa taas laitonta.
Miehet kiittävät suomalaisten inhimillisyyttä ja ystävällisyyttä.
– Nämä ihmiset ovat maailman parhaita!
Eivät ole. Teille tullaan kohta kertomaan, että suurin osa on rasisteja, jotka potevat muukalaiskammoa ja heillä on ennakkoluuloja. Mutta he kertovat myös, että sinulla on aina valttikortti kun saat mielestäsi huonoa palvelua: Syytä rasistiksi. Se toimii.
- Vaan onko tämä muhametti pohtinut johtuvatko kotimaansa olot islamista? Aikooko hän silti pitäytyä islaminuskossa ja päästä mukaan siihen varjoyhteiskuntaan, jossa suurin osa (kaikki) Suomessa asuvista muhamettilaisista elää?
Meille annettiin asunto ja jopa pankkikortit. Saimme noin 100 euroa eli noin 1 000 dirhamia.
En ymmärrä - enkä myöskään hyväksy - että näille joista emme oikeastaan tiedä mitään (paitsi Päivi Nerg, joka tietää jokaisen Suomeen tulevan taustan), annamme rahaa ja vapauden olla tulla mennä ihan miten lystää. Miksi he eivät voi olla valvotuissa oloissa niin kauan, että selviää onko tarvetta - ei muutes ole - turvapaikalle ja sen jälkeen lähettää kotimaahan?
Toivottavasti meille myönnetään oleskeluluvat. Jos ei myönnetä, katsotaan sitten seuraava suunnitelma.
Marokkolainen ei tule sitä saamaan helposti. Tuskin olleskan. Seuraava suunnitelma onkin sitten mennä ilmoittautua homoseksuelliksi. Tai mennä naimisiin suomalaisen naisen kanssa. Saattaa puoliso siunattuun tilaan ja leikkiä perhettä.

Tästä rajapelleilystä tulee mieleen mitä - en nyt muista nimeä - eräs Kanadassa asuva kommunisti sanoi:
"Paras tapa tuhota länsimaat on pakottaa heidät elämään omien arvojensa mukaisesti"

Näin tapahtuu.

Raja on kiinni, mutta koska länsimaiset ihmisarvot ja oikeusvaltiokäsitys, niin periaatteessa kuka tahansa voi tulla rajoista yli ja vaatia osuuttaan ilmaisessa elämässä. Kaikki tietävät, me, ja he, että meitä kusetetaan, mutta silti annamme sen jatkua. Koska oikeusvaltio. Vaan kenelle?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Kummisetä
Jessica Fletcher
Viestit: 3257
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 4:52 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Kummisetä »

Nämä vangittava välittömästi maahantunkeutumisen jälkeen ja kopissa koko prosessin ajan. Ja, kun oleskelulupaa ei myönnetä niin samantien v*ttuun maastamme.
Aivan sama minne mutta ulos koko Schengen- alueelta ja ikuinen pääsykielto alueelle.
Pysykööt omassa maassaan , menköön töihin ja maksakoon veronsa siellä.
Näitä loisia ei täällä tarvita yhtään kappaletta.
qurqo kirjoitti: To Loka 26, 2023 9:01 pm Ei renkaat mustaa piirrä, kuin lukkiutuneena.
:mrgreen:
canis lupus
Javier Pena
Viestit: 1889
Liittynyt: Pe Tammi 10, 2020 11:35 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja canis lupus »

Yksipuolinen irtautuminen putininkaveri Tavja Havosen masinoinoimasta maamiinakiellosta ja kriittisiin paikkoihin miinakentät. Olisiko tässä ideaa?
Mens malus in corpore sano
Collie
Christopher Lorenzo
Viestit: 1688
Liittynyt: Ma Huhti 15, 2019 7:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Collie »

Säde-Sisko kirjoitti: Ke Marras 29, 2023 3:20 am
Collie kirjoitti: Ti Marras 28, 2023 10:03 pm
Nuo Frontexin hemmot ei tosiaan ole positiivinen juttu Suomen kannalta, kun sieltä ei tiedä mitä suvakkia tulee tarkoituksenaan auttaa kaikki tulijat Suomeen.
Sama on nähtävissä välimerellä. Vaikuttaa että frontex on enemmän avustusjärjestö kuin rajavalvontajärjestö.
Niinpä. Näyttävät toimivat oikein yhteistyössä Pohjois-Afrikan rannikoilta 'merihädässä olevia' laittomia siirtolaisia poimivien NGO-järjestöjen kanssa. Venäjä ja wagner on myös sattumoisin pohjois-afrikassa harjoittamassa ihmisten laitonta järjestämistä Eurooppaan.

Tästä voisi joku vetää johtopäätöksen venäjä -> ngo-järjestöt -> frontex -> turvapaikkabisnes/vastaanottokeskukset?
Knobster kirjoitti: Ke Joulu 27, 2023 12:31 amPaskon jatkuvasti pihalleni kun en vain osaa tehdä sitä muuten. Jostain syystä pihallani on ollut paskaa vuodesta 2007. Sen määrä on myös jotenkin lisääntynyt.
Collie
Christopher Lorenzo
Viestit: 1688
Liittynyt: Ma Huhti 15, 2019 7:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Collie »

al-IltaSanomat kirjoitti:Salén kaupungista kotoisin oleva nuori mies Muhammad
Eikai al-IltaSanomat nyt rasistisesti olettanut tämän henkilön sukupuolta? Muhammad voi olla myös nainen.

Marokosta ei pitäisi olla mitään oikeuksia hakea turvapaikkaa.
Knobster kirjoitti: Ke Joulu 27, 2023 12:31 amPaskon jatkuvasti pihalleni kun en vain osaa tehdä sitä muuten. Jostain syystä pihallani on ollut paskaa vuodesta 2007. Sen määrä on myös jotenkin lisääntynyt.
Kummisetä
Jessica Fletcher
Viestit: 3257
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 4:52 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Kummisetä »

canis lupus kirjoitti: Ke Marras 29, 2023 9:08 pm Yksipuolinen irtautuminen putininkaveri Tavja Havosen masinoinoimasta maamiinakiellosta ja kriittisiin paikkoihin miinakentät. Olisiko tässä ideaa?
Olisi todellakin! Tätä on toivottu jo vuosikausia.
Olisi sitten niin viimesenpäälle toimiva ratkaisu: koko maarajan pituudelle riittävän tiheä ja leveä miinakenttä :twisted:
qurqo kirjoitti: To Loka 26, 2023 9:01 pm Ei renkaat mustaa piirrä, kuin lukkiutuneena.
:mrgreen:
OnyxPhoenix
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5382
Liittynyt: Pe Syys 25, 2020 12:16 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja OnyxPhoenix »

Doctor Lecter kirjoitti: Ke Marras 29, 2023 8:21 pm
Näin marokkolainen Muhammad kertoo matkastaan Venäjän kautta Suomeen – suomalainen ruoka­kauppa herätti kummastusta

Marokkolaismies taltioi matkansa vaiheet Youtube-kanavalleen. Videoiden perusteella Venäjän viranomaiset tarjoavat auliisti apuaan Suomeen pyrkijöille.
Part 1:




Part2:


Kummisetä
Jessica Fletcher
Viestit: 3257
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 4:52 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Kummisetä »

Lerppahuuli Anderrson VAATII hallitukselta perusteluja miten turvapaikan hakeminen itärajalla tapahtuu.
On siinä ja varsinainen presidenttiehdokas, hyi saatana :twisted:

No se tapahtuu siten että mutiaiset ravistelee ne lentävät mattonsa siellä ryssän puolella käyntiin ja lentää sinne mistä on lähteneetkin eikä tule ikinä ainakaan Suomeen.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6 ... e7edc63f04
Presidenttiehdokkaan, vasemmistoliiton puheenjohtajan Li Anderssonin mielestä on epäselvää, miten mahdollisuus hakea turvapaikkaa toteutuu, kun koko itäraja on kiinni.

– Kansainvälisten velvoitteiden mukaan pitää olla tosiasiallinen mahdollisuus hakea turvapaikkaa. En ymmärrä, miten se toteutuisi, jos hakemuksia ei voi jättää itärajalla. Hallituksen vastuu on perustella tämä.
qurqo kirjoitti: To Loka 26, 2023 9:01 pm Ei renkaat mustaa piirrä, kuin lukkiutuneena.
:mrgreen:
Collie
Christopher Lorenzo
Viestit: 1688
Liittynyt: Ma Huhti 15, 2019 7:16 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Collie »

Kummisetä kirjoitti: Ke Marras 29, 2023 10:46 pm Lerppahuuli Anderrson VAATII hallitukselta perusteluja miten turvapaikan hakeminen itärajalla tapahtuu.
On siinä ja varsinainen presidenttiehdokas, hyi saatana :twisted:

No se tapahtuu siten että mutiaiset ravistelee ne lentävät mattonsa siellä ryssän puolella käyntiin ja lentää sinne mistä on lähteneetkin eikä tule ikinä ainakaan Suomeen.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6 ... e7edc63f04
Presidenttiehdokkaan, vasemmistoliiton puheenjohtajan Li Anderssonin mielestä on epäselvää, miten mahdollisuus hakea turvapaikkaa toteutuu, kun koko itäraja on kiinni.

– Kansainvälisten velvoitteiden mukaan pitää olla tosiasiallinen mahdollisuus hakea turvapaikkaa. En ymmärrä, miten se toteutuisi, jos hakemuksia ei voi jättää itärajalla. Hallituksen vastuu on perustella tämä.
Antifa-Andersson, kommunisti-Kontula ja hitler-Honkasalo voitaisiin lennättää lähi-itään ja liidättää riippuliitimillä vaikka gazan kaistaleelle. Mukaan laitettaisiin jokaiselle telttapatjat ja Sultan-kondomeja. Siellä voisivat sitten paapoa muslimiukkojaan. Olisi kyllä hemmetin hieno näky kun edellä mainitut lingottaisiin lennokkien lähtöalustalta matkaan ja siitä tehtäisiin video Suomen Puolustusvoimien Youtube-kanavalle.
Knobster kirjoitti: Ke Joulu 27, 2023 12:31 amPaskon jatkuvasti pihalleni kun en vain osaa tehdä sitä muuten. Jostain syystä pihallani on ollut paskaa vuodesta 2007. Sen määrä on myös jotenkin lisääntynyt.
canis lupus
Javier Pena
Viestit: 1889
Liittynyt: Pe Tammi 10, 2020 11:35 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja canis lupus »

Presidenttiehdokkaan, vasemmistoliiton puheenjohtajan Li Anderssonin mielestä on epäselvää, miten mahdollisuus hakea turvapaikkaa toteutuu, kun koko itäraja on kiinni.
Pikku-Li:n maailmankuvassa kaikki muu on epäselvää paitsi hänen oma suloinen mielenmaisemansa. Nokkisi jyviä kuten muutkin samalla aivokapasiteetilla varustetut kanssatipusensa.

Jotenkin kornia ylipäänsä että tuollainen on presidenttiehdokkaana. Hyvin lähellä minulla että menetän lopunkin uskoni Suomen, tai ylipäänsä ihmiskunnan elinmahdollisuuksiin.
Mens malus in corpore sano
viivahattu
Christopher Lorenzo
Viestit: 1619
Liittynyt: Ti Touko 02, 2023 10:10 am

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja viivahattu »

Miksi pitäisi olla mahdollisuus hakea turvapaikkaa, kun Venäjä on turvalliseksi luokiteltu maa? Vittu sentään nyt Lillukka, ei se niin mene, että ihminen on Varman Kuoleman vaarassa 24/7 niin kauan kuin tossu kuluttaa minkään muun maan kuin Suomen kamaraa. Lyhyempi matkahan Varmaa Kuolemaa Lähi-Idästä pakenevilla on lähes mihin tahansa muuhun Euroopan maahan paitsi Suomeen, joten miksi ihmeessä heidän pitäisi juuri tänne päästä ja juuri täältä sitä turvapaikkaa hakea? Luulisi, että kaiken järjen mukaan olisi parempi, jos eivät ihan maailman toiselle laidalle joutuisi turvallisen paikan perässä juoksemaan.

Ja niinhän siinä kävi, että heti kun Suomi ihan oikeasti laittoi kovan kovaa vastaan, ryssä vähin äänin hylkäsi hybridioperaationsa ainakin toistaiseksi. Milloinkohan täällä opitaan, että näin ryssän kanssa pitää toimia aina, kun se yrittää konnankoukkujaan? Heti kova kovaa vastaan ja selkeä viesti, että jos rupeatte hankaliksi, me olemme vähintään yhtä hankalia takaisin. Mielistelyn ja nöyristelyn ajan on nyt oltava ohi Venäjä-suhteissa.
Kummisetä
Jessica Fletcher
Viestit: 3257
Liittynyt: Ma Joulu 16, 2019 4:52 pm

Re: Maahanmuutto repii (kansaa kahtia)

Viesti Kirjoittaja Kummisetä »

canis lupus kirjoitti: Ke Marras 29, 2023 11:05 pm Jotenkin kornia ylipäänsä että tuollainen on presidenttiehdokkaana. Hyvin lähellä minulla että menetän lopunkin uskoni Suomen, tai ylipäänsä ihmiskunnan elinmahdollisuuksiin.
No, onneksi se ei ole Suomen presidenttiehdokas vaan ainoastaan vassareiden eikä siitä missään tilanteessa tule ikinä Suomen Tasavallan Presidenttiä.
qurqo kirjoitti: To Loka 26, 2023 9:01 pm Ei renkaat mustaa piirrä, kuin lukkiutuneena.
:mrgreen:
Vastaa Viestiin