Vuoden 2023 itsenäisyyspäivän mielenosoitukset

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Sverdlov
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1429
Liittynyt: Pe Marras 11, 2016 9:28 am

Re: Vuoden 2023 itsenäisyyspäivän mielenosoitukset

Viesti Kirjoittaja Sverdlov »

Kuulin Eduskuntatalolla kysyttävän oikein paksulta "ihmisoikeustarkkailijalta", kumman puolella he oikein ovat, vasemmiston vai oikeiston? Tarkkailija ähisi: "Ei kummankaan, me ollaan, tiätsä, ihmisoikeustarkkailijoi."

Eikö termi ihmis...jne. kerro kenen leipää he syövät?

Täti näkyy J. Lokan skriimillä, se keltainen liivi olisi mennyt kahdesti minun ympärilleni.
Anteeksi nimimerkkini, mutta en tiedä mihin päin sen pitäisi viitata?
Oikeus ennen kaikkea
Hercule Poirot
Viestit: 7835
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Re: Vuoden 2023 itsenäisyyspäivän mielenosoitukset

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Nykymaailmassa näiden Maolaisten ja vanhojen stallarien ihannemaa lienee Pohjois-Korea. Kannattaisi äkkiä modernisoida vähän tunnuksia ja vaihtaa Neuvostoliiton tunnukset Pohjois-Korean vastaaviin. Siellä se paratiisi nykyään sijaitsee.
Sienisalaatti
Vic Mackey
Viestit: 1977
Liittynyt: Ma Huhti 12, 2021 5:34 pm

Re: Vuoden 2023 itsenäisyyspäivän mielenosoitukset

Viesti Kirjoittaja Sienisalaatti »

ässähai kirjoitti: Pe Joulu 08, 2023 12:03 pm Ovatko nämä Amnestyn sivustaseuraajat miten luotettavaa porukkaa,

valvooks joku viranomaisvastuulla toimiva taho näiden sivustaseuraavien tumput suorassa toljottajien toiminnan luotettavuutta,

elikä sitä vaan tässä meinaan, että jos tai kun sivustakatsovat ihmisoikeustarkkailijat huomasivat tilanteessa kansalaisten terveyden ja hengen vaarantuvan, niin mikseivät hälyttäneet siitä paikasta toista poliisipartiota paikalle, tai tee nyt jälkikäteen rikosilmoitusta tapahtuneesta,

vai menikö nyt pupu pöksyyn just kun olisi pitänyt tärkeäksi kokemansa tarkkailutoljottamisen sijaan toimia, jos siis näiden tarkkailijoiksi nimettyjen havaintoihin on nyt luottamista,

en tiedä mikä tilanne on varmuudella ollut koska en ollut paikalla toljottamassa, heilumassa sen paremmin kuin sinisissäkään...

ihmettelenpähän vaan Amnestyn vaikutusta jos tai kun näiden tarkkailijoiksi nimettyjen ja ilman virkavastuuta toimivien ihmisoikeusasiantuntijoiden läsnäololla ei ole, tai ei olisi, yhtään mitään merkitystä sille miten asiat virkavastuulla toimivien taholta tapahtumassa hoidetaan...

noh, pollet ainakin mitä ilmeisemmin toimivat tilanteessa oikein - elikä virkavastuullisesti - vaikkeivat osaa edes lukea ja kirjoittaa, kiitos siitä kuuluu virkahevosten koulutukselle, ihmisille koulutuksen takana, vai mitä.
Amnestyn luotettavuus on nykyään yhtä vankkaa kuin MV-lehdellä ja Russia Todaylla, tai muilla Kremlin ohjauksessa olevilla medioilla ja muilla vaikuttavilla ryhmillä. Onhan tuo jo nähty pidemmän aikaa, ja lähteenä toimii parhaiten ihan Amnestyn oma asemoituminen ja julkiset kannanotot, sekä ottamatta jättämiset.
Oikeudesta viis, kunhan laki säilyy! Eikä mitään henkilökohtaista ketään kohtaan, asiat vain asioina täällä.
Collie
Christopher Lorenzo
Viestit: 1688
Liittynyt: Ma Huhti 15, 2019 7:16 pm

Re: Vuoden 2023 itsenäisyyspäivän mielenosoitukset

Viesti Kirjoittaja Collie »

Oikeus ennen kaikkea kirjoitti: Pe Joulu 08, 2023 4:47 pm Nykymaailmassa näiden Maolaisten ja vanhojen stallarien ihannemaa lienee Pohjois-Korea. Kannattaisi äkkiä modernisoida vähän tunnuksia ja vaihtaa Neuvostoliiton tunnukset Pohjois-Korean vastaaviin. Siellä se paratiisi nykyään sijaitsee.
Mikäs tunnus/lippu tämä kuvassa näkyvä on? Kommunistien Fasistinen Puolue ja yhdistetty kommunistien sirppi muslimien puolikuuhun? Venäjään ja Hamasiin päin osoittaa. Alemmassa kuvassa näkyy myös neuvostoliiton ja palestiinan liput.

Äärivassarinatsit Helsingissä.png
Äärivassarinatsit Helsingissä.png (111.29 KiB) Katsottu 2065 kertaa
Äärivassarinatsit Helsingissä 2.jpg
Äärivassarinatsit Helsingissä 2.jpg (147.54 KiB) Katsottu 2065 kertaa
Knobster kirjoitti: Ke Joulu 27, 2023 12:31 amPaskon jatkuvasti pihalleni kun en vain osaa tehdä sitä muuten. Jostain syystä pihallani on ollut paskaa vuodesta 2007. Sen määrä on myös jotenkin lisääntynyt.
itikkapossu
Alibin satunnaislukija
Viestit: 57
Liittynyt: To Huhti 14, 2022 1:23 am

Re: Vuoden 2023 itsenäisyyspäivän mielenosoitukset

Viesti Kirjoittaja itikkapossu »

Säde-Sisko kirjoitti: To Joulu 07, 2023 6:29 pm
URSA kirjoitti: To Joulu 07, 2023 4:38 pm
Joku mummo meni kumoon kun poliisihevonen ei nähnyt suoraan eteensä ja tuuppasi kumoon, mutta täytyy olla aika hemmetin hidas kun ei itse tajua väistää suoraan kohti tulevaa hevosta. Ei hevosta saa ohjattua koko aikaa sentilleen oikeasta kohtaa vaan ne voivat ottaa sivuaskelia tai muuten hosua, koska ovat eläimiä, ja tilanteessa oli tarkoitus poistua niiden edestä kun ihmisiä paimennettiin pois. Vihervassarimummolla oli kovat luulot itsestään kun kuvitteli ettei heppa saa häntä kumoon.
Tässä lienee video tilanteesta. Kasvot kohti lähestyvään ratsukkoon seisoo lippu kädessä.

https://f.ylilauta.org/57/3b/573b2c58cbc9068c.mp4
Siinä tosiaan täti seisoo tuijottaen kohti kävelevää hevosta kunnes tulee osuma. Humps...Miten se nyt tolleen? :D "Helsinki ilman natseja" -piireissä tämäkin toki yritetään kääntää poliisin, hevosen tai jopa molempien syyksi. Onks tää nyt sellainen huolta herättävä tilanne, jossa fasistinen natsihevonen loukkasi naisoletetun henkilökohtaista tilaa?

Videossa lukee: "Yksi lukuisista esimerkeistä poliisiväkivallasta mielenosoituksessamme". Olisi kiva nähdä muitakin niistä lukuisista esimerkeistä. Etteivät vain olisi tilanteita, joissa poliisi siirtää tai ottaa kiinni mielenosoittajia, jotka eivät ole häipyneet käskyistä huolimatta. Tai tilanteita, joissa mielenosoittajat jollain tavoin provosoivat poliiseja. Niin se vaan on, että poliisi työntää tai vaikka kantaa pois, jos poistumiskäskyä ei noudateta. On myös mahdollista, että poliisi ihan oikeasti käyttää myös fyysistä voimaa, jos vastapuoli niskuroi tai käyttäytyy uhmakkaasti.

Tosin jos asioiden ymmärtäminen on tämän lähestyvää hevosta tuijottaneen tädin ajattelumaailman tasoa niin voi olla, ettei syy-seurauksia kyetä ymmärtämään.

On myös mahdollista, että ihan varta vasten halutaan hankkiutua tilanteisiin, joista voi sitten pahoittaa mielensä. Jos tilanteita ei meinaa syntyä niin järjestetään sellainen itse, vaikkapa hakeutumalla eteenpäin kävelevän hevosen eteen.
Gurney
Adrian Monk
Viestit: 2513
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Vuoden 2023 itsenäisyyspäivän mielenosoitukset

Viesti Kirjoittaja Gurney »

Kylläpä taas kommunistivarikset ja antifat mokasivat kunnolla Suomen itsenäisyyspäivänä. Mutta eipä se niiden räpeltely ole koskaan ihmisen hommaa ollut.

Kiljupäissään putkaan muutaman tappelun jälkeen ja sitten nyyhkytetään lehdissä "kun mä en saanutkaan heittää niitä kiuaskiviä repusta, vaikka varisverkossa sanottiin, että se on ok"

Vitun vajakit. Rasistit
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia
Drebin!
Sofia Karppi
Viestit: 440
Liittynyt: Pe Helmi 19, 2021 2:05 pm

Re: Vuoden 2023 itsenäisyyspäivän mielenosoitukset

Viesti Kirjoittaja Drebin! »

voisko näitä kommareiden mielenosoituksia kieltää, turha tänne on enää haikailla Terijoen hallitusta, eikä se kyllä itsenäisyytemme säilyttämiseen oikein mitenkään liity edes
Avatar
Medborgare
Harjunpää
Viestit: 327
Liittynyt: Ma Joulu 10, 2012 11:40 pm

Re: Vuoden 2023 itsenäisyyspäivän mielenosoitukset

Viesti Kirjoittaja Medborgare »

Gurney kirjoitti: La Joulu 09, 2023 8:47 am Kylläpä taas kommunistivarikset ja antifat mokasivat kunnolla Suomen itsenäisyyspäivänä. Mutta eipä se niiden räpeltely ole koskaan ihmisen hommaa ollut.

Kiljupäissään putkaan muutaman tappelun jälkeen ja sitten nyyhkytetään lehdissä "kun mä en saanutkaan heittää niitä kiuaskiviä repusta, vaikka varisverkossa sanottiin, että se on ok"

Vitun vajakit. Rasistit


Oodinit oli oikeassa.
Todella säälittävän oloista porukkaa.
Maan tavan mukaan asialla ovat nimettömät sankarit, jotka ovat erityisen aktiivisia murha.info -sivustolla ja Iltalehden keskustelusivuilla, jotka ovat suomenkielisen netin surkeimmat likaviemärit.

http://www.mikkoniskasaari.fi/node/181
Yrjö Yrjönpoika
Rico Tubbs
Viestit: 1244
Liittynyt: Pe Elo 04, 2023 10:05 am

Re: Vuoden 2023 itsenäisyyspäivän mielenosoitukset

Viesti Kirjoittaja Yrjö Yrjönpoika »


Seuraavaksi kannattaa kokeilla liikkuvan poliisiauton eteen sijoittumista. :)
C. Semmmone
Neuvoja-Jack
Viestit: 502
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 10:45 am

Re: Vuoden 2023 itsenäisyyspäivän mielenosoitukset

Viesti Kirjoittaja C. Semmmone »

Mitä tulee poliisiväkivaltaan mielenosoituksissa, valittajien kannattaisi huomioida, että se on sallittua, kun on tarvetta.
Itse asiassa poliisiväkivalta ei ole ainoastaan sallittua, vaan suotavaa, kun on tarvetta.
Itse asiassa poliisiväkivalta ei ole ainoastaan suotavaa, kun on tarvetta, vaan se on poliisin velvollisuus.

Poliisin työ on ylläpitää järjestystä ja väkivallan käyttö on yhteiskunnan poliisille tähän työhön antama laillinen työkalu.
Poliisi ei käytä väkivaltaa turhan päiten eikä ensimmäisenä keinona, mutta suurten joukkojen hallinnassa se voi lopulta olla tarpeen.
Poliisi on usein ollut liiankin helläkätinen lakia rikkovia, väkivaltaisia mielenosoittajia kohtaan.

Ruotsissa poliisi on menettänyt rikollisten kunnioituksen, koska ei ole ollut tarpeeksi luja otteissaan.
SDP pitäisi kieltää hyvien tapojen vastaisena.
C. Semmmone
Neuvoja-Jack
Viestit: 502
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 10:45 am

Re: Vuoden 2023 itsenäisyyspäivän mielenosoitukset

Viesti Kirjoittaja C. Semmmone »

Poliisin hyviksiin kohdistaman väkivallan ja äärimmäisen kovien otteiden vuoksi Keijo Kaarisade kysyy:

Saako oikeusvaltiossa pidätyksen yhteydessä maassa makaavan anarkistin kauluksesta mennä lunta sisään? Mielestäni ei.
Sisäministeri Mari Rantasella on lunta käsissään!

https://twitter.com/keijomedia/status/1 ... 6885819527
SDP pitäisi kieltää hyvien tapojen vastaisena.
Oikeus ennen kaikkea
Hercule Poirot
Viestit: 7835
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Re: Vuoden 2023 itsenäisyyspäivän mielenosoitukset

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Maolainen kontingentti taisteli urhoollisesti mätiä opportunisteja vastaan
Punalipun mukaan Helsingin anarkistijohtaja Antti Rautiainen hyökkäsi kahakan yhteydessä jopa kommunistinaisen kimppuun, minkä vuoksi Rautiainen tunnetaan vastaisuudessa ”naistenhakkaajana”. Julkaisu kuvailee tapahtumia seuraavasti:
”HIN-mielenosoituksessa ollut maolainen kontingentti taisteli eturivissä ja sai tämän ansiosta osakseen paljon kannatusta taistelevilta joukoilta.
Kaikesta huolimatta pieni kourallinen kaikkein mädimpiä opportunisteja hyökkäsi väkivaltaisesti maolaisen kimppuun. Anarkistijohtaja Antti Rautiainen oli tämän hyökkäyksen nokkamies. Kontingentti sovelsi itsepuolustusta ja torjui hyökkäyksen maltillista voimaa käyttäen. Helsingin Sanomien julkaisemalta videolta näkyy, että Rautiainen toimi aloitteellisesti ja häneen kohdistunut väkivalta oli luonteeltaan itsepuolustuksellista.
Viime aikoina voimistuneen antikommunistisen hyökkäyksen tavoite on eristää kommunistit joukoista. Sen tulos on kuitenkin päinvastainen: joukot samastivat hyökkääjät fasisteihin ja poliisiin, vaativat äänekkäästi hyökkääjiä perääntymään ja saipa anarkistijohtaja vielä maineen ’naistenhakkaajana’.
Siten tämän vuoden 6.12. oli selvä voitto maoismille ja sen kannattamalle taistelevalle antifasismille, kun taas pasifistinen ja antikommunistinen opportunismi kokivat jyrkän tappion.”

https://www.partisaani.com/news/enterta ... ittajiksi/
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7481
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Vuoden 2023 itsenäisyyspäivän mielenosoitukset

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »



Partisaani on uutisoinut mielenkiintoisesta äärivasemmiston sisäisestä valtakamppailusta eli siellä on kaksi eri jengiä eli Maolaiset (kiinalaiset) v Kommunistit (Neuvostoliitto).
Nyt nämä ryhmät ovat käyneet avoimeen julkiseen taisteluun, joka on epätyypillistä äärivasemmistolle.
Äärivasemmiston sisäiset riidat ei ole uusi juttu, mutta yleensä ne eivät ole mitenkään julkisia.
Collie
Christopher Lorenzo
Viestit: 1688
Liittynyt: Ma Huhti 15, 2019 7:16 pm

Re: Vuoden 2023 itsenäisyyspäivän mielenosoitukset

Viesti Kirjoittaja Collie »


Kukahan tuo kurmuutettu 'kommunistinainen' on? Anna 'kommunisti' Kontula, Veronika 'hamas' Honkasalo vai Li 'antifa' Andersson? Tytti Tuppiruinen voisi sopia myös profiiliin. Juonenkäänteet ovat kuin jostain Emmerdale sarjasta.
Knobster kirjoitti: Ke Joulu 27, 2023 12:31 amPaskon jatkuvasti pihalleni kun en vain osaa tehdä sitä muuten. Jostain syystä pihallani on ollut paskaa vuodesta 2007. Sen määrä on myös jotenkin lisääntynyt.
Sverdlov
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1429
Liittynyt: Pe Marras 11, 2016 9:28 am

Re: Vuoden 2023 itsenäisyyspäivän mielenosoitukset

Viesti Kirjoittaja Sverdlov »

Sienisalaatti kirjoitti: Pe Joulu 08, 2023 6:47 pm Amnestyn luotettavuus on nykyään yhtä vankkaa kuin MV-lehdellä ja Russia Todaylla, tai muilla Kremlin ohjauksessa olevilla medioilla ja muilla vaikuttavilla ryhmillä. Onhan tuo jo nähty pidemmän aikaa, ja lähteenä toimii parhaiten ihan Amnestyn oma asemoituminen ja julkiset kannanotot, sekä ottamatta jättämiset.
Täällä kun on useinkin tapana kysellä lähteitten perää, sopinee minunkin udella onko jossakin varma tieto Amnestyn ja MV -lehden tai Russia Today -julkaisun luotettavuudesta toisiinsa nähden? Onko tiedossa tehtyä tieteellistä, vertaisarvioitua tutkimusta? Jos ei ole, on kyseessä henkilökohtainen, puolueellinen ja propagandistinen mielipide, maalittaminen, sananvapauden kaventamisen halu ja yritys vaikuttaa haitallisesti toisten ihmisten mielipiteisiin oman edun saavuttamiseksi.
Anteeksi nimimerkkini, mutta en tiedä mihin päin sen pitäisi viitata?
Vastaa Viestiin