Koomikko kutsui presidenttiehdokasta fasistiksi viestipalvelu X:ssä - rikosilmoitus

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Anom
Jane Marple
Viestit: 1080
Liittynyt: Ti Kesä 30, 2015 9:07 am

Re: Koomikko kutsui presidenttiehdokasta fasistiksi viestipalvelu X:ssä - rikosilmoitus

Viesti Kirjoittaja Anom »

TheFirstFate1 kirjoitti: To Joulu 21, 2023 2:17 pm Koomisinta asiassa on se, että Halla-Aho on noin puolivuotta sitten todennut, että kyllä ihmisillä kuuluu olla absoluuttienn sanavapaus, eikä ymmärrä sitä miksi joku pahoittaa mielensä siitä mitä toinen sanoo...
Ja sitten hän tekee rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta - sillä tosiasiassa Halla-Aho tarkoitti, että hänellä ja muutamalla muulla pitää olla absoluuttinen sananvapaus, ja kaikkien muiden sananvapautta tullaan kaventamaan ;)
Ja niin kauan kuin ei ole absoluuttinen sananvapaus, niin pelataan vasemmiston aloittamaa peliä ja testataan oikeudessa mihin asti, ketä kohtaan ja miten paljon sitä sananvapautta voi venyttää.
Näin tullaan toimimaan aivan varmasti niin kauan, kuin Suomessa ei ole absoluuttinen sananvapaus. Sitä diktaattoria odotellessa, joka sallii kaiken. :lol:
Netissä idioottien kanssa väittely on mahdotonta; joutuu alentumaan niiden tasolle ja lopulta ne voittaa sut kokemuksella.
Hermione
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5065
Liittynyt: Ma Kesä 22, 2020 6:38 pm

Re: Koomikko kutsui presidenttiehdokasta fasistiksi viestipalvelu X:ssä - rikosilmoitus

Viesti Kirjoittaja Hermione »

Toisen haukkuminen fasistiksi kertoo enemmän haukkujasta itsestään kuin haukunnan kohteesta. Se vasta venäjämielistä onkin, koska jo neuvostoajoista lähtien Venäjän/neukkulan itselleen viholliksi määriteltyjä ihmisiä on väitetty fasisteiksi, ja vihollisvaltioita fasistisiksi.

Ei taida tämä sekundalaatuinen koomikko olla sisäistänyt/ymmärtänyt sitä, että tälläkin hetkellä hyökkäyssotaa käyvä Venäjä pitää myös Ukrainaa fasistisena vihollismaana ja sen kansalaisia fasisteina.

Miksi nämä antifahenkiset idiootit eivät osaa keksiä toimivampia verbaalisia lyömäaseita. Onko älykkyydessä puutteita tai jotain.

Näen ihan hyvänä, että Halla-aho koestaa nyt toimiiko oikeusjärjestelmä.
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10772
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Koomikko kutsui presidenttiehdokasta fasistiksi viestipalvelu X:ssä - rikosilmoitus

Viesti Kirjoittaja damfin »

No jos vanhat mielipidekyselyt ja persujen vanhat kommentit ja mielipiteet ei riitä todisteeksi siitä että persuissa oli selkeää venäjä-myönteisyyttä, niin pistetään sitten tiukka fakta todisteeksi... vanhoista viestiketjuista löytää sellaisen faktan että sikakoira kuului aikoinaan persujen kannattajiin :mrgreen:
sikakoira kirjoitti: To Tammi 30, 2020 12:57 pm https://www.suomenuutiset.fi/perussuoma ... a-tekstia/
Perussuomalaiset kannattaa laajaa sananvapautta: Ei koske vain myönteisiä tietoja ja asioita – ”Ihmisten ja vallanpitäjien tulee kestää myös loukkaavaa ja häiritsevää tekstiä”

Ainoa puolue joka tajuaa missä mennään ja mihin sensuuri johtaa. Sitten ihmetellään kannatuslukujen noususuhdannetta :lol:
Tuolta samasta ketjusta löytyy muutakin hauskaa aiheeseen liittyvää, kuten esimerkiksi tämä:
https://www.hs.fi/politiikka/art-200000 ... 59ebabf69c

Politiikka

Jussi Halla-aho kehottaa Helsingin poliisin ylikomisariota vetämään pois kansanedustaja Turtiaisesta tekemänsä rikosilmoituksen

Halla-aho vakuutti myös, että perussuomalaiset estää kansanedustaja Juha Mäenpään (ps) asettamisen syytteeseen.

PERUSSUOMALAISTEN puheenjohtaja Jussi Halla-aho kehottaa Helsingin poliisin ylikomisario Jari Taposta vetämään pois kansanedustaja Ano Turtiaisesta (ps) tekemänsä rikosilmoituksen.

”Ehdotamme, että ylikomisario Taponen kokoaa itsensä, vetää rikosilmoituksensa pois ja käy käsiksi niihin tehtäviin, joilla oikeasti on suomalaisten kannalta merkitystä”, Halla-aho sanoi puhuessaan perussuomalaisten tiedotustilaisuudessa torstaina.

Taponen teki rikosilmoituksen Turtiaisen twiitistä, jossa Turtiainen luonnehti Taposen kuuluvan ”munattomaan nillittäjäryhmään”.

Turtiainen vastasi lauantaina Taposen sananvapautta koskevaan twiittiin. Taponen kertoi STT:lle, että hän antoi Turtiaisen vastausta käsittelevän rikosilmoituksen kirjattavaksi maanantaina.

Taponen on Helsingin poliisin ennalta estävän poliisitoiminnan johtaja. Alkuperäisessä julkaisussa hän kirjoitti, että sananvapaus on keskeinen perusoikeus, joka ei kuitenkaan ole täysin rajoittamaton.

HALLA-AHON mukaan Turtiaisen ylikomisariosta käyttämä ilmaisu ei ole asiallinen.

”Mutta kukapa meistä ei olisi kohdannut elämässään pahempaakin”, hän sanoi.
Halla-Aholle voisi palauttaa mieleen hänen omia aiempia mielipiteitään tuosta sananvapaudesta, ja lohduttaa kertomalla että eihän tuo Ilkka Kiven ilmaisu asiallinen ollut, mutta kukapa meistä ei olisi kohdannut elämässään pahempaakin :mrgreen:
Anom
Jane Marple
Viestit: 1080
Liittynyt: Ti Kesä 30, 2015 9:07 am

Re: Koomikko kutsui presidenttiehdokasta fasistiksi viestipalvelu X:ssä - rikosilmoitus

Viesti Kirjoittaja Anom »

damfin kirjoitti: To Joulu 21, 2023 3:25 pm Halla-Aholle voisi palauttaa mieleen hänen omia aiempia mielipiteitään tuosta sananvapaudesta, ja lohduttaa kertomalla että eihän tuo Ilkka Kiven ilmaisu asiallinen ollut, mutta kukapa meistä ei olisi kohdannut elämässään pahempaakin :mrgreen:
Miten pihalla ihminen voikaan olla vertauksiensa kanssa. Näköjään aivan pihan perukoilla siellä puuvajan takana paskaojassa. :lol:

Lainaamasi asiat eivät ole millään tavalla verrattavissa tässä jutussa käytävään keskusteluun.
Netissä idioottien kanssa väittely on mahdotonta; joutuu alentumaan niiden tasolle ja lopulta ne voittaa sut kokemuksella.
1lpo
Neuvoja-Jack
Viestit: 586
Liittynyt: Su Marras 14, 2021 2:48 pm

Re: Koomikko kutsui presidenttiehdokasta fasistiksi viestipalvelu X:ssä - rikosilmoitus

Viesti Kirjoittaja 1lpo »

Anom kirjoitti: To Joulu 21, 2023 3:11 pm
1lpo kirjoitti: To Joulu 21, 2023 1:53 pm Mutta odottelen tämän tärkeän asian oikeuden päätöstä, onhan mestaria nyt menty pilkkaamaan.
Sulla se ei vaan mene tän jutun juoni yhtään kaaliin. :lol: "Mestaria" ei ole pilkattu. "Mestari" ei antaisi hevonpaskan vertaa huomiota tällaiselle twiitille, jos kyse olisi yksittäisen henkilön omalla twitter-sivullaan muutamalle sadalle seuraajalleen postaamasta jutusta.
Nyt asia ei ollut niin.

Eduskunnan puhemiestä, valtakunnan hierarkiassa toista heti presidentin jälkeen on kansainvälisesti ja miljoonien edessä mustamaalattu, solvattu ja hänestä on tehty perätön väite.
Joko ymmärsit pointin vai haenko ratakiskon komerosta?

Huomaa selkeästi, ettet ole seurannut Halla-ahon tekemisiä ja kirjoituksia, kuin korkeintaan lukemalla iltapaskojen kohulööpit.
Onhan esimerkiksi Niinistöäkin haukuttu maanpetturiksi, tehtiinkö siitä rikosilmoitus. Kun olet poliitikko ja julkisessa virassa niin kyllä niitä loukkauksia syntyy vähän väliä. Ilmeisesti x palvelussa on joku seuraajamäärä rajana jolloin siitä tulee sitten tuomittavaa. Ymmärrän kyllä pointtisi mutta sitä se sananvapaus ja nykymeno on. Eipä tuota kiveä nyt hirveän moni ole näyttänyt ottavan tosissaan.

Olen kohtalaisesti Jussia seurannut ja hänen puheisiin peilaten tämä onkin hieman huvittavaa. Olen samaa mieltä että kyllähän ne pelisäännöt olisi hyvä olla selvemmät mutta se vaatisi kattavamman ja tarkemman keskustelun ja "päätöksen" säännöistä. Tässä kontekstissa yhdestä sanasta itkeminen ei tuo suurta selvyyttä kokonaiskuvaan säännöistä. Väärinhän mustamaalaaminen on mutta älä lähde politiikkaan jos et sitä kestä koska sitä on tapahtunut aina ja tulee tapahtumaan. Oikeudenkäynti yhdestä sanasta on mielestäni noloa, typerää ja verorahojen hassausta, vaikka sitten olisi väärä mielipide. Selvennetään nyt sen verran tässä vaiheessa että mulla ei ole mestaria vastaan sen suuremmin. Minua ei haittaisi pätkääkään vaikka hänestä tulisikin presidentti. Enemmän huvittaa öyhöttäjien reaktiot kun mestaria kritisoidaan.

Edit
Damfin toikin ylempänä esimerkkiä siitä miksi tämä on hieman huvittavaa peilaten mestarin omiin puheisiin.
Sikakoira: "Välillä on melkein itkua tihrustettu aamukuudelta kun on tullut väsy vastaan"
Avatar
Säde-Sisko
Axel Foley
Viestit: 2248
Liittynyt: Ke Kesä 03, 2020 4:50 pm

Re: Koomikko kutsui presidenttiehdokasta fasistiksi viestipalvelu X:ssä - rikosilmoitus

Viesti Kirjoittaja Säde-Sisko »

damfin kirjoitti: To Joulu 21, 2023 12:28 pm

Pitäisikö siis tehdä uusi kysely ja kysyä kuinka moni myöntää luottaneensa putiniin 8 vuotta sitten, luuletko että kaikki vastaisi rehellisesti? :D

Eiköhän 8 vuoden takaiset mielipiteet näy kuitenkin paremmin niissä 8 vuotta sitten tehdyissä kansalaiskyselyissä... :roll:
Niin. Tällaisella perspektiivillä saisi liki kaikki poliitikot ryssämielisiksi.
Krimin valtaus ei muuttanut Suomen johtavien poliitikkojen suhtautumista rakenteilla tuolloin olleeseen toiseen venäläisrahoitteiseen kaasuputkeen.

– Suomelle tämä on ympäristökysymys, Sipilä sanoi marraskuussa 2016.
Keskustan presidenttiehdokas Vanhanen sanoi joulukuussa 2017, että Nord Stream - maakaasuputkia tarkastellaan Suomessa lähinnä ympäristölupa-asiana, johon ei liity energiapoliittista intressiä.
Krimin valtaus vuonna 2014 ei muuttanut Lipposen mielipidettä. Hän oli kymmenen vuotta myöhemmin edelleen sitä mieltä, ettei toisen kaasuputken rakentamisessa talouspakotteiden kohteeksi joutuneiden venäläisten kanssa ole mitään ristiriitaa.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1 ... 11ab954ef7

Tähän listaan voidaan lisätä liki kaikki vasemmistopuolueiden edustajat jotka ovat kenenkään mainitsematta mielipidettään vaihtaneet.

Poikkeuksen mielipiteissään tekee Halla-aho joka on samaa mieltä kuin ennenkin.
”En ole puolesta, enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin”
Karhere
Roger Murtaugh
Viestit: 882
Liittynyt: Ti Maalis 05, 2019 1:27 pm

Re: Koomikko kutsui presidenttiehdokasta fasistiksi viestipalvelu X:ssä - rikosilmoitus

Viesti Kirjoittaja Karhere »

Vammainen kirjoitti: Ke Joulu 20, 2023 5:15 pm
Onhan se ikävää, että joku kertoi englanniksi ukrainalaisille totuuden Halla-ahosta.

Sebastian matkaili Venäjällä Krimin valtauksen jälkeen. Sellainen Venäjän vastustaja hän. Poikaystäväkin voi periaatteessa olla Venäjän kouluttamia Wagner-joukkoja, koska on samalta alueelta ja sotilaallisessa kunnossa, kun Sebastian on vaan lyhyt läski.
Tämä🙂
Hauska miten tämä koomikkokin muuttui hetkessä kommari-neekeri-vassariksi palstan öyhöttäjien silmissä kun twiittasi Halla-Ahosta. Näemmä herkkä paikka monelle. Peace and love
Kerrotko tarkemmin ketkä ovat noita väittämiäsi öyhöttajiä, se mikä on herkkä paikka monelle, lienee yksilöllistä.

Mutta tuo Ilkka Kivi on todella sairas valehteleva vihan lietsoja.
Karhere
Roger Murtaugh
Viestit: 882
Liittynyt: Ti Maalis 05, 2019 1:27 pm

Re: Koomikko kutsui presidenttiehdokasta fasistiksi viestipalvelu X:ssä - rikosilmoitus

Viesti Kirjoittaja Karhere »

1lpo kirjoitti: To Joulu 21, 2023 1:25 pm
Antsa kirjoitti: To Joulu 21, 2023 1:18 pm Miksi täällä koko ajan jauhetaan siitä kuinka Persut oli Venäjämyönteinen silloin tällöin ja tuolloin? Osa oli ja osa ei?
Koska se kuuluu oleellisesti ketjun aiheeseen, oli se totta, osittain totta tai valetta. Sinä voit kyllä halutessasi tehdä ketjun vaikka vasemmiston venäjämyönteisyydestä
Ei todellakaan kuulu ketjun aiheeseen, ketjun aihe on on tuon sairaan "koomikon" valheet Halla.ahosta.
Mirja11
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 107
Liittynyt: Ma Marras 13, 2023 5:56 pm

Re: Koomikko kutsui presidenttiehdokasta fasistiksi viestipalvelu X:ssä - rikosilmoitus

Viesti Kirjoittaja Mirja11 »

Ketjun aihehan on: "Koomikko kutsui presidenttiehdokasta fasistiksi viestipalvelu X:ssä - rikosilmoitus"
Avatar
Säde-Sisko
Axel Foley
Viestit: 2248
Liittynyt: Ke Kesä 03, 2020 4:50 pm

Re: Koomikko kutsui presidenttiehdokasta fasistiksi viestipalvelu X:ssä - rikosilmoitus

Viesti Kirjoittaja Säde-Sisko »

Pitäisikö seuraavaksi määritellä mitä on fasismi ja mitä sellaiseksi nimittely tarkoittaa. . .
”En ole puolesta, enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin”
Avatar
meitzi
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5231
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Koomikko kutsui presidenttiehdokasta fasistiksi viestipalvelu X:ssä - rikosilmoitus

Viesti Kirjoittaja meitzi »

Anom kirjoitti: To Joulu 21, 2023 1:07 pm H-a ei jää sinun pisteitäsi kaipaamaan, jos tästä syystä pisteet laskivat. Selkeästi et tunne hänen tapaansa tehdä politiikkaa, jos tämä on mielestäsi "pippelinmittailukilpailu".

Tämä on jatkoa varten ajatellen yhteiskunnallisesti todella merkittävä tapaus ihan sama mikä sen lopputulos on. Jussi teki aivan oikein.
Tämän jälkeen tiedetään edes suurinpiirtein mihin rajan voi vetää.
Luuletko ettei kaikki muutkin herkkähipiäisyyttään rikosilmoituksia nimittelystään tai "nimittelystään" tehtailevat nillittäjät luulisi olevansa tekemässä yhteiskunnallisesti merkittävää tehtävää ja asettavansa rajaa. Tai ettei sokeasti palvovat fanittajat palvoisi tuollaisestakin turhamaisuudesta huolimatta ja kannustaisi mihin tahansa.

Juu, ei hallikselle nobelia tän takia kannata ehdotella.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi
Collie
Christopher Lorenzo
Viestit: 1688
Liittynyt: Ma Huhti 15, 2019 7:16 pm

Re: Koomikko kutsui presidenttiehdokasta fasistiksi viestipalvelu X:ssä - rikosilmoitus

Viesti Kirjoittaja Collie »

Tämähän käy järkeen että äärivasemmistolainen Ilkka Kivi haukkuu kaikkia Ukrainan tukijoita fasisteiksi, aivan kuten venäjäkin tekee. Ensin äärivassarit itkivät joukolla itkua kun Suomi otti Ukrainasta oikeita pakolaisia, naisia ja lapsia, venäjän partamuslimituristi-miesoletettujen sijaan. Kivi pelaa tässä täysin putlerin pussiin. Hyvin näkee että äärivasemmistolaiset ovat oikeasti venäjämielisiä putlerin ja myös palestiinalaisten hamasin tukijoita kuten venäjäkin.
Knobster kirjoitti: Ke Joulu 27, 2023 12:31 amPaskon jatkuvasti pihalleni kun en vain osaa tehdä sitä muuten. Jostain syystä pihallani on ollut paskaa vuodesta 2007. Sen määrä on myös jotenkin lisääntynyt.
Avatar
Säde-Sisko
Axel Foley
Viestit: 2248
Liittynyt: Ke Kesä 03, 2020 4:50 pm

Re: Koomikko kutsui presidenttiehdokasta fasistiksi viestipalvelu X:ssä - rikosilmoitus

Viesti Kirjoittaja Säde-Sisko »

Collie kirjoitti: To Joulu 21, 2023 10:11 pm Tämähän käy järkeen että äärivasemmistolainen Ilkka Kivi haukkuu kaikkia Ukrainan tukijoita fasisteiksi, aivan kuten venäjäkin tekee. Kivi pelaa tässä täysin putlerin pussiin. Hyvin näkee että äärivasemmistolaiset ovat oikeasti venäjämielisiä putlerin ja palestiinalaisten hamasin tukijoita.
Täysin suora logiikka.
”En ole puolesta, enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin”
Khalifatta
Alibin satunnaislukija
Viestit: 57
Liittynyt: Pe Marras 06, 2020 9:14 pm

Re: Koomikko kutsui presidenttiehdokasta fasistiksi viestipalvelu X:ssä - rikosilmoitus

Viesti Kirjoittaja Khalifatta »

Niinpä niin:
Nykyään omin sanoin Kivi kertoo kuuluneensa “halla-aholaiseen maahanmuuttovastaiseen liikkeeseen”. Hän etsi netistä joka päivä tuntikausia todisteita maahanmuuttajien pahuudesta ja levitti niitä ympärilleen."

Tuleeko mieleen, kuinka paljon "halla-aholaisesta maahanmuuttovastaisesta liikeestä" hän oikeastaan ymmärtää mitään - puhumattakaan siitä, pitääkö hänen väitteensä ylipäätään paikkansa.
Eikä tässä edes väitetä hänen ikinä edes äänestäneen perussuomalaisia.
Mirja11
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 107
Liittynyt: Ma Marras 13, 2023 5:56 pm

Re: Koomikko kutsui presidenttiehdokasta fasistiksi viestipalvelu X:ssä - rikosilmoitus

Viesti Kirjoittaja Mirja11 »

Säde-Sisko kirjoitti: To Joulu 21, 2023 10:19 pm
Collie kirjoitti: To Joulu 21, 2023 10:11 pm Tämähän käy järkeen että äärivasemmistolainen Ilkka Kivi haukkuu kaikkia Ukrainan tukijoita fasisteiksi, aivan kuten venäjäkin tekee. Kivi pelaa tässä täysin putlerin pussiin. Hyvin näkee että äärivasemmistolaiset ovat oikeasti venäjämielisiä putlerin ja palestiinalaisten hamasin tukijoita.
Täysin suora logiikka.
No ei. Logiikka menee aina logiikan sääntöjen mukaan. Eli pysytään mielellään asiassa, eikä ryhdytä ääri puolueelliseksi. Säde siskoni vaikuttaa nyt kovin musta/valkoiselta. P.S. Sisko hyvä! Suomessa ei ole enää mitään äärivasemmistoa. Suomessa on vihreitä, ja kovin keveästi demokratiaa kannattava Vasemmesoliitto, jonka kannatus on jotain 8%. Aitojen kommunistien kannatus lienee olematon. Totuus tulee joskus esiin, ja se on Venäjä rahoitti nyky Persu puolueen, Venäjä rahoitti Trumpia, rahoittaa ja tulee rahoittamaan. Mitä siis?
Vastaa Viestiin