Tytär yritti tappaa äitinsä Porvoossa 9/2023

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Oikeus ennen kaikkea
Hercule Poirot
Viestit: 7763
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Tytär yritti tappaa äitinsä Porvoossa 9/2023

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

ITÄ-UUDENMAAN käräjäoikeus tuomitsi äitinsä tappoa yrittäneen 28-vuotiaan naisen 3 vuoden ja 9 kuukauden ehdottomaan vankeuteen.
Tyttären ja äidin välinen yhteenotto tapahtui Porvoossa viime vuoden syyskuussa. Tytär löi äitiään useasti keittiöveitsellä riidan päätteeksi.
Äiti oli hengenvaarassa, mutta kuolemalta vältyttiin sattumanvaraisesta syystä, koska veitsi ei osunut suuriin verisuonirakenteisiin.

TYTÄR ja äiti eivät halunneet lausua asiasta mitään oikeudessa.
Molemmat olivat joka tapauksessa tapahtumien aikaan päihtyneitä, ja he viettivät aikaa äidin asunnolla. Heille tuli keittiössä jostain syystä riitaa, ja tytär tarttui tämän jälkeen keittiöveitseen.
Hän yritti lyödä äitiään, joka yritti käsin suojautua iskuilta ja juoksi asunnosta terassille. Tyttären hyökkäys jatkui terassilla ja päättyi lopulta pihalla olleen asuntovaunun edustalle, jossa tytär löi äitiä kahdesti veitsellä selkään.

TOINEN lyönti oli kova ja veitsi upposi syvälle jääden äidin selkään kiinni. Sen jälkeen tytär veti veitsen selästä irti. Äiti oli tilanteessa hädissään, ja hän huusi useasti lopeta-huutoja. Lopulta myös poliisit saapuivat paikalle.
Tytär joutuu maksamaan äidilleen yli 9 200 euron korvaukset muun muassa kivusta, kärsimyksestä ja oikeudenkäyntikuluista.

Käräjäoikeuden joulukuun lopulla antama tuomio on lainvoimainen. Tyttären passituspaikka on Hämeenlinnan vankila.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010109989.html
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17119
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Tytär yritti tappaa äitinsä Porvoossa 9/2023

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Jaahas, tässä sitä onkin white trashia oikein niikus kunnolla; ryypiskelyä, tappelua ja puukottelua mutsinsa kanssa. Kuvan oikeassa reunassa näkyy aavistus myös lisääntymisvietin tuloksesta:

facebook.com/laura.palmu.5
facebook.com/laura.palmu.5
laurapalmunfacebookista.jpg (58.77 KiB) Katsottu 959 kertaa
Anna kun arvaan; isän valinnassa etusijalla ei ollut tämän koulutus, varallisuus eikä yhteiskunnallinen asema, vaan huomionhakuisuus, säälipisteet ja sosiaalitoimiston asiakassuhteen jatkuvuus.
Äidin ja tyttären humalainen riita päättyi puukotukseen omakotitalossa Porvoossa – Ottivat yhteiskuvan tapahtuneen jälkeen

Käräjäoikeudessa luettiin keskiviikkona syyte Porvoon Käsityöläiskadulla syyskuussa tapahtuneesta väkivaltarikoksesta.

Syyttäjä vaatii 28-vuotiaalle tuomiota tapon yrityksestä, puolustuksen mukaan tapahtunut oli vahinko.

Porvoolaisen omakotitalon keittiössä kärjistynyt äidin ja aikuisen tyttären riita oli saada kohtalokkaat seuraukset syyskuisena iltapäivänä.
Maksumuurin takana lisää: Uusimaa
20.12.2023 17:00, päivitetty 21.12.2023 12:23
---------------------------------------------
Äitiään Porvoossa puukottaneelle lähes neljä vuotta vankeutta –  Oikeuden mukaan teko ei voinut olla vahinko

Käräjäoikeus katsoi, ettei Porvoossa syyskuussa tapahtunut lähisuhdepuukotus voinut olla vahinko.

Sovinto lyhensi tuomiota vain kolmella kuukaudella.

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on tuominnut Laura Ida Elisabeth Palmun tapon yrityksestä. Hänelle langetettiin kolmen vuoden ja yhdeksän kuukauden mittainen vankeusrangaistus. 28-vuotias Palmu löi äitiään keittiöveitsellä hengenvaarallisesti yläselkään porvoolaisen omakotitalon pihalla syyskuisena iltapäivänä.
...
Enemmän maksumuurin tuolla puolen: Uusimaa
8.1.2024 12:45
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Avatar
Haista Kaavittu
Sofia Karppi
Viestit: 418
Liittynyt: To Helmi 16, 2023 8:22 am

Re: Tytär yritti tappaa äitinsä Porvoossa 9/2023

Viesti Kirjoittaja Haista Kaavittu »

Ilmeisesti tämä laura on seukannut kymmenen vuotta sitten jonkun skini tyyppisen hepun kanssa ja nyt koulu ikäinen lapsi jonkun jamalin kanssa? Parhaalla kaverilla sitten taitaakin olla jo kaksoset toisen jamalin kanssa :D Elämän kolu näyttää muutenki vahvasti olevan läsnä elämässä
Tämä paikka on täynnä idiootteja!
Crombie
Armas Tammelin
Viestit: 89
Liittynyt: Su Touko 11, 2008 11:49 pm
Paikkakunta: Hellsinki

Re: Tytär yritti tappaa äitinsä Porvoossa 9/2023

Viesti Kirjoittaja Crombie »

Hyi helvetti mikä eläimiinsekaantuja 🤢 varmaan sekarotuinen mulatti otettu huostaan kun ei liene isä kuvioissa mukana. Tuskinpa linnasta päästyään tuo ämmä saa enää ikinä kunnollista valkoista miestä, yh-äidit eivät ikinä ole sinkkumarkkinoilla ykköskohde mutta se että on mulattilapsi valkoisella naisella aiheuttaa sen että 99% valkoisista miehistä ei sellaista todellakaan huoli. Pitäisi olla testosteronin puutteesta kärsivä epätoivoinen incel soijapoika joka rupeaisi seurustelemaan moisen akan kanssa.
Lieneeköhän mulattilapsi ollut riidan aiheena äidillä & tyttärellä? Jos äiti on todennut että tytär pilannut tulevaisuuden seurustelusuhteet suomalaisiin miehiin? Ehkä äiti toivoi myös enemmän suomalaisen näköistä lastenlasta?
Saharan eteläpuolisen Afrikan väkiluku on eri määritelmien mukaan 622–840 miljoonaa, ja se kaksinkertaistuu 25 vuodessa. Syntyvyys on keskimäärin 6,1 lasta naista kohde.
Oikeus ennen kaikkea
Hercule Poirot
Viestit: 7763
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Re: Tytär yritti tappaa äitinsä Porvoossa 9/2023

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

KAKSIKYMPPINEN nainen yritti riidan yhteydessä tappaa äitinsä keittiöveitsellä.
Rikos tapahtui viime vuoden syyskuussa Porvoossa uhrin kotona.

Nainen hyökkäsi keittiössä äitiään kohti kädessään keittiöveitsi, jonka terä oli noin 20 senttimetriä pitkä. Uhri pakeni ulos asunnosta ja yritti hakea apua avo­puolisoltaan, joka oli pihalla olleessa asuntoautossa.
Pihalla tekijä löi uhria keittiöveitsellä kahdesti selkään.
Syyttäjän mukaan lyönti aiheutti uhrille veri-ilmarinnan sekä luun­murtumia. Uhri sai myös käsiinsä viiltohaavoja yrittäessään puolustautua veitsen iskuja vastaan.

SEKÄ uhri että uhrin poika, eli tekijän veli, kieltäytyivät todistamasta vetoamalla lähisukulaisuuteen. Tekijä taas kiisti syytteet, mutta ei halunnut tulla oikeus­käsittelyssä kuulluksi.
Todistajina toimivat uhrin avopuoliso sekä uhrin pojan lapsuuden­ystävä, joka saapui paikalle puukotuksen jälkeen.
Tekoväline löytyi kotietsinnässä astianpesukoneesta. Veitsessä oli uhrin verta.

ITÄ-UUDENMAAN käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1995 syntyneen naisen kolmen vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeus­rangaistukseen tapon yrityksestä. HS ei julkaise tuomitun nimeä uhrin yksityisyyden suojelemiseksi.
Nainen määrättiin maksamaan äidilleen erilaisia korvauksia yhteensä noin 5 800 euron edestä. Lisäksi tekijän maksettavaksi jäävät uhrin oikeudenkäyntikulut, jotka olivat yhteensä noin 3 400 euroa.
Tuomio on lainvoimainen.

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010155683.html
Vastaa Viestiin