Mustalaiset

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8293
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Et voi olla noin tyhmä, ethän?
Jos et tuota tiedä mustalaisen ex-akkana, mistä johtuu heillä se ettei olla tekemisissä keskenään, niin olet heidän keskuudessaan pullossa kasvatettu.

On vuosisataiset sukuriidat, verikostot ja inhoamiset mitkä ovat kaikkien mustalaisten mielessä niin kirkkaana, että jo syntyessään tietävät kenen kanssa ei saa olla tekemisissä ja ketä pitää vihata niin paljon että jos vastaan tulee niin pitää yrittää tappaa se.

Tästähän taas seuraa se että perheet ja lähisuku joutuvat naimaan keskenään koska piirit ovat niin suppeat mistä puolisoa etsiä.
Ja se ei ole todellakaan mitään rasismia kun puhutaan mustalaisten perhekeskeisestä sisäsiittoisuudesta, se vaan on heidän kulttuuriin kuuluva valinta.
Pojat panee äitiään, siskojaan, serkkujaan, isä panee siskoaan, tyttäriään, serkkujaan ja pitäähän isukin myös huoltaa vanha äitikin, koska viimeisin äidin mies ammuttiin jo 10 vuotta sitten.

Olitiin aikanaan Killerin raviradalla, olikohan kuninkuusravit, ja näytti hassulle kun parkkipaikalle saapui jonossa ajaen 5 autoa täynä mustalaisia. Ja ulos noustessaan alkoi sellainen kailotus että varmasti kuului ainakin Vaajakoskelle asti.
Parin sadan metrin päässä joku mustalais-seurue taasen meni autoilleen niskat kyyryssä ripeällä askeleella ja poistuivat diesel käryt putkista nousten.
Kavereiden kanssa tajuttiin heti että siinähän tapahtui kulttuurin mahdollistama traditio, väistämisvelvollisuus koko suvun voimin.
Ei tapahtunut niissä raveissa ampumisia, kun toiset läksivät alta pois.

Ei, sinun lapsesi ei ole valkolainen, vaan puoliverinen. Samanlaisia on jonkun verran, esim. nämä Ylöjärven Roth veljekset.
Ja pitäisi sinun tietää että aika usein puoliveriset pyörivät täysmustalaisten seassa, mustalaisten ominaisuuksilla varustettuna. Varastaen, ryöstäen, huijaten, myymällä huumeita, tappaen ja muita ihania kulttuurin piirteitä esiin nostaen.
Eiks oo kiva olla sellaisen mutsina, öyhöttämässä smugujen paremmuudesta, kun ennuste tulevalle elämälle on kirkas?
Tuskin aikuiseksi ehtii niin on rekisteriä, ellei ole jo 1.80 metriä multaa päällä.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
Avatar
Ifigeneia
Rico Tubbs
Viestit: 1282
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »

Ai se järjetön huutaminen on siis reviirikäyttäytymistä? Tarpeeksi kun pitää metakkaa, syntyy vaikutelma että meitä on paljon, teitä vähän, ja se "te" eli vihollissuvun ryhmä tajuaa ottaa hatkat.

Nyt ymmärrän miksi pitää huutaa. Tai kaippa siinä vähän on valkolaisiinkin kohdistuvaa pelotevaikutusta haettu? Niin kuin ei naisten vaatetus jo herättäisi sitä reaktiota että nyt äkkiä alta pois.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17119
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Kotimaa kullan kallis

Hyvinkään helluntaiseurakuntaan tuli viime syksynä 20–30 romania Ruotsista. He ovat suomalaistaustaisia paluumuuttajia, osa isompaa muuttoliikettä.

Tammikuinen ilta pimenee varhain.

Hyvinkään helluntaikirkossa valmistaudutaan lauluiltaan kirkkaiden valojen loisteessa.

Lavalla on lauluryhmä Nevo Diives. Nimi tarkoittaa romanikielellä uutta päivää.

Seppo Nyman istuu seurakuntasalin penkeillä ja pitää kädessään ylhäällä kirjaa.
Rukoukset kaikuvat ilmoille, ja pian salin täyttää hengellinen musiikki.

Kirkossa istuvat myös vastikään Hyvinkäälle muuttaneet Lindgrenit.

Viime vuonna Ruotsista kantautui jatkuvasti uutisia jengien välisestä väkivallasta. Syyskuussa Ruotsissa kuoli peräti 12 henkeä jengisodassa.

Tukholman Fruängenissä asunut Lindgrenien perhe alkoi kaivata rauhaa ja turvaa.

Sitä pystyi tarjoamaan lasten isovanhempien synnyinmaa Suomi.
...

Suomesta 1960-luvulta lähtien sankoin joukoin Ruotsiin muuttaneet romanit sulautuivat osaksi Ruotsin kulttuurisesti moninaista hyvinvointiyhteiskuntaa.

Länsinaapuri tarjosi edellytykset parempaan elämään.

Paluumuuttoilmiö viittaa siihen, että tilanne on kääntynyt toisinpäin.

Hyvinkäälle on jo vuosien ajan muuttanut romaneja Ruotsista, mutta viime syksynä saapui isompi joukko: pariskuntia ja kokonaisia perheitä.
– Helluntaiseurakunnan yhteyteen tuli 20–30 uutta ihmistä, kertoo pastori Jani Rossi.

Romaniväestön kasvu oli käsinkosketeltava seurakunnan pikkujouluissa, jonne tuli ilman varsinaista mainostamista yli 50 romania.
...

Hyvinkäältä hurauttaa kolmostietä pitkin Klaukkalaan noin puolessa tunnissa.

Herkullinen ruuan tuoksu johdattelee kulkijoita Dino’s grillille Klaukkalan torin laidalle.

Kojussa kokkaa ruotsalaisia grilliherkkuja hyvinkääläinen Dimitri Grönfors. Myös hän on syntynyt Ruotsissa, mutta palannut vanhempiensa kotimaahan – tosin jo yli 30 vuotta sitten.

Listalla on esimerkiksi tunnbrödsrulle, tuhti ja maukas eväs.

Se koostuu rieskasta, jonka sisällä on perunamuusia, makkaraa ja katkarapusalaattia.
...

Grillissä työskentelee nyt kaksi ihmistä. Kevättalvella sama yrittäjä avaa Hyvinkäälle kivijalkaravintolan, joka työllistää kolme lisää.

Ruotsalainen ravintola Hyvinkäällä voi lievittää paluumuuttajien Ruotsin-kaipuuta, jos joku heistä vielä sitä kokee.

Hyvinkään romanit muistuttavat mielellään yli viisisataavuotisesta historiastaan Suomessa.
– Kotimaa on aina kotimaa. Mehän tunnemme aina itsemme suomalaisiksi, vaikka me olemme mustalaisia, Seppo Nyman sanoo.
Enemmän täällä: YLE
14.1.2024 8:21
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Voimamies lahest
Harjunpää
Viestit: 308
Liittynyt: Ke Touko 04, 2022 6:53 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Voimamies lahest »

Onneksi olkoon, Hyvinkää. Saitte kerralla joukon työtäpelkäämättömiä mustalaisia.
Mäntyharjun ihmemies
tottij
Harjunpää
Viestit: 345
Liittynyt: To Elo 20, 2020 5:43 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja tottij »

Jutussahan ihan vilisee opiskelevia ja työssäkäyviä mustalaisia :lol: yhdestä on jopa kuvatodiste.
Avatar
Jazzo
Remington Steele
Viestit: 226
Liittynyt: Ke Elo 29, 2018 3:55 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Jazzo »

Onnea vaan Hyvinkää ja siellä asuvat. Vaikka en koe omaavani yleisesti jyrkkää suvaitsemattomuutta, niin mustalaiset tekevät täydellisen poikkeuksen ajatusmaailmassani. Tämä joukko tuo tullessaan vain negatiivisia asioita, joita yksi tai kaksi harvinaista poikkeusta eivät muuta positiivisempaan suuntaan. Jo historiassa olisi pitänyt olla kovemmat otteet ja pyyhkiä nämä rosvolaumat joukolla nollaan. Vielä 1700-luvun alussa Suomessa oli voimassa laki, joka määräsi, että mustalaismiehen sai hirttää ilman oikeudenkäyntiä. Miksi tätä lain suomaa mahdollisuutta ei silloin käytetty? Nyt on vähän myöhäistä tietenkin spekuloida. 1900 luvun alkupuolella talvisin järven yli saapuvat rosvojoukot käyttivät rekikuljetuksia varastaakseen heiniä minunkin suvun ladosta. Heidän toimintansa aiheutti paitsi taloudellisia tappioita myös merkittävää huolta ja närkästystä koko kyläyhteisössä. Joskus tuli mieleen, että jos vaikka liikenteessä huomaisin onnettomuuden jossa osallisena olisi mustalaisia, niin en todellakaan pysähtyisi, vaan ajelisin paikalta pois. Toivoisin että olisi käynyt pahasti.
Millavaan
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1433
Liittynyt: Su Elo 28, 2022 8:31 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Millavaan »

Kakkosurpon meni metsään. Et oo selvästi lukenut mun aiemmipa juttuja. Mun poika ei oo mikään puoliverinen, isänsä voi olla mut mun lapsi on vaaleahiuksinen valkoinen nuori aikuinen jolla ei rekisteriä ole eikä sitä varmaankaan tule. Isänsä hoitanut sen osuuden, en tiedä paljonko enimmillään oli. Saattaa joistan jutuista olla ollut täälläkin puhetta. Mutta siinä sulla on ihan pointti että jos serkut ei saa tavata toisiaan niin riski sisäsiittoosuuteen on olemassa.
Millavaan
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1433
Liittynyt: Su Elo 28, 2022 8:31 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Millavaan »

Joku taas epäili sitä työssäkäyntiä mut täällä näitä bussikuskeja on ja mun esimies rakennussiivouksessa joskus oli. Mut siis toi homma menee sillee että mustalaismies jolla on jo perhe, käy vieraissa ja nainen tulee raskaaksi, hänelle tulee toinen perhe jota pidetään sitten erillään tästä toisesta vaikka heidän lapsensa lapset ovat serkuksia.
Millavaan
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1433
Liittynyt: Su Elo 28, 2022 8:31 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Millavaan »

Jotenkin mielenkiintoista. Ja sitten yks asia on että mies vissiin saa käydä vieraissa. Ja tää yks ihminen eli munkin lapsen pappa, hän yksin päättää kaikki asiat. Kuka tapaa ketä tapaa. Voi tavata mutta hän ei hyväksy ja sitä hänen hyväksyntänsä jostain käsittämättömästä syystä kunnioitetaan. Itse viis veisaisin, ei mulle ala kukaan mitään sanoon ketä tapaan.

Niin ja kun teet mustalaisen kanssa lapsen niin se palaa aina sun luo. Te ette välttämättä oo yhdessä mutta kyllä hän huolehtii.
Pössiperk
Poliisikoira Rex
Viestit: 262
Liittynyt: Ma Marras 27, 2023 11:56 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Pössiperk »

^
Onko kukaan maistanu noita tunnböllsbulleneita entä
joko niitä saa Hyvinkäältä?

Helvetin hienoa että suomesta ruotsiin töihin lähteneet mustalaiset tulee suomeen takaisin ja tuo siellä ansaitut eläkekruunut tänne Kullan kalliiseen kotimaahan!

Aika rasistinen maa tuo ruotsi jos niiden rikollisuutta pelänneet mustalaiset ei saanu edes vuodessa asuntoa mutta kun lähettivät pelkkää ruotsia puhuvat lasten lapset edeltä suomeen niin ne sai viikossa asunnon ja nyt pääsee Nymanin ja Lindgrenin koko suku kerralla suomeen! Onkohan samaa sukua kolmoistappaja- Lindgrenin kanssa?

Saadaan herkullista tunnböllsbullarnia suuhun ja turvallista kyytiä antavia bussikuskeja. Halleluja!
taukki
Harjunpää
Viestit: 309
Liittynyt: Ti Huhti 30, 2013 2:32 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja taukki »

Mä tuossa pohdiskelin aamusella että mikä saa nämä mustalaiset muuttamaan Ruotsista pois? Nehän on kaksoiskansalaisia, mutta onko ruotsissa nyt heikennetty työttömien asemaa? Nyt muutettu suomeen, tultu uskoon ja imetään rahaa helluntalaisilta?

Suomi elää vähän Ruotsin perässä näiden päätösten kanssa...kyllähän kohta patistellaan rankala kädellä näitä loisia töihin. Mutta mustalaiset ei ole loisisakun ovat täällä eläkeläisiä, en tiä millä nimikkeellä ruotsissa. Mutta joku juttu tässä on, mitä ei julki tuoda suoranaisesti.
RL11/6
Axel Foley
Viestit: 2292
Liittynyt: Pe Elo 07, 2020 9:53 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja RL11/6 »

Doctor Lecter kirjoitti: Su Tammi 14, 2024 12:35 pm
Kotimaa kullan kallis

Hyvinkään helluntaiseurakuntaan tuli viime syksynä 20–30 romania Ruotsista. He ovat suomalaistaustaisia paluumuuttajia, osa isompaa muuttoliikettä.
:
:

Hyvinkään romanit muistuttavat mielellään yli viisisataavuotisesta historiastaan Suomessa.
– Kotimaa on aina kotimaa. Mehän tunnemme aina itsemme suomalaisiksi, vaikka me olemme mustalaisia, Seppo Nyman sanoo.
Enemmän täällä: YLE
14.1.2024 8:21
Todella upeaa. Abdi tarkoittaa Jumalan orjaa. Islam on paljon kovempi uskonto kuin emänsänussijoiden helluntalaisuus. Sen sai tämäkin sukurutsariporukka todeta, kun tuli äkkilähtö Ruotsista. Nyt saavat rutsata kantahämeeläisessä metsässä. Ruotsalaiset grilliherkut pitää käydä maistamassa. Uskoakseni nämä läskijeenot ja emänsä minhun nuolija dżeenot osaa tehdä ruokaa. Olisi kiva päästä syömään jonkun mannemummon tekemää makkarakastiketta. Ravintolabisnes sopii hyvin näille emänsäkoinijoille ja isänsä kyrvän päällä istujille.
Millavaan
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1433
Liittynyt: Su Elo 28, 2022 8:31 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Millavaan »

Nyt täytyy sanoa että olen pyöristynyt kun kuuntelin äsken sivusta mustalaisten puheita. Siis nämä ovat saaneet sossusta rahaa vaikka mihin. Jopa vaatteisiin 300€. Miten voi olla? Jos minä menisin pyytämään niin en tasan saisi.
Huutaja Jaana
Axel Foley
Viestit: 2016
Liittynyt: Pe Joulu 09, 2022 8:54 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Huutaja Jaana »

Millavaan kirjoitti: La Tammi 20, 2024 6:05 pm Nyt täytyy sanoa että olen pyöristynyt kun kuuntelin äsken sivusta mustalaisten puheita. Siis nämä ovat saaneet sossusta rahaa vaikka mihin. Jopa vaatteisiin 300€. Miten voi olla? Jos minä menisin pyytämään niin en tasan saisi.
Kyllähän ne hameet tasan tarkkaan sossu maksaa.
soitit 112 vaa kaljarahan perässä
Carl Adenauer
Poliisikoira Rex
Viestit: 272
Liittynyt: Ke Huhti 05, 2023 5:44 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Carl Adenauer »

"Kakkosurpo" kiteytti viestissään hyvin totuudenmukaisesti mustalaisten: sukuriidat, rutsaukset, jne..,se on juurikin näin.Ei lisättävää!
Vastaa Viestiin