Mika "Immu" Ilmén

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Carelin
Rico Tubbs
Viestit: 1260
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:37 am

Re: Mika "Immu" Ilmén

Viesti Kirjoittaja Carelin »

Mach 1 kirjoitti: Ma Tammi 15, 2024 7:18 pm
Carelin kirjoitti: Ma Tammi 15, 2024 5:48 pm Itse tunnen hyvin monia ammattirikollisia aivan syvästä päädystä. Tiedän tasan yhden ihmisen, joka ei ole jäänyt kiinni. Hän on akateeminen ison firman osakas ja vain onni, että hänen kaverinsa ei häntä käryttänyt. Joka ainut pitkän linjan ammattirosvo sanoo, että ei heillä ole ainuttakaan kaveria, joka tienannut jotain pysyvää tällä huumekaupalla. Kaikki kun ostetaan velaksi ja ei jää kuin piuha roikkumaan kun käry käy.
Näin siis ihan oikeasti. Kyllä niitä kalluja on kultakääty kaulassa, kun esittelee maailman miestä. Mitä meinaatte oliko tällä Rami Anderssonilla miljoonia jemmassa siinä vaiheessa, kun kaveri talloi sen.
Suomessa poliisit tietävät joka ainoan diilerin ja ne ovat jatkuvassa seurannassa. Jopa komisario aarniokin kärysi lopulta, vaikka taatusti osasi parhaan mukaan itsensä suojata.
Tämä mitä immu näissä podcasteissa höpisee on kyllä taivaan tosi. Suomessa on älykkäitä rosvoja, kuten Tienhaara, mutta aina joku senkin vasikoi. Pienessä Suomessa huumekaupassa ei vaan voi menestyä pitkään. Poliisit ovat välittömästi selvillä näistä diilereistä. Lisäksi pöytäkirjojen ohi puhutaan niin paljon, että poliisit tietävät tasan tarkkaan kaman liikkeet.
Jengi joka väittää, että Suomessa menestyy huumemyyjänä pitkän päälle on katsonut liikaa mafialeffoja. On lähes mahdoton nykyään ostaa edes mitään pimeällä rahalla.
Erikoista ' älykkyytä' Tienhaaralla , jos miettii kauanko elämästään viettänyt ( ja tulee ehkä viettämään vielä) helvetti siis Vankilassa Oikeasti ! Ps: Hyvä muisti on mitä tarvitsee , kun monta L kirjoittaa , älykkyyden ( puhumattakaan viisauden kanssa )mitään tekemistä.
Voi super älykäs tehdä vääriä valintoja tai intressinä olla hyvinkin omalaatuinen elämä. Älykkäällä varmasti taitavasti rakennettu organisaatio, mutta sekään ei auta kun muut vasikoi. Onhan tämä tienhaara nyt ihan helvetin älykäs ihminen ja omaa ison potentiaalin nupissaan. On toki sen erikoisesti valjastanut sen rikolliseen elämään.
Näitä älykköjä tuskin muita alamaailmassa on. Volvo Markkanen taisi myös älykäs olla.
Avatar
kuudesti_laukeava
Scooby-Doo
Viestit: 24
Liittynyt: Ma Huhti 08, 2019 1:24 pm

Re: Mika "Immu" Ilmén

Viesti Kirjoittaja kuudesti_laukeava »


Ja tämä liittyi Immuun miten??
Tauno elä tapa.
Huutaja Jaana
Axel Foley
Viestit: 2022
Liittynyt: Pe Joulu 09, 2022 8:54 am

Re: Mika "Immu" Ilmén

Viesti Kirjoittaja Huutaja Jaana »

Katsoin Eikka jakson. Ei tällä Immulla taida olla edes kuolemanpelkoa.
soitit 112 vaa kaljarahan perässä
Jaakko Kolmonen
Poliisikoira Rex
Viestit: 279
Liittynyt: La Touko 04, 2013 1:26 pm

Re: Mika "Immu" Ilmén

Viesti Kirjoittaja Jaakko Kolmonen »

Pössiperk kirjoitti: Ma Tammi 15, 2024 6:30 pm ^
Pitää osata myös lopettaa ajoissa eikä perustaa tulot pelkästään kamakauppaan ja työttömyyskorvauksiin ja asumistukiin vaan tehdä samaan aikan oikeita töitä, mistä maksat myös verot. Siihen vielä muita epämääräisiä tuloja, eikä missään vaiheessa rahalla pröystäilyä.
En minäkään tiedä kuin yhden, joka ei jäänyt kertaakaan kiinni isoista kaupoista joita oli kuitenkin sen verran että sai niistä omaisuuden jotka ovat nyt rehellisesti poikimassa.
En kyllä hirveästi näiden liibijengiläisten tai perusnarkkien seurassa pyörinyt niin en osaa sanoa muutakuin sen mitä siltä puolelta nähnyt sen verran että kiinnihän nuo jäävät kerta toisensa perään.
Mikä on mielestäsi iso kauppa josta jää omaisuus?
Verä ny vähä sääki perkele eihä sun oo saatana eres hiki
Avatar
Anti-Bini Laden
Jack Bauer
Viestit: 979
Liittynyt: Pe Kesä 07, 2013 8:49 pm
Paikkakunta: Pakistan
Viesti:

Re: Mika "Immu" Ilmén

Viesti Kirjoittaja Anti-Bini Laden »

Jaapatijaapati kirjoitti: Su Tammi 14, 2024 2:02 pm
Anti-Bini Laden kirjoitti: La Tammi 13, 2024 1:58 pm Tällainen kentsun ja immun toiminta herättää todellakin epäluottamusta virkavaltaan ja viranomaistoimintaan.

Ja eniten huolestuttaa se miten se vaikuttaa nuorisoon.
Joku puhelee et tämä ehkäisisi nuorisoa lähtemästä jengeihin mukaan yms, paskan vitut.

Tällainen synnyttää vain ”nuorisojengejä/katujengejä” vielä enemmän, ja pienempiä sellaisia jotka koostuu omasta tiiviimmästä ystävä porukasta tai sukulaisista.
Jossa on vielä kovempi kuri ja sakinhivutukset. Näitä alkaa kohta olemaan vielä enemmän ja paljon hankalampi päästä poliisien perille heidän kolttosistaan.
Herättää epäluottamusta kaikinpuolin ja silloin nämä pennut osaa olla vielä varovaisempia.

Immu jauhanut niin paljon paskaa rikollisista, että alkaa olemaan jo kuumat paikat.
Tietää sen jo itsekin.
En ymmärrä tuota nuoriso kommenttia. Viimeisissä jaksoissa Immu on kertonut käyvänsä nuorisolle koulussa puhumassa jengielämän todellisuudesta ja joka jaksossahan heillä on tarinan opetus lopussa ja yleensä aina toistuu sama teema, että pysykää kaukana näistä jengihommista että niissä ei koskaan voita mitään ja kakku tulee melkein aina jne. Vaikka tyyli on räiskyvä ja läppää heitetään välissä, mutta kyllä siellä mun mielestä on aina pohjavireenä se että nämä ei ole hyviä asioita tai tavoittelemisen arvoisia. Monessa videossa Immmu kertoo myös että jengielämän taakse jättäminen on ollut elämänsä paras päätös jne.
Se ei ole mun ongelma, jos sun ymmärtämisessä on vikaa. Ja mä en seuraa mitään immun jaksoja. Eikä mua kiinnostakkaan.
Tiedän mitä hän on tehnyt ja jättänyt tekemättä. Minkälainen nihilisti on ihmisenä. Omaneduntavoitteluun pyrkivä koijari.
Hienoa, että yrittää tehdä jtn hyvää ja mikäli saa sillain hyvän olon itselleen korjatakseen asioita mitä on tehnyt väärin muita kohtaan ja jättänyt tekemättä.

Henkilökohtaisesti ei minulta heru kunnioitusta immua kohtaan.
Lisätään vielä, että en ole saanut immulta turpaan, eikä hän ole kusettanut mua, eikä hänellä ole ollut minkäänlaista käskyvaltaa minuun.

Ainut missä immu saanut hyvää aikaan on MMA:n saralla. Vaikka ihan kehässä se ei onnistunutkaan.
" Paha asettaa tekijän mytologiseen narratiiviin joka on
epävarmuutta siedettävämpi vaihtoehto "
Carl Adenauer
Poliisikoira Rex
Viestit: 272
Liittynyt: Ke Huhti 05, 2023 5:44 pm

Re: Mika "Immu" Ilmén

Viesti Kirjoittaja Carl Adenauer »

Ilmen vaan oli vitun kateellinen, kun ei ollut huijari-Nacin tyylinen rahantekijä, joka kyllä teki rottamaisesti rahansa. Kun Uotilan suoja lähti, ei tullut vapaamatkustajalle respectiä, enemmän porukka pelkäsi keulapäissään heiluvaa idioottia, jolla oli halu huipulle, kyvyt ei riittäneet. Siksi rakastui Kentsuun, ja suhde on kestänyt näköjään näihin päiviin asti.
Mitä tulee huumekaupalla menestymiseen, on yleinen tieto, että Suomessa tehdään erittäin korkealuokkaista kannabista. Ne jotka homman osaavat, ymmärtävät miten sähkölasku hallitaan niin, ettei epäilykset herää. Osaavat varautua poliisin dronejen lämpökameroihin, ettei tehdashalli hehku punaisena. Tietävät ettei puhelinta käytetä parin lojaalin ihmisen kanssa yhteydenpitoon, vaan tapaamiset aina sovitussa paikassa, sovittuna aikana, niin ettei kukaan ole niistä tietoinen. Pidetään pää kiinni, eikä jurrissa tai esim. jos kokaiini toisinaan maistuu, aleta lörpöttelemään. Senkin hankinta pitää tapahtua tässä tapaamisessa, eli ei mitään yhteyksiä huumemaailmaan.Näkyvästi.
Kun amfetamiinia tuodaan Virosta, Hollannista, jopa etelä Euroopasta, voi tätäkin asiaa miettiä. Salakuljetuksen riskit menevät pois, jos näin teoriassa ajatellen aine tehdäänkin Suomessa. Pari yritystä on kauan sitten jäänyt huonolla menestyksellä kiinni, mutta tästä maasta löytyy osaamista, siinä missä jostain Puolasta, tai Albaniasta. Tämä siis vain teoreettista pohdiskelua, kyseessä ei kuitenkaan rakettitiede, ja yhden aineosan vaikea hankinta voi hoitua isona määränä kerralla, muut kun saatavilla Suomesta.
Menestyä voi joka alalla sellainen, joka on tehnyt läksynsä kunnolla, eikä oikaise missään vaiheessa. Yksikin virhe voi olla kohtalokas, tämän jos alusta lähtien ottanut vakavasti, ja suhtautuu työhönsä ajatuksella, on mahdollisuus isoihin rahoihin erittäin pienellä työllä.
Tämä on totuus, mutta hyvin harva siihen pystyy. Kuitenkin huumejutuissa 99% aineiden alkuperä jää hämärän peittoon, ne jäävät kiinni, jotka laiskuuttaan tai huolimattomuuttaan oikovat. Niin tein itsekkin kauan kauan sitten, kun luulin olevani fiksu, ja aloin olemaan vain huolimaton. Sen kuitenkin opin, että on riittävän kurinalaisia ja ammattitaitoisia ihmisiä, jotka todella pärjäävät.
Stressi tuossa tietysti läsnä aina, siksi moni tavallinen kauppias alkaa juhlimaan liikaa, ja käyttää hermopaineeseen. Mikäli tämän onnistuu välttämään, keskittyy alusta loppuun, aina rahanpesuun asti asiaan sen vaatimalla vakavuudella, on loppuelämän talous turvattu melko lyhyessä ajassa.
inferno
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 12
Liittynyt: To Helmi 14, 2008 5:55 pm

Re: Mika "Immu" Ilmén

Viesti Kirjoittaja inferno »

Huutaja Jaana kirjoitti: Ma Tammi 15, 2024 9:57 pm Katsoin Eikka jakson. Ei tällä Immulla taida olla edes kuolemanpelkoa.
Kukaan ei kosta Immulle yhtään mitään, niin kuin ei Vilhusellekaan. Vilhuselle kostamisen vielä ymmärtäisin, mutta en Immulle. Vai eikö ressukoiden "miehinen kunnia" kestä pientä vittuilua.
Carl Adenauer
Poliisikoira Rex
Viestit: 272
Liittynyt: Ke Huhti 05, 2023 5:44 pm

Re: Mika "Immu" Ilmén

Viesti Kirjoittaja Carl Adenauer »

Onneksi olkoon ennustajan lahjoista. Itse en lähtisi arvailemaan asioita, joista en konkreettisesti perillä, eli en millään muotoa liity kumpaankaan asiaan.
Mutta edesmenneen KV:n tyylisiä, hieman veloissa olevia, amfetamiinia päähän kuten sodassakin tehdään ja liikenteeseen, luulisin tällaisia ihmisiä olevan 5,6 miljoonaisessa kansassa. Kyllä iso raha, maine ja periaatteet houkuttelevat varmasti jotain nuorta, parikymppistä, jolle maksimi seurauksena nuoriso ek.
En tiedä mitä miettivät ihmiset, joita dissataan tai on vasikoitu, mutta elämänkokemuksen perusteella voisi arvata, että varmasti jossain on ihmisiä, joita on alkanut vituttaa.
Eipä tuosta Lususta lusinut kuin KV, jos sitten haluaa uskoa, että hän yksin asialla, ilman taloudellista hyötyä. Jostain syystä sanottiin aina palkkamurhaksi, en tiedä miksi näin....
Korsosta päivää
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: Ke Maalis 10, 2021 7:49 pm

Re: Mika "Immu" Ilmén

Viesti Kirjoittaja Korsosta päivää »

Olen tässä miettinyt että kun Immulla on selkeä viehtymys aseisiin ja nyt on ollut uhkaa päällä niin... Melkoisella varmuudella voisi olettaa että hän kantaa asetta. Millaista? Voi vain arvailla. Mutta kun kyseessä on mies joka jatkuvasti kertoo parista glockista, ruuhkalippaista ja desert eageleista yms, saattaa päällä olla hyvinkin jotakin mitä laki ei salli. Poliisikin varmasti näin varmasti ajattelee, mutta tarkistaako se asiaa? Onhan kyseessä anti-jr kampanjan mannekiini. Erikoista kerrassaan.
Jotenkin Immun itsesuojeluvaisto vaikuttaa valjulta. Olkoonkin että valtaosa kriminaaleista on täysiä luusereita. Mutta se ei poista sitä tosiasiaa että niin ovat myös luonnehäiriöistä ja päihteillä käyvää osastoa, jotka saattavat tehdä mitä tahansa ajattelematta sen syvällisemmin.
Avatar
Anti-Bini Laden
Jack Bauer
Viestit: 979
Liittynyt: Pe Kesä 07, 2013 8:49 pm
Paikkakunta: Pakistan
Viesti:

Re: Mika "Immu" Ilmén

Viesti Kirjoittaja Anti-Bini Laden »

Korsosta päivää kirjoitti: Ti Tammi 16, 2024 5:06 pm Jotenkin Immun itsesuojeluvaisto vaikuttaa valjulta. Olkoonkin että valtaosa kriminaaleista on täysiä luusereita. Mutta se ei poista sitä tosiasiaa että niin ovat myös luonnehäiriöistä ja päihteillä käyvää osastoa, jotka saattavat tehdä mitä tahansa ajattelematta sen syvällisemmin.
Juurikin näin. Asioita mietitään ja käydään lävitse sitten mahdollisesti poliisivankilassa haalarit päällä, kun on jo paskat housussa.
Toi alleviivaavani kohta sattuu vain olemaan täysin totta, erittäin todennäköistä, että joku nuori narkomaani pentu pistetään asialle ja saa sillain hoidettua kuormasta syönnin yms tunaroinnit kuitattua.
Hyvin mahdollinen teoria voisi olla tollainen…
" Paha asettaa tekijän mytologiseen narratiiviin joka on
epävarmuutta siedettävämpi vaihtoehto "
Pössiperk
Poliisikoira Rex
Viestit: 262
Liittynyt: Ma Marras 27, 2023 11:56 am

Re: Mika "Immu" Ilmén

Viesti Kirjoittaja Pössiperk »

Jaakko Kolmonen kirjoitti: Ti Tammi 16, 2024 11:25 am
Pössiperk kirjoitti: Ma Tammi 15, 2024 6:30 pm ^
Pitää osata myös lopettaa ajoissa eikä perustaa tulot pelkästään kamakauppaan ja työttömyyskorvauksiin ja asumistukiin vaan tehdä samaan aikan oikeita töitä, mistä maksat myös verot. Siihen vielä muita epämääräisiä tuloja, eikä missään vaiheessa rahalla pröystäilyä.
En minäkään tiedä kuin yhden, joka ei jäänyt kertaakaan kiinni isoista kaupoista joita oli kuitenkin sen verran että sai niistä omaisuuden jotka ovat nyt rehellisesti poikimassa.
En kyllä hirveästi näiden liivijengiläiste tai perusnarkkien seurassa pyörinyt niin en osaa sanoa muutakuin sen mitä siltä puolelta nähnyt sen verran että kiinnihän nuo jäävät kerta toisensa perään.
Mikä on mielestäsi iso kauppa josta jää omaisuus?
Myönnän, että ”Omaisuus” on aika suhteellinen käsite ja siitä voi tulla mieleen monenlaisia lukuja, mutta ei tuota ole yhdellä kaupalla hankittu ja mukana on ollut muutakin kuin kamakauppaa.Ystävyyteemme ei kuulu, että kyselen määristä tai muiden bisneksien yksityiskohdista.

Ottamatta muiden tekemiin rahoihin paljonko joku on tehnyt hilloa ja vastaamalla vain mikä on minun mielestäni ”omaisuus” niin esim. kymmenen omistus-asuntoa, velaton talo ja muuta isompaa omaisuutta jota myös toisten nimissä ja jos ei tarvitse tehdä töitä kuin verottajan tai kyttien vuoksi niin se on minun mielestäni jonkinlaista omaisuutta vaikkei ylläkään ihan Kroisos Pennosen tai Roopen (en puhu räppäristä) tasolle.

Jatketaan näillä ketjujen aiheilla.
Pössiperk
Poliisikoira Rex
Viestit: 262
Liittynyt: Ma Marras 27, 2023 11:56 am

Re: Mika "Immu" Ilmén

Viesti Kirjoittaja Pössiperk »

Carl Adenauer kirjoitti: Ti Tammi 16, 2024 3:25 pm Eipä tuosta Lususta lusinut kuin KV, jos sitten haluaa uskoa, että hän yksin asialla, ilman taloudellista hyötyä. Jostain syystä sanottiin aina palkkamurhaksi, en tiedä miksi näin....
Eikös KV saanut U.B.n liivit sen kakun jälkeen?
Carelin
Rico Tubbs
Viestit: 1260
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:37 am

Re: Mika "Immu" Ilmén

Viesti Kirjoittaja Carelin »

Täällä alkaa olemaan jutut kuin mafialeffoissa.
Kymmenen omistuskämppää huumekaupalla ja verottaja ja kytät eivät huomaa mitään. Just juu ja tänne kirjoittavat tuntee hyvin tällaisen mafiapäällikön. Siinä on liikkunut niin paljon kamaa, että käry olisi Suomessa väistämätön. Sen ymmärtää jokainen, joka ei ole täysinrealiteettiaan kadottanut.
Immu kyllä lyö faktaa pöytään näistä hampaattomista huumekeisareista, joille ei ole kuin pitkä piuha jäljellä kun lusimaan lähtee. Mitä veikkaatte, kuinka paljon tälle Nikolle jäi fyrkkaa, kun pyöritti miljoonabisnestä.
Rockyfist
Frank Drebin
Viestit: 398
Liittynyt: To Kesä 08, 2023 2:13 am

Re: Mika "Immu" Ilmén

Viesti Kirjoittaja Rockyfist »

Uusi jakso Youtubessa: Eikka Lehtosaari
Luulin, että se on kuollut, mutta se onkin aloittanut koteloitumisen.
Rockyfist
Frank Drebin
Viestit: 398
Liittynyt: To Kesä 08, 2023 2:13 am

Re: Mika "Immu" Ilmén

Viesti Kirjoittaja Rockyfist »

Huutaja Jaana kirjoitti: Su Tammi 07, 2024 11:08 pm
Jari Linna kirjoitti: Ma Tammi 01, 2024 3:38 pm Muutama potentiaalinen kostaja voisi olla kirjan juttujen perusteella.

1. Ivalo.

2. Mike Soldier.

3. Alvari.
Mites "vihannes äijä"? Rahaa löytyis ainakin.
Joku iso könttäsumma useammalta tyypiltä ja joku uusi tulokas nuoruuden voimissaan tekee sen.
Luulin, että se on kuollut, mutta se onkin aloittanut koteloitumisen.
Vastaa Viestiin