Henkirikos Turussa 6.10.2023 – nuori mies syytteessä mm. taposta ja törkeästä pahoinpitelystä

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
Oikeus ennen kaikkea
Hercule Poirot
Viestit: 7741
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Re: Henkirikos Turussa 6.10.2023 – nuori mies syytteessä mm. taposta ja törkeästä pahoinpitelystä

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

Nuorta miestä syytetään järkyttävistä teoista Turussa
Parikymppinen mies tunnusti kaiken. Surma-asunnossa ollut nainen yritti estää henkirikoksen, mutta loukkaantui itse vakavasti.

24-VUOTIASTA miestä syytetään Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa taposta, törkeästä pahoinpitelystä, törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.
Syytetty on myöntänyt kaikki syytteet ja esitetyt teonkuvaukset oikeiksi.
Syyttäjän mukaan tekijä veti esiin kääntöveitsen, jossa oli 12,5-senttinen terä. Hän puukotti uhria yhteensä 13 kertaa selkään, vasempaan kylkeen, vasempaan käteen, rintakehään ja oikeaan reiteen.
Pistoista kuusi osui keuhkoihin ja yksi sydämeen. Lyönnit olivat niin voimakkaita, että uhrilta murtui useita kylkiluita.

UHRIA yritettiin hoitaa, mutta hän kuoli saman päivän aikana.
Paikalla asunnossa oli myös nainen, joka yritti suojella uhria puukotuksen aikana. Syyttäjän mukaan mies iski naista veitsellä kolme kertaa oikeaan kyynärvarteen ja vasemman nivusen seudulle. Yksi iskuista osui kyynärvaltimoon tai sen haaraan.
Nivusseudun haava oli lähellä reisivaltimoa. Valtimoon osuminen olisi johtanut hengenvaaralliseen vammaan. Syyttäjä vaatii miehelle rangaistusta naisen törkeästä pahoinpitelystä.
Lisäksi miestä syytetään toisen henkilön vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta ja törkeän pahoinpitelyn yrityksestä. Syyttäjän mukaan mies oli syyskuussa, pari viikkoa ennen henkirikosta, yrittänyt lyödä järjestyksenvalvojaa kääntöveitsellä vatsaan Salossa. Hänet oli hetkeä aiemmin poistettu ravintolasta.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010156032.html
DanielCodesan
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: Su Marras 19, 2023 10:29 am

Re: Henkirikos Turussa 6.10.2023 – nuori mies syytteessä mm. taposta ja törkeästä pahoinpitelystä

Viesti Kirjoittaja DanielCodesan »

EnPitkästyOdottaessa kirjoitti: Pe Helmi 09, 2024 1:19 am Kun olet nyt puhunut mikä on totta. Tein runon sinulle Jerry. Älä pahoita mieltäsi kun olet vanki, jos et ole hyvä lukea venäjää. Me opimme yhdessä myöhemmin sitä paljon.

Begi, begi, ovtsy, chtoby spastis ot vremeni! Lyudi pogloshchayut vremya no vremya pogloshchayet i lyudey. Ya terpeliv i so vremenem ty budesh svoboden. V tot den u nas budet vremya, i v tot den vashe vremya istechet.
Rotta-jerrylle tulee vielä ikävät oltavat, juuri sellaiset mitä on ansainnutkin
Vastaa Viestiin