Vaasa: Nuori armeijan käynyt nainen suunnitteli kouluampumista

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
PaLa100
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: La Maalis 16, 2024 2:13 pm

Re: Vaasa: Nuori armeijan käynyt nainen suunnitteli kouluampumista

Viesti Kirjoittaja PaLa100 »

Mactar kirjoitti: La Maalis 16, 2024 7:03 pm Tosin ihmettelen miksi kertoi suunnitelman etukäteen ja jäi kiinni, olisiko kuitenkin niin että ei olisi kantti riittänyt suunnitelmaa toteuttamaan.
Voihan se olla, että tää on jakanut linkin videoon ja manifestiin pienelle "kouluampujia fanittavalle" porukalle ja luottanut, että kukaan ei estä ja jaa eteenpäin ennen takoa. Tai esimerkiksi lisännyt vaan tuon neljän seuraajan IG-privaattitilin kotisivujen osoitteeksi linkin pakettiin, ja ajatellut että nuo neljä ihmistä eivät eksy profiiliin ennen kuin on liian myöhäistä. Tai ajastanut vaikka Telegram-viestin väärin ja paketti mennyt jakoon liian aikaisin.

Ainakaan julkisilla sometileillä ei ollut mitään linkkiä noihin tiedostoihin, eikä manifestin nimeä googlaamalla löytynyt mitään julkista. Ylilaudan mukaan oli ladannut nuo tiedostot mega.nz-palveluun.
Mactar kirjoitti: La Maalis 16, 2024 7:03 pm Toivottavasti joku Evitan tunteva tulisi kertomaan vähän taustoja. Onko hän ~aina ollut tunnekylmä (=persoonallisuushäiriö) vai onko tapahtunut muutos jossain kohti (=mielenterveysongelmat)? Mitä hänelle on tapahtunut? Kyllähän äkkiseltään kuulostaa, että kokee ulkopuolisuutta ja katkeruutta kun erityisesti TikTokkaajat saisi hänen mielestään ampua.
Tekstinsä mukaan ollut henkisesti ja fyysisesti kiusattu jossain vaiheessa opiskeluja. Videonkin perusteella melko hissukka ja somejulkaisut melko synkkiä jostain lukioajoista lähtien. Kiusattu, masentuneisuuteen taipuva hissukka, joka kiinnostunut jossain vaiheessa massamurhaajista ja kouluampujista. Kyllähän tuossa 23-vuotiaalla on ollut monta vuotta aikaa syventyä tuohon pimeään maailmaan, vaikka peruskoulussa olisikin ollut "suosittu".
AustinPertti
Scooby-Doo
Viestit: 21
Liittynyt: Pe Helmi 16, 2024 11:19 pm

Re: Vaasa: Nuori armeijan käynyt nainen suunnitteli kouluampumista

Viesti Kirjoittaja AustinPertti »

Tarkennan nyt asioita muutamaan väittämään/ajatukseen.
Jorma79 kirjoitti: La Maalis 16, 2024 6:31 pm
Oikeus ennen kaikkea kirjoitti: La Maalis 16, 2024 5:56 pm Se, että epäillyn hallussa oli peräti 7 lipasta, puhuu sen puolesta, että tekoa oli jo pitkään suunniteltu. Ei taida olla tavanomaista, että ampumaharrastajalla on enemmän kuin pari lipasta aseeseensa.
Toiminnallista-ammuntaa harrastavat - kuten tämä henkilö - omaavat kyllä useimmiten huomattavasti enemmänkin lippaita koska on paljon kätevämpää lipastella kotona kuin käyttää kallista rata-aikaa siihen.
Juuri näin, eli tuosta lipas määrästä ei voi päätellä mitään. Toiminnallisissa lajeissa tuo 2-3 lipasta, mitkä yleensä aseen mukana tulevat, eivät oikein riitä. Sinällään tuossa lippaiden määrässä ei ole mitään normaalista poikkeavaa tai hälyttävää. Tietenkään tämä ei poista sen mahdollisuutta, että niitä henkilö voisi jokusen hankkia pahat mielessä.

Mitä tulee ampumataidon hankkimiseen, niin valitettavasti käsiaseen kohdalla sitä ei asepalvelukseen kannata mennä hankkimaan. Ampumataidon kehittäminen käsiaseella vaatii aikaa ja paljon ampumista, jonka henkilö varmasti kehittää jos aktiivisesti siviilissä harrastaa ampumista paljon, osallistuu aktiivisesti toiminnalliseen ampumiseen yms. Tällaisen taidon oppiminen asepalveluksen aikana olisi haastavaa, koska käsiaseiden käyttö on tuossa tarkoituksessa/yhteydessä todella rajallista.
Oikeus ennen kaikkea kirjoitti: La Maalis 16, 2024 6:12 pm
Teräs kirjoitti: La Maalis 16, 2024 6:02 pm
Siis aivan kakarahan tuo on. Kuinka tollaselle on annettu ase?!
23-v. Armeijan käynyt alikessu. Alkanut aktiivisesti harrastaa ammuntaa viimeistään intin jälkeen eli 2–3 v, sitten. Oletettavasti ampumakerhon aktiivijäsen. Ei rikosrekisteriä. Ei siis mitään estettä aseenkantoluvan myöntämiseen!
Jep, juuri näin. Ampumisenhan voi aloittaa minkä ikäisenä vaan, ensimmäisen käsiaseluvan voi saada vasta 20v. Eli tietämättä henkilön taustoja, on mahdoton spekuloida onko harrastanu 2v, 5v, vaiko esimerkiksi 15-vuotiaasta asti.
PaLa100 kirjoitti: La Maalis 16, 2024 6:09 pm
"Vangitsemispäätöksessä tekoaika on kirjattu alkamaan jo tammikuun 12. päivä, mutta poliisin mukaan se on toistaiseksi vain arvio."
Ase ilmeisesti siis hankittu 12. tammikuuta. Vai onko lupaprosessi ensikertalaiselle sellainen että tuolloin on laittanut paperit vetämään ja jo maaliskuussa on ase lippaineen hallussa?
Jälleen kerran, tietämättä yhtään henkilön taustoja, ei ole mahdollista spekuloida koska aseluvan on saanut. Jos henkilö hankkii aseen, ja myöhemmässä elämänvaiheessa tekee/uhkaa tehdä aseella rikoksen, ei epäilty rikos ala aseen hankkimispäivästä. Tällaista oletusta voisi varmaan käyttää, mikäli voisi todistaa, että henkilö on hankkinut aseen nimenomaisesti rikoksen tekoa varten. Mutta käsittääkseni mistään tällaisesta ei ole viitteitä? Enkä tiedä, menisikö virallisesti muutenkaan noin tuollaisessa tapauksessa, kunhan spekuloin.

Mitä tulee ensikertalaisen lupaprosessiin, niin lupa haetaan täysin samalla tavalla, kuin että omistaisi jo aseita, erotuksena se, että ensimmäistä asetta sekä ensimmäistä käsiasetta hakevat joutuvat/pääsevät poliisin haastatteluun. Koko prosessi voi kestää mitä vaan muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen. Joskus jopa pidempään. Ja kuten mainitsin, käsiaseen luvan voi saada 20v iässä, jos muut ehdot täyttyvät, joten mahdoton sanoa taustoja tietämättä yksittäisestä henkilöstä, kauanko hän on ampunut, tai omistanut aseen.
viivahattu
Christopher Lorenzo
Viestit: 1619
Liittynyt: Ti Touko 02, 2023 10:10 am

Re: Vaasa: Nuori armeijan käynyt nainen suunnitteli kouluampumista

Viesti Kirjoittaja viivahattu »

phonyjoker kirjoitti: La Maalis 16, 2024 6:57 pm
Totta, mutta narsismilla on monenlaisia ilmenemismuotoja, joista psykopaattinen narsisti on vain yksi. Esimerkiksi ekshibitionistisella narsistilla voi olla valtava ystävä- ja tuttavapiiri, eikä hän silti ole mikään joviaali ja kaikkien rakastama hahmo. Ekshibitionistinen narsisti tyypillisesti ruokkii konflikteja, koska hän alkaa yleensä kiukutella ja vetää huomiota itseensä, jos se uhkaa hetkeksikin livetä jonnekin muualle. Monesti tämän tyypin narsisti, jos onnistuu nousemaan suosituksi hahmoksi, alkaa joko tiedostamattaan tai ihan tarkoituksella hallita omaa sosiaalista piiriään pelolla, kun ihmiset hänen ympärillään rupeavat sukimaan myötäkarvaan ja mielistelemään ennemmin kuin kuuntelevat toistuvia ja päättymättömiä raivokohtauksia, joita ekshibitionistinen narsisti saa aina, jos joku rohkenee olla eri mieltä tai edes katsoa toiseen suuntaan kuin tähän maailman keskipisteeseen. Eräänlaista kiusaamista totta kai sekin, mutta ehkä vähän eri tavalla kuin miten "kiusaaminen" perinteisesti ymmärretään.

Tämä on ihan puhdasta spekua, mutta kouluammuskelusuunnitelmiin johtanut katkeruus voisi johtua esimerkiksi tämmöisen pelolla hallitsevan koulun "kuningattaren" aseman menettämisestä, kun suusta onkin alkanut tulla mielipiteitä ja juttuja, joiden myötäileminen on hännystelijöille ollut vielä vastenmielisempi ajatus kuin hepuleiden välttely kaikkea myötäilemällä.

Omat rahani pistäisin olemassa olevilla vähäisillä tiedoilla kuitenkin sille, että Evita on ollut pikemminkin hylkiö tai ainakin kokenut itsensä niin kuin mitenkään tavattoman suosittu. Ei tuollaisilla videolla esitellyillä mielipiteillä, jotka harvoin ihan yhtäkkiä ja tyhjästä vaan tupsahtavat, kovin paljon ihailua kerätä tuon ikäisten parissa.
Avatar
Kalle-Ville
Adrian Monk
Viestit: 2547
Liittynyt: To Tammi 17, 2008 5:48 pm

Re: Vaasa: Nuori armeijan käynyt nainen suunnitteli kouluampumista

Viesti Kirjoittaja Kalle-Ville »

Teräs kirjoitti: La Maalis 16, 2024 6:02 pm
Siis aivan kakarahan tuo on. Kuinka tollaselle on annettu ase?!
Koska paremman puutteessa tuollaiset kelpaavat nykyään Suomen asepalvelukseen alikersanteiksi, sillä kyseinen henkilö on reservin alikersantti.
Suomen kansalaiset ovat muka tasa-arvoisia ja yhdenvertaisia lain edessä, mutta toisilla meistä tätä tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta on jostakin syystä kuitenkin enemmän kuin muilla.
Avatar
Kalle-Ville
Adrian Monk
Viestit: 2547
Liittynyt: To Tammi 17, 2008 5:48 pm

Re: Vaasa: Nuori armeijan käynyt nainen suunnitteli kouluampumista

Viesti Kirjoittaja Kalle-Ville »

Lempo kirjoitti: La Maalis 16, 2024 5:33 pm Kolmosen sometilit(FB ja Insta) kadonneet tässä parin tunnin sisällä. Kuka ne voi poistaa, kun itse tyttö on ilmeisesti kiinni? Aamupäivällä vielä oli kommenttiosiot auki molemmilla alustoilla joissakin julkaisuissa ja ainakin Isntassa oli satoja ylistäviä ja ihailevia kommentteja. Lähinnä ulkomaalaisilta.
No onneksi edellä tässä ketjussa lähes kaikki merkityksellinen niistä on tallella.
Suomen kansalaiset ovat muka tasa-arvoisia ja yhdenvertaisia lain edessä, mutta toisilla meistä tätä tasa-arvoisuutta ja yhdenvertaisuutta on jostakin syystä kuitenkin enemmän kuin muilla.
Fairy
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: To Heinä 26, 2018 2:44 pm

Re: Vaasa: Nuori armeijan käynyt nainen suunnitteli kouluampumista

Viesti Kirjoittaja Fairy »

PaLa100 kirjoitti: La Maalis 16, 2024 6:09 pm Ruotsin pöytäkirjojen mukaan pyörinyt siis vähintään pari vuotta näissä kouluampujia ja massamurhaajia ihannoivissa ryhmissä, sekä pitänyt tiiviisti yhteyttä ruotsalaiseen kouluiskua suunnitelleeseen teinipoikaan. Instagramin "kohokohdissa" näkyi 2021 keväältä videota, missä poseeraa pitkässä mustassa nahkatakissa, mustat maiharit jalassa ja taustalle laitetussa kappaleessa laulettiin kostamisesta, ammuskelusta, kuinka "uhrit anelevat aseen edessä" jne.

Kyllähän tää on selvästi vuosikausia suunnitellut asiaa ja hyvin vaikea uskoa, että olisi pelkästä rakkaudesta isänmaata kohtaan mennyt suorittamaan vapaaehtoista asepalvelusta 2019-20.
Juuri näin, kyllä tässä pitkäaikainen halu on ollut päästä joukkomurhaamaan.

Itsekin epäilin aluksi, että kyseessä olisi vain hetkellinen flippaus/psykoosi, koska video vaikutti sellaiselta. Perusteet tappamiselle olivat aika omituiset ja kohdekin oli oudosti valittu random lukio.

Kuitenkin taustat vaikuttaa sellaiselta, että tässä on ollut vuosien syventyminen aiheeseen. Lisäksi 16 sivuinen manifesti joukkomurhan tueksi ei vaikuta hetken flippaukselta/psykoosilta. Kiinnostus tappaa ihmisiä ja tehdä tämän kaltainen teko on ollut jo vuosia mielessä.

Toki tässä voi olla joku laukaiseva tekijä, esim päättynyt ihmissuhde, joka on sitten sysännyt viimein toimimaan. Niinhän se oli Pekka-Ericilläkin, että nettiromanssin kariutuminen oli lopulta se viimeinen napsahdus.

Hyvin paljon samaa oikeastaan tuntuu olevan Pekka-Ericin kanssa. Molemmat puhuu vallankumouksen aloittamisesta ja vetoaa linkolamaiseen ekofasismiin. Itselle tällainen puhe kuulostaa aika päälle liimatulta. Ennemmin kyse on sairaalloisesta kiinnostuksesta valtaan, kiinnostus päättää muiden elämästä, kiinnostus olla kuin jumala. Sitten vielä sopivasti masentunut mielenlaatu, joka on valmis itse kuolemaan pyrkiessään täydelliseen vallan tunteeseen. Tietynlainen henkilökohtainen kristus-kokemus, jossa kokee olevansa jumala, joka uhraa itsensä jonkin suuremman edestä.
Lava
Jack Taylor
Viestit: 18
Liittynyt: La Heinä 28, 2018 12:33 pm

Re: Armeijan käynyttä nuorta vaasalaisnaista epäillään vakavasta rikoksesta

Viesti Kirjoittaja Lava »

Oikeus ennen kaikkea kirjoitti: La Maalis 16, 2024 6:12 pm
Teräs kirjoitti: La Maalis 16, 2024 6:02 pm
Siis aivan kakarahan tuo on. Kuinka tollaselle on annettu ase?!
23-v. Armeijan käynyt alikessu. Alkanut aktiivisesti harrastaa ammuntaa viimeistään intin jälkeen eli 2–3 v, sitten. Oletettavasti ampumakerhon aktiivijäsen. Ei rikosrekisteriä. Ei siis mitään estettä aseenkantoluvan myöntämiseen!
Tämähän on kuulma ampumaseurassa ollut jo junnusta asti, ja perheessä ammunta harrastuksesta taustaa löytyy myös.
Meri-Mari
Nikke Knakkertton
Viestit: 187
Liittynyt: Ke Elo 14, 2019 11:44 am

Re: Vaasa: Nuori armeijan käynyt nainen suunnitteli kouluampumista

Viesti Kirjoittaja Meri-Mari »

Minkähänlainen koti- ja sukutausta tällä Evitalla on? Vaasassa on ainakin takavuosina vaikuttanut kovana kommunistina tunnettu mies, jolla on sama sukunimi. Nimi on aika harvinainen. Kuten on nimi Evitakin, josta tulee mieleen Evita (Eva) Peron.

Taisi muuten asua, vai asuuko edelleen, juuri Ristinummen asuntoalueella tuo mies.

Mutta tietenkään nämä kaksi henkilöä eivät välttämättä liity mitenkään yhteen. Ja jos nyt sattuisivatkin olemaan sukua toisilleen, niin eihän naisen teosta voi sukua syyllistää.
PaLa100
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: La Maalis 16, 2024 2:13 pm

Re: Vaasa: Nuori armeijan käynyt nainen suunnitteli kouluampumista

Viesti Kirjoittaja PaLa100 »

Meri-Mari kirjoitti: La Maalis 16, 2024 8:38 pm Minkähänlainen koti- ja sukutausta tällä Evitalla on? Vaasassa on ainakin takavuosina vaikuttanut kovana kommunistina tunnettu mies, jolla on sama sukunimi. Nimi on aika harvinainen. Kuten on nimi Evitakin, josta tulee mieleen Evita (Eva) Peron.

Taisi muuten asua, vai asuuko edelleen, juuri Ristinummen asuntoalueella tuo mies.

Mutta tietenkään nämä kaksi henkilöä eivät välttämättä liity mitenkään yhteen. Ja jos nyt sattuisivatkin olemaan sukua toisilleen, niin eihän naisen teosta voi sukua syyllistää.
Tuskinpa ovat ainakaan läheistä sukua, vaikka suht harvinainen sukunimi onkin. Vantaalla kasvanut, ei sisaruksia. Vanhempien sometilejä tai nimiä ei tarvi jakaa. Vaasaan tällä ei ilmeisesti ole muuta linkkiä kuin päätti itse muuttaa opiskelemaan kaupunkiin.
Avatar
Hyperion
Hetty Wainthropp
Viestit: 490
Liittynyt: Pe Marras 16, 2007 4:08 am

Re: Vaasa: Nuori armeijan käynyt nainen suunnitteli kouluampumista

Viesti Kirjoittaja Hyperion »

Oikeus ennen kaikkea kirjoitti: La Maalis 16, 2024 5:56 pm Se, että epäillyn hallussa oli peräti 7 lipasta, puhuu sen puolesta, että tekoa oli jo pitkään suunniteltu. Ei taida olla tavanomaista, että ampumaharrastajalla on enemmän kuin pari lipasta aseeseensa.
Epäillyn harrastamaa lajia ja seuraa ei ole ollut julkisuudessa, joten sitä en kommentoi. Sen sijaan useat ovat jo todenneet, että toiminnallisissa lajeissa käytettäviin aseisiin on useita lippaita käytännön syistä. Tämän kyseisissä lajeissa yleisimpiin kuuluvan pistoolin mukana toimitetaan 3, kahden yleisimmän toiminnallisen lajin peruskoulutuksessa on pakko olla 3, suositellaan vähintään 5 ja hyvin tyypillistä on esim. 10 kisalipasta ja 5-10 treenilipasta. Lippaat kuluvat ja tarvitsevat korjausta useammin kuin pistoolin muut osat.

Sinällään vaikuttaa uskottavalta, että epäilty olisi saanut luvan hiljattain, koska on käynyt aloittelijoille tarkoitetun kurssin noin vuosi sitten, joka sopisi siihen, että on aloittanut alkuvuodesta 2022.
Paikalla
Oikeus ennen kaikkea
Hercule Poirot
Viestit: 7747
Liittynyt: Ti Maalis 30, 2021 2:48 pm

Re: Vaasa: Nuori armeijan käynyt nainen suunnitteli kouluampumista

Viesti Kirjoittaja Oikeus ennen kaikkea »

KOULUISKUN suunnittelusta epäillyn naisen puolustus kiistää rikosepäilyn ja vahingoittamistarkoituksen.
– Hän kiistää, että olisi syyllistynyt mihinkään rikolliseen menettelyyn. Hänellä ei ole ikinä ollut tarkoitus vahingoittaa ketään toista ihmistä, 23-vuotiaan naisen asianajaja Anni-Leena Träskbäck kertoo Ilta-Sanomille.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010299203.html
Avatar
K.O
Frank Drebin
Viestit: 394
Liittynyt: To Heinä 30, 2020 9:49 am

Re: Vaasa: Nuori armeijan käynyt nainen suunnitteli kouluampumista

Viesti Kirjoittaja K.O »



Kuten arvata saattoikin. Ei myönnä mitään. Harmitonta jutustelua vain. :lol:
Avatar
Jasonnn
Christopher Lorenzo
Viestit: 1601
Liittynyt: To Elo 01, 2019 9:17 pm

Re: Vaasa: Nuori armeijan käynyt nainen suunnitteli kouluampumista

Viesti Kirjoittaja Jasonnn »



Mitä muutakaan he voivat? Tekijä vähän silmiä räpsyttelee oikeudessa niin eiköhän sukupuoli alennuksen kanssa saada joku tuomio mikä herättää keskustelua..
Annabelle
Sofia Karppi
Viestit: 410
Liittynyt: To Helmi 25, 2021 3:43 am

Re: Armeijan käynyttä nuorta vaasalaisnaista epäillään vakavasta rikoksesta

Viesti Kirjoittaja Annabelle »

meitzi kirjoitti: La Maalis 16, 2024 4:49 am
Hank Voight kirjoitti: La Maalis 16, 2024 3:26 am Juu eihän noista koskaan tiedä. Toiset vain uhkailee, toiset ei jätä siihen. Mutta ainakin ase oli videolla aito. Ja ainakin näin keittiöpsykologin koulutuksella sanoisin, että kyllä videolla esiintyi selvästi todellisuudesta irrallaan oleva henkilö. Juttu myös oli sen mukaista.
Sen verran itkuinen ja nieleskellen tehty video, että taisi olla ennemminkin pelkkää haaveilua ja avunhuuto.

Minä en ainakaan tiedä miten ajastaisin minnekään viestin, mutta olen tavallisen vakuuttunut, ettei sen selvittämiseen varttia kauempaa menisi. Ja tiedän myös sen, että jos pistän someen tuollaisen videon, niin sitä ei julkaista ennen kuin aikaisintaan silloin, kun ollaan jo toteuttamassa ja vedetään liikkuvat taakse.

Ja siis oikein hyvä juttu, ettei ollut toteutuskelpoinen haave. Parempana mä pidän sellaista ihmistä, joka ei pystykään tuollaiseen, kuin sellaista, joka pystyy.

Ei ole itkuinen videolla, vaan esiintyy sillä tavoin, että esiintyminen miellyttää tietynlaisia miehiä. Analysoin asian tässä ketjussa aiemmin.
"SUPO:n tusinapassipolisit, jotka nettejäkin terrorisoi ovat jo fyysisestikin virkansa ryypänneitä, narkkareita, huume diilereitä, henkisesti loppuun poltettuja hylsyjä ja isomahasekopäitä."
-Tv:sta Tuttu Arto
Annabelle
Sofia Karppi
Viestit: 410
Liittynyt: To Helmi 25, 2021 3:43 am

Re: Armeijan käynyttä nuorta vaasalaisnaista epäillään vakavasta rikoksesta

Viesti Kirjoittaja Annabelle »

AustinPertti kirjoitti: La Maalis 16, 2024 1:11 pm Hämmästelen, miten vahvasti tapaukseen liitetään, niin uutisoinnissa kuin keskustelussa, asepalveluksen suorittaminen. En muista, että tapauksissa joissa epäiltynä on ollut toisen sukupuolen edustaja, asia olisi noussut yhtä vahvasti esille, jos ollenkaan.
Nice shirt kirjoitti: La Maalis 16, 2024 12:00 pm Tässä nähdään, että "terveille, ei diagnosoiduille" annetut aseluvat eivät ole mikään tae turvallisuudesta.
Eikai sellaisia takeita ole olemassakaan, koska päätökset tehdään henkilön sen hetkisen soveltuvuuden ja käyttötarkoitus huomioon ottaen mukaan. Suomessa nämä asiat ovat kyllä jo melko tiukat, menneistä tapahtumista johtuen. Hyvä niin.
Ynnä ylipäätään itse ihmettelen sitä, että MITEN yleisessä keskustelussa asepalveluksen suorittaminen viitataan usein olemaan takuu henkiön "psykkisestä kestävyydestä". Mihin tällä viitataan; metsässä leiriytymiseen, aseen käsittelyyn, käskyjen vastaanottamiseen vai tiimityöskentelyyn.... Leiriytymistä ja tiimityöskentelyä pääsee harjoittamaan monessa muussakin harrastuksessa jo vaikka lapsesta asti, aseiden käsittely taas aina viittaa lopputulemaan, joka on ihmisten tai eläinten tappaminen, eikä sellainen vaadi "psyykkistä kestävyytta" vaan tuhoaa sitä.
"SUPO:n tusinapassipolisit, jotka nettejäkin terrorisoi ovat jo fyysisestikin virkansa ryypänneitä, narkkareita, huume diilereitä, henkisesti loppuun poltettuja hylsyjä ja isomahasekopäitä."
-Tv:sta Tuttu Arto
Vastaa Viestiin