Ryöstäjälle vankeutta Kotkassa

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17119
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Ryöstäjälle vankeutta Kotkassa

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Kyllä tästä ryöstöstä täällä jo piti juttua oleman, mutta ei näemmä ollut...

Kommandopipoiselle ryöstäjälle ehdotonta vankeutta

Helmikuussa Kotkassa Rauhalan Siwa-myymälän ryöstänyt kotkalainen 23-vuotias Jarmo Kalervo Toivonen tuomittiin perjantaina Kotkan käräjäoikeudessa lukuisista omaisuusrikoksista ehdottomaan kolmen vuoden ja kahden kuukauden vankeusrangaistukseen. Vankeudesta syytteisiinsä vastannut Toivonen määrättiin pidettäväksi edelleen vangittuna.

Toivonen ryösti Siwa-myymälän kommandopipoon ja sadeviittaan naamioituneena ja puukolla aseistautuneena. Saaliikseen hän sai 670 euroa, jotka saatiin viittä euroa lukuunottamatta takaisin.

Toivosen nappasi kiinni koiran kanssa liikkeellä ollut poliisi, jota hän myös uhkasi puukolla. Tästä tuli syyte virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Siwaan kohdistuneen törkeän ryöstön lisäksi Toivosen syytelistalla oli toukokuun lopulla Kotkassa Kauppakadun R-Kioskiin kohdistunut ryöstö, jossa hän löi kioskin naismyyjää 1,5:n litran juomapullolla päähän. Lisäksi hän kaatoi naisen lattialle ja potki tätä kylkeen. Saaliikseen hän nappasi juomapullon ja 1 110 euroa rahaa.

Ryöstöjen lisäksi Toivosella oli tilillään useita eri liikkeisiin kohdistuneita näpistyksiä, joissa saaliina oli useimmiten olutta.


http://www.kymensanomat.fi/

Melkoisen häikäilemätön nulkki. Joutaisi istumaan kyllä pidempäänkin, mutta hyvä näinkin.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Aariel
Vic Mackey
Viestit: 1955
Liittynyt: Pe Huhti 20, 2007 12:02 pm

Re: Ryöstäjälle vankeutta Kotkassa

Viesti Kirjoittaja Aariel »

Doctor Lecter kirjoitti:Kyllä tästä ryöstöstä täällä jo piti juttua oleman, mutta ei näemmä ollut...



Toivonen ryösti Siwa-myymälän kommandopipoon ja sadeviittaan naamioituneena ja puukolla aseistautuneena. Saaliikseen hän sai 670 euroa, jotka saatiin viittä euroa lukuunottamatta takaisin.
Ei saisi nauraa, mutta jotenkin tuo lausahdus kuulostaa hassulle, kun kelaa mitä ko. tyyppi on vitosellaan ostanut. "Pari pussii irtokarkkei, kiitoos"

Itse asiaan, kuten Lecter sanoikin, törkeä tyyppi. Ryöstää tuollaisia pikkupaikkoja ja pahoinpidellä naismyyjää. Hyihyi.
Vastaa Viestiin