Liperi 27.2.2024: aviomiestä epäillään vaimonsa murhasta

Otsikon mukaisesti. Myös onnettomuudet pienistä suuriin. Pohjustamattomat keskustelunavaukset.
janita
Jane Marple
Viestit: 1015
Liittynyt: Ke Touko 13, 2009 5:58 pm

Re: Liperi 27.2.2024: aviomiestä epäillään vaimonsa murhasta

Viesti Kirjoittaja janita »

Sissi kirjoitti: Su Maalis 17, 2024 8:14 pm Aviomiehen kannalta saattaa olla montakin vaikeaa asiaa: avioerossa lapset määrätään lähes poikkeuksetta äidille ja isä saa tapaamisoikeuden ja elatusmaksut maksettavakseen.
Tää on ihan vanhentunutta tietoa tänä päivänä. Lapset lähtökohtaisesti määrätään sille, joka jää vanhaan kotiin asumaan. Ja nykyään 50/50-asuminen on uusi normi, joka määrätään käytännössä aina jos vanhempien asuinetäisyys sen mahdollistaa. Elareitakaan ei vuoroasumisessa yleensä liiku, jollei vanhempien tulot aivan merkittävästi eroa.
Lastenhuoltolakia on uudistettu ihan muutama vuosi sitten. Mun mies hakee paraikaa vahvistettua tapaamisoikeutta exänsä pojalle, jonka isä ei edes ole (on kyllä vuoroasunut meillä tähänkin asti mutta ilman paperia) ja eiköhän se tule tuomioon vähintään 10 päivän kuukausittaisella luonapidolla :) ja huom.ei ole edes isä! Voin vahvistaa muutaman viikon päästä miten kävi.
Grisse Blanco
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: La Maalis 09, 2024 5:22 pm

Re: Liperi 27.2.2024: aviomiestä epäillään vaimonsa murhasta

Viesti Kirjoittaja Grisse Blanco »

Ei kai sitä edes mitenkään määrätä välttämättä? Meillä on ollut vuoroviikkosysteemi erosta lähtien ja me kyllä "määrättiin" se ihan itse. Lapsilisät laitetaan puoliksi myös.
Vastaa Viestiin