Mustalaiset

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Teratilasto
Jack Taylor
Viestit: 19
Liittynyt: Ke Helmi 21, 2024 3:25 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Teratilasto »

Sipi kirjoitti: Ti Huhti 23, 2024 10:36 pm
Teratilasto kirjoitti: Ti Huhti 23, 2024 6:50 pm ...
Kiitos kun linkitit tuon tilaston. Tätä juuri tarkoitan. Romanithan tästä ilmeisesti hermoistuivat, kun heidät on tilastoitu erillisenä ryhmänä eikä suomalaisina. Onhan se joissain yhteyksissä varmasti ikävää, mutta rikosten tilastoinnissa havainnollista. Jos he toivovat, että heitä kohdellaan suomalaisina, he voisivat käyttäytyä kuten suomalaiset. Tai käyttäytyä ylipäätään.
Kaikki haluavat olla suomalaisia, paitsi silloin kun ovat esillä positiivisessa mielessä. Silloin ollaan aina omaa etnistä heimoa ja korostetaan omaa hyvyyttä suomalaisten kustannuksella ja usein vieläpä suomalaisia moittien tai vähintään opastaen; miten meidän pitäisi ottaa mallia milloin mistäkin. Sitten kun ollaan esillä negatiivisessa mielessä, niin taas halutaan olla suomalaisia, jotta ikävät tosiasiat häivytetään valtaväestön piikkiin.
jasso
Neuvoja-Jack
Viestit: 584
Liittynyt: Ke Huhti 29, 2020 7:29 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja jasso »

Vuoden 2021 lopulla nainen uhkaili Tokmannin vartijaa sanomalla, että kiroaa tämän lapset kuolleiksi.
Hoi sie mie kirroon siun lapset kuolleiksi, kun et antanut miun ostaa tätä hameen alla ollutta kaljakoria.
Lainattu: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/bb5a ... 4a51c35733

Ja lopuksi arvoitus. Millä maalla on vähiten mustalaisia?
- Työmaalla
Bouneri
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Ma Huhti 08, 2024 8:22 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Bouneri »

Sanomalehti Keskisuomalaisessa otsikolla:

Jyväskylän Linkki-​puukotus: Matkustajat joutuivat todistamaan, kun mies löi toista veitsellä – "En hirveästi halunnut katsoa"

Jotain kärhämää siinä oli. Yhtäkkiä asianomistaja syöksyi bussin perälle ja perässä tuli vastaaja. Sitten huomasin, että siinä oli puukko. En hirveästi halunnut katsoa, kun se oli hyvin lähellä.

Muun muassa näin muisteli keskiviikkoillan 3. tammikuuta tapahtumia Jyväskylän paikallisliikenteen linja-autossa töistä kotiin menossa ollut nainen Keski-Suomen käräjäoikeudessa tiistaina.

Vaikka linja-auto on rikoksen tekopaikkana poikkeuksellinen, oli tapon yrityksestä 40-vuotiaalle jyväskyläläismiehelle luettu syyte varsin tyypillinen: päihtynyt mies löi veitsellä entuudestaan tuntemaansa 34-vuotiasta miestä aiempien erimielisyyksien vuoksi.

– Kuuntelin kuulokkeet päässä musiikkia ja katsoin puhelinta. En tiedä, mikä sytyttävä tekijä tilanteessa oli. Havahduin, kun kuulin kovan pamauksen. Toinen mies meni meikäläisen ohi bussin takaosaan. Lattialla oli verta. Toisella miehellä oli kädessään veitsi. Sitten tuli pelko, että käykö itselle jotakin. Tilanne vaikutti uhkaavalta, arvioi toinen oikeudessa todistajana kuultu matkustaja.

Poliisikuulusteluissa ja käräjäoikeudelle antamassaan ennakkovastauksessa syytetty mies kiisti syyllisyytensä ja olleensa lainkaan linja-autossa. Oikeudessa mies kuitenkin myönsi teon syyttäjän toissijaisen syytteen mukaisesti törkeänä pahoinpitelynä.

Pääpiirteittäin tapahtuminen kulusta ei ollut riitaa. Entuudestaan tutut miehet kohtasivat sattumalta Jyväskylän keskustassa, jossa käytiin keskustelua. Nuorempi mies astui Forumin edessä linja-autoon ja istui etuosassa sijaitsevalle penkille. Perässä samaan autoon nousi vanhempi mies, joka istui miehen viereen.

Matka ehätti jatkua jonkin matkaa, kunnes vanhempi löi nuorempaa veitsellä kasvoihin. Nuorempi pakeni linja-auton takaosaan vanhempi mies perässään. Linja-auto pysähtyi Seppälän Prisman kohdalle, jossa tekijä pakeni paikalta. Poliisi tavoitti epäillyn seuraavana päivänä, mistä lähtien hän ollut vangittuna.

Oikeudessa syytetty perusteli vaikenemistaan kuulusteluissa sillä, ettei hänen tapanaan ole puhua poliisille. Nyt hän vakuutti kertovansa totuuden.

– Olin menossa ryyppäämään kaverin luo. Tarkoitus ei ollut tapella tai lyödä, mutta asiat vaan kärjistyivät. Meille tuli sanaharkkaa. Alkoi keljuilemaan mulle naisista. Sisäpuolella uhkaili väkivallalla ja puhui rumia mun naisesta.

– Linkkuveitsi oli taskussa, kun olin tulossa hevostallilta. Sillä löin naamaan. Oli ihan tarkoitus lyödä. Olisin voinut tappaa, jos olisin halunnut ja lyödä useita kymmeniä kertoja, videoyhteyden välityksellä vankilasta kuultu mies kertoi.

Aiempien erimielisyyksien hän kertoi liittyvän väkivaltaan, jota hän väitti miehen kohdistaneen sekä häneen että hänen vaimoonsa.

Veitsen iskun kasvoihinsa saaneen miehen kuulemista lykättiin toukokuulle, koska paikalle ei tiistaina järjestynyt tulkkia. Tuolloin kuullaan myös loppulausunnot. Haastehakemuksen mukaan syyttäjä vaatii miehen tuomitsemista tapon yrityksestä 3,5 vuoden vankeuteen. Asianomistaja vaatii mieheltä yhteensä liki 25 000 euron vahingonkorvauksia muun muassa kärsimyksestä, kivusta ja särystä sekä kosmeettisesta haitasta.
RL11/6
Axel Foley
Viestit: 2218
Liittynyt: Pe Elo 07, 2020 9:53 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja RL11/6 »

Onko kellään sitä hautausmaavideota?

Perinteisesti emänsäkoinijat ovat Jeesusihmisiä, mutta vain facebookissa. Nämä haudanhäpäisyt ovat klassista mustalaisuutta.
Avatar
Ifigeneia
Rico Tubbs
Viestit: 1238
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »

Bouneri kirjoitti: Ke Huhti 24, 2024 9:18 am Sanomalehti Keskisuomalaisessa

...

Veitsen iskun kasvoihinsa saaneen miehen kuulemista lykättiin toukokuulle, koska paikalle ei tiistaina järjestynyt tulkkia.

...
Pitääkö romanienkin nykyään voida asioida omalla kielellään, vai oliko tämä joku Romanian romani?
Huutaja Jaana
Vic Mackey
Viestit: 1970
Liittynyt: Pe Joulu 09, 2022 8:54 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Huutaja Jaana »

RL11/6 kirjoitti: Ke Huhti 24, 2024 9:37 am Onko kellään sitä hautausmaavideota?

Perinteisesti emänsäkoinijat ovat Jeesusihmisiä, mutta vain facebookissa. Nämä haudanhäpäisyt ovat klassista mustalaisuutta.
Kenen hautoja on kuka häpäissyt ja miksi?

Nyt on jopa manneiksikin alhaista...
soitit 112 vaa kaljarahan perässä
Voimamies lahest
Harjunpää
Viestit: 298
Liittynyt: Ke Touko 04, 2022 6:53 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Voimamies lahest »

Mannet alhaisia ?
Surkeanpaa ihmispaska rotua ei löydy edes lähi-idän kamelinpaska hökötyksistä.
Mäntyharjun ihmemies
lonesjucca
Armas Tammelin
Viestit: 80
Liittynyt: Ke Heinä 26, 2023 9:26 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja lonesjucca »

Blank? kirjoitti: Ti Huhti 23, 2024 7:00 am
Uranus kirjoitti: Ma Huhti 22, 2024 4:23 pm Henkilökohtaisesti huomaan reagoivani tähän tapaukseen isosti. Minulle kävi aikoinaan Tampereella niin, että helvetillisessä humalassa otin taksin hotellille. Tosin eihän se mikään oikea taksi ollut vaan huomasin hypänneeni mustalaisten kyytiin. Kyyti ei tosiaan mennyt mun hotellille vaan autoon haettiin joku Tamara jolle minusta alettiin puuhaamaan aviomiestä.

Viinaa tarjottiin koko ajan, en kuitenkaan uskaltanut ottaa naukkua koska pelotti menettää viimeinenkin kontrolli. Pian autosta "loppui" bensa mutta sopivasti kylmäautomaatin kohdalla ja minua pyydettiin tankkaamaan (lue pakotettiin). Yrittivät saada mut tankkaamaan kortilla, mutta suostuin tankkaamaan 20 euron setelillä. Sanoin ettei ole katetta kortilla (mikä ei varmaan ollut edes iso vale).

Reissu päättyi lopulta siihen, että minut heitettiin autosta ulos jollakin teollisuusalueella tms. Suihkuttivat naamaani kyynelkaasua ja veivät puhelimen. Paikalle saapunut sivullinen kuorma-autokuski minut sitten löysi ja soitti apua. Oli saatanan pelottava kokemus ja näin jälkikäteen ajateltuna olin lopulta jopa onnekas koska ei jäänyt mitään pysyviä vammoja. Henkisesti oli kova paikka.

Mutta pointtini on se, että ei se uhrin syyllistäminen aina ole se ainoa näkökulma.
Itselläni samansuuntainen kokemus Helsingistä. Hyppäsin ns. tukka täynnä "taksiin", johon hetken matkustuksen jälkeen hyppäsi myös pari mustalaisukkoa takapenkille viereeni. Naisia ei mukana, eikä niistä puhettakaan. Tarina päättyi n. Puolen tunnin - tunnin päästä ryöstettynä itä-helsinkiläiseen lumihankeen, onneksi muutaman sadan metrin päähän kotoa. Rahaa hävisi tililtä,, kun uhkailuna nostin mutta onneksi automaatilla valvontakamerat, joiden kuvan perusteella vakuutus korvasi osan. Henkiset kolhut oli pahimmatt tietysti, mutta kyllä nekin on tässä 15+ vuoden aikana hälvenneet.
Itsepetos teillä molemmilla vahvana. Olette molemmat menneet mustalaisten kyytiin, ette taksiin.

Takseissa on sellainen keltainen kupu katolla, tai sellainen tilataan apilla.

Taksi ei ole mersu, jossa on kaksi lihavaa mustalaista.

Siirretty Sipoon kylmäasemalla ruumis-ketjusta
-NILS-
murhe
Lauri Hanhivaara
Viestit: 134
Liittynyt: Su Joulu 25, 2022 8:48 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja murhe »

Vielä nytkin liian monet romanit on liikenteessä HEVOSKÄRRY-asenteella . !
Blank?
Jack Taylor
Viestit: 16
Liittynyt: La Loka 07, 2023 6:01 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Blank? »

↑↑

Ei itsepetosta. Jumalatonta humalaa kylläkin, sekä laimeina lieventävinä asianhaaroina: vain yksi nuorehko mies kuskin paikalla (lähtötilanteessa), eikä muistaakseni yhtään mersukaan tilanteessa.

Mutta ei tuota puolustella tarvitse. Saatanan typerä keikka, jossa onneksi ei käynyt pahemmin.
Sipi
Jack Bauer
Viestit: 961
Liittynyt: Ke Tammi 03, 2018 10:58 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Sipi »

Olisko tämänpäiväinen Nekalan ammuskelu myös mustalaisten tekosia? Kaikki palaset sopisivat nyt vähän liian hyvin yhteen. Tietoa?
Rockyfist
Frank Drebin
Viestit: 387
Liittynyt: To Kesä 08, 2023 2:13 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Rockyfist »

^
Itse otin tietoisen riskin istuttuani mustalaisten kyytiin baari-illan jälkeen. Olin liian voiman tunnoissa ja halusin jännitystä. Tiesin, että yrittävät ryöstää minut jossain vaiheessa ja mainitsinkin siitä matkan alussa. Ja miten kävikään? Alkoi legendaariset onko sulla luottotiedot kunnossa ja vittumaisiin paikkoihin viennit.

Mikä tärkeintä, koijasin heitä ja säästyin ryöstöltä, kiristykseltä ja varmalta pahoinpitelyltä ja niille itselle jäi velat jotka yritti mun päälle.

Vittu oon hölmö, mutta onnellinen. Terveisiä teille jos tunnistatte mut. Varmaan vituttaa…

Elämässä pitää olla joskus jännitystä.
Luulin, että se on kuollut, mutta se onkin aloittanut koteloitumisen.
Avatar
Afrikka
Martin Beck
Viestit: 798
Liittynyt: Ti Loka 31, 2023 12:56 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Afrikka »

jasso kirjoitti: Ke Huhti 24, 2024 7:30 am
Vuoden 2021 lopulla nainen uhkaili Tokmannin vartijaa sanomalla, että kiroaa tämän lapset kuolleiksi.
Hoi sie mie kirroon siun lapset kuolleiksi, kun et antanut miun ostaa tätä hameen alla ollutta kaljakoria.
Lainattu: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/bb5a ... 4a51c35733

Ja lopuksi arvoitus. Millä maalla on vähiten mustalaisia?
- Työmaalla
Ja kuka on syypää ihmisten työttömyyteen? Ei ainakaan rasistiset työnantajat. Paha päästä töihin kunnolliseksi ihmiseksi kun ei anneta edes yhtä mahdollisuutta olla osana porvareiden yhteiskuntaa. Tosin, jos porvareita ja ahneita yrittäjiä pidetään ihailtavina tässä maassa, niin en edes haluaisi sellaisille töihin.

Olisihan se noloa maksaa romanille samaa palkkaa kuin ei-romanille työkolleegalle, joka tekee samaa hommaa.

Jos ihmiset antaisivat arvostusta kunnollisille romaneille ja kuuntelisivat heitä, niin uskon että elämä Suomessa helpottuisi.
THS
Hetty Wainthropp
Viestit: 470
Liittynyt: To Helmi 04, 2016 12:29 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja THS »

Pössiperk kirjoitti: Ti Huhti 16, 2024 10:07 pm ”Romanien kulttuuriin perustuu vanhempien kunnioittamiseen ja monet säännöt liittyvätkin tähän. Käytösetiketti on erilainen kuin valtaväestöllä ja keskeistä onkin, että hyviä käytöstapoja vaalitaan.

Kunnioitus on tärkeä asia ja se näkyy monissa tilanteissa!

Se on myös romanikulttuurissa selvää, että näitä sääntöjä noudatetaan ilman muuta.

Lapset opetetaan pienestä pitäen toimimaan oikein ja heille opetetaan, miksi se on niin tärkeää.”

Lähde: Romanit.fi

En tiiä saatana pitääkö paikkansa ainakaan niillä seuduilla missä oon vaikuttanut. Oiskohan jossain muilla kylillä sitten enemmän tällasta oikein toimimista?
"Lapset opetetaan pienestä pitäen toimimaan oikein ja heille opetetaan, miksi se on niin tärkeää.”" Tottahan tuo on. Se oikein toimiminen vain on mustalaiskulttuurin mukaista mikä on monin paikoin rikollista lain mukaan. Vanhempien kunnioittaminenkin koskee vain mustalaisia. Se ei koske valkolaisia. Muuten olisivat laittaneet kuriin noi tuota rikkovat.
:D
Tontta82
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: To Elo 10, 2023 5:09 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Tontta82 »

Opa on näköjään tehnyt tuoreen minidokkarin(40min)joka putkahti eilen tubeen romaanien henkirikollisuudesta!. haastiksia ja testejä parion kaverin kanssa että moneen juottolaan he pääsevät sisään!!

https://www.youtube.com/watch?v=YVSX8voXHvw
Vastaa Viestiin