Mustalaiset

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Voimamies lahest
Harjunpää
Viestit: 310
Liittynyt: Ke Touko 04, 2022 6:53 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Voimamies lahest »

VUONNA 1993 syntynyt mies tuomittiin tapon yrityksestä vankeuteen. Mies ampui naista alavatsaan naisen kotona, jossa paikalla olivat myös naisen kolme alaikäistä lasta.
Mies oli jo aiemmin uhkaillut naista ja tämän sukua. Naisen veli oli aiemmin puukottanut miehen veljeä, ja mies oli uhkaillut koko naisen sukua

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Timi Sebastian Allan Palmin laittomasta uhkauksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta, murhan yrityksestä sekä törkeästä kotirauhan rikkomisesta kahdeksan vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeuteen.
Helsingin hovioikeudessa murhan yritys muuttui tapon yritykseksi. Samalla miehen rangaistusta alennettiin neljään vuoteen ja yhdeksään kuukauteen.
Mäntyharjun ihmemies
Huutaja Jaana
Axel Foley
Viestit: 2011
Liittynyt: Pe Joulu 09, 2022 8:54 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Huutaja Jaana »

"Murhan yritys muuttui tapon yritykseksi" vittu mitä paskaa.
soitit 112 vaa kaljarahan perässä
LiamNeeson
Alibin satunnaislukija
Viestit: 68
Liittynyt: Su Joulu 10, 2023 12:19 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja LiamNeeson »

Melkoista tekstiä kaaleet tänne ryhmässä. Mutta siellähän on vain yksi kirjoittaja eli tämä "Nimetön osallistuja".
-evp hutkiva tutkija-
Avatar
Medborgare
Harjunpää
Viestit: 337
Liittynyt: Ma Joulu 10, 2012 11:40 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Medborgare »

Huutaja Jaana kirjoitti: Ma Touko 06, 2024 11:55 am "Murhan yritys muuttui tapon yritykseksi" vittu mitä paskaa.
Ehkä ovat hovioikeudessa ajatelleet valtiontalouden säästöjä:

Mitä vähemmän aikaa linnassa, ja mitä nopeammin pääsee niittaamaan lisää mustalaisia tai kuolee ehkä itse, sitä suurempi säästö.
Win-Win.
Maan tavan mukaan asialla ovat nimettömät sankarit, jotka ovat erityisen aktiivisia murha.info -sivustolla ja Iltalehden keskustelusivuilla, jotka ovat suomenkielisen netin surkeimmat likaviemärit.

http://www.mikkoniskasaari.fi/node/181
Huutaja Jaana
Axel Foley
Viestit: 2011
Liittynyt: Pe Joulu 09, 2022 8:54 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Huutaja Jaana »

^ Hah totta eikä uhristakaan voi pyytää samaa hintaa kuin "ihmisestä"...
soitit 112 vaa kaljarahan perässä
Gentle
Theo Kojak
Viestit: 1165
Liittynyt: To Maalis 12, 2020 3:19 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Gentle »

Ihmetyttää kyllä millä perusteella muuttui tapon yritykseksi. Selkeä kosto uhkailuineen.
Carl Adenauer
Poliisikoira Rex
Viestit: 273
Liittynyt: Ke Huhti 05, 2023 5:44 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Carl Adenauer »

Turussa nämä 500 vuotta kotoutumista harjoitelleet ammuskelleet vähän Mersussa, ilmeisesti ihan naiset asialla.
Koska kielletään nämä heimovaatteet? Kun yli puolet on lusinut, ja työttömät ajelee Mersuilla, joka toisen nimissä, mutta näiden vakituisessa käytössä. Ei onnistuisi Suomalaiselta, olisi vouti viemässä autoa pois vaikka kenen nimissä. On viety, jopa keskeneräisiä rahoitusyhtiöiden autoja, mutta olisi kai rasismia, jos näille samat säännöt.
Heidän elämäntapansa kun on : Suomalaisten kusettaminen, jatkuva varastelu kaikkialta, insesti, säännöllisesti ammuskelua, puukko taskussa ja jatkuvasti joistain suvuista melkein kaikki linnassa. Tämä aivan yleistä tietoa.
Ratkaisu että kulmahousut ja hameet pois, samoin kun Suomalaisten vaatetukseen puututaan. Järjestäytynyttä hommaa, minkä poliisikin myöntänyt, heimon vanhemmat ohjeistaa nuorempia.
Mamujen/toisen polven mamujen, sekä mustalaisten rikostilastoja ei enää julkaista kuten ennen, olisi varmasti totuus liian syrjivää, ellei jopa rasistista. Se korttihan aina vedetään esiin, kun tämän kansanryhmän tai mamujen rikoksista kerrotaan. Vain räikeimmät tapaukset tulevat esiin,
muuten homma ei eroa näistä paljon mainostetuista jr-ryhmistä. Ainoastaan rikokset paljon törkeämpiä ja alhaisempia.
Mitähän sitten tapahtuisi, jos Suomalaiset alkaisivat joko kusettaa tai ryöstää mustalaisvanhuksia, eli toimia samoin kun he?? Olisi varmasti viharikosta ja kauhea kohu, miten törkeää! Heidän tekemänä vain osa kulttuuria, jonka esimerkiksi ammattivalehtelija ja kusettaja Tarki oppinut, kuten media kertoo. Siellä menee vaalea pää mannejen joukossa suorissa housuissa osana sukua, ja uhrina nyt viimeksi Suomalaisvanhus, jonka morsiamensa kanssa putsasi.Siis mustalais akan!
Voiko alemmaksi enää Suomalainen mies vajota ???
Avatar
Ifigeneia
Rico Tubbs
Viestit: 1282
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »

Voimamies lahest kirjoitti: Ma Touko 06, 2024 8:51 am VUONNA 1993 syntynyt mies tuomittiin tapon yrityksestä vankeuteen. Mies ampui naista alavatsaan naisen kotona, jossa paikalla olivat myös naisen kolme alaikäistä lasta.
Mies oli jo aiemmin uhkaillut naista ja tämän sukua. Naisen veli oli aiemmin puukottanut miehen veljeä, ja mies oli uhkaillut koko naisen sukua
Siinäpä oikein sankarien sankari. Ampuu muijaa, kun ei uskalla varsinaisen eli miespuolisen tahon kimppuun käydä.
Sipi
Jane Marple
Viestit: 1072
Liittynyt: Ke Tammi 03, 2018 10:58 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Sipi »

Onko joku selvillä hiukan tarkemmin, mitä ihmettä tässä maassa tapahtuu? Sen Mäkkäripuukotuksen jälkeen oli kovaa uhoa jotain Sipulia kohtaan, sen jälkeen on ilmeisesti samaan kokonaisuuteen liittyvää väkivaltaa ympäri maata, mm. se huoltoaseman pihan juttu ja nyt tämä Turku. Ovat aktivoituneet väkivaltansa kanssa huomattavasti, ainakin oman tulkintani mukaan.

Jos joku teistä ymmärtää tätä syy-seurauslogiikka (eli kenen eno uhkailee kenenkin suvun puolesta jonkun veljeä ja kenen muija ampuu ketäkin ja kostona mistä?) niin kuulisin mielelläni.

Vai onko nyt kyse siitä, että ne vaan räiskii matalalla kynnyksellä "kaikki vs. kaikki" -tyylillä, kun joku avasi sen ketsuppipullon ja näytti esimerkkiä?

On kyllä erikoista, että näitä ei saada kuriin. Sääliksi käy poliisejakin, jotka joutuvat näitä tutkimaan. On varmaan kohtuullisen voimakasta viranomaisvastaisuutta, täysin pidäkkeetöntä valehtelua ja manipulaatiota ja tahallista harhauttamista. Uskoisin yhtenä isona ongelmana olevan sen, että jos vaikka Allan pelkää henkensä edestä kostoa ja poliisi kuulee häntä, Allan pitää turpansa kiinni, ei tiedä mistään mitään ja illalla sitten menee ja ampuu jonkun. Ja taas kuulustellaan. Allan ei yhtään tiedä mikä häneen meni eikä oikeastaan osaa nimetä ketään, joihin asia liittyy. Ja kun Allan vangitaan, joku serkku astuu kehiin ja ampuu seuraavan. Ja homma on taas lähtöruudussa.

Sellaista olen miettinyt, että olisiko aika perustaa mustalaisille omat vankilat. Siellä sitten sellikaveriksi sen väistettävän vihollissuvun vesa. Ei niitä muutkaan saa sellikavereitaan valita. Ja sinne joku kulttuurisosionomi opettamaan kädestä pitäen, miten toisille ihmisille puhutaan, varastaminen on väärin, asetta ei saa kantaa ja kuntoutus- ja työtoiminnan sijaan voitaisiin aloittaa vaikka luku- ja kirjoitustaidon opettamisesta. Kaikki yhteydet ulkopuolelle valvottuja niin, ettei muut kaaleet pääse sekoittamaan hyvin alkanutta integraatiota. Vähän sellaiseen bootcamp- henkeen siis.

Ja kun vanki sitten oppii pyytämään anteeksi, kiittämään, kuuntelemaan toisia, puhumaan normaalilla äänenvoimakkuudella, erottamaan oman ja toisten omaisuuden toisistaan, liikkumaan ilman kättä pidempää ja tekemään verollista työtä, hän voisi saada ensimmäisen tuetun ja valvotun kahden tunnin miniloman.

Nyt kun he istuvat tavallisten vankien joukossa, he käyttävät niitä samoja keinoja joihin ovat siviilissä tottuneet: Pyrkivät dominoimaan, varastavat, kiristävät, uhoavat ja heidän käytöksensä kuriinlaittaminen lankeaa pitkälti muiden vankien vastuulle. Joku saatanan sosiaaliterapiakokeilu kylpylässä ei näitä veijareita kuntouta.

Olen kuullut puhuttavan siitä, että moni vanha suomalainen jr-ruuna on joutunut ihan tosissaan asettamaan näille rajoja. Hyvä juttu toisaalta, että ovat niin tehneet. On oltava joku taho, joka näille saa jengat asetettua. Kyse on Riihimäestä. En sitten tiedä onko väitteessä perää. Haluaisin uskoa, että toivottavasti. Sellaiset uhkavaatimukset ja pelotteet, että kohtaisivat kerrankin voittajansa tuossa omassa pelissään.

No, tämä on sikäli typerä toive, että väkivaltaa en kannata. Mutta se pelote ja eka kokemus elämässä siitä, että oikeasti joku on vahvempi ja ihan mitä tahansa ei voi tehdä.
Voimamies lahest
Harjunpää
Viestit: 310
Liittynyt: Ke Touko 04, 2022 6:53 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Voimamies lahest »

YHTÄ ihmistä ammuttiin Hartolassa Päijät-Hämeessä sunnuntaina aamuyöllä, kertoo Hämeen poliisi. Poliisi tutkii parhaillaan tapahtumien kulkua.
Epäilty ampuja on poliisin hallussa, ja ampumisen uhri on myös tavoitettu. Asiaa tutkitaan tällä hetkellä rikosnimikkeillä tapon yritys ja ampuma-aserikos, kertoo poliisi.
Mäntyharjun ihmemies
Rockyfist
Sofia Karppi
Viestit: 400
Liittynyt: To Kesä 08, 2023 2:13 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Rockyfist »

*poistettu pieleen mennyt lainaus*tm
Luulin, että se on kuollut, mutta se onkin aloittanut koteloitumisen.
Rockyfist
Sofia Karppi
Viestit: 400
Liittynyt: To Kesä 08, 2023 2:13 am

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Rockyfist »

Sipi kirjoitti: Ti Touko 07, 2024 3:07 pm Sen Mäkkäripuukotuksen jälkeen oli kovaa uhoa jotain Sipulia kohtaan, sen jälkeen on ilmeisesti samaan kokonaisuuteen liittyvää väkivaltaa ympäri maata, mm. se huoltoaseman pihan juttu ja nyt tämä Turku.
On kyllä erikoista, että näitä ei saada kuriin olisiko aika perustaa mustalaisille omat vankilat.
Sipuli ei liity näihin väkivaltatekoihin. Yleensesti ottaen ei mustalaisten verikosto toisia kohti toteudu kuin ihan helvetin harvoin koska ovat kaikki sukua keskenään! Muutaman ikkunan ne saa palasiksi, kun pelottelee toisten sukuja ja sitten on näitä naisten kunniamurhia.

Enemmän mannejen häiriköinti kohdistuu kantasuomalaisiin, haluavat kunnioittaa niiden suomalaisten jälkeläisiä ketkä ne päästi tähän maahan puukottamalla ryöstämällä varastamalla raiskaamalla ja kusemalla päälle ja tunkemalla onkivapoja sotaveteraanirn perseeseen.
Luulin, että se on kuollut, mutta se onkin aloittanut koteloitumisen.
Allieshna
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: Ke Maalis 17, 2021 6:41 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Allieshna »

Onko muuten kukaan liittynyt tuohon kaaleet tänne uuteen ryhmään, joka on yksityinen..?
Millavaan
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1431
Liittynyt: Su Elo 28, 2022 8:31 am
Paikkakunta: Tampere

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Millavaan »

Siitä tää on kiva foorumi kun täällä ymmärretään että mustalaisten rikokset ja tötöilyt on hauskaa viihdettä. Ja kirjoitustaito tai siis sen puute. Jos sen sanoo muualla niin sua pidetään sairaana.
Avatar
Ifigeneia
Rico Tubbs
Viestit: 1282
Liittynyt: La Helmi 18, 2023 7:16 pm

Re: Mustalaiset

Viesti Kirjoittaja Ifigeneia »

Romaneita voi käyttää varoittavana esimerkkinä mihin kunniakäsitykseen ja misogyniaan (tarkemmin sanottuna pitäisi kai puhua miessukupuolen suosimisesta?) perustuva kulttuuri päätyy länsimaisessa maassa: takertumaan vanhanaikaisiin perinteisiin kynsin hampain. Eli muslimikansojen kanssa ei tule menemään yhtään sen paremmin.

Jokainen perinteistä irtioton ottava ihminen on tietysti voitto. Mutta onko tämän sortin menestyminen, eli että jotkut yksittäistapaukset kyllästyvät kulttuurinsa idioottimaisuuksiin, niin suuri suksee koko kansankunnan kannalta ajateltuna, että ilman muuta kannattaa sietää loppujen perseilyä? Näiden jotka eivät perinteistään irtipäästä vaikka nirri menisi.

Miksi ovet ei aukene meille? Onko rotumme syytä tää? Mitenkäs olisi että kulttuurin...
Vastaa Viestiin