Tallinnasta löytyi pikkutyttö 11.10, missä on äiti??

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Harriet Makepeace

Viesti Kirjoittaja Harriet Makepeace »

Lapsi voi olla suomalainenkin, mutta mielestäni ei kovin todennäköinen.Ehkä lapsi on venäläinen, ja venäläiset Virossa eivät juurikaan käsittääkseni virolaisia lehtiä lue, joten kukaan mahd sukulaisista ei ole huomannut lapsen kuvaa lehdessä.
Ehkä lapsi ei reagoi puheeseen , kun on pelokas, traumatisoitunut tms

Poliisi ei ole edelleen saanut mitään tolkkua tähän.
Piksutus
Susikoski
Viestit: 48
Liittynyt: Ke Huhti 09, 2008 3:20 pm

Viesti Kirjoittaja Piksutus »

Surullinen tapaus, väkisinkin herää ajatus että äidille tai isälle on sattunut jotain...lapsen löytymispaikka on sellainen, että kukapa tietää :roll:
Auton ovet auki ja äiti/isä kyytiin ja...Toivotaan että jokin selitys löytyy.
- Paha saa palkkansa-
kakojootti
Olivia Benson
Viestit: 707
Liittynyt: Ti Kesä 24, 2008 5:07 pm
Paikkakunta: karu pohjola

Viesti Kirjoittaja kakojootti »

Ladybird kirjoitti:En noista kuvista näe tarkkaan, mutta eihän tuo tytön paita satu olemaan suomalaisesta äitiyspakkauksesta? Muistuttaa kovasti esikoiseni pakkauksessa ollutta paitaa, johon kuului myös samaa kuosia olevat housut.

Noh, vaikka olisikin suomalaisesta äitiyspakkauksesta, niin eihän se tietenkään mitään kerro. Varmaan täältä viedään aika paljon lastenvaatteita Viroon ja Venäjälle hyväntekeväisyysjärjestöjen toimesta. Tällöin tietty voisi ajatella että tyttö olisi köyhistä oloista kotoisin.

Sääliksi käy pientä :cry: . Toivottavasti vanhemmat löydetään pian.
kyllä ainakin mun muksulla oli pienenä juuri tuommoiset vetimet äitiyspakkauksessa. mut voihan ne olla lahjoituksiakin suomesta viroon.
Kyllä skitskofrenia aina yksin olemisen voittaa.
Harriet Makepeace

Viesti Kirjoittaja Harriet Makepeace »

Viron poliisi on aloittanut rikostutkinnan tapauksen tiimoilta, rikosnimike on tässä vaiheessa pahoinpitely, kyseessä ei ole siis heitteillejättö tms

Lapsen terveydentilaa tutkitaan sairaalassa, hän on lääkärin mukaan aliravittu ja hän kärsi sairaalaan saapuessa hypotermiasta, joten on voinut olla heitteillä pidemmänkin ajan.

http://www.tallinnapostimees.ee/?id=40461
miinushka
Olivia Benson
Viestit: 700
Liittynyt: La Elo 23, 2008 1:13 am
Paikkakunta: valtatie 12. varrella

Viesti Kirjoittaja miinushka »

Tekee niin pahaa. :cry:

Toivottavasti lapsen vanhemmat saadaan selville ja vastuuseen käytöksestään! En usko että kyseessä on vahinko, siinä tapauksessa luulisi vanhempien jo ottaneen yhteyttä poliisiin.

Voi pieni tyttöparka. :cry:
Quis custodiet ipsos custodes?
Pinkkis
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 119
Liittynyt: Ti Huhti 22, 2008 3:31 pm
Paikkakunta: Järvenpää

Viesti Kirjoittaja Pinkkis »

Voi tyttö reppana. Käy sääliks toista.

On se niin väärin että narkkareilta ja niiltä ihmisiltä joilla ei ole edes kotia ei oteta lasta pois. Jos sul ei oo kotia ni tuskin sul on varaa elättää lastakaan, saati jollai narkkarilla.

Maailmallahan näitä sattuu, ei ole varaa ruokkia lasta ni jätetään se johonkin turisti rysään josta joku nappaa sen mukaan, vie poliisille tai jollekin muulle virka miehelle/naiselle ja lapsi saa kunnon kodin. Mut sitä en voi ymmärtää että miks lasta ei voi viedä vaikka sairaalaan, se kertoo musta jo sen että kyseessä vois olla narkkarit? jotka ei halua jäädä kiinni.
On vain yksi ja oikea Dead Unicorn Queen ja se olen minä
Tuulitukka84
Poliisikoira Rex
Viestit: 265
Liittynyt: Pe Tammi 18, 2008 9:11 pm
Paikkakunta: In the middle of nowhere

Viesti Kirjoittaja Tuulitukka84 »

Tossa kuvassa varmaan sairaalan vetimissä(hyvinkin voivat olla suomesta lahjoitetut äitiyspakkauksen vaatteet), kun siinä lukee että pinkki takki jne. Sääliksi käy :(
Avatar
Juliet Jones
Axel Foley
Viestit: 2419
Liittynyt: La Elo 23, 2008 10:40 pm
Paikkakunta: Little Stempington

Viesti Kirjoittaja Juliet Jones »

Löytölapsi on siis lastensairaalassa hoidossa, mutta hänellä ei ole akuuttia hätää terveytensä puolesta. Tutkimuksia, mm. neurologisia tehdään, sillä lääkärit löysivät lapsesta merkkejä joistakin kroonisista vaivoista.

Tutkintanimike on pahoinpitely nimenomaan alilämpöisyyden vuoksi, ei vielä tiedetä onko lapselle siitä pysyvää haittaa. Heitteillejättö puolestaan tutkittaneen myöhemmin.

http://www.tallinnapostimees.ee/?id=40439
Sue-Ellen
Susikoski
Viestit: 35
Liittynyt: Pe Tammi 18, 2008 2:26 pm

Viesti Kirjoittaja Sue-Ellen »

[/quote]

kyllä ainakin mun muksulla oli pienenä juuri tuommoiset vetimet äitiyspakkauksessa. mut voihan ne olla lahjoituksiakin suomesta viroon.[/quote]

Koska suomalaisessa äitiyspakkauksessa on ollut tuollainen vaate? Ja miten usein pakkausten sisältö vaihtuu?

Sillä ajattelin, et jos ihan lähiaikoina, niin on todennäköisempää että lapsi saattaa olla suomalainen. Jos taas siitä on enemmän aikaa niin viittaisi ennemminkin suomesta lahjoitettuun tms. vaatteeseen.
I am what you made me
Harriet Makepeace

Viesti Kirjoittaja Harriet Makepeace »

Lapsella pelätään olevan neurologisia ongelmia sillä sairaalalähteiden mukaan 'lapsi ei nuku ollenkaan'.
Tietysti se voi johtua osittain siitä että lapsi on stressaantunut vieraassa ympäristössä.

Minun ensimmäinen teoria oli että tytön äidillä saattaa olla psyyke- tai päihdeongelmia. Ouotoa, että kukaan ei ole tunnistanut lasta kolmessa päivässä eikä poliisi ole pystynyt selvittämään pikkutytön henkilöllisyyttä. Lapsella on varmaan muuta sukua kuin äiti, ja naapurit tai hänen lääkäri nyt varmaan tunnistaisivat lapsen kuvista.

Onko äiti piilottanut lasta muilta jostain syystä vai onko tosiaan sitten kyseessä jonkun ulkomaalaisen hylkäämä lapsi?

Tässä vielä isompi kuva, luulen että nämä ovat sairaalan vaatteet
Kuva
ellinoora
Scooby-Doo
Viestit: 26
Liittynyt: To Elo 28, 2008 10:47 am

Viesti Kirjoittaja ellinoora »

lapsi parka.. :( toivottavasti vanhemmat löytyisivät pian.
miinushka
Olivia Benson
Viestit: 700
Liittynyt: La Elo 23, 2008 1:13 am
Paikkakunta: valtatie 12. varrella

Viesti Kirjoittaja miinushka »

Sue-Ellen kirjoitti: Ja miten usein pakkausten sisältö vaihtuu?
Vuosittain tulee uudet kuviot, värit ja vaatteet. Pakkaus tulee jakeluun yleensä keväällä, eli 2009 keväällä tulee taas uusi pakkaus, mutta "vanha" pakkaus jaetaan ensin aina loppuun.
Eli 2009 pakkausta ei saa ennen kuin 2008 on loppunut, vaikka siinä menisi kesään tai syksyyn. Tulipas sekavasti... Mutta siis kutakuinkin vuoden välein.
Quis custodiet ipsos custodes?
Avatar
Juliet Jones
Axel Foley
Viestit: 2419
Liittynyt: La Elo 23, 2008 10:40 pm
Paikkakunta: Little Stempington

Viesti Kirjoittaja Juliet Jones »

Vanhempi rikoskomisario Priit Pärknä vakuuttaa, että pikkuisen vanhemmat vielä tullaan löytämään. Ainoa kysymysmerkki on selviääkö asia piankin vai vasta vuosien perästä.
Tällä hetkellä rattaista löytyneitä sormenjälkiä verrataan poliisin tietokantaan, ja saatuja vihjeitäkin tarkistellaan kuumeisesti.

Pärknan mukaan olisi väärin keskittyä etsimään lapsen vanhempia pelkästään venäläisestä- tai virolaisesta yhteisöstä siinäkin tapauksessa, että lapsi reagoisi jompaankumpaan kieleen, sillä lapsi voisi ihan yhtä hyvin olla kaksikielisestäkin perhekunnasta lähtöisin.


http://www.tallinnapostimees.ee/?id=40625
jaguaari1
Alibin satunnaislukija
Viestit: 54
Liittynyt: To Loka 09, 2008 4:34 am

.

Viesti Kirjoittaja jaguaari1 »

Maailma on sairas! :cry:
Harriet Makepeace

Viesti Kirjoittaja Harriet Makepeace »

Viro kauhistelee hylätyn pikkutytön mysteeriä
14.10.2008 08:34

Odottaako ohikulkijoiden löytämä pikkutyttö äitiään turhaan? Onko lapsi hylätty tarkoituksella? Onko äiti huumeissa tai rikoksen uhri? Eikö kukaan kaipaa tyttöä?Surullinen mysteeri puhuttaa ja kauhistuttaa parhaillaan virolaisia.

Viime lauantaina Tallinnasta löydetyn noin vuoden vanhan tytön vanhemmista ei ole mitään tietoa, vaikka tytön kuvat leviävät netissä ja lehdistössä.

Itkuisen ja anovan katseen vetoomus ei ole toistaiseksi tehonnut. Poliisin tiedottajan mukaan tytön kansallisuuttakaan ei tiedetä, koska hän ei osaa vielä puhua.

Löytyi lauantaina
läheltä Prismaa

Tyttö löytyi Tarton maantien varrelta viime lauantaina kello 11 aikaan. Löytöpaikka on hiljainen, vaikka se sijaitseekin myös suomalaisten tunteman Sikupillin Prisman lähettyvillä.

Sää oli lauantaina sateinen ja lämpöä oli vain 11 astetta. Löydettäessä tyttö olikin jo kylmettynyt. Poliisi tutkii juttua nyt rikosasiana.

Tyttö oli lastenvaunuissa, ja hänellä oli päällään vaaleanpunainen pusakka sekä siniset housut. Poliisin arvion mukaan tyttö oli ollut ulkona ainakin 2-3 tuntia.

Tyttöä hoidetaan parhaillaan Tallinnan lastensairaalassa. Kylmettymisen lisäksi hänellä ei ole havaittu mitään akuuttia sairautta. Lääkärit kuitenkin epäilevät, että lapsella voi olla kroonisia sairauksia.

Tänä aamuna selvisi, että lapselle pitää tehdä jatkotutkimuksia, jotta hänen terveydentilastaan saadaan lopullinen selvyys, sairaalan johdon esimiesMall-Anne Riikjärv sanoi maanantaina Postimees-lehdessä.
Sakari Nupponen
IS
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkom ... id=1601495
Tunnetko sinä hänet?
14.10.2008 4:32

Poliisi tutkii, kuka hylkäsi yksivuotiaan tytön kauppakeskuksen pihalle Tallinnassa.


Vasta yksivuotias pikkutyttö on odotellut itkuisena vanhempiaan jo viikonlopusta saakka tallinnalaisessa sairaalassa. Poliisi löysi lapsen lauantaina puolen päivän aikaan yksin makaamasta vaunuissaan Sikupillin Prisman ja viereisen bensa-aseman läheiseltä joutomaalta.

- Meillä ei ole mitään tietoa lapsen vanhemmista. Poliisi yrittää nyt selvittää, kuka tytön on hylännyt. Hän on sairaalassa, mutta yritämme saada hänet turvataloon aivan näinä päivinä. Eihän lapsi voi loputtomiin sairaalassakaan olla, kertoo syyttäjänviraston tiedottaja Maria-Elisa Rannajoe tapauksesta.

Lapsen löytymispaikka sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Viikonlopun aikana virolaislehtien kerrottua tapauksesta poliisi sai useita vinkkejä, mutta ratkaisevaa vihjettä ei tullut.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200810 ... 9_ul.shtml
Vastaa Viestiin