Koskahan 1% tyylinen klubi idea leviää eri alakulttuureihin?

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
retkeilija
Jack Taylor
Viestit: 19
Liittynyt: Pe Marras 14, 2008 7:30 pm

Koskahan 1% tyylinen klubi idea leviää eri alakulttuureihin?

Viesti Kirjoittaja retkeilija »

Olen uusi täällä ja täytyy näin aluksi pistää pari avausta joita olemme joskus pohtineet tuttavapiirissämme ;) En näitä meinaa tänne joka päivä suoltaa, älkää pelätkö ;)

Eli laitoin x-tempore tuohon "muut rikokset" kohtaan tuon uusimman avauksen jossa haluan herättää keskustelua lähinnä siitä että millaisia muotoja nämä "kouluiskujen ja kettutarhaiskujen" tapaiset asiat saavatkaan vielä yhteiskunnassamme - samoin millaiseksi voi iisisti muuttua tällainen duudson tyylinen huumori...

...tämän aihepiirin alla halua tuoda sen esiin että milloinkohan tällainen "1% tyylinen klubi-idea" ulouttautuu laajemmin yhteiskuntaamme...ei vielä reilu vuosikymmen sitten Suomessa ollut yhtään 1% kerhoa ja nyt jo poliisi luokittelee 80 kerhoa rikolliseksi ja jäsenistöä niissä on kuulemma jo +1000...eli tilausta jollekin tämän kaltaiselle yhteisöllisyydelle on nykysuomessa...

...koska joku alkaa tekemään samalla 1% tyylillä kerhoja vaikka voimailijoiden tai kamppailulaji klubien ympärille...tai brittien jalkapallofani klubi tyylisiä juttuja esim jääkiekkoon...nämä HD asiat vain korvataan eri harrastuksilla...tosiaan esim eri urheilulajeilla, liikemiesklubeilla, ehkä jopa fundamentaalisilla filosofisilla/uskonnollisilla/poliittisilla klubeilla tai kaupunkiin tai sen alueeseen liittyvällä klubitoiminnalla, katujengeillä ynm...tunnuksina käytetään vaikka klubitakkeja tai urheilu tekstiilejä ynm -on support ja täysjäsenet? ...mutta tausta ajatuksena on sama "irtisanoutuminen vallitsevasta nykysuomesta", toisten jäsenten suojaaminen voimankäytöllä tarpeen vaatiessa ja yhteisten businesten kehittäminen?

Ainakin jenkkilässä 1% jengit ovat vain yksi pieni ilmiö muiden joukossa tämän tapaisessa "järjestäytymisessä"...

Uskon että ei vie aikaakaan kun tämä yleistyy myös suomessa - kaiken muun yhteisöllisyyden hajotessa kiihtyvää vauhtia nykysuomesta...(perheet hajoaa, sukua ei enää tunneta, muuttoliikenne on suurta, työt pätkätöitä, talous kvarttaalitaloutta, moraali on romuttunut jne)?
odin
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 106
Liittynyt: Pe Kesä 27, 2008 1:21 am

Viesti Kirjoittaja odin »

niin ja mikäköhän mahtaa olla tämä skinheadien perustama prossa kerho????? kerro ihmeessä tietämättömälle!!
jamppa
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1328
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 4:05 pm
Paikkakunta: Korpi pohjoisessa

Viesti Kirjoittaja jamppa »

Tiukka veikkaus WHITE LEGION tai joku vastaava.
Olette lukinneet itsenne pelon häkkeihin, ja katso, valitatteko nyt vapauden puuttumisesta.
otus
Axel Foley
Viestit: 2329
Liittynyt: Ke Tammi 02, 2008 7:00 pm
Paikkakunta: Youranus

Viesti Kirjoittaja otus »

jamppa kirjoitti:Tiukka veikkaus WHITE LEGION tai joku vastaava.
Joo mut noilla se 1% meinaa sitä, että paljon on aivokapasiteettia käytössä..
Jos alkaa pännii, niin anna bannii..
Neiti Etsivä
Frank Drebin
Viestit: 385
Liittynyt: Pe Elo 15, 2008 2:02 pm
Paikkakunta: Ihmemaassa

Viesti Kirjoittaja Neiti Etsivä »

Tänään oli ajankohtaisessa kakkosessa aiheena ilmeisesti koulusurmien innoittamana keskustelua kasvatuksesta ja moneen otteeseen puhuttiin juuri tuosta nyky-yhteiskunnan yhteisöllisyyden puuttumisesta.

Tämän tyyppinen järjestäyminen varmaan luo tulevaisuudessa sitten sitä niin paljon kaivattua yhteisöllisyyttä :shock: Sitähän se yhteiskunta saa mitä se tilaa :roll:
Ihminen on ainoa eläin, joka osaa pysyä ystävällisissä väleissä syötäväkseen tarkoittamiensa uhrien kanssa ennen kuin syö ne.
otus
Axel Foley
Viestit: 2329
Liittynyt: Ke Tammi 02, 2008 7:00 pm
Paikkakunta: Youranus

Viesti Kirjoittaja otus »

Neiti Etsivä kirjoitti:Tänään oli ajankohtaisessa kakkosessa aiheena ilmeisesti koulusurmien innoittamana keskustelua kasvatuksesta ja moneen otteeseen puhuttiin juuri tuosta nyky-yhteiskunnan yhteisöllisyyden puuttumisesta.

Tämän tyyppinen järjestäyminen varmaan luo tulevaisuudessa sitten sitä niin paljon kaivattua yhteisöllisyyttä :shock: Sitähän se yhteiskunta saa mitä se tilaa :roll:
Joo tän 1% jutun olis voinut vaikka ottaa esiin siinä keskusteluss hyvänä esimerkkinä yhteisöstä, jossa kaikki pitää toisistaan huolta eikä syrji..
Jos alkaa pännii, niin anna bannii..
Teloittaja
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: Pe Loka 17, 2008 1:24 pm

Re: Koskahan 1% tyylinen klubi idea leviää eri alakulttuurei

Viesti Kirjoittaja Teloittaja »

White legionin pelleillä ei ole mitään tekemistä skinheadien kanssa.
Nero Wolfe
Jack Taylor
Viestit: 16
Liittynyt: Pe Elo 15, 2008 7:43 pm

Viesti Kirjoittaja Nero Wolfe »

1% pitää ansaita. Se on määritelty.
JOKU PUUHASTELIJA
Vastaa Viestiin