Blood And Honour (veri ja kunnia)

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
flynt-one
Nikke Knakkertton
Viestit: 177
Liittynyt: Su Syys 16, 2007 11:54 pm

Viesti Kirjoittaja flynt-one »

Ur-Shugli kirjoitti:Huh, kyllä nyt pelottaa. Organisoituneita skinejä. :lol:

Jos halutaan veteraaneja kunnioittaa, kannattaa se tehdä samalla tavalla kuin esim. Klamydia teki homman. Sinkku pihalle, listaykköseksi, ja kaikki tuotot lyhentämättöminä veteraaneille.

Siinä olivat veteraanit oikeasti otettuja, ja vaikka en paikalla ollutkaan tilaisuudessa jossa rahat luovutettiin, voin silti varmuudella samalla että siellä ei syliin oksenneltu ym.
Mitäs sitten jos lauluääni on samaa tasoa kuin meikäläisellä eli astetta karmeempi kuin M.A. Nummisen ääni, siinä ei paljoa listaykköseksi mennä. :roll:

Noihin muihin en ota kantaa, asiasta kun en mitään tiedä ja huhupuheiden mukaan ei mennä.

ninjalisko
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: Su Heinä 13, 2008 3:42 pm
Paikkakunta: Pohjanmaa

Viesti Kirjoittaja ninjalisko »

Kyllä esim Mistreatin solisti osaa laulaa.

Mutta tolla ideologialla ei mennä listaykköseksi.
Break in ya crib I got a posse of midgets stealing your presents.

Avatar
Marsalkka
Horatio Caine
Viestit: 6317
Liittynyt: To Elo 30, 2007 3:27 pm

Viesti Kirjoittaja Marsalkka »

Ur-Shugli kirjoitti:
Jos halutaan veteraaneja kunnioittaa,
Tuntemani sotaveteraanit eivät ole kiinnostuneita skinien taholta tulëvasta kunnioituksesta.

Adolf Ehrnrooth: "Skinit ovat pelkureita".
Cicero:en ol epahemminkehuskellut saavutuksillani ja vaadittiin linkkiä minulla ei sitä ollut, suoraan en voi sanoa missä työskentelen joten piti kiertotietä kirjoittaa...marsalkka on alusta asti ollut tökerö jossain vaiheessa menee pinna kenellä tahansa.

odin
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 106
Liittynyt: Pe Kesä 27, 2008 1:21 am

Viesti Kirjoittaja odin »

täs olis vähän faktaakin niille joitten hengitys haisee paskalle!! ja jokainen voi sit itse päätellä kenen henki haisee....

http://www.bhsuomifinland.net/artikkeli ... ano05.html

tmk666
Neuvoja-Jack
Viestit: 554
Liittynyt: Pe Syys 07, 2007 9:37 pm

Viesti Kirjoittaja tmk666 »

MERKITTÄVÄ lahjoitus 2600€ :shock: Onko vuoden 2005 jälkeen mennyt B&H:a veteraaneille? Mietin tässä vaan että mitä BFV on vuosien varrella lahjoittanut. Esimerkkinä vaikka sitten tuo 2005 60000€ http://www.bikersforveterans.fi/

odin
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 106
Liittynyt: Pe Kesä 27, 2008 1:21 am

Viesti Kirjoittaja odin »

no eiköhän se 2600e oo aika merkittävä lahjoitus kumminkin 1päivän keräyksenä!! bfv on koko vuoden kestävä keräys ja erittäin hyvä keräys onkin!

tmk666
Neuvoja-Jack
Viestit: 554
Liittynyt: Pe Syys 07, 2007 9:37 pm

Viesti Kirjoittaja tmk666 »

Joo on toki,kaikki mitä veteraaneille kerätään on merkittävää. Yhteiskunta kun pitää heistä niin hyvää huolta...

future
Alokas
Viestit: 7
Liittynyt: Ke Kesä 05, 2013 11:17 pm

Re: Blood And Honour (veri ja kunnia)

Viesti Kirjoittaja future »

One and only is forget. Cheers all B&H. One and Only Skinhead crew on the world.

Shovel
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Ti Heinä 23, 2013 7:53 am

Re: Re:

Viesti Kirjoittaja Shovel »

peiteseppo kirjoitti:
tmk666 kirjoitti:MERKITTÄVÄ lahjoitus 2600€ :shock: Onko vuoden 2005 jälkeen mennyt B&H:a veteraaneille? Mietin tässä vaan että mitä BFV on vuosien varrella lahjoittanut. Esimerkkinä vaikka sitten tuo 2005 60000€ http://www.bikersforveterans.fi/
Paljonkohan joku rikastuu noilla,kiitos-paidoilla? Voihan sitä antaa 60 000e vanhoille pyörätuoli pieruille kun ite on eka netonnut neljä kertaa enemmän. :D

Sotaveteraaneja on niin vähän enää jäljellä ja ne ketkä on jäljellä ovat sellaisessa kunnossa että rahankeräys heitä varten on tarpeetonta. Silti keräyksiä järjestetään ja mersut kulkee sekä thaimaan lennot lentää :mrgreen:
Sen verta muutama sotaveteraaneja kuitenkin vielä on ja heidän hoitonsa maksaa. Mielestäni on törkeää, että vanhuksia kohdellaan huonosti. Kokoajan on uutisia, että vanhuksia ei anneta kuin kerta viikkoon peseytyä, koska he eivät pysty siihen yksin ja kuinka heillä on ulosteet housuissa tunteja peräkkäin, kun ei keritä vaihtamaan. Samaan aikaan tämä järjestö http://www.sotiemmeveteraanit.fi/ on viime vuonna tuottanut 2,7 miljoonaa euroa keräysrahoja. Onhan heillä tietysti myytäviäkin artikkeleita, mutta lipaskeräys on yksi suurimmista tulonlähteistä. Silti useasti esitetty kritiikkiä siitä, että kaikki raha ei päädy veteraaneille, vaan yhdistyksellä on mittava omaisuus. Kun viimeisetkin sotiemme veteraanit menehtyvät, niin haluaisin tietää, että kuinkahan mahtaa omaisuuden käydä? Miksi sitä kassassa olevaa rahamäärää ei kohdisteta nyt veteraanien tukemiseen? tai vaikka suomalaisten rauhanturvaajien koulutukseen palveluksen jälkeen? Kertokaa, jos teillä on faktaa!

Bikers for Veterans tai koko Kiitos-paita -kulttuuri on Biker Unionin kerhojen järjestämä talkoopohjainen tuotemyynti, jonka tuotto käytetään lyhentämättömänä veteraanien hyväksi: "Kaikki paitamyynnin tuotto ohjautuu lyhentämättömänä veteraanijärjestöille. Myyntityö ja siihen liittyvät järjestelyt tehdään talkoilla. Edes puhelin- ja matkakuluja ei vähennetä paidanmyyntituloista." (http://www.bikersforveterans.fi/pjohtpalsta.html) Tietysti kuluja varmasti vähennetään paitojen materiaali ja paino, kirjanpito- ja pankkipalveluiden tyyppiset, ulkopuoliset kulut.

Sivustoa tarkastellessa näkyy, että rahojen luovutustilaisuuksissa paikalla on useita kerhoja ja esimerkiksi Hells Angels on edustettuna vain yhtenä niistä. Jos joku henkilö tai kerho lipastaisi rahoja välistä, niin ne summat eivät voi olla kovin isoja. Muuten touhu paljastuisi kovin nopeasti ainakin muille kerhoille ja tämä kyllä ajaisi heidät vähintään irtisanoutumaan koko toiminnasta.

BFV ei liity mitenkään sotiemmeveteraanien lipaskeräykseen. Koko BVF:n tuotto keskitetään veteraanien virkistystoimintaan, eikä siihen, että heille saadaan minimi hoito taattua loppu elämäksi, vaikka rahaa mm. tähän virkistystoimintaan olisi useita miljoonia.

BBQ bananas
Susikoski
Viestit: 45
Liittynyt: Ke Joulu 12, 2012 6:11 am

Re: Blood And Honour (veri ja kunnia)

Viesti Kirjoittaja BBQ bananas »

Totaalisen turha ketju! Ja vielä turhempia nuo muutamien tyyppien keskinäiset nokittelut. Ei mikään ihme ettei näitä(kään) isänmaantoivoja ota kukaan vakavasti kun tyyli on tätä luokkaa.

TollRoad
Remington Steele
Viestit: 220
Liittynyt: Ma Kesä 24, 2013 12:26 am

Re: Blood And Honour (veri ja kunnia)

Viesti Kirjoittaja TollRoad »

Pari vuotta sitten virossa myytiin kiitos paitoja, loppu se myynti aika äkkiä kun HA kuuli siitä :mrgreen:

Avatar
Kaizer Sose
Jane Marple
Viestit: 1007
Liittynyt: To Elo 11, 2011 12:05 am

Re: Blood And Honour (veri ja kunnia)

Viesti Kirjoittaja Kaizer Sose »

Eiks nyt ole jossain myynnissä Stephen elop Kiitos Suomi 2010-2013 paitoja;)
Tuokaa minulle Alfredo Carcian pää ja hillosipuleita niin ette näe enää koskaan nälkää.

TinTin
Poliisikoira Rex
Viestit: 275
Liittynyt: Ma Kesä 23, 2008 2:31 pm

Re: Blood And Honour (veri ja kunnia)

Viesti Kirjoittaja TinTin »

Tänään ollessani asioimassa näin tällaisen sällin jolla oli b&h tunnukset takissa ym. kledjuissa. Pakkohan sitä oli käydä googlettamassa heti kun pääsin kotiin. Kauan pyöri tyyppi karkkihyllyllä tyttöystävänsä kanssa, ihan normi siisteiltä vaikuttivat molemmat. :)

Vastarinta
Remington Steele
Viestit: 229
Liittynyt: To Marras 14, 2013 1:23 pm

Re: Blood And Honour (veri ja kunnia)

Viesti Kirjoittaja Vastarinta »

Eikä, näit BH-tunnuksilla varustetun sällin jossain? Ja vieläpä karkkihyllyllä? Härregyyd, nyt on soitettava poliisi, palokunta ja ja ambulanssihenkilökunta paikalle! Selvisitkö tilanteesta kuitenkin ilman sen suurempia vammoja? Entä ilman mielipahaa? Jos pahoitit mielesi, ehkä tämä karkkia ostanut herra voi tarjota sinullekkin karamellin, jos kiltisti menet pyytämään.
En edusta Suomen Vastarintaliikkeen virallista mielipidettä, vaan kyseessä on henkilökohtainen tunnus.

Durruti
Remington Steele
Viestit: 228
Liittynyt: Ke Joulu 11, 2013 6:16 am
Paikkakunta: West Coast Rocks

Re: Blood And Honour (veri ja kunnia)

Viesti Kirjoittaja Durruti »

TinTin kirjoitti:Tänään ollessani asioimassa näin tällaisen sällin jolla oli b&h tunnukset takissa ym. kledjuissa. Pakkohan sitä oli käydä googlettamassa heti kun pääsin kotiin. Kauan pyöri tyyppi karkkihyllyllä tyttöystävänsä kanssa, ihan normi siisteiltä vaikuttivat molemmat. :)
Oliko Vaasan persuvaltuutettu Risto Helin?? :lol:

Vastaa Viestiin