Teiniäiti puukotti vastasyntyneen hengiltä - Nicole Beecroft

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Teiniäiti puukotti vastasyntyneen hengiltä - Nicole Beecroft

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Kaikki alkoi keskiviikko-aamuna 12. huhtikuuta 2007 kun ohikulkija ilmoitti poliisille löytäneensä vastasyntyneen tyttövauvan ruumiin roskalaatikosta. Poliisi saapui paikalle ja pian heillä olikin jo epäilty - vain 17-vuotias Tartan High Schoolin oppilas Nicole Marie Beecroft, joka pidätettiin kello 13.30 tuona samana päivänä. Mutta kuka lapsi oli ja missä hänen äitinsä piileksi?

Kuva
Nicole Beecroft

Poliisi aloitti tutkimuksensa ja Nicolea kuulusteltiin. Hyvin pian kävi ilmi, että lapsen äiti oli Nicole itse, joka oli hankkiutunut raskaaksi kuukausia aiemmin. Omien sanojensa mukaan lapsi oli syntynyt kuolleena ja hän oli käärinyt sen ruumiin pyyhkeeseen yhdessä veitsen kanssa ja työntänyt sekä ruumiin, että pyyhkeen sitten roskapussiin, jonka oli toimittanut roskikseen. Kuka tahansa kuitenkin vauvan ruumiin nähnyt tiesi, että vastasyntynyttä oli puukotettu useita kymmeniä kertoja ennen roskapussiin siirtämistään. Ruumiinavaus suoritettiin ja pian poliisille toimitettiinkin paperit, joiden mukaan vastasyntynyt oli syntynyt elävänä ja hyvinvoivana. Nicolen kuulustelut aloitettiin uudelleen.

Tällä kertaa Nicole murtui ja myönsi vauvan syntyneen hengissä. Hän oli piilotellut sekä raskauttaan, että synnytysvaiheen kaikilta tutuiltaan. Koska Nicole oli ylipainoinen, ei edes hänen äitinsä huomannut raskausvaihetta. Synnytyksen Nicole hoiti yksin kotonaan sunnuntaina huhtikuun 9. päivänä noin kello kolmen aikaan yöllä. Nicolen suunnitelma oli viedä lapsi välittömästi syntymän jälkeen läheiseen sairaalaan, sillä Minnesotan laki sallii kolme päivää ja sitä nuorempien vauvojen jättämisen sairaalaan ilman, että heistä kysellään mitään tai hylkäämisestä tulisi seuraamuksia myöhemmin. Synnytyksen jälkeen Nicole kuitenkin joutui paniikkiin ja jouduttuaan yhdeksän kuukauden ajan piilottelemaan ja häpeämään raskauttaan, hänen vihansa kuohahti yli. Hän haki keittiöstä veitsen ja puukotti tyttärensä hengiltä. Ruumiinavaustutkimusten mukaan iskuja oli yli 135 ympäri pienokaisen ruumista. Todettuaan vauvan kuolleeksi Nicole haki roskapussin, kääri vauvan pyyhkeeseen ja työnsi ruumiin pyyhkeineen veitsen kera roskapussiin. Ellei ruumis olisi sattunut löytymään roskiksesta keskiviikkona läheltä Beecroftien asuntoa, olisi koko homma luultavasti päättynytkin siihen. Kellään ei ollut tietoa, eikä edes pienintäkään epäilyä Nicolen raskaudesta, joten kukaan ei olisi osannut yhdistää häntä kuolleeseen lapseen. Ystävät ja tuttavat kuvailivat Nicolea hyväksi ihmiseksi, joka ei koskaan voisi tehdä mitään sellaista kuin hän nyt oli kuitenkin tehnyt.

Nicole vangittiin miljoonan dollarin takuita vastaan.

Oikeudenkäynnin aikana Nicolen vauvan isäksi itseään väittävä nuorimies oli paikalla äitinsä kanssa. Kun Nicolen tuomio viimein julistettiin joulukuun 2. päivä 2008, murtui poika täysin. Oikeus määräsi hänet ja äitinsä poistettavaksi salista.

Oikeuden päätöksellä Nicole tuomittiin aikuisena vankilaan ilman armahtamisen mahdollisuutta loppuelämäkseen. Se katsoi Nicolen syyllistyneen ensimmäiseen asteen murhaan ja tuomitsi hänet 1993 muuttuneiden lakien perusteella, joiden mukaan 16-vuotias tai sitä vanhempi, mutta alaikäinen voidaan tuomita aikuisena tämäntyyppisten tekojen edessä. Nicole oli tuomion julistamisen aikaan 19-vuotias.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

Avatar
Mäsä-Masa
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Ti Joulu 04, 2007 2:33 am

Viesti Kirjoittaja Mäsä-Masa »

Piruparka. Ja rauha lapsen sielulle. :(
"Moon Leka-Veka, soot Mäsä-Masa", sanoi koulutoveri minulle ennen muinoin.
ReiluPeli
Scooby-Doo
Viestit: 28
Liittynyt: Ti Touko 13, 2008 4:38 pm

Viesti Kirjoittaja ReiluPeli »

ei helvetti, 135 iskua :(
Pakko ei oo muuta ku kuolla, ja seki vaan kerran...
rimma
Christopher Lorenzo
Viestit: 1513
Liittynyt: Ma Marras 19, 2007 11:43 pm
Paikkakunta: Pripyat

Viesti Kirjoittaja rimma »

Jotenkin ihan älyttömän vaikea kuvitella että miten pienen lapsen kehoon edes mahtuu noin monta iskua. Aikamoista.
Tuli nuorelle tytölle taas kalliiksi tuollainen toiminta.
Ehkä pieni vauva on helpompi tappaa ja kun sitä ei halua..Hyi hitto.
Kumpi on pahempi: totuus joka saa itkemään vai valhe joka saa hymyilemään?
век живи, век учись.
Make_
Lauri Hanhivaara
Viestit: 120
Liittynyt: Su Helmi 10, 2008 1:26 am

Viesti Kirjoittaja Make_ »

Olipa häiriintynyt ämmä. 135 iskua kuulostaa sellaselta teurastamiselta että morjens.
Chopper
Perry Mason
Viestit: 3544
Liittynyt: Ke Loka 31, 2007 10:05 am

Viesti Kirjoittaja Chopper »

Onx siulla Vodka näille avauksille ja jutuille joku lähde? Ei muuten mutta ois ihan "kiva" käydä lukemassa myös alkuperäisiä artikkelija.
(tää ei olt sit mitään kettuilua,kiitos useista avauksista)
Sinulla on pää, mutta niin on nuppineulallakin !
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Chopper kirjoitti:Onx siulla Vodka näille avauksille ja jutuille joku lähde? Ei muuten mutta ois ihan "kiva" käydä lukemassa myös alkuperäisiä artikkelija.
(tää ei olt sit mitään kettuilua,kiitos useista avauksista)
Toki. Nettisivusto PYSIH, eli tuttavemmin People You'll See In Hell. ;)

Sivusto on sinällänsä huono sillä sieltä on vaikeahko löytää tietynlaisia juttuja ja selaaminen on lähes ainoa vaihtoehto. Lisäksi suurin osa jutuista on kirjoitettu ironian ja ei-ehkä-niin-tarkan tiedon turvin, joten sivustolta lähinnä olenkin bongannut aina ihmisen, lukenut PYSIH:n version siitä mitä on tapahtunut ja lähtenyt sitten Googlen kanssa leikkimään ja hankkimaan lisätietoa.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

esmes-
Javier Pena
Viestit: 1817
Liittynyt: Ke Tammi 23, 2008 10:28 am

Re: Teiniäiti puukotti vastasyntyneen hengiltä - Nicole Beec

Viesti Kirjoittaja esmes- »

..Hyvin pian kävi ilmi, että lapsen äiti oli Nicole itse, joka oli hankkiutunut raskaaksi kuukausia aiemmin..

..Hän oli piilotellut sekä raskauttaan, että synnytysvaiheen kaikilta tutuiltaan. Koska Nicole oli ylipainoinen, ei edes hänen äitinsä huomannut raskausvaihetta. Synnytyksen Nicole hoiti yksin kotonaan sunnuntaina huhtikuun 9. päivänä noin kello kolmen aikaan yöllä. Nicolen suunnitelma oli viedä lapsi välittömästi syntymän jälkeen läheiseen sairaalaan, sillä Minnesotan laki sallii kolme päivää ja sitä nuorempien vauvojen jättämisen sairaalaan ilman, että heistä kysellään mitään tai hylkäämisestä tulisi seuraamuksia myöhemmin. Synnytyksen jälkeen Nicole kuitenkin joutui paniikkiin ja jouduttuaan yhdeksän kuukauden ajan piilottelemaan ja häpeämään raskauttaan, hänen vihansa kuohahti yli..
"hankkiutunut" kuulostaa siltä että olisi tieten tahtoen tullut raskaaksi. vahingosta varmaan oli kuitenkin kyse kun raskautta piiloteltiin ja vauvasta haluttiin eroon. huomasiko nicole raskauden vasta liian myöhään ettei voinut aborttia teettää? vai miten tuli siihen johtopäätökseen että synnyttää vaikkei lasta haluakaan? aika kummallista :?

masennus ja paniikki selittää lapsen surmaamisen, mut silti noin monta puukoniskua tuntuu liioittelulta. vaikea samaistua tilanteeseen ku ei ole itse moiseen koskaan joutunu. uskon kuitenkin että ääriolosuhteissa jokainen voi toimia arvaamattomasti, järjettömällä tavalla.
"Jos jokaisen päivän kadoksissa olleen teinin perään laitettaisiin etsintäpartio, niin sillä saataisiin kyllä koko Suomi harrastamaan ulkoiluliikuntaa ympäri vuorokautisesti". -Sergei
Alice Oz
Lauri Hanhivaara
Viestit: 139
Liittynyt: La Huhti 21, 2007 8:54 pm

Viesti Kirjoittaja Alice Oz »

Kiitos VoDKalle suommenoksista, iteltä ku ei tuo vieraan maan murre oikeen taitu.
Älä välitä virheistä, sillä olen antanut ne jo anteeksi itselleni.

Juice Leskinen
Wallabi
Harjunpää
Viestit: 337
Liittynyt: Ke Maalis 12, 2008 4:08 pm

Viesti Kirjoittaja Wallabi »

Jäi kaivamaan mieltä, että oliko Nicole todellakin "hankkiutunut" raskaaksi vai oliko kyse vahinkoraskaudesta? Epäilen jotensakin jälkimmäistä, koska raskaus oli salattu. Ja muistakaa, että ehkäisy on synti ja abortti murha :roll:
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Wallabi kirjoitti:Jäi kaivamaan mieltä, että oliko Nicole todellakin "hankkiutunut" raskaaksi vai oliko kyse vahinkoraskaudesta? Epäilen jotensakin jälkimmäistä, koska raskaus oli salattu. Ja muistakaa, että ehkäisy on synti ja abortti murha :roll:
Sitä ei lähde mainitse. Voihan olla, että juuri sillä hetkellä se on tuntunut loistavalta ajatukselta ja keinolta pitää poikaystävä vierellä, mutta myöhemmin on tultu katumapäälle. Se selittäisi myös sen, miksi raskauden annettiin jatkua noin pitkään ilman aborttia.

Mutta tosiaan, lähde ei mainitse oliko kyse tahallisesta raskaaksi hankkiutumisesta vai vahingossa. Sanavalinta suomennoksessa oli omani, en ajatellut sitä sen kummemmin.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

Maybrick
Perry Mason
Viestit: 3828
Liittynyt: Ti Loka 23, 2007 4:44 pm

Viesti Kirjoittaja Maybrick »

Vastasyntyneen keho, ja varsinkin sen pehmeät osat (kun pään osuus on suuri koko paketista) on NIIN pieni, että jos siihen on äiskä iskenyt 135 puukoniskua, se on ollut yhtä tohjoa, ei paljoa ole voinut olla jäljellä.
Nothing is quite what it seems
Chopper
Perry Mason
Viestit: 3544
Liittynyt: Ke Loka 31, 2007 10:05 am

Viesti Kirjoittaja Chopper »

VoDKa kirjoitti: Toki. Nettisivusto PYSIH, eli tuttavemmin People You'll See In Hell. ;)
Kiitos,mielenkiintoinen sivusto,mitä nyt ehdin vilkaista.
Sinulla on pää, mutta niin on nuppineulallakin !
Vastaa Viestiin