Nainen raiskattiin Tampereella asematunnelissa.

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Tampereen Tyttö
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5172
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Re: Nainen raiskattiin Tampereella asematunnelissa.

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Jokin tässä kuitenkin mättää.
Miten hemmetissä joku raiskaa asematunnelissa??? Ihmisiä kulkee aivan varmasti niin autolla kuin kävellen koko ajan ohitse.
Jos juttu meni niinkuin lehdissä on kerrottu, on uskomatonta ellei uhri huutanut yms. ja sen olisi pitänyt aiheuttaa jonkinlaista reagointia muissa ihmisissä.
Toisaalta lääkärintarkastus on varmaankin kiistaton todiste.
-Takuulla, sano Tampereenlikka!

loneliness
Jessica Fletcher
Viestit: 3206
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2008 12:30 am

Re: Nainen raiskattiin Tampereella asematunnelissa.

Viesti Kirjoittaja loneliness »

Tampereen tytölle sanoisin kyllä, vaikuttaa melkoisen kummalliselta, että pystyisi raiskaamaan paikassa jossa on kuitenkin oletettavasti trafiikkia vähän kaikkina aikoina, ellei siellä sitten ole sopivia pimeitä kulmia mihin ei silmä helpolla osu. Jos (kuten oletetaan) nainen on raiskattu niin toivotaan vinkkien riittävän, koska muuten mieleeni hiipii jälleen viimeinen poliisi-tv ja lukuisat tekaistut raiskaustarinat naisten toimesta. Sanotaan poikaystävällä ennemmin ulkomaalaisen raiskanneen kuin että sanoisi halunneensa eksoottista miestä parisuhteen aikana.
Paavo Arhinmäki on äijä!

Clyde
Axel Foley
Viestit: 2478
Liittynyt: Su Syys 14, 2008 9:12 pm

Re: Nainen raiskattiin Tampereella asematunnelissa.

Viesti Kirjoittaja Clyde »

loneliness kirjoitti: ellei siellä sitten ole sopivia pimeitä kulmia mihin ei silmä helpolla osu.
Eikös tuossa asematunnelissa ole paljonkin niitä leveitä betonipylväitä? Hyvinhän sinne taakse mahtuisi, ollut aika hyvää säkää raiskaajalla ettei kukaan ole kulkenut samaa puolta. Kukaan ei ole kuullut kun nainen on huutanut (jos siis onkaan) tai ainakaan reagoinut. Ollaanko me ihmiset oikeasti niin välinpitämättömiä ettei mennä väliin jos naisen päälle käydään? Ilmoittiko nainen itse raiskauksesta poliisille?

Miksi tekijän alkuperää pitää noin kauheasti pähkäillä, eiköhän se riitä että nainen on raiskattu. Onko sillä niinkään väliä tekikö sen Jussi vai Ahmed? Paitsi tietysti psykologiselta kannalta, ns. kolmiomalli..
Nanika ga tooku matteiru to

lost
Olivia Benson
Viestit: 714
Liittynyt: Ti Huhti 17, 2007 5:11 pm

Re: Nainen raiskattiin Tampereella asematunnelissa.

Viesti Kirjoittaja lost »

Ihmettelin itsekin ensin miten voi olla mahdollista, ettei kukaan nää mitään. Paremmin ajatellen tajusin, että tilanne on oikeasti aika helppo toteuttaa. Ensinnäkin raiskaaja oli tarttunut naiseen takaa ja tukinnut tämän suun. Lisäksi se puoli asematunnelia, jossa raiskaus on tapahtunut on huomattavasti hiljaisempi kun toinen puoli jossa kulkee aina Passionista keskustaan porukkaa. Lisäksi tällä kyseisellä on puolella tunnelia on sellainen ns. aita tai aukoton kaide jonka takana voi maassa raiskata niin ettei kukaan toisella puolella tai kukaan autolla kulkija huomaa mitään. Lisäksi kaikki oli kuulemma tapahtunut minuutissa, joten ei siinä kauheasti ehdi älytä mitä on menossa.
Ihmiset valehtelevat, todisteet eivät.

Nylonköysi
Agentti Scully
Viestit: 688
Liittynyt: Ke Syys 03, 2008 3:17 am

Re: Nainen raiskattiin Tampereella asematunnelissa.

Viesti Kirjoittaja Nylonköysi »

loneliness kirjoitti:Tampereen tytölle sanoisin kyllä, vaikuttaa melkoisen kummalliselta, että pystyisi raiskaamaan paikassa jossa on kuitenkin oletettavasti trafiikkia vähän kaikkina aikoina, ellei siellä sitten ole sopivia pimeitä kulmia mihin ei silmä helpolla osu. Jos (kuten oletetaan) nainen on raiskattu niin toivotaan vinkkien riittävän, koska muuten mieleeni hiipii jälleen viimeinen poliisi-tv ja lukuisat tekaistut raiskaustarinat naisten toimesta. Sanotaan poikaystävällä ennemmin ulkomaalaisen raiskanneen kuin että sanoisi halunneensa eksoottista miestä parisuhteen aikana.
Olen ymmärtänyt, että raiskatulle tehdyssä lääkärintarkastuksessa voidaan kyllä sulkea vapaaehtoisen yhdynnän mahdollisuus melko tehokkaasti pois. Ruhjeet vaginassa jne.

Clyde
Axel Foley
Viestit: 2478
Liittynyt: Su Syys 14, 2008 9:12 pm

Re: Nainen raiskattiin Tampereella asematunnelissa.

Viesti Kirjoittaja Clyde »

Kiitos lost. Itse pari kertaa tuosta kulkenut ja muistelin että eikö siinä ollut joku aitakin, olihan siellä. Ja jos kerran baarista ollaan matkattu kotiin niin voihan sitä olla alkoholinkin takia vähemmän vastaan laittava. Siis siinä mielessä ettei ole voimia ehkä niin laittaa vastaan.
Nanika ga tooku matteiru to

Avatar
Marsalkka
Horatio Caine
Viestit: 6317
Liittynyt: To Elo 30, 2007 3:27 pm

Re: Nainen raiskattiin Tampereella asematunnelissa.

Viesti Kirjoittaja Marsalkka »

Raiskaustutkinta jumissa Tampereella
19.2.2009 20:36
Uhri ei ole saapunut kuulusteluihin poliisin kutsuista huolimatta.

Poliisi haluaa kuulla lisää viime perjantain ja lauantain välisenä yönä Tampereen asematunnelissa raiskauksen uhriksi joutunutta tamperelaisnaista, mutta ei ole tavoittanut häntä enää.

- Hän tuntuu haluttomalta selvittämään asiaa lisää. Nainen ei ole saapunut useista kutsuista huolimatta paikalle poliisiasemalle, eikä häntä ole tavoitettu kotoa. Pakkokeinoja emme kuitenkaan käytä, mutta haluamme lisäinformaatiota, rikoskomisario Pasi Nieminen Tampereen poliisista kertoo.

Noin 30-40-vuotias nainen kertoi tulleensa raiskatuksi Tampereen asematunnelin ydinkeskustan puoleisessa päässä noin klo 2 yöllä. Pakoon Tammelan suuntaan lähetenyt mies oli havaintojen mukaan kiharatukkainen ja tummahiuksinen, noin 180-senttinen. Mies oli ennen raiskausta ehdottanut maksullista seksiä ohikulkeville naisille.

- Valvontakamerasta emme pysty näkemään uhria tai tekijää. Havaintoja on tullut muutama, lisää niitä voi soittaa Tampereen poliisiin 071-8745800. Tutkintaa jatketaan, Nieminen kertoo.

JUHA VELI JOKINEN
[email protected]
TAMPERE
Cicero:en ol epahemminkehuskellut saavutuksillani ja vaadittiin linkkiä minulla ei sitä ollut, suoraan en voi sanoa missä työskentelen joten piti kiertotietä kirjoittaa...marsalkka on alusta asti ollut tökerö jossain vaiheessa menee pinna kenellä tahansa.

Nylonköysi
Agentti Scully
Viestit: 688
Liittynyt: Ke Syys 03, 2008 3:17 am

Re: Nainen raiskattiin Tampereella asematunnelissa.

Viesti Kirjoittaja Nylonköysi »

^ Joo. Luin tuosta. Onko se nyt sitten keksitty juttu, vai eikö nainen uskalla / kehtaa puhua?

Jos on keksitty juttu, niin toivottavasti saa rangaistuksen. Juuri tuollaiset idiootit aiheuttavat sen, että raiskattuja ei oteta vakavasti.

loneliness
Jessica Fletcher
Viestit: 3206
Liittynyt: Ti Kesä 03, 2008 12:30 am

Re: Nainen raiskattiin Tampereella asematunnelissa.

Viesti Kirjoittaja loneliness »

Voi v.... Haiskahtaa kusetukselta. Valvontakameroissa ei näy kikkarapäätä eikä naista. Jostain suunnastahan uhrin ja tekijän pitäisi tulla. Kuinka paljon siellä tunnelissa on kameroita? Tekaistuista raiskaustarinoista kiinnijääneiden naisten nimet voitaisiin julkaista Iltalehdessä samalla tavalla kuin hc-rikoksista tuomittujen ihmisten nimet. Raiskaus on vakava rikos ja sen keksiminen oman perseen pelastamiseksi alhaista toimintaa. Tässä EHKÄ yksi esimerkki jälleen Poliisi-TV:n teemaan liittyen. Olisiko kekseliäs Trelaisnainen tsiigannut poliisi-tv:n ja muistellut sitä katumapäällä miehen kanssa kotona. "En mä pettänyt, se oli kikkarapää ulkomaalainen, otti mut väkisin".

Miltä mahtaa tuntua naisista jotka on raiskattu keksityt raiskaustarinat? Varmasti kuin märällä rätillä läpsisi lättyyn.Tottakai tässä on sekin mahdollisuus, että nainen on niin pahasti traumatisoitunut tapahtuneesta ettei pysty tai halua puhua asiasta vielä...
Paavo Arhinmäki on äijä!

Nylonköysi
Agentti Scully
Viestit: 688
Liittynyt: Ke Syys 03, 2008 3:17 am

Re: Nainen raiskattiin Tampereella asematunnelissa.

Viesti Kirjoittaja Nylonköysi »

loneliness kirjoitti:Tottakai tässä on sekin mahdollisuus, että nainen on niin pahasti traumatisoitunut tapahtuneesta ettei pysty tai halua puhua asiasta vielä...
Tämä on yksi mahdollisuus. Aika monet jopa ihan oikeasti raiskatut / hyväksikäytetyt vetävät ilmoituksen pois siksi, etteivät pysty käsittelemään tapausta ollenkaan. Haluavat unohtaa. Ei se onnistu, mutta tekevät silti niin.

Noista valvontakameroista sen verran, että siellä ulkosalla tunnelissa niitä ei ole ollenkaan. Niitä on aseman pihassa ja sitten sisäkäytävässä. Näin olen ainakin ymmärtänyt. Eli siis on aivan mahdollista, että nainen ja mies ovat kulkeneet kameroiden ohi. Jopa todennäköistä, elleivät ole tulleet aseman pihan poikki. Mikä puolestaan ei oikein ole baari - Tammela -reitin varrella.

EDIT: Sen verta lisäisin, että onhan se tietenkin mahdollista, että koko jutun keksi huomionhakuisuideessaan tai pettämistä peitelläkseen. Mutta sinänsä se, ettei halua puhua asiasta tai se, ettei ole tallentunut nauhalle ei vielä todista tätä. Oikeasti sen, mitä tapahtui tietää vain nainen. Ja se mies. Jos sellainen on olemassa. Onhan tuossa kuitenkin viitattu silminnäkijöihin tuossa uutisessa, mikä tukisi sitä että jotain olisi tapahtunut sitten kuitenkin. Mutta onko se ollut raiskaus onkin eri asia... :roll:

v-a-45
Javier Pena
Viestit: 1873
Liittynyt: Su Helmi 08, 2009 12:40 pm

Re: Nainen raiskattiin Tampereella asematunnelissa.

Viesti Kirjoittaja v-a-45 »

En usko että kyseessä olisi keksitty juttu, uhri usein heti tapahtuneen jälkeen kertoo totuuden ja sitten myöhemmin alkaa perua tai toivoo että tapaus "unohdettaisiin" kokonaan. Myös se että uhri tunnistetaan jotenkin, lisää ahdistusta ja haluttomuutta yhteistyöhön tutkijoiden kanssa. Esim. tyttäreni olisi saanut vaikka kuinka paljon apua, mutta ei halunnut puhua, poliisikuulusteluunkin mentäessä vähätteli asiaa, koska ei halunnut että kukaan tuttu saisi tietää. Kuten täälläkin on asiasta jo epäilyjä että "kävi vähän pettämässä" ja keksi koko jutun. Uhri, valitettavasti, syyttää usein itseään ja tuntee häpeää, vaikka siihen ei olisikaan mitään aihetta.
kohtalo sekoittaa kortit ja me vain pelaamme

Kakira
Sabrina Duncan
Viestit: 360
Liittynyt: To Touko 14, 2009 9:17 pm

Re: Nainen raiskattiin Tampereella asematunnelissa.

Viesti Kirjoittaja Kakira »

Ajattelin laittaa tämän juttuni sitten tähän ketjuun kun en parempaakaan löytänyt. Uutta en viitsi tästä kiistellystä aiheesta laittaa. Ja teille jotka odotitte jotain kamalaa sensaatiojuttua tuolla toisessa ketjussa, anteeksipyyntöni :oops: 8)

http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic. ... 19#p243219

Eli tapahtui seuraavaa (yritän tehdä tästä lyhyen :roll: )
Olin jokin aika sitten koirani kanssa keskiyön jälkeen yölenkillä ja ohitin kiivaasti keskustelevan “pariskunnan” erään entisen tehtaan alueen lähistöllä joka on hämärä paikka ja siellä liikkuu jos jonkinlaista epämääräistä porukkaa kaikkina vuorokauden aikoina. Mies oli pyörällä liikenteessä, naisella en pyörää nähnyt ja molemmat ilmeisen humalassa, nainen vaikutti vielä humalaisemmalta kuin mies. En saanut puheesta selvää, mutta kuulin miehen sanovan naiselle: ”Nyt on kaksi vaihtoehtoa, joko soitetaan taksi tai poliisi“. Jatkoin matkaani, juoksutin koiraani jonkin aikaa ja palasin hieman etäämmältä tuolle samalle tieosuudelle vain nähdäkseni tuliko edes jompikumpi kyyti heitä noutamaan. Näinkin naisen yksinään hoippuvan tietä pitkin todella sekaisessa kunnossa ja ajattelin että onpa vastuuton mies kun jättää naisensa tuossa kunnossa yksin niin syrjäiselle paikalle, toivottavasti hänelle ei tapahdu mitään.
Tie teki mutkan ja jäin siihen odottelemaan jos näkisin kyydin tulevan. Kun hetkeen ei näkynyt mitään, palasin takaisin ja nainen makasi puolittain maassa yrittäen päästä ylös. Silloin soitin hätäkeskukseen ja pyysin että poliisi tulisi hakemaan erittäin heikossa olevan yksinäisen naisen pois, nimittäin paikka on todella hämärä ja “vaarallinen” yöllä. Keskus pyysi minua kysymään mikä naisella on hätänä ja ennen kun ehdin hänen kohdalleen, hän huusi että “Auttakaa, mut on raiskattu”.
En ala enempää kertoilemaan siitä mitä hätäkeskuksen ja naisen kanssa juttelimme ja korostan edelleen sitä että nainen oli todella sekaisin ja haisi viinalta aika vahvasti. Poliisi hälytettiin paikalle.
Syy miksi haluan kertoa tämän on se, että tämän ketjun lopussa keskusteltiin keksityistä raiskauksista, peitellääkseen esim. pettämistä, tehden hallaa niille jotka on oikeasti raiskattu.
Faktat:
-Naisella oli yllään farkut ja pitkähihainen pusero, kengät oli “Prisman tms.” hedelmäkassissa
- Naisen kertoman mukaan oli tullut toisesta kaupungista junalla kotiin, mies oli jäänyt sinne, samoin hänen laukkunsa, kukkaronsa, avaimensa, kännykkänsä ja kaikki mitä nyt naisen käsilaukussa saattaa olla. Mukanaan vain miehen pankkikortti, joka oli silloin jo kadonnut
- Hän oli bussipysäkillä pyytänyt kahta ulkomaalaista viemään hänet kotiin, oli antanut sormuksen pantiksi.
- Toinen tummista miehistä oli komea 20-25v. ja toinen ei niin komea n35v.
- Nainen istui kertomansa mukaan etupenkillä.
- Hän kertoi että miehet olivat ajaneet vanhalle tehdasalueelle, molemmat raiskannet hänet ja jättäneet sinne.
- Hän hoki koko ajan että nyt kyllä mies jättää hänet, hän haluaa kotiin, ne tekevät kuitenkin hänelle kaikkia kokeita.
- Viitaten edelliseen,hän hoki että mies suuttuu ja miten saattoi olla näin tyhmä.

Itselläni nousi kymmeniä kysymyksiä tapauksesta jotka jäivät vaivaamaan, laitan ne myöhemmin, muuten tästä tulee liian pitkä. Siis oma arvioni tapahtuneesta.
Asiaa ei uutisoitu mitenkään, ei paikallislehdessä, ei pienissä lehdissä eikä poliisin nettisivuilla joissa ilmoitetaan jopa jos joku on lyönyt toista tuopilla päähän.
Laitoin paikallispoliisille tiedustelun asian tiimoilta, sillä jos tälläiset raiskaajat liikkuvat kaupungissa, olisi todellakin syytä julkistaa ja varoittaa naisia, näin ainakin itse ajattelen. Huolimatta siitä että tänä päivänä naiset ovat varmaankin entistäkin varovaisempia…

Poliisin vastaus oli seuraavanlainen: (Olen poistanut viranomaisen nimen ja paikkakunnan)Poliisin vastaus 16.6.2009

“ Kiitos siitä, että olette huolehtineet avun tarpeessa olleesta henkilöstä. Ikävä kyllä en voi kertoa mahdollisista yksittäisistä rikostapahtumista.

Aina kuitenkin on syytä olla huolellinen ja varovainen liikkuessaan ja ainakin välttää vieraiden henkilöiden ajoneuvoon tai asuntoon menemistä.

Mitään erityistä syytä huolestua ei tuolla alueella ole vaan kyllä rikoksen uhriksi joutuminen on mahdollista lähes missä tahansa. “

Eli mitä tästä voi päätellä? Itselläni on oma mielipiteeni, mutta mikä on m.infolaisten?
ELÄ ja anna toisten elää

Clyde
Axel Foley
Viestit: 2478
Liittynyt: Su Syys 14, 2008 9:12 pm

Re: Nainen raiskattiin Tampereella asematunnelissa.

Viesti Kirjoittaja Clyde »

Miten mulle nyt vain tuli mieleen että tuota raiskausta ei ole edes tapahtunut?
Miten kauan odottelit siellä mutkassa? Ja mahtoiko naisella olla housut jalassa kun tulit paikalle? Nainen on voinut toki tulla raiskatuksi, nostaa housut ylös ja lähteä pakoon jolloin kaatunut. Silloi ne housut olisivat jo olleet ylhäällä. En usko että raiskaaja jäisi nostamaan uhrinsa housuja ylös. Kertomuksestasi päätellen nainen oli tuhdissa humalassa joten olisiko saanut ne housut vedettyä ylös.. Luulisi että nainen olisi huutanut/kiljunut jos hänet olisi väkisin raiskattu. Ja oletettavasti olisit kuullut tämän kun et kerran ollut paikasta kovin kaukana.
Tainnut tehdä mieli vain irtiottoa humalassa ja sitten tajunnut että hups, mitä tulikaan tehtyä. Varsinkin jos poliisinkin vastaus on tuollainen.
Nanika ga tooku matteiru to

Tampereen Tyttö
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5172
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Re: Nainen raiskattiin Tampereella asematunnelissa.

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Kakira kertoo nähneensä naisen ensin jonkun polkupyörällä liikkuneen seurassa (?) Naisella oli vaatteet päällä.
Nainenhan kertoi saaneensa aiemmin kyydin tähän paikkaan jostakin (rautatieaseman läheltä).
Kyyditsijät veivät sitten vähän sivuun ja raiskasivat naisen.
Käsitin siis Kakiran tavanneen naisen (ensimmäiselläkin kerralla ) jo raiskauksen tapahduttua.
Oliko näin?
-Takuulla, sano Tampereenlikka!

Kakira
Sabrina Duncan
Viestit: 360
Liittynyt: To Touko 14, 2009 9:17 pm

Re: Nainen raiskattiin Tampereella asematunnelissa.

Viesti Kirjoittaja Kakira »

Juuri niin, oma oletukseni onkin että itse raiskausta ei kokonaisuudessaan tapahtunut. Silloin kun ohitin tuon miehen ja naisen, joita luulin pariskunnaksi, nainen ilmeisesti kertoi samaa tarinaa tuolloin miehelle. Humalassa, pyörällä liikkuvaa miestä tuskin kuitenkaan sekaisin olevan naisen tapaus niin kiinnostanut ja jatkoi lopulta vaan matkaansa. Eli oletettu raiskaus oli tosiaan Tampereen tytön arvauksen mukaan tapahtunut ennen tuota kohtaamista. Olisinpa tullut 15 min ennen…
Kuten Clyde kysyikin, oliko naisella housut jalassa, ne todellakin oli kiinni ja pusero oli tungettu housuihin.
Omituisia kysymyksiä jotka tapaus herätti oli ensinnäkin se mistä aikaisemmin mainitsin, miksi poliisi ei tiedottanut asiasta mitenkään. Raiskaushan on kuitenkin todella julma ja henkilökohtainen loukkaus naista kohtaan.
Kuka nainen lähtee toisesta kaupungista junalla jättäen miehen ja kaiken omaisuuden sinne? Oliko heille tullut riitaa, mies käskenyt lähteä lätkimään saman tien? Miksi nainen oli niin huolissaan siitä että mies suuttuu ja jättää hänet? Onko mies väkivaltainen ja hallitseva, pelkäsikö nainen miestään?
Ja se mitä en vielä aikaisemmin maininnut, nainen sanoi että miehet eivät puhuneet suomea eikä englantia. Miten siis kommunikointi tapahtui? Miten nainen osasi selittää tien kotiin? Ja vielä, nainen kertoi että kuski oli todella komea, niin hyvän näköinen 20 - 25v.. Itse olen huono arvioimaan ikää, mutta nainen oli varmasti yli 40 vuotias ja ulkonäöltään ihan kohtalaisen näköinen , ei missään tapauksessa mikään “ruma”, miten nyt itse naisena asiaa voisin arvioida.
Mitä tästä päätellä? Oliko nainen huvittelumielessä flirttaillut tuolle nuorelle ja komealle miehelle, kostoksi paskamaiselle miehelleen, ja ollut suostuvainen seksiin jos huomasi nuoren kollin olevan kiinnostunut? Naista on niin helppo imarrella, tai ainakin joitakin… Ja asia johti toiseen? Tarjottu ehkä lisää viinaa tai muita aineita? “Harmittomaksi” huvitteluksi tarkoitettu juttu olikin karannut käsistä ja tämä vanhempi mies touhua katsellessa halusi myös osansa, vaikka väkisin? Naisen sanoin: “Aloin pelkäämään henkeni puolesta, joten annoin sen vanhemmankin raiskata itseni”.
Luonnollisesti myötätuntoni on naisen puolella, hän pelkäsi saaneensa HIV:n(odotusaika asian varmistukseen about 3kk jos en väärin muista), tai ties mitä tauteja. Totuushan on että alkoholi (puhumattakaan muista aineista) saa ihmiset toimimaan järjettömästi ja kun jotain tapahtuu, kadutaan niin pirusti. Vaikka nainen olisi kuinka sekaisin, mikään ei oikeuta raiskaukseen. Tosin tässä tosiaan saattoi olla vain “valehtelu” kysymyksessä, peitelläkseen pettämistä..?
Jostain nainen kuitenkin tuolle pimeälle vanhalle tehdasalueelle on tullut, joten ainakin heitteille jättö on kysymyksessä, huomioon ottaen naisen erittäin sekavan tilan.
ELÄ ja anna toisten elää

Vastaa Viestiin