Ulvilan tapaus ( ketju 3 )

Keskustelua Ulvilan tapauksesta
Kyllikki S
Adrian Monk
Viestit: 2652
Liittynyt: Pe Heinä 13, 2007 1:30 am

Re: Ulvilan tapaus ( ketju 3 )

Viesti Kirjoittaja Kyllikki S »

Who was it kirjoitti:
cicero kirjoitti:Kuinka todennäköistä on että vanhemmat alkavat tappelemaan samassa huoneessa jossa perheen pienimmät lapset nukkuvat? Pienten lasten vanhemmat korkeintaan kuiskailevat samassa huoneessa pari sanaa ja siirtyvät toiseen huoneeseen.
Juu, tämä mietityttää itseäkin...ellei lapsen makuuhuoneessa ole tapahtunut jotakin sellaista, joka saisi aikaan näin hirvittävän riidan... Sori vaan, mutta en pääse eroon tästä ajatuksesta. Selviääkö lehtijutusta, kuka lapsista nukkui ko. makuuhuoneessa?
Vaikka onhan mahdollista, että joku vanhemmista lapsista nukkui myös tuossa makuuhuoneessa mistä kaikki sai alkunsa...
Totuus
cicero
Michael Knight
Viestit: 4160
Liittynyt: Pe Syys 07, 2007 2:40 pm
Paikkakunta: ulkomaat

Re: Ulvilan tapaus ( ketju 3 )

Viesti Kirjoittaja cicero »

Vai olisko ollut niin että lapset riehui valtoimenaan talossa isän kotiuduttua ja äiti surffaili koneella..lapsia on rauhoiteltu ja pistetty nukkumaan ja siitä on sitten riita lähtenyt käyntiin...ei mahdoton juttu tuokaan..tuo sivusto kun näyttää olevan vaimolle tärkeämpi kuin mikään muu maailmassa...

Mietin tuota tyttären ikääkin surman aikaan. Ei ole vaikea vakuuttaa 9-vuotiaalle tytölle että hän on nähnyt jonkun miehen pakenemassa vaikka tyttö onkin jäänyt hieman epätietoisuuden valtaan...tyttö on kuitenkin ihan ensimmäiseksi sanonut että ei ole nähnyt ketään...
"jos on pakko tehdä jotain epäsuosittua sen voi saman tien tehdä täydestä sydämestä"
Primavera
Jane Marple
Viestit: 1020
Liittynyt: To Touko 10, 2007 1:28 pm

Re: Ulvilan tapaus ( ketju 3 )

Viesti Kirjoittaja Primavera »

Pohjakuva ja tapahtumien kulku.

http://img39.imageshack.us/img39/8796/pohja2.jpg

Kuva
Viimeksi muokannut Primavera, To Loka 01, 2009 4:44 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
specialhousingunit
Neuvoja-Jack
Viestit: 530
Liittynyt: La Loka 13, 2007 10:06 pm

Re: Ulvilan tapaus ( ketju 3 )

Viesti Kirjoittaja specialhousingunit »

Scannasin sen iltasanomissa olleen selostuksen pohjapiirroksesta, mutta miten saan sen omalta koneen työpöydältä tänne ?
specialhousingunit = SHU = aika paska paikka
Primavera
Jane Marple
Viestit: 1020
Liittynyt: To Touko 10, 2007 1:28 pm

Re: Ulvilan tapaus ( ketju 3 )

Viesti Kirjoittaja Primavera »

specialhousingunit kirjoitti:Scannasin sen iltasanomissa olleen selostuksen pohjapiirroksesta, mutta miten saan sen omalta koneen työpöydältä tänne ?
1. Lataa esim. tänne:
http://imageshack.us/

2. Kopioi linkki Img-tagien väliin
banzai
Alibin satunnaislukija
Viestit: 66
Liittynyt: Ma Syys 28, 2009 11:39 pm

Re: Ulvilan tapaus ( ketju 3 )

Viesti Kirjoittaja banzai »

Nyt tuntuu siltä, että lahti on yrittänyt paeta tuon takaoven kautta itse. Nuohan on yleensä lukollisia, eli se avaimenreikä on siinä kahvaosassa ja se on ollut lukossa juuri sen takia, että pienet lapset ei karkailisi.

Lahti on itse rikkonut ikkunan yrittäessään paeta vaimoaan ja olisiko hän takkahuoneesta laittanut kengät jalkaan/yrittänyt, koska on luonnollista pitää terassin oven luona kenkiä.
Viimeksi muokannut banzai, To Loka 01, 2009 4:53 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
specialhousingunit
Neuvoja-Jack
Viestit: 530
Liittynyt: La Loka 13, 2007 10:06 pm

Re: Ulvilan tapaus ( ketju 3 )

Viesti Kirjoittaja specialhousingunit »

Kuva
Onnistukohan näin helposti....tai sitten sotkin kaikki maailman tietojärjestelmät.
specialhousingunit = SHU = aika paska paikka
cicero
Michael Knight
Viestit: 4160
Liittynyt: Pe Syys 07, 2007 2:40 pm
Paikkakunta: ulkomaat

Re:

Viesti Kirjoittaja cicero »

cicero kirjoitti:Lahti ei vaikuta mustasukkaiselta tyypiltä eikä mielestäni voida ajatella että vaimo oliis ollut niin uuno että olisi tuonut rakastajan kotiin kun lapset ovat nukkumassa ja mies voi saapua hetkellä millä hyvänsä työmatkalta.

Uskottavammalta kuulostaa että vaimo on odottanut miestään kotiin jo aikaisemmin. Koko ilta lasten kanssa eikä miestä vaan näy...mies on lisäksi työmatkalla entisillä asuinseuduillaan jossa voi vaikka törmätä entisiin sussuihin...Vaimo laskee mielessään että edes myöhäinen illallinen työn merkeissä tai sukulaisten kanssa kestä niin kauan...on myös mahdotonta että mies olisi kavereiden kanssa ryyppäämään lähtenyt kun pitää kuitenkin ajaa kotiin...Raivo kasvaa vaimon pääkopan sisällä kun hän miettii että mitä kaikkea mies voikaan olla tekemässä..Vihdoin ja viimein mies tulee kotiin muina mieheinä...vaimo kysyy että missä sä oot ollutr? mies vastaa että ei missään erityisesti että venähti vähän kun kävi sukulaisen luona juomassa kaffeet ja pullat..vaimo sanoo että ei se ennenkään oo mennyt yli puolen yön ja mies käyttäytyy hieman ylimielisesti j asanoo että mitä sä hei vaahtoat siinä, rauhoitu! ja sitten kääntää selkänsä....vaimo raivostuu totaalisesti ja ryntää lahden perässä keittiöön ottaa veitsen käteensä ja lahti kysyy että hei mitä sä nyt oletko ihan täysin seonnut...vaimolla pimahtaa lopullisesti ja alkaa kamppailu....oven lasi on voinut mennä rikki koska lahti on ensin ajatellut poistua talosta kun vaimo on alkanut rähisemään, vaimo on heittänyt jollain miestään päin mutta missannut ja esine on lentänyt ikkunan läpi, esine haetaan pihalta riidan aikana..poliis on sanonut että surman aikana on käytetty toistakin asetta mutta voihan olla että se nuijinta on tapahtunut jo ennen veitsen tulemista kehiin....


siis onko jonkun mielestä yllä oleva tapahtumasarja mahdoton?

Vuosi sitten veikkasin tälläistä 8) Kiitos eräälle herrasmiehelle joka minua siitä muistutti!!! Nyt olis kiva kuulla varsinkin Matulan sekä Marsalkan kommentit näin uunituoreeltaan :lol: Todellakin olisi kiva saada Matula tänne kertomaan oman tarinansa...sekä myös muilta jotka moneen otteeseen ovat lyöneet täydellisesti lyttyyn kaikki ne jotka ovat uskaltaneetkin hihkaista siihen suuntaan että vaimo olisi syyllinen...muistaakseni myös joey on kunnostautunut tässä alasampumisessa vedoten milloin mihinkin lööppijuttuun faktana :lol: tämä kuuluisi varmaan tuonne kakcelsbergiä ulvilan keississä-puolelle mutta mun taidot eivät nyt riittäneet sinne asti eli jos joku olis mukava ja siirtäis tämän sinne mikäli on nyt väärässä paikassa :mrgreen:
"jos on pakko tehdä jotain epäsuosittua sen voi saman tien tehdä täydestä sydämestä"
Primavera
Jane Marple
Viestit: 1020
Liittynyt: To Touko 10, 2007 1:28 pm

Re: Ulvilan tapaus ( ketju 3 )

Viesti Kirjoittaja Primavera »

Jos en ihan väärin muista, olisiko ollut työhoroskoopin kaksonen tai rapu. Muistaakseni kesäkuussa syntynyt.
Kaksonen 21.5.-20.6.

Kaksosten silmiinpistävin ominaisuus on kyky keskustella sujuvasti asiasta kuin asiasta melkein kenen tahansa kanssa. Tämä ei olekaan mikään ihme, sillä olet tarkkasilmäinen havainnoitsija ja kaiken lisäksi vielä älykäskin. Vuorovaikutuksen mestarina menestyt erityisesti myyntitehtävissä. Olet myös parantumaton flirttailija. Varo ettet tässä asiassa mene liian pitkälle; itse kyllä onnistut luistamaan ulos sitoumuksista, mutta suhteiden jälkeiset tunnelmat voivat sekoittaa ilmapiirin työtovereidesi tai asiakkaittesi keskuudessa.

Nautit kiireestä ja sinulla on samanaikaisesti monta rautaa tulessa. Hyvä vai huono? Yleensä kyllä selviät aikarajoista - niukin naukin, mutta kuitenkin. Parhaimmillasi olet silloin, kun tukenasi on ihmisiä jotka pystyvät viemään aloittamasi projektit loppuun asti, kun oma mielenkiintosi on jo siirtynyt muualle. Pahimmillasi olet levoton ja keskittymiskyvytön luuseri, jonka parhaatkin ideat katoavat hyödyttöminä ilmaan kuin haiseva tuulahdus Saharaan. Sinun on vaikea myöntää rajoittuneisuuttasi ja saatat lopulta vajota burn outin partaalle otettuasi liikaa töitä itsellesi.Joskus sinun on myös vaikea erottaa olennaiset ja epäolennaiset asiat toisistaan, ja tuhlaat aikasi turhuuksiin. Asioiden loppuun viemisessä kannattaisi ottaa oppia jousimiehiltä.

Ajattelevana ja älykkäänä ihmisenä olet kiinnostunut erilaisista ideologioista, eikä tärkein elämääsi määräävä tekijä yleensä ole raha. Koska kuitenkin nautit tuhlaamisesta, saatat joutua ristiriitaiseen tilanteeseen,jossa ideologiasi sanoo, ettei rahalla ole mitään merkitystä, mutta käytännössä päädyt kuitenkin nurisemaan jatkuvaa rahan puutetta. Tähän ei kuitenkaan tarvitse tyytyä, sillä sinulla on kaikki edellytykset ansaita kasapäin rahaa, kunhan vain myönnät asian itsellesi ja suot silloin tällöin ajatuksen myös taloudelliselle tilanteellesi.
Rapu 21.6.-22.7.

Rapu on todella pidetty ja toivottu jäsen mille tahansa työpaikalle: sinulta löytyy sekä pätevyyttä että motivaatiota. Olet hyvin velvollisuudentuntoinen,mutta työ ei suinkaan merkitse sinulle pelkkää ikävää velvollisuutta, vaan haluat tosissasi kehittää itseäsi ja pysyä ajan tasalla siinä, mitä sitten teetkin. Tulet loistavasti toimeen ihmisten kanssa ja sinulla on myös liikemiesvaistoa.
Ainoa todellinen ongelmasi on herkkänahkaisuus. Et ole kovin hyvä käsittelemään negatiivisia tunteita, ja vetäydyt helposti kuoreesi kohdatessasi ongelmia. Tunneihmisenä olet myös kuuluisa ailahtelevista mielialoistasi. Liiasta stressistä saat hyvin äkkiä jopa fyysisiä vaivoja. Joko sinut tunnetaan lempinimellä "vatsahaava"? Joskus myös työn ja kodin ristiriita saattaa aiheuttaa ongelmia, erityisesti naispuolisille ravuille.
Työpaikkaromansseihin ravun kannattaa suhtautua erityisen varovaisesti, koska suhteen mahdollisesti päättyessä olet pahemmassa kuin pulassa. Tapasi on jäädä "roikkumaan" suhteen jo päätyttyä. Ei hyvä, ei hyvä...
:shock:
Vihikoira
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 112
Liittynyt: Su Heinä 22, 2007 9:52 pm

Re: Ulvilan tapaus ( ketju 3 )

Viesti Kirjoittaja Vihikoira »

[quote="Kyllikki S"][quote="buracee"]
Ihme juttu, että vaimo päätti yleensäkään just sitten silloin ryhtyä soittamaan hätäkeskukseen kun kaikki oli vielä kesken.

Tätä minäkin ihmettelen. Ehkä AA ajatteli vielä pelastavansa miehensä, kun vammat olivat pienemmät. Mutta sitten tuli nopeasti toisiin aatoksiin, ajatteli jälkiseuraamuksia ja mainettaan. AA:n on pitänyt olla paniikissa. Sinänsä uskomatonta tuuria hänellä, että tapaus ratkesi vasta nyt. Oliko se poliisin hölmöyttä vai AA:n tuuria ja oveluutta, ehkä vähän kumpaakin. Tämä tapaus sisältää kaikki elokuvan ainekset.
kujala
Martin Riggs
Viestit: 610
Liittynyt: Su Helmi 24, 2008 11:55 pm

Re: Ulvilan tapaus ( ketju 3 )

Viesti Kirjoittaja kujala »

banzai kirjoitti:Nyt tuntuu siltä, että lahti on yrittänyt paeta tuon takaoven kautta itse.
Tämä kuulostaa aika kehityskelpoiselta idealta. Tuli mieleen sellainen lisäys, että uhri olisi ensin yrittänyt pääoven kautta ulos, mutta epäilty on estänyt tämän, mistä on syntynyt uhrin ajatus rynnätä toiselle ovelle. Terassin ovilasiin on tässä yhteydessä voinut tulla pieniä säröjä sisäpuolelle, jotka peittääkseen on epäilty myöhemmin hajottanut lasin kokonaan ulkopuolelta sisälle päin.

Uhri on saattanut jäädä kitumaan vakavasti haavoittuneena takkahuoneeseen, ja viimeistelyiskut on annettu vasta myöhemmin. Epäilty saattoi luulla uhrin jo kuolleen, vaikkei tämä ollutkaan kuollut. Jos uhrin aistit vielä toimivat hälytyssoiton aikana, hän on saattanut tietoisesti yrittää viimeisillä voimillaan huutaa jotakin, jos kuuli epäillyn/tytön olleen puhelimessa ja halusi näin jättää poliisille vihjeen tekijästä. Tähän on voinut liittyä tunne, ettei hengissä enää selvitä ja nyt pitää toimia. Tällöin epäillyn oli siis pakko käydä viimeistelemässä uhri, kun epäilty oli saattanut jo aikaisemmin päättää lavastelusta, eikä junan suuntaa voinut enää muuttaa.

Lavastusaikaa on ensimmäisten iskujen ja viimeistelyiskujen välillä siten voinut olla kymmeniä minuutteja. Puhelimessa kuultu hädän tunne on voinut kummuta myös epäillyn epätietoisuudesta oman vammansa suhteen. Tähän mukaan olisi liitetty harkittu maininta ulkopuolisesta tappajasta.
Avatar
Petu
Frank Drebin
Viestit: 398
Liittynyt: Ti Syys 29, 2009 2:46 pm

Re: Ulvilan tapaus ( ketju 3 )

Viesti Kirjoittaja Petu »

Primavera kirjoitti:Pohjakuva ja tapahtumien kulku.

http://img39.imageshack.us/img39/8796/pohja2.jpg

Kuva
Mikäli tuo kuva kuvaa vaimon kertomusta yön tapahtumista, niin nainen valehtelee niin että korvat heiluu tai vaihtoehtoisesti hän ei ole vielä kyennyt selvittämään täysin miten kaikki tapahtui.

Täytyy muistaa, että rikotun ikkunan alla oli tuoli aseteltuna ikään kuin sitä käyttäen joku olisi kiivennyt sisään taloon.

Mikäli surmatyö todellakin oli spontaanin riidan lopputulos, eikä tapaukseen liity ketään muita, niin käsittääkseni tällöin jää jäljelle tasan kaksi vaihtoehtoa:

1) Jukka S. Lahti olisi mennyt välillä takapihan terassille ja vaimo olisi jäänyt sisälle taloon, sekä laittanut tuon terassin oven lukkoon. Näin ollen uhri olisi itse rikkonut tuon ikkunan, asetellut tuolin sen alle ja kiivennyt sisälle taloon jossa riita olisi jatkunut kohtalokkain seurauksin.

2) Sama kuvaus kuin edellä mutta toisinpäin; Jukka S. Lahti olisi jättänyt vaimonsa ulos kylmään rauhoittumaan ja vaimo olisi rikkonut ikkunan ja kiivennyt tuolia apunakäyttäen sisään jne..

Mikäli kumpaakaan ei tapahtunut, niin tällöin kaikki viittaa rikospaikan harkittuun lavastamiseen ja etukäteen suunniteltuun henkirikokseen eli murhaan, sillä ei kai kukaan usko että se tuoli "nyt vain ihan vaan vahingossa" oli siinä rikkinäisen ikkunan alla?

Tuo pohjakuva ja siinä kerrottu tapahtumien kulku ei vain kerro tuollaisesta "takapihaepisodista" yhtään mitään.

Kuka rikkoi ikkunan ja missä vaiheessa?
Kuka laittoi tuolin rikotun ikkunan alle ja missä vaiheessa?
Kuka tuli ikkunasta sisään, vai tuliko yhtään kukaan?

Mutta tosiaan, ehkäpä jatkokuulusteluissa ja viimeistään oikeudenkäynnissä selviää tuokin yksityiskohta.

Ps. Lopettakaa se paskanjauhanta jostain täydellisen epätäydellisistä kotiäideistä sun muista täysin irrelevanteista asioista ja pysykää asian ytimessä tai olkaa hiljaa.
Viimeksi muokannut Petu, To Loka 01, 2009 7:33 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kyllikki S
Adrian Monk
Viestit: 2652
Liittynyt: Pe Heinä 13, 2007 1:30 am

Re: Ulvilan tapaus ( ketju 3 )

Viesti Kirjoittaja Kyllikki S »

Primavera kirjoitti:Pohjakuva ja tapahtumien kulku.

http://img39.imageshack.us/img39/8796/pohja2.jpg

Kuva
----
specialhousingunit kirjoitti:Kuva

Tämän (ylemmän kuvan) perusteella riita on siis alkanut vanhimman lapsen makuuhuoneesta.
Totuus
Who was it
Sabrina Duncan
Viestit: 350
Liittynyt: Ti Syys 29, 2009 2:00 pm

Re: Ulvilan tapaus ( ketju 3 )

Viesti Kirjoittaja Who was it »

Kyllikki S kirjoitti:
Primavera kirjoitti:Pohjakuva ja tapahtumien kulku.

http://img39.imageshack.us/img39/8796/pohja2.jpg

Kuva
----
specialhousingunit kirjoitti:Kuva

Tämän (ylemmän kuvan) perusteella riita on siis alkanut vanhimman lapsen makuuhuoneesta.
Tätä vähän epäilinkin/pelkäsinkin... :cry:
Tampereen Tyttö
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5191
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 8:18 pm

Re: Ulvilan tapaus ( ketju 3 )

Viesti Kirjoittaja Tampereen Tyttö »

Jos riitely alkoi vanhimman lapsen makuuhuoneessa, niin yksi mahdollinen syy voi olla se että perheissä joissa vanhemmat riitelevät k.o. tavalla,lapset vedetään helposti mukaan. Lapsen pitää ikäänkuin "ottaa kantaa" siihen kuka on oikeassa ja ketä on loukattu ja kuka nyt on oikeassa jne. jne. Vanhin lapsi on usein se, joka kantaa sitä suurinta taakkaa. Joskus lapset puolustavat aivan fyysisestikin toista vanhempaa. Siten he voivat olla hyvin lojaalejakin vanhemmilleen.

Hyvä että case selviää. Kaikille parempi olisi ollut jutun välitön selviäminen.
-Takuulla, sano Tampereenlikka!
Lukittu