Kolmevuotiaasta tytöstä kolmoismurhan avaintodistaja

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Miina
Martin Riggs
Viestit: 622
Liittynyt: Pe Heinä 13, 2007 8:32 am
Paikkakunta: Tampere

Kolmevuotiaasta tytöstä kolmoismurhan avaintodistaja

Viesti Kirjoittaja Miina »

Iltasanomat uutisoi näin:
Kolmevuotiaasta tytöstä kolmoismurhan avaintodistaja
30.8.2007 12:54, päivitetty 30.08. 13:42

Kolmevuotiaasta tytöstä saattaa tulla kolmoismurhan selvittämisen ratkaisija Britanniassa. Poliisi uskoo, että paikalla olleella tytöllä voi olla arvokasta tietoa, joka voi auttaa poliisia ampujien tunnistamisessa. Tyttö ei vahingoittunut, mutta hän kärsii traumaattisesta shokista.

Poliisi löysi kahden keski-ikäisen miehen ja yhden teini-ikäisen pojan ruumiit asunnosta Bishop's Stortfordista tiistaina. Kaikki uhrit oli ammuttu. Kaksi tilanteessa vakavasti haavoittunutta naista vietiin lisäksi sairaalaan.

Poliisi uskoo, että tyttö voi auttaa rikospaikalta paenneiden kahden aasialaisen miehen tunnistamisessa.
Shokissa nyt, tytö-raasu. Varmaankin karmiva kokemus, kun tuon ikäinen ei kaikkea edes ymmärrä vielä. Siis tapahtumien kulkua yms.
"Pohjimmiltaan hän oli lempeä, miellyttävä ja jopa älykäs. Taitavasti sen kätki hän kaikilta meiltä..." (Miksei täällä humppa soi? Eläkeläiset)
Herkkis
Jane Marple
Viestit: 1068
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 3:07 pm

Viesti Kirjoittaja Herkkis »

No voipi olla ettei tytöstä paljoa irti saada. Toivottavasti nyt toipuu kuitenkin.
I am an African!
wretch
Javier Pena
Viestit: 1734
Liittynyt: La Elo 18, 2007 11:52 pm
Paikkakunta: Nekropolis

Viesti Kirjoittaja wretch »

Alla olevan BBC:n linkin mukaan "hyökkäys oli suunniteltu eika sattumanvarainen tapahtuma".Poliisin toiveista tytön kuulemiseksi jutussa ei sanota mitään.Taisi olla IS:n toimittajan moka.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/engl ... 969909.stm
CJS
Harjunpää
Viestit: 327
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2007 12:19 pm

Viesti Kirjoittaja CJS »

Eipä taida olla kolmevuotiaasta sentään ihan avaintodistajaksi. Enkä usko, että poliisi kovin paljoa uskoo sen ikäisestä irti saavansa. Ehkä se on lähinnä toimittajan toiveajattelua että saa ihmiset lukemaan jutun kun laittaa tuollaisen otsikon.

Voi pienestä silminnäkijästä jotain apua olla - ei sitä koskaan tiedä, mutta kuka tahansa kolmevuotiaan kanssa keskustellut tuskin uskaltaa kovin suurta todistuksellista painoarvoa pienen puheille antaa (muuta arvoa heidän puheillaan toki on)... Tietysti lapsitodistajia täytyy ammatti-ihmisen jututtaa yms., mutta kun täydellä ymmärryskyvyllä ja kielellä varustetut aikuisetkin ovat silminnäkijöinä enemmän tai vähemmän epävarmoja tapauksia, niin lapsen kohdalla epävarmuustekijät kasvavat melkoiseen mittakaavaan.
Vastaa Viestiin