Eric Harris & Dylan Klebold

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Lumienkeli
Martin Beck
Viestit: 830
Liittynyt: To Helmi 05, 2009 6:01 pm
Paikkakunta: Hells Ladder

Re: Eric Harris & Dylan Klebold

Viesti Kirjoittaja Lumienkeli »

^ Kuvahan on käsittääkseni otettu vasta sen jälkeen, kun poliisit olivat jo paikalla ja ruumiita oli jonkin verran siirrelty, tsekattu ettei alla ole pommeja tai sen sellaista. Tällä selittyy ainakin osittain aseiden sijainnit ja muut kummallisuudet, sekä se verilammikko joka oli jonkun lähteen mukaan sitten ns. valunut ampumahaavasta juurikin tuon ruumiin siirtämisen takia. VoDKa tietänee tästäkin tarkemmin, joten korjailes jos olen väärässä.

Toki voi olla, että on vain väitetty että ruumiita on siirrelty ennen kuvaa 8) Itse en tähän ihan heti usko.
Antoine

Re: Eric Harris & Dylan Klebold

Viesti Kirjoittaja Antoine »

Lumienkeli kirjoitti:^ Kuvahan on käsittääkseni otettu vasta sen jälkeen, kun poliisit olivat jo paikalla ja ruumiita oli jonkin verran siirrelty, tsekattu ettei alla ole pommeja tai sen sellaista. Tällä selittyy ainakin osittain aseiden sijainnit ja muut kummallisuudet, sekä se verilammikko joka oli jonkun lähteen mukaan sitten ns. valunut ampumahaavasta juurikin tuon ruumiin siirtämisen takia.
Jep, kuvat on napattu vasta sen jälkeen kun ruumiit oli varmistettu pommeista. Eli kovin oli autenttista rikospaikkakuvaa :D

Dylan siis ampui itseään vasempaan ohimoon. Mutta tuota semiautomaattista 9millistä ei ainakaan kuvista tosiaan löydy. Kenties sekin on siirretty siinä samassa syssyssä kun poliisi leikki pomminpurkajaa. Tai sitten se on yksinkertaisesti jäänyt kuvan ulkopuolelle.

Kyllä noita salaliittoteorioita aina löytyy. Mutta henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että vaikka niiden parissa niin kiva onkin askarrella, niin jo alkaisi riittää.
Elephant
Harjunpää
Viestit: 306
Liittynyt: Pe Joulu 07, 2007 4:07 pm
Paikkakunta: Uusimaa

Re: Eric Harris & Dylan Klebold

Viesti Kirjoittaja Elephant »

Koitan olla nopea etten myöhästy töistä :roll:
Mutta eikös se 9mm ase, jolla Dylan itseään ampui ollut siinä piirroskuvassakin hänen jalkansa alla?
Ainakin tässä, (jos nyt puhutaan samasta aseesta.. heh)
Kuva
Ja ainakin minusta näyttäisi että Dylanilla on ase vielä ihan real kuvassa kädessä.. Tai sitten ei, mutta ainakin sen pitäisi tuolla olla. Koska eikös tuo piirroskuva ollut ihan tämän liikuttelun jälkeen piirretty, samoin valokuvat otettu samalta ajalta, joten niissä ei pitäisi sitten olla eroa..
Ympyröin sen aseen paikan nyt oikein hienosti punaisella!
Kuva
Anteeksi jos sekoitin ihan toisiin aseisiin mutta näin nopeasti muistelisin ainakin itse tätä joskus tulkinneeni näin..
"Suomalainen rikos on huonosti suunniteltu,
toissijaisista motiiveista tehty ja useimmiten
sekä uhrin että tekijän kannalta lähinnä
vaivaannuttava kokemus."
-Kyösti Pöysti, nuorempi komisario
HulluPilvishti
Alokas
Viestit: 8
Liittynyt: To Huhti 08, 2010 9:08 pm
Paikkakunta: Ainoa valaistu hautausmaa

Re: Eric Harris & Dylan Klebold

Viesti Kirjoittaja HulluPilvishti »

Noni. Sieltä tuli asianosaavien vastauksia. Itsellä ei käynyt mielessä edes että ruumiita olisi siirrelty. Niin innoissa kuin pieni lapsi hehkutin teoriaani.

Kiitokset kaikille vastanneille.
-Hp

EDIT: Nyt kun lueskelin uudestaaan sivuja, siellähän se selkeästi kerrottiin että ruumita oli siirretty/liikutettu pommejen pelon uhassa.
Live is overrated
Katsa

Re: Eric Harris & Dylan Klebold

Viesti Kirjoittaja Katsa »

Dylanhan ei kuollut heti, vaan ehti muutaman hengenvedon siinä vielä kiskaista, näin ollen vertakin on valunut reilummin.
Ruumiita tosiaan lienee kuvassa jo siirrelty - mutta miksi vasenkätisellä Dylanilla on ase oikeassa kädessä?
MotiivitOn
Rico Tubbs
Viestit: 1271
Liittynyt: Ti Syys 02, 2008 8:10 am

Re: Eric Harris & Dylan Klebold

Viesti Kirjoittaja MotiivitOn »

Katsa kirjoitti:Ruumiita tosiaan lienee kuvassa jo siirrelty - mutta miksi vasenkätisellä Dylanilla on ase oikeassa kädessä?
Wikipedia kirjoitti:Klebold teki itsemurhan ampumalla TEC-9 -aseella vasempaan ohimoonsa.
Kuinkas muuten ammutaan niinkin kolholla laitteella kuin TEC-9 vasempaan ohimoon, jos ase on oikeassa kädessä? Vai onko kyseessä se kuuluisa "toinen vasen"? Eli onko nyt menneet oikea ja vasen jossain vaiheessa sekaisin. Kuvan ottamishetkellä ainakin TEC-9:stä on otettu lipas irti, eli ase on tehty turvalliseksi hattivattien toimesta, joten olisiko sekaannusta tullut siinä yhteydessä?
Kuva ei vaikuttaisi kuitenkaan olevan peilikuva, koska tuo Hi-Pointti vaikuttaisi olevan ihan oman itsensä näköinen.
"Remember, the faint-hearted never fucked a pig!" -Brigadier Graeme Lamb (DSF)-
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: Eric Harris & Dylan Klebold

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

MotiivitOn kirjoitti:Kuva ei vaikuttaisi kuitenkaan olevan peilikuva, koska tuo Hi-Pointti vaikuttaisi olevan ihan oman itsensä näköinen.
Ja Wrath-teksti Dylanin paidassa on oikein päin. :wink:

Mitenkähän päin Dylan on edes maahan lopulta tippunut? Jos voitaisiin ajatella, että kuviteltu pommi olisi Dylanin alla, olisi luonnollista kääntää hänet selälleen vain siinä tapauksessa, että hän olisi tullut alas vatsalleen. Silloinhan tuo ase jäisi tosiaan tuolle puolelle missä se kuvissa näkyy, jos vasenkätiseksi mainittu Dylan olisi ampunut itseään vasempaan lohkoon.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

Antoine

Re: Eric Harris & Dylan Klebold

Viesti Kirjoittaja Antoine »

VoDKa kirjoitti:Mitenkähän päin Dylan on edes maahan lopulta tippunut? Jos voitaisiin ajatella, että kuviteltu pommi olisi Dylanin alla, olisi luonnollista kääntää hänet selälleen vain siinä tapauksessa, että hän olisi tullut alas vatsalleen. Silloinhan tuo ase jäisi tosiaan tuolle puolelle missä se kuvissa näkyy, jos vasenkätiseksi mainittu Dylan olisi ampunut itseään vasempaan lohkoon.
Tämän pohjalta katsoen Dylanin asento jopa jotenkin viittaisi siihen, että hänet olisi käännetty mahaltaan selälleen. Ainakin mitä vasempaan jalkaan tulee. Ehkä tämä selittäisi myös sen, miksi osa verestä on valunut Dylanin kasvoille, mikäli hän siis oli alun perin kasvot alaspäin.
MotiivitOn
Rico Tubbs
Viestit: 1271
Liittynyt: Ti Syys 02, 2008 8:10 am

Re: Eric Harris & Dylan Klebold

Viesti Kirjoittaja MotiivitOn »

VoDKa kirjoitti:Ja Wrath-teksti Dylanin paidassa on oikein päin. :wink:
:lol: No niinpä "näkyy" olevan! Ainakin siis W on selvästi oikein päin, itsehän en tuosta muuta näe! :wink:
VoDKa kirjoitti:Silloinhan tuo ase jäisi tosiaan tuolle puolelle missä se kuvissa näkyy, jos vasenkätiseksi mainittu Dylan olisi ampunut itseään vasempaan lohkoon.


Itse katsoin aluksi huolimattomasti aseen olevan oikeassa kädessä, kuten ilmeisesti Katsakin. Piirrokseen ase on kuitenkin piirretty siten, että se ei ole oikeassa kädessä.
HulluPilvishti kirjoitti:Jos Dylan ampui itseään 9mm pistoolilla miksi niin julmettu verilammikko? Eihän se kaulavaltimoon ampunut? Ja jos ohimosta napsauttaa/suusta pistoolilla ei luultavasti(?) kovin paljoa verta tule?


Tuohon hiukan vaikuttaa se, oliko kyseessä kosketuslaukaus vaiko lähilaukaus ja oliko luoti laajenemaan suunniteltu vai kokovaippa. Eli haavakanavassa on jonkin verran eroa. En nyt lähde pohdiskelemaan tässä niistä sen enempiä.
Ihminen kuolee kolmeen asiaan, hapensaannin loppumiseen, verenpaineen katoamiseen tai keskushermoston lamautumiseen. Viimeisin on kyseessä pää- / ytimenjatkeosumissa. Kuitenkin ohimoon ammuttaessa käsittääkseni sydän pumppaa verta niin kauan kuin painetta riittää, koska aivoissa ei ohimon takana sijaitse ne osat jotka sydämen toimintaan suoranaisesti vaikuttaisivat. Eli verta tulee vammasta periaatteessa lähestulkoon yhtä lailla kuin kaulavaltimostakin, hiukan hitaammassa tahdissa tosin.
Korjatkoon joku jos paremmin tietää. Itse kun en ole mikään terveydenhuollon ammattilainen.
Antoine kirjoitti:Tämän pohjalta katsoen Dylanin asento jopa jotenkin viittaisi siihen, että hänet olisi käännetty mahaltaan selälleen.
Ainakaan minusta ei ole ilmennyt mitään, mikä olisi tätä vastaan. Siksi olisin taipuvainen uskomaan tähän, näin kun sen puolesta on ilmennyt useampia seikkoja.
"Remember, the faint-hearted never fucked a pig!" -Brigadier Graeme Lamb (DSF)-
Katsa

Re: Eric Harris & Dylan Klebold

Viesti Kirjoittaja Katsa »

MotiivitOn kirjoitti:Itse katsoin aluksi huolimattomasti aseen olevan oikeassa kädessä, kuten ilmeisesti Katsakin. Piirrokseen ase on kuitenkin piirretty siten, että se ei ole oikeassa kädessä.
Niin, en tiedä. Valokuvassa oikeassa kädessä on jotakin, piirroksessa taas ase on oikean polven alla, siinä käden kohdalla, vaikka asetta ei ole varsinaisesti piirretty käteen. Ei siis vaadita kauheasti mielikuvitusta, että voisi olettaa esineen, joka valokuvassa näyttäisi olevan kädessä, olevan ase.
Mutta joo, en halua sen enempää sekaantua, kun en ole iäisyyksiin ketjuakaan seurannut, enkä juttua muutenkaan. Tuli vaan tässä mieleen, että tuo oli asia, jota itse joskus aikanaan pohdin. Voihan se olla, että se on tässä välissä jo sataan kertaan ruodittu. :)
Antoine

Re: Eric Harris & Dylan Klebold

Viesti Kirjoittaja Antoine »

Katsa kirjoitti:Valokuvassa oikeassa kädessä on jotakin, piirroksessa taas ase on oikean polven alla, siinä käden kohdalla, vaikka asetta ei ole varsinaisesti piirretty käteen. Ei siis vaadita kauheasti mielikuvitusta, että voisi olettaa esineen, joka valokuvassa näyttäisi olevan kädessä, olevan ase.
Piirros onkin tässä oikein selkeyttävä. Valokuvassa näyttäisi, että Dylan on tarttunut Ericin kiväärin hihnaan (tai itse asiassa tarkemmin katsoen oman puoliautomaattisensa hihnaan). Tosin voihan olla, että sormet ovat koukistuneessa asennossa yksinkertaisesti siksi, että se on niiden ns. lepotila, johon sormet automaattisesti rentoutuessaan vetäytyvät.
Avatar
Sajaki
Jack Bauer
Viestit: 987
Liittynyt: Pe Maalis 19, 2010 8:53 pm
Paikkakunta: Left-hand path

Re: Eric Harris & Dylan Klebold

Viesti Kirjoittaja Sajaki »

Jaetaanpas tämäkin:

Kuva

Löytyi sattumalta sarjakuvakirjasta Southland Tales Book I - Two Roads Diverge, joka kertoo taustatarinaa harvinaisen outoon leffaan Southland Tales (pitää ehkä katsoa useampaan kertaan ennen kuin aukenee jos silloinkaan).

Tämän superhitin laulaa pornotähti Krysta Now. Tarkistin pikaisesti leffasta ja löytyy sama säe sieltäkin, oli vain vaikeampi huomata.
"Karkea kysymys koko kriminaalipolitiikan historian ajan on ollut, onko rikoksiin syyllistynyt (tai muuten poikkeava) henkilö paha vai hullu."
Antoine

Re: Eric Harris & Dylan Klebold

Viesti Kirjoittaja Antoine »

Jahas. Aina vähän sydän hypähtää kurkkua kohden, kun löytää Columbine-mainintoja sieltä, missä niihin ei heti olettaisi törmäävänsä. Joskus taannoin Criminal Mindsia katsoessani olin ihan tukehtua iltapalaani, kun poikien naamataulut pölähtivät ruudulle.
Avatar
Sajaki
Jack Bauer
Viestit: 987
Liittynyt: Pe Maalis 19, 2010 8:53 pm
Paikkakunta: Left-hand path

Re: Eric Harris & Dylan Klebold

Viesti Kirjoittaja Sajaki »

Itsekin ihmettelin kun näin ei-vakavassa yhteydessä tuli esiin... Luulin että tämä tapahtuma on jenkeille vähän arka paikka (niin kuin kai omatkin kouluammuskelumme meille suomalaisille)...
"Karkea kysymys koko kriminaalipolitiikan historian ajan on ollut, onko rikoksiin syyllistynyt (tai muuten poikkeava) henkilö paha vai hullu."
Antoine

Re: Eric Harris & Dylan Klebold

Viesti Kirjoittaja Antoine »

Sajaki kirjoitti:Itsekin ihmettelin kun näin ei-vakavassa yhteydessä tuli esiin... Luulin että tämä tapahtuma on jenkeille vähän arka paikka (niin kuin kai omatkin kouluammuskelumme meille suomalaisille)...
Nooh, eipä taida mikään olla liian arka paikka siihen, etteikö tekijöitä voisi nimitellä ihan vapaasti mitä loukkaavimmilla nimillä. Näin ainakin olen itse huomannut. Eikös tuossa lallatuksessa ollut vähän samaa makua: "Observe the nerds who shot up Columbine. Never got laid..." Hyi teitä ihmiset.
Lukittu