Itku häiritsi pelaamista-mies surmasi vauvan

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: Itku häiritsi pelaamista-mies surmasi vauvan

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Suomennos tuosta aiemmin julkistetusta uutisesta sille joka sitä pyysi:
Hirvittävä hyökkäys aiheutti "katastrofaaliset" sisäiset vammat, mukaanlukien murtuneet kylkiluut ja aivovamman.

Hyökkäys tapahtui suoraan taaperon 22-vuotiaan äidin Claire Flanaganin nenän alla.

Mutta hän "käänsi sokean silmän" (jätti siis reagoimatta) koska halusi epätoivoisesti pitää poikaystävänsä Alcockin, Manchester Crowin oikeudesta kerrottiin.
Flanagan on tuomittu vankilaan viideksi vuodeksi sen jälkeen kun hänet vapautettiin murhasta mutta todettiin syylliseksi kuolemantuottamukseen (tai sen sallimiseen, mitä pykälää ei Suomesta löydykään?)

Alcock kertoi hänen olevan vähintään 21 vuotta vankilassa.

Oikeus kuuli kuinka taapero oli kärsinyt vähintään kolme erillistä hyökkäystä kuolemaa edeltävinä viikkoina.

Ruumiinavauksessa löytyi merkkejä yli 35 erillisestä vammasta hänen kasvoissaan ja ruumiissaan, mukaanlukien mustelmat, kylkivammat ja aivovamma.

Alcock, joka painaa yli 82,5 kiloa ja oli tuomittu aiemman seurustelukumppaninsa kimppuun hyökkäämisestä, hyökkäsi Violetin kimppuun kun hän oli yksin lapsen kanssa.

Vanhempi tutkijakonstaapeli Vinnie Chadwick kuvaili tekoa "kammottavaksi" ja "tarpeettommaksi ja julmaksi".

"Gary Alcock oli itsekäs, kiusaava mies joka otti viattoman lapsen hengen silloin kun hänen oli tarkoitus pitää hänestä huolta," hän sanoi.

Tessa Chapman, Sky's north of Englandin vastaava kertoi lääketieteellisten tutkimusten viittaavan siihen, että Alcock oli tallonut Violetia.

"Pienellä Violet Mulletilla ei ollut mitään mahdollisuuksia kun raivo sai hänestä (Alcockista) vallan," hän sanoi.

"Kuoleman jälkeen löydetyt mustelmat olivat ympäriinsä hänen ruumiissaan. Hänellä oli 35 erillistä vammaa ja vamma aivoissa, murtuneet kylkiluut ja sisäisiä vammoja.

Löysimme myös merkkejä joita epäilemme nipistysjäljiksi."

Hän lisäsi: "He luulevat että Gary Alcock löi häntä ja luultavasti talloi ja ehkä myös ravisteli häntä."

Flanagan kielsi nähneensä minkäänlaista väkivaltaa väittäen, että hän "luotti" nyt entiseen rakastajaansa.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

MerryLea
Sabrina Duncan
Viestit: 353
Liittynyt: La Elo 21, 2010 6:21 pm

Re: Itku häiritsi pelaamista-mies surmasi vauvan

Viesti Kirjoittaja MerryLea »

"Kun kiltti poika muuttuu aivan toiseksi niin se varmasti useimmiten johtuu nousseesta omastatunnosta ja sen mukanaan tuomasta näyttämisen halusta."

-No, tuollaisia tekoja kun mainitsemani "ex-kilttipoika" teki, ei kukaan tee pelkästä näyttämisen halusta. Ja teko johtui täysin, vain ja ainoastaan noiden valmisteiden käytöstä... Tosin en ala aiheesta enempää vääntämään, kyseessä kuitenkin oli pelkkien asiantuntijoiden kommentti, ei minun... :D


"Onkos tuota selvitetty mitä peliä mies pelasi? Oliko kyseessä peli jossa esiintyy väkivaltaa? Mahdollisesti tappelupeli? Kuunteliko mies musiikkia kun pelasi? Blackmetallia tai gangsta-rappia?"

-Ounou, jos noista näkisi ihmisen taipumuksen väkivaltaisuuteen, minun läheiseni ovat varmasti pulassa! :shock:

Steroidien vaikutuksesta kinastelu taitaa joka tapauksessa olla aika turhaa, toisilla aiheuttaa agressiivisuutta, toisilla ei, ja sillä hyvä!
Mitäs helvettiä sitä tähänkin sanos...? Johan mä asiani kerroin... No, näkemiinkiitosseurasta&sillee! Ooksä viäl siäl? Saiskos sit vaikka jotain hyvää juotavaa!?
Avatar
vivy
Martin Beck
Viestit: 822
Liittynyt: Ma Joulu 08, 2008 1:11 pm

Re: Itku häiritsi pelaamista-mies surmasi vauvan

Viesti Kirjoittaja vivy »

edit. Oho joku olikin suomentanut jo, miten en huomannut. :lol:
Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7241
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Itku häiritsi pelaamista-mies surmasi vauvan

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Rocket kirjoitti:Miksikähän? Mielestäni tuossa ei tullut esille riittävästi perusteita noin kovalle tuomiolle. Ei kait pelkkä rikosilmoituksen tekemättä jättäminen siihen riitä? Tuntuu että täytyy olla jotain muutakin mitä avausviestissä ei mainita.

Jos muija on noin epätoivoinen, että kuka vaan kaksilahkeinen käy...hullukin, niin johan se on itsensäkin kannalta parempi ettei kuljeskele vapaana. :o
kaia
Neuvoja-Jack
Viestit: 583
Liittynyt: La Helmi 07, 2009 8:27 pm

Re: Itku häiritsi pelaamista-mies surmasi vauvan

Viesti Kirjoittaja kaia »

Floridassa sattui samanlainen tapaus:

http://jacksonville.com/news/crime/2010 ... lty-murder
Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1885
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Itku häiritsi pelaamista-mies surmasi vauvan

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Onko todella välttämätöntä, että kaikki lisääntyvät... Siinä kysymys, jota voisi liikakansoitetussa maailmassa pohtia. Autoonkin tarvitaan ajokortti, kodin sähkötöitä ei saa tehdä ilman asianmukaista koulutusta, siivoojiltakin vaaditaan jo tutkintoa... Oikeastaan juuri mitään muuta ei enää saa tehdä ilman valtion kontrollia, paitsi lapsia.
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.
jenni82
Agentti Scully
Viestit: 676
Liittynyt: To Huhti 17, 2008 1:28 am
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Itku häiritsi pelaamista-mies surmasi vauvan

Viesti Kirjoittaja jenni82 »

Mä tekisin ihan hirmutekoja jos joku edes nostaisi kättä mun lapsia päin.. Mua alko itkettää taas vaihteeksi tällaset jutut ja jotenkin ko on oma pieni vauva talossa että sitä kohtaan väkivaltaa käyttäsin :cry: Tässä taisi mennä mun yö unet..
Life. It´s just fucking thing after nother...
MerryLea
Sabrina Duncan
Viestit: 353
Liittynyt: La Elo 21, 2010 6:21 pm

Re: Itku häiritsi pelaamista-mies surmasi vauvan

Viesti Kirjoittaja MerryLea »

Jenni82, pieni lapsi minullakin, siksi olen aina ensimmäisenä räyhäämässä näistä lastentappajista! Jos joku vahingoittaisi minun tytärtäni, päätyisin varmasti tänne keskustelunaiheeksi! Ja myös kauhistuttaa ajatus, että jollain on samanlainen ihana pikkutaapero kotona, niin miten joku ikinä voi käyttäytyä väkivaltaisesti tätä pientä ihmistä kohtaan!? :evil:
Mitäs helvettiä sitä tähänkin sanos...? Johan mä asiani kerroin... No, näkemiinkiitosseurasta&sillee! Ooksä viäl siäl? Saiskos sit vaikka jotain hyvää juotavaa!?
Avatar
Rorschach
Hetty Wainthropp
Viestit: 497
Liittynyt: Ma Syys 08, 2008 9:29 am

Re: Itku häiritsi pelaamista-mies surmasi vauvan

Viesti Kirjoittaja Rorschach »

VoDKa kirjoitti:Huonot hermot miksattuna vauvan itkuun (joka edelleen roikkuu ärsyttävimpien äänten listan ykkössijalla) = rumaa jälkeä kaikessa yksinkertaisuudessaan.
Vauvan itkun kuuluukin olla ärsyttävien äänten ykkössijalla, jos aivot toimivat kutakuinkin normaalisti. Se on todettu monissa psykologisissa testeissä. Tällä lienee jotain tekemistä sen kanssa, että ihmiset pitävät jälkeläisistään huolta pidempään ja paremmin kuin eläimet. Yleensä naisten mielestä itku on ärsyttävämpää kuin miesten. Se taas johtunee siitä, että nainen on synnyttäjä ja imettäjä.

Epävakaa luonne ja ärsyttävät asiat yhdistettynä ovat usein johtaneet pahoinpitelyihin, tappoihin ja muihin epämiellyttäviin asioihin. Kun ärsyttäjä on lapsi, tulee tämän tapauksen kaltaisia juttuja. Olen jutellut useiden vanhempien kanssa ja jokainen tapaamani on ollut sitä mieltä, että joskus tekee mieli lyödä lastaan. Sitä ei uskalleta sanoa ääneen ja sen toteuttaa vain erittäin pieni osa ihmisistä. Aika monella on joskus tehnyt mieli tappaa joku ihminen, mutta aika harva senkin on toteuttanut. En usko, että tässäkään tapauksessa on yhtä ainoaa syytä (steroidit, pelaaminen, luonne, kotiolot, lapsuus, vaikea isäsuhde, planeettojen radat ymsyms), vaan näitä sattuu useiden juttujen yhdistelmänä. Tosin nuo ennakkomerkit olivat sen verran vakavia, että äidin olisi pitänyt tajuta lähteä miehen luota.
"Eikä liene rangaistus / jos käymme hetken yhtä matkaa / kun hirviöiksi paljastumme / onko hyvät päivät valhetta sittenkään" A.W. Yrjänä / CMX
Anonyymi pseudonyymi
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 106
Liittynyt: To Touko 21, 2009 3:52 pm

Re: Itku häiritsi pelaamista-mies surmasi vauvan

Viesti Kirjoittaja Anonyymi pseudonyymi »

Kivasti taas on yhdistetty pelaaminen jonkun vitun mitättömän paska-aivon sairaisiin edesottamuksiin jo jutun otsikossa.

Pelasin juuri koko iltapäivän Wolfensteinin death matchia ja kivaa oli. Olenko nyt vaarallinen? En kyllä häiriintynyt ollenkaan, vaikka joku venäläinen penska puhelikin itsekseen. Kukin taaplaa tyylillään eikä se häiritse ollenkaan päätöntä juoksemista ja ampumista.

Aivan taatusti tuo tyyppi olisi voinut seota samalla tavalla jos vauva olisi häirinnyt urheilun tuijottamista televisiosta, pizzan syömistä tai vaikka runkkaamista. Jos hän ei olisi käyttänyt steroideja niin viinaa tai muita huumeita, koska jotenkin näiden raukkojen on todellisuutta paettava. Reaalimaailmassa säälittävä öykkäri on säälittävä öykkäri eikä mikään "alfauros".

Ei noihin tapauksiin ihan oikeasti tehoa muut keinot kuin teloitus ja elinkautinen. Muuta ei tarvitse kriminalisoida kuin humanistien ja Itä-Suomen hovioikeuden ylettömyyksiin menevä sairaiden paskiaisien ymmärtäminen.
Vastaa Viestiin