SKINIT (ketju 1)

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
koppihoidettu
Alokas
Viestit: 9
Liittynyt: To Touko 12, 2011 9:03 pm

Re: SKINIT

Viesti Kirjoittaja koppihoidettu »

Musta taas tuntuu että se on aika pieni osa Suomen "kantaväestöstä" jotka tuolla raiteilla hakkaa jengiä ja pistää paikkoja paskaksi.
taavetti
Perry Mason
Viestit: 3586
Liittynyt: Pe Helmi 26, 2010 9:17 pm

Re: SKINIT

Viesti Kirjoittaja taavetti »

Minä taas pidän skinnyjä paskahousuina, joille helppo selitys ja vieraannuttaminen menee helposti läpi. Niinkuin joillekuille muillekin. Hullu saa olla muttei typerä.
Herrasmies kulkee aina portaissa edellä. Myös yksin ollessaan.
tervaeläin
Scooby-Doo
Viestit: 25
Liittynyt: Pe Heinä 15, 2011 3:19 pm

Re: SKINIT

Viesti Kirjoittaja tervaeläin »

skinbyrd88 kirjoitti:Se että väkivaltaa väliin ilmenee poikien "kosteiden iltojen" seurauksena ei poikia rikollisiksi tee ja jos tekee, niin silloin on koko suomen kantaväestö yksi suuri rikollisjärjestö. Koska ainahan pojat on hutikassa voimiaan koitelleet..
Jos väkivaltaa ilmenee, niin mitäs muuta se nyt olisi, kuin rikollisuutta? Vai onko nämä arjalaiset kunniansoturit aina vaan puolustamassa omaa henkeään eivätkä koskaan provosoimassa? Ja suhteellisen usein nuo "hutikassa voimiaan koitelleet" ovat menneet "ihan vahingossa" jopa tappamaan ihmisiä, oli sitten kyseessä skiniapinat tai mitkä tahansa perat tai maket tai muhammadit. Kaikenlainen vastenmielinen tappelukulttuuri pitäisi Suomesta kitkeä pois, oli suorittajina sitten ketkä tahansa.
mokoma
Harjunpää
Viestit: 322
Liittynyt: La Loka 24, 2009 2:29 am

Re: SKINIT

Viesti Kirjoittaja mokoma »

skinbyrd88 kirjoitti:On kyllä pakko tähän kommentoida, etten pidä skinheadeja rikollisjärjestönä. Vaan isänmaallisena ryhmittymänä ...
taavetti kirjoitti:Minä taas pidän skinnyjä paskahousuina ...
Uudetkin minfolaiset voivat lukaista aiemmat viestit läpi ja todeta, että yllä olevat rimpuilut on aika kattavasti tässä ketjussa jo käsitelty.

Edit: Okei, edes toinen oli uusi. :P
foreSKIN
Nikke Knakkertton
Viestit: 153
Liittynyt: Ke Joulu 08, 2010 6:39 am

Re: SKINIT

Viesti Kirjoittaja foreSKIN »

Supo: Terrorismin uhka rantautui Suomeen

Tiistai 18.10.2011 klo 18.30 (päivitetty klo 19.21)

Suomi on pelastunut terrorismilta onnen ja syrjäisen sijainnin ansiosta.
Suojelupoliisin mukaan ääri-islamilainen toiminta on on hivuttautunut hiljalleen kohti pohjolaa.
Suojelupoliisin mukaan ääri-islamilainen toiminta on on hivuttautunut hiljalleen kohti pohjolaa. (ATTE KAJOVA)

Täällä joukkosurmiin on syyllistynyt yksittäinen koulupoika, ei kotikutoinen tai ulkomainen ääriliike.

Tiistaina julkaistu Suomi, terrorismi, Supo -kirja (WSOY) lähtee liikkeelle 1900-luvun alkupuoliskon poliittisesta väkivallasta ja etenee nykypäivän uhkakuviin. Suojelupoliisin päällikön Antti Pelttarin mukaan terrorismin uhkalta ei säästy enää kylmän pohjolan peränurkkakaan.

- Meillä on ensimmäinen esitutkinta käynnissä ja tämä ilmiö työllistää jatkossa vielä enemmän.

Suomessa käynnissä oleva tutkinta liittyy terrorismin rahoittamiseen todennäköisesti Somaliassa.

Supon apulaispäällikön Petri Knapen mukaan taustalla on ääri-islamilaisen toiminnan hivuttautuminen pikku hiljaa kohti pohjolaa.

- Viime aikoina tähän on vaikuttanut etenkin Muhammed-pilakuvat. Niitä on käytetty motivoimaan toimintaa.

Edelleenkin niitä käytetään syinä, vaikka kuvien julkaisemisesta on jo vuosia.

"Pieniä kuppikuntia"

Terrorismi-kirjassa käydään läpi myös kotimaisten ääriliikkeiden toimintaa. Tutkija Thomas Jokinen nostaa esiin monia syitä, miksi liikkeet ovat jääneet vaarattomiksi sotien jälkeen.

- Keskeisin syy on, että täällä on pienet piirit ja ne pienenevät entisestään, kun lähdetään laittomuuksien tielle. Esimerkiksi skinheadien tapauksessa kyse oli kaveriporukasta, mutta kun he alkoivat saada negatiivista julkisuutta, rupesi porukkaa putoamaan pois.

Jokisen mukaan sama pätee muihinkin suomalaisiin ääriliikkeisiin. Laittomat teot tarkoittavat usein sitä, että ihmisen on valittava esimerkiksi perheensä ja järjestön välillä, ja monelle perhesiteet ovat tärkeämmät. Yleinen mielipidekään ei suosi ääritekoja.

- Suomen yhteiskunnan vahvuus on, että vastareaktiomme tällaisia ääriliikkeitä kohtaa on yleensä negatiivinen - tulivatpa ne oikealta tai vasemmalta.

Jokisen mukaan ryhmiä voikin luonnehtia netissä toimiviksi "kuppikunniksi".

"Vihapuhetta pitää vain sietää"

Suomessa on huolestuttu netin vihapuheesta ja poliittisen keskustelun kärjistymisestä. Jokisen mielestä on kuitenkin hyvä, että näillekin mielipiteille on jokin purkautumistie.

- Meidät on säästänyt kaikkein väkivaltaisimmilta ääriliikkeiltä se, että liikkeillä on ollut aina joku kanava vaikuttaa laillisesti. Jos lailliset keinot kielletään, harppaus väkivallan käyttöön pienenee.

Jokisen mielestä pahin virhe olisikin kieltää kaikki vihapuhe nettipalstoilla, sillä silloin se siirtyisi jonnekin muualle. Pahimmillaan kynnys siirtyä kielletyistä sanoista väkivallantekoihin voisi alentua. Samoilla linjoilla on Supon Knape.

- Poliittisen väkivallan ja radikalisoitumisen ehkäisemisen kannalta on erittäin tärkeää, että sallitaan joskus kärjekäskin vapaa keskustelu. Silloin radikaaliin toimintaan tai ajatteluun taipuvaiset ihmiset löytävät sen sijansa demokraattisesta järjestelmästä. Pikemminkin huolestuttaisi, jos keskustelulle olisi asetettu liian tiukat rajat.

STT
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011101 ... 0_uu.shtml

Laitoin tämän tänne, koska skinitkin ohimennen mainitaan. Samalla voi vähän herätellä tätäkin topicia henkiin, josko joku olisi kiinnostunut keskustelemaan järkevämmin argumentein kuin vaikkapa "paskahousut" tai muuta vastaavaa.
Hyvin sanottu tuossa lopussa, niin Jokiselta kuin Knapeltakin. Vaikka "vihapuhe" terminä ärsyttääkin, niin pyrin katsomaan sitä sormien välistä ja hyväksymään sen, että enemmistö ihmisistä tarvitsee jonkin tällaisen (muodikkaan) termin käyttöönsä.
Toivoisin ihmisten silmien jo aukeavan. Miksi se islami on päässyt rantautumaan tänne, miksi meillä syrjäisessä, kylmässä maassa on terrorismiuhka? Ei skinit ole syy, vaan seuraus.
Intiaanit eivät pysäyttäneet muukalaisten maahanmuuttoa. Siksi he istuvatkin nyt reservaateissa.
foreSKIN
Nikke Knakkertton
Viestit: 153
Liittynyt: Ke Joulu 08, 2010 6:39 am

Re: SKINIT

Viesti Kirjoittaja foreSKIN »

21.10.2011 klo 19:20
Ei ole yhtä äärioikeistoa - keitä Suomen vastarintaliike kutsui Helsinkiin?

Lauantaina 22. lokakuuta Suomeen kokoontuu joukko äärioikeistolaisia eri puolilta Eurooppaa. Suomen vastarintaliikkeeksi itseään kutsuva järjestö on kutsunut koolle seminaarin, johon tulee puhujia Ruotsista, Italiasta ja Saksasta. Onko Helsinki-Vantaan lentokentälle siis odotettavissa skinien tungos?
Patriootti-tarra Suomen vastarintaliikkeen seminaaria mainostetaan tarroilla eri puolilla Helsinkiä.


Kuva
Kuva Kukka Ranta.

Eurooppalaisten äärioikeistolaisten puolueiden kartta on piirretty uusiksi kuluneen parinkymmenen vuoden aikana. Usein kuitenkin unohtuu, että myös kaduilla toimivat väkivaltaiset oikeistolaiset liikkeet ovat käyneet läpi valtavan muutoksen. Esimerkki tästä on Suomeen Ruotsista vuonna 2008 rantautunut Suomen vastarintaliike (SVL). Vielä paremmin muutosta kuvaavat kuitenkin järjestön vieraat, italialainen CasaPound (Poundin talo) ja saksalainen Freie Nationale Strukturen (Vapaat nationalistit).

CasaPound sai nimensä Roomassa vuonna 2003 vallatun talon mukaan. Valtauksen teki ryhmä fasisteja protestina kaupungin asuntopolitiikkaa vastaan. Siitä lähtien CasaPound on toiminut kahdenkymmenen perheen kotina, ja talon ympärille muodostunut organisaatio on levinnyt useisiin italialaisiin suurkaupunkeihin.

CasaPound on monessa suhteessa kaukana skini-stereotypioista. Niin kutsutusta sosiaalisen oikeiston (destra soziale) perinteestä ammentavan järjestön ulosanti tapahtuu karismaattisten johtajien suulla ja harkituilla poliittisilla tempauksilla. Jäsenistö rekrytoidaan aktiivisella naapurustotoiminnalla, tarjoamalla ihmisille arkielämän palveluja sekä musiikin ympärille rakentuvan alakulttuurin avulla. Toimintamallit eivät ole uusia, vaan ne on omaksuttu lähes suoraan Italian vasemmiston pitkistä perinteistä. Keskeisin ero on, että kaikki CasaPoundin toiminta pyrkii vahvistamaan perinteisiä instituutioita kuten ydinperhettä ja toiminta on suunnattu vain ”italialaisille”.

Saksan 1990-luvun alun oikeistolaisista talonvaltauksista kumpuava Vapaat nationalistit on huomattavasti alakulttuurisempi. Vasemmistolta se on omaksunut lähinnä ulkoparlamentaarisen siiven strategioita: pukedutaan mustiin mielenosoituksissa ja järjestäydytään löyhiksi verkostoiksi.

Tässä seurassa Suomen vastarintaliike ja sen ruotsalainen emojärjestö Svenska motståndsrörelsen (SMR) ovat perinteisiä uusnatseja. SMR on unkarilaisten Rautakaartien mallin mukaan organisoitunut, täysin hierarkinen kansallissosialismia kannattava järjestö. Jäseniksi pääsee vannomalla uskollisuusvalan, ja kaikki toimintakäskyt tulevat järjestön huipulta. Suomen osasto on käytännössä kopio ruotsalaisesta kaimastaan, ja todennäköisesti sitä myös johdetaan Ruotsista.
Järjestöt konfliktissa

CasaPoundilla, Vapailla nationalisteilla ja Ruotsin vastarintaliikkeellä on paljon yhteistäkin. Kaikkien toimintatapoihin kuuluu häikäilemätön poliittinen väkivalta. CasaPound on tullut tunnetuksi hyökkäyksistä opiskelijajärjestöjä vastaan Roomassa. Saksassa Vapaat nationalistit on väkivallan avulla yrittänyt puhdistaa kaupunginosia ”kansallisesti vapautetuiksi alueiksi”. Ruotsissa SMR:n jäsenistä melkein puolet oli vuonna 2009 tuomittu väkivaltarikoksista. Järjestön entisiä aktiiveja on tuomittu ruotsalaisen ay-liikkeen aktivistin murhasta.

CasaPoundilla ja Vapailla nationalisteilla on myös jotain, mitä Suomen vastarintaliikkeeltä lähtökohtaisesti puuttuu. Molemmat toimivat löyhästi yhteistyössä pienten mutta vakiintuneiden oikeistolaisten puolueiden kanssa. Näiden puolueiden piirissä laitonta toimintaa on voitu suojata parlamentaarisesti.

SVL:llä taas ei ole mitään todistettuja yhteyksiä perussuomalaisten äärilaitaan. Silti SVL varmasti ammentaa puolueen raivaamasta poliittisesta tilasta. Kun maahanmuuttovastaiset ja rasistiset ajatukset leviävät marginaalista poliittiseen valtavirtaan, myös marginaalin marginaali levenee. Rasismin poliittinen valtavirtaistuminen tekee tilaa oikeistolaisten ääriliikkeiden laajenevalle kirjolle.

CasaPoundin ja Vapaiden nationalisten vierailu kielii tästä. Järjestöjen vierailu laajentaa SVL:n ideologista kirjoa. Ruotsissa perinteistä kansallissosialismia edustava SMR on konfliktissa uusia metodeja kokeilevien CasaPoundin ja Vapaiden nationalistien kanssa. Yhteinen seminaari on vähintäänkin yllättävä.

Mahdollisesti edessä on välirikko Suomen vastarintaliikkeen ja ruotsalaisen emojärjestön välillä, tai sitten Suomen osastossa on sisäinen konflikti. Kolmas vaihtoehto on linjan muutos ruotsalaisessa vastarintaliikkeessä, mutta siitä ei ainakaan toistaiseksi ole mitään viitteitä.

Äärioikeistoja ei tänään ole - eikä koskaan ole ollutkaan - yksi, vaan monta. Yhä harvempi pukeutuu pilottitakkeihin ja marssii maihareissa. Kaduilla toimivista ryhmistä monet ovat kasvattaneet poliittista älyä, joka tuo mieleen varhaiset fasistiset liikkeet. Se ei tee ryhmistä vähemmän vaarallisia tai väkivaltaisia.
Suomen Kuvalehti

Laitetaan nyt tämäkin. IKävänväriset lasit silmillä kirjoitettu juttu.
Intiaanit eivät pysäyttäneet muukalaisten maahanmuuttoa. Siksi he istuvatkin nyt reservaateissa.
ysiysiysi
Lauri Hanhivaara
Viestit: 139
Liittynyt: Pe Helmi 04, 2011 2:03 pm

Re: SKINIT

Viesti Kirjoittaja ysiysiysi »

Onhan se ikävää, jos joku näkee toisin kuin sinä.
Kivireki
Sofia Karppi
Viestit: 410
Liittynyt: Ti Loka 11, 2011 3:13 pm
Paikkakunta: Mierontie 666, Hunninko 420247

Re: SKINIT

Viesti Kirjoittaja Kivireki »

Mooses kirjoitti:Ota paikat täyteen roiskeita, käytä kloriitteja lahkeet käärittynä, roikota henkseleitä ja jalkoihin Martensin steelit tahi gettojen kopiot. Silloinkin voi edelleenkin sanoa, että ei ole skini.
No niin just. Noilla specseillä tunnistaa vaikka Oi-punkkarit. Tai mut. Ison nipun tuttuja.
Kyllä mä lähtisin tunnistamaan symboleista, en vaatteista. Jos pilotin hihassa on leijonavaakuna tai suomen lippu niin se on aika varmaa et skini. Jos pilotin hihassa on Bob Marleyn kuva ni miettikää sitä sitten.
bibo ergo sum
foreSKIN
Nikke Knakkertton
Viestit: 153
Liittynyt: Ke Joulu 08, 2010 6:39 am

Re: SKINIT

Viesti Kirjoittaja foreSKIN »

Entäs jos ei ole symboleja?
Intiaanit eivät pysäyttäneet muukalaisten maahanmuuttoa. Siksi he istuvatkin nyt reservaateissa.
Kivireki
Sofia Karppi
Viestit: 410
Liittynyt: Ti Loka 11, 2011 3:13 pm
Paikkakunta: Mierontie 666, Hunninko 420247

Re: SKINIT

Viesti Kirjoittaja Kivireki »

Ei ne symbolit ole aina selkeitä... Dresscodea lähinnä meinasin. Pari kertaa on tullut vastaan ihan selkeitä tapauksia et nahkapäitähän nuo koittaa olla mut ei niillä ole mitään tolkkua. Vaikka en arvosta skinejä, niin jos kerran johonkin porukkaan lähtee mukaan niin ei sit perseillä. Isoveljen kirpparipilotti, nappiverkkarit ja varsilenkkarit yhdistettynä väärinpäin ommeltuun suomenlippuun oli kyl jotain niin hilpeää... Kohtasin moisen kerran. Bonusta toki siitä uhoamisesta äänenmurroksen aikana. Oli ihan pakko alkaa nauraa.

Suurinpiirtein kymmenen vuoden välein tulee uusia skinejä, ja aika moni häipyy kans nopeasti. Kuka rautoihin, kuka lautoihin. Jotkut vaan lopettaa moisen. Sama se kyl on punk-piireissäkin.
bibo ergo sum
Crombie
Armas Tammelin
Viestit: 89
Liittynyt: Su Touko 11, 2008 11:49 pm
Paikkakunta: Hellsinki

Re: SKINIT

Viesti Kirjoittaja Crombie »

En mitenkään puolustele skinejä mutta skinhead tapauksia on samanverran kuin mustalaisten puukotuksia joten sittenhän mustalaisetkin pitäisi luokitella "rikollisjärjestöksi". Ja mustalaisten rikoksista vaietaan koska poliisi ja lehdistö eivät kerro jokaista "heimojen" välistä puukkohippaa eikä muutenkaan puutu niiden kulttuuriin ja tekemisiin. Eikös melkein joka Alibi lehden numerossa oli jokin "romanitapaus" jossa ovat varastaneet,huijanneet tai puukottaneet jonkun?

p.s. En ole mustalais-vastainen.
Saharan eteläpuolisen Afrikan väkiluku on eri määritelmien mukaan 622–840 miljoonaa, ja se kaksinkertaistuu 25 vuodessa. Syntyvyys on keskimäärin 6,1 lasta naista kohde.
otus
Axel Foley
Viestit: 2329
Liittynyt: Ke Tammi 02, 2008 7:00 pm
Paikkakunta: Youranus

Re: SKINIT

Viesti Kirjoittaja otus »

Crombie kirjoitti:p.s. En ole mustalais-vastainen.
Niin mut ne vois kyl painua vittuun täältä tai vaikka liittyä rehellisesti rikolliseen Mongols Mc:hen.
Jos alkaa pännii, niin anna bannii..
MaTi
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: To Marras 10, 2011 10:28 pm

Re:

Viesti Kirjoittaja MaTi »

Salamanteri kirjoitti:AIK:n huleilla, tai no Black Armyllä, (joka on siis ihan eriasia, kuin Firman Boys, Young Boys tai Baby Boys, eli AIK:n huligaani posset) oli tiivistä yhteistyötä skinien kanssa 80-luvulla, tosin ei nykyään enää ole näitä siteitä. Tämä on varma tieto. 8)

Hata AIK, och älskär Hammarby!
btw. tekevät nykyään tiivistä yhteistyötä Helkkareiden kanssa ja KGB hassuttelee X-Teamin kera...
foreSKIN
Nikke Knakkertton
Viestit: 153
Liittynyt: Ke Joulu 08, 2010 6:39 am

Re: SKINIT

Viesti Kirjoittaja foreSKIN »

Raju hyökkäys satamassa: Kalju mies hakkasi kaksi

Sunnuntai 29.1.2012 klo 10.55

Mies pahoinpiteli kahta miestä Turun satamassa lauantai-iltana.

Välikohtaus tapahtui Silja Linen terminaalin edessä kello 20.30 lauantaina Turussa.

Pahoinpitelijä hyökkäsi liukuovista tulleen naantalilaismiehen kimppuun ja kaatoi tämän maahan. Hyökkääjä löi miestä päähän ja kaasutti paprikasumutetta silmille.

Sivullinen mies meni irrottamaan hyökkääjää uhrin päältä, jolloin tämä sai uuden uhrin. Pahoinpitelijä kaasutti sumutetta sivullisenkin kasvoille ja löi päähän. Tämän jälkeen tekijä poistui paikalta, eikä poliisi ole tavoittanut häntä.

Molemmat uhrit saivat ruhjevammoja pään alueelle, ja heidät kiidätettiin ambulanssilla hoitoon.

Poliisi pyytää tapauksesta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä Turun poliisiaseman päivystykseen numeroon 071 874 6800.

Tekijä on lyhyt, tanakka ja kalju. Hän oli pukeutunut pilottitakkiin, jossa on Pitbull-logo.

IL
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012012 ... 5_uu.shtml

Laitetaan tämä nyt tänne, pilottitakki ja kalju mainittu kuitenkin = selkeästi järjestäytynyttä rikollisuutta. :wink:
Intiaanit eivät pysäyttäneet muukalaisten maahanmuuttoa. Siksi he istuvatkin nyt reservaateissa.
Pirhonen
Olivia Benson
Viestit: 734
Liittynyt: Su Joulu 14, 2008 5:52 pm

Re: SKINIT

Viesti Kirjoittaja Pirhonen »

Pitbull taitaa kyllä olla jonkunasteinen "alan" merkki, tosin kaipa noita muutkin kuin natsit käyttävät... 8)
Lukittu