Miksi Q vielä kirjoittelee

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

konsta
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4611
Liittynyt: Ma Huhti 02, 2007 1:09 am

Miksi Q vielä kirjoittelee

Viesti Kirjoittaja konsta »

Enpä ole yleensä kenellekään bannia vaatinut, mutta tuo nikki Q kyllä ärsyttää. Käsittääkseni ylläpitokin jo tietää, ettei kysessä ole Bodomnow:n ylläpitäjä, jona hän esiintyi.

Eikös koko nikin voisi deletoida, antaa feikki-Q:n kirjautua uudella nikillä, jos kerran on jo parantanut tapansa. Jos olisin sheriffi, en päästäisi palstalle lainkaan.
Raid

Tuomiot on tehtava perustellusti...

Viesti Kirjoittaja Raid »

Tuomiot jaetaan perustellusti. Jos joku käyttää jotain nimimerkkiä joka on ollut jollakin toisella henkilöllä jossakin muualla. Ei se ole rangaistavaa. Emmekä voi siihen puuttua.

Nimimerkki Q:lla on päällä ehdonalainen, joka tarkoitaa sitä että ehdonalaisen aikana tehdyistä rikkomuksista annetaan kovennetut rangaistukset. Eli kirjoitusoikeuksia ei vieda, mutta pienimmästäkin rikkeestä annetaan bannia ja kovennetusti.

Mitä taas tulee muihin henkilöihin jotka on saannut bannia tai on poistettu kokonaan. esim. pykala 1. mukaan. voi henkilö erikseen hakea jäsenyyttä mikäli hyväksyy palstan säännöt. Hakemuksia voi tehda sähköpostilla [email protected] Tätä tietysti vaikeuttaa se että he eivät pääse palstallemme omalta koneeltaan.

RAID
Herkkis
Jane Marple
Viestit: 1068
Liittynyt: Ke Huhti 18, 2007 3:07 pm

Viesti Kirjoittaja Herkkis »

Toivottavasti kukaan ei katkeroidu ja terrorisoi palstaa dynaamisen IP:n tai proxyn avulla, onhan niitäkin nähty :x
I am an African!
Raid

on keinot...

Viesti Kirjoittaja Raid »

Kyllä on mahdollista etta joku voi nähdä paljon vaivaa ja rekisteröidä uudestaan ja aina uudestaan vaihtuvan ip.n kanssa tai käyttäen netissä olevia palveluita joissa voi muuttaa ip:tä.

Silloinkin meillä on keinomme. Viestien poistaminen ja ip:n blokaaminen kestaa n. 20 sekunttia.... niiden kirjottaminen kestää kauemmin. Voimme myös viivyttää rekisteröinnin hyväksymistä jolloin jossakin vaiheessa häirikkökin kyllästyy.... ;-)

Aina häiriköitä voi tulla, mutta niistä ei kannata provosoitua.....

RAID
Aariel
Vic Mackey
Viestit: 1955
Liittynyt: Pe Huhti 20, 2007 12:02 pm

Viesti Kirjoittaja Aariel »

Ainahan häiriköitä tulee ja ei niistä kannatakaan provosoitua. Mutta kyseessä kun on arkoja aiheita, niin ei ole kivaa lukea kaikenlaista potaskaa täällä. Tähän asti palsta on ollut siistinä, kiitos teille aktiivisille ylläpitäjille :)
Vastaa Viestiin