Ärsyttää Murha.infossa->

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

Valdovas
Axel Foley
Viestit: 2433
Liittynyt: Ke Syys 24, 2008 12:25 pm
Paikkakunta: Paikallinen ryhmä, Orionin haara 4 B 13

Re: Ärsyttää Murha.infossa->

Viesti Kirjoittaja Valdovas »

Marsalkka kirjoitti:
Jennifer Jareau kirjoitti:KK:ta ja kolmea muskettisoturia
Argh!
Niin, kaikkiahan tietävät, että niitä oli oikeasti neljä... 8)
Avatar
Marsalkka
Horatio Caine
Viestit: 6317
Liittynyt: To Elo 30, 2007 3:27 pm

Re: Ärsyttää Murha.infossa->

Viesti Kirjoittaja Marsalkka »

Wilkku kirjoitti:[Tuskin kolme muskettisoturia
Argh!
Cicero:en ol epahemminkehuskellut saavutuksillani ja vaadittiin linkkiä minulla ei sitä ollut, suoraan en voi sanoa missä työskentelen joten piti kiertotietä kirjoittaa...marsalkka on alusta asti ollut tökerö jossain vaiheessa menee pinna kenellä tahansa.
Mariacka
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5075
Liittynyt: Ma Syys 10, 2007 7:34 pm

Re: Ärsyttää Murha.infossa->

Viesti Kirjoittaja Mariacka »

Valdovas kirjoitti:Niin, kaikkiahan tietävät, että niitä oli oikeasti neljä... 8)
Se neljäs on kadonnut :roll:

Sana, jota en aio mainita, on toistunut eräässä akuutissa ketjussa likimain 20 kertaa.
Avatar
Marsalkka
Horatio Caine
Viestit: 6317
Liittynyt: To Elo 30, 2007 3:27 pm

Re: Ärsyttää Murha.infossa->

Viesti Kirjoittaja Marsalkka »

janita kirjoitti:vai kenties joku noista kolmesta musketööristä...
Argh!
Cicero:en ol epahemminkehuskellut saavutuksillani ja vaadittiin linkkiä minulla ei sitä ollut, suoraan en voi sanoa missä työskentelen joten piti kiertotietä kirjoittaa...marsalkka on alusta asti ollut tökerö jossain vaiheessa menee pinna kenellä tahansa.
hannu hanhi
Axel Foley
Viestit: 2207
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 6:01 pm

Re: Ärsyttää Murha.infossa->

Viesti Kirjoittaja hannu hanhi »

Kirjoittaisivat vaikka Athoksesta, Porthoksesta ja Aramiksesta vaihtelun vuoksi. Se todellinen syyllinen voi tietysti olla D'Artagnan.
INES 7
Axel Foley
Viestit: 2301
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 5:57 pm
Paikkakunta: Koiruohon kaupunki

Re: Ärsyttää Murha.infossa->

Viesti Kirjoittaja INES 7 »

Mulla tuli tossa mieleen että olisko Tupu-Hupu-Lupu ja pahis tietty Jörgen Jönsson?
Chikatilo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1517
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Ärsyttää Murha.infossa->

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

Ärsyttää putkiaivoiset fanaatikot, jotka eivät ymmärrä mitään sellaista, mikä on oman arjen ulkopuolella. Kaikkeen kuitenkin löytyy mielipide ja jyrkkä sellainen. Argumentointi perustuu vain henkilökohtaiseen herjaamiseen, syyttelyyn ja kirjoitusten tahalliseen vääristelyyn. Logiikka ontuu, mutta päälle käydään kuin hyeenanaaras, olipa syytä tai ei.

Saisivat ripustaa balalaikkansa hetkeksi naulaan tuollaiset, ennen kuin siruuntuvat näihin ketjuihin nuuskuamaan.
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.
Beatrix Kiddo
Armas Tammelin
Viestit: 83
Liittynyt: To Elo 11, 2011 11:05 am

Re: Ärsyttää Murha.infossa->

Viesti Kirjoittaja Beatrix Kiddo »

Tampereen Tyttö kirjoitti: Ärsyttää, että lainataan kirjoittajan koko teksti. Itse ehkä sitten lisätään, että "samaa mieltä"..
Tai jos joku linkittää jonkun piiiiiiitkän artikkelin ja se pitää heti seuraavalle sivulle lainata kokonaan. Ja kommentoida sitä että "voivoi" tai "toivottavasti löytyy". Todella mielekästä ketjun täytettä.

Se myös ottaa pattiin että pitää kysellä joka toisella sivulla samat samperin asiat kun ei jakseta lukea kuin ensimmäinen sivu puoleen väliin.

Myös asiaton huutelu ja trollaaminen on hanurista, ei ketään kiinnosta, jos joku yrittää olla se 50:s hauska kirjoittaja, jonka mielestä kadonneen on vienyt "hirvittävä ufomies".
Jane T
Neuvoja-Jack
Viestit: 591
Liittynyt: To Heinä 14, 2011 4:26 pm

Re: Ärsyttää Murha.infossa->

Viesti Kirjoittaja Jane T »

Beatrix Kiddo kirjoitti:Se myös ottaa pattiin että pitää kysellä joka toisella sivulla samat samperin asiat kun ei jakseta lukea kuin ensimmäinen sivu puoleen väliin.
Joo, tuo ottaa toisaan päähän. Samoin se, että kun joku on esittänyt ensimmäsenä jonkun pohdinnan, niin johan jonkun sivun päästä näitä kopsaajia tulee sanomaan sanat asiat melkein samoilla sanoilla, omina päätelminään. En nyt meinaa sitä, että vain yksi saisi sanoa jonkun asian, mutta olisi asiallista kommentoida toisen esittämää spekua tai spekuloida asioita yhdessä, eikä kirjoittaa niitä omanaan! Pitäisi varmaan listätä copywright-merkki omiin kirjotelmiin! Tätä esiintyy ihan kamalasti tuossa KK-ketjussa, mitä on muuten ihan kamala lukea, juuri tuon asiosta selvää ottamattoimen kyseljiöiden takia.
Ja, sekin ärsyttää, että näköjään monikaan ei osaa tai viitsi ottaa asioista itse selvää muualta, vaikka netti on käytössä.
Ja, sekin vielä, että mollataan poliisia ihan turhasta, voisi vähän selvitellä poliisien tutkintametodeja ihan itsekin mm. poliisi.fi-sivuilta eikä vaan haukkua, ettei ne tee mitään.
Ja, mua ärsyttää myös tuo omien aivojen käyttämättömyys: KK-ketjussa huudellaan, että miten niin rikosta ei ole muka tapahtunut kun on alaikäisenä juotu tai kännissä ajeltu, miksei poliisi puutu noihin! Voi pyhä yksinkertaisuus, eihän poliisi noin toimi, ei tuollaista voi jälkikäteen lähteä sakottamaan vain kuulopuheiden perusteella. Johan tuon nyt sanoo järkikin, vai sanooko? Eipä näytä kaikilla sanovan.
Hairahtelija
Remington Steele
Viestit: 210
Liittynyt: Ti Maalis 22, 2011 8:00 pm

Re: Ärsyttää Murha.infossa->

Viesti Kirjoittaja Hairahtelija »

Onko mikään alueen/sen kadun mistä skootteri löytyi, asunnoista esim tyhjillään, että asukas lomalla tai jotain ja neiti vaikka rikkonut takaoven esim lasisen ikkunan ja mennyt budjaamaan taloon, syystä tai toisesta. Ja sitten:

1. Jäänyt sinne asumaan, miksi, en tiedä. Kaapeissa ehkä kuivaruokia ja vesi ja sänky saatavilla. Ei tässä kyllä järkeä olisi.

2. Neiti on tuupertunut sinne asuntoon, ehkä jo samana yönä.
2.1. Ketään ei ole asunnossa vieläkään käynyt ja löytänyt häntä.
2.2. Asukas tullut ja löytänyt neidin a) kuolleena tai b) tajuttomana. Tehnyt jotain, mitä?

3. Asukas palannut, huomannut ehkä että joku sisällä, ottanut kättä pidempää, taltuttanut ja a) tappanut tai b) vanginnut elävältä. Piilottanut, oli sitten tätä nykyä elossa tai kuollut.

4. Asukas esim vanhus ollut menehtyneenä jo kun neiti sinne asuntoon mennyt.
4.1. Karoliina asustaa siellä entisen asukkaan ruumiin kanssa.
4.2. Joku löytää asunnosta kaksi ruumista hajun herättäessä naapurin huomion.
Boldaukset minun.

Voihan äly ja väläys..
Naattori
Sofia Karppi
Viestit: 428
Liittynyt: Su Syys 05, 2010 8:05 pm

Re: Ärsyttää Murha.infossa->

Viesti Kirjoittaja Naattori »

^ oi ei, toi yläpuolinen spekulaatio on yksi parhaista aikoihin :lol:

Mua ärsyttää suunnattomasti viittaukset tyyliin "kyllä nyt on katottuu liikaa CSI:tä"..
Eiköhän täällä jokainen tiedä, ettei tosielämä toimi ihan niin. Ei ole miljardien arvoisia labroja, agentit ei heilu korkkareissa ja jakkupuvuissa osottelemassa aseilla murhaajia, kengänjäljet ei valitettavasti jää vertailtavaksi joka kerta mattoon/ikkunan alle nurmikkoon jne.. Silti vedotaan aina tuohon melko epärealistiseen sarjaan :roll:
Conan kirjoitti:Naisvihaa pitäisi alkaa ymmärtämään. Kyllähän naiset on ihan vitun ärsyttäviä, on täysin ok vihata niitä.
Jane T
Neuvoja-Jack
Viestit: 591
Liittynyt: To Heinä 14, 2011 4:26 pm

Re: Ärsyttää Murha.infossa->

Viesti Kirjoittaja Jane T »

JIMiltä tuli talvella kiinnostava dokkari oikeasta "csi-tutkimisesta". Se todella avasi silmät ihan oikeaan todistetutkintaan; jos se tulee joskus uusintana, suosittelen lämpimästi kaikille, tosin varmaan lähes kaikki minfolaiset ovat sen katsoneetkin. Menetelmät olivat osin tuttuja näistä fiktio-CSI:sta, mutta se aika ja huolellisuus ja tutkijoiden todellinen asiantuntemus miten todellisuudessa toimitaan on aivan toista luokkaa kuin näissä sarjoissa, todellisuus on paljon upeampaa, mutta puitteet karut ja työ hiljaista puurtamista. Mm. yhden murhan ratkaisevaa kahta karvanäytettä jouduttiin tutkimaan yli puoli vuotta, mutta se ratkaisi homman.
Jane T
Neuvoja-Jack
Viestit: 591
Liittynyt: To Heinä 14, 2011 4:26 pm

Re: Ärsyttää Murha.infossa->

Viesti Kirjoittaja Jane T »

Beatrix Kiddo kirjoitti:Myös asiaton huutelu ja trollaaminen on hanurista, ei ketään kiinnosta, jos joku yrittää olla se 50:s hauska kirjoittaja, jonka mielestä kadonneen on vienyt "hirvittävä ufomies".
Minuakin ärsyttää tuo asiaton huutelu, ja yhä enenevässä määrin ärsyynnyn itseeni, koska eilen hairahduin samaan muka vitsikkääseen, turhanpäiväiseen ja KK-ketjua tukkivaan hölötykseen kolmen viestin verran. Ehkä ärsyttävin hölötys on tällainen muka-hauska heitto vakavaan aiheeseen:
Jane T kirjoitti:Mutta mitäs jos astalolla varustautunut Huppumies..... :roll:
Pöh!
Ressu>>
Remington Steele
Viestit: 208
Liittynyt: To Elo 12, 2010 4:01 am
Paikkakunta: Alaska

Re: Ärsyttää Murha.infossa->

Viesti Kirjoittaja Ressu>> »

Ehdotus Poliisille, kun tunnutte tätä lukevan - mikä on kyllä hyvä.

Pyytäkää Operaattoreilta(Elisa, Dna ja Sonera) - ennenkuin tiedot poistetaan/poistuu tietokannoista - kaikkien Likolammenkatua palvelevien tukiasemien asiakkaiden tiedot katoamisyöltä (vaikka väliltä) klo 01-03. Iso määrä joo. Mutta sitten vielä annatte pyyntöön rajauksen, että kiinnostaa vain sellaiset "kännykät", jotka ovat poistuneet ao. tukiasemien vaikutusalueelta.

Jos tuo rikkoo ihmisten yksityisyyttä, tms. uskon kaikkien antavan luvan tietojensa katseluun hyvän asian puolesta.

Vaikka ette - tiedotuksenne mukaan - epäilekään kenenkään tehneen Karoliinalle mitään - mitä myös toivon, niin tällä voisi löytyä henkilö, joka ei kuulu alueelle.

Saa käyttää vapaasti. Olkaa hyvä. Ärsyttää kopioimani viestin kirjoittajan kaltaiset tyhjänpullistelijat. Lapsi on hänkin vielä, mutta jo "copycat".
Nepenthe
Neuvoja-Jack
Viestit: 546
Liittynyt: Ke Syys 24, 2008 4:19 pm

Re: Ärsyttää Murha.infossa->

Viesti Kirjoittaja Nepenthe »

Ärsyttää vitun n00bit. Ainakin osa. Ympäri palstaa tuntuu ilmestyvän satunnaisiin ketjuihin viestejä, joissa sanotaan "testaan vaikka tässä miten tämä viestijuttu toimii, kun en muutakaan paikkaa keksinyt". Se on vielä ihmeellisintä, että niitä ilmestyy todella outoihin ketjuihin, joiden löytämisen luulisi olevan paljon vaikeampaa kuin tuon ison "Testit ja Kyselyt" -alueen... Pari kertaa olen huomauttanut yksityisviestillä, mutta lähinnä siitä on tullut kauheaa avautumista, että menetitkö ihan yöunes, vittuuko se sulle kuuluu, jne. :D

Löytyis nyt ihmeessä se Kesti että tää ryntäys tänne loppuis. Toisaalta huvittaa aina nähdä se valtava bannattujen määrä ja kiinnostaisi tietää, että onkohan ne kaikki bannatut kirjoitelleet justiin siihen samaan ketjuun.
"You have robbed my revenge of sweetness, and now I must go hence in bitterness, in debt to your mercy."
Lukittu