Jyväskylä-ketju ja maahanmuuttokeskustelu

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Jyväskylä-ketju ja maahanmuuttokeskustelu

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Alkoi ärsyttää, kun JKL:n surmatapauksessa keskustellaan lähes pelkästään maahanmuutosta eikä itse tapauksesta juuri mitään. Esim. tekijästä emme tiedä juuri mitään, paitsi että hän on 18-vuotias ulkomaalaistaustainen pikkurikollinen, koska koko keskustelu keskittyy hänen ulkomaalaistaustaansa. Lisäksi keskustelu on laajennut Ruotsista Afrikkaan asti, joten tänne jatkossa kaikki aiheeseen liittymättömät viestit.
Siru83
Adrian Monk
Viestit: 2724
Liittynyt: Su Heinä 12, 2009 9:18 pm

Re: Jyväskylä-ketju ja maahanmuuttokeskustelu

Viesti Kirjoittaja Siru83 »

Anonyymi Alkoholisti kirjoitti:"Kun tutkitaan YK:n vuoden 2008 tilastoja, Ruotsin poliisi rekisteröi yhtä paljon raiskaustapauksia kuin Afrikan eteläosassa sijaitsevissa maissa. Paradoksaalisesti Euroopan maiden poliisien rekisteröimien raiskaustapausten määrä on verrattavissa demokratian- ja sananvapauden kehittymisen, kuten myös muslimiyhteisön koon kanssa."

http://www.ekspress.ee/news/kaardid_ja_ ... d=33402801
Löysit sitten oikein tasokkaan virolaisen uutisen, jossa sanotaan Ruotsin raiskaustapausten määrän kasvavan samaa tahtia kuin muslimiyhteisön koko. Onko tällä tasokkaalla virolaisella uutissivustolla jotain tilastoakin näyttää tästä asiasta?

Itse asiassahan Suomessa omaisuusrikokset kuten liikkeiden ryöstöt ja muurrot, huumerikokset ja prostituutio näyttävät kasvavan samaa tahtia virolaisyhteisön koon kanssa, ja lähes kolmannes ulkomaalaisten tekemistä raiskauksista on virolaisten tekemiä (27%, lähde http://www.optula.om.fi/uploads/nul786y.pdf), mikä tekee heistä suurimman ulkomaalaisen raiskaajaryhmän. Pitäisikö suomalaisten sanomalehtien kirjottaa tästä?

Raiskausten tilastoitu määrä riippuu mm. lainsäädännöstä, raportoinnista ym.

Ruotsin raiskaustilastothan näyttävät valtavan suurilta. Ruotsissa on raiskauksen määritelmä on kuitenkin laajempi kuin muissa maissa ja niistä raportoidaan enemmän.
According to the Swedish National Council for Crime Prevention, the high numbers are explained by a broader legal definiton of rape than in other countries, and an effort to register all suspected and repeated rapes. A comparison based on victim surveys places Sweden at an average level among European nations.
Tämä selittää, miksi Ruotsin raiskausluvut ovat paljon suurempia kuin esim. Tanskan, jossa myös on hyvin paljon siirtolaisia.

Verrataanpa vähän raiskauslukuja:

Ruotsi 53.2

Belgia 26,3

Tanska 7,3

Suomi 17,2

Norja 19,8

Marokko 3,6

Puola 4,2

Romania 4,8

Venäjä 4,4

Sudan 2,9

Turkki 1,4

Britannia 24,1

Aloitetaan maahanmuuttoteemasta. Tanskassa ja Ruotsissa on molemmissa hyvin paljon maahanmuuttajia, Tanskassa 9,5% ihmisistä on syntynyt ulkomailla, Ruotsissa 14,3%. Ruotsissa suuri osa ulkomaalaisista on suomalaissyntyisiä, joten kun suomalaiset vähennetään tuosta, ulkomaalaisten osuus on suunnilleen sama kuin Tanskassa.

Tässä demonstraatiota:
As of 2009, 526,000 persons (9.5 % of the Danish population) were either themselves immigrants or descendants of recent immigrants. Most of these (54%) have their origins elsewhere in Europe, while the remainder hail largely from Southwest Asia, notably from Turkey.
As of 2010, 1.33 million people or 14.3% of the inhabitants in Sweden were foreign-born.
Beside the Swedes, the Sweden-Finns are the largest ethnic minority comprising approximately 50,000 along the Swedish-Finnish border, and 450,000 first and second generation immigrated ethnic Finns. Also in the farthest North a small population of Samis live.
Eli molemmissa, Ruotsissa ja Tanskassa on paljon muslimeita. Silti Tanskan raiskaustilasto on 7,3 ja Ruotsin 53,2. Koska molemmissa on paljon muslimeita, selittävän tekijän täytyy olla joku muu kuin muslimit, esimerkiksi juurikin lainsäädännön laajempi raiskausmääritelmä Ruotsissa sekä suurempi raportointi raiskauksista.
According to the Swedish National Council for Crime Prevention, the high numbers are explained by a broader legal definiton of rape than in other countries, and an effort to register all suspected and repeated rapes. A comparison based on victim surveys places Sweden at an average level among European nations.
Eli uhritilastojen mukaan Ruotsin raiskaustilastot ovat tosiasiassa Euroopan keskitasoa.

Muutenkin nuo kansainväliset raiskausluvut eivät ole kovin uskottavia. Kuka uskoo, että Sudanissa tapahtuu 1,2 raiskausta ja Turkissa 1,4 100 000 ihmistä kohti, kun Belgiassa tapahtuu 26,3? Tilastojen mukaan mitä monessa kehittyneessä ja vauraassa maassa tapahtuu paljon raiskauksia, kun taas köyhemmissä ja takapajuisemmissa maissa niitä ei tapahdu juuri lainkaan, vaikka tosiasiallisesti insidenssi on näissä maissa suurempi.
urashima
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 105
Liittynyt: La Elo 21, 2010 12:26 pm

Re: Jyväskylä-ketju ja maahanmuuttokeskustelu

Viesti Kirjoittaja urashima »

Kato perkele, nytkö sä vasta tajusit avata ihan oman mamu ketjun ! :twisted:
Vastaa Viestiin