Livistikö Hitleri?

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Mopoterroristi
Agentti Scully
Viestit: 651
Liittynyt: La Loka 13, 2007 1:34 am

Re: Livistikö Hitler?

Viesti Kirjoittaja Mopoterroristi »

Inhorealisti kirjoitti: Juutalaispiirit ovat hallinneet sotien jälkeen Yhdysvaltain poliittisia piirejä ja rahavirtoja, saksalaistiedemiesten rekrytointi on myös hyvin dokumentoitu historian ilmiö.
Oliko Klaus Barbie ja muut Yhdysvaltojen värväämät natsirikolliset tiedemiehiä? :roll: Klaus Barbie&kumppanit olivat kyllä todellisia tiedemiehiä esim.kidutuksen alalla, sekä ihmisten terrorisoinnin alalla ja mm. tästä syystä haluttuja duunareita likaiseen työhön Euroopan vasemmistolaisia vastaan Yhdysvalloille.

Sinulle vastaan aivan, kuten edelliselle, jos Hitleristä olisi ollut hyötyä Yhdysvalloille esim.kommunismin vastaisessa taistelussa, olisi Yhdysvallat aivan hyvin voinut suojella häntä, vai meinaatko ettei Klaus Barbie ollut sadistinen massamurhaaja? :roll:

Toivoo
Mopoterroristi, vittutieteiden tohtori, Oksfortti.
Syntyneet räyhäämään
Random Nick
Remington Steele
Viestit: 222
Liittynyt: Ti Elo 30, 2011 8:51 pm

Re: Livistikö Hitleri?

Viesti Kirjoittaja Random Nick »

Oukkei, kirjan lukeminen on edennyt ja valotetaan ketjussa esille nousseita kysymyksiä sen pohjalta.

Ensinnäkin: Kyllä, kirja on hyvää viihdettä, ja kyllä, Aatu ajoi viiksensä ja leikkasi tukkansa lyhyemmäksi.

Pako vai itsemurha:
Kirjoittajat osoittavat, että Martin Bormann ja Heinrich “Gestapo” Müller loivat pakosuunnitelman jo vuosia ennen Saksan häviötä. Bormann oli kaikkeen varautuva tyyppi, jolla oli varasuunnitelmallekin varasuunnitelma. Pako ei siis ollut improvisoitu, vaan kaikki suunnitelman palaset olivat kasassa jo ennen lopullista livistämistä. Tästä oli siis myös Hitler tietoinen, eikä tilanne ollut siis sellainen, joka olisi ajanut natsit nurkkaan.

Miksi Argentiina:
Argentiinassa oli ollut saksalaisia jo usean sukupolven ajan. Se on todella suuri ja harvaan asuttu maa, johon pystyi tuohon aikaan piilottamaan vaikka farmillisen natseja. Hallinto oli myös suhteellisen “diplomaattinen” ja antoi toimintavapauksia myös natseille, kunhan voitelu pelasi. Ja sehän pelasi.

Argentiinassa oli kokonaisia kaupunkeja, joiden väestö oli niin saksalaista ja niin hyvin toisensa tuntevia, että mitään israelilaisvakoojia tai yhdysvaltalaisvakoojia olisi ollut todella vaikea ujuttaa sekaan näiden tulematta paljastetuiksi. Eichmann jäi kiinni vain siksi, että lähti kikkailemaan pääkaupunkiin.

Etelä-Amerikassa oli myös hyvin eksklusiivisia hotelleja, joita pyörittivät saksalaiset, tiedustelutaustaiset omistajat. Hotelleilla oli muun muassa erinomaiset terveydenhoitofasiliteetit (olisi noloa jäädä kiinni siksi, että joutuu menemään pukamien takia terveysasemalle) ja radioyhteydet. Yhdessä tällaisessa hotellissa sanotaan Hitlerin käyneen läpi leikkauksen, jossa poistettiin vielä jäljellä olleita tammipöydän sirpaleita hänen kasvoistaan (Operaatio Valkyrien jäljiltä).

Natsinmetsästys:
Bormannin suunnitelmaan kuului myös Yhdysvaltojen lahjominen. Kun pakosuunnitelma astui käytäntöön, Yhdysvaltojen käsiin annettiin sukellusvene, jossa oli lastina suihkukone osina sekä muuta natsitekniikkaa sekä teknisiä piirrustuksia. Salauslaitteita aluksessa ei ollut, vaan ne oli tuhottu ennen kuin U-vene “jäi kiinni”.

Neljäs valtakunta:
Natsit pitivät toivoa uudesta noususta yllä, Argentiinan oli tarkoitus olla vain väliaikainen piilopaikka, jossa natsit saattoivat kerätä voimiaan. Heillä oli vuoristossa oma piilofarmi, jolla lapset kasvatettiin edelleen hitlerjugendin hengessä ja jonne kenelläkään ei ollut asiaa. Mutta Peronit tekivät oharit ja pöllivät suuren osan natsien vararahastosta eivätkä liittoutuneetkaan antaneet oikein mahdollisuuksia natsien paluulle: Saksan valtio oli aika hyvin raudoissa vielä viime aikoihin asti. Realistisia mahdollisuuksia paluulle ei ollut, mutta sitä suunniteltiin vielä 50-luvulla.

Todisteet: Aika suurelle osalle kirjan väitteistä löytyy pohjaa eri valtioiden tiedusteluraporteista ja sodan jälkeen löytyneistä natsien asiakirjoista. Silminnäkijähavainnot Hitlerin perheestä eivät ole vain satunnaisia bongauksia jotkut havainnot ovat jopa harjaantuneiden tiedusteluihmisten tekemiä. Kirjassa on muun muassa joitakin natsien ja Hitlerin henkilökohtaisen palvelusväen kertomuksia. Nämä kirjaan valitut kertomukset pitävät hyvin yhtä muun muassa Hitlerin perheen, terveydentilan ja ulkonäön osalta.

Oikeus ja kohtuus:
Kirjan kertomusten mukaan pommiattentaatin vammat piinasivat Hitleriä jatkuvilla säryillä, ja hänen mielensä harhaili usein. Eva nosti lasten kanssa kytkintä eikä natsien uutta nousua kuulunut. Hitler ei välttämättä päässyt yhtään sen helpommalla kuin olisi päässyt sotavankina, vaikka loppuelämä jonkinlaista lomaleiriä olikin.

Yhteenveto:
Kirja tarjoaa paljon hyvää viihdettä ja yleissivistystä, mutta koska kirjoittajilla on selkeästi halu kertoa koherentti tarina ennemmin kuin esittää vain kylmiä faktoja kaiken epävarmuuden valossa, sen totuusarvoa ei kannata yliarvioida. Kirja kertoo fantastisen kertomuksen, josta ei juonittelua ja salamurhia puutu sodan jälkeenkään. Vatikaanin järjestämät rottareitit, diplomaattien kieroilut ja Juan & Eva Peronin vakoilutaustat ovat kiehtovaa luettavaa. Kertomukset natsifarmista ja natsien kaupungeista ja hotelleista ovat ihan täyttä Ian Flemingin James Bondia, ja koska diggailen Flemingin Bondia, niin diggailen tätä kirjaakin. Tarkkaan ottaen Sir Ian Flemingillä on rooli tässä kirjassakin, eikä ole täysin mahdotonta, että todellisuus on inspiroinut kirjailijaa enemmän kuin arvaisikaan.

Tästä tarinasta pitäisi tehdä HBO-sarja Asevelien tapaan. Ostaisin sen heti ennakkoon.

Itse olen hyväksynyt faktana sen, että –hyvin inhimillisesti– yleensä valikoin mieltymysteni mukaan sen, mihin haluan uskoa, ja tämä kirja kiehtoo minua. Tämä on paljon jännempi loppu natsien tarinalle kuin joku fanaatikkojen joukkoitsemurha. Mutta ainahan loppujen lopuksi kysymys on siitä, mitä kerrotaan ja mitä jätetään kertomatta.
1. Näytä harmittomalta
2. Näytä siltä, niinkuin sinun kuuluisikin olla siellä, missä olet
3. Poistu kävellen, älä juokse
Random Nick
Remington Steele
Viestit: 222
Liittynyt: Ti Elo 30, 2011 8:51 pm

Re: Livistikö Hitleri?

Viesti Kirjoittaja Random Nick »

Juutalaisista ja Yhdysvaltojen intresseistä:

CIA oli alkuaikoinaan (joista nyt tietenkin puhutaan) hyvin valkoinen, anglosaksinen protestanttiorganisaatio, jossa ei ollut juutalaisilla vaikutusvaltaa. Rotu- ja uskontoasiat olivat vielä hyvin erottelevia tekijöitä tuohon aikaan.

Toisekseen, neukkujen uhka nähtiin suurena jo sodan loppuvaiheilla, ja liittoutuneet vehkeilivät toisiaan vastaan jo silloin. Natseja rekrytoitiin paitsi tieteellisen osaamisen, myös näiden tiedusteluosaamisen ja kontaktien takia, ja siinä eivät paljon joukkomurhat paina. Valtioiden etiikka on eri kuin yksilöiden, niin se vain on.

Hitleriä ei luultavasti lähdetty jahtaamaan siksi, että hän oli jo “kuollut” eikä hänen paljastamisestaan olisi ollut mitään erityistä hyötyä. Itse uskon, että jenkit suunnilleen tiesivät, mistä äijä löytyy, mutta pitäytyivät tarkkailussa ja mahdollisesti tekivät kulissien takana kaikkensa, että natsien resurssit pysyisivät niukkoina. Toisekseen (tämä on kirjan pohjalta itse vetämäni johtopäätös) Bormann oli soveltanut luultavasti jonkinlaista keppi ja porkkana -taktiikkaa jenkkien suhteen ja suurimittainen natsinmetsästys olisi aiheuttanut jenkeille myös haittaa. Kirjan maalaaman henkilökuvan mukaan tämä oli yleensä hänen toimintatapansa: hänellä oli aina lahjuksen lisäksi vakuutus. Tämä systeemi tosin petti Peronien kohdalla ja nämä neuvottelivat suojelusopimuksen uusiksi kesken sopimuskauden. Homo homini lupus :)

Juan Peronista:
Juan Peron julisti aikanaan Uuden Argentiinan katsovan, ei Yhdysvaltoihin, vaan Eurooppaan. Mutta vaikka hänen on todettu auttaneen useita fasisteja turvaan Argetiinaan, ei hän ollut itse fasisti tai natsi: hän oli vain hyvissä väleissä näiden kanssa eikä pahemmin diggaillut jenkkejä.
1. Näytä harmittomalta
2. Näytä siltä, niinkuin sinun kuuluisikin olla siellä, missä olet
3. Poistu kävellen, älä juokse
Outo Enkeli
Sabrina Duncan
Viestit: 362
Liittynyt: Su Touko 22, 2011 12:21 pm

Re: Livistikö Hitleri?

Viesti Kirjoittaja Outo Enkeli »

On tehty tutkimuksia bunkkerista löytyneistä jäänteistä, joiden Hitlerille oletettiin kuuluvan. Se on todistettu, että pääkallo ei ollut Hitlerin, vaan se kuului nuorelle naiselle. Olisiko voinut olla Eva Braunin? Outoa kyllä, jos niin olisi. Venäläisethän ruumiit löysi ja kyllä ne olisi Aatun tunnistaneet. Jokin muu selitys siihen on oltava.

Katsoin dokumentin, jossa haastateltiin KGB:n korkea-arvoista virkailijaa ja oli sodan aikaan jo KGB:n leivissä(oli haastattelun aikaan jo vanhus,mutta "terävässä" kunnossa). Hän kertoi, että venäläiset lastasi löytyneet ruumiit ammus-/aselaaatikoihin ja ne vietiin muistaakseni suurlähetystön alueelle ja haudattiin sinne. Ei haluttu, että kukaan tietää missä Hitlerin viimeinen leposija sijaitsee, ettei siitä tule mikään "pyhiinvaelluspaikka". Jäännökset kaivettiin miehen mukaan ylös useita kertoja(mainitsi kerrat ja syyt niihin). Lopulta ne muistaakseni vietiin Venäjälle. Ellen nyt muista väärin, niin amerikkalainen tutkimusryhmä sai tutkia jäännökset ja totesi, ettei kallo ollut miehen vaan naisen. Se dokumentti tuli, joko Viasatin History-kanavalla tai National Geographic-kanavalla, jossa tätä vanhaa KGB:n miestä haastateltiin ja siitä ei ole kovinkaan kauan. Sanoisin sen olleen 99%:n varmuudella vuoden 2011 aikana. Ja dokumentti oli hyvin asiallinen, ei siis mikään "kohu"-dokumentti.

No muistin osittain oikein ja se dokumentti tukee, tuota wikipedian juttua, jonka etsin, eli tässä:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Hitlerin_kuolema

Tässä myös juttua kallon aitoudesta:

http://historianet.fi/sota/2-maailmanso ... n-kohteena

Itse en usko Hitlerin paenneen minnekkään. Hän kuoli bunkkeriin Eva Braun vierellään. Monia natseja tosiaan pakeni. Oli ns. Rottareitti, joka kulki alppien yli, erästä solaa pitkin Italiaan, jossa eräässä pikkukylässä oli kirkko, joka oli natsimyönteinen. Sen kirkon pappihan näitä vääriä papereita järjesti, esim. Eichmanille ja järjesti laivaan paikan ja suuntanahan oli siis Etelä-Amerikka. Sitä reittiä suurin osa paenneista natseista kulki.

Natseilla oli pakosuunnitelma, sekä organisaatio/järjestö Odessa, jonka oli tarkoitus nostaa natsit uudelleen valtaan ja saada aikaan "se" tuhatvuotinen valtakunta. Odessaa vartenhan oli erääseen pikkujärveen Saksassa piilotettu huhun mukaan Paljon kultaa ja rahaa. Sinne tehtiin sukelluksia. Järvi oli erittäin syvä ja vaarallinen(muistelen yhden sukeltajan kuolleen sukelluksella sinne). Ensi sukelluksella sieltä ei löytynyt mitään. Syy siihen oli "salapohja", jonka natsit oli väsänneet. Tästäkin tuli dokumentti ja sen rakenne oli siinä kuvattu(oli upotettu painoja, joissa kiinni puita, jotka muodosti ns."pohjan") ja olen lukenut tästä kirjallisuudesta.

Toisessa sukelluksessa pohja havaittiin ja "pohjan" alta löytyikin sitten tavaraa. Oli kaikkea, muttei sitä itse kultaa. Ainakaan paljoa. Oli Englannin puntia aivan tajuttomasti. Ne oli väärennetty. Tarkoitus oli, että ne olisi laskettu liikkeelle ja punnan arvo olisi romahtanut. Tästäkin on olemassa dokumentti, jossa puntien väärentäjät kertoo miten asiat meni. Juutalaisia taiteilijoita ja paperipainajia yms. kerättiin yhteen ja he saivat tehtäväkseen tehdä laatat, erään natsin valvonnassa eräässä linnassa vuorilla, joilla painettiin sitten nämä punnat. Ne olivat tosi hyvälaatuisia ja rahat lajiteltiin 1,2 ja 3-luokkiin. Ykköset säästettiin, kakkoset annettiin esim. Englantiin pudotettaville agenteille käyttövaroiksi ja kolmoset hylättiin.

Muka syy Hitlerin elossa pitämiseen olisi ollut Saksan sotateknologia. Kai siihen olisi päästy ilman Adolfiakin ja päästiinkiin. Mihin Adolfia olisi tarvittu?

Suurin osa tekstistä on minun ulkomuistista, joten pieniä virheitä voi olla, mutta ei niitä paljoa ole :roll:
el músculo pierde su significado cuando la pólvora se inventó. Así que en lugar de hormonas, comprar un arma buena. por lo que no engañan a nadie que no comprende esto, pero al darse cuenta de esto debe ser un poco desordenado
Random Nick
Remington Steele
Viestit: 222
Liittynyt: Ti Elo 30, 2011 8:51 pm

Re: Livistikö Hitleri?

Viesti Kirjoittaja Random Nick »

Outo Enkeli kirjoitti:
Muka syy Hitlerin elossa pitämiseen olisi ollut Saksan sotateknologia. Kai siihen olisi päästy ilman Adolfiakin ja päästiinkiin. Mihin Adolfia olisi tarvittu?
Ei Adolfia tarvittukaan, mutta ei myöskään hänen kuolemaansa, kun hän kerran oli jo “kuollut”. Adolf ei neuvotellut teknologiakauppoja, vaan Bormann, joka valvoi myös Hitlerin etua tuossa tilanteessa.

Mainitsit Italian rottareitin ja Grey Wolf -kirjan mukaan Bormann tosiaan käytti tuota reittiä omaan pakoonsa ja saapui Argentiinaan katolisen papin identiteetillä. Englantilainen natsinmetsästäjä-tiedustelu-upseeri oli jopa seurannut Bormannia tämän laivalle astumiseen asti, mutta oli saanut käskyn seurata, mutta ei pidättää. Oli aika tyrmistynyt tapauksesta.
Random Nick
Remington Steele
Viestit: 222
Liittynyt: Ti Elo 30, 2011 8:51 pm

Re: Livistikö Hitleri?

Viesti Kirjoittaja Random Nick »

http://www.amazon.com/Martin-Bormann-Ex ... 0818403098

Tämä kirja ilmeisesti on osittain ollut lähteenä Bormannia koskevalle tiedolle Grey Wolfissa. GW käsittelee juurikin tätä Bormannin luomaa valtavaa rahanpesukoneistoa, jonka syntyvaiheissa CIA:n perustaja Allen Dullesilla oli myös osansa.

Joutunee lukemaan tämänkin.

Edit: Hups, ei joudukaan. Satanen käytetystä kirjasta nostaa vähän kynnystä. Mielenkiintoisesti yksi arvioija väittää Bormannin luoman bisnesimperiumin pitävän edelleen monia lankoja käsissään. Tästä ei ole NWO kaukana :)

Edit 2: Hupsista vaan, joutuu sittenkin. Löytyy verkosta: http://www.scribd.com/doc/31263915/Mann ... i-in-Exile
INES 7
Axel Foley
Viestit: 2301
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 5:57 pm
Paikkakunta: Koiruohon kaupunki

Re: Livistikö Hitleri?

Viesti Kirjoittaja INES 7 »

Tuosta Odessasta kirjoittelin taannoin murhainfoon. Lueskelin silloin aiheesta kanssa puolidokumentaarisia fiktioromaaneja, televisiosta tuli juttuja jne. Päätyi jopa Outoja sattumuksia tosielämässä-ketjuun. Juu, ja Mikä soi nyt-horinoihin kaa...


Eichmannista moni tarina ja kuvaus ponnistaa; hän on se "päätähti". Hitlerin oletetaan kuolleen Berliiniin yleensä.

Kaksi seikkaa USA:an liittyen. Siihen aikaan ei siis ollut vielä mitään mahtavia tiedustukoneistoja, valtavine resursseineen, saati laitteistoineen. Toiseksi sitten taas, jos amerikkalaiset olisivat Hitlerin juonineet salasopimusten puitteissa pakoon, niin kai joku olisi sen jo laverrellut? Kun ei ole mitään isoja huhujakaan tai teorioita ollut kai koskaan, vaikka se on jenkeille tyypillistä. Kylmä Sotako vaiensi sivutuotteena kaikki lavertelijat? Toisaalta maan lehdistö on aina ollut kova tonkimaan valtiosalaisuuksiakin julki.

Koska kyselyt Klaus Barbien kohtalosta toistuvat säännöllisin väliajoin (tähän hymiö, jos käyttäisin), niin ihan vakavasti ottaen tulee muistaa, että II Maailmanpaloon osallistui ja satoja miljoonia ihmisiä, kymmeniä maita ja kansallisuuksia, se kesti kuusi vuotta, sitä valmisteltiin noin neljännesvuosisata, se jakoi osaltaan valtiot itään ja länteen jne. Siksi ihmisten - hyvisten ja pahisten - kohtaloita oli ennen, aikana, ja jälkeen miljardiluokkaisesti ja kaikkea sattui syystä )ja seurauksesta) jos toisestakin. Meno oli, luvalla sanoen, sekavaa. Oli kiire ryöstää Kolmannen Valtakunnan rauniot ja hakea valta-asetelmia. Ei siis liity Barbieen pelkästään.
Random Nick
Remington Steele
Viestit: 222
Liittynyt: Ti Elo 30, 2011 8:51 pm

Re: Livistikö Hitleri?

Viesti Kirjoittaja Random Nick »

Ines,

Juuri tuo tiedustelukoneistojen pienuus lienee ollut omiaan myös vähentämään tietovuotoja. Toisekseen, aika paljon niitä pieniä lavertelijoita pitää olla, että saavat jotain aikaiseksi isossa mittakaavassa. Onhan tuo Manningin kirjakin varsin ansiokas, eikä silti ole muuttunut kouluhistoriaksi.

Toisaalta, tiedon tie kouluhistoriaksi ja valtavirran historiadokkareiksi on aika sattumanvarainen ja epämääräinen prosessi…

Kiva kun tähän keskusteluun osallistuu lukeneita ja fiksuja ihmisiä. Itselle WWII jälkimaininkeineen on ollut aika pinnallinen kuriositeetti, mutta CIA:n alkuvaiheista on tullut jotain luettua ennenkin ja nuo pienet resurssit kuvaavat sitä varsin hyvin. Siitä huolimatta vakoilu toimi varsin hyvin, koska se muistutti enemmän diplomatiaa kuin urkintaa (ja niin kai se muistuttaa edelleenkin). Kaikenlaisia diilejä tehtiin ja verrattain herrasmiesmäisessä hengessä, jos nyt satunnaisia salamurhia ei lasketa.
1. Näytä harmittomalta
2. Näytä siltä, niinkuin sinun kuuluisikin olla siellä, missä olet
3. Poistu kävellen, älä juokse
Random Nick
Remington Steele
Viestit: 222
Liittynyt: Ti Elo 30, 2011 8:51 pm

Re: Livistikö Hitleri?

Viesti Kirjoittaja Random Nick »

http://www.scotsman.com/news/internatio ... _1_1921966
By Allan Hall, in Berlin
Published on Friday 21 October 2011 15:13

RUSSIA is planning to put the files detailing the death of Adolf Hitler in his Berlin bunker on display to disprove allegations in a new book that he escaped to Argentina after the war.

Author Gerrard Williams and Simon Dunstan claim in Grey Wolf: The Escape Of Adolf Hitler that body doubles of the Fuhrer and lover Eva Braun were found by the Red Army in the garden of his wrecked chancellery.

They go on to say that Hitler and Eva had two daughters and that he lived until 1962 in Argentina, sheltered by the right-wing regime in Buenos Aires.

Russia’s FSB federal security service holds the entire Hitler file, chronicling his death and his body’s strange odyssey through a variety of graveyards in former Communist East Germany until a final cremation in the 1970s.

“This is the true history of what happened to Hitler,” said an FSB spokesman. “He died in Berlin and we have the papers to prove it.”

According to bunker eyewitnesses, Hitler and his new bride retreated to his study to end their lives at 3:30pm on the afternoon of 30 April, 1945. Afterwards, the corpses were carried up to the garden, doused in petrol and set ablaze. Also burned in a separate pyre were the corpses of his propaganda chief Joseph Goebbels, his wife Magda and their six children, who she murdered with cyanide capsules.

Petrol was scarce and the corpses were only partially burned by the time the Russians arrived. Agents of the secret intelligence service Smersh – an acronym for “Death to Spies” – attached to the 3rd Russian Shock Army, found the bodies on 5 May. They were removed and put in a lorry.

The following day an order came to hand over the site to another unit. The Smersh agents then moved the bodies by truck to the town of Buch, near Berlin.

According to the files, they underwent a forensic examination on 8 May at Field Hospital No 496. In a letter to Laventi Beria, boss of the NKVD, the pathologist wrote: “In the mouth of the corpses I found glass pieces, pieces of wall and of the floor corresponding to material in the bunker. There was a strong smell of bitter almonds, the smell of cyanide which killed them.”

In an accompanying letter, he added: “There can be no doubt about it that this is the corpse of Adolf Hitler.” The letter said the bodies had been buried in a secret location in occupied Buch.

When Smersh officers were ordered again to move in the summer of 1945 they dug up the bodies of Hitler, Braun and the Goebbels’ family and moved them to Rathenow, 55 miles from Berlin. On 13 January, 1946, the bodies were disinterred in Rathenow by a committee headed by Smersh Lieutenant General Selenin. After an investigation, which resulted in part of Hitler’s skull being sent to Stalin in Moscow – it now resides in the State Archive – the bodies were moved to Magdeburg, East Germany.

In the yard of No 36 West End Street, the base of the local Smersh unit, another examination confirmed Hitler shot himself in the head. The bodies were then buried in the courtyard in wooden munitions’ boxes. Both Beria and Stalin got reports about the identification process.

Twenty-four years later the Kremlin, now under Leonid Breznhev, learned that the burial site was about to be turned over to the Peoples’ Army of the German Democratic Republic.

On 13 March, 1970, Brezhnev got a letter from foreign minister Alexei Kosygin stating the corpses should be moved “once and for all”. Three Smersh agents –Vladimir Gumenjuk, a Major Schirokow and Captain Kowalenko – had the task of disposing of the bodies. They were given gas masks and told to tell anyone who inquired they were killing vermin with sulphur.

On the morning of 4 April, 1970, they began digging and soon found the munitions boxes containing skeletal remains, and Magda Goebbels’ gold teeth.

The bodies were placed in empty weapons boxes and driven off in a Soviet truck. It had a tarpaulin over the back with fishing rods sticking out. The soldiers were to say they were going fishing if questioned.

Late in the day, they reached Schoenebeck, south of Magdeburg. There, with 20 litres of petrol, Hitler’s remains were finally burned, along with the rest.

The ashes were piled into a sack, driven north to Biederitz and dumped into the Ehle River. It was the last anyone saw of the mortal remains of the tyrant, his bride and servants.
Minusta tämä on ennemmin kertomus todisteiden hävittämisestä ja mahdollisten lisätutkimusten estämisestä kuin arkistojen avaamisesta totuuden selvittämiseksi.
1. Näytä harmittomalta
2. Näytä siltä, niinkuin sinun kuuluisikin olla siellä, missä olet
3. Poistu kävellen, älä juokse
hannu hanhi
Axel Foley
Viestit: 2207
Liittynyt: Ma Kesä 14, 2010 6:01 pm

Re: Livistikö Hitleri?

Viesti Kirjoittaja hannu hanhi »

Mopoterroristi kirjoitti:
hannu hanhi kirjoitti:En ole missään vaiheessa yrittänyt kiistää mopoterroristi väitettäsi, että Yhdysvallat olisi käyttänyt natseja omiin tarkoituksiinsa. Olet varmasti penkonut asiaa, minä en. On vain yksinkertainen tosiasia, että juutalaiset menivät suurena massana holokaustia pakoon Yhdysvaltoihin. He hallitsevat esimerkiksi Manhattanin rahamaailmaa ja Hollywoodia. Lisäksi erittäin suuri osa amerikkalaisista nobelisteista on juutalaisia. Yhdysvaltojen ja Isrealin läheiset välit tänä päivänä ja koko Israelin valtion perustamisesta lähtien on kai aika selvä fakta. Myöskään Mossadin ja CIA:n yhteiset projektit eivät ole mikään salaisuus.

Minun päähäni ei vain yksinkertaisesti mahdu se, että Yhdysvallat olisi ollut mitenkään suojelemassa Hitleriä, jos tämä olisi ollut hengissä. Olen pahoillani, jos se mopoterroristi jotenkin loukkaa sinua.
Se olisko Yhdysvallat Hitleriä olisi riippunut ihan siitä olisiko Hitleristä ollut hyötyä Yhdysvalloille esim.kommunismin vastaisessa taistelussa, niin simppeliä ja ei niin ruusunpunaista se on.

Täytyy kyllä nostaa hattua Yhdysvaltojen propagandasta vastaaville tahoille, jotka ovat maailman ylivoimaisesti paras mainostoimisto, kun ajatellaan kuinka paljon ihmisiä eri maissa toisen maailmansodan jälkeen Yhdysvallat on murhannut ja kuinka paljon inhimillistä hätää aiheuttaneet eri maiden kansalaisille omien tarkoitusperiensä ja etujensa vuoksi ja silti näitä Hannu Hanhia maailmassa riittää jotka uskovat Yhdysvaltain edustuvan jotain puhdasta ja oikeamielistä tahoa, joka rientää kuin ratsuväki konsanaan aina taltuttamaan pahaa, ilman omanvoiton motiivia :mrgreen:
Tässä nyt ei ole arvotettu asioita mitenkään. Käsittääkseni tässä keskustellaan siitä, piileskelikö Hitler Argentiinassa sodan jälkeen. En ole yrittänytkään antaa mitään tyhjentävää selitystä sille, kuinka puhtaasti ja hurskaasti Yhdysvallat toiminut. Jenkkien hyvät suhteet naisia alistavaan, epädemokraattiseen ja öljyä tuottavaan Saudi-Arabiaan on hyvä esimerkki tämän päivän politiikasta, jossa Yhdysvallat toimii kyseenalaisin perustein.
Inhorealisti

Re: Livistikö Hitler?

Viesti Kirjoittaja Inhorealisti »

Mopoterroristi kirjoitti:
Inhorealisti kirjoitti: Juutalaispiirit ovat hallinneet sotien jälkeen Yhdysvaltain poliittisia piirejä ja rahavirtoja, saksalaistiedemiesten rekrytointi on myös hyvin dokumentoitu historian ilmiö.
Oliko Klaus Barbie ja muut Yhdysvaltojen värväämät natsirikolliset tiedemiehiä? :roll: Klaus Barbie&kumppanit olivat kyllä todellisia tiedemiehiä esim.kidutuksen alalla, sekä ihmisten terrorisoinnin alalla ja mm. tästä syystä haluttuja duunareita likaiseen työhön Euroopan vasemmistolaisia vastaan Yhdysvalloille.

Sinulle vastaan aivan, kuten edelliselle, jos Hitleristä olisi ollut hyötyä Yhdysvalloille esim.kommunismin vastaisessa taistelussa, olisi Yhdysvallat aivan hyvin voinut suojella häntä, vai meinaatko ettei Klaus Barbie ollut sadistinen massamurhaaja? :roll:

Toivoo
Mopoterroristi, vittutieteiden tohtori, Oksfortti.
Tuo on turhaa. Pistin taustatietoni kaikessa muussa kuin pätemisen mielessä. Jokaisen perusteltu mielipide on yhtä arvokas kuin vieressä istuvankin.

On varsin selvää, ett olet lukittautunut mielipiteeseesi ja se on tietenkin sinun oikeutesi. Vetämällä jotain Klaus Barbieta jatkuvasti tähän keskusteluun et mielestäni kuitenkaan vahvista pointtiasi, jos se edelleen on tuo Hitlerin piilotteluteoria. Yksittäistapaus ei tuota yleistystä, ja Adolf Hitlerhän on henkilö, jolle historiasta on erittäin vaikeaa löytää vertailupohjaa henkilötasolla. Olen hieman odottanut Josef Mengelen vetämistä mukaan vertailupohjaksi. Hänet käsittääkseni olisi saatu napattua Mossadin toimesta, mutta näin ei sitten tapahtunut. Ja loppujen lopuksi, Mengelekin oli pienenpieni kala Hitleriin verrattuna. Suurin osa syytetyistähän vetosi Nürnbergissa toimineensa vain käskyjen mukaan ja kaikki käskythän tulivat bunkkerista.

Olen melko varma siitä, että jokainen maailmanpolitiikkaa esim. viimeisen 50 vuoden ajalta seurannut ja lukenut tietää, että Yhdysvallat on likainen, syntinen pesä. Kaikessa toimissaan Yhdysvallat ajattelee ja on ajatellut ensisijaisesti vain omia etujaan ja sen jälkeen tulevat muut yleishyödylliset syyt.

Jos yritämme jalostaa tätä Adolf Hitlerin Argentiina-oleskelu/piilotteluteoriaa, meidän pitäisi mielestäni vastata kysymykseen (jonka olen jo ehtinyt esittääkin): miksi hänen olisi annettu elää piilosalla rauhassa? Tuon tason ratkaisuja ei tehdä vahingossa, ja kun kysymyksessä oli Adolf Hitler, reaalipoliittisten syiden olisi pitänyt olla todella painavat Yhdysvalloille ryhtyä moiseen operaatioon. Piilotella tai olla etsimättä.
MEG
Adrian Monk
Viestit: 2590
Liittynyt: La Huhti 07, 2007 2:01 pm

Re: Livistikö Hitleri?

Viesti Kirjoittaja MEG »

Kirjan mukaan paon pääorganisaattori oli siis Martin Borman, joka kyllä nyttemmin on yhdistetty valtakunnan kanslian luota 1945 löydettyyn ruumiiseen.
Mainitusta pakosuunnitelmasta Etelä-Amerikkaan ei ole tietääkseni argumenttejä. Mutta Hitlerin ja päämajan siirtymisestä Itävallan ja eteläsaksan "Alppilinnoitukseen" oli. Albert Speerin muukaan Hitler kysyi hänen mielipidettään, jolloin hän kehoitti Hitleriä kohtaamaan lopun pääkaupungissa.
Atomipommithan olisivat lopettaneet vastarinnan sielläkin, vaan niistähän ei tiedetty.

Kirja vaikuttaa "Graalin malja" tasoiselta. Hitlerin vaiheisiin ja persoonaan vähänkin tutustuneelle, koko pakoajatus etelä-amerikkaan on liian mielikuvituksellinen. Kertoo nykyisestä sivistyksen ja historian ymmärryksen pinnallisuudesta että tuommoista vakavasti pohditaan, pelkästään mekaanisena tapahtuma ketjuna.
Random Nick
Remington Steele
Viestit: 222
Liittynyt: Ti Elo 30, 2011 8:51 pm

Re: Livistikö Hitleri?

Viesti Kirjoittaja Random Nick »

Mielenkiintoista, miten erilaiset mielikuvat ihmisillä on Hitleristä. Aika moni on ollut sitä mieltä, että Hitler oli fanaatikko, joka olisi mieluummin kuollut kuin tullut voitetuksi. Minusta taas loppuaikojen Führer olisi hyvinkin voinut olla passiivinen tekijä, jonka kohtalo oli täysin Boormanin neuvokkuuden varassa.

Samoin Kotkanpesää on moni tarjonnut vetäytymispaikaksi, mutta mitäs hyötyä siitä taas olisi - motittaa itsensä vähän eri kohtaan Euroopan kartalla, ja vielä kaikkien tuntemaan paikkaan? Pois Euroopasta ja mieluiten koko sodan kartaltahan sitä silloin pitää suunnata.

Mutta mitä tulee jenkkien halukkuuteen etsiä Aatu käsiinsä, niin minusta ei pidä etsiä syitä, miksi he eivät olisi halunneet jahdata häntä, vaan syitä, miksi olisivat. Virallinen totuus oli, että H kuoli Berliinissä, ja jos joku juutalainen olisi vaatinut asian tutkimista, olisi ollut helpompaa vain toistaa, että H on kuollut, piste, kuin lähteä panostamaan sikana agentteja jahtaamaan haamuja. Jos jotain havaintoja tuli, niinkuin tulikin, niin oleellisempaa oli tietää, onko jotain uhkaa odotettavissa, kuin lähteä kidnappaamaan vieraassa maassa kannattajiensa ympäröimänä asuvaa vanhaa gubbea.

Kyllä jo tuolloin tiedettiin, että suuren yleisön kannalta se, mikä näyttää totuudelta, on totuus, eikä jenkeillä olisi ollut mitään muuta motiivia jahdata Hitleriä kuin kansan vaatimus. Hitlerin kuolema oli siinä mielessä hyödyllinen totuus, että se antoi varaa keskittää resurssit muualle.
1. Näytä harmittomalta
2. Näytä siltä, niinkuin sinun kuuluisikin olla siellä, missä olet
3. Poistu kävellen, älä juokse
Outo Enkeli
Sabrina Duncan
Viestit: 362
Liittynyt: Su Touko 22, 2011 12:21 pm

Re: Livistikö Hitleri?

Viesti Kirjoittaja Outo Enkeli »

Luulisi, että Hitlerkin olisi löytynyt jonkin tahon toimesta. Kuten on mainittukin, niin Mossad etsi natseja aika aktiivisesti ja sai vinkkejä, niin yksityisiltä kuin erinäisiltä tahoiltakin.

Simon Wiesenthal käytti loppuelämästään suurimman osan natsien kiinni saamiseen. Rahatkin hänellä oli lopussa ja taisi olla loppuneetkin ja hän silti teki arvokasta työtään. Hän antoi Mossadille, kuin hopeatarjottimella useita natseja ja Mossad sitten heitä kaappasikin Etelä-Amerikasta ja toi Israelin maaperälle, jossa tapahtui teloitus(yksi ainakin todistettu. Onko sitten useampia? Sen tietää vain Mossad ja Israel).

Mengelen eli Angel of Death(kuoleman enkeli, joksi Auschwitzissä häntä kutsuttiin), jäljillä olivat, mutteivat saaneet kuitenkaan napattua kiinni. Silti Menegele eli hyvin kurjan loppuelämän(oliko jossain maatilalla Brasiliassa) pakoillen ja joutuen elämään kokoajan varuillaan. Hänhän sitten kuoli muistaakseni sydämenpysähdykseen ja sen johdosta hukkui uidessaan Atlantissa. Saksalaiset/Unkarilaiset siirtolaiset, joiden luona hän kuollessaan oli "lomalla" veivät hänen ruumiin sitten kaupunkiin ja hautasivat hänet väärän nimen turvin. Näin muistelen asian menneen katsomani dokumentin mukaan ja mitä olen kirjallisuudesta lukenut. Eli sai ansaitsemansa lopun, tosin olisin kyllä lisääkin kärsimystä hänelle suonut.

Itse uskoisin, että vaikka Yhdyvallat olisi Hitleriä jossain piilotellut, niin joku olisi hänet tunnistanut, ellei häntä olis leikelty aivan vituiksi. Joku Wiesenthalin kaltainen olisi hänet kyllä esiin kaivanut, ellei olisi viety esim. Pohjois-Navalle Igluun asumaan. Eräänkin(en saa millään mieleeni)natsin tunnisti, eräs amerikkalainen lehtimies ollessaa Etelä-Amerikassa(Argentiina tai Brasilia)ja hän sitten paljasti hänet Mossadille, joka hoiti homman loppuun.
el músculo pierde su significado cuando la pólvora se inventó. Así que en lugar de hormonas, comprar un arma buena. por lo que no engañan a nadie que no comprende esto, pero al darse cuenta de esto debe ser un poco desordenado
Random Nick
Remington Steele
Viestit: 222
Liittynyt: Ti Elo 30, 2011 8:51 pm

Re: Livistikö Hitleri?

Viesti Kirjoittaja Random Nick »

Outo,

Natsinmetsästys ei ollut vielä kovinkaan hyvässä vauhdissa vuonna 1962, jolloin AH kirjan mukaan kuoli. Eichmann oli vasta kidnapattu, ja hän sentään asui Buenos Airesissa, missä oli merkittävä sekaväestö. Esimerkiksi Mengele, joka pysytteli turvallisilla syrjäseuduilla saksalaisten parissa, löytyi vasta 1985, haudasta. Pitää muistaa, että tiedustelupalvelut olivat nuoria eikä monia nykyajan välineitä ollut. Kaikki oli kiinni siitä, oliko oikea mies oikeassa paikassa. Eicmannkin tosiaan löytyi "yleisövihjeen" perusteella, ei tehokkaan tiedustelutyön kautta.
1. Näytä harmittomalta
2. Näytä siltä, niinkuin sinun kuuluisikin olla siellä, missä olet
3. Poistu kävellen, älä juokse
Vastaa Viestiin