Tirkistelijälle tuomio salakatselusta

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
tri Dee
Alibin satunnaislukija
Viestit: 53
Liittynyt: Ma Loka 01, 2007 8:58 pm
Paikkakunta: Hämeenkyrö

Viesti Kirjoittaja tri Dee »

Onkohan muuten totta että uimaaltaan veteen on lisätty sellainen väri lisäaine että kun alttaaseen tepastelee sellaine ns kusiukko ja tekee tepposensa niin altaan vesi muuttaa värinsä kirkkaan vihreäksi paljastaen näin likaisen tempun tekijän välittömästi :D
minttusuklaa
Remington Steele
Viestit: 200
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 4:43 pm

Viesti Kirjoittaja minttusuklaa »

On totta, ei tietenkään kaikissa uima-altaissa käytetä sitä ainetta mutta esim. Singaporessa on käytössä ja Suomessakin kai nykyään jo monessa uimahallissa on.
wretch
Javier Pena
Viestit: 1734
Liittynyt: La Elo 18, 2007 11:52 pm
Paikkakunta: Nekropolis

Viesti Kirjoittaja wretch »

^Singaporessa moisesta rikkeestä voisi vaikka saada keppiä :wink:
Avatar
Juliet Jones
Axel Foley
Viestit: 2419
Liittynyt: La Elo 23, 2008 10:40 pm
Paikkakunta: Little Stempington

Viesti Kirjoittaja Juliet Jones »

Mitenkäs, onko teillä kokemuksia tirkistelijöistä omakohtaisesti, muualla kuin uimahallissa? Tai sellaisista, joiden tirkistelynhalu ei vaikuttaisi olevan seksuaalisviritteistä?

Minulle näitä tapauksia on pari sattunut. Joskus tyttövuosina eräs tirkistelijä roikkui kotini takapihalla ikkunan alla muutamana syksyisenä, pimeänä iltana. Se on aika piinaava se tunne, kun karvat nousevat pystyyn.. tuntee ensin jotakin olevan vialla, sitten selkeästi tuntee jonkun katselevan.. ja kun viimein huomaa jonkun hahmon todella seisovan ikkunan takana.. Tämän kyseisen tapauksen tiimoilta otin toisen kerran jälkeen yhteyttä poliisiin. Vastaus sieltä oli: "Juokse perään ja kysy mitä asiaa sillä on.."

Tirkistelijää ei näkynyt enää sen jälkeen, kun silloisen poikakaverin kanssa harrastimme seksiä oikein antaumuksella olohuoneen ikkunan alla sohvalla. Tirkistelijä joko sai mitä halusi, tai sitten säikähti moista eläimellistä menoa.

Eräs entinen naapuri puolestaan tirkisteli toisia naapureita. Usein, kun menin käymään heillä, oli pöydällä ikkunan edessä kiikarit. Ikkunat antoivat taloyhtiön sisäpihalle, jota ympäröi monta kerrostaloa. Tuntuipa tuo naisihminen tietävän useista naapureista monenlaisia asioita..
etsijä
Remington Steele
Viestit: 210
Liittynyt: Ti Touko 13, 2008 4:50 pm
Paikkakunta: Häme

Viesti Kirjoittaja etsijä »

Tirkistelijät

Joku runkkari ikkunan alla on harvoin vaarallinen. Iso fikkari käteen ja ikkunasta valoa suoraan kohti niin että kohde häikäistyy ( ei voi enää nauttia kohteen katselemisesta) samalla isoon ääneen lähtökehotus. Toiminee yhdeksän kertaa kymmenestä.

Kotona verhot ikkunan eteen viimeistään illalla.
Tirkistelijä voi olla myös keikkaa valmisteleva murtovaras tai kersoja 'vaklaamassa'.

Uimahalleista

Uimahallissakin vaatteiden vaihto onnistuu pyyhkeen suojassa jos tuntuu että ympärillä on liikaa uteliaita silmiä.

Omat lipposet suojaa jalkoja pukuhuoneen puolella.

Saunassa voi käyttää omaa peffanalustaa mukana ja kotona laittaa sen sitten pyykkiin. Tai käyttää niitä kertakäyttöisiä mitä ainakin kylpylöissä on yleensä tarjolla. Hallin vesi on yleensä aika vahvasti kloorattu tai muuten käsitelty ettei sieltä ihan kaikki pöpöt tartu.

Miettikääpä vaikka varuskuntia, miten siellä käydään suihkussa ja saunomassa, äijiä satapäin eikä hygienia taatusti ole joka hetki tip-top.

Uskon että tartuntavaara on kuitenkin suhteellisen pieni. Enemmän haittaakin ajatus siitä että jotkut eivät pidä yhtä hyvää huolta hygieniasta tai eivät kunnioita uimahallin sääntöjä.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
19736
Frank Drebin
Viestit: 388
Liittynyt: La Joulu 08, 2007 1:19 pm

Re: Tirkistelijälle tuomio salakatselusta

Viesti Kirjoittaja 19736 »

Itse olen käynnyt uimahallissa yleensä iltapäivällä. Tällöin on luonollisestikin vähän ihmisiä ja siivous käy suihku - ja saunatiloissa helposti. Monesti on ollut naissiivoja työtään tekemässä.
Suhtaudun asiaan niin että työtään he tekevät ja me uimarit olemme vapaa-ajalla jotenka sitä pystyy kulkemaan niin ettei kummallekkaan tule epämielyttävää tunnetta. Pyyhe mukana voi verhota strategiset paikat suihkussa ollessa ei siivoojalla varmaankaan ole aikaa ruveta tujottelemaan miehiä olivatpa nämä miten komeita tahansa. Eikä toisinpäin. Ja aina voi katsella muualle.
Eli tarkoitan että aikuisten ihmisten pitää osata joustaa puolin ja toisin.
19736
Frank Drebin
Viestit: 388
Liittynyt: La Joulu 08, 2007 1:19 pm

Re: Tirkistelijälle tuomio salakatselusta

Viesti Kirjoittaja 19736 »

Tiedän tapauksen koska eräs tuttava tiesi tapauksesta. Miehellä oli kamera laukussa johon oli tehty reikä. Yksi suihkussa olleista miehistä näki että kameran linssi pilkottaa laukun reiästä. Tällöin myös muut suihkutiloissa olleet miehet ilmottivat poliisille. Yksi miehistä sai kameran käsiinsä ennen kuin tirkistelijä koitti saada se haltuunsa ja poistaa kuvat. Tirkistelijä tuomittiin oikeudessa. Sai sakkoja. Taisi saada ehdollista.
On muistaakseni korkeasti koulutettu. Asui ainakin Tampereella. En tiedä missä vaikuttaa nyt.
Vastaa Viestiin