Dark Side MC?

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
ALIBI
Alokas
Viestit: 1
Liittynyt: Ke Marras 23, 2011 7:56 pm

Re: Dark Side MC?

Viesti Kirjoittaja ALIBI »

Justiinsa joo..ja tässä alla olevan linkin kuvassa keskustelu on jonkun hakkerin keksimä ja kaikki nuo ihmiset on mielikuvitus kavereita?? Vai onko niittenkin kaikkien tilit hakkeroitu..

http://aijaa.com/v.php?i=005759050774.png

Kivireki
Sofia Karppi
Viestit: 410
Liittynyt: Ti Loka 11, 2011 3:13 pm
Paikkakunta: Mierontie 666, Hunninko 420247

Re: Dark Side MC?

Viesti Kirjoittaja Kivireki »

[quote="PeteTattooed"minua tässä selvästi ivataan koko ajan.[/quote]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Älä saatana...
Thank you captain Obvious. Here, have this rock.

No joo, hetki vakavasti. Oli miten oli. Tälläistä sattuu kun leikkii väärällä pihalla. Tässä tapauksessa peeloilee netissä. Ole iloinen ettet ole 4chanin huomiota saanut. NE on sinnikkäitä pirulaisia, ks tää linkki http://gawker.com/5626105/4chan-on-the- ... owing-girl
bibo ergo sum

KenShabby
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: Ma Loka 03, 2011 9:36 pm
Paikkakunta: Hellsinki

Re: Dark Side MC?

Viesti Kirjoittaja KenShabby »

PeteTattooed kirjoitti:minun fb tilini hakkeroitiin ja minun nimiini on kirjoiteltu kaikenlaista olematonta ja asiasta olen tehnyt rikosilmoituksen ja minulla ei ole käsitystä tästä dark side hömpötyksestä mutta poliisi selvittänee asian kuka pelleilee kustannuksellani minua ei toi porukka kiinnosta oli semmoista olemassakaan tai ei mutta minua tässä selvästi ivataan koko ajan.
Yleisin tapa menettää minkä tahansa tilin kontrolli jollekkin ulkopuoliselle on kertoa omat käyttäjätunnukset vaikka kaverille, joka tietenkin kertoo sen eteenpäin jne. Kannattaa olla varovainen.

Itse facebookin "hakkerointiin" on tavattoman helpot konstit:
Se että facebookissa laittaa jonkin keskustelun salaiseksi ei ole kovin hyvä tapa suojata mitään arkaluontoista keskustelua. Esim. Android puhelimeen saa freeware ohjelman jolla pystyy seuraamaan kenen tahansa facebooktoimintaa, mitä tahansa nyt facebookissa voi tehdä. Pitää vain kerran loggaantua samaan laniin facebook käyttäjien kanssa, tämän jälkeen napataan kaikki samassa verkossa olevat userit ja ID:t, jonka jälkeen näitä tilejä voi seurata ihan milloin ja missä tahansa. Privaattitiedot tms. ei mitään väliä, kakikki näkyy ja itse omistaja ei tiedä mitään tai pysty mistään havaitsemaan että näin tapahtuu koko ajan. Tämä siis hoituu täysin itsestään, parilla klikkauksella, ilmaisohjelmalla. En ole uskaltanut koskaan kirjoittaa toisen nimellä mitään viestiä, mutta tämänkin pitäisi onnistua.

Outo Enkeli
Sabrina Duncan
Viestit: 362
Liittynyt: Su Touko 22, 2011 12:21 pm

Re: Dark Side MC?

Viesti Kirjoittaja Outo Enkeli »

Kuka nyt viitsisi vaivautua hakkeroimaan "tavan jannun" fb-tilin tai mitään muutakaan. Kirjoitustyyli täällä on sellainen, että siitä jo osaa yhdistää. Yrittää osata kirjoittaa ilman virheitä ja järkevästi, onnistumatta kuitenkaan. Surkea esitys.

Tosi raukkamaista huijata noin rahoja ihmisiltä. En ole ymmärtänyt moisia kusettajia koskaan, enkä tule ymmärtämäänkään. Alinta kastia...
el músculo pierde su significado cuando la pólvora se inventó. Así que en lugar de hormonas, comprar un arma buena. por lo que no engañan a nadie que no comprende esto, pero al darse cuenta de esto debe ser un poco desordenado

tattooed fucker
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1436
Liittynyt: Pe Elo 13, 2010 1:48 pm

Re: Dark Side MC?

Viesti Kirjoittaja tattooed fucker »

oudolle enkelille tiedoks et huumoria on irronu ku tätä on tullu kateltua parihetkee :lol: joo itse asiaan niin huomasin et mulla sama avatar,netistä bongattu.et tämä tatuoitu kusipää ei oo samassa karkkikaupassa :wink:
I am not a man I am a fucking beast-Torture Killer-

sonniman
Nikke Knakkertton
Viestit: 186
Liittynyt: To Tammi 13, 2011 7:02 pm

Re: Dark Side MC?

Viesti Kirjoittaja sonniman »

Aika alhaista tosiaan kusetella nuorilta ihmisiltä niitten vähiä rahoja olemattomilla lipuilla. Suuren rosvopäällikön tyylistä tosiaan :).

Tää P******** on oikeasti helvetin koominen hahmo, hyvät naurut näistä sen lapsellisista rikollisjärjestön perustamispuheista kyl saa. Säälittäväääää.

Viestiä muokattu T: Mode

Avatar
Universal Exports
Nikke Knakkertton
Viestit: 167
Liittynyt: La Helmi 19, 2011 12:43 pm

Re: Dark Side MC?

Viesti Kirjoittaja Universal Exports »

taikinahavukka kirjoitti:Tämän sivun jutut voisi siirtää johonkin toiseen osioon.
Älä ny, tässä on kysymys vakavasta ja järjestäytyneestä rikollisuudesta, jolla on yhteyksiä mm. Eestiin.

Epäilen että joku salaliitto tässä on koska PeteTattooed yrittää nyt kovasti kiistää että koko Dark Sideä olisi olemassakaan. Samaan aikaan kuitenkin P******** faija on karkuteillä Keravan Alcatrazista.
Joku salainen kokous tai jotain muuta isompaa tekeillä :lol:

Se että onko PeteTattooed oikeasti P********, emme voi tietää, eikä täällä saa henkiöarvailuja tehdä, niin en ala sääntöjä rikkomaan miettimällä onko PT ja PP todella sama henkilö.

Viestiä muokattu T: Mode
"Et sinä syntejäsi kirkossa sovita, vaan kadulla "
- Mean Streets

"My ghosts have become my teachers"
-Gavin de Becker

Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3848
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Dark Side MC?

Viesti Kirjoittaja Luupää »

Universal Exports kirjoitti:Epäilen että joku salaliitto tässä on koska PeteTattooed yrittää nyt kovasti kiistää että koko Dark Sideä olisi olemassakaan. Samaan aikaan kuitenkin P******** faija on karkuteillä Keravan Alcatrazista.
Joku salainen kokous tai jotain muuta isompaa tekeillä :lol:
Odotellaan nyt rauhassa ja seuraillaan facebookia. Eiköhän kuviot sieltä kohtapuoliin selviä.

Saa nähdä montako hakkeroitua tiliä vielä paljastuu. :lol:

Viestiä muokattu T: Mode
Kun linkität niin kopioi teksti samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.

TanskanDoggi
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: To Loka 08, 2009 6:02 pm
Paikkakunta: København

Re: Dark Side MC?

Viesti Kirjoittaja TanskanDoggi »

lepajoki kirjoitti:Mikähän hemmetin ammattirikollinen valjakkala nyt sit on? Istui elinkautisen sekopäissään nuorena poikana tehdyistä tapoista. Varasti pakoreissullaan yhden saabin. Siinäpä vasta ammattirikollinen.
Yritti myös pari vuotta sitten näpistää Kannelmäen Prismasta puoli kiloa suikalelihaa. Suurrikollinen ja toiminnan mies. Mistä tulikin mieleen, että täytyy pitää toistaiseksi jopoa lukkojen takana nyt kun tämä tuhannen nimen Valjakkala on hatkassa.

flynt-one
Nikke Knakkertton
Viestit: 177
Liittynyt: Su Syys 16, 2007 11:54 pm

Re: Dark Side MC?

Viesti Kirjoittaja flynt-one »

8bal kirjoitti:
sonniman kirjoitti:Aika alhaista tosiaan kusetella nuorilta ihmisiltä niitten vähiä rahoja olemattomilla lipuilla. Suuren rosvopäällikön tyylistä tosiaan :).

Tää P********* on oikeasti helvetin koominen hahmo, hyvät naurut näistä sen lapsellisista rikollisjärjestön perustamispuheista kyl saa. Säälittäväääää.
Suuren rosvopäälikön ex"kuningatar" selittää tekosiaan http://keskustelu.suomi24.fi/node/10243625 kyseisessä ketjussa, ei taida oikein bisnikset pyöriä täysillä, ainaskaan viellä!
Kyllähän tossa isoilla mc kerhoilla on kusi sukassa Dark Siden kanssa.. Dark Sidella on kuitenkin niin vahva ote paperilappujen lähettelyyn luvattuina konserttilippuina koko Suomen alueella että vaikea siihen on minkään kerhon päästä väliin. Kuitenkin tälläiset kovan luokan nettibisnekset kuten tämä paperilappujen lähettely lippuina vaatii järjestöltä suhteita, henkilöstöä ja rahoitusta niin suuressa määrin ettei edes kansainvälisillä kerhoilla ole siihen mahdollisuutta. Nerokkuutta lisää huijauksen toteutustapa, myydään huuto.net:issä yms. paikassa olemattomia lippuja, pyydetään rahat omalle tilille ja lähetetään huijatulle paperilappu johon on kirjoitettu "tällä pääsee sisään keikalle". Takuuvarma bisnes josta ei voi jäädä kiinni ja johon edes KRP ei pysty taitavimpienkaan tutkijoiden työllä narauttamaan. Eikä rahantuloa voi estää.. nyt vaan ostamaan tienatuilla euroilla kerhotiloja ympäri maata ja rekrytoimaan lisää duunareita. Kannattaa Suomi jakaa suoraan vaikka viiteen osaan joissa jokaisessa toimii oma presidentti johtamassa joukkoja. Näin sitä kotimainenkin järjestö pääsee suuriin tuloihin kunhan vain toimintatapa on idioottivarma ja rekrytointi suoritettu huolella. :mrgreen:

Viestiä muokattu T:Mode

Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3848
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Viesti Kirjoittaja Luupää »

Juu-u, kyllä tuo paperilappujen lähettely on tosi alhaista puuhaa verrattuna vaikka niinkin jaloihin harrastuksiin kuin hampun kasvatukseen ja huumeiden diilaamiseen ynnä muuhun niiden kanssa teiskaamiseen.

Onneton on yritys pimeiden bisnesten vaikealla saralla. Ei edes ruumiita vielä tehty.

Mutta odottakaahan vaan. Kunhan ne sen ensimmäisen prätkän (merkillä ei väliä) saavat vaikka porukalla hommattua Dark Side MC:lle ynnä järjestettyä oikein kerhotilat (mieluiten vessalla varustetut ellei ole liian kalliit) niin alkaa olla sen verran näyttöä organisointikyvystä että eiköhän se rispekti siitä lisäänny. Ja kunhan liivit saadaan vielä Leather Heaven'ista tilattua niin johan loppuu epäileväisen sävyinen nettikirjoittelu kuin seinään!

Täytyy vaan pikkasen varoa ettei tule maalautettua varattuja värejä niihin liiveihin.

Nyt syksyllä voi mopomarkkinoilla tehdä todellisia löytöjä joita voi sitten tallilla taitavin käsin kunnostaa ja tuunata. Näihin aikoihin luonto näyttää Pimeän Puolensa mutta voi olla että päivän pidetessä tuossa keväthölseillä ilman täyttää Dark Side MC:n kaksipyöräis(t)en mahtavan juhlava jyly.

Sitä odotellessa ja kunnioitettavampien kerhojen tempauksia ihaillessa.
Kun linkität niin kopioi teksti samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.

Jippe
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: Ma Syys 12, 2011 10:18 pm

Re: Dark Side MC?

Viesti Kirjoittaja Jippe »

8bal kirjoitti:
sonniman kirjoitti:Aika alhaista tosiaan kusetella nuorilta ihmisiltä niitten vähiä rahoja olemattomilla lipuilla. Suuren rosvopäällikön tyylistä tosiaan :).

Tää P******** on oikeasti helvetin koominen hahmo, hyvät naurut näistä sen lapsellisista rikollisjärjestön perustamispuheista kyl saa. Säälittäväääää.
Suuren rosvopäälikön ex"kuningatar" selittää tekosiaan http://keskustelu.suomi24.fi/node/10243625 kyseisessä ketjussa, ei taida oikein bisnikset pyöriä täysillä, ainaskaan viellä!
Löysin aiheeseen liittyviä kuvia:
http://anony.ws/i/fdJnv.jpg
http://anony.ws/i/gJtde.png
http://anony.ws/i/o5aIc.png
http://anony.ws/i/4Y21o.png
http://anony.ws/i/542if.jpg

Viestiä muokattu T: Mode

Paha MC
Armas Tammelin
Viestit: 74
Liittynyt: Pe Elo 10, 2007 12:20 am
Paikkakunta: Wild Wild West

Re: Dark Side MC?

Viesti Kirjoittaja Paha MC »

Millonkahan P******** vedetään V ottaan jos se on vasikan merkki. Ton jätkän takia yks tuttu on istunu tuomion, kun tämä seilori laulo kun pieni lintunen.

Pete "Vasikka" Don P********!

Viestiä muokattu T: Mode
Kuka pelkää mustaa miestä?

lepajoki
Olivia Benson
Viestit: 727
Liittynyt: Su Tammi 13, 2008 10:56 am

Re: Dark Side MC?

Viesti Kirjoittaja lepajoki »

Lähtiköhän iskä silittelee pojan päätä?
:roll:

8bal
Susikoski
Viestit: 33
Liittynyt: Su Kesä 15, 2008 3:54 pm

Re: Dark Side MC?

Viesti Kirjoittaja 8bal »

Paha MC kirjoitti:Millonkahan P********vedetään V ottaan jos se on vasikan merkki. Ton jätkän takia yks tuttu on istunu tuomion, kun tämä seilori laulo kun pieni lintunen.

Pete "Vasikka" Don P********!
Jep itsekin kuullut että "rosmopääliköllä" on vaikeuksia pitää pieniä salaisuuksia! Tuomioitakin kuulema jaettu DONin puheista

Viestiä muokattu T: Mode
ei naiset nussimalla lopu

Vastaa Viestiin