Jussi Parviainen

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1881
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Jussi Parviainen

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

JUORUT 1

Totuus. Ankara Totuus. -Danton

Juorut eivät ole viihdettä. Ne ovat alunperin orjien oikeutta ajatella orjuuttajastaan mitä haluaa ja kertoa ne toisille kaltaisilleen. Ennen lehdistön muuttumista "keltaiseksi" merkittävät kirjailijat kuten Zola ja Maupassant kirjoittivat Ranskassa "Comedi de l`Arte"-kirjoissaan täysin tunnistettavista henkilöistä muka peitenimillä ja tarinoilla, jotka kuitenkin pyrkivät osoittamaan kenestä, ja kenen tekemisistä oli kyse.

Nykyinen juorulehdistö on peittelytoiminnan työkalu. Oikeista asioista he eivät julkaise mitään oleellista. Simo Rantalainen heitettiin ulos maailmasta, kun hän kysyi Martti Ahtisaarelta hänen humaltuneena housuunkusemisestaan. Muuan stuertti esitteli sattumalta minulle valokuvia, joissa kusihousuista ja humaltunutta Ahtisaarta revittiin miesvoimin ylös lentokoneen penkkien välistä.

Kukaan ei myöskään ole siitä kirjoittanut, että Tony Halme sai ankarasta kädestä kutsuessaan Tarja Halosta lesboksi. Vaikea ymmärtää, mitä pahaa siinä oli.

Kukaan ei ole vielä kertonut edes vitsinä myöskään sitä, että Tiitisen lista oli salainen sen vuoksi, että sen laatijalla oli myös poikakaverilista, jossa mahdollisesti mainittiin myös Herra Arajärvi. Tiitinen, tämä Suuren salailun vuoksi konspiraatioiden mies. Ja siksi varmaan sekotti Rusin veljeksistä Alpon Jukkaan.
Mutta Tarja Halosen salanimi oli, ja on listalla edelleen, nimellä Kati.

Minä olen päättänyt jakaa kuulemani juorut kanssanne ja tarmokkaasti kyetä vahvistamaan niiden oikeellisuuden. Salailun ja peitetarinoiden julkaisut ovat viihdettä, mutta kunnon juorut on tarkoitettu paljastastettaviksi, sillä ne ovat totuuksia, joilla on oikeastikin merkitystä ja jotka riisuvat lumevaatteet niiden ihmisten päältä, jotka ovat liikkeellä alasti. Kyseessä on sama tarina, jossa kuninkaalla ei ollut vaatteita ja ainoastaan lapsi uskalsi sanoa asian oikean laidan.
Ikä opettaa meitä salailemaan sekä taktikoimaan ihmissuhteissa ja hierarkioissa oman etumme vuoksi.

Muutama vuosi sitten kuollut finassioikeuden professori Kari S. Tikka myös ojensi minua, että totuuden kertominen kertoo ihmisestä vain sen, että tämä ei ole tajunnut pelin henkeä ja on pian sosioeteen hylkäämä. Se on kohtalokasta. Hänen homoutensa paljastui vasta silloin kun homoprostioidut pojat tappoivat hänet. En oleta, että pojat olivat itse homoja, mutta vihasivat vastoin tahtoaan kokemaansa homoutta varmasti monestakin syystä.

Homoaiheesta on hauska puhua, sillä se on kaikkialla maailmassa vaikuttavan lässynlässymafian muoto, jonka paljastaminen on ainakin Kansallisteatterin suhteen nyt viimeinkin välttämätöntä. Johtaja Nevala, joka ei ymmärrä teatterista mitään, palkkasi kehnon ohjaajan, Antti-Einari Halosen talon pääohjaajaksi vain saadakseen tämän entisen miehen, ja edelleen läheisimmän ihmisen Jukka Kajavan kautta Helsingin Sanomat teatterinsa tukijaksi. Siihen saakka Kajava oli pitänyt Kansallisteatteria todella huonona teatterina ja äkkiä hän ylisti sitä Suomen parhaana ja edistyksellisempänä teatterina. Muuhun ei Jukkaa muuhun tarvittukaan. Kun ehdotin kerran Nevalalle, että Jukka Kajava ohjaisi yhdessä Jukka Puotilan kanssa tehtävän näytelmän, vastasi Nevala heti, ettei se mitenkään käy, sillä heti aletaisiin ajatella, että "Mitä" ? Koska kaikki tiesivät, että ilman äänestystä pääohjaajaksi valitulla Halosella oli aina näytelmissään aina enemmän väkeä kuin katsomossa. Nevalan suu on vinossa juuri sillä tavalla kuin renesanssin näytelmissä valehtelevilla konnilla, jotka puhuivat "poskesta" sivulla seisovalle henkilölle juonien ja pahaa tarkoittaen. Jokainen on juuri sellainen, miltä näytää.

Mutta nyt juorutaan niin, että mahaan sattuu. Vitutus on yleensä juoruilun syy, mutta sillä pilataan asioita. Yleensä pahaa käytöstä pyydetään pian anteeksi, mutta ei saada. Minua ei vituta. Minä vain olen ollut Shakespearen tavoin monenlaisissa hoveissa, mutta kerron asiat suoraan, enkä muuta Jaakko ensimmästä Hamletiksi, siksi että joku uhkaisi tappaa minut. Jos joku yrittäisi hakata minut hengiltä, niin ei pärjäisi, sillä minä vetelisin pitkin korvia Rantalaisen, Rusin ja vielä Kajavankin puolesta. Nimittäin Kajava antoi henkensä ja kunniansa Kansallisteatterin puolesta, jossa Antti Einarin jälkeen on jouduttu ottamaan ohjaajiksi näyttelijäpoikia, ettei Halosen varpailla tanssi kukaan oikea teatterintekijä.

Siis kuulkaa.
JUORUJA JOITA ETTE VIELÄ TIENNEET, VAI OLETTEKO KUULLEET NÄITÄ:


Maria Drockila, jota luultiin Pertti Pasasen alias Speden tyttöystäväksi, onkin Speden tyttö.
Ette tienneet ja nyt miettimään näittekö koskaan heidän suutelevan tai havaitsitteko muuta seksuaalista viritystä heidän välillään?
Ette, näitte heidän vain kävelevän käsi kädessä. Niin kuin Isä ja tytär.
Nyt ehkä käsitätte riidan Speden perinnöstä ja Drockilan kynttiläpajan arvon.

Tanja Karpela ja Aleksi Valavuori rakastelivat Tanjan parvekkeella. Naapurit eivät myöskään tahtoneet pysyä housuissaan. Olli Saarela ajatteli kotona, että siellä se Tanja miettii heidän suhteensa jatkoa syvällisin ajatuksin. Tanja oli tyttöporukalla bilettämässä ravintola Luxissa jonne eksyi myös Aleksi, noin 12 cm syvällisin aikein.

Seiska-lehden toimistuspäällikkö Jari Peltomäki kävi käsiksi Seikan toimituksen saunan pukuhuoneeseen sammuneeseen miespuoliseen juhlijaan ja otti suuhunsa tältä "punaniskalta" siminnäkijävieraasta välittämätttä. Jari nautti samalla katsoen silminäkijää suoraan silmiin, orgastinen huuma leveillä kasvoillaan. Silminnäkijä ei ole päässyt eroon painajaisestaan vieläkään...

Tanja Karpela ilmestyi Peter Nygårdin juhliin, Ravintola Adloniin, niin ihonmyötäisessä valkoisessa vaatteessa, että sivustakatsojaa hirvitti. Siellä hän viihtyi seinäkukkasena, kunnes hänen kuultiin matkustaneen Nygårdin mukana tämän hulpeaan kotiin Bahamalle. Siltä matkalta on mm. Ilkka Kavervalla video, jossa Karpela ja Nygård rakastelevat jotenkin niin, että kontallaan olevan Nygårdin vatsan alla Karpela nauttii Nygårdin "punaniskan" imemisestä. Sauli Niinistö ei kestänyt tämän tallenteen olemassaoloa, eikä Kanervan virkanimityksistäkään oikein tullut mitään Sauli Niinistön, myöhemmin Tanjan avomiehen, päästessä vaikuttamaan niihin.

Jorma Uotinen tuuletti DTM:ssä hirmuisen suurta mulkkuaan ja veteli sitä norjalla tanssijan ranteellaan nautinnollisesti haarat levällään, kuin eläkeläissammakolla ikään. Paikallaolijoista homma oli ihan ok, mutta Yrjönkadun uimahalliin Uotinen on hankkinut porttikiellon itselleen samantapaisesta hommasta paikan saunassa ja suihkussa. Miestenvuorollakaan kaikki miehet eivät ole homo-orientuneita, eikä henkilökuntakaan, tiedetään.

Helena Lindgren, Kata Kärkkäinen ja Piispa Ambrosius näkivät, kun Antti Piippo paritteli kotonaan Helsingin Eirassa Suomen Pankin johtajan Sirkka Hämäläisen kanssa. Ovi makuuhuoneeseen oli auki ja homma tarkoitettu näytökseksi. Asiasta uutisoi "Romanssiotsakkeella" Iltalehti. Toimittaja, joka julkaisi palstallaan uutisen Piipon ja Hämäläisen lämpimistä väleistä joutui kärsimään asiasta karvaasti. Artikkeli johti oikeudenkäytiin, jossa paikalla olleet naiset todistivat lehden puolesta. Oikeudenkäynnin materiaali on julistettu salaiseksi kymmeniksi vuosiksi. Päätoimittaja Karhuvaara pelastui kovalta tuomiolta.

Homot Metropoliitta Ambrosius ja edesmennyt Finanssioikeuden Professori Kari S. Tikka oikaisivat Vanhankirkonpuiston läpi, matkallaan Homoravintola Herculeksesta DTM:ään ja takaisin. Ei ole silminnäkijähavaintoja tekikö Metropoliitta ristinmerkin kirkon ohittaessaan vai ei. Tikan kuoleman jälkeen Ambrosius muutti Helsingin ulkopuolelle vetämään Kulttuurikeskus Sofiaa. Sinne hän aikoo kuollakin, omien sanojensa mukaan ja samassa Suomen Kuvalehden artikkelissa hän totesi maailman talouden tilasta, ettei tämä ole lama, vaan finanssikriisi. Toivottavasti teologiapuoli on paremmin hänellä hallussa kuin ekonomia.

Silloin vielä Piispa, Ambrosius jäi kiinni Eestiläisessä puistossa kesken parittelun Virolaisen munkin kanssa.
Asiasta vaikeneminen teetti työtä diplomaateille ja ulkoministeriön ihmisille ja juuri kukaan ei ole tästä asiasta ennen kuullut, tai ainakaan julkisesti puhunut.
Mutta minun tarkoitukseni on käyttää kaikessa saamaani sananvapautta, sitä joka aina on ollut orjankin oikeus ja kertoa tietämänsä eteenpäin. Ennen lehdistöä se oli juuri sitä tiedonvälitystä.
Ja juoru on myös ajattelun levittämistä niistä henkilöistä, jotka luulevat olevansa ajattelun tuolla puolen. Kuten Ruotsin kuningas, siksi ettei hän tyhmänä Bernadottena osaa itse ajatella.

Edesmennyt Urpo Leppänen oli Eduskunnan suurin pukki omien sanojensa mukaan, mutta ei pärjää kyllä Tanja Karpelalle, jota miesten kesken kutsuttiin "Kyrpäläksi".Hän voittaa kaikki miehet mennen tullen. Ensi kerralla kerron, kuinka monta puoluejohtajaa ja kuinka monta ministeriä. Ja ketkä. Esko Aho, Sauli Niinistö, Matti Vanhanen ja...

Huomisiin.

Lähettänyt -jp klo 5.07
http://jussiparviainen.blogspot.com/201 ... otuus.html
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.
Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1881
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Jussi Parviainen

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

JUORUT 2

Totuus. Ankara Totuus. -Danton

Ihmissuhteet on varmaankin suurin valheen ja häikälemättömyyden alue, jolla kuolema, sen tahallinen tuottaminen ja murhaaminenkin ovat aivan tavallista toimintaa. Ei ole toista niin suurta lainulkopuolista aluetta kuin ihmisten välisen himon toiseen synnyttämä tila on. Siitä että pettää toista parisuhteessa ei ole kuin Sarialaissa mitään sanottavaa. Tuskan tuottaminen millä tahansa elämän alueella on rangaistava teko. Kaupankäunnissäkin. Mutta ei rakkaudessa, josta kannattaa nykyään käyttää nimitystä "Alkuihastus".

Mutta kuulkaas.

Entinen Helsingin kaupunginjohtaja Raimo Ilaskivi, tyttönimeltään Hämäläinen petti vaimoaan Eeva-Riittta Siitosen kanssa pitkäaikeisessa salaromansissa ja sai siitä kiinni jäätyään vaimonsa särkemään Helsingin Pormestarin Aleksanterin kadulla sijaistsevan talon ikkunat. Kaupunki korjasi ikkunat, vaimo söi rauhoittavia lääkkeitä ja Ilaskivi jatkoi salaisia touhujaan kuin Leijona, samaan aikaan kun Siitosen mies laulaja Fredi palautti videovuokraamoon homoporno kasettinsa. Nyt kaikki ovat vanhoja eivätkä pysty enää vahingoittamaan toisiaan. Dementia on armahtanut heidät.

Mutta ei dementiakaan pystynyt estämään Lenita Airiston ja Max Jakobsonin suhdetta joka oli jo niin tiukilla heidän saamatta toisiaan, että salarakkaat suunnittelivat yhteistä itsemurhaa. Jos Lenitalla ei olisi peruukkia, olisivat he varmaan hypänneet katolta, mutta kuka kestää kuolinmatkalla maahan kaljuksi muuttuneen naisen ja vanhan diblomaatin ruumiita edes takapihallaan sota-aikanakaan. Maxilta katosi kuitenkin ääni lähes kokonaan kuiskintapuheen viedessä siitä voiman: Jokainen kuulostaa siltä minkälainen on. Tämän takia Lenita huutaa koko ajan. Yhteys Maxin kähisevään vihnekurkkuun on salattava, kun kerran nyt jäätiin eloon ja suhde salaa Lenitan kaljuudenkin. Varokaa kuiskintaa, se tekee teistä salailevia hyypiöitä. Ja muistakaa että että kaikki supinapuhe on valhetta. Ja siksi ei hypätty, ettei Lenita joka hyvin tuntee valheen maailman, pääteli Maxin äänestä tämän sattavan sittenkin olevan kierolla tavalla eenemmin eron kuin kuoleman valitseva venkula. Sellainen kuin hän oli kekkosta kohtaan.Lenita taas kaljuutui tavoitellaan Kekkosen suosiota. Max vihasi kekkosta ja supisi kieroilla salajuonilla äänensä niin hiljaiseksi että ei varmasti jäisi kiinni, edes itselleen.

Spede Pasanen yritti saada maskeeraaja-näyttelijä Saija Hakolasta itselleen vaimon lupaamalle tälle miljoonan jos Saija veisi Pasasen Saijan Isän luo tältä tyttärensä kättä pyytämään. Saijan harkintakin Speden keksinnön patentoimiseen päättyi lopulta siihen kun Spede otti teeveetä katsellessa esille erektiossa olevan peniksensä ja pyysi Saijaa tarttumaan siihen tyydytys aikein. Saija epäili ja kiemurteli, jolloin Spede lausui historialliset sanansa:"No mikä siinä".

Jari Sillanpää oli muutamia vuosia sitten vaateostoksilla kapteeninkadulla sijaitsevassa Big Time liikkeessä. Sovitin takkia viistosti muutaman metrin Jarin takana kun äkkiä havaitsin hänen vaaleissa gollegehouissaan takapuolessa, siellä anuksen tietämillä punaisen tahran. Ve oli verta ja kooltaan reilun tuuman kokoinen. Vinkkasin näystä kaverilleni, joka tehdessän saman havainnon kuin minä, meni valkoiseksi ja kääntyi pian pois päin tahrasta, joka Jarille itselleen paljastuessa ei varmaankaan herättänyt naurua, mutta nosti varmasti Jarille kuuluisan hien pintaan ilman lauluakin ja oli ehkä järkytys. Tai mistä sen tietää...

Vesa-Marri Loirilla ja Lenitalla oli joskus muinoin suhde. Niin nykyään kerrotaan. Aikanaan suhde tuli Loirin kavereittein tietoisuuteen kun tämä soitteli humalan salliessa sensuurin puutteen kavereilleen, että arvaa kuka imee hänen munaansa parhaillaan; Lenita !

Juorujen suhteen pitää olla aina rehellinen ja suhtautua varovaisesti valehteluun ja ennen kaikkea suhtautua valehtelijoihin heidän rankaisuu pyrkimällä. Nyt siis menen henkiköhtaisuuksiin yhä syvemmälle. Kerron omasta elämästäni.
Virallinen vaimoni Saana Parviainen kertoo tämänpäiväisessä blogissaan olevansa ihastunut ja takuulla ihastuneenpi kuin mieheen jonka kanssa meni alttarille. Tässä nyt ei ole minulla enää ongelmaa sillä olin kuolla hänen vuokseen. Ongelma on tämän uuden ihastuksen kohdalla, nimeltään Mikael da Costa, silä hänellä on tyttöystävä. Lukekaa Saanan blogista kuinka hän odottaa tämän ihastuksen aloitetta ja vilkaiskaa vähän mitakin blogeja. Ei tarvitse montaa lukea kun löyttä niistä sellaisen ristiriidan että hänen pitäisi oikeastaan kävellä käsillään. Silloin ei kukaan osaisi sanoa kumpien poskien välistä juttua tulee. Mikaelin tyttöystävää neuvoisin soittamaan Saanalle, sillä Mikaelilla on ainakin töiden takia Saanan numero, ja kertomaan hänelle että hänen miestään et vie, etkä hänen sydäntään särje, vaikka omasi onkin jo niin repale, että kaikkialla missä liikut on kysymys verisistä tapahtumista. Äläkä päästä Mikaelia Saanan kanssa tekemisiin juuri ollenkaan. Saana kertoi minulle aikanaan, silloin kun Saana ja Mikael ensi kertaa tapasivat, niin hänen tyttäystänsä soitti tilanteeseen useita kertoja, mustasukkaisuuttaan. Myös minä olin mustasukkainen, kun Saana kehui Mikaelia, tähän omistamaa firmaa ja suurta autoa ja kaikkea. Nyt Saana seisoo varmuuden vuoksi jo käsillään, mutta on ainakin minulle jäänyt kiinni tästä aikeestaan. Luen Saanan tekstistä että se on perseestä. Ole Mikael uskollinen tyttöystävällesi ja kerro tämä tarina hänelle ennen kuin joku ehtii ensin. Älkää tuhoutuko. Jonkun toisen mielenvikaiseen vimmaan löyttää itselleen rahoittaja ja mies jota hän varmasti pettää ja pian. Minä olen kuullut sen hänen suustaan entisistä suhteistaan. Todennut sen hänen käytöksestään ja ollut kuolla rakkauden tähden, sillä Saana on ihanaa valhetta...jonkin aikaa.

Vappu Pimiä on raskaana ahdituksesta, vai eikö joku usko.

Jari Saravuo ihastui Virpi Kuitusen perseeseen tämän hiihtäessä ylämäkeä ja jätti niin paljon miestään kotiin odottaneen ja yksin perhettä hoitaneen vaimonsa. Väittääkö joku vastaan että vieraan naisen perse pesee perheen mennen tullen, kun kysymyksessä on liikemies joka pettää hänen firmansa ostaneen firman, erottaa sen henkilökunnan ja on olevinaan miljonääriä. Eikö kenellekkään tullut jo ajoissa mieleen, että mitähän se meille tekee, kun se vaimoansakin noin kohtelee. Kumma ettei siihen tartu kukaan, mitä hän perhelleen teki. Talouskonnuus on siis rakkautta suurempaa. Mies joka on rikas, hänen ei tarvitse olla rakas. Munat vetoa. Sarasvuo ei rakasta enää kuitusta. Kaikki on saatu ja menetetty harmittaa. Sarasvuo osaa hypotisoida ihmisoä koska on ollut teevee-juontaja. Ja muka totuuden penääjä. Kohta Virpi vetää Jaria turpaan ja tämä kehuu sillä kaikkialla, että maailmanmestarit ovat sellaisia.

Salasuhteissa on enemmän voimaa kuin oikeissa avoimissa ihmisuhteissa. Samalla tavoin kuin valhe on maukkaampi kuin tosiasia. Tosiasia ärayttää. Valehtelu kiihottaa. Tähän perustuu huoraaminen.


Huomisiin.


Lähettänyt -jp klo 7.24
http://jussiparviainen.blogspot.com/2011/11/juorut.html
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.
Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1881
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Jussi Parviainen

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Pakko jälleen tallentaa Jussin uusin hengentuote.
JUORU 3

Tiedättekö kuinka sotkuista elämä vallassa olevien ympärillä ja pään sisällä on. Päätelkääpä jotain heidän tekemisistään ja niistä olevista uutisista ja varsinkin juoruista. Valta ja penis ovat miehille sama asia ja naisille myös. Raha on maailman tärkein asia henkisesti köyhille ihmisille, mutta heillä onkin sen vuoksi eläimen vaisto, jolla he etenevät kuin sika vatukossa, varmana siitä pian ollaan ulkona ja siksi on syytä kääntyä takaisin. Sika viihtyy vatukossa vaikka päivän, joka rahallisessa laskutavassa merkitsee verokalenterin ihan yläpäässä olemista.

Suuret salajuonet ja hankkeet eivät tule koskaan päivävaloon, koska ovat sitä tuottavia asioita.
Niin kuin teevee, jonka avaaminen aloittaa aina illalla uuden päivän. Suuri tarina on kanava Nelosen perustaminen. Se oli alkujaan Ruutunelonen, siksi varmaan että neljä miestä pisti sen pystyyn. Jarmo Poroila, Arto tuominen, Kalevi Kummola ja Lasse Lehtinen joka olikin koko hankeen pääjunalija. Lasse sopi Presidentiksi aikovan ja tänänkin asti korruptioille hyvin halukkaan Martti Ahtisaren ja Helsingin Sanomien kanssa vaihtokaupasta niin että kun Helsingin Sanomat hoitaa Ahtisaaren presidentiksi, niin Ahtisaari järjestää konsteillaan HS:lle oman tv-kanavan. Lassen porukalle tämä merkitsi kanavan hallintoa ja pienomistuksia, jotka he sitten myivätkin hyvästä summasta, kun HS oli ensin maksanut Neloskanavan alkuupanon kallit kustannukset. Jussi Lähde joka toimi Ahtisaaren kampanjapäälikkönä presidentivaaleissa jatkoi Ahtisaaren jonain tiedotajana, minä lieneen ja siirtyi siitä sitten Nelosen kehitysjohtajaksi.
Niin että aina kun katsotte Nelosta muistakaa että sen syntyminen on Lasse Lehtisen lahjakuutta synnyttää pimeästä valoa. Mutta mitä helvettiä Ahtisaari muka sai aikaan. Ei mitään. Ja kuitenkin häntä ylistetään monissa paikoissa. Minusta se kertoo vain siitä että kuka tahansa voi tehdä mitä tahansa kun ensin tulee joksikin Lasse Lehtisen avulla. Yksin täällä ei pärjää. Jos Lehtinen olisi ollut Paavo Väyrysen taustavoima, Väyrynen oli tyrmännyt euroopan unionin tuollaisena sotkuna, joksi hän sen ennusti tulevankin ja huudattanut itsensä uudeksi Napoleoniksi, koska hänellä on kyömy nenä. Fyysiset ominaisuudet ovat yleensä vallassa olemisen merkki. Ahtisaaren kohdalla tämä ilmeni yhtä vaikeana lauseen muodostamisena kuin kävelykin. Huomasittehan että vaalitententeissä Ahtisaaren puheessa lauseen rakenne muuttui miten saattui ja muisti oli niin huono ettei muistanut millään tuoda teevee-tenttin sitä toista verokirjaansa jota hänellä ei YK:N palveluksessa sen immuniteetin vuoksi ei olisi saanut olla. HS tuhosi Paavon etteivät tulevan Nelosen kilpailijat pistäisi sitä liian ahtaalle. Kaikki kanavat tottelevat Erkkoa, koska Helsingin Sanomat tietää mikä on Totuus. Ankara totuus.

Mutta kuulkaas.

Koska Ahtisaari oli Lasse Lehtisen valisema ja HS:n edunaja, ei sekään kiinnittänut mittän huomiota siihen että kun Ahtisaari matkusti Kiinan hänen porukassaan oli Antti Piippo, mies jonka firman osakkeita Ahtisaari omisti. Oli hyvä että Piippo sai tehdä kauppaa Ahtisaaren pussinkin pullistamiseksi. Kaikissa oikeissa demokratioissa, Amerikassakin, Presidentti olisi joutunut eroamaan tuollaisen toiminnan vuoksi.

Matti Ahteella oli mainio juoni Veikkauksen pomona häärätessään. Hän kutsui Veikkauksen lapin "mökille" lähes koko Suomen päättäjät, juotti heidät humalaan ja tilasi paikalle huoria. Näin kukaan ei ollut enää niin puhdas että olisi voinut asetttua juuri missään asiassa Ahdetta vastaan.
Tässä jutussa on se ongelma että Veikkauksella oleva uhkapeli-monopoli rakennettiin ja ylläpidetiin henkilökohtaisen maineen pilaamisen uhalla. Jonkun kannattaisi tutkia asiaa tästä näkökulmasta, niin ei tarvitsi mennä Ahvenanmaalle. Kansanedustaja Hakkarainen saattaisi luulla herrasmiestä joka tavoittelee vain rahaa, uudisraivaaja Somaliksi. Hakkarainenhan näkee vain mustaa.


Laulaja Jippu oli meidän lyhyen seurustelun viimeisenä yönä kanssasi vuoteessa ja me rakastelimme. Rakastelun jälkeen Jippu toivoi että voisinko ensikerralla kiskoa häntä rakastelun aikaan tukasta. Varhain aamulla Jippu nousi suuttuneena, eteisessä puolioven takana touhuavien koirieni ääneen, puki ärripurrina päälleen ja lähti pois rauhoittelustani huolimatta.
Seurvaana päivänä iltamessun tai Jipun oman kuoron harjoitusten jälkeen lähdimme pienellä porukalla syömään. Jippu oli kumman etäinen minua kohtaan ja sanoi nyt käyvänsä läpi kaikki "kaupungin korstot", että sellainen hän on, saat kestää sen. Minä oli samantien masentunut, koska meillä oli suhde jossa suutelimme paljon, istuimme autossa sylikkän ja minä olin aivan rakastunut ja Jippukin sanojensa mukaan juuri rakastumassa. Myöhemmin Jippu antoi yöstämme kuvan että se olisi ollut hänelle niin vastentahtoista seksiä että koki itsensä ihan kuin pakon alla asetuksi. Minä joka en luota ikinä keneenkään nauhoitin yön aktin salaa videolle, myöhempiä tulevia varten, vaikka siksi että voisin kirjoittaa siitä nyt näin, ja siksi että pelkään aina kaikkien yksipuolista selontekoa tapahtuneesta. Tätä ei ole tiennyt minulle niin rakkaan Agricolan kirkon toiminnan johtaja Teemu Laajasalo, joka Jipun hänelle antaman yömme kuvauksen jälkeen kielsi minua käymästä keskiviikon iltamessussa, jossa Jippu aina kuroineen esiintyi. Myös Jipun Äitipuoli halusi puhua asiasta kanssani. Hän ei viisaana naisena uskonut mihinkään tapahtuneeseen pahaan Jipun ja minun välillä, mutta kehotti minua, jos hyvinkin voisin, olla käymättä tuossa messussa, koska tilanne on Jipun tunteille niin vaikea. Sanoin ymmärtäväni enkä käynyt sen jälkeen messussa. Jippu alkoi seurustella Jussi Lammen kanssa ja erosi tästä jo kohta. Minua on sen jälkeen ärsyttänyt niin paljon Teemu Laajasalon kielto käydä messussa, että panen hänen, sanelukoneeni nauhalla olevan puheensa minulle siitä kuinka vaikeaa tämä hänelle on, ja että jos voisin olla käymättä messussa se olisi hänelle hyvä ratkaisu. Jipun kanssa vietetyn yön videon perään sellaisenaan tulevan nettisaittini ohjelmistoon. Siitä voi jokainen nähdä kuinka suuri vale Jipun kertomus asiasta on ja millainen on ankara totuus. Ja myös sen että Teemu Laajasalo on pappi-liikemies yhdistelmänä pelkuri ja venkula. Jippu tulee saamaan mitä ansaitseekin. Kristittynä ja sen mukaan itsekeskeisenä ihmisenä.


Aatos Erkko ja Tarja Halonen kävelivät käsikädessä minua vastaan. Olin lenkillä ja tyhmänä ilman kameraa. Olisin voinut ikuistaa Halosen tulemisen seuravaksi presidentiksi. En tiedä menivätkö he sen jälkeen Erkolle, jonka tapana on näyttää naisvierailleen teeveestään nauhoitettua taitoluistelua. Siinä on mies joka osaa arvostaa naisen herkyyttä ja esteettistä puolta piittaamatta tämän pukeutumisesta. Muistan havainostani kuitenkin vielä sen että Aatos Erkolla oli tumman puvun ja mustien kenkien kanssa punaiset sukat.


Jorma Uotinen oli kertonut häntä johonkin teevee-ohjelmaan maskeraaneella naiselle, ettei sen Jussi Parviaisen kanssa enää voi olla missään tekemisissä, kun siitä on tullut sellainen hullu. Eikä sen kanssa voi mennä ainakaan samaan valokuvaan. Noin viikko sitten oli iltapäivälehden lööpissä kuva Uotisen ilmeestä Jani Toivolalle. Suu oli niin levällään ja kieli niin ällöttävästi ilmetä rakentamassa, että Uotinen joutui kirjoittamaan jo kotonaan Janin seuraavan tanssin arvostelun taiteellisen osan kehut. Sillä tavalla Uotinen pyytää anteeksi. Imeltämällä tilanteen kuin lanttulaatikon. Siihen kuvaan muuten ei menisi hänen viereensä meidän koirakaan purematta niin uhkaavaa ilmettä. Bulldoggi luulisi sitä hyökkäysaikeeksi.

Aira Samulin lausui kerran ettei Jorma Uotista ja Vesa-Matti Loiria voi kutsua yhtäaikaa kyllään koska ne ovat niin rumia, ettei synny mitään oikeaa kutsujen fiilistä. Nyt tilanne on vielä entistäkin vaikeampi koska Airakin on jo menettänyt ulkonäöstään sen osan jolla toisia arvosteli.


Ilkka Kanerva soitti Helena Lindgrenille että hän on lapissa mökillä ja hänen elämänkumppaninsa lähtee juuri lentämään Helsinkiin, että Helenahan voisi tulla sen koneen paluu matkalla lappiin hänen luokseen mokille. Pidettäisiin hauskaa.


Kun Oskari Katajisto, entinen oppilaani Teatterikorkeasta, sai kenkää Jasmin Mäntylältä. Johtui se kahdesta syytä: Oskari joi ja kehui itseään niin paljon ettei poliitikoksi aikova Jasmin saanut harjoitella puhumista lainkaan. Jasmin valitteli syyksi eroon myös ikäeroa, olihan hän saanut karvaasti kokea ettei Ilkka Kanerva ikänsä vuoksi voinut päästää niin nuorata naista sisälle huoneistoonsa vaan soitti poliisit. Eihän se Ilkkakaan voi kahta naista yhtäaikaa päästää toisiaan näkemään. Siitähän jäisi kiinni useammasta suhteesta yhtäaikaa. Suurin syy Jasminin kyllätysmisessä Oskariin on hänen omien sanojensa mukaan se että Oskari seisoi peilin edessä niin vitusti, ettei hän päässyt edes meikkaamaan.


Lasse Lehtinen, josta Jussi Lähde kirjoitti juuri kirjan, hänen tähän astisesta elämästään, on ainoa Suomalainen poliitikko joka on pannut sekä Predentin vaimoa että myös tämän tytärtä.
Ei ihme että Tellervoa Ahdisti, vaikka ahdisti sitten oikeastin. Jussi Lähde ei mainitse kirjassaan asiasta mitään, mutta minun lähteeni mainitsee.


Haluatko seksiä...siis pillua, kysyi yksi näyttelijätär minulta mainosteeveen kuppilassa. Minä siihen että tottakai. Hän siihen että no hyvä, kun hän on juuri pyrkimässä näyttelemään Salattuihin elämiin. -Ahaa, totesin minä ja kävin tytön kanssa samassa siivoiskomerossa jossa Kalliala ja Petelius kuvasivat Rampea ja Naukkista. Tyttö oli nähnyt minut joskun mainosteeveen johtajan seurassa ja luuli minulla olevan jotakin valtaa siinä talossa. Jostakin syystä tyttö pääsi "Salkkareihin", mutta ohittaa minut nähdessään aina nenä pystyssä. Niin kiittämätön on nainen, vaikka vain luuleekin saaneensa homman perseeseen kirjoitetulla sopimuksella. En voi sanoa naisen nimeä, koska en tiedä sitä.

Huomenna kerron Linda Lampeniuksen ja Peter Nygårdin suhdetoiminnasta.

Mutta palaan vielä tänään hyvin intiimeillä juoruilla.

Lähettänyt -jp klo 1.26
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.
Nooruska
Michael Knight
Viestit: 4108
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: Jussi Parviainen

Viesti Kirjoittaja Nooruska »

Hmm...en nyt tiedä mitä noihin sanoisi. Joissakin voisi olla hieman totuuden jyvää , mutta useimmat ovat aika... :shock:
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!
Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1881
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Jussi Parviainen

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Tiedän varmuudella, että ainakin osa jutuista on totta. Toisaalta epäilen miehen pistävän juoruillen nyt oikein kunnolla. Ja taas toisaalta: esimerkiksi seurustelusuhteiden olemassaolon kantilta noissa ei varsinaisesti ole mitään, mikä ei voisi olla totta. :wink: :mrgreen:
JUORUT 4

Intimiteetti on on suurin totuudellisen elämän este. Siihen vetoaminen antaa luvan peittää ihmisuhteiden kautta kaikkien pettämisen ja iskee ihmiseen harhaluulon siitä että hän on suurutensa vuoksi suojassa totuudelta. Mutta kun ihminen on sellainen että sitä juuri hän näyttää mitä yrittää peittää, niin hän on aikeineen koko ajan näkyvissä juuri sellaisena kuin on.
Jokainen on juuri sellainen mistä näyttää. Ei se sattumaa ole että huorat haluavat näyttää huorilta vaikka olisivat kuinka salonkikelpoisia ja konnat herroilta. Jokainen pukumies on konna. Se on vanhan hovivaatteen uudenpi malli, ja missään ei ole maailmassa juonittu ja petetty ihmisiä kuin hoveissa. Jo pelkkä puvun kantaminen, pukeutuminen siihen tekee ihmisestä itsensä vihollisen. Ulkopuolisen itselleen ja siksi tyhmän ettei enää voi kuulla omaa sisintä ääntään. Olla rehellinen edes itselleen. Toisiahan voi pettää vaikka alasti, kuten hyvin tiedetään ja usein toimitaankin. Tai vain housut kintuissa. Intiimisti. Miesten puku on hyvin ulkokohtainen vaate ja pitää sen vuoksi yksityiseen liittyvät kysymykset hyvin kaukana kenen tahansa keskutelukumppanin kanssa. Siksi ja siitä pikkupuhe onkin syntynyt. Että muka puhutaan mutta ei sanota mitään. Puku päällä saa valehdella mitä haluaa raha-asioista, koska se on silloin taloutta, mutta verkkareissa sellaista paskaa puhuvaa jätkää vedetään yleensä turpaan.
Politiikkaa tehdään puku päällä ja sen pitäisi jo kertoa että kysymyksessä on varman valehtelija asuste. Saman näköisenä kuin toisetkin hän ei joudu olemaan läsnä ja totuuden mukainen henkilökohtaisissa kysymyksissä, koska intimitetti suoja ulottuu koko järjestelmän läpi. Eli jos pitää valehdella jotain josta on varmati hyotyä, niin pue päällesi puku ja kravatti, joka muistuttaa alitajuisesti kaikkia siitä että voidaan se velehtelija hirttääkkin, mutta tämä on oikealla asialla kun tulee iholle silmukka kaulassa.
Huoriksi pukeutuneet naiset taas suojaavat kaiken sisäisen sontansa seksillä. Ja se tekeekin miehet änköiksi, aina aviomiehiksi asti. Kunnes totuus paljastuu; nainen ei ollutkan huora vaan ihan tavallinen petturi. Toiset naiset, he jotka eivät ole pukeutuneet huoriksi, tekevät muutamia halveksivia ilmeitä, muljautelevat silmiä keskenään kuin juuri laitumelle päässet lehmät, mutta jäävät sen jälkeen mykiksi miestensä käyttäymistä seuratessaan. Kun taas toiset huoriksi pukeutuneet naiset tuntevat rikollisten välistä viha-rakkautta kanssasisariaan kohtaan. Heidän käytöksensä on joka tapauksessa reilunpaa kuin herraslädyjen tai pesäpallon, koska siinä ei ikänä pelata sopupeliä.


No mutta kuulkaas tätä intiimiä kerrontaa


Jasmin Mäntylään ihastunut ja puheittensa mukaan rakastunut (rakkautta hokevien puhetta ei pidä ikinä uskoa. Se on aina vain ensi-ihastusta ja kiimaa) Oskari Kajisto kuljetteli Annika Väisästä ulkona, kotonaan ja kaiken maailman yökerhojen avajaisissa samaan aikaan kun Jasmin kailotti rakkauttaan Oskariin ja valmisteli jo haaveissa häitään. Oskari yritti saada Annikan mukaansa hotellikeikalle yön yli, mutta Annika kieltäytyi. Kun Hymylehti viimeinen julkaisi suuren yleisön havaintoja Oskarin toilailuista muidenkin kuin Annikan kanssa; Oskari teki elämänsä roolin teeskentelemällä viatonta niin että Jasminkin uskoi. Vielä silloin. Minusta
Jasmin on niin ihana ettei häntä tarvitse lähestyä ja pyrkiä valloittamaan. Oskari seuraa itseään liika lehdistä ja ihailee silloin kuvaansa paperipeilistä. Muuta selitystä ei ole. Paitsi viina.
Ja Annika Väisäsen se vasta ihana onkin. Asuu Maltalla ja opiskelee lakia. En voi ymmärtää kuinka kumpikaan näistä naisista on nähnyt Oskarissa muuta kuin mulkosilmät. Mutta juuri ne voivatkin tuoda mieleen sonnin.


Jörn Donnerin seisovan mulkun silhuetti hänen elokuvassaan ei ole oikean vehkeen kuva. Jakkuli Talaskivi leikkasi hepin juhlakuntoisen mallin pahvista ja Jörnistä tuli seksikäs mies. Monta kertaa eri lehtien äänestyksissä Suomen seksikkäin. Nykyään Donnerilla seisoo ainakin silmät. Ja minua ottaa päähän se että kyin vanhaa herraa lopputuotajaksi jo valmiiksi kuvattuun elokuvaani. Kuvittelin hänen suhteillaan saavan elokuvalle hyvän levityksen ainakin Suomeen ja todennäköisesti myös pohjoismaihin. Mutta Donner ei tehnyt mitään. Pisti kaksi renkiä huolehtimaan huonosti osasta elokuvan lopputöistä. Nyt yritän tehdä itse sen mikä olisi pitänyt tehdä elokuvan tullessa ensi-iltaansa festivaaleilla ja hyödyntää se julkisuus, joka muutoin maksaa mainoseuroja aivan liikaa elokuva budjettia ajatellen. Siis ei tehnyt mitään, vaikka sopimuksessa hänen ja renkiensä tehtävänä on nimenomaan vastata elokuvan levittämisestä katsojien saapuville elokuvateattereihin. Mulkku Donner on ja mulkkunsa pahvia jo nuorena miehenä.

Frederik tunki housuihinsa vessapaperirullan pahvisen keskiosan ja herätti ihastusta tanssiyleisössä. Frederik on aito mies ja komea. Oli vielä hyvä toimittajakin mutta pettyi naisiin ja alkoi kaunistaa itseään. Ihastus hienoihin nelipyöräisiin tekee hänestä autoseksuaalin.

Suurin osa naisista pitää kuitenkin enemmän pahvipäisistä miehistä kuin siitä tiedosta että jonkun penis olikin pahviharhaa. Pahvipäätä voi näet itsekäyttää harhauttamiseen ja käsitellä miten haluaa, ja pahvimuna on kertakäyttö tavaraa. Joskin pahvipääkin on vain kestokulutus hyödyke. Ja siellä sekin kohta on kierrätys paperiroskiksessa lehtikuvassa onnellisesti hymyillen naisensa kanssa, vessapaperirullan keskiön vieressä. Siellä he kohtavaat; miehen kuva ja miehen kalun kuva. Naisella on uutta kartonkia pelissä. Ja hän puhuu rakkaudesta miehelle joka aina uskoo. Vessapaperista tehtyä paperitiikeri naistaan.

Mutta kyllä naisiakin harhautetaan, Oskarin tavoin on vaimonikin juuri yhden nasillaan leuhkivan pellen takia kusessa tunteineen. Mutta Marjatta Leppästä kävi sääliksi kun Kalle Öhman heidän salasuheensa aikana pyysi Marjattaa odottamaan kunnes Kalle saisi lapsensa aikuisiksi ja voisivat ottaa sitten toisensa. Marjatta päätti odottaa. Kalle joka oli pettänyt jo opintojensa suhteen, valehtelemalla itsensä tohtoriksi jäi siitä kiinni ja joutui ulos Finlandiatalon johtajan paikalta, petti myös Marjattaa ja otti erotuaan vaimostaan aivan toisen naisen. Onneksi Marjatta sai kuitenkin itselleen maailman parhaan miehen Kallen sijaan, joka varmaan on täysi paska. Sille hänen hengityksensä ainakin haisee. Metrien päähän.

Kari-Pekka Toivonen, joka myös oli oppilaani Teatterikorkeassa pani sisareni tyttären kaveria samaan aikaan kun Merja Larivaara puhui lehdissä luottamuksen merkityksestä rakkaudessa.
Kari-Pekkä, joka jo siihen aikaan oli Larivaaran mies, näytteli näytelmässäni "Moniminä" ja myöhästyi kohtauksesta seuratessaan näyttämön sivusta lavalla härskisti esiintyvää alastonta naista, joka pyllisteli sinne sun tänne. Kari-Pekka osaa pettää. Siitä kertoo sekin että hän on nykyään Teatterikorkeakoulussa näyttelijäntyön lehtorina, vaikka otin hänet kouluun vain hänen fysiikkansa vuoksi. Opetuksesta en muista hänen ymmärtäneen mitään. Mutta ei nykyisessä Teatterikorkeassa tarvitsekkaan. Teatterikorkea on nykyään niin täynnä huonoja opettajia että pääsykokeet kouluun pitäsi järjestää niin että opiskelijoiksi haluavat olisivat suuri raati joka valitsee opettajat heidän antamansa osaamisnäyteen ja lahjakkuuden pohjalta. Lahjakkuuden ?
Osaamisen ? Ei helvetti. Koko rakennuskin pitäisi silloin purkaa ja panna opettajat ulkotöihin.

Virallinen vaimoni Saana ja häen silloinen parastyttökaverinsa Aleksadra, Venäläinen tyttö, järjestivät Ruotsalaiselle liikemiehelle Hotelli Presidentissä lesboshown. Saana kertoi ettei saanut siitä rahaa ja Aleksandrasta hän ei tiedä. Mutta en usko Saanaa. En tiedä uskoiko runkkaava Ruotsalainen liikemieskään tyttöjen tekevän asian vain saadakseen paljastaa itsensä.
Mutta kun millään ei ole mitään väliä, niin saahan sitä kaverit tehdä mitä mieli tekee. Niin kuin Saanan nykyinen ihastus selitti minulle eilen teksiviestissä sitä miksi hän oli Saanan kanssa liikeellä. "Saahan sitä olla kaveri". Tuota selitystä pitäisi varmaan käyttää miesten yleisimminkin. Varsinkin jos käryää huorin tekemisestä: "Saahan sitä olla kaveri". Vaimo varmaan ajatelisi että kiva kun sulla on kavereita nyt kun murroiässä olit pelkkä runkkari.

Jipusta vielä sen verran että hän kehui minulle seurakunta yhteydessä "kirkkovenettään", että sen on kuulemma taiteilijapiireissä tiedettyä harvinaista herkkua. Ja kun kysyin tämän haarojen välisen soutulaitteen ominaisuuksista, niin Jippu vastasi että hänellä on takapillu. Kerran olessamme autoajelulla keskellä kesäistä yötä, Jippua alkoi pisittää ja hän ryntäsi lähimpään pusikkoon. Minä näin että oli kyllä kyykyssä pissiessään, eikä seisonut niin kuin miehet joilla virtsa tulee etukautta. Oletin näkeväni sirkusta: seisaaltaan taaksepäin kusevan naisen.

Intiimi ihminen ei ole koskaan vapaa toisten ajattelusta. Eikä omista harhoistaan joita yksityisyyden salaaminen tuottaa. He ovat kuin seisova vesi joka tuottaa mielen matelijoita.
Eräs hyvin intiimi ihminen, Matti Vanhanen. Piti kerran Pietarissa puhetta jalat ristissä.
Yritin arvailla onko tuossa kysymys seksuaalisuuden salaamisesta, kusihädästä, pallien putoamisen pelosta vai uuniperunan kypsentämisestä. Ilkesikin vielä naisen oikeuteen intimiteenttinsä paljastamisesta, eikä nainen edes sanonut että Vanhanen on homo.


Palataan taas vapaa-ajatteluun, mutta sitä ennen vielä sellainen paljastus että Jussi Parviaisella on kuulemma Saanaa aivan hirveä ikävä.

Huomisiin

Lähettänyt -jp klo 7.59
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.
Waja
Jane Marple
Viestit: 1098
Liittynyt: La Maalis 07, 2009 2:36 pm

Re: Jussi Parviainen

Viesti Kirjoittaja Waja »

Kirjoittaako Parviainen testamenttiaan, vai miten näitä Juoruja pitää tulkita? Ukko polttaa kaikki sillat takanaan.
aga
Adrian Monk
Viestit: 2754
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Re: Jussi Parviainen

Viesti Kirjoittaja aga »

Tämän päivän juorut.
JUORUT 5

Totuus. Ankara totuus. - Danton

Mutta oletteko kuulleet näitä

Tiedättekö minkälainen on normatiivinen ihminen. Luonnollisesti lakia pelkäävä ja salaisesti salaisia pelkojaan väistelevä, jatkuvaa sisäistä kamppailua käyvä itselleen häviävä kostaja. Kukaan ei kosta erilaiselle tämän ominaisuuksista kuin normatiivinen ihminen. Sehän menee niin että ensin on SÄÄNTÖ, sitten NORMI ja sen jäkeen ASETUS, eli lainkohta jolla ihmistä hallitaan. Kuten hänen seksuaalista suuntaustaan, esimerkiksi homoutta, jota piilohomot tuomitsevat kaikessa, valveilla ja nukkuessaankin, vaikkapa mies miehen vieressä maatessaan. Ja tällä logiikalla, normeilla ja asetuksilla ihmistä hallitaan hänen sisinpäänsä asti, niin että lakiin vetoavalla on aina jokin sisäinen taistelu käynnissä. Tarkastelkaa hetkinen ymristönne jäykimpiä ihmisiä, niin huomaatte pian että velton käärmeen vastakohta. Ja sinällään jäykän ihmisen mahdottomuus elämään. Ihminen jolle elämä on vierasta, johon hän ei sovi, hänellä ei ole muuta mahdollsuutta kuin tulla virkamieheksi. Sellaisia ovat usein ne talonmiehet jotka eivät päässeet poliisikouluun liiallisen komentelutaipumuksensa vuoksi. Poliisithan on nykyään koulutettu rennoiksi ja valittu ystävällisten ihmisten joukosta, mutta tietysti heidän joukoissaan on myös vanhoja kyrpiä joiden ammatin valinta oli juuri siinä kohtaa, että tullakko talonmieheksi joka saa kieltää lapsia leikkimästä pihalla pallolla siksi että se rikkoa ikkunan, vai tulla poliisiksi joka kaksisormisena kiduttaa kirjoituskoneensa ääressä ikkunan rikkonutta aikuista miestä joka pillua saatuaan käveli niin innoissaan ulos naisen asunnosta ettei huomannut rapussa auki olevaa tuletusikkunaa. Tämä kaksisorminen ei ole saanut pillua ikinä siksi että ei päässyt naimisiin kuin elämäänsä kyllästyneen ruman lesbon kanssa. Ja tietysti virkamiehiksi pyrkivät, mutta ylennyksistä paitsi jäänet ihmiset. He nojaavat kaikessa normeihin, ovat julmia kuin paperilla olevat asetukset ja jäykkiä kuin kyrvät, jonka nimityksen ovat usein itsestään kuulleetkin. Varokaa siis normatiivista elämän asennetta älkääkä milloinkaan vedotko lakiin tai joudutte sisäiseen helvettiinne ja käryätte siellä tai ratista, kostaaksenne itsellenne sen mitä muut teille mielestänne tekevät, vaikka te olette vain lainkuuliaisia hyypiöitä.

Mutta olettekos kuulleet näitä

Esko Aho, joka politiikassa olessaan mölysi aina toisten puheen päälle luullen olevansa lakeija joka oikeussalin oven suussa ennen vanhaan kuulutti aina syytettyjä sisälle saliin sellaisella äänellä että tavallinen ihminen luuli sitä jo tuomioksi. Esko siis vierailutti Tanja Karpelaa Liisankadun kodissaan. Tämän tietävät hyvin ne Totti Karpelan poliisikaverit jotka seurasivat autostaan tilanteen aikatauluja. Tanja pääsi eduskuntaan ja Eskon toimien avulla, mutta Esko alkoi kuitenkin kiukutella kun ei tullut Predentiksi, kuin pieni lapsi jolle luvattiin jäätelö, mutta matkalla kioskille hän näki kaupan ikkunassa kakun ja suuttui kun ei saanut sitä vaikka oli sunnutai ja Äiti kertoi että kauppa ei ole tänään auki. Esko lähti koko eduskunnasta kuin pikkupoika jotka itki koko kotimatkan ettei halua jäätelöäkään. Sen jälkeen Esko matkusti Amerikkaan ja sillä matkalla hän on vieläkin kun pääsi Nokiaan, kai siksi ettei Ikeaan otettu.
Esko harrasti ainakin ennen tennistä ja hänelle piti aina hävitä tai hän suuttui ja muutui pitkäksi aikaa hankalaksi. Oli säälittävää Vuokatissa kerran nähdä mukavan Herra Poutun tekevän tahallisia virheitä, että Esko pärjäsi. Esko näki kyllä virheiden luonteen mutta hymyili voittajan elein koko ajan. Tästä huolimatta Esko keksi ihan itse Rousseaun jo aikoja sitten julkaiseen saman nimisen kirjan; "Yhteiskuntasopimuksen" ja pilasi uransa. Ei pidä pitää omanaan sellaista jota ei tunne eikä käsitä sillä maailma muuttuu lopulta autioksi Ahoksi.
Missä ajattelit seuraavan kerran junailla, edelleenkö kiinteistöbisneksessä, et varmaankaan hiihtoliitossa, mutta kenties Pankkialalla. Siellä on muttuvat säännöt ja sinä jos kuka osaat sopetua kaikkeen muuhun paitsi kansanedustajan tehtävään joka on suurin luottamustoimi Suomessa. Mutta luottamus...voi paska.


Jorma Uotinen sai kerran kesken musikaalin harjoitusten viestin Petri Kokolta.
Viesti meni näin; "Hei suurikyrpä nussitaanko täänään". Olivat nussineet sillä seuraavana päivänä Uotisen ääni oli käheä ja huulet miehen suutelemisesta pahasti rohtuneet. Jorma ei suostunut tunnustamaan kuka sellaisen viestin lähettäjä oli mutta sanoi tämän olevan urheilija ja aivan maailman huipulta. Arvailin Mika Myllylää, johon Jorma, ettei hän myönnä eikä kiellä.
Konnamaisena ihmisenä seurasin Jormaa autollani sinä iltana ja ankara totuus paljastui. Olihan Jorma juorujen mukaan ottanut Petriä jo tehdessään Rahkamolle ja Kokolle koreografiaa Helsingin kisoihin joiden suojelijana toimi kaupungin johtaja Rahkamo. Entinen pituushyppääjä. Liekkö tuo miesten hyppy ja pituus osuneet niin Petriin, että tanssija Jorma Uotinen kaikkine avuineen oli hänelle ihan parasta.

Oltiin Paavo Väyrysen ensimmäisen Presidettikampanjan aikana kerran Tuusulassa pirtin pöydän ääressä. Paavo teki itselleen makkaravoileivän ja istuuduttuaan minua vastapäätä totesi että "jaa-a mites me tehtäsiin minusta Presidetti". Onneksi keskutelua ei tarvinnut käydä sillä samaan aikaan talon pihatien päähän ilmestyi musta virka-auto. Tytti Hookana-Asunmaa tuli kylään.
Paavo sanoi minulle naama vääränä että lopetetaan me tällä kertaa tähän. No en ihan ehtinyt poistua kun Tytti suhahti sisälle taloon ja hämmästyneenä, tulipunaisena, mutta kykenemättä salaamaan vierailunsa tarkoitusta, hän tervehti minua ja teki jo hätäpäissän nousua yläkertaan jossa talon makuuhuone sijaitsi. Moikkasin Paavoa, joka myös oli nyt punainen kasvoiltaan vihreästä aatteestaan huolimatta ja väänsi huulillaan sellaisen hymyn, että olin kuolls nauruun kotimatkallani. Joku olisi silloin voinut luulla nauruni johtuvan siitä että olen matkalla pankkiin, niin paljon juoruttin kultturiministeri Tytin rahoittamasta työstäni Paavon kampanjan eteen.

Kalle Isokallio möi Bulvaanina ollessan nuoren pankkiirin omistaman pankin Henrik Ehrnrothille seisemän mijoonan lahjomaa vastaan. "Se salkku vain jäi siihen", selitti Kalle lahjontarahan saamistapaansa tekemästään kärsimään joutuneellee osapuolelle. Olen kuullut sen selityksen nauhalta ja tiedän että jotkut juorut ovat liiankin tosia joillekkin.
Eikö Nokian nyt kannataisi palauttaa entinen johtajansa bulvaanina valtaan. Hän voisi myydä perikatoon syöksyvän firman jollekkin, jolla on lahjoma rahaa salkussaan sillä aikaa kun Ollila pistäytyy Shellillä tankkaamassa. Kyllä Nokian pitäsi älytä käyttää lahjakasta ja jäkiviisasta Kallea nyt kun ajat ovat kovat. Mutta rahaa lahjontaan kyllä vielä kassassa. Henrik voisi toimia kuriirina kun varmasti tuon kolttosensa jälkeen muilta töiltään ehtii. Esa Saarinen joka on Nokian hekinen konsultti voisi hetkeksikeskittyä luovaan hommaan ja ryhtyä juonimaan homman toteutuksen. Esalla oli aina tapana heillä pidetyissä juhlissa mennä aivan lähelle Ollilaa ja puhua hyvin hiljaa, lähes kuistaten tämän korvaan. Näin hän sai aikaan vaikutelman että kysymyksessä ovat suuret ja salaiset asiat, joihin vain hän koko porukassa oli vihkiytynyt. Ollilan vaimo veti kerran hirmuisen kännin ja halusi riidellä Lapin yliopiston nykyisen rehtorin Mauri Ylä-Kotolan kanssa.
Mauria nauratti.

Kerroin Yläkotolalle että tiedän missä Osama bin Laden asui. Ja kun myöhemmin Amerikkalaiset muka tappoivat hänet, paikka oli juuri se jonka olin kertonut.
Minä olen hyvissä väleissä Talebanien kanssa, tunnen Osaman miehiä ja Pakistanin armeijan korkeita upseereita. Heillä on monella käsivarteensa paidan lyhyen hihan alle tatuoitu Osaman kuva.

Yritin joskun suuren yksinäisyyteni aikoihin iskeä Eija-Riitta Korholaa joka keikkui firmassani toiveikkaana että minä valmistaisin ja tuottasin hänelle oman Talkshown. Ajelimme autollani ympäriinsä ja soitin Eija-Riitalle autoni cd-laitteella tenoriaarioita. Pysähdyimme aina, jokaisen ajalun jossakin vaiheessa. Eija.Riitta nousi autosta ja näytti minulle alushousujaan. Ne olivan aina hienot ja seksikkäät. Sen pitemmälle ei yhdessä menty mutta Eija-Riitta meni Brysselliin ja eteni asiassa niin pitkälle että on jo eronnut. Poliitikona hän ei kai enää oikein jaksa olla. Raja se on naisellakin. Brysselistä kantautuneiden huhujen mukaan kaikki miehetkään eivät jaksa Eija-Riitan käskytyksessä. Minulta kysyttiin kerran että olenko pannut Eija-Riittaa. Valehtelin tietysti että olen. Ja sain jatkokysymyksen että no mitä erikoista hänen vaginassaan on ? Vastasin että ei mitään. Vastaus kelpasi koska ihmiset on erinlaisia.

Piispa Eero Huovinen käänsi ja julkaisi Katekismuksen uuden version siihen aikaan kun vietin paljon aikaani Irina Krohnin kanssa. Huovinen korosti tekstissään sellaista erityistä seikkaa kuin maallista esivaltaa, joka hänen mielestään on aina Jumalan valitsema ja sitä siksi saa arvostella. Irina suuttui tekstistä niin että erosi kirkosta koska ei millään voinut hyväksyä sitä että Ilkka Kanerva olisi Jumalan valitsema. Kun Teemu Laajasalo pyrki Huopalahden kirkkoherraksi ja mainosti itseään kadulla, puhuen kansalle Jumalasta ja jakoi traktaatteja, Huovinen piti itsensä mainostamista sopimattomana. Milläs tavoin poliitikot tekevät itsensä tunnetuksi. Mainostamattako. Nyt olisi hyvä kysyä Huoviselta että missä vaiheessa Jumala sotki vaalirahoituksen ja teki samalla eduskuntaan valituista ihmisistä siihen syyllisiä. Voi Eeroa ja Jumalan valisemien valintaa Euroon.

Silloin kun Tanja Karpela ajoi humalassa autoa ja jäi siitä kiinni, hän valeheteli poliisille että pakeni väkivaltaista miestään. Tiedän tapauksesta sen verran että Tanja heitti alkoholilasin sisällön miehensä päälle ja käyttäytyi koko saaressa olo ajan hankalana humalaisena. Lopulta hän yrittä karata saaresta veneellä. Aviomies esti aikeen ja lienee joutunut estämään rattiin pyrkivän Tanjaa myös fyysisesti. Tanja valehteli hyvän poliisimiehen ja aviomiehensä Totti Karpelan väkivaltaiseksi häntä kohtaan.
Samanlaisen väärän lausunnon antoi Satu Ruotsalainen minusta OHO-lehdelle jonka kannessa luki: Avioliitomme päättyi väkivaltaan. Mitä helvettiä. Sehän päättyi Sadun romanssiin toisen miehen kanssa. Tanjaa ja Satua yhdistää kyky pitää useita miehiä samanaikaisesti ja valehdella virallisempi miehensä väkivaltaiseksi. Koska Satu ja Tanja ovat kauniita valehtelijoita, Totti iso ja minä paholaisen vallassa, on selvää että ulkopuoliset uskovat meidät syyllisiksi.
Huoraamista ei ole enää heran aikoihin tuomittu jos naiset tekevät sen sillä miehet joiden tulisi olla miesten puolella tässä asiassa, elättelevät ainakin mielikuvissaan seksiä näiden vosujen kanssa. Lisäksi on niin että lähes kaikki Suomen lehdet julkaisevat säännöllisesti huorahtavasti poseeraavia kuvia naisista. On ihan luonnollista ja sopivaa että nainen saa tehdä mitä halut mieleen tuovat.
Kun minä kysyin syytäjältä että minkä tähden hän jätti Ruotsalaisen ja OHO-lehden syyttämättä kunniani loukkauksesta. Niin syytäjä vastasi että Ruotasalaisella on ollut hyvät syyt pelätä väkivaltaa. Näin Ruotsalainen oli hän kuulustelevalle poliisille asiansa kertonut. Minua jutun yhteydessä ei edes kuultu.
Hieno tuomio Aller-lehden kansikuvassa. Tanja petti Olli Saarelaa ja tämä sai raivarin. Mutta nyt Tanja on onnellinen. Olli raivoisa ja Totti väkivaltainen ja minä. Totuus. Ankara totuus.

Panin kerran yhtä naispappia, nuoruuteni rakkautta oikein. Ja minäkin järkytyin kun hän parahultaisella hetkellä, erittäin matalalla äänellä päästi sustaan: "Perrrkeelee".

Lisäksi vielä päivitys.
Jussi Parviainen on kuulemma edelleen rakastunut Saana Parviaiseen ja yrittänyt soittaa tälle saamatta Saanaa vastaamaan ja lähettänyt tektiviestejäkin, mutta on edelleen kotonaan yksin ja kaipaa. Taitaa on pöljä koko mies.

Palataan asioihin.

Lähettänyt -jp klo 0.12
joey
Angus MacGyver
Viestit: 6783
Liittynyt: La Marras 10, 2007 9:55 pm

Re: Jussi Parviainen

Viesti Kirjoittaja joey »

Tämä on monellakin tavalla mielenkiintoisinta, mitä Suomen rajojen sisällä on tapahtunut pitkään aikaan.

Miksikö?

Koska kukaan ei reagoi Parviaisen sanomisiin mitenkään, vaikka tiedossa jo on, että viihdelehdistö kyllä seuraa Parviaisen tekemisiä tarkasti.

Mikä silloin voisi olla syynä sille, että Parviaisen juttuja ei kommentoida? Kyllä korkean profiilin henkilöitä on aiemmin saanut syytellä ihan mistä lystää ilman, että jutut olisivat jääneet sensuurin hampaisiin.

Siksi uskonkin, että Parviaisen lavertelemista juoruista suurin osa on totta. Tiedän itse jutuista muutaman täydellä varmuudella tosiksi. Enkä toisaalta näe yhtään syytä, jonka takia Parviaisen kannattaisi mitään valehdellakaan.

Jollain toisella palstalla joku sanoi hyvin, että Parviaisesta on tehty mediassa pelle, ja nyt Parviainen kostaa näyttämällä, keitä ne oikeat pellet ovatkaan. Siltojen polttamista Parviainen tuskin tulee myöhemmin katumaan, sillä hän on jo aiemmin ilmaissut pettymyksensä siihen, ettei kukaan hyvänpäiväntutuista välittänyt hänestä silloin, kun hänellä meni kaikista huonoimmin. Mikäs sen parempi keino kostaa, kuin juuri tämä.
Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1881
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Jussi Parviainen

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Kieltämättä hakematta tulee mieleen ajatus, että kukaan ei halua syyttää Parviaista kunnianloukkauksesta, koska juorun pönkimisen yhteydessä saattaisi käydä ilmi, että juttu onkin totta. :lol:

Viimeisimmän kirjoituksen talebanjuttu on omituisen selvää läppää, samoin en usko, että Ollilan vaimo olisi kovin riehunut humalassa. Se taas viittaisi siihen, että lahjusjuttu olisi totta (en tiedä, onko kyse oikeasta, tunnetusta oikeusjutusta, koska Parviainen puhuu nauhasta).

On ollut mielenkiintoista seurata tämän päivän uutisia, kun niitä vertaan Parviaisen juttuihin.

Sen sijaan, että kukaan olisi käynyt kysymässä piispa Ambrosiukselta, onko hän todella homo, on Mitro Repoa alettu syyttää naisten ahdistelusta.

Sen sijaan, että kukaan olisi käynyt kysymässä Esko Aholta, onko hän(kin) pannut Vienonen-Karpela-Saarela-???:aa, Aholta on haettu kommentti julkishallinnon tietojärjestelmien helvetin kalliista ongelmista; asia, joka on ollut jo pitkään täysin selvä, mutta jota kukaan poliitikko ei ole sanonut ääneen, koska sisäministeriökin on asiassa takuulla kyynärpäitään myöten ja syntipukki puuttuu, jolloin asiasta ensimmäisenä aloittava poliitikko ammutaan viestintuojana. Mitään uutisarvoa Ahon kommentilla ei siis ole.

Sen sijaan, että olisi alettu kysellä kommentteja kulttuurimaailman nimitysten korruptiosta, johon Parviainen vihjaa ensimmäisessä blogissaan, uuden Musiikkitalon yksi johtaja erotetaan ilman kommenttia.

Se, että poliitikot paneksivat toisiaan on muuten oikeastaan melko uutisarvoton juttu, koska sitä tapahtuu koko ajan, kulloisetkin suhteet ovat kaikkien sisäpiiriläisten tiedossa ja koko tilanne otetaan ylhäältä annettuna; niistä jutuista ei vain kirjoiteta mediassa.

:mrgreen:
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.
aga
Adrian Monk
Viestit: 2754
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Re: Jussi Parviainen

Viesti Kirjoittaja aga »

Lisää juoruja.
JUORUT 6

Totuus. Ankara Totuus. -Danton

No nyt on sitten kirkonkirjat sekaisin. Isä Mitro onkin hetero. Tai sitten suurimman osan homojen lailla, helvetin hyvä näyttelijä. Näyttelijöissähän on paljon juuri tätä geneetistä puolta.
Ja kyllä ne heterotkin homoilee kun tarve vaatii. Siltä teatteri tällä hetkellä juuri näyttää.

Vai että menee se Mitro puhumaan naisille hävyttömiä ja koskettelee vielä niitä. Ja kaikki kun luuli että Ortodoksisen kirkon porukoista vain Arkkipiispa Leo on ainoa hetero. Kyllä taitaa Mitro vaan pelata itseään ulos siitä seksuaalisesti ahdistavasta porukasta joksi se entisen työympäristönsä, ihan vakavissaan koki. Miten olisi sellainen t-paita Mitrolle kuin:"Hyvästi hintit!". Aika kova veto, jos Mitro tekisi sen selvinpäin, joka on kyllä häneltä aika paljon vaadittu. Tässä olisi Ilkka Kaneravallekin synninpäästön malli tarjolla. Ile voisi ilmoittaa olevansa tyttö ! Silloin koko tekstiviestien sisältö saisi aivan uuden luonteen: "Me vain tyttöjen kesken tälläista tuhmaa tekstiviesti huumoria tässä kokeiltiin, kun mietittiin miten joku härski mies voisi lähestyä."

Kyllä se näköjään karhukin puhuu kun löytyy tarpeeksi vahva mies kuristamaan sitä kurkusta.
Sellainen Karhu-Hakkarainen, jota Soini otti kiinni niin perusuomalaisen varmalla otteella että sieltä alkoi tulla jo muitakin kieliä kuin omansa joka ei sovi sen juntin suuhun millään. Syvyyspsykologian näkökulmastahan Hakkarainen on Muslimi, siksi ettei ihminen voi lopulta vihata muita kuin itseään. Muhammetin miehiä Suomussalmelta.

Ja Mitro, joka on joutunut juomaan itsensä paksuksi pojaksi, onkin vain taistellut humalaan vedoten ettei nyt voi antaa kenellekään luostarin saunassa, koska ei jurrissa erota onko hänellä pesäpallo-termein "Sisä vai Ulkovuoro". EU:n kunniaksi on nyt jouduttava sanomaan ettei se ihan mahdoton tekele ole, kun yksi Suomalainen pääsi jo siellä taivaseen, ja annas olla kun kuoleman jäkeen pääsee siihen enkeliparveen peuhaamaan. Ei se olisi edes fyysisesti mahdollista munkin kaavussa, vaikka oli hyvin luistava satiininen alushamekkin. Kyllä se Mitrokin on vain tyttö, joka vahingossa syntyi ortodoksiksi.

Mutta olettekos kuulleet näitä

Tapani Kansa huusi kuin hullu Esport-centterin kahvillassa, Jussi Parviaisen ja Satu Ruotsalaisen erosta kuullessaan, että "Ei se Jussi seksissä ainakaan mikään hyvä ole!" No Tapania pitää ymmärtää, koska hän tietää että olen rakastellut hänen vaimonsa Ninan kanssa useaan otteeseen hänen ja Tapanin suhteen aikana ja jäänyt siitä kiinni Tapanille. Tuskin Nina asiasta muuta on maininnut , että se nyt oli sellaista vaan, ei mittään sen kummenpaa. Ja Tapanin suhteenhan asia on vielä niin että kun muutkin tietävät, ainakin minusta ja Ninasta niin ei kai hän nyt vaimonsa kanssa pannutta miestä voi mennä kehumaan, että "Siinä se on hyvä nussija. Oikein kateeksi käy kun itseä aina nukuttaa!"

Lääkityksestä puheenollen tuli mieleen, että oletteko koskaan ihmetelleet miksi aikuisina diapetekseen sairastuvat juopot miehet eivät koskaan puhu viinan merkityksestä haiman tuohoamiseen ? No ei Suomalainen mies, vaikka Mitron kaltainen pullukka, joka on ammattinsa vuoksi joutunut näyttelemään hinttiä koko tähänastisen elämänsä, voi totta puhua. Viinan juonti on viinan juontia ja sokeritauti tulee makean syömisestä. "Sikuritauti", kuten Tarmo Manni asian ilmaisi ettei sekaantuisi junttehin näyttelijäsukuihin; Rinteisiin ja muihin nirpistelijöihin.

Tarmo oli erään kerran Kansallistiatterin näyttelijälämpiön ruokajonossa katsonut kynsiään ja kailaittanut suureen ääneen:"Jumalauta, paskaa, ja liekkö edes omaa!" Siinä oli lippa monen hattuun.

Paul Coelho on muuten aivan mulkku mieheksi. Kaksi naamainen kuin anus. Haastateltiin häntä keran Davosissa ja kun kuvauksen järjestely vähän kesti, niin Coelho alkoi vittuilla meille naama punaisena, että minkälaisia torvetoita me oikein ollaan. Piti vain sulkea korvansa, vaikka teki mieli vääntää nenästä tätä maailman suurinta keittiöfilosofia, joka kirjat ovat kuin yleisaikausi-tai naistenlehtien "Niksipirkasta". Hänestä on tullut merkittävä siksi että jokainen osaa lukiessaan ajatella juuri kuin hän ja voi pitää itseään jo pitkään viisaasti eläneenä. Jopa Nokian johtajatkin ja Esa Saarinen, joka haluaisi kirjoittaa juuri sellaisen kirjan kuin Coelho. Älä helvetissä paljasta todellista ajatteluasi ! No sitten kun saatiin kuvusvalot päälle ja "Valon soturi"-kirjan kirjoittaja loistamaan, hän rauhoittui ja kameran käynistyttyä alkoi puhua inhimillisestä kanssakäymiestä. Kuvauksen loputtua hän poistui paikalta kuin kioskin taakse hätänsä paskantanut kunnanjohtajan rouva. Kiireisin askelin ja nokka niin pystyssä, että hukkuisi sateessa.

Lisää vähän anuskasvoista. Juha Rosma, joka punoittaa kuin vaahtosammutin ja on suurin piirtein sen kokoinenkin filosohvi, vehkeili TV-kakkosen jonkinlaisena johtajana itselleen teatteriohjaajan pestejä Tampereen Teatteriin, teatterin johtaja Pote Vihisen kanssa niin että kun Juha, joka ei ole ohjaaja ollenkaan ja Pote joka ei ole rehellinen ollenkaan, tekivät vaihtokauppoja niin että Pote sai Kummeli-elokuvan tv-rahoituksen aina sitä vastaan kun Pote antoin Juhalla ohjaajan paikan teatteristaan. Pote hyötyi oikein kunnolla tästä taloudellisesti ja Juha henkisesti, jos mahdollista. Pote muuten oli Salasuhteessa Hannele Lauriin tämän vieraillessa Tampereen Teatterissa ja Poten vaimo kosti sen menemällä sänkyyyn teatteriohjaaja Pentti Kotkanniemen kanssa. Siellä oli yhtä aikaa ihanteellisesti käytössä sekä raha, että vaihtotalous. Ilkeättekin paskakousut.

Jari Kurri, joka on niin tyhmä että kello pysähtyy kun hän astuu sisälle huoneeseen, erotutti yhden maailman parhaista jääkiekko valmentajista; Raimo Summasen. Siksi että Summanen osasi valmentaa ja Kurri vain sekaantua asioihin. Kurri osasi itse tehdä maaleja, tietämättä kuitenkaan miten se tapahtui, niin kuin Ahtisaarikin saatuaan Nobelin palkinnon, ei voinut käsittää miten se tapahtui. Summanen osasi neuvoa miten maaleja tehdään ja ärsytti Kurria, koska hän oli tehnyt paljon maaleja, mutta ei tiennyt miten ne tuli. Summanen tiesi miten maalien tekoa voidaan opettaa pelaajillekkin, mutta sai lähteä ja Kurrikin poistettiin pelaaja-aitiosta, ettei nänen naamastaan teeveesä näkyvät kuvat paljastaisi liikaa jääkiekosta siltä osin kuinka siitä Kalero Kummola päättää. Kuvitelkaa Kalervo Kummola luistimilla tukemassa mailallaan jäähän että pysyisi pystyssä. Se on ihan yhtä vitsikästä kuin Hjallis huutamassa pelaajajien pukusuojassa, hävityn ottelun jälkeen että, "Ettekö te yhtään ajattele miltä minusta tuntuu hävitä teidän takianne miljoonia, vittu!"

Hjallis ja MTV:n uutisnainen Pirjo Nuotio hässivät Vuokatissa yhtenä yönä. Kuljeskelivat hotellin puolella eri huoneissa tukat koko ajan yhä sekaisemmin. Nuotiota satutti kun minä kiroilin niin paljon puhuessani. Ehkä minua vitutti, se näky. Sillä Hjallis ainakin oli silloin naimisissa. Ja Nuotio elehti kuin olisi Hjalliksen vaimo. Jalkavaimo ainakin. Hjallis kävelee jalat sisäänpäin. Se on psykofyysinen merkki siitä, ettei hän tahdo mennä henkisesti eteenpäin, koska siellä suurten henkisten kysymysten maailmassa ei analfabeetti, joka kutsuu itseään vain lukihäiriöiseksi, varmasti pärjää niin kuin Ruotsinkielisessä kauppakorkeassa. Lukematta ja kirjoittamatta mitään. En tiedä mistä muusta korkeakoulusta Suomessa voi ostaa päästötodistuksia.

Hjallis ja hänen veljensä Rolle tekivät konkurssin "Harkino"-nimisellä yhtiöllä. Yhtiö oli nimensä mukaisesti elokuva ja tv-töiden toimialaa edustava, mutta sitä osaamaton revohka, sikäli että kannattaa tutustua tämän firman konkurssipesän pesäluetteloon ja arvailla, kuinka monet tappiot kuuluvat tälle alalle. Eivät kuulemma monetkaan. Kyllä se Hjallis tietää mikä on "Ihan perseestä."

Aake Kallialla, joka on kurssikaverini Teatterikoulusta ja harjoitteli lisää herrojen mielistelyä kävelemällä muutaman vuoden Hjalliksen perässä kuin lapamato koiran persiistä. Aake, joka on myös halunnut olla Antti Piipon kaveri, mutta on nykyään eniten Pote Vihisen kaveri ja minua haukkuu selkäni takana ja on tehnyt sitä pitkään vähättelemällä teatteriosaamistani. Minua vituttaa se paljon, koska se oli vaikuttanut myös Pote Vihisen päätöksen perua minun vierailuni Tampereen Teatteriin. Hjallikselle Aake oli sanonut minun ohjatessani musikaalia Hjallaisen areenalle, josta Hjallis omistaakin vielä muuman prosentin vaikka puhuukin omasta hallistaan että, "Ei se Jussi osaa sitä tehdä". Hjallis itse kertoi sen minulle. Minä vedän vielä Aakea turpaan ja kerron, ettei se teatterikoulussa osannut oppia muuta kuin istua teorian tunnilla minun vieressäni. Aake on aina kaikkien isokenkäisten kaveri ja koska ei ymmärrä heidän bisneksistään mitään, niin on sen porukan klovni, jonka kielen kärjessä roikkuu monta persettä.

Kotikatu oli pakko lopettaa kun se alkoi näyttä Muppet-showlta. Kaikki ryppynaamat ja muut liian vanhat ihmiset näyttelevät jonninjoutavaa paskaa, koska sen ikäisten ihmisten maailmassa ei tapahdu enää mitään. Nuoria ihmisiä ei kiinnosta vanhuuden höperöiksi paljastuvien näyttelijöidenkin iänikuinen esiintyminen. Ohjelmassa ei ole yhtään seksikästä naista. Paitsi Lena lädyna. Ei yhtään komeaa miestä. Ei yhtään viisasta ihmistä vaan kalkkiaivojen täysin kiinnostamatonta pähkäilyä ja yritystä muistella mitä pitikään sanoa. Kvartetti. Helsingin kaupunginteatterin suurin menestysnäytelmä, jossa kaikki kaikki näyttelijät olivat jo eläkeläisiä, oli Kotikatuun verratuna teinihuumoria. Ja osaavaa näyttelemistä. Komedian Kotikadusta saisi vaihtamalla sen nimen "En muista, millä kadulla".

Teatterista vielä sen verran, että ainakin Q-teatterin näyttelijät ovat talkoohenkisiä. Teatterin perustamisen aikoihin he harjoittelivat ja näyttelivät virallisesti työttöminä ja siitä saaduilla korvauksilla. Sattui kuitenkin kerran niin että teatteri pääsi ison vallana kanssa tekemsiin kun yöllä illalla myöhään harjoittevat näyttelijät havahtuivat siihen, että joku koputti kiivaasti teatterin ulko-oveen. Näyttelijöillä joilla aina on huono omatunto krapulassa elämisen vuoksi, tuli tietysti ensimmäisenä mieleen, että nyt on häiritty jotain yläkerran asukasta. Ovi mentiin kuitenkin avaamaan ja siellähän seisoikin Eeva Ahtisaari, joka pyysi näyttelijöitä apuun kun Martti oli sammunut rappuun uuvuttuaan siihen että yritti "lakerikenkä" humalassa nousta rappuja väkisin. Näyttelijät kantoivat Ahtisaaren kotiinsa ja ainakin teatterin johtaja oli Mäntyniemessä jonkinlaisilla lastenkutsuilla. Minä istuin siellä Donnerin vieressä ja hain tälle viinaa niin paljon että tämä teki Ahtisaaresta elokuvan nimeltä "Presidentti".

Tarja Halosta pissitti kerran valtiovierailu junan pysähtyessä Viipurin asemalla. Tarja yritti sisälle vessaan joka oli varattu ja puuskutti tulessaan delekaationsa luo, "Ei sinne pääse kun siellä iskuu joku Venäläinen huora kusella!" Pissillä ollut nainen oli tullut aivan Halosen perässä ulos vesssojen asueelta ja sanoi niin puhtaalla Suomenkielellä kuin Suomalainen vain voi että, "Hän ei ole Venäläinen huora ja matkustaa samassa junassa jossa Halonekin ja samassa seurueessa". Tarja työnsi nenäänsä vielä vähän pitemälle ja kysyi että mikä mikähän täällä oikein haisee. Ehkä vessassa käyminen oli kohtalokasta. Martti Ahtisaarihan ei pitkillä lentomatkoilla, joilla joi koko matkan, käynyt vessassa ollenkaan.

Että semmosta. Palataan pian.
Lähettänyt -jp klo 22.23
aga
Adrian Monk
Viestit: 2754
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Re: Jussi Parviainen

Viesti Kirjoittaja aga »

perjantai, 25. marraskuuta 2011
JUORUT 7

Totuus. Ankara Totuus. -Danton

Kaljut miehet ovat aina pakosalla. He ovat kaikki alkujaan tuhmia poikia joita tukisteltiin paljon ja useasti. Kasvaessaan isommiksi heistä tuli useimmista vielä tuhmenpia ja monista ihan konnia. Jokin sisäinen tieto tukkapöllystä esti heidän hiustenkasvunsa. Nyt ei kukaan voi tukistaa vaikka mitä tekisin. Pankaapa merkille kuinka vähän tavallisissa maalaisihmissä on täysin kaljuja ja kuinka paljon esimerkiksi pankkien johtajissa. Ja jos luonnollinen kaljuuntuminen ei onnistu täydellisesti, niin he ajavat kaiken jäljelle jäävän niin lyhyeksi ettei vanhainkodissa oleva Äiti saa siitä enää otetta. Myös ne jotka tahtovat olla tuhman näköisiä ajavat tukkansa millin siiliksi, vaikka tukka muuten kasvaa rehottaisi kuinka, mutta nyt se viestii että tässä se ei ainakaan ole kysymyksessä kiltti poika. Ennenvanhaan neuvostoliitossa Suomalaiset humalaiset pantiin putkaan, ajettiin heidän tukkansa kaljuksi ja lyötiin vielä leima päähän. Se hävetti silloin montaa tavallista viinamäen miestä. Kekkonen sai kuitenkin ottaa viinaa ilman leimaa, koska hänet arveltiin kieroksi joka tapauksessa. Venäläiset ovat välttäneet tämän kajuudesta käryämisen sillä että juonivat ja kieroilevat politiikassa ja kaupankäynnissä niin paljon että hiusten kasvukin menee sekaisin. Putin tosin on niin länsimaalainen, että englannin kieltä opetellessaan menetti suurimman osan hiuksistaan. Lenin kaljuuntui myös yleismaailmallisen ajattelunsa vuoksi, mutta Stalin oli niin kiero ja älykäs että käski tukansa kasvaa tai telotuttaisi itsensä. Tuntemistani kaljuista ihmisistä ehdottomasti kieroin on entinen pankkiiri Mika Lehto. Hän pyöritti ensin pankkiiriliike Sofia ja sitten kun tämän korttitalo ja valhetaseeseen perustuva pulju yhditetiin Kaupthing nimiseen rikollisjärjestöön hän pääsi varastamaan paljon rahaa. Tosin istui ensin keskusrikospoliisin sellissä ja pakeni sen jälkeen Belgiaan. Nyt hän on palannut kun Nordea maksoi omaisuutensa menettäneille Sofiin sijoittamansa rahat niiden kasvatamista varten. Minua Lehto yritti huijata ostamaan Spedeyhtiöt monella miljoonalla, ilman että olisin kuitenkaan saanut Spedestä muuta kuin velan niskaani ja sitä olisi pitänyt lyhentää miljoonalla vuodessa. Yksikään teevee-yhtiö Suomessa ei tuota niin paljon voittoa että pystyisi siihen. Mutta Lehto selitti kaupan järjellisyyttä silmät suurina, kalju kiiltäen ja ääni niin valheellisena että luulin olevani jo vankilassa tästä minulle tarjotusta keinotekoisesta tasehuijauksesta, vaikka en ollut siihen suostuvainen koskaan oman juristini neuvosta. Kerron koko tarinan joka perustuu Spedeyhtiön historiaan Sofi-pankkiiliikkeessä. Speden vävypoika oli työtön ja Spede ehdotti golf kaverilleen isä Lehdolle, että mitä jos hän pistäisi rahansa hoidettavaksi Lehdon pojan, Mikan pankkiiriliikkeeseen, niin pääsihän vävypoika silloin sinne töihin. No näin kävi. Mutta vävypoikapa ryhtyi pelamaan pankkipeliä Speden rahoilla ja hävisi ne. Yritti pelata vieläkin ja hävisi nekin rahat. Spede sai kuulla tästä ja sai sydänkohtaksen. Mika lehto päätti kuitenkin pistää kirkon keskelle kylää ja ostaa Spedeyhtiön. Spede sai rahansa ja uuden sydänkohtauksen johon kuoli. Spedelle maksettujen rahojen menetyksen pankin omistajat hoisivat pankin taseessa niin että sijoittivat siihen kuoppaan omaa rahaansa, joka tosiasiallisesti ei ollut pankin tasetta vaan venkulalainaamista. Ja tätä soppakulhoa sitten yritettin myydä minulle, keinotekoisen taseen hinnalla, ilman että minulla olisi mitään asiaa koskea Spedeyhtiöiden rahaan. Siis siihen jota ei oikeasti ollut. Mika Lehtoa ei pysty tukistamaan, mutta ihmettelen etteivät tuota rikollista toimintaa tutkivat poliisit ole löytäneet siitä reittiä saada Lehdon saamat jättirahat takaisin. Ehkä Lehdon kalju tekee poliisinkin sellaisen vaikutuksen että tuo mies se on ollut niin pienestä asti tuhma, että on ajan hukkaa saada siitä tukistusotetta. Kalju tulee kypärästä ja se suojaa. Näin on kehitys asian hoitanut mulkkuaan päällään näyttelevien miesten kohdalla.


Mutta olettekos tietoisia näistä

Miksi naiset pitävät korkokenkiä. Mitä he niillä viestivät muuta kuin että eivät pääse pakoon jos haluatte raiskata hänet. Tarja Halosella ei ole korkokenkiä. Hän ei tarvitse niitä.

Verkkosukat tekevät naisten jaloista kinkut. Ruokahalu ja seksuaalinen tarve sekoittuvat ja miehet kuolaavat tämän sekaherkun perään olipa naisen naama minkä näköinen tahansa. Kysymys on siitä huolimatta syötävän hyvän näköisestä tapauksesta. Pakettia ei välttämättä kannata mennä avaamaan houkuttelevasta vaikutelmasta huolimatta. Se voi olla pippurikinkkurulla ja kirvelee silmissökin niin paljon että verkkosukat saavat katumuksessa uuden tehtävän. Tuulettamista varten niitä pidetään.


Saumasukat sopivat naisille jotka tahtovat miesten katseen seuraavan saumaa mahdollisimman ylös asti, ja senhän minihame mahdollistaakin. Lopun pystyy kuvittelemaan jokainen joka on joskus saanut nähdä alastoman naisen. Tähän asiaan liittyy erän epäkohteliaalta näyttävä käytöpiirre miehissä. He eivät nouse seisomaan seuraamaansa saumasukkaa tervehtiessään, koska osa hänestä seisoo jo. Minä nousin kerran seisomaan, vaikka munani seisoi niin että sihen olisi voinut särkeä lautasen. Nainen huomasi sen ja minä annoin huomatakkin.
Nainen vilkaise etumustani ja katsoi sen jälkeen silmiini. Ajattelin sanoa jotain muuta en ehtinyt, koska nainen sanoi, "Hyvä, hyvää käytöstä, vaikka olen luulut että olet karkea," Minä vastasin munani voimalla, "Kyllä, hyvin karkea" . Meni noin puolituntia kun löysimme naisen kanssa juhlapaikan vinttiin johtavan oven vieressä olevaa kaidetta vasten hyvän paikan paritella. Mutta en tekisi sitä enää mistään hinnasta sillä saumojen oikominen polvillani, julhapaikalle paluuta varten kesti kauemmin kuin luulin. Palasin saliin polvet käytäväpölystä valkoisina, sitä itse huomaamatta ja sain tyttöystävltäni litsarin poskelleni. No minä olin silloin niin nuori, ettei tuota kannata muistella. Lähes yhtä nuori kui Saana on nyt. Sen vuoksi en voi totuudellisesti syyttää häntä mistään. Rakastaa vain. Semmoista juorua on liikkeellä. Joka jatkuu vielä niin ettei Parviainen usko mistään suunnasta tulevaa rakkautensa vastustusta, koska Saana on hänen elämänsä. Kuulemma.

Yksi juoru on kova ja edellyttää lainvalvojan puuttumista asiaan. Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön professori Vesa Vierikko polttaa ja on polttanut oppilaidensa kanssa hassista. Huumetestit molemmille puolille ja rangaistus rikoksesta. Saatanan Vierikko. Tulen kohta sinne koululle ja vetelen sinua pitkin korvia. Oli iso virhe pyytää sinun alunperinkään valintakokeiden raatiin, silloin kun olin siinä asemassa että voin. Suksi muutekin kuuseen sieltä koulusta. Ei se mikään hartsipäiden eläkevirka ole. Mene juontamaan tv-ohjelmia niin kuin koulusta valmistuneet oppilaasikin tekevät. Etkö osaa opettaa heille teatterin tekemistä ja esitysten valmistamista.

Mikko Leppilampi joka sai Jussi-patsaan huonosta elokuvasta, mutta luulee olevansa hyvä näyttelijä. Hän oli sanot Helsingin kaupunginteatterin isosta nättämöstä, ettei ne niin suuri ole. Leppilampi liikkuu yöelämässä kaiken maailman nuorten julkkisten kanssa ja saadessaan olla Räikkösen veneessä seuraamassa Montecarlon formula yksi kilpailuja luulee olevansa ihan saman tasoinen näyttelijäkin. Hän on kai käynyt jonkinlaisen itsepuollustuskurssin, koska tappelee humalassa, huutaa ravintoloiden henkilökunnalle ja pakottaa nämä kuuntelemaan silloin "Kun minä puhun." Hänellä vain ei ole näyttelijäksi minkäälaista äänenkäyttö tekniikkaa. Hän puhuu hiljaa ja nielee sanoja. Katuhaasatteluisssa yhtä huonosti puhuvat haastateltavat jätetään pois, kun ei niitä katsoja pysty seuraamaan. Opettele juntti puhumaan ja mene sitten vasta reuhaamaan. Siellä on kypsytty, yöelämässä esiintymiseesi niin että saat kuulemma semmoisen selkäsaunan, että varmasti lähtee ääntä suppuisesta suustani. Huonoin ominaisuutesi haljattomuutesi kyseenalaistamisen ohella on suunnaton ja täysin pohjaton itserakkautesi ja kuviteltu sharmisi. Säre vessasi peili! Uudessa ammatinvalinnan ohjauksessa suositeltaisiin sinulle varmasti transun ammattia jonekkin pieneen Ranskalaiseen kylään, jossa vihnekurkkua pidetään hyvän suihinottajan merkkinä.

Lähettänyt -jp klo 2.42
Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1881
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Jussi Parviainen

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Vihdoinkin joku osasi pukea sanoiksi sen, mitä olen epämääräisesti ajatellut siitä lähtien, kun yritin lukea Paolo Coelhon kirjaa. :P
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.
taavetti
Perry Mason
Viestit: 3586
Liittynyt: Pe Helmi 26, 2010 9:17 pm

Re: Jussi Parviainen

Viesti Kirjoittaja taavetti »

Parviaisen sairaana suoltamaa tekstiä, kukaan ei jaksa eikä viitsi tästä syystä kunnianloukkaussyyteitäkään nostaa.
Herrasmies kulkee aina portaissa edellä. Myös yksin ollessaan.
Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1881
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: Jussi Parviainen

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

^ Paitsi että osa jutuista on siis totta. Mutta mikä osa? ;)
JUORUT 8

Teatterista puhuttaessa on juoruille mahdotonta kirjoittaa mitään alustusta. Kuten olen aina muuloin tehnyt. Teatteri itse on väärin kerrottu juttu ja itserrakkaiden paskajousujen hajullaan pilaama leikkimökki. Oikeasti suuren näyttelijät kuten Pentti Siimes, Lasse Pöysti ja Ritva Valkama kuuluvat ikäpolveen joka käsitti teatterin näyttelijöitä kehittäväksi työksi. Esko Salminen ja Oskari Katajisto, jotka ovat samaa laatu - ja luonne luokitusta luulevat teatteria itse kehittämäkseen taide ja julkisuus muodoksi. Esko Salminen leuhkii näytellessään isellää ja Oskari Katajisto ravintola elämällään. Luostarin tarinat ovat paljon mehukkaampia. Pääjuttu on ilman muut se että nykyinen Paavi Benedictus XVI, eli siis Jopeh Razinger, viraili muutamia kertoja ennen Paaviksi tulemistaan Suomessa Valamossa; tykkäsi Saksalaisena Isä Ambrosiuksesta, Suomalaisesta saunasta ja Suomalaisesta makkarasta. Siellä sitä on Valamon saunan lauteilla Ratzingerin, eli siihen aikaan Jumalan dobermannin miehuus mitattu ties mitä tietäen ja osaten. Amrosius on vieläkin "Otetun oloinen" kun puhe siirtyy Paaviin. Kovaa se on uskon elämä, mutta ei aina niin jäykkää kuin luulisi, mutta kiilto Razingerin silmissä kertoo kyllä paljon ja vaikka mistä. Kun edellellistä Paavia hadattiin ja Razinger pääsi siinä touhussa istumaan ulkona olevalle valtaistuimelle niin ne olivat hänelle samanlaiset juhlat kuin seuraavat Suomalaiset bakkanaalit. Tosin ei yhtä kierolle ja hyvälle näytelijälle kuin kirkonmiehet ovat.


Mutta olettekos kuuleet näitä


Esko Salminen joka on tyhmä ja sitä myöten itserakas, pullisteli Pertti Palon hautajaissa ravintola Elitessä. Ilmoitti suureen ääneen että juokaa mitä vaan minä maksan, ja sanojensa painoksi avasi paitansa ylänappeja ja rummutti rintaansa kuin suuri apinaja ja huusi olevansa seitsemänkymentä vuotta vanha.. Mitä ihmettä siinä on muuta kuin että on hengissä ja vieläkin torvi, vaikka maha onkin syönyt polvet ja viina aivot. Henkilökunnan vanhan tutun oli vaikea uskoa etteivät nämä ole Eskon juhlat vaan hänen velipuolensa hautajaiset.

Saman Eskon ja Jukka-Pekka Palon kanssa juhlittiin joskus nuoruudessa Kallion-grillissä. Se oli paikka jossa kaupunginteatterin henkilökunta joi itsensä humalaan monena vuotena ja joka päivä. Ihmettelin sitä että paikka näytti Kuhmolaiselta "Villipeura"- nimiseltä juottolalta jossa kaikki kuitenkin, vaikka elämä jo ihan paskana, näyttivät terveiltä, Suuren Esko Salmisen ja muun umpihumalaisen näyttämötaiteilija revohkan rinnalla. Salminenhan ei puhu, kuin itsestään, niin että osaa vapaa-ajan repliikinsä erittäin hyvin, kuin isestään. Myös kirjoissa joita hänestä on kirjoitettu. Hän korostaa vainomaa taiteellisuuttaan, niin luulisi jo itseäänkin vituttavan kuunnella koko ajan samaa päpätystä. Paisti kerran hänellä oli astioiden särkemisvimma ja hän työnsi pöydän alle kaikki lasit ja lautaset jotka siinä illan aikana tyhjenivät ja polki ne hajalle.
Lopultakin näytti olevan muuta tekemistä kuin navan kaivaminen.

Esko Salminen jumaloi hänestä kirjoitetussa kirjassaan itseään Kansallisteatterin syvimmäksi taiteen henkilöitymäksi ja saanoo että Kansallisteatteri on "Ruutitynnyri". Voi vittu. Kansallinen on ryhmämyynillä täyteen katsojia kerätty alaikäisten vanhusten juoninta paikka. Vanha johtaja Nevala ei tiennyt teatterista mitään ja halusi näyttää sen dramatisoimmalla Molierin Don Juanin ihan kelvottomaksi. Sai siitä päättään kallistella että ymmärsi mitään koko suu-ja sorkkataudista, jota Don Juan siinä sairasteli. Ruutitynnyri on Salmisen maksassa ja päässä ollut ihan pieni pommi on jo räjähtänyt aikoja sitten. Vissiin silloin kun Salminen teki teatteri- vallankumouksen ja särki Kallion-Grillin astioita.

Nykyisen Kansallisteattrin johtajan profiilikuva on hänen Facebook sivuillaan sellaisesta tapahtumasta kun hän ohjaa purjevenettä ja seisoo ruorin takana vähän niin kuin mies. Kuvan sanomahan on luonnollisesti se että hän on ruorissa. Ja vielä kansallisteatterissa. Mutta ei se mitään. Kyllä nykyiset Teatterikorkeasta valmistuneet tv-ohjelmien juontajat ja mainosten speakkerit sinne ihan hyvin sekaantuvat.

Yhtäkkiä tuli Tarmo Mannia ikävä. Hänellä oli toiminto jonkinlaisena teatterin kasvojen paljastamisena näytelijöille itselleen. Näyttämön sivussa, yleisön näkymättömissä hän pyllisti lavalla olleille golleekoilleen paljaan perseensä ja huudahti vielä päälle, että "Siinä on lippa hattuunne." Tuntemattoman sotilaan" kuvausten aikaan ohjaaja Edvin Laineen istuessä huovalla jossakin sivumalla, nauttien välipaa. Tarmo ryntäsi siihen kuin jotakin pakoon ja pullautti suustaan sammakon Edvinin huovalla. Huumori ei mennyt läpi ja Tarmon keskseliäs ja silloisen huumorin tajun ylittänyt temppu sai Edvinin kiroilemaan. Tarmoa se nauratti siitä huolimatta ja hän nauraa vieläkin.

Tarmolle tarjottiin ainoaksi työksi teatterijohtajan toimesta, hänen kysyessä että eikö sitä voisi näytellä jonkin roolinkin; Hevosen takapään esittämistä lasten näytelmässä. Tarmoa ei arvostettu siinä taiteen kehdossa mielestäni yhtään. Jumalan kiitos hän sai näytellä Gogolin "Mielipuolen päiväkirjan" uransa lopuksi. Mutta siihen hevosen takapään näyttelemiseen hän vastasi niin kuin Kansallisteatterissa pitääkin vastata typeryyteen: "Ja minä kun en hevosen persettä näyttele. Mutta omastani olisin kyllä valmis neuvottelemaan."

Julkisen totuuden nimissä Kansallisteatterissa näytellään koko ajan perse paljaana. Kenelläkään ei ole koskaan mitään annetavaan ja kaikki näyttävät juoksentekevan siellä sun täällä, repaleiseen kerjäläispojan pienessä paidassa perse vilkkuen. Teatteri on aina läpinäyvää, mutta enää tuota asiaa ei tiedä kukaan tyhmyttään tai itserakkauttaan. Teatteri on suojatyöpaikka, jonka työntekijät eivät saisi mitään muuta työtä elleivät olisi Valtion ja kunnan leivissä. Jukka Puotila pärjäisi imitoijana, mutta kun niitä ammatilaisia on ihan ilman Teatterikoulukin, niin ihan käy Jukkaa sääliksi. Jos ei olisi niitä iänikuisia näytöksiä niin monena iltana viikossa; saisi keikkarahaa vielä paljon lisää. Jukka muuten tienaa liikaa, taitelijaksi. Jukasta on tullut yritysjuhlien miljonääriesiintyjä, mikä onkin paljon vaikeampaa kuin Kansallisen taide, ja Jukka on loistava imitaattori, mutta ei ota enää mitään riskkejä ja minua vitutti että Jukka minun hyvänä ystävänäni kutsui Nevalaa Pääjohtajaksi. Minä näet tarjosin Kansalliseen näytelmääni, että jos he tilaisivat minulta sellaisen. Olinhan tehnyt siihen mennessä "Jumalan rakastaja" ja "Valtakunta"- näytelmät jotka molemmat olivat suuria mestyksiä ja HS:n millenium-numerossa kahden viimeisen vuosikymmenen parhaita näytelmiä. "Valtakunta" pelasti intimiteatterin konkurssilta, teatterijohtaja Matti Raninin muistemissa mainuttuna tekona. Minulta vaadittiin Kansallisteatterissa dialogi-näytettä ja minä toimitin sellaisen, mutta en kelvannut. Näytelmäni menivät kyllä ulkomailla hyvin, mutta kyllä kansallisessa joku raja pitää olla: Esitys ei saa nousta teatteria suuremmaksi tapahtumaksi.

Savolaisjuonikko, jota voisi luulla Lasse Lehtisen ottopojaksi, tallissa kasvatetuksi; Näytelijäpoika, Janne Reinikainen, josta äkkiä tuli ohjaaja kun hän varasti Kalle Holmbergin hänen kursiilleen teatterikoulussa ohjaaman näyttämöllepanon. Oli siinä Gogolin "Reviisorin ohjauksessa varastettu julhapöytäkohtaus Venäjältäkin. Kansalliseen pesi Pääjohtaja Nevalan osaamattomuden ja Pääohjaaja Antti-Einari Halosen kehnouden vuoksi, kaikenlaista paskasakkia ohjaajiksi. Eihän se nyt käy että vierailijat ja talon muut ohjaajat ovat parempia teatterin ammattilaisia kuin nämä "Pää-taiteilijat" olivat.
Antti-Einari Halonen ei suostunut edes teatterin ammattikunnan äänestykseen sitä voitaisiinko hänet valita Pääohjaajan tehtävään. Hän ei olisi tullut valituksi ja siksi hänen ei tarvinnut, koska poikakaveri Jukka Kajava, Hesingin Sanomien pääkriitiko saatiin siinä samassa kaupassa tekemään Kansallisesta Suomen paras teatteri. Eetu Vesala, joka oli loistava muusikko ja säveltäjä, teki musiikkia Halosen radioteatterin ohjauksiin, niihin jotka saivat aina helvetin isot ja loistavat kritiikit HS:ltä; Eetu kutsui Antti-Einaria Hintti-Einariksi. Kun tämä sanonta yleistyi niin Halonen lyhensi nimensä Antti Haloseksi. Siis siksi suureksi kuvataiteilijaksi. Reilumpaa olisi ollut muuttaa nimi Hintti Haloseksi. Siitähän teatterissa on kysymys sen sisällön huoraamisessa yleisön kanssa.

Mutta vielä teatteriakin suurempi on Ortodoksinen kirkon häpeä Mitron osoituttua heteroksi.
Hän on kyllä oppinut puhumaan kuin homo ja pettänyt sillä koko kirkon. Mutta nyt kun on pääsyt ihmisten ilmoille niin luonnekkin karkasi käsistä. Muuten Mitron kunniaksi on sanottava se ettei hän ikinä minun tiettääkseni ole suositellut homoutta heterolle kaverille, elämän asioiden helpottamiseksi. Nän teki kuitenkin Metropoliitta Amrosius joka ravintolassa jankutti ja jankutti Lapin yliopiston rehtori Mauri Ylä-Kotolalle, että kyllä tämän pitäisi ryhtyä homoksi. Mauria nauratti ja keskustelu ei ollut hänen mielestään yhtä vakava kuin "Käännyttäjä"-Isä Ambrosiuksen. Joka vain jatkoi samaa teemaa, humaltumisensa antamalla voimalla. Sillä hän on hoitanut monia muitakin asioita.

Mitro kyllä saattaa hetoronakin olla nainen. Niin naisellinen hänen käytöksensä ja hajuaistinsa ovat. Mitro jumalaloi naisten hajuvesien tuoksuksuja ja riemuistee naisten alusvaatteiden kauneudesta; tietysti kun ei itse voi käyttää niitä, paistsi ehkä naisten alusvaatteita sittekin, niin tilanne karkaa käsistä. Tässä vaiheessa on kuitekin pyyhittävä yli se mahdollisuus että Mitro olisi homo. Hetero hän on yhtä varmasti kuin päivä on pitkä, mutta vaikea sanoa mies vai nainen. Nunnaluostari sattaisi olle hänelle hyvä työpaikka sitten kun EU:n hommista karkoitetaan. Olishan se ihan samaa sirkusta kuin Ortoksien elämä tähänkin asti. Maailman ainoa parrakas nunna.

Mutta varsinaiset kiittämättömät munapäät ovat kyllä elokuva-alalla. Renny Harlin, eli Lauri Harjola, halusi heti kärkeen Hollywoodiin matksutettuaan olla ihan niin kuin olisi syntynyt siellä. Kiitämättömänä hän nousi aina ylemmäs niin että hylkäsi sen tason jolta nousi, eikä tahtonut niitä ihmisiä muistaakkaan, jotka auttoivat häntä elämässä eteenpäin. Kun Renny petti Geena Davisia "Kurkunleikkajien saaren kuvaksissa", tuhosi hän koko elokuvan. Ja sen rahoittaneen yhtiön. Amerikkalaiset onneksi ajattelevat sen oivalluksen mukaisesti, että kuinkahan paljon se meitä pettää kuin vaimoaakin noin kohtelee. Markus Selin, joka auttoi Rennyt alkuun ja maksoi Suomesta Rennyn Ferrarin ja muun loiston ei ole Rennyn kiitosta kuullut. Eikä Renny enää voi ketään kiittääkään kun elämä meni ohi.

Antti Jokinen joka on niin huono ohjaaja ettei saanut kahden Oscarin voittaneen päänäyttelijänsä taidoista ja maineesta huolimatta elokuvalleen edes elokuvateatteri levitystä.
Päätti kostaa itselleen, petti avovaimoaan ja ryhtyi seurustelemaan Playboyssa alastamona tolottaneen Susanna Penttilän kanssa. Ei ole Anttikaan osoittanut kiitosta Markus Selinille, joka maksoi myös hänen Hollywoodin valloituksensa. Antti oli heti valmis omimaan elokuvansa ja jättämään Selinin Solarfilmsin selkänsä taakse. Mutta on nyt takaisin Suomessa ja ohjaa Markuksen tuottamaa elokuvaa. Markus antaa anteeksi kyllä noille rutaleille, muuta itseltään he eivät saa. Munat vetoa; molemmat ohjaajat päätyvät vielä halpojen tv-sarjojen ohjaajiksi MTV:lle Pasilaan tai sitten jäävät Los Angelesiin roikkumaan baareihin ja odottavat comebackkia, jota ei ikinä tule. Cliffhangerin ohjaajana suureksi tullut Renny ei elokuvan konnaan näytelleen John Lithgown mukaan ollut elokuvan todellinen ohjaaja. Sylvester Stallone ohjasi elokuva kameran etupuolelta. Ja sitten kun tuli Die Hardin kakkosoasan menestys, sen kuvauksissa Renny seisoi kameran vieressä, ja Bruce Willis ohjasi elokuva kameran etupuolelta. Sen jälkeen kun Renny on oikein ohjannut itse, niin ei ole suuruutta seurannut. Geenan rahat Renny poltti ja toinen heidän yhteinen elokuvansa "Long kiss goodnigth" on aivan kuin huono ja liian kallilla tehny kuin Rennyn elämäkin. Amerikkalaiset antoivat Rennylle kyytiä tämän hävittyä Joel Silverin rahat ja yhtiön, vaimonsa pettämisen vuoksi.

Suomalaisten ei kannata mennä ulkomaille, jos tarkoitus tulla siellä joksikin. Se joksikin tuleminen muuttuu monesti takaisin kotiin tulemiseksi.


Huomisiin
Lähettänyt -jp klo 3.39
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.
Matlock
Christopher Lorenzo
Viestit: 1515
Liittynyt: Pe Marras 02, 2007 6:18 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Jussi Parviainen

Viesti Kirjoittaja Matlock »

Juorut kertovat, mitä elämä oikeasti on eikä sitä, mitä sen pitäisi olla.

Pahuksen kivaa luettavaa.
Pasilan mies.
Vastaa Viestiin