7-vuotias uhrattiin jumalille

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, salaliitot.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
tuuli
Sofia Karppi
Viestit: 449
Liittynyt: Pe Tammi 28, 2011 1:54 am
Paikkakunta: Pori

7-vuotias uhrattiin jumalille

Viesti Kirjoittaja tuuli »

Kaksi miestä on pidätetty pikkutytön rituaalimurhasta Intiassa.

Seitsemänvuotias Lalita Tati katosi lokakuussa, ja hänen ruumiinsa löydettiin viikkoa myöhemmin. Viime viikolla poliisi tiedotti, että kaksi miestä on pidätetty epäiltynä tytön murhasta.

Chhattisgarhin osavaltiossa asunut Tati oli ollut naapurin luona katsomassa televisiota, kun hänet oli kotimatkallaan siepattu.

Poliisin mukaan tekijät olivat surmanneet tytön, poistaneet hänen maksansa ja uhranneet sen jumalille rituaalimenoissa. Miehet ovat kumpikin köyhiä maanviljelijöitä, jotka uskoivat, että uhrilahja olisi lepyttänyt jumalat ja tuonut hyvän sadon.

Miehet ovat myöntäneet rikoksen ja heitä tullaan syyttämään murhasta. Jos heidät todetaan syylliseksi, heidät voidaan tuomita elinkautiseen tai kuolemaan.

Poliisin mukaan miehet kuuluvat viidakon peittämän osavaltion pääosin köyhään ja lukutaidottomaan alkuperäisväestöön.

Ihmisten uhraaminen on harvinaista Intiassa, mutta vastaavanlaisia tapauksia sattuu silloin tällöin yleensä köyhillä alueilla, joilla taikauskoisuus elää yhä sitkeästi. Tekijöinä ovat usein noitatohtorit, jotka surmaavat uhrinsa rituaalisesti lepyttääkseen jumalia tai henkiä. Vuonna 2010 Chhattisgarhissa uhrattiin kaksi lasta jumalille. Samana vuonna länsibengalilaisesta temppelistä löytyi tehdastyöläisen päätön ruumis.
IL
Avatar
Mäsä-Masa
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Ti Joulu 04, 2007 2:33 am

Re: 7-vuotias uhrattiin jumalille

Viesti Kirjoittaja Mäsä-Masa »

Synkkää ja primitiivistä taikauskoa.
"Moon Leka-Veka, soot Mäsä-Masa", sanoi koulutoveri minulle ennen muinoin.
Täysi Purenta
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1481
Liittynyt: Pe Huhti 16, 2010 11:05 am

Re: 7-vuotias uhrattiin jumalille

Viesti Kirjoittaja Täysi Purenta »

Sentään kerran on uhrattu tehdastyöläinenkin... Minä aina mietin miksi kaikki jumaluudet tahtovat pieniä tyttöjä uhrikseen kun näin maallikona voisi kuvitella että oikein roteva, kaksin käsin kirvestä heiluttava ja terve maatyöläinen olisi parempi lahja ja sadon laadun vertauskuva. Vaikka jumalat miten uhreja vaativat, niiden antajat tuntuvat mieluiten valitsevan aina pikkuisen ja heiveröisen uhrin jonka uhraamiseen ei liity mitään riskiä oman nahkan naarmuuntumisesta.
Herää tietysti epäilys siitä, onko nyt löydetty oikeat tekijät vai onko pystymetsästä vain reväisty kaksi takapajuisinta alkuasukasta ja käsketty sanoa kyllä kaikkeen mitä kysytään.
Vastaa Viestiin