Black Cobra

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Kiikari-O
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2012 7:56 pm

Re: Black Cobra

Viesti Kirjoittaja Kiikari-O »

Onkos Tanskassa pojat alkaneet puhaltaa yhteen hiileen?
Hangman
Nikke Knakkertton
Viestit: 164
Liittynyt: La Heinä 07, 2012 8:11 am

Re: Black Cobra

Viesti Kirjoittaja Hangman »

Täytyy sanoa että jos toi poppoo yrittää rantautua suomeen niin mä todellakin toivon että joku muu porukka lopettaa sen touhun alkuunsa. Ehkäpä siinä olisi paikka skineille näyttää että niistä on oikeasti johonkin muuhunkin kun suunsoittamiseen...
Kiikari-O
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2012 7:56 pm

Re: Black Cobra

Viesti Kirjoittaja Kiikari-O »

Hangman kirjoitti:Täytyy sanoa että jos toi poppoo yrittää rantautua suomeen niin mä todellakin toivon että joku muu porukka lopettaa sen touhun alkuunsa. Ehkäpä siinä olisi paikka skineille näyttää että niistä on oikeasti johonkin muuhunkin kun suunsoittamiseen...
Eiköhän toi laajentuminen ole enään ajan kysymys. Pk-seudullahan löytyy nyt jo näitä mamu-ryhmittymiä, jotka porukassa rikoksi tehtailevat..

Vaikka useimmiten näiden Suomalaisten mamujen touhut keskittyvät erinäisiin sekoiluihin, ja nappikauppaan ala-ikäisten kanssa.
Random Nick
Remington Steele
Viestit: 222
Liittynyt: Ti Elo 30, 2011 8:51 pm

Re: Black Cobra

Viesti Kirjoittaja Random Nick »

Kiikari-O kirjoitti:Kuva

Onkos Tanskassa pojat alkaneet puhaltaa yhteen hiileen?
Ei kun Jøns tuumasi Valtelle että tuus kattomaan kun mulla on tuolla pihalla yks jännä juttu... :twisted:
1. Näytä harmittomalta
2. Näytä siltä, niinkuin sinun kuuluisikin olla siellä, missä olet
3. Poistu kävellen, älä juokse
Crombie
Armas Tammelin
Viestit: 89
Liittynyt: Su Touko 11, 2008 11:49 pm
Paikkakunta: Hellsinki

Re: Black Cobra

Viesti Kirjoittaja Crombie »

Hangman kirjoitti:Täytyy sanoa että jos toi poppoo yrittää rantautua suomeen niin mä todellakin toivon että joku muu porukka lopettaa sen touhun alkuunsa. Ehkäpä siinä olisi paikka skineille näyttää että niistä on oikeasti johonkin muuhunkin kun suunsoittamiseen...

Jos tulis toi porukka niin epäilen että Suomen Blood&honour tmv skinhead järjestön jäseniä kävis mamuille näyttämässä pesäpalloleikit 8) mutta mamut saattavat sitten saada apua näiltä jälkeenjääneiltä antifa-apinoilta jotka ihailevat ulkomaalaisia ja vihaavat poliisia.
Saharan eteläpuolisen Afrikan väkiluku on eri määritelmien mukaan 622–840 miljoonaa, ja se kaksinkertaistuu 25 vuodessa. Syntyvyys on keskimäärin 6,1 lasta naista kohde.
3kanta
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 100
Liittynyt: Pe Loka 07, 2011 9:58 am

Re: Black Cobra

Viesti Kirjoittaja 3kanta »

onhan ne ruotsissakin ja siellä kuitenkin B&H toiminta on käsittääkseni melko vakaalla pohjalla ja isompaa kuin täällä suomessa.
Roadkill, Roadkill
Jeffrey Used To Bring Home
Roadkill, Roadkill
Young Jeffrey Loved To Play With
Roadkill, Roadkill, Roadkill
Jeffrey Bleached The Bones Of
Roadkill, Roadkill
lepajoki
Olivia Benson
Viestit: 727
Liittynyt: Su Tammi 13, 2008 10:56 am

Re: Black Cobra

Viesti Kirjoittaja lepajoki »

Tuo Black cobra tuntuu vaan olevan senverran kovaotteinen porukka, etten jotenkin jaksaisi uskoa näiden Suomen bloodhonoreiden puuttuvan niiden toimintaan. Ukkoa tuntui menevän kylmäksi tuontuosta.
Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3721
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Black Cobra

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Mites kun minä olen ainakin kuullut että Cobrat vetäytyvät kotikoloonsa perhettä kasvattamaan ja alkavat rehellisiksi veronmaksajiksi?

Toki varmaan joku kohta jo perustaa naamakirja - liivijengin joka uhoaa sinne ja tänne : netissä....

Lähde:

http://www.sydsvenskan.se/skane/black-cobra-lagger-ner
Black Cobra lägger ner
Skåne.

Det kriminella nätverket Black Cobra försvinner. I ett första steg läggs den skånska moderavdelningen ner. Tröjorna med ormsymbolen samlas in och flera hundra gängkriminella står utan tillhörighet.
Eli savoksi vappaasti: Rikollisverkosto Black Cobra katoaa.
Ensiksi Skoonen emo-osasto lopetetaan. Liivit kerätään pois ja jengiläiset jäävät ilman yhteisöään.


Muualla verkossa tosiaan syyksi oli arveltu ikääntymistä, kyllästymistä poliisin "vainoihin" ja ydinjengiläisten perheellistymistä.

Hyvä niin ja toivotan onnea valitsemallaan tiellä!

Loput voikin sitten liittyä pelättyyn ja mahtavaan Suomen Mongol(oid) liivikerhoon :D
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa
lepajoki
Olivia Benson
Viestit: 727
Liittynyt: Su Tammi 13, 2008 10:56 am

Re: Black Cobra

Viesti Kirjoittaja lepajoki »

Itse käsitin, että tuo lopetus uutinen olisi koskenut vain Ruotsia? Eikös vai jatkaakos Norja ja Tanska normaalisti? Niistä kun ei ollut mitään mainintaa.
Rosvo-Roope
Scooby-Doo
Viestit: 21
Liittynyt: Ma Heinä 16, 2012 12:11 am

Re: Black Cobra

Viesti Kirjoittaja Rosvo-Roope »

Mäkin olen ymmärtäny et tämä lopettaminen koskee vain Ruotsia korjatkaa jos olen väärässä?
Wincentius
Martin Beck
Viestit: 758
Liittynyt: Su Loka 04, 2009 11:37 am
Paikkakunta: Ubi bene, ibi patria

Re: Black Cobra

Viesti Kirjoittaja Wincentius »

marokon_kauhu kirjoitti:Mites kun minä olen ainakin kuullut että Cobrat vetäytyvät kotikoloonsa perhettä kasvattamaan ja alkavat rehellisiksi veronmaksajiksi?
Kyllä tässä oli kyseessä ns. uutisankka.

Dagens Nyheter-lehden artikkelissa marraskuussa 2012:
...gänget är aktivt i Östergötlands, Södermanlands, Stockholms och Örebro län – och inte har för avsikt att lägga ned.
  • ...jengi on aktiivinen Itä-Jöötanmaalla, Sörmlannissa, Tukholman ja Örebron lääneissä - eikä sillä ole aikomusta lopettaa.
– Att vi skulle ha lagt ned är skrattretande, säger en centralt placerad person inom Black Cobra.
  • - On naurettava väite, että olisimme lopettaneet, sanoo yksi Black Cobran keskeinen jäsen.
– Vi har kontroll över många städer i Mellansverige, och då kan ni räkna ut antalet själva.
  • - Meillä on Keski-Ruotsissa useita kaupunkeja hallinnassamme, ja voitte itse arvioida lukumäärän.
DN:s kartläggning visar samtidigt att polisens kamp mot gängen – och Black Cobra – inte alls varit så framgångsrik som polisen hävdat utåt. Polisen har vid upprepade tillfällen överdrivit sina framgångar.
  • Lehden (ja Stefan Holgerssonin) tekemien tutkimusten mukaan poliisin toimet rikollisjengejä - ja Black Cobraa - vastaan eivät ole olleet niin onnistuneita, kuin poliisi on julkisesti väittänyt. Poliisi on useaan kertaan liioitellut saavuttamiaan tuloksia.

Lähde

Stefan Holgersson, poliisi ja yhteiskuntatieteilijä (tohtori), on paljastanut tutkimuksissaan, miten poliisi pääasiassa metsästää pikemminkin hyviä tilastoja ("pinnjakten") kuin varsinaisesti rikollisia. Holgersson on menettänyt oikeutensa toimia poliisina (palautettu myöhemmin), häntä on kehoitettu lopettamaan tutkimuksensa, hakeutumaan toisiin töihin, osoitettu alempiarvoisia työtehtäviä (mm. väitöksen jälkeen Holgersson ja häntä tukenut päällikkö määrättiin jalkapartioon Tukholman Sergelin torille) jne.
Stefan Holgerssons forskning har varit en obekväm sanning för polisen och det är främst från högre chefer han stött på motstånd.
  • Holgerssonin tutkimukset ovat olleet epämukavia totuuksia poliisille, ja pääasiallisesti juuri ylin johto on asettunut vastustamaan tuloksia.
2009 arbetar Stefan Holgersson med den forskningsrapport som visar hur polisen fifflar med resultatet och beskriver satsningar som lyckade även om de inte varit det. Ett exempel på detta är insatserna mot Black Cobra som DN skrivit flera artiklar om. Han skickar ett kapitel till rikspolischefen Bengt Svenson, som då kallar till sig Holgersson. Polisforskaren uppger att han fick ”ett tydligt råd” att lägga ned sin forskning.
  • Vuonna 2009 Stefan Holgersson työstää tutkimusraporttia, joka näyttää, kuinka poliisi huijaa saaduilla tuloksilla kuvaten samalla tehtyjä panostuksia menestyksiksi, vaikka ne eivät sitä ole olleet. Eräs esimerkki näistä panostuksista on kohdistettu Black Cobraa vastaan, kuten DN on useissa artikkeleissaan kirjoittanut. Holgersson lähettää tutkimuksestaan yhden kappaleen poliisipäällikkö Bengt Svensonille, joka kutsuu Holgerssonin puheilleen. Holgersson kertoo, että Svenson antoi "erittäin selkeän kehoituksen" lopettaa tutkimukset.

Pian tapahtuneen jälkeen Holgerssonilta riistetään poliisioikeudet ja hän joutui luovuttamaan myös virka-aseensa. Päätöstä ei koskaan perusteltu, eikä sitä ole dokumentoitu.

Stefan Holgersson palkittiin yhdessä professori Petter Gottschalkin kanssa vuonna 2011 New Yorkissa kansainvälisen tiedelehden Police Practice and Research parhaasta artikkelista "Whistleblowing in the police".

Lähde ja lähde

Mitä tulee Black Cobran tai sen jäsenten viimeaikaisiin toimiin Ruotsissa, lienee seuraava uutinen yksi tuoreimmista (julk. 2013-04-30 22:43).
Gängledare lurade bank på en miljon
Linköping
Black Cobra-medlemmen har åtalats för grovt bedrägeri.

En 32-årig man från Linköping, som enligt polisen haft en ledarroll i det kriminella nätverket Black Cobra, åtalades på tisdagen för grovt bedrägeri. Tillsammans med sex andra män ska han ha lurat en bank på närmare en miljon kronor.

Den 30 januari i år ska de åtalade männen, med hjälp av en trådlös kortterminal, ha genomfört falska köp till ett sammanlagt belopp om drygt en miljon kronor. Kortterminalen tillhörde ett företag som en av de åtalade har ägt. De falska köpen kunde, enligt kammaråklagare Ann-Marie Green, genomföras eftersom de åtalade hade tillgång till okända personers kortnummer.

Förde över pengar

Dagen därpå, den 31 januari, ska tre av de åtalade – däribland 32-åringen från Linköping – ha fört över drygt 955 000 kronor från företagets konto till ett växlingsföretag i syfte att tillägna sig pengarna. Överföringen ska ha skett på ett hotell i Stockholm.

Bedrivit spaning

Fyra av de sju åtalade sitter sedan sex veckor häktade i väntan på rättegång. Av stämningsansökan framgår att polisen har bedrivit spaning mot 32-åringen. Som bevisning åberopas bland annat fotografier och utdrag ur telefonavlyssning.

32-åringen, som i tidigare samtal med Corren har förnekat att han skulle ha någon koppling till Black Cobra, nekar till brott.

De sju åtalade krävs på sammanlagt en miljon kronor i skadestånd.
Eli 32-vuotias mies, jolla on ollut johtava asema Black Cobrassa, on syytettynä 1 000 000 kruunun törkeästä petoksesta.

Lähde

Uutinen toukokuun 2. päivältä: Malmössä on kuitenkin muutama entinen Black Cobralainen perustanut uuden jengin (Bad boys).

He lähettivät seuraavan sähköpostin Sydsvenskan-lehdelle:
”Vi är åtta till femton personer som har startat ett eget gäng i Malmö. Några av oss har varit med i Black Cobra Malmö som fullvärdiga medlemmar och har valt att starta eget nu.”

”Är ni intresserade eller vill veta mer om vår organisation så kan ni höra av er till vår sekreterare”
  • Olemme kahdeksasta viiteentoista henkilöä, jotka olemme perustaneet Malmöön uuden oman jengin. Osa meistä on ollut Black Cobran täysivaltaisia jäseniä, jotka ovat päättäneet perustaa oman jengin.

    Jos olette kiinnostuneita (meistä) tai haluatte tarkempia tietoja organisaatiostamme, voitte ottaa yhteyttä sihteeriimme.

Lehtihän oli ja kävi haastattelemassa porukkaa. Loput lähteen linkissä.

Kuva

Lähde

Tanskassa puolestaan Bandidos ja Black Cobra lopettivat keskinäiset vihollisuudet 29.3.2013.

Lähde
Kirjoitan jatkossa laajemmat juttuni pääasiassa paremmin itselleni soveltuvalla alustalla (blogi). Osasyynä hiipuvaan läsnäolooni täällä on se, että asia-, käännös- ja/tai kirjoitusvirheitä ei 1. tunnin jälkeen voi enää korjata.
- WinCentius
mokoma
Harjunpää
Viestit: 322
Liittynyt: La Loka 24, 2009 2:29 am

Re: Black Cobra

Viesti Kirjoittaja mokoma »

Wincentiukselle kiitokset yllä olevista käännöksistä. Jää ainakin meikäläiseltä ja varmasti monelta muultakin aika pitkälti lukematta muiden pohjoismaiden tapahtumat ihan siitä syystä, ettei esimerkiksi tuo toinen kotimainen oikein taitu.

Offtopicia sen verran, että Holgerssonin tapaisia yhteiskuntatieteilijöitä näkisi mieluusti Suomessakin. Toiminta tuskin hirveästi Ruotsin vastaavasta poliisilla eroaa, vaan tilastot painavat vaakakupissa enemmän kuin todelliset tulokset. Mutta poliisin toiminnasta löytyy foorumilla jo ihan riittävästi avattuja topiceja, joten eipä tuosta sen enempää.
Vybz Kartel
Alibin satunnaislukija
Viestit: 69
Liittynyt: To Tammi 03, 2013 9:14 pm

Re: Black Cobra

Viesti Kirjoittaja Vybz Kartel »

jep cobra voi ja hyvin, kuulemma suomeen laajentumassa tämän vuoden sisällä.
Wincentius
Martin Beck
Viestit: 758
Liittynyt: Su Loka 04, 2009 11:37 am
Paikkakunta: Ubi bene, ibi patria

Re: Black Cobra

Viesti Kirjoittaja Wincentius »

Sunnuntai-illalla puoli yhdeksän aikaan ammuttiin Kick Off-sporttibaarissa Kumla'ssa Black Cobraan kuuluvaa miestä viidesti. Yksi laukauksista osui rintaan, pari laukausta nivusiin ja loput jalkoihin. Ammuttu on toistaiseksi hengissä, mutta vakavasti haavoittunut.

Ampuja ampui laukaukset ulkoapäin ikkunan läpi.

Poliisi epäilee, että kyseessä on Romano- ja Black Cobra-jengien välienselvittelystä. Romano yrittää ottaa yli paikallisen toiminnan (lähinnä huumausaineiden kaupan) Örebron alueella, koska useita Black Cobran jäseniä on vankilassa.

Romano-jengillä on kerhotila Mosås'issa, noin 10 km Örebrosta. Romano on Bandidoksen kannattajaryhmä.

Lähde, lähde ja lähde
Kirjoitan jatkossa laajemmat juttuni pääasiassa paremmin itselleni soveltuvalla alustalla (blogi). Osasyynä hiipuvaan läsnäolooni täällä on se, että asia-, käännös- ja/tai kirjoitusvirheitä ei 1. tunnin jälkeen voi enää korjata.
- WinCentius
Wincentius
Martin Beck
Viestit: 758
Liittynyt: Su Loka 04, 2009 11:37 am
Paikkakunta: Ubi bene, ibi patria

Re: Black Cobra

Viesti Kirjoittaja Wincentius »

Ampumisesta on nyt otettu kiinni kaksi miestä, ja samoin on löydetty kaksi ampuma-asetta, pistoolin ja haulikon, joita arvellaan ampumisessa käytetyn.

Alkutiedot täsmentyvät. Noin 25-vuotiaan ammutun tila ei olekaan niin vakava kuin alkuun luultiin, osumia on ollut vähintään kaksi, eikä laukauksia ammuttu ikkunan läpi, vaan ampuminen tapahtui kokonaisuudessaan ulkona.

Poliisi pelkää kuitenkin, että ampuminen tulee kiihdyttämään alueen levottomuuksia.

Lähde
Kirjoitan jatkossa laajemmat juttuni pääasiassa paremmin itselleni soveltuvalla alustalla (blogi). Osasyynä hiipuvaan läsnäolooni täällä on se, että asia-, käännös- ja/tai kirjoitusvirheitä ei 1. tunnin jälkeen voi enää korjata.
- WinCentius
Vastaa Viestiin