Yleinen huumausainekeskustelu sekä pienemmät huumausainerikokset

Huumausainerikoksille oma ketju.
Samoin yleinen huumausainekeskustelu tänne.
Michelangela
Neuvoja-Jack
Viestit: 581
Liittynyt: La Helmi 05, 2011 1:06 pm
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Huumausaineet ja huumausainerikollisuus

Viesti Kirjoittaja Michelangela »

Kannabiksen kasvatukseen liittyen... Minun hyvä ystäväni sanoi minulle kerran näin: "Enpä ihmettelisi, vaikka poliisilla olisi jo tiedossa aika vahvojen syiden perusteella syyllisiksi epäiltäviä henkilöitä moniinkin vielä ratkaisematta oleviin henkirikoksiin. Rikoksiin, joita siellä Minfossakin on vuosikausia pohdiskeltu. Poliiseiltakin kun vaan leikataan koko aika lisää määrärahoja pois, että saataisiin ylläpidettyä korkeakulttuurin tarjontaa sille pienelle kansanosalle, johon valtaosa päättäjistäkin kuuluu. Silloin ei jää kauheasti aikaa eikä muitakaan resursseja henkirikoksiin liittyviin kuulusteluihin ja tutkimuksiin.

Muutamaa kitukasvuista hamppupuskaa olohuoneessaan kasvattavaa hippiä lähdetään kyllä aina oitis ja pillit vinkuen kiusaamaan ja uhkailemaan. Siitä on saatu tarpeeksi selkeät ja yksioikoiset ohjeet. Viehän näiden vituralleen ohjelmoitujen ura-ohjusten toiminta sitä paitsi ikävällä tavalla jalansijaa siltä meidän kansallispäihteeltämme, alkoholilta, johon monopoliaseman omaava Alko on myös enemmän tai vähemmän tämän nimenomaisen pienen eliittimme omistuksessa.

Ainahan roskaväki on sitäpaitsi tappanut toisiaan. Se toimii luonnollisena poistumana, roskaväkihän on niin uuttera lisääntymäänkin. Juokaa lisää viinaa ja tappakaa lisää toisianne, skool! Toteuttakaa vapaasti sitä syvintä itseänne siinä.

Epäkelvot hippihampuusit taasen harrastelevat yleensä kaikenlaista muutakin epämiellyttävää ja kiusallista, kuten ihmis- ja kansalaisoikeuksien puheeksiottoa, filosofoimista, epätervettä rakkautta kaikkia maailman luontokappaleita kohtaan - omaavat kaiken kaikkiaan turhan radikaaleja ja haihattelevia maailmankatsomuksia ollakseen tarpeeksi tuottavia ja käyttökelpaisia yksiköitä tässä yhteiskunnassamme. Tällaista ilmeisen hyödytöntä ja suorastaan haitallista kansanosaa tuleekin pitää parhaansa mukaan kurissa. Jos ainoa asia mistä heitä voidaan sakottaa ja rangaista on hampun kasvatus, niin satsataan sitten siihen ja niin maan perusteellisesti, niin ehkä näiden elämäntavakseen pukeutumiskoodia ja kaikkia muitakin hyviä sovinnaisia tapoja rikkovien puunhalaililijoiden muitakin kilttiä ystäväämme, pikku-kapitalismia kiusaavia toimia saadaan edes jossain määrin suitsittua."

Niin se ystäväni minulle puheli. Tiedä sitten onko tuossa päätä tai häntää.

http://www.suviko.blogspot.fi/?m=1
"Tropic corridor, tropic treasure/ What got us this far, To this mild equator?"
Outo Enkeli
Sabrina Duncan
Viestit: 362
Liittynyt: Su Touko 22, 2011 12:21 pm

Re: Kaksi kuoli nautittuaan "crystal love" -ainetta kotibileissä

Viesti Kirjoittaja Outo Enkeli »

dollarfrossa kirjoitti:
Outo Enkeli kirjoitti: Joku ehkä pari vuotta sitten kuulin ekaa kertaa huumeesta nimeltä Devil's Breath. Siinä vasta myrkky. Sitä saadaan erään puun siemenistä. Sitä esim. puhaltavat turistien päälle kämmeneltä ja sen jälkeen turistia voi ohjailla käskyillä esim. tule tänne, anna rahat ja unohda tämä ja homma sitten menee noin. Ihan normi huumeenaakin käytetään. Vie käyttäjän muistin kokonaan aika lyhyessä ajassa ja tekee käyttäjästään elävän kuolleen nopeasti.
Varmaankin tämä sama eli skopolamiini: http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=12893
Kyllä. Juuri tämä kasvi kyseessä. Kyseessä on erittäin kauniin kukan tekevä puu. Se kaksiosainen dokkari, jonka katsoin Devils Breathista(skopolamiini), niin siinä oli paljon paikallisen diilerin haastatteluja. Se kertoi kuinka ainetta käytetään huumeena ja turistien muilutuksessa. Siinä onkin vitsaus kun tuo aine leviää... Seuraukset on pahimmillaan todella vaaralliset.
el músculo pierde su significado cuando la pólvora se inventó. Así que en lugar de hormonas, comprar un arma buena. por lo que no engañan a nadie que no comprende esto, pero al darse cuenta de esto debe ser un poco desordenado
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3860
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Huumausaineet ja huumausainerikollisuus

Viesti Kirjoittaja Luupää »

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 08697.html
Huumekauppias kätki lähes puoli kiloa amfetamiinia päiväkodin portaisiin Lahdessa.

Huumekauppias kätki lähes puoli kiloa amfetamiinia lahtelaisen päiväkodin portaisiin ja toisen puolen kilon paketin parin sadan metrin päähän päiväkodista metsikköön, josta leikkivä lapsijoukko löysi huumepaketin.

Lapset ymmärsivät saaneensa käsiin jotain erikoista ja paikalle hälytettiin poliisi.

Huumekätköt liittyvät isoon Lahden alueella paljastuneeseen törkeään huumerikokseen, josta syytteessä on 12, pääasiassa Lahden seudulla asuvaa ihmistä.

Syyttäjää vaatii kymmenelle juttuun sekaantuneelle vankeutta, enimmäkseen pitkiä ehdottomia tuomioita. Kaksi syytettyä saattaa selvitä sakoilla.

Jutun päätekijälle, noin 25-vuotiaalle miehelle syyttäjä vaatii seitsemän ja puolen vuoden vankeustuomiota.

Huumerikokset ajoittuvat menneelle kolmelle vuodelle. Jutun jäljille poliisi pääsi omien tutkimustensa avulla. Päiväkodin portaisiin tehty huumekätkö paljastui viime talvena. Päätekijä kävi itse hakemassa paketin portaista pois.

Juttuun liittyy myös dopingaineita ja laittomia aseita. Poliisi on takavarikoinut kolme käsiasetta ja noin 2500 kappaletta metadienonia sisältävää dopingtablettia.

Päätekijän kassakaapista poliisi takavarikoi 35000 euroa rahaa. Huumeita juttuun liittyy useita kiloja, pääasiassa amfetamiinia, mutta jonkin verran myös kokaiinia.

Huumeita myytiin sovituissa paikoissa, mutta huume- ja rahapaketteja lähetettiin myös linja-autoilla ringissä mukana olleille.

Syytteessä olevat ovat pääosin syntyneet 1980-luvulla. Yksi syytetyistä on noin 60-vuotias jyväskyläläinen nainen. Moni on tuomittu aiemmin huumerikoksista.

Juttua käsiteltiin Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa kaksi päivää. Kaksi päätekijää pysyy edelleen vangittuna. Tuomion käräjäoikeus antaa parin viikon kuluttua.
Kätkenyt huumetta päiväkodin portaisiin? Hyvä voittajaehdokas kisaan "älyttömin huumekätkö ikinä".
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
Kivireki
Sofia Karppi
Viestit: 410
Liittynyt: Ti Loka 11, 2011 3:13 pm
Paikkakunta: Mierontie 666, Hunninko 420247

Re: Huumausaineet ja huumausainerikollisuus

Viesti Kirjoittaja Kivireki »

Joona Jalkanen tuomittiin sakkoihin huumausainerikoksesta


Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on langettanut Kari Tapion pojalle Joona Jalkaselle tuomion huumausainerikoksesta.

Jalkanen tuomittiin maksamaan 80 päiväsakkoa eli 1840 euroa.
Jalkanen viljeli laittomasti hamppua huumausaineena käytettäväksi. Hänen hallustaan löydettiin myös huumausainetta sekä hänelle kuulumattomia reseptilääkkeitä.

Oikeus katsoi, että Jalkanen oli perehtynyt huolellisesti kannabiksen kasvatukseen. Hänellä on ollut kasveja varten kasvatusteltta, erikseen rakennettu ilmanvaihto- ja ilmanpuhdistusjärjestelmän ja altakasteluruukut. Syyttäjän mukaan laitteisto oli korkealuokkainen.

Jalkanen myönsi syyllistyneensä huumausainerikokseen.

Oikeus katsoi, että Jalkanen ei ole viljellyt hamppua levittämistarkoituksessa ja päätyi siksi sakkorangaistukseen.

- Menen positiivisella mielellä eteenpäin elämässäni ja toivon, että tämä asia unohtuisi mahdollisimman pian. Virheet vahvistavat, Joona kommentoi Iltalehdelle.

Jalkanen tunnetaan laulaja Kari Tapion poikana.
Vanhan jutn virkistystä, boldaukset koska perustelut oli aika käsittämättömät. Olihan sillä teltta, AH ja ufopuhallin, mutta toi että oli perehtynyt huolellisesti kannabiksen kasvatukseen. Daa, se on rikkaruoho joka kasvaa niin et tuhina käy jollei sitä aktiivisesti estä. Ne kasvit mitä tolla oli ollut oli niin rimpuloita et kukkaa ei olisi paljoa tullut. Ei ihmekään koska ilmeisesti valaisimia ei ollut. Ja mitä ihmettä toi tuomari sekoili et laitteisto oli korkealuokkainen? Jos on tottunut kasvattamaan (laillisia) yrttejä maitopurkista leikatussa ruukussa ni voihan joku aloittelijan kasvatussetti näyttää korkealuokkaiselta mut käytännössä... Ja altakasteluruukku? Just. Tosin ei sillä ollut, mutta eipä sotketa oikeuden pasmoja faktoilla... passiivihydrohan sillä oli...
bibo ergo sum
Michelangela
Neuvoja-Jack
Viestit: 581
Liittynyt: La Helmi 05, 2011 1:06 pm
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Huumausaineet ja huumausainerikollisuus

Viesti Kirjoittaja Michelangela »

Joo-o, olipa taas aivan kauhea huumetehdas tosiaan. :D Minkähän takia kaveriparan kotiin tehti etsintä? Joku virkaintoinen kannellut? Veikkaanpa, että isompien huumerikollisten jäljille olisi päästy, jos jokaisen Cannonball-pressan muistokulkueeseen osallistuneen omaisuus olisi tutkittu ja jos vielä olisi päästy tutkimaan kerhotilat ja kodit.
"Tropic corridor, tropic treasure/ What got us this far, To this mild equator?"
Kivireki
Sofia Karppi
Viestit: 410
Liittynyt: Ti Loka 11, 2011 3:13 pm
Paikkakunta: Mierontie 666, Hunninko 420247

Re: Huumausaineet ja huumausainerikollisuus

Viesti Kirjoittaja Kivireki »

Michelangela kirjoitti:Joo-o, olipa taas aivan kauhea huumetehdas tosiaan. :D Minkähän takia kaveriparan kotiin tehti etsintä?Joku virkaintoinen kannellut?


Jos koira merkkaa niin kotietsintä tehdään melko suurella varmuudella kotietsintä, riippumatta siitä löytyykö koiran merkkaamalta mitään.
Michelangela kirjoitti:Veikkaanpa, että isompien huumerikollisten jäljille olisi päästy, jos jokaisen Cannonball-pressan muistokulkueeseen osallistuneen omaisuus olisi tutkittu ja jos vielä olisi päästy tutkimaan kerhotilat ja kodit.
No, hipikkeitä on turvallisempaa ahdistella ku prätkäjätkiä.
bibo ergo sum
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3860
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Huumausaineet ja huumausainerikollisuus

Viesti Kirjoittaja Luupää »

'
Tästä on väännetty vuosia ja vääntö jatkuu. Palataksemme etten sanoisi ketjun alkulähteille. Sama asemasota on näemmä käynnissä jo kauan sitten kaivetuista poteroista käsin.

http://elisa.net/uutiset/kotimaa/?id=95776241
SS: A-klinikka korvaisi huumetuomion hoidolla
Julkaistu: 03.07. klo: 05:00
Päivitetty: 03.07. klo: 08:26

Esimerkiksi kannabiksen poltosta annetun käyttörikostuomion tilalle A-klinikka ehdottaa hoitoonohjausta.

Päihdekuntoutusta tarjoava A-klinikkasäätiö ehdottaa muutoksia mietojen huumeiden rangaistuskäytäntöihin, kertoo Savon Sanomat.

Säätiön toimitusjohtajan Olavi Kaukosen mukaan mietojen huumeiden käytöstä annettu rangaistus voitaisiin poistaa. Käyttörikostuomion tilalle Kaukonen ehdottaa hoitoonohjausta.

- Tuomioistuin ei määräisikään sakkoja tai vankeutta vaan hoitoseuraamuksen, jos on ilmeistä, että ihmisen rikollinen käyttäytyminen johtuu päihderiippuvuudesta, Kaukonen sanoo Savon Sanomille.

Rikoskomisario Juha Korhonen Pohjois-Savon poliisista katsoo, että käyttörikoksesta pitäisi rangaista vastaisuudessakin. Hänen mukaansa miedot huumeet ovat portti vahvempiin huumeisiin ja sitä kautta rikollisuuteen.

- Kyllä jonkinlainen pelote ja sanktio on hyvä olla olemassa, Korhonen sanoo lehdelle.

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/koti ... us/1222806

A-klinikkasäätiöltä tukea juristien näkemyksille: Huumetuomioiden sijaan hoitoonohjausta

Maiju Karhunen
04:59

A-klinikkasäätiön mielestä huumausainelakia voitaisiin muuttaa niin, ettei mietojen huumeiden käytöstä rangaistaisi.

- Mielestäni mietojen huumeiden käytöstä rankaisemisen voisi poistaa, jos sen sijasta syntyisi jonkinlainen hoitoonohjausjärjestelmä, A-klinikkasäätiön toimitusjohtaja Olavi Kaukonen sanoo.

Kaukonen väläyttää mahdollisuutta ottaa läntisessä Euroopassa oleva hoitoseuraamuskäytäntö käyttöön myös Suomessa.

- Tuomioistuin ei määräisikään sakkoja tai vankeutta vaan hoitoseuraamuksen, jos on ilmeistä, että ihmisen rikollinen käyttäytyminen johtuu päihderiippuvuudesta.

Viime viikolla julkaistun suuren juristikyselyn tuloksista kävi ilmi, että kyselyyn osallistuneista 300 juristista useat kumoaisivat mietoja huumeita, kuten kannabista, koskevan käyttörikoksen.

Lue tiistain Savon Sanomista, mitä sanottavaa Päivi Räsäsellä ja poliisilla on juristikyselyn tuloksesta.
Lue tiistain Savon Sanomista, mitä sanottavaa Päivi Räsäsellä ja poliisilla on juristikyselyn tuloksesta.

Tuo on tiedossa jo ennalta, ei sitä varten kannata lehtiostoksille vaivautua.
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3860
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Huumausaineet ja huumausainerikollisuus

Viesti Kirjoittaja Luupää »

http://www.hs.fi/kotimaa/Paatero-kannab ... 1374420305
Paatero-kannabis takavarikoitiin bloggaajan kotoa

Paikallispoliisi sai tietää kannabiskasvista vasta Helsingin Sanomista.

Po­lii­si on ta­ka­va­ri­koi­nut Mik­ko Pek­ko­lan kas­vat­ta­man kan­na­bis­kas­vin.

HS uu­ti­soi kes­ki­viik­ko­na Pek­ko­lan blo­gis­ta, jos­sa hän on avoi­mes­ti ker­to­nut kas­vat­ta­van­sa Paa­te­rok­si ni­met­tyä kan­na­bis­kas­via. Kas­vi eh­ti kas­vaa rei­lun kuu­kau­den ja oli lä­hes 30 sent­ti­met­riä kor­kea.

"­He­rä­sin kol­ku­tuk­seen. Kak­si vir­ka­pu­kuis­ta po­lii­sia tu­li aa­mu­kym­me­nen jäl­keen", Pek­ko­la ku­vai­lee ta­ka­va­ri­koin­ti­ti­lan­net­ta.

Vain puo­li tun­tia ta­ka­va­ri­koin­nin jäl­keen seu­raa­vat po­lii­sit tu­li­vat ja toi­vat pöy­tä­kir­jan ko­tiet­sin­näs­tä. Pek­ko­la ke­huu po­lii­sien toi­min­taa.

"­Hy­vin asial­lis­ta koh­te­lua täl­lä erää, en0 ole näin ki­vaa koh­te­lua saa­nut aiem­min."

Pek­ko­lal­la on jo uu­det kan­na­bik­sen sie­me­net itä­mäs­sä. Hän ker­too lu­van­neen­sa lu­ki­joil­leen is­tut­taa uu­den kas­vin.

"En osaa vie­lä sa­noa, ka­dut­taa­ko, et­tä tu­li lu­vat­tua. Kat­so­taan sit­ten vaik­ka vii­kon pääs­tä."

Ikaa­lis­ten po­lii­si­ase­man esi­mies Erk­ki Wa­li­nen ker­too, et­tä kun po­lii­si­ase­mal­la oli aa­mul­la luet­tu Hel­sin­gin Sa­no­mien uu­ti­nen Pek­ko­lan kan­na­bis­kas­vis­ta, teh­tiin asias­ta nor­maa­lin käy­tän­nön mu­kaan ri­ko­sil­moi­tus. Tä­män jäl­keen tar­tut­tiin toi­meen ja kas­vi ta­ka­va­ri­koi­tiin.

Pek­ko­laa epäil­lään huu­mau­sai­ne­ri­kok­ses­ta.

Wa­li­nen ker­too, et­tä po­lii­si ai­koo puut­tua Pek­ko­lan kan­na­bik­sen­kas­vat­ta­mi­seen yhä uu­del­leen, jos tar­vet­ta on.

"­Mut­ta em­me voi jo­ka päi­vä käy­dä tar­kis­ta­mas­sa, on­ko hän lait­ta­nut sie­me­niä ruuk­kuun", hän sa­noo.

Wa­li­nen vie­lä huo­maut­taa, et­tä heil­lä on täl­lä het­kel­lä pal­jon muu­ta­kin ri­kol­li­suut­ta hoi­det­ta­va­na.
Julkisuustempaus tämäkin.
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3860
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Huumausaineet ja huumausainerikollisuus

Viesti Kirjoittaja Luupää »

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 49311.html
Lastinsa päiväkotiin kätkeneelle huumekauppiaalle 7,5 vuotta linnaa
Julkaistu: 5.7.2012

Lahden suuren huumejutun päätekijä joutuu istumaan seitsemän ja puoli vuotta vankilassa kahdesta törkeästä huumerikoksesta
Hän sai tuomiot myös ampuma-ase- ja dopingrikoksista.

Jutussa oli 11 syytettyä, joista yksi selvisi sakoilla, kahdeksan sai ehdotonta vankeutta ja kahdelle tuli ehdolliset tuomiot.

Ehdottomia tuomioita tuli yhteensä 24 vuotta.

Tuomitut saivat oikeudenkäynnin valtion piikkiin. Asianajajien palkkioihin menee lähes 36000 euroa.

Jutun päätekijä on 25-vuotias lahtelainen mies, joka junaili huumekaiuppaa. Rikokset ajoittuvat kolmelle vuodelle.

Päätekijä kätki mm. kaksi puolen kilon amfetamiinipakettia, joista toisen hän piilotti lahtelaisen päiväkodin portaisiin ja toisen metsään vain parin sadan metrin päähän päiväkodista.

Päiväkodin portaista huumekauppias kävi itse hakemassa paketin, mutta metsästä lapset löysivät huumeet.

Lapset ilmoittivat asiasta vanhemmilleen, jotka toimittivat asian poliisille.

Rikoksen tuomana hyötynä tuomitut joutuvat maksamaan valtiolle noin 45000 euroa.

Valtaosa tuomioituista asuu Lahden seudulla ja he ovat syntyneet 1980-luvulla.

Jyväskylän seudulla asuva 59-vuotias naisen sai kolmen vuoden tuomion. Pääosa tuomituista on aiemmin syyllistynyt huumerikoksiin.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus antoi tuomion torstaina.
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3860
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Huumausaineet ja huumausainerikollisuus

Viesti Kirjoittaja Luupää »

http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/365434 ... akavarikon
Helsingin poliisi teki ennätyssuuren Subutex-takavarikon
Kotimaa | Turun Sanomat 11:10

Poliisi on takavarikoinut ison määrän Subutexia helsinkiläisestä hotellista. Hotellihuoneesta löytyi 10 500 tablettia, joiden arvo katukaupassa on yli 300 000 euroa. Samalla otettiin kiinni väärällä henkilöllisyydellä esiintynyt arabimies ja nuori ruotsalainen nainen.

Helsingin poliisin mukaan kyseessä on suurin yksittäinen Subutex-takavarikko Suomessa.

Poliisi iski hotelliin toukokuussa. Epäillyt ovat vangittuina. Poliisi epäilee, että he ovat salakuljettaneet Suomeen Ranskasta lähes 30 000 Subutex-tablettia.

TS–STT
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
Kivireki
Sofia Karppi
Viestit: 410
Liittynyt: Ti Loka 11, 2011 3:13 pm
Paikkakunta: Mierontie 666, Hunninko 420247

Re: Huumausaineet ja huumausainerikollisuus

Viesti Kirjoittaja Kivireki »

Tuohon liittyen osui silmään tälläinen artikkeli:
Halusi vapaaksi vankilasta - vetosi pään magneettikuvauksiin
Julkaistu: 14.7.2012 6:30

7,5 vuoden vankeustuomion viime viikolla Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa törkeistä huumerikoksista saanut lahtelainen 25-vuotias mies haluaa päästä pois heti vankilasta.
Tuomittu on ollut vangittuna viime helmikuusta lähtien. Hän kanteli saamastaan tuomiosta viime viikolla Kouvolan hovioikeuteen.

Mies toteaa valituksessaan, että hän haluaa vapauteen, jotta voisi hakeutua mm. pään magneettikuvauksiin keskussairaalaan.

Hovioikeus totesi perjantaisessa päätöksessä, että miehen pitäminen vangittuna ei ole kohtuutonta, ja että edellytykset vangittuna pitämiseksi ovat olemassa.

Mies tuomittiin useista törkeistä huumausainerikoksista sekä ampuma-ase- ja dopingrikoksesta. Hän oli ison huumejutun päätekijä.

Jutussa tuomittiin kahdeksan henkilöä ehdottomiin ja kaksi ehdollisiin vankeustuomioihin. Ehdottomia vankeustuomioita tuli yhteensä 24 vuotta.

Päätekijä kätki puoli kiloa amfetamiinia mm. lahtelaiseen päiväkotiin ja toisen puolen kilon paketin päiväkodin lähimetsään.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 07262.html

Pakko sanoa että kaikkea sitä koitetaan... Että vapaaksi magneettikuvausten takia.
bibo ergo sum
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3860
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Huumausaineet ja huumausainerikollisuus

Viesti Kirjoittaja Luupää »

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/ ... haarukalla

Tämä nyt ei varsinainen huumerikos ole mutta läheltä liippaa.
Huumeita halunnut avovaimo pahoinpiteli miehensä haarukalla

Avovaimon epäillään pahoinpidelleen miehensä eilen päivällä yksityisasunnossa Vantaan Simonkylässä.

Miehen mukaan riita alkoi, kun hänen avovaimonsa oli vaatinut rahaa ostaakseen huumausaineita.

Mies oli laittamassa ruokaa. Nainen raivostui jäätyään ilman rahaa ja heitti miehen päälle ruuat, puri tätä ja iski haarukalla.

Nainen oli myös yrittänyt lyödä miestä veitsellä, jolloin mies pakeni kylpyhuoneeseen ja soitti hätänumeroon. Tällä aikaa nainen oli heittänyt miehen tavarat ulos asunnosta.

Mies sai lieviä vammoja puremisesta ja haarukalla lyönnistä.

Poliisi epäilee naista pahoinpitelystä.
On se nyt perskeles kumma kun ei äijä anna rahaa harrastuksiin... :mrgreen:
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
epoksi
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: Ma Heinä 16, 2012 3:55 pm

Re: Huumausaineet ja huumausainerikollisuus

Viesti Kirjoittaja epoksi »

Ei varsinaisesti huumeisiin liity, mutta Saunamäki jutun jälkeen porukka on alkanut koittaa vähemmälläkin syyllä vapautusta. :D

Kuinkas moni Saunamäkeä ennen pääsi lusimasta terveydentilan takia? Uskon luvun olevan tasan 0.
Mutta kun takana on virkamiestä toisen perään niin Suomessa kaikki on mahdollista!
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3860
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Huumausaineet ja huumausainerikollisuus

Viesti Kirjoittaja Luupää »

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 54015.html
Perhehuumejutun päätekijän tuomio laski hovioikeudessa
Julkaistu: 18.7.2012 12:05

Helsingin hovioikeus alensi tuomioita jutussa, jonka keskiössä olivat kolmikymppisen miehen huumekaupat.

Miehen vanhemmat tuomittiin vyyhdessä muun muassa törkeästä rahanpesusta.

Jutussa oli kyse lähinnä amfetamiinin ja Diapamin junailusta Suomeen. Käräjillä Timo Olavi Hietala, 32, tuomittiin kahdeksaksi vuodeksi vankeuteen useista törkeistä huumausainerikoksista.

Hovioikeus arvioi miehen amfetamiinikiloilla ja Subutexilla käymät kaupat pienemmiksi kuin käräjäoikeus. Siksi tuomio laski kuuteen ja puoleen vuoteen.

Rangaistuksensa alentamista vaati hovioikeudessa myös 130 000 Diapam-tabletin hankkimisesta tuomittu mies.

Hänen mielestään lääkkeitä ei ollut näin paljon. Lisäksi häntä oli uhkailtu ottamaan tabletit vastaan.

Hovioikeus ei muuttanut Kanagalingam Kandavanamin, 45, kolmen vuoden tuomiota. Hän sai kuitenkin häneltä takavarikoidut yli 8 500 euron kolikot takaisin.
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
SEpp00
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: Su Heinä 01, 2012 9:05 pm

Re: Huumausaineet ja huumausainerikollisuus

Viesti Kirjoittaja SEpp00 »

Kattelin tossa videon pätkää missä käsiteltiin scopolaminea "The Devil's Breath" (en tiedä onko sille joku suomenkielinenkin nimi?) ja alkasin pohtia että onkohan tiedossa tapauksia että olis käytetty esim suomessa, ryöstöihin tai muuten vain?
Suht pelottavan olonen aine kyseessä kun joku puhaltaa ainetta kasvoillesi tai muuten vain haistat sitä jotenkin pienenkin määrän, ja se on menoa sitten. Kuten videolla kuvailtiin että muutut "zombieksi" ja teet kaiken mitä käsketään.
http://www.youtube.com/watch?v=ToQ8PWYn ... 9F67466711
Vastaa Viestiin