8-vuotiaan Eerikan murha, Helsinki 2012

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Savolax
Nikke Knakkertton
Viestit: 188
Liittynyt: Ke Huhti 25, 2012 10:45 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Savolax »

Juu enneunia on nähty...
"Juna pysähtyy Riihimäelle..."
Biisi "Häkki heiluu"!
"Mallipomollakin" oli biisi "Muurit kaatuu"!
http://www.youtube.com/watch?v=gca7SciBmeI
Huomaako joku asiayhteyden?
Avatar
Maruna
Sabrina Duncan
Viestit: 353
Liittynyt: Ti Elo 19, 2008 11:31 pm
Paikkakunta: Lahti

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Maruna »

Belker kirjoitti:Tämän jutun tekijät rinnastan täysin Jammu-setään. Jammun murhat ja sekoteot olivat raakoja ja törkeitä; tässä jutussa lapsen kohtelu on ollut hyvin pitkäaikaista, julmaa ja vaurioittavaa.

Vankimielisairaala siis postiosoitteeksi.

Sossujen toiminta muistuttaa jotain sisäistä hierarkiaa. Lapsen isälläkö on siis ollut sukulaissuojelija, joka "hyvää tehdäkseen" on puolustanut isää ja on ollut hankkimassa uhrin takaisin? Sossu on sitten pelästynyt eikä ole reagoinut koulun ilmoituksiin. Hyvin kelvotonta työtä. (Menee varmaan saikulle piiloon.)

Ehkä isällä motiivina lapsen kotiin raahaamiselle on ollut, että saa eri tukia + oikeuden isompaan asuntoon. Plus jonkinlainen sairas sadismi. - Nainen on hyvin paatunut ihmisrääkkääjä. Yhä.

Näissä tapauksissa kuolemantuomio voisi olla paikallaan. :cry:
Minusta sekä vankimielisairaala askartelutupineen ja puutarhan hoitomahdollisuuksineen (lähteenä erään 2012 Seura-lehden juttu), on ihan liian helppo paikka näille kahdelle. Samoin kuolemantuomio. Minusta näiden kahden tulisi joutua tavalliseen vankilaan, jos vähänkin syyntakeisuutta löytyy. Siellä joutuisivat elämään ilman liikaa ymmärtämistä. Aika sairaskin ihminen varmaan näkee, milloin toiseen ihmiseen sattuu fyysisesti...Ja "hahmottivathan" nämä syytetyt senkin, että oma naama kannattaa peittää paperiarkilla/villatakilla medialta, ettei vain itse joudu kärsimään...( Ns. umpihullun olisi luullut tulevan median kansoittamaan istuntosaliin, älyämättä tai näkemättä tarpeelliseksi peitellä kasvojaan.)

Kyllä ihmisen pitäisi istua pitkään ja hartaasti, karuissa olissa "miettimässä" tekosiaan, kun tappaa kiduttamalla puolustuskyvyttömän uhrin. Ja kysehän ei ollut edes yhdestä, vaan 25 eri kidutuskerrasta, joista viimeisen seurauksena lapsi kuoli.
En esiinny nimimerkillä "Marja" tai muilla M-kirjaimen sisältävillä nimimerkeillä. Toisin kuin minuna netissä esiintymään, pyrkivä, jo vuosia vainonnut ja mustamaalannut T-mies.
Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1885
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Mitä enemmän mietin tätä juttua, sitä selvemmältä vaikuttaa, että kidutuksessa on ollut seksuaalis-sadistinen motiivi. Miettikää nyt: isukki oli ilmeisesti tuomittu pedofiili, uusi puoliso huomattavasti miestä vanhempi, sitomiskidutusta jatkettiin tuntikausia noin joka toinen ilta kahden kk:n ajan, pariskunnan on täytynyt varta vasten ostaa kidutukseen tarvittavia välineitä kuten teippiä lisää useita kertoja tuona aikana, murhailtana faija poistui välillä tupakalle joten mitä nämä 2 olivat tehneet kuolevan tytön äärellä ne 4-6 tuntia! Olen varma, että kiksejä on saatu. Toivottavasti selvitetään kunnolla, onko matskua otettu videolle ja laitettu levitykseen.

Tämä on tosiaan Jammu-setään verrattava juttu, paitsi että Jammu ei ehtinyt kiduttaa lapsia yhtä paljon eivätkä ne olleet hänen omiaan. Suomen rikoshistorian iljettävin tapaus, todellakin...
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.
Tukulti-Ninurta I
Hetty Wainthropp
Viestit: 488
Liittynyt: Pe Touko 23, 2008 12:26 pm

8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Tukulti-Ninurta I »

Sydän valuu verta ja kyyneleet syövyttävät poskiani..vaikka harrastankin toisinaan kaikennäköisten brutaalien videoiden katselua jne., niin tämä saa voimaan todella todella pahoin..kuvottaa..ahdistaa..mieli järkkyy..vihaa tekijöitä kohtaan nousee vitutuksen lailla.

Mietin, mitä on liikkunut isän ja äitipuolen päässä? Onko äitipuoli manipuloinut mahdollisesti vähälahjaista isää? Onko isä ollut vaan todella sadistinen, mutta terveenpapereilla täysjärkinen?
Onko käytetty päihteitä tehdessään tällaista vaiko selvinpäin?

Mitä ovat mulkut miettineet, kun ovat sessioiden jälkeen palanneet toiseen huoneeseen..onko keskusteltu vaiko oltu hiljaa?..mikä on laukaissut nämä sadistiset teot?..lapsen itku tai muu vastaava?

Miten pienen tytön psyyke on kestänyt illasta toiseen? Onko puskaltanut puhua kellekkään, kaverille, opelle, jollekkin?, vaiko sisukkaasti ottanut kaiken paskan niskaan olemalla vaiti? Mitä on pienen tytön päässä liikkunut, kun päivä on käynyt kohti iltaa ja yötä?

ITKETTÄÄ!! TEKISI MIELI LÄHTEÄ ETSIMÄÄN TEKIJÖITÄ KÄSIIN!!!

Saatana kun laitettais tuollaiset paskiaiset vanhaan kunnon sähkötuoliin (tietenkin ilman sitä sähköä) ja pakkosyötettäisiin jotain paskaa ruokaa. Näytettäisiin kuvia tytöstä ja käytäis hakkaamassa johdonpätkillä. Yöksi tietty laitettais pakettiin siihen tuoliin, mutta niin että henki kulkis..tasatunnein lapsen naurua, itkua ja laulua hiljaa soimaan.

Kun meillä näitä hulluja kerran on, niin eikö oikeasti kukaan sellainen voisi rankoa näitä paskiaisia, eikä viattomia? Sylettää, sylettää, sylettää..kuvat esiin äitipuolesta..ja sossun asianomaiset vastuuseen (vähemmästäkin on ihmisiä erotettu työpaikasta)!!!

Loppuun tuon paskiaisen orkesterin kipale ihan vaan lisä vitutusta kerätäkseni ennen nukkumaan menoa..toivottavasti mulkku saa joskus matkustaa junan keulalla Riihimäeltä kohti ahdistavaa kadotusta, kun kerran raadon teki, niin häkkihän siitä heilahtaa!!!

http://www.myspace.com/music/player?sid=32507370&ac=now

Toivottavasti muut vangit pitävät Tarkin mulkusta huolta, sekä pahasta äitipuolesta.
" Silmä silmästä, Hammaskeiju hampaasta! "
Avatar
devil_doll
Javier Pena
Viestit: 1885
Liittynyt: Su Huhti 04, 2010 5:22 am
Paikkakunta: From Hell

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja devil_doll »

Varmistin asian eli todellakin siis tämä Touko Tarkki, s. 1977, on vuonna 2004 tuomittu lapseen sekaantumisesta. Ja silti oma lapsi annettiin hänelle ja avokilleen aina uudestaan kidutettavaksi... Nyt on kyllä syytä päiden putoilla Hgin lastensuojelussa! :evil: :evil: :evil:

Edit. Kohtalainen aika meni lukea koko ketju läpi. Joku voi ehkä ajatella, ettei isää oltu tuomittu varsinaisesta pedoilusta, mutta olen silti sitä mieltä, että tuomio olisi pitänyt ottaa huomioon ainakin siinä vaiheessa, kun muitakin epäilyksiä alkoi tulla ovista ja ikkunoista. Seksuaalisista poikkeavuuksista yli 95% esiintyy miehillä, joten vastaavat naiset ovat kovassa huudossa ja esim. SM-piireissä näkee usein pariskuntia, joissa nainen on huomattavasti miestä vanhempi. Naisen lääkärileikki viitannee siihen, että hän on onnistunut vakuuttamaan myös lapsen isän siitä, että osaa pahoinpidellä jälkiä jättämättä ja siten, ettei uhri menehdy sadismiin.

Ketjun alkupuolella olleessa lapsen äidin IS-haastattelussa äiti sanoi ilmoittaneensa lastensuojelulle lapsessa olleistä näkyvistä väkivallan merkeistä. Sieltä oli vastattu, etteivät he puutu asiaan, jos äiti ei ole itse nähnyt sitä väkivaltaa tapahtuvan! Tällaisesta tulee väistämättä mieleen, että isän puoli on valehdellut sossuille äidin keksivän juttuja tahallaan. Äiti on saatettu myöskin kiristää luopumaan huoltajuudesta ja lähestymiskiellon hakemisesta esim. sillä, että muuten haetaan Tarkin sossusuhteita käyttäen esikoinen pois (kuten toukokuussa sitten tapahtuikin!). Tässähän rupeaa kohta epäilemään, että äiti on leimattu alkkariksi sossun taholta tai että juominen on alkanut vasta tytön huoltajuuden menetyksen jälkeen. Myös se, että tyttöä on retuutettu asunnosta toiseen, selittyisi tällä: lapsi olisi ehkä halunnut jäädä äidin luo, mutta isällä oli puolellaan sekä sossu että poliisikin (joka myös oli hakemassa pois sitä vanhempaa poikaa toukokuussa).

On kyllä nyt syytä selvittää pohjamutia myöden, kuka on käyttänyt hyvävelisuhteita väärin, että lapsi annettiin murhattavaksi vainoamiseen ja hyväksikäyttöön syyllistyneelle isälle, vaikka ls-ilmoja tekivät ainakin äiti, mummo, koulu ja naapurit!!!

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Sika naiseksi

There's nothing in my dreams, just some ugly memories. Kiss me like the ocean breeze.
Amy
Hetty Wainthropp
Viestit: 453
Liittynyt: Ma Touko 17, 2010 8:40 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Amy »

Tänään on ilmeisesti Iltalehden paperiversiossa "Isän hyytävä hätäpuhelu", voisiko joku ystävällinen postata sisällön tänne?

Tytön äiti on näköjään aika tehokkaasti pelattu kuvioista, tässä Iltasanomista:
8-vuotiaan surma: Äiti yritti kaikkensa, mutta häntä ei uskottu

Julmalla tavalla surmatun helsinkiläistytön äidin mukaan isä yritti kaikkensa, jotta äiti ei olisi tavannut Eerika-tyttöään.

Äiti sai tavata 8-vuotiasta tyttöä vain kahdesti kuussa kaksi tuntia kerrallaan valvotusti.

Tytön yksinhuoltajuus oli määrätty isälle kesällä 2010.

Äiti oli erittäin huolestunut havaitsemistaan mustelmista ja revityistä hiuksista. Hän ilmoitti havainnoistaan lastensuojeluun, mutta se ei johtanut mihinkään.

- Minua ei vain uskottu ja tuntui, että kaikessa he uskoivat isää, äiti sanoi poliisille.

Surmaamista seuraavalla viikolla oikeudessa olisi käsitelty tytön huoltajuutta.

Meripihan perhekodin työntekijät eivät tavanneet äitiä kertaakaan. He eivät myöskään kertoneet lapsesta äidille mitään, koska isä oli kieltänyt.

Kerran äiti meni tytön koululle kameran kanssa, koska hän halusi kuvata tytön leikeltyjä hiuksia. Opettajat eivät sallineet hänen tavata lasta.

Äiti kertoi esitutkinnassa, että hän oli jo pidempään pelännyt ja vaistonnut jotain kamalaa tapahtuvan.

- En voi käsittää, miksi heidän piti tappaa ihana pieni rakas tyttöni.

Ilta-Sanomille äiti kertoi torstain lehdessä, ettei tyttöä kuunneltu tarpeeksi.

- Hän ei halunnut mennä isän luo.

Tytön 35-vuotias isä ja 47-vuotias äitipuoli saivat torstaina syytteet murhasta. Molemmat kiistävät murhasyytteet ja heidät passitetaan seuraavaksi mielentilatutkimukseen.

Rami Mäkinen
edit: Pakko vielä sanoa, että tuntuu todella surulliselta että lapsen äiti joutuu turvautumaan niin epätoivoiseen yritykseen kuin mennä lapsen kouluun kuvaamaan lapsen päätä mutta ei ole päästetty. Tämä kertoo että äidillä on ollut todellakin kova huoli ja hän on pyrkinyt asioille jotain tekemään. Jos äidillä on jotain alkoholitaustaa tai vastaavaa, todennäköisesti se tausta on syönyt hänen uskottavuutensa ja se leima on sitten parantanut hullun isän vakuuttavuutta. Järjettömän surullinen juttu kaikkiaan.

Joku vois tehtailla Facebookiin jonkun ryhmän, jossa vaaditaan asian ja viranomaisten toimien tutkimista. Veikkaan että kymmenet tuhannet olisi hetkessä hankkeen takana.
Viimeksi muokannut Amy, Pe Elo 31, 2012 8:56 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
Luupää
Perry Mason
Viestit: 3852
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Luupää »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012083 ... 0_uu.shtml
8-vuotiaan surma: Isä soitti hyytävän puhelun
Perjantai 31.8.2012 klo 06.32

Surmatun helsinkiläistytön isä soitti hätäkeskukseen aamuyöllä 13. toukokuuta.

8-vuotias tyttö oli ollut huostaan otettuna Herttoniemen Meripihan perhetukikeskuksessa, mutta vain kolmen kuukauden jälkeen hänet palautettiin isälleen hänen vastustuksestaan huolimatta.

Pian kotiinpaluun jälkeen tytön koulussa pantiin merkille, että hänessä alkoi taas näkyä mustelmia ja raapimisjälkiä. Vaikka koulusta otettiin useita kertoja yhteyttä tytön tapausta hoitaneeseen sosiaalityöntekijään, eivät lastensuojeluviranomaiset ryhtyneet toimenpiteisiin.

Viime äitienpäivänä tyttö kuoli pahoinpitelyyn ja tukehduttamiseen. Hänen isäänsä ja tämän naisystävää syytetään nyt murhasta.

Lue perjantain (31.8.) Iltalehdestä, mitä tytön isä kertoi hätäkeskukseen soittamansa hyytävän puhelun aikana.

Painetussa lehdessä myös:

-Isän naisystävä esiintyi miehelleen valheellisesti ranskalaisena lääkärinä.
-Syyttäjä kertoo, miksi hän harkitsee esitutkinnan pyytämistä lastensuojelun toimista ja Helsingin sosiaalijohtaja kommentoi tapausta.
Kun linkität niin kopioi ainakin olennaiset, tapaukseen liittyvät osat tekstistä samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.
Cheryll
Susikoski
Viestit: 38
Liittynyt: Pe Elo 12, 2011 5:12 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Cheryll »

Ihan kammottavaa luettavaa! Tuli samaan aikaan surullinen ja vihainen olo :( Voi pientä tyttörukkaa, mitä kaikkea onkaan joutunut kestämään..

Toi lääkärijuttu mua kyllä hämää, onko murhaajaisä siis muka kokoajan luullut tän murhaajanaisen olevan joku saakelin lääkäri? Ja senkö takia isän mielestä kaikki mitä lapselle on tehty, on ollut oikein? Vai miten toi lääkäri-kusetus liittyy tähän?
Some people feel the rain, others just get wet. Bob Marley
mikkopoika
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 102
Liittynyt: Su Heinä 10, 2011 11:17 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja mikkopoika »

Olen järkyttynyt.

Päivän Iltalehdessä rekonstruktiokuvat, ote hätäkeskuspuhelusta jne. Kenties joku voi laittaa tänne, mikäli lehden on hankkinut. Nainen esiintyi miehelleen nimellä Nadia Berough, lääkärinä jolla oli Marokon ja Ranskan kaksoiskansalaisuus. Hänellä oli Nizzassa lääkärinvastaanotto. Todellisuudessa nainen asui ystävänsä luona, koska oli häädetty asunnostaan. Oli saanut potkut hoitoalan työpaikastaan varastettuaan rahaa potilaan lompakosta. Valehtelu jatkui tytön kuolemaan asti. Valehteli kihlatulleen myös odottavansa nelosia, väitetty raskaus jatkui vuosien ajan. (Huh!)

Nainen oli sepittänyt tarinoita tytön käyttäytymishäiriöistä, tyttö vahingoitti itseään, leikkeli vaatteitaan, sai raivokohtauksia ja kasteli itsensä. Nainen oli "opettanut tytölle tapoja".

Sairasta.
Timppa
Sabrina Duncan
Viestit: 358
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 11:43 am

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Timppa »

mikkopoika kirjoitti:lehden on hankkinut. Nainen esiintyi miehelleen nimellä Nadia Berough, lääkärinä jolla oli Marokon ja
Naida be rough?
* Älä ruoki trollia! *
Chigurh
Armas Tammelin
Viestit: 72
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 10:32 am

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Chigurh »

mikkopoika kirjoitti:Nainen esiintyi miehelleen nimellä Nadia Berough, lääkärinä jolla oli Marokon ja Ranskan kaksoiskansalaisuus. Hänellä oli Nizzassa lääkärinvastaanotto. Todellisuudessa nainen asui ystävänsä luona, koska oli häädetty asunnostaan. Oli saanut potkut hoitoalan työpaikastaan varastettuaan rahaa potilaan lompakosta. Valehtelu jatkui tytön kuolemaan asti. Valehteli kihlatulleen myös odottavansa nelosia, väitetty raskaus jatkui vuosien ajan. (Huh!)

Nainen oli sepittänyt tarinoita tytön käyttäytymishäiriöistä, tyttö vahingoitti itseään, leikkeli vaatteitaan, sai raivokohtauksia ja kasteli itsensä. Nainen oli "opettanut tytölle tapoja".
SIIS. MITÄ. V*TTUA!!!???
LAWoman
Christopher Lorenzo
Viestit: 1604
Liittynyt: To Maalis 11, 2010 5:36 pm
Paikkakunta: Länsirannikko

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja LAWoman »

Ei tästä voi muuta sanoa kuin SAIRASTA. En osaa edes mitenkään verrata tätä perhesurmiin, jotenkin niidenkin motiivit sairaalla tavalla ovat ymmärrettävissä. Miksi, miksi ihmeessä joku tekisi tälläistä? Ei jumalauta.
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play
If ya give this man a ride
Sweet memory will die
Killer on the road, yeah.
Shiri
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 101
Liittynyt: Su Heinä 01, 2012 1:28 pm

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja Shiri »

Tuntuu vähän siltä, että maalataan tästä äitipuolesta pääsyyllistä noilla jutuilla. Joo, akka oli ihan pimee, mutta isä, joka salli kaiken tapahtua, ja osallistui siihen, on minusta edelleen se kaikista pahin.
LAWoman
Christopher Lorenzo
Viestit: 1604
Liittynyt: To Maalis 11, 2010 5:36 pm
Paikkakunta: Länsirannikko

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja LAWoman »

Kuuntelinpa tässä musiikkia samalla ja YUP:n biisin "Beelsebub ei nuku koskaan" sanat jäivät mieleeni:
Niin tee mitä teet,
kunhan muistat vaan.
Vanha Beelsebub ei
nuku koskaan.

Ja kukapa tietää
jos hän poistaakin lian
vaientaa sian
lapsetkaan ei edes itkeä uskalla
saatanan suurennuslasin alla
suurinkin mies on pieni pian

Poistaakin lian
vaientaa sian
lapsetkaan ei edes itkeä uskalla
saatanan suurennuslasin alla
suurinkin mies on pieni pian.
Toivoa tosiaan sopii, että paha saa palkkansa ja itseään niin suurena pitänyt mies on pieni pian.
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play
If ya give this man a ride
Sweet memory will die
Killer on the road, yeah.
uutisointi
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 90
Liittynyt: Pe Maalis 14, 2008 12:52 am

Re: 8-vuotiaan tytön henkirikos, Helsinki 2012

Viesti Kirjoittaja uutisointi »

no, eipä vaikuta murhaajaisäkään ruudinkeksijältä. Luulisi että huomaisi toisen kansalaisuuden. Lääkäriydenkö "Nadja" oli keksinyt hoitolaitoksestaan? Oliko potilas? Olisiko oikea lääkäri tollasen TT:n kanssa?

Eikä huomannut TT toisen kieltäkään vai osasiko ranskalainen "lääkäri" suomea? Ranskaako puhuivat? Oliko niillä jotakin sitomisseksisessioita joissa uhri sidottiin? Sairasta on. Outoa väkeä.

Sukulaisille rankkaa.
Vastaa Viestiin