Bulevardin perhesurma, Helsinki 13.4.2012

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Sippura
Neuvoja-Jack
Viestit: 556
Liittynyt: Pe Tammi 22, 2010 3:12 pm

Re: Bulevardin perhesurma,Helsinki 13.4.2012

Viesti Kirjoittaja Sippura »

MEG kirjoitti:Minulle syntyi tuosta esiintymisestä epätodellinen, unenomainen vaikutelma. ikäänkuin hän ei olisi lainkaan ymmärtänyt tapahtumien pohjatonta julmuutta. Puhui kuin jostain arkisemmasta vastoinkäymisestä.
Mutta korostan että nämä ovat vain minun vaikutelmiani. Hänen kannanottonsa ovat sinänsä järkeviä.
Komppaan sinua. Minulle tuli kanssa kumma vaikutelma. Vähän ihmeellinen tuo äänenkäyttö kun kuitenkin puhuttiin hänen tyttärestään ja lastenlapsistaan. Ihan kuin olisi puhuttu jostain arkisemmasta, jokapäiväisestä, eikä niin vakavasta aiheesta. Äänessä ei ollut surua eikä vihaa, vaan paremminkin ihmetystä.

Mutta kukinhan sitä tavallaan surua käsittelee. Ei ole yhtä ainoaa tapaa.
~ Even a clock that is not going is right twice a day ~

Satunnainen
Nikke Knakkertton
Viestit: 186
Liittynyt: Ke Maalis 10, 2010 10:55 pm

Re: Bulevardin perhesurma,Helsinki 13.4.2012

Viesti Kirjoittaja Satunnainen »

Itse koin vaan, että ohjelmassa puhuu vähän ikääntynyt henkilö, joka on kokenut todella kovia. Yrittää jotenkin ponnistella eteen päin ja ehkä uskoonsa nojautuen koittaa ymmärtää ja jatkaa elämää, sen mitä jatkettavissa on noista lähtökohdista. Veikkaanpa, ettei vaimo ole lähellekään yhtä pirtein mielin.
Vertaan vaan muutamiin omiin tuttuihin, jotka kokeneet suurinpiirtein vastaavaa. Toinen vanhemmista voi olla hyvinkin avoin ja koittaa pyristellä tapahtunutta vastaan ja toinen vajoaa yhä syvemmälle kadoten johonkin josta ei enään palaa siihen mitä aiemmin ollut.

Ymmärrän täysin ohjelmassa esiintynyttä pappia, ja minusta siinä ei ollut mitään poikkeavaa tai omituisuutta.

DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1683
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Bulevardin perhesurma,Helsinki 13.4.2012

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

pappi on syyllinen jollaintapaa tapahtumaan selvästi. :mrgreen:

hymyillen kertoo kuin eilisestä hienosta kalareissusta.
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen

HerloCCi Solmunen
Theo Kojak
Viestit: 1137
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2009 12:37 pm

Re: Bulevardin perhesurma,Helsinki 13.4.2012

Viesti Kirjoittaja HerloCCi Solmunen »

MEG kirjoitti:Minulle syntyi tuosta esiintymisestä epätodellinen, unenomainen vaikutelma. ikäänkuin hän ei olisi lainkaan ymmärtänyt tapahtumien pohjatonta julmuutta. Puhui kuin jostain arkisemmasta vastoinkäymisestä.
Mutta korostan että nämä ovat vain minun vaikutelmiani. Hänen kannanottonsa ovat sinänsä järkeviä.
Joo tää unenomaisuus on hyvin sanottu.
Onko se julkisuuskuvaa sitä ei osaa sanoa.
Itse jäin miettimään että voikokaan tuollaista tapahtumaa koskaan ymmärtää?

Mietin myöa sitä, että onko ko.henkilö tapahtumien jälkeen tavallaan "itkenyt ja surrut" itsensä niin puhki, että pystyy nyt (jo) esiintymään suht järkevästi.
Joskus se itku vaan loppuu eikä enää tavallaan jaksa rypeä siinä mustassa vellissä
Toki voi myös olla niin, että hänellä on mielessään joku selitys tapahtimille tai hän aavistaa jotain, mutta niin kauan kuin viranomaistaho antaa odottaa selvitystään voi tapahtumaa selittää omalle mielelleen mieluisasti.
Olemme kaikki syyllistyneet suureen rikokseen-suureen rikokseen olla elämättä elämää täydesti. (H. Miller)

tuutikki
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: Su Kesä 14, 2009 7:22 pm

Re: Bulevardin perhesurma,Helsinki 13.4.2012

Viesti Kirjoittaja tuutikki »

Sanoisin että henkilöllä on hyvin erikoisia piirteitä. Onko iän myötä tullut jotain kärjistymistä esim. pohjattomaan huomion tarpeeseen, ja onko omituinen käytös entisestään lisääntynyt, en tiedä, mutta, esim. se kun hän esitti sitä virttä niille tytöille (ja sanoi että teillä kävi hyvä tuuri kun pääsitte kuulemaan tämän hänen laulunsa), siinä oli jotain ahdistavaa, ja toisten toiveita ja tarpeita huomioimatonta. MTV3 ei tietysti ole mikään laatudokumenttien tekijä, että siinä mielessä sopii hyvin kanavalle, eikä tämän ohjelman esittämistä pidä varmaan kyseenalaistaa omassa sarjassaan.

Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7241
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Bulevardin perhesurma,Helsinki 13.4.2012

Viesti Kirjoittaja Tiina »

Höpölöpö. Pappahan veti homman tyylikkäästi. Miten sen surevan ihmisen sitten pitäisi käyttäytyä? Parkua suureen ääneen vielä monen kuukauden jälkeenkin vai ? :?
Itkut on varmaan jo itketty ja mitäpä siinä sitten muuta voi yrittää kuin jatkaa elämäänsä? Ei ne kuolleet enää takaisin tule, teki sitten mitä tahansa. :(

Nia
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: La Huhti 09, 2011 9:03 am

Re: Bulevardin perhesurma,Helsinki 13.4.2012

Viesti Kirjoittaja Nia »

Jännää kun täälläkin on spekuloitu sitä, että syy olisi asuntokauppojen meneminen mönkään, mutta isoisän puheet ei taas viitanneet tähän ollenkaan. Puhui kuinka kaikki oli hyvin. En tiedä paljonko poliisi puhuu tutkimuksista läheisille mutta muutto piti olla ihan parin päivän päästä murhista, niin kyllähän kauppakirjat pitäisi olla tehtynä ja vaikka poliisi ei puhu niin kyllä asuntojen tilanne olisi selvinnyt läheisille jo perunkirjoituksessa joka on varmaan pidetty jo.

otusolio
Scooby-Doo
Viestit: 28
Liittynyt: Ke Kesä 15, 2011 12:38 pm

Re: Bulevardin perhesurma,Helsinki 13.4.2012

Viesti Kirjoittaja otusolio »

Mun mielestä tää Vaari oli koko esiintymisen ajan sen takia tuollainen, että teki selkeesti kipeää puhua asiasta ja yritti pitää itsensä kasassa.

Destiny
Adrian Monk
Viestit: 2582
Liittynyt: La Huhti 14, 2012 2:11 pm

Re: Bulevardin perhesurma,Helsinki 13.4.2012

Viesti Kirjoittaja Destiny »

tuutikki kirjoitti:Sanoisin että henkilöllä on hyvin erikoisia piirteitä. Onko iän myötä tullut jotain kärjistymistä esim. pohjattomaan huomion tarpeeseen, ja onko omituinen käytös entisestään lisääntynyt, en tiedä, mutta, esim. se kun hän esitti sitä virttä niille tytöille (ja sanoi että teillä kävi hyvä tuuri kun pääsitte kuulemaan tämän hänen laulunsa), siinä oli jotain ahdistavaa, ja toisten toiveita ja tarpeita huomioimatonta. MTV3 ei tietysti ole mikään laatudokumenttien tekijä, että siinä mielessä sopii hyvin kanavalle, eikä tämän ohjelman esittämistä pidä varmaan kyseenalaistaa omassa sarjassaan.
Voi,jeesus mitä tekstiä.

Ei tullut mieleen,että tytöt on tod.näk. pyydetty mukaan ohjelman kuvausta varten.Ja toisaalta,taaton liivissä luki selvästi pappi ja liperit kaulassa.Kyllä ihmiset hakeutuvat ihan itse papin luokse,tuskin tämäkään mies repii ihmisiä väkisin puun takaa kuuntelemaan laulujaan.Mikä noiden tyttöjen "toive ja tarve oli",mielestäsi.Kyllä se varmasti oli,olla mukana 45 minuuttia -ohjelmassa.

Papin työ on hyvin julkista,hän on tottunut ja koulutettu esiintymään ja olemaan ihmisten kanssa,katseen ja kuuntelun kohteena,kuin myöskin katselijana ja kuuntelijana.Huomio kuuluu ikäänkuin toimenkuvaan eikä ole mitään,mainitsemaasi "pohjatonta huomion tarvetta".

Ihan tavalliselta ihmiseltä tämä pappi vaikutti.Ennemmminkin sinun kommenntisi vaikuttavat "omituisesti käyttäytyvän" kommentoinnilta.

Ensin ihmiset on pohjattoman uteliaita tapahtumien kulusta,sitten kun joku tulee julkisuuteen asiasta,leimataan tämä vähintääkin "omituisesti käyttäytyväksi",ehkä mielenvikaiseksi tai jopa johonkin syylliseksi.Ei ihme,että omaiset ei viitsi useinkaan tulla julkisuuteen,vaikkakin asioista rehellisesti puhuminen,olisi hyväksi.Ehkä saa jopa jonkun,esim. perhemurhan,suunnittelijan miettimään asioita uudemman kerran,toisten kantilta,tiedä häntä.Tai vastaavan kokeneet saavat vertaisapua,en ole yksin -tunteen edes.
Olen ylpeä ja kiitollinen tämän papin puolesta,rohkea teko,häneltä.


Kyllä myötähäpeä on suuri tällaisten kommentoijien puolesta.
Helvetin kosto kiehuu sydämessäni- Yön kuningatar

tuutikki
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: Su Kesä 14, 2009 7:22 pm

Re: Bulevardin perhesurma,Helsinki 13.4.2012

Viesti Kirjoittaja tuutikki »

"Voi,jeesus mitä tekstiä.

Kyllä myötähäpeä on suuri tällaisten kommentoijien puolesta."

Oikeastaan harmi ettei kukaan vaivautunut kommentoimaan vuodatustasi, koska nyt joudun tekemään sen itse. Eli jeesustelut on tässä, niinkuin kakissa tilateissa ihan turhia. Myötähäpestä totean vain, että kaada ihan ittelles vaan.

Aihe on nyt ilmeisimmin loppuun kaluttu, koska faktoja ei perheen ahdingosta ilmeisimmin saa julkaista. Annetaan siis olla, se on kaikille parasta.

jarmo.janis
Vic Mackey
Viestit: 1982
Liittynyt: Su Heinä 29, 2012 6:25 pm
Paikkakunta: kaakkois suomi

Re: Onko murhan motiiveista tullut selvyyttä?

Viesti Kirjoittaja jarmo.janis »

huikauhistus kirjoitti:No miten tämän jutun tutkinta on edistynyt?

Onko vieläkään tietoa, miksi isä tappoi itsensä?
Ja kuka ja miksi tappoi äidin ja lapset..?
Eihän tässä ole kuin kaksi vaihtoehtoa. Kaikista uskottavin vaihtoehto on se, että isä tappoi kaikki muut ekana ja siten ajoi rekan alle. Toinen huomattavasti pienemmän mahdollisuuden vaihttoehto on sitten se, että äiti tappoi lapset. Tämän huomattuaan isä sai primitiivireaktion, jonka seurauksena tappoi äidin ja tajuttuaan mitä tuli tehtyä ajoi rekan alle. Mulla ei ole mitään prosentteja ja taulukkotietoja käytettävissä, mutta tällaisten alkuperäisen teon kostotappoja on jonkin verran ollut. Ihan viimeaikoinakin on ollut uutisissa tapauksia joissa vuosienkin takainen tappo on kostettu tapolla.

Stu22
Susikoski
Viestit: 46
Liittynyt: To Tammi 12, 2012 1:45 pm

Re: Onko murhan motiiveista tullut selvyyttä?

Viesti Kirjoittaja Stu22 »

jarmo.janis kirjoitti:Eihän tässä ole kuin kaksi vaihtoehtoa. Kaikista uskottavin vaihtoehto on se, että isä tappoi kaikki muut ekana ja siten ajoi rekan alle. Toinen huomattavasti pienemmän mahdollisuuden vaihttoehto on sitten se, että äiti tappoi lapset. Tämän huomattuaan isä sai primitiivireaktion, jonka seurauksena tappoi äidin ja tajuttuaan mitä tuli tehtyä ajoi rekan alle.
...
Näinhän se on. Jotain ihan pientä spekulointia oli vielä ulkopuolisesta tekijästä, eli että isä olisi löytänyt perheensä tapettuna, mutta se lienee häviävän pieni mahdollisuus. Poliisin tutkinnan luulisi tässä jossain vaiheessa kuitenkin sulkeutuvan, minkä jälkeen tapauksesta kai vielä tiedotetaan lyhyesti.

Itseäni kiinnostaa tässä monestakin syystä se motiivi, että mikä tuohon tekoon ajoi, oli lasten tappajana/murhaajana sitten äiti tai isä.

Shiri
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 101
Liittynyt: Su Heinä 01, 2012 1:28 pm

Re: Bulevardin perhesurma,Helsinki 13.4.2012

Viesti Kirjoittaja Shiri »

Milloinhan tästä olisi odotettavissa jotain päätöstä? Aiemmalla sivulla puhuttiin vielä että syyskuussa tulisi jo, kohta on jo joulukuu ja uutisissa ei ainakaan minun silmiini ole osunut mitään.

joey
Angus MacGyver
Viestit: 6783
Liittynyt: La Marras 10, 2007 9:55 pm

Re: Bulevardin perhesurma,Helsinki 13.4.2012

Viesti Kirjoittaja joey »

Ei poliisi taida tiedottaa jutusta enää mitään. Mutta tapahtumat ja motiivit lienevät tutkijoilla hyvin tarkkaan selvillä.

Ymmärrän tietysti, että tällaiset perhesurmat ovat monellakin tavalla todella arkaluontoisia ja uhrien omaisille hirvittävän raskaita. Mutta nämä myös tarttuvat uutisoinnin välityksellä. Ja siksi olisi minusta ensiarvoisen tärkeää kiinnittää huomiota siihen, minkä verran perhesurmista uutisoidaan ja minkä verran jätetään kertomatta. Minusta tässä tapauksessa rajaa ollaan vetämässä väärään paikkaan ja väärällä tavalla.

Tiina
Sherlock Holmes
Viestit: 7241
Liittynyt: Ti Touko 01, 2007 6:48 pm
Paikkakunta: Suomessa ollaan.

Re: Bulevardin perhesurma,Helsinki 13.4.2012

Viesti Kirjoittaja Tiina »

^Aivan. Kyllähän nämä ruokkivat toisia samoissa ongelmissa painivia. Ja vaikka ei perinteinen perhesurma ollutkaan tuo Alajärven ammuskelu, niin ei voi olla ajattelematta, että näinköhän se uutisointi tyypistä joka ampui ex-heilansa ja sen Texasin hepun sai tässä toisessa äijässä aikaan tuon idean.

Ja toisaalta mitäpä se suurelle yleisölle kuuluukaan toisten yksityiselämän ongelmat, vaikka kiinnostaakin kyllä kieltämättä itseäkin kovasti. Kieliikö sitten liian helposta omasta elämästä...tiedä näitä. :roll:

Vastaa Viestiin