Ufo-tutkija Gary McKinnon

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, salaliitot.

Valvoja: Moderaattorit

konsta
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4611
Liittynyt: Ma Huhti 02, 2007 1:09 am

Re: Ufo-tutkija Gary McKinnon

Viesti Kirjoittaja konsta »

Aizerbaidzan kirjoitti: NASA sai selville McKinnonin ip-osoitteen, ja hänet pidätettiin maaliskuussa 2002. McKinnonille tarjottiin sopimusta: jos hän tunnustaisi syyllisyytensä, hän selviäisi 3-4 vuoden tuomiolla, jonka voisi istua pääosin kotimaassaan.
Nasa selvitti IP:n? Eli kyse oli todennäköisesti aivan yksinkertaisesta amatöörin murtautumismenetelmästä?

Tai voihan olla että IP selvitettiin toisellakin tavalla: McKinnon julkaisi oikeaa tietoa salaisista dokumenteista, joten hänen etsimiseensä käynnistettiin koko koneisto, NSA ja kummpanit?

Itse veikkaisin tuollaista amatööritason murtautumista, johon saa ohjelmat netistä ilmaiseksi. Nämä vaarattomat tunkeutujat ovat tärkeä apuväline tietoturvallisuutta kehitettäessä. Pieni, muodollinen rangaistus riittäisi.
KO:Edellä todetut lukuisat seikat tukevat vahvasti johtopäätöstä Gustafssonin syyttömyydestä, eikä asiassa esitetty näyttö edes kokonaisuutena arvostellen osoita, että Gustafsson olisi kohdistanut syytteessä kerrotussa tilanteessa väkivaltaa...
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6660
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Ufo-tutkija Gary McKinnon

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Helsingin Sanomat kirjoitti:http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Bri ... 5251064391

Brittiläisen ufo-hakkerin luovutus USA:han toteutunee

27.11.2009 11:43

Helsingin Sanomat

Brittihakkeri Gary McKinnon saatetaan lähiviikkoina luovuttaa tuomittavaksi Yhdysvaltoihin omaisten vetoomuksista huolimatta.

Britannian sisäministeri Alan Johnson kieltäytyi torstaina estämästä McKinnonin luovuttamista. McKinnon, 43, sairastaa autismin yhtä muotoa, Aspergerin oireyhtymää sekä masennusta.

Miehen äiti Janis Sharp luonnehti päätöstä julmaksi The Evening Standard -lehdelle perjantaina.

"Heidän pitäisi taipua häpeästä", Sharp jatkoi

"Luulimme, että [Barack] Obama olisi erilainen. Nyt maailman ensimmäinen tietokoneen väärinkäytöstä Yhdysvaltoihin luovutettu ihminen on kaveri, jolla on Asperger", rouva Sharp sanoi The Guardianille.

Miehen rikos tapahtui vuosina 2001–2002, kun hän tunkeutui Yhdysvaltain puolustusministeriön Pentagonin ja avaruushallinnon Nasan tietokoneisiin etsien 97 eri koneesta todisteita ulkoavaruuden asukkaista ja tunnistamattomista lentävistä esineistä eli ufoista.

Murtautumiset tapahtuivat aikana, jolloin Yhdysvallat oli erityisen huolissaan turvallisuudestaan syyskuun 2001 terrori-iskujen jälkeen. Rikoksista aiheutui Yhdysvalloille yli 500 000 euron lasku.

Jos Britannia luovuttaa McKinnonin Yhdysvaltoihin, häntä odottaa jopa 60 vuoden vankeustuomio. Sitä hän ei äitinsä mukaan kestä.

"On raakalaismaista pakottaa Garyn kaltainen rauhallinen, haavoittuva, harhaanjohdettu ufo-fanaatikko tuhansien mailien päähän eroon tärkeästä tukiverkostaan", Jane Sharp sanoi.

Asiasta on tullut Britanniassa myös puoluepoliittinen. Liberaalidemokraattien mukaan hallitus asettaa epäoikeudenmukaisen luovutussopimuksen brittikansalaisten hyvinvoinnin edelle.
Digitoday kirjoitti:http://www.digitoday.fi/yhteiskunta/200 ... 0925470/66

Ufo-hakkeri puolustautuu uudella psykiatrinlausunnolla

11.12.2009 16:06 NASA:n ja Yhdysvaltojen armeijan tietojärjestelmiin murtautunut Gary McKinnon sai Britannian sisäministeriltä vielä yhden mahdollisuuden välttää joutumisen Yhdysvaltoihin oikeuden eteen.

Avaruushallinto NASA:n ja Pentagonin tietojärjestelmiin murtautumisesta syytetty britti Gary McKinnon sai viime viikolla Britannian sisäministeriltä vielä luvan anoa luovutuspäätöksen peruutusta. High Courtille tehty anomus sisältää uutta tietoa Aspergerin oireyhtymästä kärsivän McKinnonin terveydentilasta.

McKinnonin asianajajan Karen Todnerin mukaan uusi psykiatrin lausunto todistaa, että McKinnonin luovutus tuomittavaksi Yhdysvaltoihin rikkoisi ihmisoikeuksia, kirjoittaa The Register -verkkojulkaisu.

McKinnonin puolustajien ja omaisten mukaan miehen siirtäminen kauas kotoaan ja läheisistään saattaisi ajaa tämän itsemurhaan.

Muun muassa Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on jo kerran käsitellyt McKinnonin tapauksen, eikä nähnyt syytä estää luovutusta.
Ei muuta kuin tsemppiä Garylle.
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6660
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Ufo-tutkija Gary McKinnon

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Britti- ja yhdysvaltalaiset viranomaiset neuvottelevat mahdollisuudesta, että Gary McKinnon saisi Yhdysvalloissa olla vapaalla jalalla oikeudenkäyntiä odotellessa ja istuisi tuomionsa brittivankilassa.

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... rough.html
Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6660
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Ufo-tutkija Gary McKinnon

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Ei luovuteta Jenkkilään.
Helsingin Sanomat kirjoitti:http://www.hs.fi/ulkomaat/Britannian+ja ... 5607676898

Britannian ja USA:n pitkä kiista hakkerista päättyi
16.10.2012 18:52 | STT–AFP
ANDREW WINNING / REUTERS

LONTOO. Britannia ei aio luovuttaa tietomurtoihin syyllistynyttä hakkeria Gary McKinnonia Yhdysvaltoihin. Jo kymmenen vuotta puidulle asialle pani pisteen tiistaina sisäministeri Theresa May, joka ilmoitti peruneensa luovutusmääräyksen McKinnonin terveydentilan vuoksi.

Ministerin mukaan 46-vuotias McKinnon sairastaa Aspergerin oireyhtymää ja lääkärien mukaan hän saattaisi todennäköisesti yrittää itsemurhaa, jos hänet luovutetaan. Näin ollen luovutus rikkoisi hänen ihmisoikeuksiaan.

McKinnon murtautui Yhdysvaltain puolustusministeriön ja avaruushallinto Nasan koneisiin vuonna 2001. Hän kertoi etsineensä tietoa ufoista. Yhdysvalloissa häntä olisi uhannut jopa 60 vuoden vankeus.

On mahdollista, että häntä vastaan nostetaan vielä syytteet Britanniassa.

McKinnonin äiti ja ihmisoikeusjärjestöt kiittelivät sisäministerin päätöstä, mutta BBC:n haastattelema entinen Valkoisen talon neuvonantaja David Rivkin moitti ratkaisua naurettavaksi ja sanoi sen herättävän pahaa verta Yhdysvalloissa.
Vastaa Viestiin