Uskottavin tieteelinen Teoria, onko maapallo ontto????

Parapsykologia, PSI, rajatieto, kummitukset, salaliitot.

Valvoja: Moderaattorit

tri Dee
Alibin satunnaislukija
Viestit: 53
Liittynyt: Ma Loka 01, 2007 8:58 pm
Paikkakunta: Hämeenkyrö

Uskottavin tieteelinen Teoria, onko maapallo ontto????

Viesti Kirjoittaja tri Dee »

Lueskelin joku vuosi sitten mielenkiintoista tieteelistä julkaisua , nimeä en jaksa muistaa jossa kerottiin että maapallon rakenne on aivan toisenlainen mitä yleensä luullaan vaan että maapallo olisi ontto kuin saippuakupla, jossa olisi keskustassa musta aurinko ja maapallon ns sisäpinnalla olisi melkein samanlaiset olosuhteet kuin ulkopinnalla olisi jokia järviä ja meriä metsiä vuoria ilmasto olisi vaihteleva kylmistä alueista trooppisiin eläimistö on hyvin samantyyppistä mutta siihen kuuluvat olennaisena osana myös mammutit ja hirmuliskot jotka ovat jo muinoin kadonneet maan pinnalta. Sisäpinnan ihmiset taasen ovat pääsääntöisesti inka intiaaneja joilla on hyvin eristyksellinen kultuuri on suunnattomia temppeleitä sekä kaupungeja maanteitä ei juurikaan ole koska he käyttävät lentolautas tekniikkaa. Mielenkiintoinen maininta että sisäpinnalla asustaa myös Natsi henkinen Saksalais siirtokunta joka aikoinaan vuonna 1944 ennen sodan loppua maan päällä huippu salaisella operaatiolla siirtyi etelänavalla olleen tukikohdan kautta maan sisäosiin ja perustivat siirtokuntansa. Omaavat nykyään huippu korkeaa ase teknologiaa jota ovat myös vaihtaneet maanpäälisten Amerikkalaisten kanssa arjalaisen rodun kriteerin omaviin naisiin. :D Uskottavaa tiedettä eikö
Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4320
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Viesti Kirjoittaja ABC »

Tämä kuvitelma ns. sisämaasta on kai aika vanha. Tieteellistä pohjaa sillä ei tietenkään ole: Maan magneettikentän olemassaolo vaatii sulan rautaytimen, joten sisäosa ei voi olla ontto, plus tietysti ongelmat gravitaation kanssa.
Every ship must sail a world.
Bombay
Adrian Monk
Viestit: 2830
Liittynyt: Ma Touko 07, 2007 9:25 am

Viesti Kirjoittaja Bombay »

Jumalauta, kun luin taannoin tästä aiheesta todella mielipuolisen teorian, siihen liittyi joku ihme kraateri pohjoisnavalla jonka kautta pääsee maapallon sisälle ja sinne suunniteltiin myös tutkimusmatkaa. Pitääpä yrittää googlaa.

EDIT: Tossa jotain:

http://www.yazka.com/yliluonnollista/hollowearth.htm

http://mettemamma.blogspot.com/2005/03/ ... aahan.html
Onttoon maahan uskominen on kohtalaisen yleistä. Ainakin niin yleistä, että Steve Currey järjestää matkoja maan sisäpuolelle. Currey järjestää pääasiassa koskenlaskumatkoja moniin eksoottisiin maapallon osiin, ja hän on lisännyt valikoimaansa varsin lupaavalta näyttävän matkan, jossa pääsee tutustumaan sekä Pohjoisnapaan että maan sisäpuolen valtakuntaan (nykyväitteiden mukaan aukko ei ole suoraan Pohjoismnavalla, vaan hiukan sivussa). Tässä retkiohjelma:


Activities: River Rafting
Cost: $18,950 US
Dates: Jun. 26, 2006 to Jul. 19, 2006
HAhaaha, toivottavasti tuo nyt ei ole läppä :D en kerkeä tutkia tarkemmin linkkiä kun duunit loppuu :/

Hahahaa*666
"Maan sisäpuolella on luonnollisesti myös sivilisaatio, joka lähettää lentäviä lautasia pohjois- ja etelänavoilla olevista aukoista. Sen vuoksi ne vilahtelevat kuin hiiret eikä kukaan tule hullua hurskaammaksi."
Onton maan teoria ratkaisee saman tien eräitä muitakin ongelmia. Mm. Englannissa on jatkvuasti näköhavaintoja isoista kissapedoista, useimmiten mustista puumista tai jaguaareista. Helppo juttu. Kyseessä ovat telepaattiset kissapedot, joita maan sisäpuolinen sivilisaatio lähettää pyyhkimään muistijälkiä niiden mielistä, jotka ovat nähneet liian läheltä ufoja. Siperian mammutit taas ovat vaeltaneet maan sisältä ja jäätyneet ulkopuolisessa, jäätävässä ilmastossa. Kaikki ongelmat ratkeavat, kun tarpeeksi miettii.
Viimeksi muokannut Bombay, Ti Loka 09, 2007 4:01 pm. Yhteensä muokattu 3 kertaa.
wretch
Javier Pena
Viestit: 1734
Liittynyt: La Elo 18, 2007 11:52 pm
Paikkakunta: Nekropolis

Viesti Kirjoittaja wretch »

^Muistaakseni jossain vanhassa elokuvassa oli kanssa reikä pohjoisnavalla.Tutkijat menivät sisään ja kummia löysivät :wink:
Ozone
Scooby-Doo
Viestit: 26
Liittynyt: Su Marras 04, 2007 2:35 am

Viesti Kirjoittaja Ozone »

Hollow Earth teoriaa on pyöritelty jo vaikka kuinka kauan historian havinassa, siellähän on asustanut tarinoitten mukaan niin alkukantaiset ihmiset, atlantiksen asukit, avaruusolioita on myös selitelty tällä, natsitkin sinne muuttivat ja suunnittelevat nyt maailmanvalloitusta, etc. etc. noin vuoden parin sisään muistan erään järjestön järjestäneen matkaa jossa etsittiin sisäänkäyntiä navoilta "maan sisään" joten kiinnostusta tuntuu riittävän nykyäänkin :wink:
Jack the Ripper
Adrian Monk
Viestit: 2650
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 2:31 am
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Jack the Ripper »

On siellä maan alla ruuhkaa. Vanha vihtahousukin pyörittää helvettiä siellä kristinuskon mukaan. Onko helvetin maanalaisuudesta itse raamatussa?

Danten tuuttimainen helvetti selvästi on maan alla. Siellä pohjalla missä on kaikkein kuuminta (oliko Dante tutustunut kaivostoimintaan vai sattumaako tällainen fyysinen tosiasia) majailevat Brutus ja Juudas Iskariot sekä muut hyväntekijänsä pettäneet.

Itse jään odottamaan natsien ilmaantumista maan pinnalle. Toivottavasti eivät ole pitkävihaisia tempusta jonka Ryti ja Suomi tekivät 1944. Koko Eurooppa kaipaa etnistä puhdistusta. Eikö siihen pystytä ilman maanalaisia haamuja menneisyydestä?
"Olen pessimisti. Tiedän kaiken turhaksi, mutta todennäköisesti olen taas tässäkin väärässä"
Avatar
ABC
Michael Knight
Viestit: 4320
Liittynyt: To Touko 31, 2007 2:23 am

Viesti Kirjoittaja ABC »

Danten kuvitelma helvetistä nimenomaan maan alla liittyy erittäin vanhaan uskomukseen maailman kolmesta eri kerroksesta, eli jaosta yliseen ja aliseen maailmaan, sekä omaan maailmaamme niiden välissä. Tämä sama maailman kerroksellisuus kuuluu myös muinaissuomalaisten uskomuksiin, eli Manala oli nimenomaan se alinen maailma. Katsokaa joskus shamaanirumpujen kuvia sillä silmällä, niissäkin on kuvattuna kolmikerroksinen maailmanjärjestys kaikuna vanhoista suomalais-ugrilaisista uskonnollisista käsityksistä.
Every ship must sail a world.
hidas mutta heikko
Lauri Hanhivaara
Viestit: 127
Liittynyt: Ti Elo 21, 2007 11:26 pm

Viesti Kirjoittaja hidas mutta heikko »

Haluaisin tietää miten noissa teorioissa selitetään maapallon magneettikentän muodostuminen.
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Eikös sama ajatus ole esitetty Aku Ankassa useaan otteeseen? Jos se on ollut Akkarissa, sen täytyy olla totta!

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

Avatar
Mäsä-Masa
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Ti Joulu 04, 2007 2:33 am

Viesti Kirjoittaja Mäsä-Masa »

VoDKa kirjoitti:Eikös sama ajatus ole esitetty Aku Ankassa useaan otteeseen? Jos se on ollut Akkarissa, sen täytyy olla totta!
Aivan. Maan sisällä on pieniä, vihreitä ja jalattomia palloihmisiä, jotka jakautuvat solmuke- ja solmioryhmiin. Ne kilpailevat keskenään siitä, jompi kumpi ryhmistä saa enemmän tärinöitä ja järistyksiä törmäilemällä maanseinämiin.
:P

Ai niin. Lapsena minä tein kirjoitusvirheen: "mahanjäristys".
:lol:
"Moon Leka-Veka, soot Mäsä-Masa", sanoi koulutoveri minulle ennen muinoin.
Vastaa Viestiin