Kadonnut Saska Nuutinen,35v.,Vantaa 29.6.2007

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
jarmo.janis
Vic Mackey
Viestit: 1982
Liittynyt: Su Heinä 29, 2012 6:25 pm
Paikkakunta: kaakkois suomi

Re: Kadonnut Saska Nuutinen,35v.,Vantaa 29.6.2007

Viesti Kirjoittaja jarmo.janis »

Niisku-neiti kirjoitti:Miksi vasta nyt KRP:lle?? :shock:
Takin löytyminen saatettiin tulkita niin että, väkivaltarikoksen mahdolisuus on katoamista uskottavampi versio. Mä en tunne sääntöjä siirtämisestä paikallispoliisilta keskusrikospolisille, mutta ei ole eka tapaus joka on vasta vuosien päästä (kun jotain on löydetty) siirretty krp.lle.
Eikös myös Raisa Räisäsen tapaus siirretty krp.lle vasta vuosien päästä ?
Kyllikki S
Adrian Monk
Viestit: 2652
Liittynyt: Pe Heinä 13, 2007 1:30 am

Re: Kadonnut Saska Nuutinen,35v.,Vantaa 29.6.2007

Viesti Kirjoittaja Kyllikki S »

Niisku-neiti kirjoitti:Miksi vasta nyt KRP:lle?? :shock:
Ilmeisesti tunnet tai tiedät kadonneen. Osaisitko sanoa mitään siihen miksi tästä naisesta ei ole ollut minkäänlaista uutisointia missään (paitsi se pikku-uutinen jossain).
Joku syy siihenkin luulisi olevan ettei missään tunnuta kaipaavan.
Poliisihan erikseen tässä mainitsi, että mistään omaehtoisesta ulkomaille muutosta tai vastaavasta ei ole kyse, mikä olisi mielestäni vielä ymmärrettävä syy olla etsimättä henkilöä, koska oletetaan hänen kadonneen vapaa-ehtoisesti.

Mietin vaan, että onko Suomessa tällä hetkellä paljonkin sellaisia henkilöitä kateissa joista ei ole ikinä uutisoitu mitään?
Kummallinen juttu?

Saa sitten nähdä löytyykö loputkin noitten metsänraivausten yhteydessä. Helppo olettaa, että kamat on kutakuinkin samoilla paikkeilla kuin ruumiskin. Tai mitä nyt jäljellä vielä on.
Totuus
Niisku-neiti
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: La Syys 21, 2013 4:15 pm

Re: Kadonnut Saska Nuutinen,35v.,Vantaa 29.6.2007

Viesti Kirjoittaja Niisku-neiti »

Kyllikki S kirjoitti:Kummallinen juttu?
Jep, tätä kohtaloa olen vuosien aikana pohtinut. Vikan kerran tapasin, kun hän ulkoili lammen ympärillä koiransa kanssa. Miksi asia tämän katoamisen tiimoilta on ollut niin vaisua? Miksi vasta tämä takki yms. löytö on tehnyt asiasta kiinnostavan? :?:

En missään vaiheessa vuosien aikana uskonut, että hän eläisi ainakaan enää missään. On kyllä voinut joutua huonoon seuraan.. tai sitä pitäisin todennäk. vaihtoehtona.

Hän asui ennen siinä yläostarin vieressä kerrostalossa miesystävänsä kanssa. Sittemmin kai yksin..
Niisku-neiti
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: La Syys 21, 2013 4:15 pm

Re: Kadonnut Saska Nuutinen,35v.,Vantaa 29.6.2007

Viesti Kirjoittaja Niisku-neiti »

Lampeenkin on voinut pudota. On sellainen suolampi, että imaisee kyllä sinne joutuneen. Mutta on kyllä niin paljon ihmisiä lähiseudulla, että olis ehkä havainnu jotain. Pitkospuutkin oli jo lammen ympärillä muistaakseni.
Nooruska
Michael Knight
Viestit: 4108
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: Kadonnut Saska Nuutinen,35v.,Vantaa 29.6.2007

Viesti Kirjoittaja Nooruska »

Mielenkiintoinen juttu taas - pitkästä aikaa!

Kukahan tuon katoamisilmoituksen aikanaan teki ja kuinka pian katoamisen jälkeen?
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!
Avatar
irmuska
Rico Tubbs
Viestit: 1295
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2012 7:16 pm

Re: Kadonnut Saska Nuutinen,35v.,Vantaa 29.6.2007

Viesti Kirjoittaja irmuska »

Jäin miettimään tuota sanamuotoa; ei ole ollut yhteydessä lähipiiriinsä. Siis onko ilmoituksen tehnyt vanhemmat, ystävät, kaverit vai ketkä? Ja onko oma osuutensa ollut juuri sillä kuka ilmoituksen on tehnyt; otetaanko vanhempien tai sisarusten / lasten tekemät ilmoitukset vakavammin kuin ystävien?

On ihan oikeasti olemassa monia ihmisiä joilla ei ole perhettä / vanhempia tuossa iässä eli siksikö ei ole pahemmin nähty vaivaa? Sillä siltähän tämä kuulostaa jos ihan vain ja ainoastaan lehtiin levinnyttä niukkaa aineistoa ajattelee.
"Sinä olet aivan liian tyhmä analysoimaan mitään, joten jätä se suosiolla älykkäämmille ihmisille."
Niisku-neiti
Susikoski
Viestit: 47
Liittynyt: La Syys 21, 2013 4:15 pm

Re: Kadonnut Saska Nuutinen,35v.,Vantaa 29.6.2007

Viesti Kirjoittaja Niisku-neiti »

Se ettei poliisi ole aiemmin pyytänyt julkisesti mediassa havaintoja oudoksuttaa. Oliko siihen jokin perusteltu syy? Olisiko nyt viimein tulossa jokin läpilyönti tutkimuksissa? Ja oliko aiemmin syytä epäillä muuta kuin henkirikosta, eli siksi niukka kiinnostusarvo? :?:

Ilmeisesti tällaisia pitkään kadonneita, joista poliisi tai lehdistö ei ole kiinnostunut, on mahdollista olla. Pahoiteltavaa. :cry:
Avatar
vandaali
Nikke Knakkertton
Viestit: 155
Liittynyt: To Helmi 12, 2009 4:39 pm
Paikkakunta: Vantaa

Re: Kadonnut Saska Nuutinen,35v.,Vantaa 29.6.2007

Viesti Kirjoittaja vandaali »

Sorry nyt vaan mutta kertokaas mitä vaarallista Pähkiksessä asumisessa on..vai teettekö johtopäätökset UBH:n kerhotiloissa tapahtuneiden rikosten perusteella? Pähkinärinne on varmasti yksi Vantaan rauhallisimpia lähiöitä ja luonnonläheinen paikka lampineen ja ulkoilualueineen. Toki sielläkin deekuja majailee mutta ei mitenkään silmiinpistävästi.

Tosiaan tuosta Terhokujan kulmilta on tuota metsää kaadettu aika laajasti joten hyvin mahdollista että sieltä kamat löytyneet. Ja talon vieressä se koivikko mistä joku jo tuossa mainitsi. Se tosin niin snadi että ihme ettei ole aikaisemmin löytyneet. Lampeen ei ole tiettävästi koskaan kukaan hukkunut eli oiskos tässä nyt se ensimmäinen sitten? Pohja tosiaan "suopohja" joten tuskin löytyy jos siellä on. Tais tälle daamille kyllä brenkku maistua ja seurakin oli senmukaista joten varmaan aika tavallinen alkoholistien tarina tässäkin takana..
Kyllikki S
Adrian Monk
Viestit: 2652
Liittynyt: Pe Heinä 13, 2007 1:30 am

Re: Kadonnut Saska Nuutinen,35v.,Vantaa 29.6.2007

Viesti Kirjoittaja Kyllikki S »

vandaali kirjoitti: Tosiaan tuosta Terhokujan kulmilta on tuota metsää kaadettu aika laajasti joten hyvin mahdollista että sieltä kamat löytyneet. Ja talon vieressä se koivikko mistä joku jo tuossa mainitsi. Se tosin niin snadi että ihme ettei ole aikaisemmin löytyneet. Lampeen ei ole tiettävästi koskaan kukaan hukkunut eli oiskos tässä nyt se ensimmäinen sitten? Pohja tosiaan "suopohja" joten tuskin löytyy jos siellä on. Tais tälle daamille kyllä brenkku maistua ja seurakin oli senmukaista joten varmaan aika tavallinen alkoholistien tarina tässäkin takana..
Jotain isompaa kaivamista on sitten ilmeisesti tarvittu, että kamat on löytyneet. olisko alunperinkin yritetty kätkeä maahan kaivamalla?
Tavaroita ei käsittääkseni löydetty kuitenkaan liki lammen rantaa joten miksi ne olisi jätetty kauemmas jos ruumis löytyisi syystä tai toisesta sieltä lammesta?

Nainen siis katosi varhain perjantai-aamuna omasta asunnostaan eikä ollut matkalla töihin eikä sovittuihin tapaamisiin. Minne hän oli menossa varhain aamulla jos ei työpäivääkään ollut?
Mitä tarkoittaa "varhain aamulla"? Joillekin varhainen aamu tarkoittaa esim klo 02 alkavaa aikaa jolloin lehdenjakajat liikkuu töissään.
Oliko nainen ollut ennen katoamistaan töissä, palannut kotiin ja lähtenyt uudelleen jonnekin?

Ja mielenkiintoinen kysymys vielä: Oliko naisella seuraa kotonaan ennen katoamistaan?
Totuus
Täysi Purenta
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1481
Liittynyt: Pe Huhti 16, 2010 11:05 am

Re: Kadonnut Saska Nuutinen,35v.,Vantaa 29.6.2007

Viesti Kirjoittaja Täysi Purenta »

Niisku-Neiti sanoi Saskalla olleen koiran. Olisiko hän ollut sitä ulkoiluttamassa, mikä lienee aamuiselle ulkoilulle ihan normaali selitys. Jos oli, missä koira on nykyään ja mitä sille tapahtui?
Toisaalta koiransa hiljattain menettänytkin voi ulkoiluttaa "tyhjää koiraa" ihan vain siitä tottumuksesta että on aina siihen aikaan käynyt lenkillä.
Minuakin kiinnostaisi kuka huomasi Saskan kadonneen ja teki katoamisilmoituksen? Perhe vai ystäväpiiri? Tuolla edempänä vihjailtiin hänen olleen alaspäin menossa, mutta ei mitään sen tarkempaa. Olisiko voinut olla ettei hän ollut aamulla lähdössä, vaan vasta palaamassa? Oliko viimeinen silminnäkijä kyllin tuttu havaitakseen, missä kunnossa Saska oli? Virkeä aamuihminen vai valvotun yön jäliltä ryytynyt?
Minulle tulee inhottavasti Olga Roo mieleen. Tuntuu tosi pahalta että nainen voi kadota hiljaa ilman että siitä mitään meteliä nostetaan. En tunne ollenkaan samaa hätää kadonneiden miesten vuoksi.
Elviiranen
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: La Syys 21, 2013 4:23 pm

Re: Kadonnut Saska Nuutinen,35v.,Vantaa 29.6.2007

Viesti Kirjoittaja Elviiranen »

Tunsin Saskan, lempinimellä Makke. Tuota lempinimeä hänestä käytti kaikki jotka hänet tunsivat.

Tavarat, jotka löytyivät juhannuksen jälkeen, ovat olleet löytöpaikalla alusta lähtien. Paikka on korkeaa heinikkoa ja ryteikköä eikä edes koirien omistajat anna koiriensa mennä kyseiselle alueelle. Ei siellä kukaan ihminenkään ihan huvikseen rämmi.

Saskalla ei kadotessaan ollut enää koiraa, eikä hän ollut enää työelämässäkään. Katoamista edelsi pidempi putki alkoholin kanssa sekä rankka riita seurustelukumppaninsa kanssa. Riidan yhteydessä Saska käyttäytyi itselleen tyypilliseen tapaan itsetuhoisesti ja joutui lopulta käymään ensiavussa paikkauttamassa itseaiheuttamansa vammat.

Lääkäristä palasi kotiin, istui hetken sohvalla silloisen kumppaninsa kanssa ja yhtäkkiä oli vain ottanut joitain tavaroitaan, kuten nyt löytyneen nahkatakin, ja poistunut asunnosta. Sen jälkeen hänestä ei ole yhtään varmaa havaintoa.

Joillekin Saska on jutellut, että hänellä on salainen piilopaikka lammen lähellä, jossa saa olla rauhassa. Toisille hän on jutellut, että tuo salainen piilopaikka olisi Pöllökalliolla, eli Rajatorpantien toisella puolella. Maastoetsintöjä tehtiin aikoinaan paljon, Lammaslampikin naarattiin useasti.

Itse olen seurannut tätä tapausta hyvin läheltä jo vuosia. Tiedän myös syyt miksi tapauksesta ei ole juurikaan uutisoitu, mutta en voi niistä vielä kertoa. Toivon vain että tapaus selviää ja Saska löytyy jotta kaipaamaan jääneet saisivat vihdoinkin varmuuden kohtalosta ja Saskan haudan lepoon.
poepporoo
Theo Kojak
Viestit: 1122
Liittynyt: Su Touko 05, 2013 10:22 am

Re: Kadonnut Saska Nuutinen,35v.,Vantaa 29.6.2007

Viesti Kirjoittaja poepporoo »

No tuo yllä oleva sepustus kyllä viittaisi onnettomuuteen, kun/jos on omin päin lähtenyt aamuyöllä "piilopaikalle". Onko muita syitä olla tiedottamatta katoamisesta sen koommin, kuin omaisten tahto?
How do you hold a moonbeam in your hand?

-The Sound Of Music - Maria (The Nuns)-
Nooruska
Michael Knight
Viestit: 4108
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 2:57 pm

Re: Kadonnut Saska Nuutinen,35v.,Vantaa 29.6.2007

Viesti Kirjoittaja Nooruska »

^ Mun mielestä taas Elviiraisen kirjoitus viittaisi enemmän itsemurhaan.
Jumalauta kakarat me ollaan televisiossa!
Kurkkumaa
Hetty Wainthropp
Viestit: 462
Liittynyt: La Tammi 31, 2009 11:54 pm
Paikkakunta: Santaharju

Re: Kadonnut Saska Nuutinen,35v.,Vantaa 29.6.2007

Viesti Kirjoittaja Kurkkumaa »

Jokin asiassa on nyt sitten tavaroiden löytymisen myötä muuttunut, kun tutkinta on siirretty ja vaikenemisen linjasta luovuttu.
EDIT: Kirjoitusvirheet, jotka huomasin vasta tekstin lähettämisen jälkeen. Esikatselusta huolimatta.
poepporoo
Theo Kojak
Viestit: 1122
Liittynyt: Su Touko 05, 2013 10:22 am

Re: Kadonnut Saska Nuutinen,35v.,Vantaa 29.6.2007

Viesti Kirjoittaja poepporoo »

Nooruska kirjoitti:^ Mun mielestä taas Elviiraisen kirjoitus viittaisi enemmän itsemurhaan.
No ehkä itsekin sitä tarkoitin, en vain uskaltanut käyttää sanaa. Olisiko voinut olla niin, että vahvoja viitteitä tuollaiseen olisi ollut jo koko ajan, mutta henkilön olinpaikka on vain ollut täysi mysteeri?
How do you hold a moonbeam in your hand?

-The Sound Of Music - Maria (The Nuns)-
Vastaa Viestiin