Elokuva Reindeer Spotting

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

gousti
Jack Taylor
Viestit: 19
Liittynyt: To Syys 27, 2012 6:04 am

Re: Reindeer Spotting

Viesti Kirjoittaja gousti »

Scruffy kirjoitti:
Kikki Hiiri kirjoitti:
RingoS kirjoitti:Kohta herra hiihtää panta jalassa meneen ja suunnittelee jatkoa leffalle. "Reindeer Spotting II - The End. - Jailhouse cut". Materiaalia varmaankin on, jos elokuvalle oli suunnitteilla jatkoa jo ennen tuomiota. Ja siihen joku päivitys elokuvassa esiintyneiden henkilöiden nykyisestä tilanteesta, niin yhden leffan verran olisi jo materiaalia helpostikkin. Tuloilla korvausten maksua ja...
Katsoisin kyl sen. Rahoituksen vois hoitaa joukkorahoituksena ja huomionkipeitä nistejä piisaa eli näyttelijätkin olis. Markkinointiekiertue jenkkeihin, siellähän toi teksi on paremman väen kamaa.

No joo toi oli sarkasmia. Mutta toisaalta, ajatelkaas millaisella roskalla Peter Jackson aloitti... Nyt sälli on aivan helvetin tunnettu ohjaaja.
En nyt vertaisi esim. Bad tastea Reindeerspottingiin. Vaikka samassa sarjassa periaatteessa painittaisiinkin niin kehä ja laji ovat eri.
Eika varmaankaan kannata ihan hirveasti verrata jotain nistia vakavasti otettavaan elokuvaohjaajaan. On taalla ajoittain jengi aika skuugessa omien ajatustensta kanssa.

palikka
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 113
Liittynyt: Ke Loka 16, 2013 7:10 pm

Re: Reindeer Spotting

Viesti Kirjoittaja palikka »

Elokuva oli karmeaa katseltavaa,mutta aika totuuden mukaista.
Vauhti korjaa virheet...

Crishelle
Neuvoja-Jack
Viestit: 571
Liittynyt: Su Tammi 10, 2010 7:29 pm

Re: Reindeer Spotting

Viesti Kirjoittaja Crishelle »

Tätä on hirveän usein verrattu Trainspottingiin ja vaikka ne samantyyppisiä ovatkin, kyllä Trainspotting on parempi. Trainspottingissa on tietenkin ammattilaiset ja paljon isompi koneisto asialla, mutta silti... moni tekijä vaikuttaa.

En kyllä haluaisi elää narkomaanin elämää...
"You say stick to the highway. I say we should take my shortcut.
Why don't we just flip a coin?"

aga
Adrian Monk
Viestit: 2752
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Re: Reindeer Spotting

Viesti Kirjoittaja aga »

Crishelle kirjoitti:Tätä on hirveän usein verrattu Trainspottingiin ja vaikka ne samantyyppisiä
ovatkin,
Ihanko totta? Nimikin on niin kaukana siitä.
kyllä Trainspotting on parempi. Trainspottingissa on tietenkin ammattilaiset ja paljon isompi koneisto asialla, mutta silti... moni tekijä vaikuttaa.
Melko erikoista verrata dokumentaarista elokuvaa satuelokuvaan ja arvostella että toinen (satu) niistä on parempi. :P

Mielestäni Reindeerspottingissa kuvattiin hyvin (ns. kovien huumeiden) huumemaailmaa ja se antaa melko hyvin jonkinmoista kuvaa sellaisillekin ihmisille, joille kyseinen "alakulttuuri" on täysin vieras. Ei jätä varaa epäilyille, että onko kameran edessä tapahtunut totta vai ei...

HansVälikäsi
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Su Touko 12, 2013 9:54 am

Re: Reindeer Spotting

Viesti Kirjoittaja HansVälikäsi »

Suosittelen kysymään kaikkea Porini:ilta. Se paskamaha suoltaa vain "faktaa" ei tarvitse arvailla enään mitään. Onse niin rottamainen olento\hylkiö. Ja vetäkää koteloon,jos vastaan tulee,mikäli ikinä asunnostaan poistuu.

humulus
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 106
Liittynyt: Ti Helmi 05, 2013 9:19 am

Re: Reindeer Spotting

Viesti Kirjoittaja humulus »

Kuva
Dokumenttielokuva Reindeerspottingille tehdään jatko-osaa nimellä Lost Boys. Dokumentti kertoo samasta Janista kuin Reindeerspotting-elokuvakin. Tuotantoyhtiön julkistamassa valokuvassa Jani on kuvattuna nimettömäksi jäävän naisen seurassa.

http://www.hs.fi/kulttuuri/a14447884288 ... rticlepage

Viime vuosien puhutuimpiin suomalaisiin elokuviin kuulunut Reindeerspotting on saamassa jatkoa. Vuonna 2010 valmistunut Reindeerspotting kuvasi rovaniemeläisiä huumeidenkäyttäjiä.

Jatko-osa on saanut nimekseen Lost Boys, joka tarkoittaa suomeksi hukattuja poikia.

Jatko-osasta on huhuttu vuosia, mutta nyt sitä toden teolla valmistellaan.

Suomessa elokuvasäätiö on myöntänyt hankkeeseen jo käynnistysrahaa eli kehittämistukea 20 000 euroa. Elokuvaa tuottaa elokuvayhtiö Helsinki-Filmi, ja hankkeen taustavoimiin kuuluu Helsingin Sanomien tietojen mukaan myös Ylen dokumenteista vastaava osasto. Hankkeelle haetaan parhaillaan kansainvälistä rahoitusta.

Elokuvantekijät ovat hankkeesta silti vaitonaisia.

"Sen voin vahvistaa, että olemme kehittämässä Lost Boysia saman työryhmän kanssa", elokuvatuottaja Miia Haavisto elokuvayhtiö Helsinki-Filmistä kertoo.

Tuottaja Haavisto ei halua kertoa tuotannosta tai sen aikataulusta yksityiskohtia.

"Sisällöstä kerrotaan myöhemmin", Haavisto sanoo.

Reindeerspottingin jatko-osa ja sen valmistelu nousi tuoreeltaan esiin tämän viikon alussa, kun kansainvälinen dokumenttielokuvien rahoitusfoorumi (IDFA) Amsterdamissa julkaisi tämän vuoden ohjelmansa. Marraskuussa järjestettävässä tapahtumassa Lost Boysille ollaan etsimässä tuotantorahaa ja ostajia ulkomaisista televisioyhtiöistä.

Foorumin ennakkopapereissa elokuvaa kuvataan kansainvälisille ostajille näin:

"Dramaattinen Lost Boys kuvaa ohjaaja Joonas Neuvosen houreista matkaa läpi Kaakkois-Aasian alamaailman hänen etsiessään vastauksia kadonneiden ystäviensä kohtaloon."

Aiheen perusteella elokuvan tekotapa vaatii perusteellista eettistä pohdintaa. Juonikuvauksen perusteella jatko-osa nimittäin käsittelee ainakin osittain Reindeerspottingin keskushenkilönä esiintynyttä Jania ja hänen kohtaloaan, itsemurhaa Kambodžassa vuonna 2010.
Amsterdamin elokuvatapahtuman sivulla Lost Boysista on myös pari valokuvaa. Toisessa niistä Jani makaa sängyllä nimettömäksi jäävä nainen kainalossaan. Kuva on ilmeisesti Janin viimeiseltä ulkomaanmatkalta.

Alkuperäinen Reindeerspotting kuvasi Janin kautta nuorten rovaniemeläisajelehtijoiden elämää. Vuosina 2003–2004 kuvatussa dokumentin aineistoissa Jani käytti piriä ja Subutexia, sekoili ja juhli, rötösteli ja joutui lopulta oikeuteen. Elokuvan huipennuksessa hän lähti unelmiensa matkalle eteläiseen Eurooppaan. Elokuvan alaotsikkona oli Pako Joulumaasta.

Reindeerspotting on yksi viime vuosien katsotuimmista suomalaisista dokumenteista. Se herätti jonkin verran huomiota myös ulkomailla.

Elokuvateattereissa dokumentin näki Suomessa 65 000 katsojaa. Sen 18 vuoden ikärajasta kiisteltiin. Kulttuuri- ja opetusministeriö palkitsi elokuvan tiedonjulkistamispalkinnolla.

Rovaniemen huumeporukoihin myös kuulunut ohjaaja Joonas Neuvonen antoi ensi-illan yhteydessä medialle muutaman haastattelun, mutta dokumentin päähenkilöä Jania ei parrasvaloissa koskaan nähty.

Jatko-osaReindeerspottingiin on ollut vireillä pitkään. Helsingin Sanomien haastattelussa Neuvonen vihjaili mahdollisesta jatko-osasta jo vuonna 2011.

Pian elokuvan valmistumisen jälkeen asiat kääntyivät kuitenkin pahaan suuntaan.

Syksyllä 2010 dokumentin keskushenkilö Jani löydettiin Kambodžasta itsemurhan tehneenä, ja muutamaa vuotta myöhemmin elokuvan ohjaaja Joonas Neuvonen tuomittiin kahdeksi ja puoleksi vuodeksi vankeuteen törkeästä huumerikoksesta.

Oikeus piti Neuvosta päätekijänä Pohjois-Suomen pimeillä Subutex-markkinoilla. Hän oli välittänyt tabletteja myös Helsingin ravintoloissa. Subutexia käytettiin myös Reindeerspotting-elokuvissa.

Uuden dokumentin tekijäksi kerrotaan rahoitusfoorumin sivulla Neuvosen lisäksi Sadri Cetinkaya. Hän toimi alkuperäisen Reindeerspottingin koostamisessa leikkaajana ja käsikirjoittajana. Nyt hänet on nostettu Neuvosen rinnalle toiseksi ohjaajaksi.

Työryhmään kuuluu myös elokuvasäätiön tukipäätöksen mukaan Venla Varha, joka oli hänkin Reindeerspottingissa käsikirjoittajana.

Elokuvaa on tuottamassa Miia Haavisto Helsinki-filmiltä. Haavistokin on keitetty elokuvantekijänä kovissa liemissä, sillä hän toimi tuottajana Tuukka Temosen Presidentintekijöissä, jossa paljastettiin Sauli Niinistön presidenttikampanjan taustajoukon toimia.

Kuva
Joonas Neuvonen 2010

aga
Adrian Monk
Viestit: 2752
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Re: Reindeer Spotting

Viesti Kirjoittaja aga »


Tuttu yskänlääke Fimean erikoistarkkailussa – nuoret sekoittavat aineella päänsä

Kotimaa Julkaistu 10.10.2015 05:32

Nuoret käyttävät reseptivapaata yskänlääkesiirappia päihteenä, minkä vuoksi apteekkien on täytynyt rajoittaa lääkkeen myyntiä. Päihdelinkin mukaan aineen käyttö on 2000-luvulla kasvanut maailmalla tasaisesti.

Käyttäjät uuttavat Resilar-yskänlääkkeestä kotikonstein DXM-lyhenteellä tunnettua dekstrometorfaania. Ohjeet uuttamisesta ovat levinneet nuorienkin suosimilla nettipalstoilla.

Osa kuitenkin juo päihtymistarkoituksessa yskänlääkettä sellaisenaan. Lääkkeeseen on lisätty väärinkäytön estämiseksi sorbitolia, mikä aiheuttaa liikaa lääkettä juoneelle tavoitellun päihtymyksen lisäksi ripulin.

Käytettävä määrä on moninkertainen normaaliin lääkekäyttöön verrattuna.

Väärinkäyttö tiedossa vuosikymmeniä, Fimea tarkkailee

Resilarin päihdekäytöstä on tiedetty jo 1980-luvulla. Vuonna 2009 Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea, silloinen Lääkelaitos, selvitti Resilar-yskänlääkkeen väärinkäyttöä. Sen selvitysten mukaan myrkytyksiin johtanutta laajamittaista käyttöä ei ilmennyt.

– Pienen lääkettä tietoisesti väärinkäyttävän ryhmän käytökseen on vaikea puuttua. Fimea arvioi tilanteita tapauskohtaisesti ja tässä käyttökelpoisen lääkkeen vieminen ihmisiltä ei ilmeisesti ollut haittaan nähden järkevää, kertoo ylilääkäri Kimmo Jaakkola Fimeasta.

Resilar sai pysyä reseptivapaana lääkkeenä, mutta sen käyttö on Fimean pysyvässä seurannassa. Resilaria myydäänkin apteekeissa vain yksi pullo kerrallaan luotettavan oloisille asiakkaille. Joissain apteekeissa pullot on siirretty tiskin taakse varkauksien ehkäisemiseksi.

– Uskon, että apteekeissa tiedetään väärinkäyttömahdollisuus ja ollaan asian kanssa varovaisia.

Fimealle ei ole tullut viestiä siitä, että tilanne olisi nyt muuttunut tai vaatisi erityisiä toimia.

Aiheuttaa hallusinaatioita ja todellisuudesta irtautumisen tunteen

Päihdelinkki mainitsee käyttäjien olevan usein 12–20 vuotiaita. Myös Itä-Suomen farmakologian dosentti Markus Storvik kertoo, että käyttäjät ovat yleensä nuoria miehiä.

– Päihteiden käyttö vastaa aina johonkin tarpeeseen. Käyttäjät ovat uudenlaisia kokemuksia tavoittelevia ”high-novelty seeking”-henkilöitä, Storvik kuvailee.

Saatu vaikutus riippuu annoksesta. Tyypillinen viihdekäyttöannos aiheuttaa tilan, joka muistuttaa alkoholin ja kannabiksen yhteiskäyttöä. Myös hallusinaatioita esiintyy.

– Suuremmilla annoksilla voi syntyä niin sanottu dissosiatiivinen tila, jossa oma subjektiivinen kokemus ja aistit ovat suhteellisen irrallaan ympäristöstä, Storvik kertoo.

Riskeinä esimerkiksi kehon ylikuumentuminen ja psykoosi

Vaikka DXM ei ole aiheuttanut kuolemantapauksia, on sillä omat haittansa.

– DXM ei aiheuta riippuvuutta missään perinteisessä mielessä, mutta sillä on haitallisia yhteisvaikutuksia esimerkiksi SSRI-mielialalääkkeiden kanssa. Aineella on ihan selkeitä fyysisiä haittavaikutuksia, eli se ei ole mikään leikkikalu, Storvik kertoo.

Suurina annoksina ongelmina on esimerkiksi kehon ylikuumentuminen aineen aiheuttaman tärinän vuoksi. Suurin osa ongelmista tulee Storvikin mukaan nimenomaan käyttäjän oman toiminnan seurauksena. Päihtyneenä esimerkiksi onnettomuusriski kasvaa.

– Riittävän suurena annoksena DXM voi laukaista psykoosin, jos tauti on muutenkin ollut tuloillaan. Sitähän ei kukaan voi kuitenkaan ennalta tietää.

Harvinaisia haittavaikutuksia ovat myös maksan ja munuaisten vajaatoiminta sekä jopa aivovaurio. Harvinaisempien riskien todennäköisyys kasvaa isompien annosten ja jatkuvan käytön myötä.

Ville Eklund
ville.eklund(at)mtv.fi

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artik ... sa/5352236

alexander smugg
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: To Helmi 26, 2015 6:00 pm

Re: Reindeer Spotting

Viesti Kirjoittaja alexander smugg »

aga kirjoitti:
Crishelle kirjoitti:Tätä on hirveän usein verrattu Trainspottingiin ja vaikka ne samantyyppisiä
ovatkin,
Ihanko totta? Nimikin on niin kaukana siitä.
kyllä Trainspotting on parempi. Trainspottingissa on tietenkin ammattilaiset ja paljon isompi koneisto asialla, mutta silti... moni tekijä vaikuttaa.
Melko erikoista verrata dokumentaarista elokuvaa satuelokuvaan ja arvostella että toinen (satu) niistä on parempi. :P

Mielestäni Reindeerspottingissa kuvattiin hyvin (ns. kovien huumeiden) huumemaailmaa ja se antaa melko hyvin jonkinmoista kuvaa sellaisillekin ihmisille, joille kyseinen "alakulttuuri" on täysin vieras. Ei jätä varaa epäilyille, että onko kameran edessä tapahtunut totta vai ei...
Aika yksipuoleinen kuva mielestäni. Itse nähnyt aivan erilaista kuvaa missä tuollaisia ihmisiä kutsuttiin nimityksillä rapa, spurgu, jne. Ja kovat huumeet piirin arkeen kuuluivat hyvinkin suuresti ja monella tavalla..

Pystyseppo
Susikoski
Viestit: 33
Liittynyt: To Syys 03, 2015 3:58 pm

Re: Reindeer Spotting

Viesti Kirjoittaja Pystyseppo »

Suomessa elokuvasäätiö on myöntänyt hankkeeseen jo käynnistysrahaa eli kehittämistukea 20 000 euroa. Elokuvaa tuottaa elokuvayhtiö Helsinki-Filmi
Reindeerspottingin jatko-osa ja sen valmistelu nousi tuoreeltaan esiin tämän viikon alussa, kun kansainvälinen dokumenttielokuvien rahoitusfoorumi (IDFA) Amsterdamissa julkaisi tämän vuoden ohjelmansa. Marraskuussa järjestettävässä tapahtumassa Lost Boysille ollaan etsimässä tuotantorahaa ja ostajia ulkomaisista televisioyhtiöistä.
Uuden dokumentin tekijäksi kerrotaan rahoitusfoorumin sivulla Neuvosen lisäksi Sadri Cetinkaya. Hän toimi alkuperäisen Reindeerspottingin koostamisessa leikkaajana ja käsikirjoittajana. Nyt hänet on nostettu Neuvosen rinnalle toiseksi ohjaajaksi.
http://www.hs.fi/kulttuuri/a1444788428873

Tässähän vain haetaan rahaa leffaan jossa huorataan kuolleen nistin nimellä. Siihen joku nyyhkytarina vielä miten eräs henkilö jäi koukkuun subutexiin tehdessään dokkaria taikka elokuvaa. Vankilaankin vielä joutui. Toivoittavasti tämä II-osa paljastaa missä, milloin ja miten hän suoritti tuomionsa ja muita pieniä koukeroita.

Koko projekti kuulostaa joltain rahoitetaan lapin subut ja otetaan markkinat haltuun meiningiltä.

Avatar
Villeri
Adrian Monk
Viestit: 2997
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Elokuva Reindeer Spotting

Viesti Kirjoittaja Villeri »

Kohta pitäisi olla valmista - taas.

Kohuelokuva Reindeerspottingin jatko-osadokumenttia on tehty yhdeksän vuotta – valmistuu vihdoin tänä vuonna
Reindeerspottingin ohjaaja ja Raappanan ystävä Joonas Neuvonen ryhtyi kuvaamaan jatkoa dokumentille. Lost Boys valmistunee vihdoin tänä vuonna.

– Tekeminen on loppusuoralla, kertoo tuottaja Miia Haavisto.
Neuvonen ja Reindeerspottingin leikkaaja Sadri Cetinkaya ovat työskennelleet elokuvan parissa vuodesta 2011. Elokuvasäätiön kehittelytuen hanke sai vuonna 2015. Vuosi sitten dokumentille ilmoitettiin ensi-iltapäivämäärä lokakuulle 2019. Se kuitenkin peruttiin, koska elokuva ei sittenkään ollut valmistumassa.

– Dokumenttielokuvan tuotantoaikataulu voi olla vaikea määritellä. Emme nyt halua ankkuroida ensi-illan tarkkaa ajankohtaa, Haavisto sanoo.

Lost Boys ei kuulunut DocPoint-festivaalin viime perjantaina julkistettuun ohjelmistoon. Keskeiset suomalaisdokumentit on usein pyritty saamaan esille DocPointissa, joka järjestetään tammi-helmikuun vaihteessa.

Suuri hanke dokumentiksi

Haavisto sanoo, ettei Lost Boysin sisällöstä kerrota tässä vaiheessa enempää kuin se, mitä julkisuudessa jo on. Tietoa on vähän. Kansainvälisen IDFA-rahoitusfoorumin vuoden 2015 juonikuvaus on lyhyt. Sen mukaan dokumentti on dramaattinen tarina ystäviensä kohtaloon liittyviä vastauksia etsivän Neuvosen houreisesta matkasta halki Kaakkois-Aasian alamaailman.

Lost Boysin ohjaajiksi on merkitty Neuvonen ja Cetinkaya, tässä järjestyksessä. Cetinkayan työ myös Reindeerspottingin leikkaajana oli pitkä: se kesti nelisen vuotta.

Tuotantona jatko-osa on jo lähtökohdiltaan ammattimaisempi kuin Reindeerspotting, joka koostui Neuvosen pääasiassa vuosina 2003-2004 kuvaamasta amatöörimateriaalista. Tuotantoyhtiöt ovat Helsinki-Filmi ja Haaviston luotsaama Tekele. 330 000 euron budjetti on kotimaiselle dokumenttielokuvalle korkeahko ja lähes kolminkertainen Reindeerspottingiin verrattuna.

Tuottajien ja elokuvasäätiön ohella rahoittajia ovat Yle ja AVEK. Haavisto on tuottajana Suomen kokeneimpia. Hän on ollut tuottamassa muiden muassa Tom of Finlandia ja Tuntematonta sotilasta. Lost Boys-hankkeessa hän on ollut mukana yli viiden vuoden ajan.
https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000006375032.html

Juttua lyhennetty.

Avatar
meksi
Sabrina Duncan
Viestit: 376
Liittynyt: Su Tammi 18, 2015 12:04 pm

Re: Elokuva Reindeer Spotting

Viesti Kirjoittaja meksi »

https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a ... 925bee5854
Tältä näyttää Reindeerspottingin jatko-osa: K18-kuvamateriaalia rovaniemeläisen Janin viimeisistä elinviikoista
Eilen klo 15:29
Syyskuussa elokuvateattereihin ilmestyvän Lost Boys -elokuvan traileri on julkaistu.

Lost Boys -dokumenttielokuva kertoo kadotuksesta ja Kambodžan kaduille kadonneista kolmesta suomalaisesta miehestä. Yksi heistä, rovaniemeläinen Jani, ei palaa koskaan. Mitä matkalla tapahtui?
.
Elokuva on itsenäinen jatko-osa vuonna 2010 katsojaennätyksiä rikkoneelle Reindeerspotting – pako Joulumaasta -dokumenttielokuvalle. Aikoinaan Reindeerspottingia pidettiin opettavaisena tarinana huumeiden tuottamasta tuhosta. Lost Boys -elokuvan tapahtumat sijoittuvat vuoteen 2010, Reindeerspottingin keväisen ensi-illan jälkeiseen kesään.

Lost Boys -elokuvan Jani tunnetaan päähenkilönä ja Joonas sen ohjaajana. Lost Boys -elokuvan päähenkilö on Joonas itse.

Lost Boys nähdään Suomen elokuvateattereissa alkaen 25.9.2020 — kymmenen vuotta todellisten tapahtumien jälkeen. Elokuvaa ei ole vielä luokiteltu, mutta sen ikärajaksi asettunee K-18. Myös elokuvan traileri on merkitty K16-merkinnällä.

Janin viimeiset elinviikot

Lost Boys palaa siihen, mitä tapahtui vuosikymmen sitten, kun rovaniemeläisiä huumeidenkäyttäjiä kuvanneen Reindeerspottingin ensi-iltamenestyksen ikuisia jatkoja viettäneet kaverukset päätyivät Kambodžaan. Elokuva kertoo seksin, huumeiden ja kuoleman täyteisen tositarinan.

Pitkään kestäneet juhlat loppuvat, kun Joonaksen kaverit katoavat ja Jani kuolee väkivaltaisesti Phnom Penhissä, Kambodžassa. Joonaksen kamera vie katsojan niin Bangkokin huumaavaan meluun kuin Phnom Penhin öisille kujille, Janin viimeisiin elinviikkoihin sekä tämän katoamisen ja kuoleman jälkeiseen epätoivoiseen etsintään.

Joonas etsii dokumenttielokuvassa omaa totuuttaan tapahtuneesta huumeiden ja hämärän keskeltä.

Kymmenen vuoden projekti
Lost Boys -elokuvan materiaaleja kuvattiin alun perin siksi, että Joonas otti kameran mukaan Kaakkois-Aasiaan kuvatakseen lisämateriaaleja Reindeerspotting-elokuvan DVD-julkaisuun.

Materiaalista syntyi lopulta kokonaan uusi elokuva, jonka tekemiseen meni keskeytyksineen kokonainen vuosikymmen.

Lost Boys -elokuvan ovat ohjanneet Joonas Neuvonen ja Sadri Cetinkaya.
Sieltä se tullee.

putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4718
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Elokuva Reindeer Spotting

Viesti Kirjoittaja putsari »

Narkkari tehnyt taas "leffan". Nyt jatko-osan. Eka osa oli youtubetasoista kamaa.
Reindeerspotting-ohjaaja yli kahdeksi vuodeksi vankilaan
https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000000580611.html
Karvasvarvas kirjoitti:
Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti:
Ke Joulu 28, 2022 8:43 am
Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.

Haisenberg
Armas Tammelin
Viestit: 89
Liittynyt: Ke Syys 11, 2019 1:39 pm

Re: Elokuva Reindeer Spotting

Viesti Kirjoittaja Haisenberg »


Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Elokuva Reindeer Spotting

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Joo on tuo nähtävä koska ensimmäinen johdanto oli kyllä ihan totuudenmukainen esitys subutex narkkarin syöksykierteestä. Mainio dokumentti siinä mielessä. Vastaavia surullisia tapauksia on Suomi pullollaan tänäpäivänä.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

Mosala
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: To Elo 15, 2019 5:25 pm

Re: Elokuva Reindeer Spotting

Viesti Kirjoittaja Mosala »

Löytykö se Antti? Miten sen tarina meni? Google ei anna mitään faktaa.

Vastaa Viestiin