Cannonball MC

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Avatar
Kaizer Sose
Jane Marple
Viestit: 1011
Liittynyt: To Elo 11, 2011 12:05 am

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Kaizer Sose »

Olisikohan jonkun joka joutunut lusimaan ja realisoi omaisuuttaan rahaksi;)
Tuokaa minulle Alfredo Carcian pää ja hillosipuleita niin ette näe enää koskaan nälkää.
flynt-one
Nikke Knakkertton
Viestit: 177
Liittynyt: Su Syys 16, 2007 11:54 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja flynt-one »

On sitä ennenkin realisoitu omaisuutta.. mutta en ole ennen nähnyt että kerhon logoilla olevia koruja olis pantattu. Ja päästetty huutokauppaan. Paremman hinnanhan noista olis saanut ihan romukullaksi myydessä kuin pantatessa. Panttaamisella vaan lainataan, mutta budjetti kussut kun ei ole haettu pois.
mävaanmä
Remington Steele
Viestit: 227
Liittynyt: Pe Marras 30, 2012 10:59 am

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja mävaanmä »

saattaahan ne olla Jartsankin sormukset, jos on joutunut yllättävien menoerien takia panttaamaan.

kun eikös se kuolema ollut pikkanen yllätys, niin oisko sit jääny niissä mainingeissa mainitsematta et jos joku veli jaksais ja viitteis lunastaa ne ulos..
DollariExpress
Christopher Lorenzo
Viestit: 1683
Liittynyt: Ti Heinä 01, 2008 9:05 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja DollariExpress »

kerho tai sen jäsenet ei kykyne varattomalle jäsenelle lainaan edes porukalla rahaa :roll: eikö kukaan ole saanut sille edes pikavippiä pariksi viikoksi lainaan? :D kellään ei edes luottoja?
kun linkität,niin kopioi asia samalla ketjuun,koska linkit kuolevat joskus jopa muutamassa viikossa ja asia katoaa bittiavaruuteen
flynt-one
Nikke Knakkertton
Viestit: 177
Liittynyt: Su Syys 16, 2007 11:54 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja flynt-one »

Jos noi on Jartsan ja häneltä unohtunut mainita panttaaminen on ihan ymmärrettävää että menee myyntiin (vaikka luulis kuolinpesän papereista Helsingin Pantin paperin jo löytyneen..)

Jos taas on jonkun muun pitää myöntää että heikosti menee jos ei saada porukalla ees sitä tonnia kasaan mitä noiden lunastaminen vaatii.. :roll: Pitäisköhän käydä huutamassa noi kirjahyllyyn ihan vaan koriste-esineiksi.. :mrgreen:

samassa huutokaupassa on myös myynnissä kohtuu asiallinen hd-riipus:
http://www.pantti.fi/huutokauppa/isokuv ... 87083+2%29
Dynamo
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Ti Helmi 18, 2014 8:21 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Dynamo »

Kuva

:mrgreen:
Guano
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: Ma Huhti 15, 2013 9:25 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Guano »

aasintappi kirjoitti: Nämä +40 -vuotiaat linnaan lähtevät liivipojat ovat sankareita. Viisi vuotta linnassa merkitsee muuten perheelle noin 260 pleksikoppitapaamista. Tekee toooodella hyvää esimerkiksi lapselle :D . Ja mikä ettei mahdolliselle vaimolle myös? Ja mikäs sen hienompaa kuin käydä pantavana kerran kuukaudessa jossain Sörkan perhetapaamishuoneessa? Ei varmaan ollenkaan halpa olo? Ja sillä voimin sitä jaksaakin sitten vastata ihan kaikesta muusta arjesta koko viisi vuotta? Jotkut sitä osaa elää unelmaansa, oih....
Älä ala dramaattiseksi. Tarkoitin pelkästään naureskeluas Ilmenin kamppailuosaamiselle.
Kikki Hiiri
Martin Riggs
Viestit: 606
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2013 8:54 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Kikki Hiiri »

Guano kirjoitti:
aasintappi kirjoitti: Nämä +40 -vuotiaat linnaan lähtevät liivipojat ovat sankareita. Viisi vuotta linnassa merkitsee muuten perheelle noin 260 pleksikoppitapaamista. Tekee toooodella hyvää esimerkiksi lapselle :D . Ja mikä ettei mahdolliselle vaimolle myös? Ja mikäs sen hienompaa kuin käydä pantavana kerran kuukaudessa jossain Sörkan perhetapaamishuoneessa? Ei varmaan ollenkaan halpa olo? Ja sillä voimin sitä jaksaakin sitten vastata ihan kaikesta muusta arjesta koko viisi vuotta? Jotkut sitä osaa elää unelmaansa, oih....
Älä ala dramaattiseksi. Tarkoitin pelkästään naureskeluas Ilmenin kamppailuosaamiselle.
Mua kyl huvittaa enempi toi et muijat luulee olevansa mitään näissä piireissä... Siihen meinaan on syynsä ettei ämmiä oteta messiin. Täälläkin eräs rehvasteli kuinka tää riski oli tiedossa jo aikanaan ku alkoi suhteeseen, no olikos se klamydia niin hieno yllätys :P
Everything in the world is either a potato or not a potato
pekkarakentaa
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 10
Liittynyt: Pe Touko 09, 2014 3:23 am

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja pekkarakentaa »

Huumeita, dopingia, lääkkeitä - Heinolan Cannonballin jäsen oikeudessa

Reilu vuosi sen jälkeen kun Heinolaan perustettiin Cannonballin alaosasto, sen kunniajäsenelle luettiin Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa syytteet törkeästä huumausainerikoksesta, dopingrikoksesta, törkeästä dopingrikoksesta ja lääkerikoksesta.

Hämeen poliisi ja keskusrikospoliisi tekivät iskun järjestön tiloihin Heinolan Plaanille tammikuun puolivälissä.

Perjantaina käsiteltiin ensimmäinen nivaska syytteistä, jotka koskevat järjestön jäseniä. Toinen osa on syyteharkinnassa, ja kolmatta osaa poliisi tutkii vielä.

Poliisi on tutkinut järjestön jäsenten muita tekemisiä rikosnimikkeillä törkeä alkoholirikos, törkeä veropetos ja ampuma-aserikos.

35-vuotias heinolalaismies sanoi liittyneensä järjestöön, koska moottoripyöräily oli kiinnostanut häntä pitkään ja järjestöstä oli luvattu apua pyörän hankinnassa ja huoltamisessa.

Syyttäjän käsityksen mukaan mies oli pitänyt hallussaan 440 grammaa erittäin vaarallista huumetta amfetamiinia, noin 90 grammaa metamfetamiinia sekä noin 870 tablettia, jotka sisälsivät metadonia. Lääkettä käytetään esimerkiksi syöpäkipujen lievittämiseen.

Huumeet olivat löytyneet kahdesta metsäkätköstä miehen syrjäisen omakotitalon läheltä.

Mies kiisti törkeän huumerikoksen, mutta myönsi pitäneensä hallussaan dopingaineita ja lääkkeitä.

Hän sanoi olleensa talonsa pihalla koiriensa kanssa, kun eräs mies oli ennalta ilmoittamatta tullut ja ehdottanut, että hän ottaisi huumeet säilytykseen kiinteistöönsä. Mies oli kieltäytynyt jyrkästi, mutta oli antanut tälle muovipusseja ja muoviastioita huumeiden pakkaamiseen päästäkseen tästä eroon.

Mies oli kätkenyt yksin huumeet metsään. Vastaaja ei tiennyt mihin.

Mies tähdensi, että hän ei ollut ollut koskaan tekemisissä huumeiden kanssa, hän ei ollut edes kokeillut niitä. Huumeista ei ollut löytynyt myöhemmin merkkiäkään kotietsinnässä ja poliisilla oli ollut huumekoira mukana.

Mies ei suostunut kertomaan, kuka huumeet oli tuonut. Hän sanoi oikeudessa ääni väristen, että hänen olemisestaan Oulun lääninvankilassa tulisi hankalaa, jos hän rupeaisi nimeämään henkilöitä. Huumeiden kätkijä ei kuitenkaan ollut Cannonballin jäsen.

Miehen kodista poliisi oli löytänyt noin 53 000 dopingtablettia ja tuhatkunta ampullia dopingaineita, enimmäkseen kymmenen millilitran annoksina. Mies selitti olevansa kehonrakentaja.

Syyttäjä katsoi miehen myyneen dopingaineita 48-vuotiaalle vantaalaismiehelle Lahdessa reilulla 1 200 eurolla. Ostaja kiisti, että hän olisi aikonut levittää aineita.

Syyttäjän mukaan dopingaineet olisivat riittäneet reiluun 300 käyttöjaksoon. Syytettyjen mukaan laskelma oli rankasti yläkantissa.

Syyttäjä vaati, että heinolalaisen rangaistusta on kovennettava, koska hän on rikollisjärjestö Cannonballin jäsen. Mies myönsi jäsenyyden, mutta ei pitänyt sitä rikollisjärjestönä vaan moottoripyöräkerhona.

Oikeus antaa tuomion toukokuun puolivälissä.
http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2014/ ... oikeudessa

Cannonballissa 200 jäsentä, Heinolassa reilut 20

Päijät-Hämeen käräjäoikeus kuuli todistajana keskusrikospoliisin tiedusteluosastolla työskentelevää miestä, joka on seurannut suomalaisia rikollisryhmiä vuodesta 1991.

Cannonball-ryhmällä on 12 osastoa, joissa on yhteensä noin 200 jäsentä. Useimmilla 12 osastosta on outfit-ryhmä, joka toimii varsinaisen osaston rinnalla. Järjestöä johtaa Helsingin osaston presidentti. Nyt kun hän on vankilassa, hänellä on sijainen.

Heinolan osasto vietti pääsiäisenä 1-vuotisjuhlaa. Tilat se sai syyskuun alussa. Niiden avajaiset olivat marraskuun puolivälissä. Jäseniä Heinolassa on reilut 20 ja lisäksi outfit-ryhmä, jossa Krp:n asiantuntijan mukaan on neljä jäsentä.

Cannonball ei ole jäseniään kohtaan yhtä väkivaltainen kuin muut rikollisryhmät. Vasikointi eli ryhmän asioiden kertominen poliisille johtaa muissa ryhmissä tappouhkauksiin, ei Cannonballissa.

Prosenttimerkki jengiliivissä tarkoittaa sitä, että sen kantaja haluaa toimia lain ulkopuolella. Jengiläiset eivät hyväksy sitä, että ulkopuoliset kantavat prosenttimerkkiä. He raastavat sen kantajilta väkivalloin pois. Jengiläisten mielestä se pitää ansaita.

Jäseneksi pääsee yleensä tuttavuuden kautta.

Cannonball ei harrasta sattumanvaraisia väkivallantekoja. Väkivalta liittyy ryhmän "liiketoimiin" eli omaisuus- ja huumerikoksiin sekä velkojen perintään. Tai kunniakysymyksiin.

Jäsenet maksavat jengille kuukausimaksua sekä osuuden kaikista rikoksilla hankituista rahoista. Heinolassa kuukausimaksu on 120 euroa.

Jäsenet vartioivat kerhotilaa. Poliisi löysi Heinolasta väijy- eli vartiovuorolistan.

Jäseneksi pyrkivä on ensin hangaround (ehdokasjäsen), sitten prospect (kokelasjäsen). Niiden väliin sijoittuu kunniajäsen. Sitten ovat perus- tai täysjäsenet sekä upseeristo.

Jäsenen odotetaan olevan välittömästi tavoitettavissa. Kunniajäsen on vapaampi. Hänen ei tarvitse osallistua päivittäiseen toimintaan, jos hän ei halua.

Kunniajäsenellä voi olla yritys tai muu avu, joka hyödyttää ryhmää.

Cannonball on perustettu vuonna 1991 Helsingissä.

Se täyttää asiantuntijan mukaan varsin mainiosti lain määritelmän järjestäytyneestä rikollisryhmästä.
http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2014/ ... -reilut-20

Cannonball aloitti kerhotilojensa muutokset ennen toimenpidelupaa

Moottoripyöräkerho Cannonball MC aloitti kerhotilojensa muutokset Heinolassa ennen toimenpideluvan myöntämistä. Tiistaina uutisoitiin myös Versowoodin rakentaneen talvella palaneen siilon tilalle uudisrakennusta ilman rakennuslupaa.

Heinolan kaupungin rakennustarkastaja Juha Mara vahvistaa kummankin tiedon.

Maran mukaan muutostöille oli haettu toimenpidelupaa, mutta hakemus oli puutteellinen. Täydennysten jälkeen toimenpidelupa Plaaninmäellä sijaitsevan autokorjaamon tilojen muuttamiselle kerho- ja varastotiloiksi myönnettiin viime keskiviikkona.

Rakennustarkastaja Juha Maran mukaan kyse on yksittäistapauksista, joista ei ole seurannut sanktioita, koska luvat on kuitenkin hoidettu kuntoon.

http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2014/ ... npidelupaa
overdose
Harjunpää
Viestit: 333
Liittynyt: To Tammi 12, 2012 7:23 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja overdose »

pekkarakentaa kirjoitti:Cannonball ei ole jäseniään kohtaan yhtä väkivaltainen kuin muut rikollisryhmät. Vasikointi eli ryhmän asioiden kertominen poliisille johtaa muissa ryhmissä tappouhkauksiin, ei Cannonballissa.
Kiinnitti hiukan huomiota tuo kommentti keskusrikospoliisin tiedusteluosastolla työskentelevältä mieheltä. Jos tuota mieltä ollaan jopa KRP:ssä CMC:n suhtautumisesta vasikoihin, niin onko ihme että porukkaa palaa koko ajan metsäkätköiltä. Jokuhan niistä puhuu ja ilmeisesti ainakaan omat koirat eivät tuossa kerhossa pure. Vai miten se sanonta meni :lol:
"Weak men threaten, real men act"
- Varg Vikernes
biker
Jack Taylor
Viestit: 16
Liittynyt: Pe Heinä 20, 2012 10:18 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja biker »

Mun mielestä tämä vaikuttaa vaan provosoinnilta KRP:n puolelta.
Halutaan tahallaan sekoittaa pakkaa ja saada aikaan ylilyöntejä. Tuskin tässäkään kerhossa vasikoille mitään pullakahveja tarjoillaan.
Dynamo
Susikoski
Viestit: 39
Liittynyt: Ti Helmi 18, 2014 8:21 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Dynamo »

biker kirjoitti:Tuskin tässäkään kerhossa vasikoille mitään pullakahveja tarjoillaan.
Eikä Siwan ryöstäjille jotka halailevat ryöstön yhteydessä myyjää ja pyytelevät anteeksi. Puhumattakaan samassa ryöstössä mukana olleesta tyypistä joka halusi linnaan subukatkolle...
Veriviemäri
Lauri Hanhivaara
Viestit: 148
Liittynyt: Su Kesä 16, 2013 4:40 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja Veriviemäri »

Mies totesi oikeudessa ääni väristen? Ei osoita minkäänlaista luottamasta tuollainen. Taitaa olla pöytälaatikkomiehiä tuokin. NAURAA!!!!!

Kyllä KRP on tässä asiassa oikeessa. :D
JurpÅ
Remington Steele
Viestit: 212
Liittynyt: Ma Joulu 17, 2012 5:08 pm

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja JurpÅ »

Dynamo kirjoitti:Kuva

:mrgreen:
Siitä jollekki wannabe baikkerille vähä kultaa sormiin ja kuppilaan elvistelee :lol:
oldunion
Armas Tammelin
Viestit: 81
Liittynyt: Ke Touko 08, 2013 10:01 pm
Paikkakunta: Karjala

Re: Cannonball MC

Viesti Kirjoittaja oldunion »

Mistä noi voisi ostaa? pistäkää vaikka yv:tä
"Oh, how i express myself, How do i express myself?
Well baby i BENCH PRESS myself, that how i Express myself!
oi kuinka itseani ilmaisen, kuinka itseäni ilmaisen?
Kuule kulta, PENKKIPUNNERRUKSELLA itseäni ilmaisen, niin minä itseni ilmaisen!"
Vastaa Viestiin