Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Keskustelua Ulvilan tapauksesta
Avatar
Pieni liekki
Frank Columbo
Viestit: 9123
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

Sirpa ja Annaanna! Jättäkääpä turha nahistelu pois ja jatketaan yhteistyötä.

Minun mielestäni Mika Tauru on puolustuksen avaintodistaja, koska hän perustelee vakuuttavasti, ettei Anneli Auerilla ole voinut olla punainen t-paita yllään surmatessaan miehensä. Taurun mukaan paidassa pitäisi olla paljon enemmän Jukka S. Lahden verta, jos murhaajalla olisi ollut kyseinen paita yllään astaloniskuja tehdessään.

Taurun todistus tukee omaa näkemystäni siitä, että murhaaja on joku muu kuin Anneli Auer, koska minusta Annelilla on ollut päällään punainen t-paita nukkumaan mennessään ja pois hän on sen riisunut vasta poliisien kehotuksesta ennen sairaalaan lähtöä.
Pauli Kuusiranta kirjassaan "Ulvilan murha - Kadonneen tekijän jäljillä" sivulla 23:

"Murhaajan kiinnisaaminen mahdollisimman nopeasti on aina poliisin tärkein tehtävä."

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Yhteistyöllä mitä ilmeisemmin tarkoitat ymmärryksesi aukeamista tämän jutun suhteen. Tuo T-paitatutkimus kuten kaikki muukin on tehty niin, että pystyt kinaamaan aina lopulta Anneli Auerin jalkapöydänpäälle jääneeseen veritippaan asti, kunnes olet ovenraossa mittaamassa pulssia ja Turren avustuksella keksit, että - ei perhana - poliisi onkin väärentänyt tutkimustuloksia, jolloin pääset penkomaan, että miten poliisi yritti lavastaa Anneli Auerin syylliseksi, kunnes Sirpa tulee paikalle ja todistaa, että jo syksyllähän 2009 sanottiin, että se häkenauha oli lavastettu, ja mitä tikun väliä näillä jutuilla on, kun tässä todistetaan syyttömyyttä eikä syyllisyyttä.

Kaikki ymmärryksesi aukeamiseen tarvittava aineisto on tänne kirjoitettu jo ainakin 300 kertaa, ja sitten kaikki sekin mitä voidaan kutsua lillukanvarreksi, joista on riittänyt murhasta kiinnostuneelle kansalle ja lehdistölle jo aineistoa useiden vuosien ajan ilman tolkun häivää, kunnes päädyttiin eläinten kiduttamisiin ja hurjiin saatananpalvontasessioihin yhdessä Anneli Auerin kanssa. Ja lasten kanssa leikittiin niin tuhkalla kuin verelläkin ja piirreltiin kuuskuuskutosia seiniin, kunnes poika äityi puhumaan jo murhayöstäkin mitä uskomattomampia juttuja aina ritaritelttoineen ja ihmeellisine kilpineen. Mankan nappien naksahduksesta puhumattakaan.

Siinä sitä yhteistyötä on ollut kerrakseen!

PS Mutta muista kuitututkimukset! Valkamakin meni halpaan, kun kuvitteli, että paitaa ei tarvitse vaihtaa kuin kerran, minä siitä huomautin, ja seuraavassa uutisessa oli korjannut tiedon, että - kyllä vain - jotta hänen syytelinjansa pitää niin Anneli Auerin onkin hänen väittämän mukaan tarvinnut vaihtaa vaatteita peräti kolme kertaa. Siinäkin tehtiin yhteistyötä, ja paljossa muussa!
Alethes doksa meta logu

Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10813
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Sirpa: kykenetkö näkemään näitä kahta eri vaihtoehtoa samalle väitteelle:

"Häkenauha on lavastettu" = "Häkenauhan tausta on tehty etukäteen, ennen Häkeen soittamista"

"Häkenauha on lavastettu" = "Häkenauhalla soittaja näyttelee uhria"

Uskoisin, että kykenet.
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Kun minulle tuo häkenauhalavastus on niin kovin yksinkertainen, että minun aivoilleni on vaikea vääntää asiaa mitenkään mutkalle, kun koko oikeudenkäynti annetun tiedon mukaan käytiin syyttäjän päätodisteella FBI-häkenauhaversiolla, jota hän pokkana tämän jälkeen väittää lavastetuksi. Totta, onhan ne voineet tuolle nauhalle tehdä ihan mitä lystää.

Ymmärrätkö, samalla kun syyttäjä väittää syyllisyyttä todistavaa aineistoaan, sitä ainoaa, lavastetuksi, hän myös kertoo, että hänen Anneli Aueriin kohdistama syyllisyysväittämä on myös lavastettu? Lehdissä on myös lukenut "Murha oli lavastettu".

Katso tällä tavalla antaa google asian. Sivu vain on poistettu linkin takaa.
Syyttäjä Ulvilan surmasta: ”Se oli lavastettu murha” - Satakunnan ...
http://www.satakunnankansa.fi/Kotimaa/1 ... masta%2Bse...
Lavastettu murhahan tarkoittaa siis, ettei ketään edes murhattu. Kyllä tämä nyt pistää miettimään sitäkin vaihtoehtoa, että kuoliko kukaan vai menikö Lahti todistajansuojeluohjelmaan ja toimi nyt sitten vain ns. murhattuna stunttina tässä näytöksessä?!

Eikö teille nyt aukea, kun Valkama ja Anneli Auer naureskeli kevään 2010 oikeudenkäynnissä lavastajan mielikuvitukselle yhdessä. Onhan se uutinen täällä pyörinyt, ja itsekin sen muutaman sata kertaa laittanut.

En minä näe kyseisiä väittämiä ollenkaan edellä olevaan faktaan sopiviksi - siihen miten tämä juttu ihan käytännössä meni. Se on ollut lehdissä, että häkenauha on salaista aineistoa, loppu on sitten sitä syyttäjän saatananpalvontavääntöä FBI:n kanssa.

Jos ja kun ja tietysti häkenauha on lavastettu, mutta lavastaja on silloin FBI - kuka sitten on se kenen ääni/äänet sieltä kuuluu, siis josta AA sanoi "jos tuo olen minä". Ei ihmisen tarvitse itsestään sanoa, että jos minä puhun. Joka tapauksessa tämä teillä pyörivä versio on takuuvarmasti leikkailtu ja liimailtu ihan vain teidän iloksenne.

Höh. Ja kun tuo häkenauhalavastus kerrottiin ja pian Anneli Auerin pidättämisen jälkeen, niin ihan eri tavallahan seurasi tuota näytöstä - ennen kaikkea siksi, kun yritti selvittää, että käyvätkö he todella vain tuolla FBI-nauhalla, ja kyllähän se sitten sanottiin eräässä uutisessa. Minä en edes pysty ymmärtämään, että miten te tipuitte tässä näytöksessä edes miettimään moisia syyllisyyskysymyksiä. No, uskon perusteella tietysti, mutta minusta tämä oli kaikkineen enemmän hilpeää touhua kuin murhan vakavaa.
Viimeksi muokannut Sirpa, Ma Touko 26, 2014 11:55 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Alethes doksa meta logu

Avatar
Pieni liekki
Frank Columbo
Viestit: 9123
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

Sori, Sirpa, mutta olen kaikista viisaista sanoistasi huolimatta edelleen ulkona kuin lumiukko ja vaeltelen täällä Ulvila-osiossa silmät ymmyrkäisinä kuin Liisalla Ihmemaassa. Valitettavasti en pysty hahmottamaan kokonaisuutta Ulvilamysteerin ympärillä.

Vuosien varrella kertyneen tiedon perusteella pidän Anneli Aueria syyttömänä miehensä surmaan. Ja kunnes toisin todistetaan olen siinä käsityksessä, että murhaajan dna-jälki on surmapaikalta löytyneessä halossa sekoittuneena Jukka S. Lahden dna-jälkeen. Minusta murhaaja myös tokaisee häkenauhalla sanan "Häivy".

Avainseikka Ulvilamysteerin aukeamiselle on motiivi. Mikä on ollut motiivi Jukka S. Lahden surmaamiselle? Jos sinä, Sirpa, et ole pystynyt selvittämään motiivia, niin tuskinpa minäkään siihen kykenen. Toivossa kuitenkin elän, että Suomesta löytyy vielä sen verran rehellisyyttä, että Ulvilamysteeri ratkeaa. En aio hävetä sitä, jos sattuisin olemaan syyllisyysasioissa väärässä, mutta ihmettelen kyllä niitä ihmisiä, jotka ovat valmiita tuomitsemaan henkilön ilman yhtäkään kunnon todistetta. Pyrin jatkamaan sisotalon ja monen muun tavoin tapauksen tutkimista, kunnes viimeinen tuomio on asiassa annettu.
Pauli Kuusiranta kirjassaan "Ulvilan murha - Kadonneen tekijän jäljillä" sivulla 23:

"Murhaajan kiinnisaaminen mahdollisimman nopeasti on aina poliisin tärkein tehtävä."

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Kyllä minä täällä vastailen - olenhan ollut mukana palstalla kauan, ja jos voin jotenkin auttaa, niin yritän, mutta ymmärrystä on vaikea antaa.

Surmattiinko Jukka S. Lahti?

Ei ole mitään syyllisyysasioita. Tämä oli näytelmä, peiteoperaatio. Maailmalla näitä kutsutaan false-flageiksi, väärän lipun heiluttamiseksi. Poimit väärät tiedot. Sinut manipuloitiin, se oli propagandaa.

Ja tämä kyseinen näytelmä oli varsinainen prototyyppi ja täytti kaikki tunnusmerkit, kun poimi oikeita tietoja pystyi pysymään sen oikean tapahtuman perässä.

Ei katsota mitä sanotaan, ei uskota, vaan katsotaan ristiriidat.

Ja koko näytöksen paljastanut ristiriita on syyttäjän väite lavastetusta nauhasta, jonka edellä selitän.

Kirjoitat:
Minusta murhaaja myös tokaisee häkenauhalla sanan "Häivy".
Ymmärrä nyt edes se, ettei ole mitään oikeaa häkenauhaa, sen on sanottu olevan salaista aineistoa, ei se täällä pyöri. Ja jos jotain pyörii, ja jos se on joka on ollut oikeudessa, niin tuon lavastuksen on hoitanut FBI. Tiedätkö mikä on FBI?

Kyllä niillä on hauskaa, kun seuraavat, kun yritän taas teille tätä selittää, heh.

Herrajumala, kun edes yli 80-vuotiaaseen äitiini ei ole tämä näytös uponnut, niin mitä teidän aivoillenne on tapahtunut - nuoremmat ihmiset! Ettekö te pysty enää erottamaan ristiriitoja ja sellaisia asioita, jotka ylipäätään ovat mahdollisia, tai totuuksia?!

Huolestuttavaa.
Avainseikka Ulvilamysteerin aukeamiselle on motiivi. Mikä on ollut motiivi Jukka S. Lahden surmaamiselle?
Ei, vaan mikä on ollut motiivi näytellä tällainen kallis näytelmä suomalaisille - se on jutun juoni. Mutta koska olen jo yhden täysin samantyyppisen jutun käynyt kädestä pitäen lävitse, se ilmeisesti antoi itselleni ymmärrystä suhtautua tähän näytökseen hieman erilaisella asenteella, ja osasin seurata "sivusta". Tosin en minä siihen ensimmäisenkään tippunut, mutta siihen oli täysin konkreettinen syy - eräänlainen etulyöntiasema.

Ja kirjoittamani on sitten myös totta - ja voin jopa sen nyt sanoa: muussa tapauksessa minut olisi jo kiireesti heitetty pihalle. Kyllä se tiedetään mitä sanoisin, jos annetaan kirjoittaa näinkin monta päivää kuin nyt on annettu. Eihän tällaista ole tapahtunut aikoihin!

Pidin alunperinkin tätä operaatiota moraalittomana ja epäeettisenä: leikkiä ihmisten tunteilla, koska oli henkilöitä, jotka ottivat tämän todella raskaasti. Moraalitonta touhua, mutta minä en ole siitä vastuusta, olen ainoastaan yrittänyt pelastaa, jos täällä on joku, jonka aivot on vielä pelastettavissa. (Pakko lisätä tähän kohtaan totuuden nimissä: olin syyttäjä Valkaman kanssa samaa mieltä 2010, että syyte pitää nostaa - ja siihenkin oli silloin moraaliset syyt!) Nyt sitten tulee etiikka ja moraali vastaan, kun kirjoittajien pitäisi tunnustaa itselleen tulleensa huijatuksi. Se onkin kova paikka. Myös psyykkisesti.

En olisi kyllä ikinä uskonut, että ne vetävät vielä tuon kesän karhujahtishown entistä reteemmällä meiningillä, mutta niin vain tekivät. Ilmeisesti oli jälleen tarve saada kansan katse käännettyä aivan jonnekin muualle, kuin mitä olisi näkynyt, jos tätä(kään) näytöstä ei olisi näytelty.

Kansa on helposti hallittavissa, ja tuleepa jälleen mieleeni eräs Juicen laulu... mutta ehkä se nyt oli vain pakko näin tehdä. :cry:
Alethes doksa meta logu

Avatar
Pieni liekki
Frank Columbo
Viestit: 9123
Liittynyt: Ke Joulu 25, 2013 10:38 am

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Pieni liekki »

Näinhän se, Sirpa, menee. Näyttäisi jälleen kerran käyvän toteen se seikka, että totuus on tarua ihmeellisempää. Arvostan vastaustasi ja jään odottamaan seuraavaa siirtoa tässä näytelmässä. Mitä sieltä kristallipallosta mahtaa seuraavaksi paljastua? Ehkä minullakin on jonkinlainen rooli tässä näytelmässä.

Näytelläänkö loppuratkaisu Ulvilan surma-asiassa kesäkuun 11. päivä vai jatketaanko näyttelemistä vielä pitkään senkin jälkeen? Näytelmä on ollut mielenkiintoinen, joten ei kai niitä veronmaksajien rahoja ole ihan turhaan kulutettu. Uusia dna-tutkimuksia ei oletettavasti asian tiimoilta ole enää tulossa.
Pauli Kuusiranta kirjassaan "Ulvilan murha - Kadonneen tekijän jäljillä" sivulla 23:

"Murhaajan kiinnisaaminen mahdollisimman nopeasti on aina poliisin tärkein tehtävä."

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Koska tässä siirretään papereita aina Korkeinpaan Oikeuteen asti, niin ei ole mitään syytä olettaa, että näytelmä loppuisi ennen kuin sinne on edetty - tehdään se sitten Anneli Auerin tuomioiden tai sitten valitusten kautta. Kun puhut DNA-näytteistä, niin sinulla on epäilys, etteivät tämän shown vetäjät itse tietäisi mistä on kyse tai kuka on syyllinen ja mihin - kyllä he tietävät, mutta on epätodennäköistä, että sitä kerrotaan koskaan meille.
Alethes doksa meta logu

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Kuolemannaakka kirjoitti:Sirpa: kykenetkö näkemään näitä kahta eri vaihtoehtoa samalle väitteelle:

"Häkenauha on lavastettu" = "Häkenauhan tausta on tehty etukäteen, ennen Häkeen soittamista"

"Häkenauha on lavastettu" = "Häkenauhalla soittaja näyttelee uhria"

Uskoisin, että kykenet.
Yksinkertaistan nyt tämän Kuolemannaakan yhtälön, se menee näin:

Häkenauha on lavastettu = syyllisyys on lavastettu.

Jos joku haluaa edelleen selvitellä aivoissaan tätä tapausta ja sanomiani ristiriitoja, on ajateltava, että mikä ylipäätään on edes mahdollista. Mitään skenaariotahan tapahtumista ei ole koskaan esitetty, syyttäjä on korostanut vain spekuloivansa ja puolustus pahoitellut tuota syyttömyyden todistelupakkoa. Asetelma - jälleen kerran - on täysin absurdi länsimaisessa oikeusjärjestelmässä.

Toinen on koko syytteiden kirjon mahdottomuus; kohteena on neljän lapsen yksinhuoltajaäiti, jonka olisi pitänyt yltää Suomen merkittävimpään rikoshistoriaan muutamassa vuodessa niin, että hänen asian käsittelyyn tarvitaan jopa neljä syyttäjää ja tuhansia ja taas tuhansia sivuja aineistoa, sekä kuukausia kestäviä oikeudenkäyntejä ja tähän mennessä varmaan jo satoja todistajia.

Kaiken lisäksi hän olisi tehtaillut tätä merkittävää rikoshistoriaansa poliisi poikakaverinaan, eikä kukaan aikaisemmin olisi huomannut yhtään mitään?!

On sitä nyt ihmisellä sen verran oltava aivokapasiteettia, että miettii mikä ylipäätään on edes mahdollista.

Totta kait todistajat todistavat siellä suljettujen ovien takana jostakin ja tuovat sinne jotakin aineistoa, mutta me emme tiedä mitä, koska pääosin kaikki on salaista, ja tuo on se tärkeä aineisto, jota sinne KKO:een nyt kootaan. Herra yksin tietää, että miltä kaikilta suunilta tuonne tulevat ne punaiset langat ja aineistot, ja miten kauan aineiston kerääminen kestää, ennen kuin sitten siellä käsitellään sitä minkä vuoksi tämäkin operaatio on aloitettu.

Ainakin se on varmaa, että case Aarnio tulee liittymään aineistoineen tuohon samaan koosteeseen.

Sisäistäkää nyt tämä uutinen, ja ymmärtäkää mikä/kuka on virkamies, mitä hän työkseen tekee, mihin häntä tarvitaan ja miten turvaton hänen elämänsä on järjestelmässä, jossa valta on järjestäytyneellä rikollisuudella. Uutinen vuodelta 2011. Tai pikemminkin tiedote.
Nyt uhkaillaan jo virkamiesten perheitä

10.3.2011 0:00 10.3.2011 0:00

Keskusrikospoliisin (KRP) päällikkö, poliisineuvos Rauno Ranta viestitti vakavaa asiaa Savon Sanomissa 8.3. Hänen mukaansa järjestäytynyt rikollisuus on pureutunut yhteiskuntamme rakenteisiin ja levittää lonkerojaan koko ajan. Suuntaus on hälyttävä.

Ilmiö ilmenee esimerkiksi rikollisten omistamien kulissifirmojen muodossa. Suomessa on yli 40 järjestäytynyttä, EU-kriteerit täyttävää rikollisryhmää ja jokaisella on laillisesti toimivia peiteyrityksiä. Niiden hallituksissa ei välttämättä ole rikostaustaisia henkilöitä.

Kulissifirmat toimivat samalla tavalla kuin mikä tahansa rehellinen yritys. Lakeja ja pykäliä noudatetaan. Ero on siinä, että kulissifirmojen toiminnasta ja strategiasta määräävät todellisuudessa rikollisryhmien johtajat.

Peitefirmojen tarkoituksena on soluttautua yhteiskunnan rattaisiin. Yhteistyötä tehdään kuntien ja valtion virastojen sekä laitosten kanssa. Yhteydenpidossa ja neuvotteluissa hankitaan strategista tietoa esimerkiksi rakennushankkeista, turvallisuusalasta, hankinnoista, kuljetuksista ja pankkitoiminnasta.

Jotta tiedon hankinta onnistuisi, rikollisryhmät pyrkivät istuttamaan omat edustajansa julkisiin virkoihin tai merkittäviin tehtäviin yksityisellä toimialalla. Tiedolla voidaan vaikuttaa esimerkiksi urakkatarjouksiin tai julkisen alan hankintoihin.

Suomessa vaikuttavat organisoidut rikollisryhmät ovat erittäin vaarallisia.
Silmiinpistävää on, että ne ovat olleet pikku kahnauksia lukuunottamatta hyvin hiljaa. Kulissien takana tapahtuu sitäkin enemmän. Rikollisten eliitti päätti jo viime vuonna muutamien ryhmien fuusioista, joilla tehostettiin jengien toimintaa. Esimerkkiä otettiin yritysmaailmasta.

Pahamaineisimmat rikollisryhmät ovat sotkeutuneet leimallisesti huumausainebisnekseen. Yhä useammin rikolliset hakeutuvat kuitenkin tavalliseen liiketoimintaan. Se voi olla varaosakauppaa tai tavarankuljetusta. Hinnat poljetaan alas rikollisin keinoin hankituilla varoilla. Näin rehellisesti toimiva kilpailija joutuu antamaan periksi.

Poliisineuvos Rannan sanomassa vakavaa on myös se, että rikolliset ovat ryhtyneet uhkailemaan ihmisiä - esimerkiksi julkisen alan virkamiehiä, jotka pyrkivät puuttumaan rikollisten omistamien yritysten sopimusrikkomuksiin. Härskin toiminnan kohteina ovat olleet myös virkamiesten perheet. Tällaiselle toiminnalle on pantava piste.

Nyt istuvat hallitus ja eduskunta eivät saa korkeita arvosanoja ammattimaisen, järjestäytyneen rikollisuuden torjumisesta. Moraalisesti tuomittavaa on esimerkiksi se, että entisen ministerin ja nykyisen kansanedustajan 60-vuotisjuhlilla kävi onnittelukäynnillä liivijengiläisiä - tosin kutsumatta.

Sisäministeriö ja oikeusministeriö ovat antaneet kansalaisille silotellun kuvan kovan rikollisuuden rantautumisesta Suomeen. Yhteiskuntamme perusrakenteet ovat nyt kovalla koetuksella ja hyökkäyksen kohteena.

http://www.savonsanomat.fi/mielipide/ar ... ta/1023154
Tässä Ulvila-tapauksessa todistaneella ex-tutkinnanjohtajalla ja hänen "tyttöystävällään" ei ollut liivijengijutuillaan muuta merkitystä kuin yrittää kertoa teille, että miten järjestäytynyt rikollisuus toimii jo eräiltä osin poliisinkin kanssa samalla puolelle. Julkisuus - ja ennen kaikkea tämä ylinäytelty farssi - on nimenomaan näyttelevien/todistavien henkilöiden henkivakuutus.

Poliisi ei yksin enää pystynyt taistelemaan tässä tilanteessa, ja poliisin keinotkin oli jo minimoitu, mutta edellä - tiedotteessa - mainituista syistä on syytä olettaa, ettei myöskään näytöksen luonnetta ja todellisuutta tulla koskaan julkisesti paljastamaan. Liittäkää tähän nyt myös Espanjan syyttäjän tieto politiikan yhdistymisestä järjestäytyneeseen rikollisuuteen - politiikka sanana tarkoittaa "yhteisten asioiden hoitoa". Siitä olemme nimimerkki visitorin kanssa keskustelleet Sirpa-ketjussa. Ongelma ja tilanne on koko Euroopan kannalta vastaava - tai FBI tietää, että jopa maailmanlaajuinen.

Luottakaamme edelleen tässä prosessissa syyttäjä Valkaman sanoihin: tällä tulee olemaan merkitystä koko Suomen kannalta. Seurataan sivusta ja ihmetellään, mutta ei mennä psyykkisesti mukaan, niin että syyllisyyksien tai syyttömyyksien mutumielipiteemme todistaminen muuttuu jo koko egomme jatkoksi, jolloin minuus romahtaa, jos mikään ei ollutkaan sitä miltä se näytti.
Alethes doksa meta logu

taavetti
Perry Mason
Viestit: 3586
Liittynyt: Pe Helmi 26, 2010 9:17 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja taavetti »

Muotolabran setä on varmasti syyllinen! Ehkä kyseessä on jopa kulmiodraama, johon liittyvät Lahti, Puputti ja muotolabramies. Todennäköisesti muotolabramies oli Lahden uusin valloitus, koska muistuttanee Aueria noin ulkonäolliseti. Tästä nyt ei vielä varmaa faktaa ole, mutta luulisin suhteen olevan sellainen, että Lahti on ollut määräävässä suhteessa muotolabramieheen. Pikkuisen on sellaista tuntumaa ilmassa, että Auerin Anneli oli melkoinen päälle pärsmäri ja miehensä tarvitsi jonkun alisteiseen suhteeseen ihan balanssia elämäänsä luodakseen. Muotolabramies on jossain vaiheessa rakkauselämäänsä päättänyt, että I ´ve got the molds so I`ve got the balls ja käynyt tekemässä rakastajastaan ja tämän toisesta miehestä selvää. Eihän tästä vielä mitään faktaa ole, mutta mahdollinen - ja ehkä jopa todennäköinen- tapahtumaketju tämä lienee.
Herrasmies kulkee aina portaissa edellä. Myös yksin ollessaan.

fränkkä
Neuvoja-Jack
Viestit: 502
Liittynyt: Ke Elo 17, 2011 3:19 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja fränkkä »

Minä olen mielenkiinnolla lukenut nimimerkki Sirpan kirjoituksia. Ei ihan tuulesta temmattuja juttuja.

Tämä on täysin huhu, eikä näin ollen ihan varmaa tietoa, mutta vuonna 06 eräässä soutu-uistelu tapahtumassa pohjois-karjalassa kesäkuun lopussa oli kaksi miestä, nämä miehet kauppasivat osallistumista sijoitustoimintaan, jossa oli melko varmat tuotot alkupääomaksi 2000-5000 euroa sitä ei muista oliko kyseessä wincapita, kun käyntikortti meni roskiin. Näin vuosien päästä tämän tarinan kertoja on sitä mieltä, että toinen hepuista olis ollu Jukka.s.Lahti. tiiä sitten näistä. Jossakin täälläkin on kuva jossa Jukka soutaa venettä...yhteys venäjääkin löytyy heti internetin syövereistä.

Kuolemannaakka
James Bond (David Niven)
Viestit: 10813
Liittynyt: Ma Touko 31, 2010 10:43 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Kuolemannaakka »

Osui tuosta DNA:sta vielä juttua, niin laitetaan tähän tiivistelmä. DNA:n omistajan henkilöllisyyttä ei mainita missään etp-aineistossa. Onko kukaan koskaan nähnyt asiasta tehneestä tutkimuksesta mitään? Milloin ja miksi ko. henkilö antoi näytteensä rekisteriin, ja miksei ollut tehnyt sitä jo aikaisemmin, kun riski näköjään on olemassa, eikä sitä kummemmin edes ihmetellä. Ovatko KRP:n labran käytännöt tämän jälkeen muuttuneet?

”Työntekijän dna:ta oli päätynyt halkoon laboratoriossa, vaikka työntekijä ei ole esitutkinta-aineiston perusteella missään vaiheessa edes koskenut koivuhalkoon. Työntekijä on käyttänyt työtehtävissään mikroskooppia, kameraa ja muita oheisvälineitä, joiden pinnoille on jäänyt hänen solujaan. Hänen ei ole tarvinnut käyttää työtehtävissään myöskään suojavälineitä.
Työntekijän solut ovat siirtyneet laitteiden pinnoilta toisen laboratorion työntekijän hansikkaista halkoon. On myös mahdollista, että solut ovat tulleet halkoon huoneilman kautta.”
http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/ ... -vasta-nyt


Tämän mukaan siis työntekijä oli käyttänyt työssään mikroskooppia ilman mitään suojavälineitä, ja jossain ihan muualla, ja tutkimuslabraan halkoa tutkimaan mennyt työntekijä oli koskenut hanskoillaan ja tämän jälkeen labrassa koskenut samoilla hanskoilla (!!) halon terävässä kulmassa olevaa verijälkeä, kontaminoiden sen. Siis ennen näytteenottoa. Tai että tähän halkoon, juuri siihen kulmaan, oli ilmastointikanavan kautta lennellyt vierasta DNA:ta. Halkoon, jota tuskin säilytettiin labran pöydällä.

Kun tiedetään, ettei krp:n labran toiminnassa ole kyse mistään leikkimisestä, on tämä ihmeellinen, monta vuotta myöhemmin selviävä kontaminoituminen todella kummallinen juttu:

Poliisilehti 2001/5
Rikosteknisen laboratorion DNA-jaoksen esimiehen, rikoskemisti Vivian Johnssonin ­ja hänen alaistensa tiedot löytyvät DNA-rekisteristä.
- Jos oma hius sattuu putoamaan näytteeseen, se ei sotke tutkimuksia, Johnsson selittää rekisteröinnin.Samasta syystä tutkimustiloihin ei ole pääsyä edes rikosteknisen laboratorion johtajalla, vieraista puhumattakaan.”

https://www.poliisi.fi/poliisi/periodic ... 8200385A21
Lataa ilmainen 340-sivuinen nettikirja Ulvilan surmasta alla olevasta linkistä! Paras ja alkuperäinen! Salasana on "ulvila".
www.shorturl.at/agoNS


”En mää oo vääryyttä vastaan, mutten oikeuttakaan pualla” – Lavialainen sananparsi

Harpo

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Harpo »

^^
Joo ja sitten vielä se erittäin lyhyt aikaväli, jolloin tämän on täytynyt tapahtua. Halko varmasti testattiin saman tien, kun se on labraan viety ja vieras dna löydettiin heti. Miten ihmeessä siiihen on tässä välissä labrassa päässyt koskemaan joku, jonka dna ei ole rekisterissä?

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Ei ole kyse mistään kontaminaatiosta. 5.10.2009 tutkinnanjohtaja Kuusiranta sanoi, että kyseinen DNA on verestä, joka oli murhapaikalla, mutta mainitsi, ettei tiedetä miten ulkopuolisen veri oli sinne tullut. Voitaisiinko nämä mitättömät faktat pitää paikoillaan?!

Olen tuon uutisen tänne ja joka puolelle linkittänyt useita kertoja.

Jos KRP haluaa väännellä asian kanssa, niin se on sitten toinen juttu, mutta Kuusirannan tekstiin viitaten, pitäisi nyt ainakin selvittää, että miten KRP:n tutkijan veri tuli MURHAPAIKALLE, ei laboratorioon.

Otetaas nyt kerran taas faktaa:
5.10.2009

Tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Pauli Kuusiranta vahvisti alkuviikosta IS:lle, että tekijän jättämäksi luultu dna eristettiin ihmisen jättämästä verijäljestä. Kuusirannan mukaan tähän päivään mennessä ei kuitenkaan ole saatu selville, milloin ja miten kyseinen veri on taloon tullut.


http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... 46149.html
MITEN KYSEINEN VERI ON TALOON TULLUT?

Nyt ei voi olla kyse Lahden verestä, koska se nyt tasan tarkkaan tiedetään, että miten se on tullut taloon, vai?!

Niin, tämä tutkintalinja alkoi väitteellä, ettei ole mitään todisteita ulkopuolisesta ja Anneli Auer on juuri pidätetty vain muutamaa päivää aikaisemmin, ja tutkinnanjohtajana Kuusiranta.

Ja tässä on nyt esimerkki siitä, että mitä itse kukin havaitsee, minkälaista havaintoa kerää tuohon pääkoppaansa, jonka perusteella sitten tekee johtopäätöksiä.
Alethes doksa meta logu

Sirpa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11961
Liittynyt: Ma Huhti 09, 2007 8:07 pm

Re: Ulkopuolinen DNA rikospaikalla

Viesti Kirjoittaja Sirpa »

Ok, jatketaan samalla rintamalla. Tästä uutisesta "eilen" Anneli Auer pidätettiin. Huom. hätäpuhelu oli lavastus - ei häkenauha lavastettu. Ja vielä mennyt aikamuoto, oli. Montako vuotta meni ennen kuin Valkama sai saman ahaa-elämyksen? Ihan niin kuin normalia suomalaisessa rikostutkinnassa, vai?
Poliisi uskoo: Ulvilan surman hätäpuhelu oli lavastus

29.9.2009

Ulvila

Lähes kolme vuotta sitten sattuneen Ulvilan murhajutun tutkinnassa on tapahtunut yllättävä käänne. Porin käräjäoikeus vangitsi eilen todennäköisin syin epäiltynä murhatun Jukka Lahden aviovaimon.

Lähes kolme vuotta vaimoa on pidetty uhrina, joka sai itsekin veitsestä rintaansa yrittäessään mennä väliin. Eilen poliisi pudotti todellisen uutispommin: 44-vuotias vaimo vangittiin murhasta epäiltynä.

Hätäpuhelun tallenne on nyt yksi poliisin merkittävimmistä todisteista.

- Siitä ilmenee keskeisiä seikkoja, rikosylikomisario Pauli Kuusiranta sanoo.Nauhalta kuuluu kamppailun ääniä, mutta väitetyn ulkopuolisen tappajan puhetta ei nauhalla tiettävästi ole. Puhelu kestää 4 minuuttia 20 sekuntia.
Linkki ei enää toimi (oli nettipoliisiin), mutta uutinen löytyy aivan oikeasta paikastaan sieltä syksyltä 2009, kun tätä kauhisteltiin ja ihmeteltiin pääsemättä mihinkään johtopäätökseen. - Sen enempää kuin tekään viisi vuotta myöhemmin.

Kaikilta silloisilta kirjoittajilta vain viidessä vuodessa jo loppui usko väännellä näitä ihmeellisyyksiä, mutta aina vain näyttää riittävän uusia ja taas uusia uskojia, ja jo alkuperäisetkin fakta on niin sekaisin, ettei ole mitään tasoa tai määrää.

Tässä on taas pointti: nauhan aika, joka on 2 sek pidempi kuin se millä käytiin oikeudenkäynti, kuten täällä jossakin juuri tuli vahvistettua. Ja sitten tuo, että kuuluu kamppailun ääniä.

Toisesta ei kuulu, ja sen pituus on 4 min 18 sek.

Ja siinä teillä on jo uutisen päivämäärässäkin kaksi 2:sta ja kolme kuutosta väärinpäin kuin konsanaan ristit Lahden olkapäässä, ja tietysti merkki jälleen saatananpalvonnasta Valkaman mukaan - eiköhän tuo nauhalavastus ja saatananpalvonta tulleet esille samalla ajankohdalla.

Siellä olikin edellä mielenkiintoinen tieto: Lahden yhteys WinCapitaan.
fränkkä kirjoitti: Tämä on täysin huhu, eikä näin ollen ihan varmaa tietoa, mutta vuonna 06 eräässä soutu-uistelu tapahtumassa pohjois-karjalassa kesäkuun lopussa oli kaksi miestä, nämä miehet kauppasivat osallistumista sijoitustoimintaan, jossa oli melko varmat tuotot alkupääomaksi 2000-5000 euroa sitä ei muista oliko kyseessä wincapita, kun käyntikortti meni roskiin. Näin vuosien päästä tämän tarinan kertoja on sitä mieltä, että toinen hepuista olis ollu Jukka.s.Lahti. tiiä sitten näistä. Jossakin täälläkin on kuva jossa Jukka soutaa venettä...yhteys venäjääkin löytyy heti internetin syövereistä.
WinCapitahan on alunperin alkanut Virosta laukkavedonlyöntinä Giiclub -nimellä, ja Lahtihan työskenteli tuolloin Virossa, ja puhui myös sujuvaa viron kieltä.

Näitä sirkuksiahan - Ulvila ja WinCapita - käytiin yhtä aikaan pitkin maktaa. Ja WinCapita taas yhdistyy Espanjan Costa del Solille ja nimenomaan alunperin Marbellan eräälle määrätylle kaupungin alueelle (San Pedro de Alcantara), josta tulee taas yhteys Putiniin, sekä erääseen suomalaiseen henkilöön, jonka hallussa on Espanjan rikoshistorian mittavin huijaus 2800 miljoonalla eurolla, ja jonka hulppea vene takavarikoitiin 2005 alkaneessa rannikon putsauksessa, joka kaatoi koko Marbellan kaupungintalon liittyen järjestäytyneeseen rikollisuuteen, Venäjän mafiaan ja rahanpesuun ja näiden väitettyihin yhteyksiin politiikkaan.

Tämän jälkeen Suomessa sanottiin poliisiylitarkastajan tehneen itsemurhan loppuvuodesta 2008, mutta jättäneen jälkeensä viestin jättimäisestä rahanpesusta, johon olivat sotkeutuneena korkea-arvoiset poliisivirkamiehet sisäministeriöstä.

Vastaavasti WinCapita oikeudenkäynnin aikana, herrat itse vakuuttivat heillä olevan korkea-arvoisia suljelijoita juuri sisäministeriössä.

Pitää myös pistää korvan taakse, että WinCapitassa sanottiin liikkuneen pedofiliasta tuomittuja henkilöitä. Myös se, että Ulvilan murhan - alunperin ennen tapausten yhdistämistä lastenhyväksikäyttöä koskevassa oikeudenkäynnissä - myöhemmin molemmissa, syyttäjänä toimii poliirikosten tutkinanjohtaja Valtakunnansyyttäjän virastosta.

Viitaten nyt Anneli Auerin haastatteluun, kun hän kertoi ottaneensa syntipukin roolin, että homma tuli hoidettua. (Mennyt aika muoto, on siis nyt hoidettu!) Että minkälainen saldo siitä tuli kokonaisuutena?!

Tästähän käänteet sitten kiemurtelevat Aarnio-linjalle, jonka nimi esiityy myös ex-tutkinnanjohtaja Joutsenlahden kirjeessä, ja huumekuvioihin, joista on yhteys Italiaan (laitoin selontekoa sinne ketjuun jokin aika sitten) ja juuri tuolta samalta Marbellan asuntoalueelta, johon WinCapitakin liittyy italialaisen kokaiinikauppiaan Luigi Protanin kautta, jolla oli kuntosalibisnes. Siellä Aarnio-linjassa on nyt Putin-tutkintaan yhdistetty viisi johtajatason päällikköä niin KRP:stä kuin Poliisihallituksestakin.

WinCapitaa on verrattu Madoffin kaltaiseen jättimäiseen ja maailmanlaajuiseen juttuun, jonka piuhat lähtevät Luxemburgista, mutta suomalaisillehan tavan mukaan se on koitettu vähätellä niin mitättömäksi kuin vain mahdollista. Itsekin sain uhkauksia, kun otin asian esille ensin hejacissa ja sitten täällä. Näitä kuuluisia henkeen ja terveyteen kohdistuvia kuten Lahtikin oli saanut.

Eikä ole epäselvää ollenkaan (Englannin pääministeri Cameron, operaatio Grange), etteikö poliittinen Madeleinen katoaminen liittyisi samaan kuvioon huumepoliisipäällikkö Amaralin tutkimana kesästä 2007 alkaen, johon sanotaan Suomen KRP:n vaikuttaneen siten, että vanhemmat saatiin epäilyksen alaiseksi.

Jassoo (viittaus Sirpa-ketjuun), ovat nyt määrätyt poliittiset tahot tehneet suojakseen valmiuslain, Hitlerin mentävän porsaanreiän ja uuden perustuslain, jos heihin käydään kiinni? Onko meidän henkemme panoksena tässä pelissä?
Alethes doksa meta logu

Vastaa Viestiin