Hells Angels MC (ketju 2)

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
Avatar
Scruffy
Martin Riggs
Viestit: 648
Liittynyt: Pe Kesä 21, 2013 8:19 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Scruffy »

Uusin hangaround-kerho näköjään Namibiassa.

Ja ennen kuin joku ihmettelee niin vanha Saksan siirtomaa jossa vieläkin vanha ja vahva valkoinen vähemmistö.
Jail's not so bad. You can make sangria in the toilet. Course, it's shank or be shanked.
otus
Axel Foley
Viestit: 2329
Liittynyt: Ke Tammi 02, 2008 7:00 pm
Paikkakunta: Youranus

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja otus »

Viro saanut täysvärit
NEW CHARTER IN ESTONIA- HAMC ESTONIA
WELCOME TO THE FAMILY
Two new charters in Estonia- HAMC Tallin and HAMC Tartu
Welcome to the family
Jos alkaa pännii, niin anna bannii..
Kikki Hiiri
Martin Riggs
Viestit: 606
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2013 8:54 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kikki Hiiri »

Tanskalainen Hells Angels -presidentti kuoli sellissä
Hasisliigan johtohahmoksi epäilty helvetin enkeli löydettiin kuolleena tanskalaisesta poliisivankilasta. Hänet oli pidätetty torstain suurratsioiden yhteydessä Tanskassa.


Tanskan poliisi pidätti torstaina suurratsian yhteydessä 80 ihmistä. Yksi hasisliigaan kohdistetuissa ratsioissa pidätetty oli Kansainvälisen Hells Angels -jengin tanskalaisjäsen, kertoi tanskalaislehti Extrabladet.

Hells Angels MC Nomadsien presidentti löydettiin kuolleena poliisivankilan sellistään perjantaiaamuna. Vankilahenkilökunnan elvytysyritykset olivat turhia.

Kuolleen enkelin kerrotaan olleen vaikutusvaltaisen Nomads-osaston presidentti Kööpenhaminan Amagerissa. Hänen kerrotaan toimineen myös päävälittäjänä kahden tanskalaisjengin Satudarahin ja Bandidos MC:n välisissä rauhanneuvotteluissa.

Poliisi uskoo miehen uskotaan johtaneen vapaakaupunki Christianian hasiskauppaa.
Yks kerrallaan putoo napit palttoosta, sanoi joku. Lieneekö ollut mallia överit/itsari kun koittivat elvyttää? Tai muuten vaan vastikään suoraviivaa vetänyt, eipä sitä kankeita enää elvytellä.
Everything in the world is either a potato or not a potato
sipoonperuna
Armas Tammelin
Viestit: 72
Liittynyt: To Maalis 29, 2012 1:29 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja sipoonperuna »

helvetin enkelit ovat motoristeja joilla myös omaa toimintaa
heidän olemassa oloa ei juuri huomaa paitsi pärinästään
ryhmän jäsenet ovat asiallisia ja kohteliaita tietenkin on tilanteita kun ne toimii toisin
esim perintä hommissa.
monesti motoristien asiassa paisutellaan vaikka jos mainintaan
rikollisuus niin ilman liivimiehiäkin on sitä rikollisuutta moottori miehet
ovat ensi sijaan motoristeja. Mutta kyllä ne pisnestä tekee siinä kuin moni muukin
3kanta
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 100
Liittynyt: Pe Loka 07, 2011 9:58 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja 3kanta »

Miksihän iltalehdet ei ole tästä uutisoineet mitään?

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... in/3134380

Helvetin enkelien jengisyytteet taas nurin



Etelä-Karjalan käräjäoikeus hylkäsi Helvetin enkelien paikallisen järjestön jäsenten ns. jengisyytteet eli syytteet järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan osallistumisesta. Vajaa vuosi sitten Espoon käräjäoikeus päätyi samanlaiseen ratkaisuun.

Oikeuden mukaan Lappeenrannan osastoa koskevassa oikeudenkäynnissä ei ilmennyt näyttöä siitä, että Helvetin enkelit olisivat tehneet tai suunnittelisivat riittävän vakavia rikoksia.

Ns. jengipykälä tuli rikoslakiin helmikuussa 2003. Ketään ei ole toistaiseksi sen perusteella tuomittu. Järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan osallistumisesta voidaan tuomita sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Syyttäjän mielestä Hells Angels MC Carelia oli järjestäytynyt siten, että tavoitteena on tehdä yksi tai useampi rikos, josta säädetty enimmäisrangaistus on vähintään neljä vuotta vankeutta. Syyttäjä perusteli tätä sillä, että Carelia on osa maailmanlaajuista organisaatiota. Sillä on omat vartioidut kokoontumistilat, jäseniä on useita ja heidän välillään on käskyvaltasuhteet.

Syyttäjä perusteli väitettään myös sillä, että jäsenet ovat maksaneet Carelian taustayhdistykselle Kaxpyöräset ry:lle puolentoista vuoden aikana 29000 euroa tuki- ja jäsenmaksuja. Kerhotiloissa on pidetty salakapakkaa ja tiloista on vuosien aikana takavarikoitu lukuisia ampuma-aseita.

Oikeus ei väitteitä hyväksynyt. Se katsoi, että jengipykälän soveltaminen edellyttää tiettyjen vaatimusten täyttymisen:

- Toiminnan pitää olla ainakin tietyn ajan koossapysyvää

- Jäseniä pitää olla vähintään kolme

- Rakenteen pitää olla jäsentynyt

- Jäsenet toimivat yhteistuumin tehdäkseen yhden tai useampia rikoksia, joista enimmäisrangaistus on vähintään neljä vuotta vankeutta.

Näin oikeus perusteli

Etelä-Karjalan käräjäoikeus tutki edellytyksiä palasittain.

Jäsenet ja pysyvyys: Oikeuden mukaan Carelian sai Helvetin enkeleiden täysjäsenyyden 2002 ja jäseniä on ollut yli kolme. Lisäksi jengillä on toimitila Lappeenrannan Viistokadulla. Koko- ja pysyvyysedellytyksestä ei ollut epäselvää.

Jäsentyneisyys: Oikeus piti toimintaa jäsentyneenä, koska järjestöllä on organisaatio ja säännöt.
- Säännöistä ilmenee paitsi kansainvälinen myös kansallisen tason hierarkisa, edellytetyt tiedotus- ja muut toimintatavat ja taloudelliset vaatimukset. Säännöissä on varsin tarkkoja ohjeita siitä, ketä jäseniksi hyväksytään, miten täysjäseneksi voi päästä ja miten organisaatiossa eri asemassa olevien henkilöiden on käyttäydyttävä, oikeus totesi.

Oikeus katsoi, että jutun käsittelyssä selvisi sääntöjä myös noudatettavan.

Rikokset: Käräjäoikeus totesi että rikollisjärjestön toimintaan osallistuminen on rangaistavaa, jos tehdään yksi tai useampi riittävän vakava rikos tai sen yritys. Sellainen ei ole rikollisjärjestö, jos henkilöt vai tekevät tahoillaan rikoksia toisistaan tietämättä.

- Syyksilukeminen ratkaistavana olevassa asiassa edellyttäisi siis näyttöä siitä, että yksi tai useampi syytteessä olevista henkilöistä olisi tehnyt HAMC:n lukuun yhden tai useamman rikoksen, jota olisi pidettävä lainkohdan tarkoittamalla tavalla vakavana.

Oikeus totesi, että Lappeenrannassa puiduista rikoksista ei täyttänyt vakavuusvaatimusta, eikä tietoa ollut mistään aikaisemmastakaan teosta.

- Näin ollen asiassa on jäänyt näyttämättä, että puheena oleva riittävän vakava päärikos olisi tapahtunut tai että sellaista olisi edes ollut suunnitteilla järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan osallistumisen tunnusmerkistön täyttävällä tavalla.
Tuomio salakapakasta

Kahdeksan Carelian jäsentä tuomittiin alkoholirikoksesta ja veropetoksesta. Oikeus katsoi, että kerhotiloissa oli myyty juomia 3900 euron edestä. Koska kaupan oli myös tupakkaa, niin tuomio tuli myös tupakan myyntirikoksesta.

Tuomio tuli kaikille myös huumausainerikoksesta, koska tiloista löytyi 3,8 grammaa hasista, 0,6 grammaa marihuanaa ja kuusi ekstaasitablettia.

Vaikka oikeus hylkäsi ns. jengisyytteet, niin se käytti silti rangaistuksia mitatessaan koventamisperusteena sitä, että teot oli tehty vakavien rikosten tekemistä varten järjestäytyneen ryhmän jäsenenä. Koventamisperustetta voidaan käyttää lievemmissäkin teoissa.

Muutama tuomittiin myös muista pienemmistä rikoksista. Oikeus totesi mm., että muutama jäsen oli aikeissa viedä Kouvolan Red Devils -jengin yksivuotisjuhliin pienen erän huumeita lahjaksi. Poliisi takavarikoi aineet ennen levitystä.

Tuomiot vaihtelivat kolmen kuukauden ehdollisesta seitsemän kuukauden ehdottomaan vankeustuomioon. Ehdottoman taustalla oli miehen aiempi vankeusrangaistus.

Yksi jengin jäsenistä tuomittiin myös törkeän kiristyksen yrityksestä, koska hän oli yrittänyt saada ex-puolisoltaan tämän omistaman moottoripyörän papereita uhkailemalla. Oikeus katsoi, että tätä rikosta ei ollut tehty jengin nimissä. Mies sai tästä ja salakapakkarikoksista 1 v 4 kk ehdollista.
Roadkill, Roadkill
Jeffrey Used To Bring Home
Roadkill, Roadkill
Young Jeffrey Loved To Play With
Roadkill, Roadkill, Roadkill
Jeffrey Bleached The Bones Of
Roadkill, Roadkill
overdose
Harjunpää
Viestit: 333
Liittynyt: To Tammi 12, 2012 7:23 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja overdose »

3kanta kirjoitti:Miksihän iltalehdet ei ole tästä uutisoineet mitään?
Ei taida olla Suomen poliisin tai syyttäjien etu sellainen, että kerrotaan turhaan haaskatuista verovaroista. Uskoisin että poliisi antaa jonkinlaisia ohjeistuksia iltapäivälehdistölle mitä tälläisten asioiden tiimoilta julkaistaan ja mitä ei.

Joku viisaampi voi varmaan tehdä yhteenvedon siintä kuinka monta kertaa Suomessa ollaan yritetty ajaa syytteitä järjestäytyneeseen rikollisjärjestöön kuulumisesta tai sen toiminnasta. Siitäkin ollaan oltu lehdistössä aika hiljaa kuinka se on joka kerta epäonnistunut. Ja tämä on tapahtunut kaikkien %-kerhoihin liittyvissä jutuissa.

Taas saatiin läpi tosin tuomio "salakapakan" pitämisestä. Se onkin vakavaa rikollisuutta se. Kukaan täysin ulkopuolinen kun ei vaan sinne viistokadullekkaan ole voinut mennä niitä kaljoja tiskille tilailemaan, joten kyseessä on ollut enemmän oman porukan keskinäistä kaljan myyntiä. Samanlaisia tiloja on Suomi pullollaan joissa eri järjestöillä ja seuroilla on "salakapakka" josta myydään kavereille kaljaa omakustannehintaan. Miksi niitä ei ratsata vuosittain ja haaskata paikallisten poliisien ja syyttäjien aikaa ja kuormiteta oikeuslaitosta?

Ei ole muuten näkynyt lehdistössä mitään Bandidosin Tuusulan toimitilan ratsian tuloksista. Voisiko tosiaan olla niin, että mitään ei myöskään sieltä löytynyt? Hienosti kuitenkin Iltapäivälehdistön edustaja oli samaan aikaan paikalla videokameran kanssa kun poliisi saapui suorittamaan ratsiaa. Onko hiukan läpinäkyvää lehdistön johdattelemista Suomen poliisin toimesta? Noh, eiköhän sieltäkin jonkunlainen alkoholirikos ja veropetos saada puskettua pojille läpi. Ei mene sitten ihan turhaan hukatut määrärahat ja syyttäjien yritys tuomita taas kerran joku järjestäytyneestä rikollisuudesta.
"Weak men threaten, real men act"
- Varg Vikernes
flynt-one
Nikke Knakkertton
Viestit: 177
Liittynyt: Su Syys 16, 2007 11:54 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja flynt-one »

Pari muutakin asiaa huvitti tossa carelian asiassa..

- järjestäytyneisyys ja hierarkia; sehän on kaikkien mp-kerhojen rakenne aina gospel ridersista helvetin enkeleihin. On määrätty asema kerhossa josta on merkit liivissä. Se on ainoa keino pitää minkäänlaista mc-kerhoa pystyssä. Jos ei muuta niin pressa, varapressa, road captain, jäsenet, prospectit ja hängit löytyvät jossain muodossa kaikista kerhoista.

- rahavirrat; no mitä prkl.. jäsenet ovat maksaneet 1,5v aikana 29teur ry:n tilille. Ilmeisesti salakapakat ja suuri rikollisuus tuottaa huonosti kun pitää jäseniltä rahaa pyydellä. Näinhän on joka kerholla.. jäsenet maksavat jotta kerho pyörii.. sitten voi olla muita tulonlähteitä (jv-toiminta, rallit, paitamyynti jne.) joilla kerätään rahaa jotta jäsenien maksuosuus ei olisi liian suuri. Enemmän pitäisi olla huolissaan jos kerho tuotaa niin hyvin että jäsenille tulee pelkkiä palautuksia kerhon suunnalta joka kuukausi.. :lol:
ArcticEli
Harjunpää
Viestit: 298
Liittynyt: Pe Marras 09, 2007 4:18 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja ArcticEli »

Mitenkähän se on noilla Blue Knightseilla?
Samanlainen järjestäytyminen, chaptereita joka maassa?
http://www.blueknights.fi/
Ei mikään ihme ettei poliisi suuremmin mainosta omaa kerhoaan?
"People are more violently opposed to fur than leather
because it's easier to harass rich women
..... than motorcycle gangs." - Unknown
Shovel
Alibin satunnaislukija
Viestit: 63
Liittynyt: Ti Heinä 23, 2013 7:53 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Shovel »

Poliisi teki virheen: Helvetin enkelit -ratsioissa lainvastaisuuksia
Julkaistu: 22.5.2014 12:42

Poliisin ratsiat moottoripyöräjengi Helvetin enkeleiden rikosjutussa eivät menneet kaikilta osin sääntöjen mukaan.

Helsingin hovioikeuden mukaan poliisi toimi osin pakkokeinolain vastaisesti kotietsinnöissä, jotka tehtiin kerhotiloille Espooseen sekä erään jengiläisen naisystävän asuntoon.

Poliisin virhe kerhotiloilla liittyi siihen, ettei kiinteistössä asunut mies saanut olla läsnä etsinnässä. Paikalla oli ryhmän väitetty johtaja.

Asunnolla taas osa poliiseista oli jäänyt huoneistoon, kun epäillyn naisystävä meni avaamaan kellarivarastoa. Naisella ei ollut mahdollisuutta seurata, mitä asunnossa tällä välillä tapahtui.

Ratsiat tehtiin helmikuussa 2013. Isossa operaatiossa otettiin kiinni Helvetin enkeleiden ja sen kannattajakerhon edustajia.

Käräjillä jengisyytteet menivät nurin, mutta tuomioita tuli väkivalta- ja muista rikoksista.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1 ... k-trm-uutk
parasetamoli
Lauri Hanhivaara
Viestit: 121
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 5:59 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja parasetamoli »

Vallilassa juhlat tulossa? Ainakin ympäristössä pyörinyt eilen ja tänään saksan värejä ja muualta skandinaviasta....
lepajoki
Olivia Benson
Viestit: 729
Liittynyt: Su Tammi 13, 2008 10:56 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja lepajoki »

Eiköhän noi oo superiin menossa.
loco
Susikoski
Viestit: 40
Liittynyt: Pe Marras 09, 2012 5:01 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja loco »

Oiskohan kuitenkin ollut matkalla Pietariin. Superissa ei pahemmin puna-valkoista ryhmittymää näkynyt.
Ampu tulee...
boeselager
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: Pe Maalis 21, 2014 12:28 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja boeselager »

ArcticEli kirjoitti:Mitenkähän se on noilla Blue Knightseilla?
Samanlainen järjestäytyminen, chaptereita joka maassa?
http://www.blueknights.fi/
Ei mikään ihme ettei poliisi suuremmin mainosta omaa kerhoaan?
hyvä et joku vahtii pikkupoikia :) m h:kin on omansa tulevaisuutensa pilannut 81 meni,siin sivussa meni ovityöt jvkortti mut ei mlla ollut asiakaspalvelu henkisyyttäkään. ovella oli.joten jotenkin oikeen että on viilentymässä (istumassa riksussa) miltei 40v/ikuinen linnakaakki.mikon tulevaisuus myydä huumeita,hormooneja sekä olla velanperijä kun tota voimaa on sekä kokoa bisnestäkin on sen verran tehnyt jotta kyllä tulevaisuus näyttää lupaavalta.näytti olevan liuta emme ole rikollisia istumassa jos herrat on puhtaita pulmusia miksi vitussa ne sit istuu ei kai ne paskalla vaan istu? h n,s s.nomadeista jyrki.yhteiskunta voisi tehdä niin 2 istumisesta 10v lisää tuomioon kaikki kela/sossu rahat pois koska onhan niistä kaupoista yms perintä keikoista rahaa tullut se on vaan tyhmä kuka juhlii rahat.
veniard
Harjunpää
Viestit: 332
Liittynyt: La Joulu 29, 2012 11:18 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja veniard »

In side tietoo mistä pirukaan ei ota selvää :shock: Kun seuraavaksi kirjoitat niin kelaa neljästi ja sit kirjoita. Arvostan tiedon antoo sikäli jos faktaa mut mitä sil tekee kun ei hymmärrä...
boeselager
Susikoski
Viestit: 31
Liittynyt: Pe Maalis 21, 2014 12:28 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja boeselager »

mites z voi/jakselee? onko hakunilan ampumis juttu jättänyt jälkensä z.ei ole kuppiloissa ukkoo näkynyt viatonissa/simpassa,jos on juomisen lopettanut :?:
Vastaa Viestiin