Helsingissä värvätään taistelijoita Syyriaan

Aiheet terrorismista ja terroriryhmistä tänne.
Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3647
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Helsingissä värvätään taistelijoita Syyriaan

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

Koodi: Valitse kaikki

[b]Helsinkiläisiä on houkuteltu kaduilla Syyriaan taistelemaan[/b]

Turkissa syntynyt helsinkiläismies kertoo, että hänet kutsuttiin Stockmannin edessä yllättäen Syyriaan sotimaan.

Helsingin keskustassa on houkuteltu ihmisiä Syyriaan taistelemaan. Suojelupoliisin tietojen mukaan ihmisiä on pysäytetty kaduilla ja ostoskeskuksissa keskustelemaan Syyriaan lähtemisestä.

Turkissa syntynyt 27-vuotias helsinkiläismies kertoo, että hänet kutsuttiin Syyriaan taistelemaan heinäkuussa perjantai-iltana Stockmann-tavaratalon ulkopuolella. Tuntematon mies pysäytti hänet ja kysyi, onko mies muslimi. Pysäyttäjä paheksui sitä, että helsinkiläismies juo ja viettää aikaa suomalaisnaisten kanssa, ja sanoi vakavaan sävyyn, että muslimina miehen pitäisi pikemminkin olla moskeijassa ja veljiensä kanssa sotimassa. Keskustelu koski nimenomaan Syyriassa sotimista.

Suojelupoliisin tietojen mukaan Helsingissä ei kuitenkaan tapahdu sellaista järjestäytynyttä rekrytointia, jota tehdään muualla Euroopassa. Kyse on yksittäistapauksista.
Jälleen kerran kyse on yksittäistapauksista, kuten niin usein ennenkin.
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17119
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Helsingissä värvätään taistelijoita Syyriaan

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Toisaalta jos ja kun tälläinen yksittäistapaus kaduilla kulkee/liikkuu ja kyselee vain henkilöiltä, jotka hän ulkonäön perusteella kuvittelee olevan Lähi-Idästä tai Afrikasta ja siten myös musulmaaneja, niin tällöin kyselijä syyllistyy etniseen profilointiin ja siitä kannattaa tehdä kirjelmä/valitus vähemmistövaltuutetun toimistoon.

Onhan päivänselvää että jos ja kun joku kyselijä rekrytoisi väkeä Ukrainaan sotimaan, mutta välttelisi Lähi-Idästä ja Afrikasta kotoisin olevia, niin hän syyllistyisi etniseen profilointiin jättäen moniosaajat työnhakumahdollisuutta vaille.

Mutta kun näitä musulmaaneja on niin erisuunnan kannattajia, niin kuinkas se nyt menee, että kysyykö tämä yksityinen työvoiman tarjoaja oletko shiia vai sunni vai edustatko sitä aitoa islamia - puhdasta ja valkeata, sitä mitä vielä missään eikä koskaan ole nähty. Että niiku lähdetkö sotimaan? Tai jotain. Vaikka sitä, että tule rohkeasti mukaan ja reilusti ulos kaapista.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Täysi Purenta
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1481
Liittynyt: Pe Huhti 16, 2010 11:05 am

Re: Helsingissä värvätään taistelijoita Syyriaan

Viesti Kirjoittaja Täysi Purenta »

Minä luen tuon otsikon jatkuvasti että Suomesta värvätään taiteilijoita Syyriaan ja mietin joka kerta että minkä ihmeen takia? Kulttuuri kukoistamaan sodan varjoissa.
Vastaa Viestiin