Kotkassa aamulla outo kolari

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Stoney
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 14
Liittynyt: To Elo 25, 2011 6:29 pm

Kotkassa aamulla outo kolari

Viesti Kirjoittaja Stoney »

Tämä voi hyvin olla ihan vaan onnettomuus. Mutta jotenkin tässä on omaan korvaan hiukan toisenlainen kaiku.

EDIT: Kyseinen Ruotsinsalmenkatu on Satamakadun puoleisesta päästä varsin jyrkkä mäki.

Kotkassa aamulla outo kolari — poliisi vaitonainen

12.9.2014 15:48
Satamakadun ja Ruotsinsalmenkadun risteyksessä Kotkassa tapahtui puoli kuuden maissa perjantaiaamuna kahden henkilöauton törmäys.

Mäkeä alas tullut auto osui kadun reunassa pysäköitynä olleeseen autoon.

Kymen Sanomien toimitukseen kantautuneiden tietojen mukaan törmääjäautosta löytyi pahoin runneltunut, kuollut ihminen. Onnettomuudessa ei tiettävästi loukkaantunut muita ihmisiä.

Poliisi on hyvin vaitonainen tapahtuneesta.

— Risteyksessä tapahtui aamulla kahden auton törmäys. Asian laatu on nyt sellainen, että emme kerro tapahtuneesta tämän enempää, toteaa rikoskomisario Freddie Cederlund Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta Kotkasta.

http://www.kymensanomat.fi/Online/2014/ ... 17894460/4
Colicco
Nikke Knakkertton
Viestit: 157
Liittynyt: Ke Heinä 16, 2014 6:14 pm

Re: Kotkassa aamulla outo kolari

Viesti Kirjoittaja Colicco »

Sairaskohtaus,nukahdus tms. Ei mitään outoa,näitä tapahtuu aika ajoin,mutta kaikki ei soita ensimmäisenä lehdistölle joka kolarista tai paikalla ei satu oleen lehtimies joka väijyy jotain hittiä,muutenhan niitä olis puhelinluettelon verran viikossa ja nettilehdet tupaten täynnä.

Mun nuoruudessa lähellä tapahtui kaksi tällaista jotka johtui sairaskohtauksesta eikä niistä ollut lehdissä sen kummemmin ihmettelyjä,kolari,ihminen kuoli,asia selvä. Tosinsilloin ei oltukaan nettiaddikteja jonne kaikki pitää postata heti.Naapurin pylvääseen kävelytkin
Bias
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1354
Liittynyt: Su Heinä 19, 2009 1:04 pm

Re: Kotkassa aamulla outo kolari

Viesti Kirjoittaja Bias »

Tarkoitatko Stoney oudolla mitä asiaa tuossa uutisessa? Normaalisti olisin varmaan ohittanut uutisen kolarina, mutta nyt kun outoudesta alettiin puhua, mielikuvitus sai siivet. Jäin miettimään oliko ruumis pahoin runneltu jo ennen kolaria? Oliko uhri edes hengissä kolarin sattuessa? Entä jos kolarilla haluttiin peittää väkivaltainen kuolema, lavastaa se onnettomuudeksi?
Ei ole syyttömiä. On vain huonosti kuulusteltuja.
Josif Stalin
NancyDrew
Christopher Lorenzo
Viestit: 1580
Liittynyt: Ti Elo 10, 2010 8:02 am

Re: Kotkassa aamulla outo kolari

Viesti Kirjoittaja NancyDrew »

Stoney kirjoitti:Kymen Sanomien toimitukseen kantautuneiden tietojen mukaan törmääjäautosta löytyi pahoin runneltunut, kuollut ihminen.
Ymmärsinkö oikein, että se outous oli tässä lauseessa?

Joko toimittaja on lukenut liikaa Murha.infoa ja lisännyt vielä loppuun tuollaisen salamyhkäisen poliisin lausunnon tai sitten tässä on oikeasti jotain muutakin taustalla.
Stoney
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 14
Liittynyt: To Elo 25, 2011 6:29 pm

Re: Kotkassa aamulla outo kolari

Viesti Kirjoittaja Stoney »

Nimenomaan tuo "outo" kiinnitti huomion. Josta sitten mielikuvitusmatka Biasin maalaamiin maisemiin. Tuo uutisointi kun jättää tulkinnanvaraa suuntaan jos toiseenkin, niin ajattelin jakaa tännekin.
Antwoord
Susikoski
Viestit: 32
Liittynyt: Ti Elo 09, 2011 9:39 am

Re: Kotkassa aamulla outo kolari

Viesti Kirjoittaja Antwoord »

Kaveri on tuossa kulmassa olevassa baarissa töissä ja kertoi että mitä tässä on tapahtunut, ilmeisesti kyseessä on ollut suhteellisen mielikuvituksellinen itsemurha. Tää tyyppi oli sitonut vaijerin lyhtypylvääseen ja toisen pään laittanut silmukaksi omaan kaulaan ja kaasuttanut.

Ja tämähän on totta kai siinä mielessä huhupuhetta kun ei sitä mikään uutissivusto tule koskaan vahvistamaan mutta luotan aika vahvasti itse siihen ettei tää kaveri ole ainakaan päästään keksinyt koko juttua.
Antwoord
Susikoski
Viestit: 32
Liittynyt: Ti Elo 09, 2011 9:39 am

Re: Kotkassa aamulla outo kolari

Viesti Kirjoittaja Antwoord »

En päässyt enää muokkaamaan aikaisempaa viestiäni joten pahoittelen tuplapostausta. Sain tässä kuitenkin lisätietoa ja tarkennusta tähän tapaukseen eli täältä pesee.

Satamakadun ja Ruotsinsalmenkadun kulmassa on hotelli-baari ja kaverini on siellä töissä. Kertoi, että perjantaina aamuvuorossa ollut työntekijä oli nähnyt lyhtypylvääseen sidotun vaijerin ja kolaroidun auton ja mennyt ulos ihmettelemään asiaa. Oli katsonut autoon ja löytänyt sieltä päättömän tyypin. Soitti poliisin paikalle.

En ole varma että saako tällaisista asioista kirjoitella kun kyseessä on mitä ilmeisimmin ollut itsemurha ja poliisi ei siitä suostu mitään enää tiedottamaan joten jos olen rajoja ylittänyt niin ylläpito toivottavasti näkee asiakseen poistaa nämä viestit.

Tällaista täällä Kotkassa.
-VF-
Armas Tammelin
Viestit: 80
Liittynyt: To Tammi 13, 2011 11:45 pm

Re: Kotkassa aamulla outo kolari

Viesti Kirjoittaja -VF- »

Muistaakseni Valtteri Suomalaisen Kuolet vain kahdesti -kirjassa oli kerrottu vastaavanlaisesta itsemurhasta: kaveri oli laittanut hirttoköyden kaulaan ja toisen pään pitkästä köydestä hän oli sitonut puuhun. Sitten vaan suoraa tietä ajamaan ja pää lensi ikkunasta pöpelikköön. Auto jatkoi matkaa muutama sata metriä ja ajautui ojaan. Siinä oli ollut poliiseilla ihmettelemistä kun autosta löytyi päätön mies. Asia tietysti selvisi kun pää ja köysi löydettiin.
Dr Bergmeister
Adrian Monk
Viestit: 2803
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 10:37 pm
Paikkakunta: Pohjanmaan rannikkoseutu

Re: Kotkassa aamulla outo kolari

Viesti Kirjoittaja Dr Bergmeister »

Kun tuossa uutisessa luki, että poliisi ei tämän enempää asiasta tiedota, ajattelin heti että kyseessä täytyy olla jonkunlainen itsemurha. Melko outo itsari kylläkin on, mikäli on tosiaankin tapahtunut sillä lailla kuin Antwoord kertoi, ja miksei olisi. On sitten ollut melko kaamea löytö poliisilla.
Gods made heavy metal.
Antwoord
Susikoski
Viestit: 32
Liittynyt: Ti Elo 09, 2011 9:39 am

Re: Kotkassa aamulla outo kolari

Viesti Kirjoittaja Antwoord »

Myötätuntoni menee hyvin vahvasti sille ihmiselle joka epäonnisena tämän itsemurhan uhrin löysi. En osaa edes kuvitella kuinka järkyttävä koko tilanteen on täytynyt olla, ei kukaan varmaan villeimmissä kuvitelmissakaan ajattele törmäävänsä tämänlaatuiseen tilanteeseen. Toivottavasti saa kaiken tarvittavan avun ja tuen mitä tarvitsee ylitsepääsemiseen.
Avatar
VoDKa
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4913
Liittynyt: Ke Marras 07, 2007 5:17 am
Paikkakunta: Better place.

Re: Kotkassa aamulla outo kolari

Viesti Kirjoittaja VoDKa »

Ilman lisätietojakin tämä olisi kuulostanut epäilyttävältä, sillä "pahoin runneltunut" toi ensimmäisenä mieleen juurikin jonkin huumekaupan evottaneen osapuolen joka on sitten pieksetty porukalla ja lopuksi yritetty naamioida kolariksi.

Oikeilla tiedoilla tästä tuli vielä erikoisempi näytelmä, jokseenkin noita vaijeria kaulan ympäri ja hyppy tuntemattomaan -tyyppisiä ratkaisuja aina silloin tällöin tulee kyllä vastaan. Harvemmin vain keskustassa mahtaa näitä tapahtua.

Joskus aikanaan istuin bussissa ja jäin siellä kuuntelemaan kolmen pissiksen juttelua. Joku heidän tuttavansa oli opiskelemassa jotain sairaanhoitoa tai vastaavaa ja oli tehnyt sitten harjoittelun ruumiinkuljetuksessa. Huvittuneena kuuntelin kuinka tämä tuttava oli ottanut ilmeisesti loparin sieltä sen jälkeen kun oli tullut muutama irtopäänkuljetustapaus vastaan. Se ei ollut se huvittava asia, vaan se kuinka nämä pissikset ihmetteli että eihän ihmiseltä nyt voi pää edes irrota tolleen, pakko olla jotain tutkimustarkoituksiin irrotettuja päitä.

Sääli ettei ollut tälläistä uutista heille siinä tilanteessa näyttää. Äkkiseltään tulee mieleen ainakin pari muutakin tapausta jossa itsemurhaisesti on pää irronnut (hypänneet sillalta vaijeri kaulassa) ja yhden onnettomuuden tiedän (moottoripyörällä keskikaiteeseen), joten todennäköisesti näitä irtopääjuttuja on yllättävän useinkin. Mutta kuten sanottua, harvemmin taitavat näin julkisille paikoille vain osua.

One day I might just disappear and you will never find me. Nobody will ever find me.

jupuduu
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 117
Liittynyt: Ma Joulu 10, 2012 1:50 am

Re: Kotkassa aamulla outo kolari

Viesti Kirjoittaja jupuduu »

Jos tuo itsemurha pitää paikkansa, onkohan inspiroitunut tästä 1. syyskuuta sattuneesta tapauksesta. Jos lukee MyDeathSpacea :mrgreen:
http://mydeathspace.com/article/2014/09 ... d_daylight
Antsa
Harjunpää
Viestit: 293
Liittynyt: To Huhti 24, 2008 2:34 pm

Re: Kotkassa aamulla outo kolari

Viesti Kirjoittaja Antsa »

Kuulin tänään saman jutun, eli vaijeri kaulaan ja kaasutus autolla. Tämä tieto tuli taholta, jolla yhteyksiä pelastuslaitoksen suuntaan, joten pidän uskottavana tietona. Mutta kuka sitä totuutta tietää, kun poliisikaan tuskin koskaan kertoo.
Kat_Revolver
Harjunpää
Viestit: 321
Liittynyt: Su Joulu 02, 2012 11:32 pm

Re: Kotkassa aamulla outo kolari

Viesti Kirjoittaja Kat_Revolver »

Aika jännä valinta kyllä jotenkin jos keskustassa on tosiaan tällä tavalla toteutettu tämä projekti. Jotenkin ajattelisi, että mieluummin jossain vähän syrjäisemmässä.. No, mene ja tiedä.

Perin ikäviähän nuo ruumiit löytäjälleen ovat, itsekin olen irtopään kohdannut ja ei se kyllä hääviä ollut. Itsemurhatapaus sekin, juna välineenä.
Muovipussi päähän ja ruumis suohon.
Memmuska
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Pe Touko 24, 2013 3:59 pm

Re: Kotkassa aamulla outo kolari

Viesti Kirjoittaja Memmuska »

Itsemurha se oli ja juuri noin niinku muutama tuossa jo sanonutkin. Ei ollut kotkalainen, oli sukulaisten luona vierailulla.
Vastaa Viestiin