Hells Angels MC (ketju 2)

Sana on vapaa, jos uskaltaa...
JurpÅ
Remington Steele
Viestit: 212
Liittynyt: Ma Joulu 17, 2012 5:08 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja JurpÅ »

Tuskin tota ois kukaan ees noteerannu,ellei sil ois ollu tota supportti takkii...Ilta-sanomis kaverii oli kutsuttu liivimieheks,pääs taas toimittaja pätemään asiantuntemuksellaan :lol:
Halkokauppias
Lauri Hanhivaara
Viestit: 124
Liittynyt: Pe Joulu 14, 2012 12:35 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Halkokauppias »

mävaanmä kirjoitti:kyllä se vaan sama jannu on kun on malmilla bunkannu, näitä oli viel kaks veljestä.. niistä ajoista on vaan jo se 20+ vuotta, mutta sama heppu silti.

en nyt vaan sit tiiä onko toi nuorempi vai vanhempi veljeksistä, eikä sen enempää kiinnostakkaan.. tuttu naama, ei muuta.. jatkakaa :lol:
Olen iltarukouksissani muistanut tätä koko Bekaj:n veljessarjaa (3kpl) ja toivonut että jonkun antamana 9mm Burana parantaa heidät suomalaisen yhteiskunnan aiheuttamista vaivoista...hukkaan ovat näköjään iltarukoukseni menneet kun koko veljessarja on vielä hyvissä voimissa. :(

Armed (Mendi), joku?? ja Astrid...kuka se kolmas kauppias oli nimeltään tästä veljessarjasta?

Sori OT, ei liity HA mitenkään.
mävaanmä
Remington Steele
Viestit: 227
Liittynyt: Pe Marras 30, 2012 10:59 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja mävaanmä »

todentotta, kiitos!

Astrid, sen kanssa väännettiin monesti, ja kun se jäi alakynteen niin sit alko mendin apuunhuuto..
ja nyt loppu munkin OT, anteeksi vaiva..
Halkokauppias
Lauri Hanhivaara
Viestit: 124
Liittynyt: Pe Joulu 14, 2012 12:35 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Halkokauppias »

Just laskin että mulla on ollut tappouhka näitten veljesten puolesta 20v 7kk ja vielä ollaan hengissä. :D Terveisiä vaan DJ Mendille!!! :lol:
Mitä tulee supportaukseen niin mulle on aivan sama mitä väriä kukin kannattaa mutta että feikki jugoslaaveja (oikeasti albaanikoiria = mustalaisiin verrattavaa paskasakkia) kulkeee HA supportti pilottitakki päällään niin alkaa olla aika tehdä jotain tai aihe alkaa olemaan yleinen vittuilun aihe kun kyseisen bändin jäseniä näkee kylillä. :mrgreen:

Toivottavasti homma oikastaan ettei mene viimeinenkin kunnioituksen ripe tähän pelleilyyn! :cry:
TollRoad
Remington Steele
Viestit: 220
Liittynyt: Ma Kesä 24, 2013 12:26 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja TollRoad »

Joku kirjoitti tuossa aikaisemmin ettei liity HA mitenkään. No itse asiassa liittyy.

Mendi, Astrid ja Albert on kaikki HA juoksupoikia.
Harley
Jack Taylor
Viestit: 16
Liittynyt: To Elo 20, 2009 8:34 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Harley »

Ivalon helvetin enkelin tuomio koveni hovissa –liivit päällä edustaa koko järjestön uhkaa

Kuva: LK/Markku Ulander Lähetä palautetta toimittajalle

Ivalossa kesällä 2013 poliisia uhkaillut ja väkivaltaisesti käyttäytynyt moottoripyöräjengiläinen sai kovemman tuomion Rovaniemen hovioikeudessa kuin käräjäoikeudessa.
Mies tuomittiin kuuden kuukauden ehdolliseen vankeuteen virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja laittomasta uhkauksesta. Käräjäoikeus oli tuominnut miehen virkamiehen vastustamisesta ja niskoittelusta poliisia vastaan ja hylännyt laittoman uhkauksen syytteen. Käräjäoikeudessa mies sai vain sakkoja ja jutun syyttäjä valitti hovioikeuteen.
Motoristia oli epäilty pahoinpitelystä Ivalon keskustassa vuoden 2013 heinäkuun lopulla. Mies oli vastustanut pidätystä ja häntä pidättänyt poliisi oli käyttänyt sumutinta miehen taltuttamiseksi. Miehellä oli ollut yllään Hells Angels -liivit. Mies oli huutanut saadessaan sumutetta silmiinsä, että joka häntä sumutti saa kokea koston.
Hovioikeudessa oli kuultu uutena todistajana poliisia, joka on tutkinut järjestäytynyttä rikollisuutta Suomessa. Poliisi oli kertonut Hells Angels -järjestön yleisistä toimintaperiaatteista todeten muun muassa, että järjestön liiveihin pukeutuneen ryhmän jäsenen kannanottojen taustalla on koko järjestön edustama väkivalta ja uhka.http://www.lapinkansa.fi/Lappi/11949384 ... uhkaa.html
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8263
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Harley kirjoitti:Hovioikeudessa oli kuultu uutena todistajana poliisia, joka on tutkinut järjestäytynyttä rikollisuutta Suomessa. Poliisi oli kertonut Hells Angels -järjestön yleisistä toimintaperiaatteista todeten muun muassa, että järjestön liiveihin pukeutuneen ryhmän jäsenen kannanottojen taustalla on koko järjestön edustama väkivalta ja uhka.http://www.lapinkansa.fi/Lappi/11949384 ... uhkaa.html

Tämäpä onkin mielenkiintoinen juttu. Nyt yksittäisen poliisin mielipide on hovioikeudessa otettu huomioon faktana. Johtuneeko siitä että moottoripyöräilyn harrastajien juttuja ei poronhoitoaluella kovin usein ole.
Jäsenen kannanotot edustaa kerhoa???? Nyt olisi kyllä paikallaan saada tietoon se että missä oikeusasteessa, muualla kuin Rovaniemen hovioikeudessa, tällainen päätös on saatu tehtyä.
Mihin hovioikeus hävitti yksilön perustuslaillisetoikeudet omaan vapaaseen mielipiteeseen?
Ja tämän "asiantuntija" poliisin todistelu olisi hyvä saada kokonaisuudessaan julki.

Jos tässä on ollut henkilön sanallinen uhkailu kyseessä, niin se oli yksilön kännipäissään kiihtyneessä mielentilassa(kaasut silmillä) suorittama teko. Vai soittiko mahdollinen uhkailija kerholle ja kysyi kerholta lupaa uhkailuun kaasun silmille tulon jälkeen?
Näinhän olisi pitänyt toimia jos toisaalla olevan oikeusistuimen jutut pitää paikkansa että kaikki tapahtuu hierarkian mukaisessa järjestyksessä.

Tämä juttu on siinä rajalla etteikö lähtisi muutoksenhaku kaavake korkeimpaanoikeuteen.
Mitä tähän uhkaan tulee, niin vastaavia uhkauksia(jos sitä edes oli), tapahtuu runsaasti joka päivä ihan tavistenkin suusta, ja jopa poliisiakin kohtaan. Jopa ihan suoria, minä tapan sut, uhkauksia.
Esim. HA ei ole kovinkaan usein käyttänyt väkivaltaa, tai sillä uhkaamista, ihan viattomia kansalaisia kohtaan. Heidän mahdollinen väkivallan käyttö on kohdistunut vähän toisenlaisia kulkijoita kohtaan.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
peiteseppo
Remington Steele
Viestit: 236
Liittynyt: Ke Elo 21, 2013 8:32 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja peiteseppo »

kakkosurpo kirjoitti:väkivallan käyttö on kohdistunut vähän toisenlaisia kulkijoita kohtaan.
Ei kai sitä uskalleta poliisia alkaa hakkaamaan kun voi käydä itselle hassusti. Poliisi kun ei sitten yhtään kumarra millekään liiveille :lol:

Nää tietysti luulee että voi tehdä mitä vaan, eikä tarvitse poliisin käskytyksestä välittää.
Ei ole voittajaa valuutalle.
JackSparrow
Hetty Wainthropp
Viestit: 479
Liittynyt: Ma Tammi 23, 2012 11:47 am
Paikkakunta: Pori

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja JackSparrow »

peiteseppo kirjoitti:
kakkosurpo kirjoitti:väkivallan käyttö on kohdistunut vähän toisenlaisia kulkijoita kohtaan.
Ei kai sitä uskalleta poliisia alkaa hakkaamaan kun voi käydä itselle hassusti. Poliisi kun ei sitten yhtään kumarra millekään liiveille :lol:

Nää tietysti luulee että voi tehdä mitä vaan, eikä tarvitse poliisin käskytyksestä välittää.
Läpätilää. Kakkosurpo kylläkin tarkoitti et esim. lapset,naiset ja vanhukset saavat ihan rauhassa kulkea turuilla ja toreilla.
Syntyminen on vain kuoleman odotusta
Kikki Hiiri
Martin Riggs
Viestit: 606
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2013 8:54 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kikki Hiiri »

JackSparrow kirjoitti:Läpätilää. Kakkosurpo kylläkin tarkoitti et esim. lapset,naiset ja vanhukset saavat ihan rauhassa kulkea turuilla ja toreilla.
Tää on muuten totta. Ja uskaltaa siinä miehetkin kulkea rauhassa. Enemmän mua hermostuttaa kulkea mopoikäisten teinien liki. Liiviukot tekee suosiolla tilaa jos ovat tiellä. Supportit jne tosin tuppaavat olemaan hiukan arvaamattomia koittaessaan päteä. Sama kyllä on kaikissa alakulttuureissa. Skinit, punkit, hopparit jne. Ja liiviporukat. Kun tulevat tiettyyn ikään, mielenmaisema vakautuu eikä ole enää tarvetta perseillä, uhota ja päteä.
Everything in the world is either a potato or not a potato
karvakemoni
Sabrina Duncan
Viestit: 361
Liittynyt: To Heinä 05, 2007 5:13 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja karvakemoni »

Varsinais-Suomen käräjäoikeus on tuominnut kolme miestä liittyen naisravintoloitsijan ja järjestystyksenvalvojan pahoinpitelyyn.

Yksi miehistä sai 15 päivää vankeutta kahdesta pahoinpitelystä ja toinen sakkoja yhdestä pahoinpitelystä. Kolmas tuomittiin lievästä ampuma-aserikosesta poliisin takavarikoitua häneltä kolme patruunaa.

Rikokset tapahtuivat viime joulukuussa Turussa. Tapahtumat pyörähtivät käyntiin, kun laivaristeilyltä rantautunut viiden miehen joukko lähti jatkamaan illanviettoa Kauppiaskadulla sijaitsevaan ravintolaan. Ravintolassa yksi miehistä rikkoi lasin tahallaan lattialle.

Ravintolan portsari pyysi miestä poistumaan ravintolasta. Seurue ilmoitti, että he lähtevät sitten, kun heitä huvittaa tehdä niin.

Tilanne äityi ilmiriidaksi ja lasin hajottanut mies löi järjestyksenvalvojaa. Kun naisravintoloitsija ryntäsi tiskin takaa avuksi, toinen miehistä kaatoi hänet katuun.

Toisin kuin Turun Sanomat tapauksesta joulukuussa kirjoitti, kukaan miehistä ei kuitenkaan lyönyt naista nyrkillä kasvoihin.

Tilanne päättyi, kun järjestyksenvalvoja suihkutti pippurisumutetta rähinöitsijöiden kasvoille. Poliisi tavoitti rähinäjengin toisen ravintolan edustalta tapauksen jälkeen.

Tapaus nousi tuolloin otsikoihin, sillä useiden silminnäkijöiden mukaan ainakin osa pahoinpitelyyn osallistuneista oli pukeutunut Hells Angels -moottoripyöräkerhon liiveihin.

Poliisin mukaan miesporukan riehumiseen ei rikollisjärjestön tunnuksista huolimatta liittynyt jengirikollisuuteen liittyviä piirteitä. Näin asian näki myös käräjäoikeus, joka käsitteli tapahtumat normaalina ravintolapahoinpitelynä
http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/697600 ... npitelysta

Hyvää mainosta riehua baarissa ja käydä naistyöntekijän sekä poken kimppuun :lol: Ei ole sivullisetkaan enää turvassa, kaukana herrasmiehistä enkelitkin
3kanta
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 100
Liittynyt: Pe Loka 07, 2011 9:58 am

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja 3kanta »

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikke ... en/4528322

Hovioikeus hylkäsi Helvetin enkelien jengisyytteen

Helsingin hovioikeus on hylännyt käräjäoikeuden tavoin Helvetin enkelien jengisyytteen. Syyttäjä vaati useille jengiläisille rangaistusta osallistumisesta järjestäytyneen rikollisryhmän toimintaan.

Hovioikeuden mukaan jäi näyttämättä, että Helvetin enkelien Espoossa majailevan osaston tavoitteena olisi ollut tehdä rikoksen tunnusmerkistön edellyttämä vakava rikos ja että tällainen rikos olisi tehty ryhmän lukuun.

Vastaajia tuomittiin kuitenkin muun muassa väkivalta-, huume-, ase- ja petosrikoksista.
Roadkill, Roadkill
Jeffrey Used To Bring Home
Roadkill, Roadkill
Young Jeffrey Loved To Play With
Roadkill, Roadkill, Roadkill
Jeffrey Bleached The Bones Of
Roadkill, Roadkill
FXR
Lauri Hanhivaara
Viestit: 136
Liittynyt: Ma Kesä 18, 2012 9:56 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja FXR »

"http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/697600 ... npitelysta

Hyvää mainosta riehua baarissa ja käydä naistyöntekijän sekä poken kimppuun :lol: Ei ole sivullisetkaan enää turvassa, kaukana herrasmiehistä enkelitkin"

Asiahan nyt ei minulle varsinaisesti kuulu, mutta tiedän ettei naistyöntekijään käyty käsiksi ja kerrankos sitä nyt pokejen kanssa painitaan... sehän nyt on sellaista illan viihdettä härmäläisittäin.
Kikki Hiiri
Martin Riggs
Viestit: 606
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2013 8:54 pm

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Kikki Hiiri »

FXR kirjoitti:"http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/697600 ... npitelysta

Hyvää mainosta riehua baarissa ja käydä naistyöntekijän sekä poken kimppuun :lol: Ei ole sivullisetkaan enää turvassa, kaukana herrasmiehistä enkelitkin"

Asiahan nyt ei minulle varsinaisesti kuulu, mutta tiedän ettei naistyöntekijään käyty käsiksi ja kerrankos sitä nyt pokejen kanssa painitaan... sehän nyt on sellaista illan viihdettä härmäläisittäin.
Itse asiassa tuossa linkissähän se mainitaankin:
Toisin kuin Turun Sanomat tapauksesta joulukuussa kirjoitti, kukaan miehistä ei kuitenkaan lyönyt naista nyrkillä kasvoihin.
Eiks ihmiset enää lue mitä postaavat?

Muistaakseni tässä tapauksessa HA sai hiukan niinkuin synninpäästön kun syypäät olivat jtn suppoja tms? Vaikka enkeleitäkin oli paikalla, ei sillä.
Everything in the world is either a potato or not a potato
kakkosurpo
Sherlock John Holmes
Viestit: 8263
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Hells Angels MC (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo »

Joo supparit Turussa oli tähtinä intopiukeena, valitettavasti.
No se niistä.
Odota vain, sinäkin kuolet. Ajankohta on vielä hiukan auki, mutta kuolet kuitenkin. :mrgreen:
Vastaa Viestiin